A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. márciusi babák

Sziasztok!

Talisok, ma rengeteget gondoltam Rátok! De egyszercsak nekünk is könnyebb lesz, és megyünk m is talizni :lol: . Tessék majd mesélni....

Melinda, úgy néz ki jó lesz, csak még mindig parázok, hogy elfárad a kis lábikója. Még mindig azt hiszem, hogy a picúrom tartja magát :oops: . Hosszabb útra még nem mentünk, tudod, paramami vagyok :oops: .

Judit(kmét), felnézek Rád, két gyerek mellett tanulni, és ilyen jól vizsgázni, háztartást ellátni, nem vagy semmi, gratulálok!!!!

Judit, örülök, hogy Eszterrel minden rendben, most már csak Neked kellene teljesen megnyugodnod!

Zsu, nagyon édesek a gyerekek, olyan jó, hogy van kislányod és kisfiad is :)

Tegnap megtörtént a koponya-has-csípő uh, minden rendben volt!!!!

Ildi

[/b]

Kép
kikó70

Beuska: ha olvasol, írd meg lécc priviben a címed!!! Akartam meni a postára és elkavartam a papírt, mire leírtam :x a telefonom meg szar :x
Jó diplomaosztót, gondolom már vacsi van :wink:

én meg tök ügyesen megoldottam a honlap-kérdést. Fizetek 10 rugót egy srácnak és megcsinálja. Kár, hogy olaszul nem tud, most is ezzel a fordítással kínlódom. Az olasz palit meg jól lecsesztem, folyamatosan számonkér, hogy miért nem vagyok kész :x agglegény, tudja is milyen gyerek mellett bármit is csinálni....
Anyós jövő 7 végéig marad és együtt megyünk Pécsre :shock:
Vendég

menni...

Patti, remélem jól kidumálsz a talin :wink:

Amúgy nem direkt léptem le tegnap, potykával Aldi-randim volt :oops: (csakhogy a többiek ne higgyék, hogy OK, idióta vagyok, de azért nem ennyire szőőőőőőőőőőőke)
Vendég

szia jim :cry: :cry:

Álom szépek vagytok...úgy "cuzammen" :lol: :lol: :lol:
legközelebb, amíg az l' italiano-nak fordítasz, vond be a pasit a projektbe :lol: :lol: :lol: hadd tudja meg milyen jó dolga van (uno solo):lol: :lol: Te pedig haladsz a munkával :wink: :wink:
Patti :lol: :lol: eredendően beszél... :lol: :lol: tudod..anno szerencse, hogy odabenn nem beszélt lyukat a hasamba! :lol: :lol: :lol: sajna....ahhoz mérten...romlott a helyzet :lol: :lol: :roll:

pusszantás:

nanó :lol:

Kép
nanó:))

Nagyon jól sikerült a tali, köszi, hogy jöttetek! :)
Egy csoportkép: (Marci aludt és Szilvánusz nem akarta felébreszteni, ezért Ő sajnos lemaradt róla)

Kép

KépKép
KépKép
mni

Sziasztok!

