A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Olyan lenne a legjobb (bár tudom, hogy nincs ilyen), hogy lenne egy ikon, amire kattintva csak bizonyos emberek látnák a HSZ-t :D Itt lenne a többi közt, de csak a tagok tudnák elolvasni :lol:
Vendég

eszti, LÁTLAK! zugolvasol? én is! 8)

Petra
Kép
petricsek

Petricsek
Igen. :roll:
Vendég

Sziasztok!
Gyors bekukk, mert mindjárt jönnek vendégek :) Délelőtt próbáltunk lakást varázsolni, persze csajok nem aludtak...így felváltva szórakoztattuk őket apával :) Annyira cukik, nagyon gagyarásznak már...és...képzeljétek Tami hátról oldalra fordult :) ilyet még soha nem csinált :) persze kiabáltam apának, hogy jöjjön, ő pedig rohant :) szerencsére neki is megmutatta :) Csak úgy ámultunk :) Amúgy van valami sorrend a forgásnál? Mármint hasról hátra vagy fordítva? Tontica, gyorsan megfogadom a jótanácsod :) köszönöm Mindenkinek a kedves fogadtatást, (így senkit nem hagyok ki :)) nagyon arik vagytok :)
Egészen más így olvasni Titeket, hogy nekem is írtatok :) nagyon örültem, tegnap óta fülig ér a szám, mutattam is férjecskémnek, hogy nézze meg :)
Még1kérdés, emlékeim szerint írta valaki, hogy van hemangiómája a babónak, kérdeznék Tőle, ha lehet :)
Ja, Anny, folytatom...és 2 csajszi :) mennyi hasonlóság :)
Még pár szó magunkról...mert kérdeztétek :)
Szóval a csajok 35+7-re születtek császárral, de már 36-nak mondták őket :) Tami 46 cm és 2390g Laura 51 cm és 2400g, bár szerintem valamit elmértek, mert itthon már nagyon egy hosszban voltak :) Születésük után 1 napig voltak inkubátorban, de csak megfigyelésre, viszont 3 nap múlva Tami elfelejtett levegőt venni evés közben éjszaka, így ő 3 napig volt a PIC-en, szerencsére nem találtak semmi komolyat :) végül 11 napig voltunk bent, de így úgy jöttünk haza, hogy minden okés :) Spontán babók, én nagymamámék 2petéjűek voltak és van még anyumnak ikeruncsitesója is, akik szintén lányok :) Utólag azt hallottam, öröklődés anyai és harmadágon gyakori, na mi benne voltunk :) És holnap lesz az első házassági évfordulónk :lol: Akkor még nem gondoltam, hogy 1 év múlva négyesben ünnepelünk :)
Még1kérdés...ha nem bánjátok :) Mindenkinek nagyon szép vonalzócskája van, tudtok segíteni, hogy hol lehet a legegyszerűbben ilyen szépséget varázsolni? Én is szeretnék :)
Jó 7végét Mindenkinek, este remélem még benézek, ja és képzeljétek, tegnap végre nem aludtam be az utsó etetésnél, annyira fel voltam dobva :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest

Babusok!
Örülök,hogy ennyire fel vagy dobva :lol: :lol: :lol: :lol: 8) Szép súllyal születtek a kis hölgyek.Mi is így voltunk,hogy az 1 házassági évfordulónkat már 4esben ünnepeltük.Nálunk volt hemangiómája Sárának,de Sotske-Esztiéknél van még(ugye Eszti?) Szávának (?????? :oops: :oops: ) ha jól emlékszem.

bognartundi0727

Binyek!
Látom zugolvasol :lol: :lol: :lol: Átküldöd azt a mailt?

bognartundi0727

Binyek,
nekem is légyszi! sarabarret@gmail.com

Babusok,
rákattintasz valamelyik vonalzóra, és arra az oldalra jutsz, ahol csinálhatsz magadnak értelemszerűen követve az utasításokat.

Gica,
ez gmailes dolog kicsit túlzás lenne sztem, senkinek sem lenne kedve külön írogatni ide is oda is. nem? bár nem is tudom, jól értem-e, amit írsz.

Vanda,
mivel nem értesz egyet a Suttogóban? Én csak nem rég kaptam meg, és csak a 2. kötetbe olvastam bele, de nem is a tartalmával van a bajom így első blikkre, hanem hogy nekem semmi újat nem mond. Mindenben arany középutas, semmiben nem a végletes megoldások híve, és én magamtól is ilyen vagyok.

KépKép
lili73

Eszti! Köszi! :shock:

Kép
riddencs

Sziasztok!
Egy fotó -tegnapi- a kincsfiaimról:
Kép
Most csak ennyi, majd még jövök!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni,
nagyon édesek! Jé, most tényleg a te szemeid köszönnek vissza, ha Márkót nézem.

Én meg teszek egy mai önálló evészetet föl. Reszkessetek anyukák, eljön majd az állandó takarítások ideje :D

http://www.youtube.com/watch?v=Ath2-X7aYf4

KépKép
lili73

LILI

NAGYON ÉDESEK!!!!3 SZOR IS MEGNÉZTEM, OLYAN CUKIN ESZNEK. FŐLEG ÍGY, HOGY NEM AZ ÉN KONYHÁMBAN TÖRTÉNIK MINDEZ 8)
ÉN ETTŐL MAJD IDEGÖSSZEROPPANÁST FOGOK KAPNI :oops: :lol: :lol: :lol:

szanet

Lili, köszi a vonalzótippet, hát lássuk sikerült-e :)

babusok
Budapest

Sikerült a vonalzó :)
Tünci, Sotske: Nektek mit csináltak a hemangiómával, eltünt-e már, mit mondtak a dokik?
Nekünk Laurának van, a héten voltunk először, lefagyasztották, 6 hét múlva megint megyünk, és azt mondták, majd felszívódik 6-7 éves korára, remélem így lesz, Ti mit tudtok erről?

babusok
Budapest

Melcsi
Szia itt nálunk,jó,hogy már nemcsak zugolvasol :lol:
Nagyon szépek a lányaid.
Ahogy Tünci is írta,nekünk van hemangiómánk,kérdezz nyugodtan.

Fanni-Szandra
Gyönyörűek a kincsfiaid 8) 8) 8) 8)
Vendég

Melcsi
Mi is fagyasztásra járunk,ez felgyorsítja a felszívódást.Már 2* voltunk és nagyon szépen szottyad.Februárban is kellett volna mennünk,de ez most kicsit elhúzódik.
Nektek hol van?Mármint Laurának.
Vendég

Lili
Nagyon cukik az evőseid :D :D :D :D :D Nekem nincs hozzá hang :( :( :( :( :( :(
Vendég

Fanni: cukik
Lili: kajcsisok édik, nagyon ügyik, mindig egymással szemben esznek?
Még1kérdés Tünci, Sotske: ha volt Nektek fagyasztás, utána kisebb lett? ha igen, mikor? köszi

babusok
Budapest

Banika
Nekünk,illetve a csajoknak azóta nő ennyire a hajuk,mióta sütőtököt esznek :shock: :shock: :shock: :shock:
Vendég

Melcsi
Nekünk az első után semmi sem történt,a 2. után volt kicsi sebesedés,ami nagyon jót jelent.Azóta szottyad és világosodik.
Vendég

Sotske, köszi, még írok ezügyben, de most második felvonás van kajaügyben :)

babusok
Budapest

na azért ennyire nem vagyok ügyes :) mentem :)

babusok
Budapest

Szanet :P
én most inkább elviselem, hogy jó hamar beletanuljanak, mert már unom, hogy nekem kell kanalaznom a szájukba. Már a bilire szoktatást is várom, hogy minél előbb elhagyhassuk a pelust, drága, sok szemetet termel és macerás.

Eszti,
nincs hozzá hang, mert digi fényképezővel csinálom.

Melcsi,
Általában szemben ülnek, csak nem ilyen közel.

KépKép
lili73

Sotske: ez jól hangzik, Laurának a bal fülcije mögött van egy kisebb és a törzsén a jobb oldalt egy nagyobb, mindkettő elég pupos, ezért is küldtek tovább. Akkor remélem nálunk is jobb lesz a helyzet a második kezelés után, most picit sötétebblila lett meg fehéres. Szabad kérdezni Nektek kinek és hol?

babusok
Budapest

Lili: Teljesen megértelek! Én is, ha jön a szép idő, úgy nyár eleje, megveszem a bilit...hátha... Étkezésnél újabban az a játék, hogy ledobálják a kaja nagy részét a fölre... :? Poharazni mikor kell taniítani őket? Én már a cumit is unom néha... Főleg, hogy a tejet azt csak abból, és csak ha én adom :roll:

Melcsi: Merre felé laktok? Békás felé, vagy még idébb? Én a Flórián felé. Nekem is az elején egy petéjűek voltak (az UH-s tök jó pasi legalább is mindig azt mondta), majd az én dokim közölte, hogy más alkatúak, ezért tuti kettő. SZülés után megkérdeztem a dokit (nem a sajátomnál szültem), ő azt mondta, hogy ha hasonlítani fognak, akkor egypetéjűek. :roll: :shock: Rendkívül tutományos magyarázat volt...