Tegnap voltunk Bp-n egy Korai fejlesztős hölgynél. Nagyon kedves volt és alaposan megvizsgálta Kristófot. Azt mondta nem lát nála semmi fejlődési problémát és a buksiját azért tartja nehezebben mert kicsike a súlya. Kaptunk könnyebb és nehezebb feladatokat is, amiket itthon kell csinálni, de szerinte nem lesz semmi probléma.Eleinte a könnyebbeket kell csinálni és ha elég erős akkor a nehezebbeket. Ma egészen jól csinálta a gyakorlatokat 4x is. Egyszer 3 percig tarotta a buksiját folyamatosan:) Ma a Dévényes hölgy is megdícsérte, hogy a múlt héthez képest sokat fejlődött. Viszont nem akar aludni se délelőtt se délután. Pedig látom, hogy álmos, mert ásítozik és dörgöli az arcát. Délelőtt max. 1,5 órát aludt és mikor jöttünk haza a tornáról akkor 2,5-et. Pedig direkt le is vittem sétálni és úgy sem akart. Lehet, hogy ez a meleg viseli meg. Régen olyan ügyes volt. Fürcsi, evés (igaz ez 1,5 óráig tartott) és utána ha letettem és fel is ébredt a kis kezével el tudott aludni. Most bezzeg! Ringatni kell akkor is vergődik és nagyon nehezen alszik el és a cumit sem fogadja el (mondjuk ez régen sem kellett neki). Igaz már lassan áttérünk teljesen a tápira, de amíg valamicske tejet kiszív addig cici is marad. Vettem tejszaporító kapszulát (More Milk Plus) tényleg jó, de ez a kis Haramia akkor sem hajlandó többet kiszívni.Gondoltam be sem szedem az egészet, mert ha nem szívja ki nem látom értelmét, hogy a melleim szétdurranjanak. Túl sok nyugalom nincs tőle, mert ha nem alszik max. 0,5 órát van el a játékaival és utána hiába próbálom én szórakoztatni úgy sem jó neki. Sétálni kell vele úgy, hogy előre nézelődhessen.

Kép
cicuka78

Ti mit adnak inni? A vizet nem nagyon akarja meginni. Olyan fintort vág rá, mintha savanyú citromba harapott volna. A mézes teát megissza, de nem akarom rászoktatni az édes lötyikre, mert később a fogainak nem tesz jót.

Kép
cicuka78

Cicuka, mézet állítólag nem szabad... Nem törvényszerű, de lehet benne vmi toxin.

Mni, végül nem jutottam át, és sajnálom, de majd legközelebb. Átlag heti 2x elmegyek a házatok előtt. :lol: :lol: :lol: :lol:

potyka

Nanó, naggyon formában vagy!! :wink:

Cicuka, babának TILOS a méz!!!!! :shock: :shock: :shock:

Nikinek köszi a taliért!!

Sorban:

Judit (az egyik): igazad van, a hsz-ból is tükröződik, hogy egyre ügyesebb és lazább vagy :wink:
Judit (a másik): cseréljünk telcsiszámot a nyári talizás ügyében. Köszi az útmutatást, kicsit gyorsan mentél az elején, a kis márkatárs (2-es Golf) nehezen bírta. :roll:
Szilvánusz: nyissál ovit, jövünk :wink:
Linocs: fantasztikus a türelmed Fruzsi szopi-előjátékával kapcsolatban. Kitartás a terpeszbetét csak 2 hét!!!
Mni: Lilla gyönyörű!!!! A torták nagyon fincsik voltak, köszönjük anyudnak is!!! Várjuk a további képeket. Nortonos emilben: mpatr@t-online.hu. Ha lenne időd rá, annyira szeretnék egy olyan barnított képet, mint amiket Lilláról tettetek fel!! A photoshop-nak nincs a neten ingyenes letöltős verziója? Nekem Corel van az nem mindent tud ilyet. :?
NIKI ÉS FERI MAMIJA!!! TESSÉK ÍRNI, NEM ÉR CSAK OLVASGATNI!!! NE CSAK AZ ÉN ANYÁJOM KONTÁRKODJON A TOPIKBA :wink: :wink: :lol: :lol: !!!! Legalább meg lehetne vitatni a nagymami szintű dolgokat is!!

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Niki, elküldenéd a joghurtos torta receptjét?
Jimm, potyka, hiányoztatok!!!
Ja, ha már recept, Jimm, savanyú? :wink:

Ügynöknő, merre jársz? :shock:
Kvaszéva, gyere mesélni, ha átáltatok a hazai trópusi klímára!!! :wink:

Kép
Kép

mpatr

Jól van, látjátok, most írok.
De miért csak én?????????
8)

Kép
Kép

mpatr

Mennyi édes babuka :roll: :roll: :lol: :lol: ..ezt hogy csináltátok, hogy kirívóan szépek? :lol: :lol:

Fantasztikusak vagytok ezekkel a talikkal....Tudjátok, hogy ennek hihetetlen szerepe van a napi monoton eseménysor okozta esetleges kiégés elkerülésében? .....Feltöltődtök, kikapcsolódtok, azonos problémákat, örömöket élményeket megosztatok egymással... :wink:

Cicuka!

Nem tudom, hogy milyen mozgásos gyakorlat-sort kaptál, amit (én) javasolok Neked az, az "actív centrumokat" kapcsolja be...a baba kezét, lábát a teste közép-vonalán átmozgatni, átlendíteni az ellentétes oldalra.....természetesen finoman..(ezt ajánlom valamennyi babának..mamának!)

Mézet, valóban ne adj...Lehet, hogy eleinte fintorog a babavíztől, de megszokja.....a babák minden újra fancsali pofival reagálnak, ez természetes.

Masszírozhatod még a baba nyaki csigolya-részét..finom mozdulatokkal, váltott irányban, körkörösen...Nem szabad izgulnod...meglátod, minden rendben lesz...a babák különböző időben "érnek"-be bizonyos fejlődési szakaszba...

Patti :lol: :lol: :lol: ugye nem akarsz depis-nanót? :lol: :lol: :lol:
Vettem meglepetit :lol: :lol: :lol: ..lyukas már az oldalad? :lol: :lol:
Niki-Feri :lol: :lol:

Ha alvás-zavar kerülgetett volna Benneteket....Patti..mára tuti, hogy kibeszélte... :wink: :wink: :lol:

jólvana..Csiricsukk :lol: :lol: :lol: :lol:

nanó :lol: :lol:

Kép

itt vagyok már én is
lezavartam a munkahelyi interjút is, szerencsére nem volt komoly, csak udvariasságból megkérdezték, hogy nem érdekel-e egy nemsokára aktuális állás (szerintem csak azért ,hogy majd ne tudjam őket beperelni, hogy ők nem akartak visszavenni :) )
de nyilván sejtették - nahát meglepetés - hogy nemet fogok mondani

viszont azért eldicsekszem, hogy tegnap volt a nagy magyar reklámverseny (AranyPenge) díjkiosztója és egyrészt az én ügynökségem lett az év ügynöksége és 2 reklámom is nyert a Tide-on meg a Dreft-en. még okleveleket is kaptam, így utólag jól esik....

Niki, köszi a talit, nagyon kellemes volt a SZALETLIBEN :) :)
és a joghurt torta is fincsi volt

tényleg Évi, én is nagyon kíváncsi vagyok a cannes-i útra, meg hogy Boti hogy bírta a gyűrődést - szegény amikor majd elmesélitek neki, hogy már 3 hónaposan St. Tropez-ban nyomta ...

Petramama-Judit, utólag jutott eszembe, hogy olyan érdekes, végülis nem tudnám megmondani, hogy honnan, de végig úgy éreztem, mintha valahonnan már ismernélek...

Jim, milyen volt az Aldi-randi, még mindig nem voltam Aldiban, lemaradtam valamiről? Ja és persze jól kibeszéltünk :)

KépKép
judit18

Nanó, hogy ma egész nap mindenhol kilyukad mindenki nálad :shock: :shock:
előbb "anno szerencse, hogy odabenn nem beszélt lyukat a hasamba!" aztán meg "..lyukas már az oldalad? "
:shock: :lol: :lol: 8)

Kép
Kép

mpatr

Patti :lol: :lol: ..csak teszteltelek...hogy rájössz-e a csalafintaságomra :lol: :lol: :lol: axioma: a lyuk az egészen biztosan lyuk! :lol: :lol: :lol:

nanó :wink: ..nagy puszit az unokáim popsijára! :lol: :lol: :lol:

Kép

NANÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!
:shock: :shock: Csak óvatosan, a mai világban ilyen kijelentéssel még a Blikk főcímoldalára kerülsz :roll:

Amúgy lyuk-kérdés :roll: :roll: már nem is emléxem :roll: :oops: :?