Itt volt apuka kb.3 órát. Jó, mi? Mert neki tanulni kell, mert márciusban sok a vizsgája. :roll: Örülök, hogy elment, de ez nem nevezhető apai viselkedésnek.
Vendég

Sziasztok!
Lili!
Nagggggggyyyyyyyyyon husik!!!!Legalább 10szer néztem meg.Megnéztem a többit is!Gyönyörűek!!!Barnusod a piros sapiban csúcs!!
Melcsi!
Nálunk Sárának volt a tarkóján.Nem volt nagyon púpos,minket nem is küldtek sehova azt mondták majd felszívódik.Egyszer volt vele gond 4-5 hónaposan,mert ahogy feküdt kidörzsölődött és elég csúnya volt.Elvittük bőrgyógyihoz és adtak rá hámosító kenőcsöt.Szépen elgyógyult aztán egyszer csak eltűnt.
Fanni!
Husik!És tényleg a Te szemeid köszönnek vissza!!

bognartundi0727

Anny!
Mondtam,hogy ássuk el :lol: :lol: :lol:

bognartundi0727

Anny,
én a vizet pohárból itatom, de a kezemből, azt még nem hagytam rájuk. Viszont a tápot cumiból isszák reggel, este, és csak fekve tudják tartani. Próbáltam rávezetni őket, hogy ülve is lehet, csak fel kell emelni a cumit, hogy jöjjön a tej, de nem megy...

Judit, Tonti, Andi,
nálatok ez hogy is volt?

Tündi,
zavarba hozol :oops:
csak mennénk már ide-oda, ne mindig a lakásban készítsem a felvételekt...

Zsuzska,
mozi megvolt? Én hívtam a nővéremet, hogy nézzünk valamit, de most nem jó neki.

Melcsi,
Aliznak is van valami az orrán, két szemöldöke között, de nem púpos. Az orra hegye konkrétan kék. De nekünk se kell egyelőre semmit csinálni, csak ha nem múlik el, megnézetni. De hogy mikor azt nem is tudom.

Gyerekek átpasszolva anyuhoz a szomszédba, azért lógok ma itt ennyit.

KépKép
lili73

Lili: hozzászólást ha nem engedi üresen akkor húzz oda egy gondalatjelet oszt jól van :lol:
Nagyon arik ahogy esznek.

Szia Melcsi! Üdv köztünk. Remélem sokáig velünk maradsz :lol: :lol: Nagyon aranyosak a lányaid. Néha esténként én is teljesen felpörgök amikor olvasgatok itt és már idefagyok a géphez mire rászánom magam hogy elmenjek.

Binyek: megkaptam, köszi
Az a gmail-es ötlet jól hangzik, csak nem igazán látom át hogy működik :roll: :roll: (én is természetes szőke) e-mailben írom oda amit gondolok és elküldöm arra a címre?

Lanyané, Fanni: nagyon cukik a képek

Sotske: mégis mennyi sütőtököt kell adni és naponta hányszor mert az enyémek is kopaszok és már szeretnék csatot rakni a hajukba :lol: :lol: Kingának is van hemangiómája de azt mondták hagyjuk békén és majd elmúlik :shock: :shock: akkor most mi van :roll:

Anny: szerintem se apának való az ilyen. De így legalább Te is jól jártál, nem kellett sokáig elviselned. Fizessen oszt jól van. :roll: :roll:
davandi

Vanda: gratula az átalváshoz. Én le se merem nagyon írni, hogy ma reggel 8-ig aludtak a lányok és én is olyan jót lustálkodtam :oops: :oops:
davandi

Lili, mi csőrösre szoktunk át, meg most sportkupakos üveggel próbálkozunk, de azt előszeretettel rázzák szerteszét. Poharazás nálunk még csak úgy megy, ha én fogom, mert különben leöntik magukat.