Kép
Kép

mpatr

Nanó, holnap is itthon leszünk, a nagy meleg miatt nem megyünk el a gyerekekkel.
Vasárnap Peti megy a testvérével hozzád utifutival! Oké?

Kép
Kép

mpatr

Többgyerekesek!
A Vakáció ideje alatt kellene nagygyerekes talit is szervezni. Gondolom a Tieiteket se engedik az ügyelet idején oviba a kicsi miatt (nem dolgozó anya... :roll: :roll: :roll: mintha a kisgyerekeseknek annyira egyszerű lenne a napja.... )
Mit gondoltok?

Kép
Kép

mpatr

Jaj, hát nincs Neked gyerekem...kezdeményező-készséged? :lol: :lol: :lol: :lol:
van egy tippem :lol: :lol: :lol:

megvárod hajnalig apust...felveszel egy csadort... :lol: :lol: :lol: ..és amikor belép....csak ennyit kell mondanod:
unga...unga..unga..
bunga...bunga...bunga :lol: :lol: :lol: :lol:

ősi recept :lol: :lol: :lol: ha nem válik be...akkor nem a recept a rossz :lol: :lol: :lol:

imádlak :lol: :lol:

Kép

ESSZÜLYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Úristen és ez az őrült az anyám!!!
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

És túl van az x-edik x-en!

Anyám, receptre írom fel a pasidat!
Ne halogasd!!
Életbevágó!

ÚRISTEN!!!
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép

mpatr

rendben...a vasárnap...akkor nagy a valószínűsége, hogy holnap megyek... :lol: :lol:

látom..mennem kell lyukat tömni :lol: :lol: :lol: :lol: csak-csak furdancsolja a kíváncsiság az oldalad :lol: :lol: :lol:

Kép

Patti!
Ne provokálj :lol: :lol: :lol: ... Andrásnak semmi köze nincs az :lol: :lol: :lol: állatvilághoz :lol: :lol: :lol:

..de mondd...ki is panaszkodott? :lol: :lol: Lyukilag? :lol: :lol: :lol:
(most is teszteltetelek) :wink:

anyád :wink: :lol:

Kép

Nanó!
Ne teszteljél nem vagyok én érettségi feladat
:lol: :lol: :lol:

Jóég, bele sem merek gondolni, a gének...
Czeizel bácsi... :roll:
Csernus bácsi... :roll:

Ajaj!! :? :shock: :lol:

Niki-anyu, Feri-anyu, helyesbítek, ne írjatok, meneküljetek!
Ismét eluralkodott az agyrém a topikon.
És az ilyenkor terjedni szokott, mint a futótűz 8) 8)

Kép
Kép

mpatr

Niki, a többi képet nem teszed fel?

Pl. Linocs szopipárna-szopknyában?
vagy Szilvánusz pótmamiskodik?
vagy a nyálcsorgatósan fincsike sütirőL??

Kép
Kép

mpatr

(csak úgy zárójelben jegyzem meg....még szerencse, hogy nem vagyunk minden-naposak :wink: :wink: :wink: )

nincs front, még elviselhető a kánikula...ma..semmi rendkívüli megrázkódtatásról nem számolhatunk be...átlagos lefolyású :wink: :wink: nap volt :roll: :roll:

szép estét kívánok Mindőtöknek... :wink: :wink:

Patti: ébresszelek hajnalban? :wink: :wink:

Kép

[quote="mpatr"]
írta:
mpatr szopipárna-szopknyában

:shock: :shock: :shock:
ez gáz
:shock: :shock: :shock:
:oops: :oops: :oops: :oops:

na, lelövöm magamat...

Biztos, azt akartátok, hogy megint írjak??
:roll: :oops: 8)

Nanó lánya
:roll: :roll: :roll:

Kép
Kép

mpatr

Patti:

Ne takazózz velem :lol: :lol: :lol: .....és főleg ne kenj mindent rám :lol: :lol: :lol:

Kép

NANÓ!

DUGULJ EL!

:wink:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ezeket meg a pasidnak írd meg "ne" nélkül!
:wink: :oops:

Kép
Kép

mpatr

Úgy látom sikerült mindenkit elüldözzünk Nanóval
végülis velünk lett tele az oldal
:roll: :oops: :oops: 8) :? :?
:shock:

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép

mpatr

[quote="judit18"]
írta:
judit18Petramama-Judit, utólag jutott eszembe, hogy olyan érdekes, végülis nem tudnám megmondani, hogy honnan, de végig úgy éreztem, mintha valahonnan már ismernélek...

szerintem az Aquanatálon találkoztatok :wink:

Kép
Kép

mpatr

Sziasztok!

Én is vagyok egy kicsit, aztán jön az esti műsor...

Niki! Nagyon köszi a talit. Jó volt nálatok és csodaszépek a virágaitok. A joghurttorta is isteni volt. Én sajna a másikat nem kóstoltam meg, mert már nem fért belém.

Patti! Telcsiszám megy priviben. Láttam, hogy lemaradtál azért is álltam félre. :) Utána már folyamatosan figyeltelek, kivéve amikor Borókát csitítgattam, mert megint ment a sírás Szépjuhásznétól Bkeszi végéig. Hiába ő is utálja a dugót. :D

Judit! Egyszer voltam veled Aquanatalon. Ha ezen kívül is ismerősnek tűntem, akkor találjuk ki együtt, hogy honnan.

Aldi? Még én sem jutottam oda, pedig itt lakunk a szomszéd faluban.

Kép
Kép
Kép
petramama

jaj, az aquanatal, télleg!!! persze hogy onnan voltál ismerős!!

KépKép
judit18

Mi van, minden gyerek beájult, hogy az anyukák itt neteznek? Az enyémet még apa altatja. :oops:

Az előbbi hsz természetesen még korábban íródott, csak nem volt időm elküldeni, mert követelt a legkisebb...

Judit! Akkor aquanatal. Csak Te többet nem jöttél. Pedig tényleg nagyon jó volt.

A legközelebbi tali lehet nálunk is. Ha 15-e után lesz, akkor jöhetnek a tesók is!

Na, megyek én is. Jó éjt mindnekinek!

Kép
Kép
Kép
petramama

Sziasztok!

Jó a kép!!! Biztos jó volt a tali, mint mindig! :lol: :lol: :lol:
Joghurtos torta? Bibibíííííííí, nekem már megvan a recept! Alexa szülinapjára azt sütöttem tavaly.

Nagygyerekes tali? Hát biztosan nem egyszerű kivitelezni, de jó lenne!

Pati, Nanó, ne zavartassátok magatokat! Jó titeket olvasni.
Eszterxx merre jár???
Vendég

Pati, ilyen barna képet szeretnél? Elküldöm az eredetit is, a többit meg holnap. Most megyek Popdarálót nézni! :) Puszi!

Kép

KépKép
KépKép
mni

Mni: köszi a vendéglátást!!! Nagyon szép helyen laktok, élvezet volt üldögélni a szaletliben, vagy alatt, vagy mi :)