Judit

jucicuki

Hahó Csajok!
Itt vagyok,csak ma hétvégén nincs bébiszetterem és így kicsit kevesebb időm van! :oops:
Ilyenkor jövök rá,hogy milyen jó,amikor itt van. :roll:

Melcsi!
Hát milyen jó,hogy riogatjuk itt a zugolvasóinkat,hogy eltününk! :wink: Mindjárt lesz hang is a szem mellé! :lol: :lol:
Nagyon édesek a törpjeid!Gyertek Hévízre! :lol:

Zárt topik:én megmondom őszintén,hogy nem annyira vágyom erre az elvonulásra :( :( :( Most egy ilyen hülye nő miatt felborítjuk az egész rendszert?Meg parázunk itt harmincan egy idiótától??Verjem meg?Vagy szúrjam ki a szemét,törjem el a lábát,aztán mehet,amerre lát!? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Andi!
Ne engem kérdezz,mert én is olyan bonyolultnak és nehézkesnek látom,mint te.... :shock:

Fanni!
Én is pont azt akartam írni,hogy mintha Te feküdnél ott sapiban abban a babakocsiban! :wink:

Anny!
3 órát?Jesszus!Ilyenkor ugyan miről tudtok jópofizni ennyi ideig?Én kiugranék az ablakon....

binyek

Vanda!
Írígy vagyok az átaludt éjszakátok miatt!Nem éri....Bár az átordított nappalaiddal meg nem cserélnék! :roll: Nekünk szerencsére egyetlen egyszer se fájt a hasunk! :lol:

Lili!
Mindjárt a szivemhez kaptam a videó láttán!Te jó ég!!!!Nálam szőnyeg van. :roll: :roll: :roll:

binyek

"Vagy szúrjam ki a szemét"

én erre szavazok :lol: :lol: :lol:
davandi

Binyek: Jópofizik vele a tököm! :wink:
Vendég

Andi: Látom vonalzókkal kísérletezel :lol:
Vendég

:lol: :lol: :lol: :lol: igen de most megyek etetni, úgyhogy egy ideig ilyen marad aztán majd meglátom :roll: :roll:
davandi

Binyek!
Köszi az infot!Ha csinálnál róla tábázatot :lol: :lol: :lol: nekem mindegy!A szőnyeget meg hajtsd fel :wink: :wink: :wink:

bognartundi0727

Melcsi
Szávának van,hátul a fején :shock: :shock: :shock: :shock: ,a jobb fülén,szintén hátul két pici pötty(persze,ezek egy szemernyit sem változtak,nehogy véletlenül is végre kilyukasszuk a fülüket és beletegyük a fülcsit,amit a keresztapjuk még akkor megvett,mikor még a pocimban voltak :roll: :roll: :roll: ),és van egy ici-pici a hasán,de az szinte már nem is látszik (ezt nem is fagyasztották).
Ha fehéres,az jó.:)

Anny
Már mi is pohárból iszunk,persze nem egyedül,én fogom,de az esti táp még nekünk is cumisüveg.

Davandi
Sütőtök-Mikor bejött a szezonja,éjjel nappal csak ezt voltak hajlandóak enni :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Vendég

Köszi mindenkinek a dicst!!!!!

Eszti! Nálunk megy a sütőtök,de a hajuk csak nem akar nőni,pedig néha még pakolásként oda is kerül :oops: :roll:

Hemangiomával akkor hogy is van? nekünk a doki azt mondta 2 éves korára ha nem mulik el(Jázminnak) akkor el kell távolitani.elég csúnya eleven piros és kb. 4cm átmérőjű.

Melcsi,ti Pestre jártok fagyasztani?kell beutalo?Fizetni ?

Fanni , nagyon helyesk a pasik!

Bognártündi,hétfőn megyünk szemészetre az árkádba.itt géppel nézik a szemüket és nem kell cseppenteni .majd irok ,hogy mi volt.Norinak már lehet klencséje?? Miért akartok ,zavarja a szemüveg?Máté nagyon jol viseli,néha abban alszik el.

Vanda ,gratula Dani első mosolyához és az átalváshoz.nem irigyellek a hasfájás miatt.

Anny huncutgyönyörűséges lánykáidat imádom! :lol: Az apjukat meg..... :twisted: mi is pohárbol iszunk.

Binyek meggyógyultatok már?Király a vonalzod!

Juci, a kirakatos sztorin nagyon jot mulattam,bocsi :oops: :lol:

Banika, tegyél légyszi a skacokrol fotot!