Pati: szenté azé' ne avass ;) Igen, türelmes vagyok... Akár egy birka :) Viccet félretéve: mit tehetnék mást??? Ha felidegesítem magam, attól Fruzskának nem lesz jobb... Még nem jöttem rá a titkára, mitől ilyen, amilyen - minek kell neki ez a negyedórás "előjáték" - lehet, hogy ő felhergelve szereti ;)
Szervi baja nincs - legalábbis a kötelező hasi UH-n nem láttak semmit.
Szóval szerintem összefoglalva a baja: nem éhes még annyira, hogy egyen (hiába tömködi az összes létező öklét a szájába és nyáladzik, és cuppog), túl sok az infó körülötte, és neki azt mind látnia kell, túlságosan nagy a meleg, és ugyi az a nyavalyás terpeszbetét :evil:, nem cseréltem ki a pelust, és a legigazabb ok: csak...
Néha eljátszom a gondolattal, hogy szakemberhez fordulok. De amilyen gyorsan jön a gondolat, olyan gyorsan megy is: ha nincs szervi baja, mégpedig nincs, akkor úgysem tud mit mondani, csak mindenfélére rá tudja fogni, hogy mi lehet a baja...
Egy valamitől félek, hogy nehogy az evés rossz élményként rögzüljön nála, vagyis, hogy kötődjön a sírás, és a ráerőltetés az evéshez, és evvel egy jó kis ördögi körbe kerül: nem akar enni, mert sírással jár, sír, mert éhes stb... Majd rájövök valahogy a titok nyitjára :)
Hazafelé menet még Nikiéknél kipróbáltam, hogy kér-e Fruzsó enni az ébredés után - nem kért, okés, akkor indulás haza. Üröm környékén mindkét poronty (Marci, és Fruzsó) elkezdett követelőzni foglalkozást, kaját. Míg Marci volt olyan szerencsés, hogy megkapta Fruzsó nem. Aztán próbálkoztunk nyugtatni mindenfélével, többek közt a mobiltelefonban található csengőhangokkal, ami ideig-óráig lenyugtatta. Aztán Csillaghegy környékén végképp eltörött a mécses, annyira, hogy megálltam egy utcasarkon, átrohantam hozzá, kivettem megnyugtatni, aztán 1 hónap után cumit kapott a drága, amit ki is köpött pár perc után.
Aztán hazaértek Szilvánuszék, és én neki próbáltam állni az etetésnek... De hát addigra Fruzsó behergelte magát... Tisztába tettem, totál levetkőztettem, csak egy ujjatlan body maradt. De semmi nem segített. Ennyire még soha nem volt kétségbeesve: öklendezett a sírástól. Aztán valahogy sikerült megnyugtatni, és elérni, hogy bekapja a cicit, és egyen...
Két kép a hiszti utáni evésről (apjának fényképeztem, mert neki mindig csak tündért játszik):
Kép

Kép
linocs

Ja igen: hiányzók a kertipartiról! Máskor aztán tessék jönni!!!!
linocs

Sziasztok.

Azert, hogy nem irok olvaslak titeket, neha kicsit lemeradok es nem sikerul bepotolni de igyekszem. Irni viszont mar nem jut idom, foleg most, hogy anyu is hazament vege a szep eletnek. Megszoktunk,hogy sokat csavargunk de igy 2 gyerekkel mar elindulni is sokkal hosszadalmassabb. Na de nezzuk a jo oldalat a dolgoknak, igy 2 het alatt lemet meg 3 kg :D

petramama,
Ki itt az oreg?? :)

Kolyok,
En itt lakok nem messz a camspa-tol ha valamit segithetek szolj. Eggyik ismerosom is nemreg vette ott a babakocsijat es ha jol tudom eppen olyant amit te szeretnel, de majd rakerdezek.

Tovabbra is minden baba nagyon szep!

En is majd kicsinyitek kepet es rakok fel. Christian is mar 5.5kg es kb 58-60cm legalabb is en igy saccolom, de a jovo heten megyunk dokihoz akkor majd lessznek pontos adatok. Heti 350grot hizik. Pedig alig van tejem 80-100gr. de azert eszik 2 orankent igy bepotolja.

Linocs,
Boldog szulinapot

Judit
Gratula a vizsgakhoz

Beuska
Gratula a diplomahoz

Most ennyire futotta.
Tcis

Kép

Kép
tcis

Pati, Nanó, Tcis, és akinek még nem köszöntem meg: Köszi a gratulációkat!
linocs

[quote="linocs"] írta:linocsAztán próbálkoztunk nyugtatni mindenfélével, többek közt a mobiltelefonban található csengőhangokkal, ami ideig-óráig lenyugtatta.

Ez tök jó! Én is bevetettem Alexánál, (már nagyobb volt, meg tudta fogni a telefont), így fürdés után könnyebb volt megtörölni, felöltöztetni. :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ez jó, ez a telefon... Nekem nem egyet vágtak haza a kölkök nyállal. Azóta az összecsukós fazonra esküszöm, jobban bírja. :lol: :lol: :lol:

Patti, NAnao, olyan jót mulattam, pedig olyan nyíghatnékkal ébredtem, hiába na, öreg vagyok én már ehhez a bálnaléthez...iTT zsiibbad (többynire a fülem, de a meleg óta kezem is), ott fáj, és közben öten várják, hogy azonnal ugorjak. Na de most már jobb a kedvem, meg a kávé is lecsusszant.

Ha vártok még a nagygyerekes bulival (tegnap azért nem mentünk, mert péntek de általában a gengszterek két teljes órán át anyunál nyomják, és én akartam lelépni, egymagam a jó kis babaillatba), csak jóanyámnak iskolkao gyereknapon volt jelenése. Na legközelebb.Szóval nagygyerekes bulit szívesen bevállalom, ha elkészül a kert. Van most figyeljetek: tűzoltó autónk, medencénk, trambulinunk, bár szaletlink nincsen... Csak perpill még minden úgy összevissza, hogy kicist veszélyes. De Margitsziget is ok, nagy közös bulira, ott remek játszótér van-. :lol:

Na nézek vmi reggelinek valót, mert éhes gyerekek mindig aktívabbak.

potyka

Linocs, tökre megértem, én is ezen gondolkozom Eszternél, hogy remélem nem utálja meg az evést, mert erőltetem. pedig néha muszáj egy kicsit. és ahogy írtam nálunk is szerintem pont ugyanez a helyzet az evéssel (nem minden evésnél szerencsére ahogy láttátok)

meg ugye én elmentem a szakemberhez, de igazad van, szerintem neked is kb ugyanazt mondanák...

tuti nem egyedi eset amúgy sem, mert lapozgattam régi Kismamákat, és van az a sorozat a W.Unghváry Renátától (a szoptatási tanácsadó) a kislányáról, és a 2 hónaposnál már írta, hogy 1 órán át úgy szoptat, hogy közben a baba sír, kiköpi, dobálja magát... és a pár hónappal későbbi számban is még itt tartott, szóval ha ő sem tudta, hogy miért van és nem tudott vele mit csinálni....

egyébként Esztert ahogy vártam túlpörgette az esemény, végül egész du nem aludt, alig evett és este olyan sírásrívást csapott, hogy már egyáltalán nem akart enni pedig látszott, hogy éhes...de nem akartam, hogy tök éhesen feküdjön el úgyhogy 1 órás trükközés, nyugtatás segítségével elkortyolgatott végül egy keveset. (mi is már csak egy rövidujju body-t adtunk rá éjjelre, mert azt hittem a meleg zavarja)
aztán ma 7ig bealudt!

ja és persze nekem senki nem hisz mert vendégségben mindig úgy eszik mint egy kisangyal :) :)

Tcis, várjuk a képeket!

KépKép
judit18

Talisok szépek vagytok!

Zsu!
Látszik,hogy jól éreztétek magatokat a szőlőhegyen. :wink:

tcis!
Gratulálok a 3 kilóhoz!

Pati, Nanó!
:lol: :lol: :lol:

Linocs!
Nálunk is kezd nézelődni igencsak szopi közben Zsombor.
A legszínesebb, legzsúfibb helyiség jön be neki a legjobban, a dolgozószoba. A falon a sárga fekete dartz tábla, apa csillogó érmei, színes könyvek. Ja és alegfontosabb a FORGÓSZÉK. :wink: Állandóan lehet változtatni a panorámát. :lol: :lol: :lol:
Persze így én nem tudok mindig a gép felé fordulva lenni. :? :lol: :?
Izgi dolgok ezek. :wink:

Zsombor megfázott, de az is lehet, hogy az oltás hozta elő a tüneteket, így az evés más szempontból is nehézkes. :cry:

Végre ho9lnap apa itthon. Utolsó nap egyedül a 3 gézengúzzal.