Lanyané ,Jázminodrol ha irsz akkor mindig a copfos Jázi van előttem ,annyira cuki.Amid is gyönyörűséges!

Tonti!Ratenak nem fáj a kukija,ha egésznap merev?Máténak reggel mrev,de ő addig mig megy pisilni állandoan nyomogatja a kezével :roll:

Davandi irigy a joalvo csajaid miatt :oops: :lol:

Lili mindjárt nézem a videot! Iwiwen néztem a gyerkőcöket,nagyon helyesek!!!

gondolom mire leirtam ezt a regényt addigra irtatok egy oldalt :wink:
s.csilla

ja, és

Petricsek , Banika hol vannak a fotok a talirol????(vagy csak kamuztatok :lol: )Hogy viselkedtek a skacok,mert minda 4 srác örökmozgo ,eleven.gondolom a szemeteket lesem vettétek roluk?!
s.csilla

na ,megint én ,de musssssssssssssszzzály

Lili,annnnynyyyyirra drágák !!!Megnéztem a többi videotokat is,zabálom zabálom őket!!

na eldugulok,kellett nektek ijesztegetni a zárt topiccal,most aztán szofosásom lett :oops: 8) :lol:
s.csilla

hello csajok!

Melcsi
holnapra (előre is, mert valszeg nem leszek) boldog házassági évfordulót! :wink: Apa mit szólt, hogy aktívan topikolsz? Enyém csak röhögött …Ügyes Tamibaba! :lol:

Fanni
De szépeeeeek! :lol: :lol: Hogy bírják egymás mellett? Enyémek a kekszet már veszik ki egymás kezéből (főleg Zsombéka), de egyébként meg üvöltenek a szűk hely miatt. :roll:

Sári
Megzabáltam őket. :lol: :lol: Milyen ügyesen kanalaznak és milyen jó ötlet egymással szemben! Enyémek most kezdik kapizsgálni a dolgot, de még bőszen markolják a kaját és dobálják a tányért. Múltkor kapartam is rendesen kifelé a kefirt a szőnyegből. 8)

Eszti
hajnövesztő sütőtök?! :lol: :lol: Erről még nem hallottam, biztos kamu!

Anny
Nem a Kossuth Zsuzsába jártál véletlenül középiskolába? Csakmert én oda…Vizsgára tanulás miatt ment oda az apjuk? Mé nem otthon tanul? :evil: :evil:
Mi csőrösből iszunk, reggel van cumi, de lassan azt is elhagyom. Poharazást próbáltam, hogy én adtam, de a kajamizéria miatt most vhogy nem erőltetem, halasztom amíg meleg lesz és nem kell 600 réteg ruhát levennem róluk. :roll: :oops:

Binyek
Kérek én is mééélt! petra.gaal@freemail.hu
:?: Kérdés :?: : Mint természetgyógyi, mi a véleményed a fülgyertyáról? Pár éve műtötték a fülemet, de azóta is nagyon érzékeny hidegre, huzatra. Szerinted használhat a gyertyázás? Márvalaki nem használt esetleg közületek Csajok?!

csilla
milyen tali? nem értem, mi eddig csak virtuálisan taliztunk ITT! :roll: :oops:

Petra
Kép
petricsek

csilla
inkább a szót fosd! :oops: :lol: :lol:

Petra
Kép
petricsek

Petricsek: Hoonan jött ez a Kossuth Zsuzsa?? :lol: Én a Kiss Jancsiba és a Pesti Barnabásba jártam amúgy. :wink:
Vendég

csakmert a Flóriánnál laksz (meg se fordult a fejemben, hogy máshol is lakhattál :wink: )... :oops: :roll: 8) de látom Te a pasis sulikat jobban preferáltad ... :lol:

Petra
Kép
petricsek

Petricsek: hihihi :lol: Ja, csak 7 éve lakom itt (kb...) Régen a 12-ben laktam.
Vendég

na mi van, csak ketten lökjük itt a rizsát :?: pedig láttam davandit is zugoskodni :wink:

Petra
Kép
petricsek

Petricsek :lol: :lol: :lol:

Akkor valamit félre zugolvastam( még zugolvaso korombol) :roll:
s.csilla

Most nem zugolvasok hanem mást csinálok ha nem vetted volna észre :lol: :lol: :lol: :lol:
davandi

hát ami igaz az igaz, jó lenne már az az ikres feszteskedés, meg állatkertyparty... 8)

Petra
Kép
petricsek

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?