A koncerten szuperül viselkedett Zsombor.Igaz 2 órát a karomba tartottam, nézelődött,majd bealudt.... Mára izomláz... :lol: :lol:
A nagyok szépen furulyáztak....

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

linocs

Sziasztok!

Kikó,
á, nem vagy paramami, csak meg kell szokni a mei tai-t használni. Ha Zalán elvan benne, akkor szerintem nyugodtan használd, próbáld ki, hogy először csak elmész benne rövidet sétálni, és bírja-e a picúr. Dóri elaludt benne séta közben, onnan tudtam, hogy jól érzi benne magát. De biztos szívesebben fogod hordani, ha már nagyobb lesz Zalán és ki tudja tenni oldalra a két kis lábát.
Szuper, hogy minden oké volt az uh-n! :)

Talisok! Jó a csoportkép, de jó ennyi babát, mamát látni egyszerre! :)

Cicuka,
örülök, hogy Kristóffal minden renben van! :) Szerintem is a melegtől volt nyűgös.
Vizet adok Dórinak inni, először ő is fintorgott, de amikor tényleg szomjas, megissza.

Judit,
gratula a díjhoz, ügyes vagy! :)

Linocs,
nem semmi volt hazafelé az út, látszik Fruzsi piros homlokán, ahogy felhergelte magát. :(

Tcis,
szia, örülök, hogy írtál! :)

Pumperka,
jobbulást Zsombornak!!!l

Tök érdekes, hogy pár napja Dóri úgy alszik el, hogy szopizza a lepedőt. Cumit nem fogadja el. Valakinek csinálja még ezt a babája? Nem gond, nem azért írtam, csak kiváncsi vagyok. Anyu szerint én is ezt csináltam picinek. :roll:

Melinda

Kép
melinda80

Ja! Nanó, Pati! Este már csak olvasni jöttem és szereztetek egy vidám estét nekem. Jó, hogy vagytok! :lol:

Melinda

Kép
melinda80

Judit!
A tegnapi nap nálunk is hasonlóképpen alakult. Ugyebár napközben max. fél órákat aludt, estére már tök nyűgös volt, igaz ő eszegetett, de csak nagyon keveseket. Este 3/4 11-kor aludt el, viszont cserébe reggel 7-kor kelt!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ilyet ő még nem csinált. Mondjuk a karomat nem nagyon éreztem már estére.... és a lábaim is odavoltak.

Pati, Nanó! Tök jó fejek vagytok így együtt!!!
Tök jó a Nortis kép. Nagyon aranyosak vagytok.

Kikó! Nem vagy te paramami. Szerintem már tök jó vagy! Legközelebb légyszi te is gyere, max. valaki bemegy érted.

Pumperka! Minden elismerésem a 3 gyerekkel egyedül töltött napokhoz. Én aztán tudom, hogy mennyi dolog van 3 gyerek körül.

Zsu! Neked elfelejtettem írni, hogy nagyon tetszik a szőlőhegyen készült kép. Olyan igazi lazulós kép!

Tcis! Nem vagyunk ám mi sem öregek... 3 kg lement? De jó neked!

Kép
Kép
Kép
petramama

Forogj világ! :)

Kép

KépKép
KépKép
mni

Kép

KépKép
KépKép
mni

Judit18,
Nekem Elisaval volt ilyen, hogy nem akart szopizni kb 3,5 honapos koraban. Nalunk amikor megindult a tej akkor orditva kopte ki a cicit pedig ehes volt. Ez igy ment nehany napig talan 1 hetig is, csak felalomba tudtam megszoptatni utanna minden helyreallt es szopizott tovabb mintha misem tortent volna. Megjegyzem megjott kozben a menzesem de akkor mar masodik alkalommal eloszor nem volt gond.

Nagyon jo a talis kep. Nincs tobb?

Petramama,
A talis kepen Te vagy a drapp nadragban? Te sem nezel ki annyinak ... :lol: Na meg en se :lol: :lol:

Akkor jojjenek a kepek.
Kép

Kép
Kép a csalad

Kép

Kép
tcis

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?