A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

nagyon cuki:):)
megvan már egyébként hogy mikor lesz a névnapja?

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

köszi:-) igen, júli 26 (Anna, Annaliza névnap és ezentúl Lizanna is:-)

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

nekem is akkor van :) anikó :):)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Papillon, nagyon édes Lizid! És a képfelirataid is tök jók. A 'szememet eltakarom és úgy alszom' nálunk is az egyik kedvenc póz :) És tényleg csini az a farmer(?)ruci!
És nehogy félreértsétek, nem azért írtam, hogy nem érzem idevalónak a fotók felrakását (dehogyisnem!), hogy ezt magatokra vegyétek! Ááááhhh
Hanem jöttem a képekekkel reggel, elolvastam az előző hsz-eket, és akkor-ott (!) nem akartam vidám dolgokat mutatni. De ez most már más, szóval akkor enyim fotók jönnek.

1.rész :)

Mininyaralás - családkép Boldogkő várában (a szórakozott énem: hunyorgok mint állat, napszemüveg a fejem tetején)
Kép

A bölcsis búcsúajándék. Készítők: Samu és barátja, Marci feat. Samuanyu és Marcianyu
Kép Fedlap
Kép Első oldal - kissé gejl, de hát a műfaj is az
Kép Életképek (a fiúk ragasztották)
Kép Samu oldala s.k.

2. rész Katával a főszerepben - coming soon (de ráérek :) )

Lilypie Kids Birthday tickers
erpé

Tényleg Moncsi :P
erpé: most meg a textil pelus van az egész arcában, nem tom hogy kap levegőt :shock: , igen farmer, de átkellett öltöztetnem, mert behisztizett tőle...kapott egy gatyát helyette...szerintem a harisnya meleg vót neki.

nem vettük magunkra, én tuti nem
:wink:

én még mindig nem mertem kendőt venni :( félek, h nem értek hozzá és nem használnám, ez a babasling kicsit egyszerűbb, még én is feltudom venni, de ez meg baromi drága.

Nagyon ügyi az ajcsi! Gratula! És kúl a kép!

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

most beszéltem a Györgyivel (energiás ismerősöm), megnézték a kisfiút és azt mondta, hogy az agya le van állva, de a lelke még itt van, szóval nem reménytelen. Küldi Ő is az energiát továbbra is, de a kisfiú döntése (ahogy Katka is írta), hogy mit csinál vele. Mindenki koncentráljon oda, azzel rosszat nem csinálunk szerintem

Kép

Kép
pgyöngyi

Húú, de jó kis képek:) Bocsi csak ennyi, mert van 2 síró gyerekem, akiket húúúúz az ágy

Kép

Kép
pgyöngyi

Papillon, erpé :D :D :D

Tyű, a füzet spirálozását hogy csináltátok? :shock:
Ez nagyon szép és jó ajándék!

Ma megvettem Dömének az első medencéjét (hiába, ez már egy másik kor, nekik már jár a medencés ház :wink: ), a Rossmannban, 91X20cm-es, nyóccázér' :D

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

nemlajos: neba.... megyek du. a roszmanba úgyis,majd meglesem

erpé:coolababy-zel? :D Nekem nagyon bejön, de igazából 2 betéttel a tuti. A popin elég necces nálunk.Hekele hozott most új zsebeseket 2200-ért. Jó pofák, egyet stipistopiztam már próbára.

Kép

Kép
pgyöngyi

Nemlajos, füzetspirálozást a párom csinálta, de nem volt bonyolult. A fedlap két db natur vékony falap volt és adták hozzá a keratívboltban (a képen is látható) fapálcikát, ami ki volt lyukasztva ott, ahol a fedlapok is. Volt itthon erős műanyag vékony zsínór (de mehet bele vékony díszszalag is), és tűvel átfűztük a lyukakon. Persze előtte kilyukasztottuk fúróval a betétlapokat is :)

Gyöngyi,
beszereztem coolababyt meg babylandet is. És úgy döntöttem, hogy nem a nyári hőségriadó idején fogom elkezdeni a mosható pelusozást ezekkel a darabokkal, tök vastagok - megvárom az hűvösebb őszt. Egy-két napig viselte a kiscsaj őket, addig minden OK volt, nem kellett dupla betét, bírta napközben (éjjel még nem próbáltam). Szóval ősztől megy élesben a dolog, de egyelőre mégcsak 5 db pelusom van készleten :) Tényleg, neked mennyi kell, ha 2 naponta mosod őket? 10-12 db elég?

Nem találom Kata friss fotóit... Nem emlékszem, h hova kerültek (melyik memóriakártyára)

erpé

Papillon, szerintem érdemes bekukkantanod a mamami fórum piacterére, ott mindenféle hordozódolgokat árulnak, és biztos vannak használt vagy saját készítésű babaslingek is viszonylag elérhető áron.
erpé

bizony-bizony, csak vigyázz mert függőséget okoz :D

erpé: Nem hiszem, hogy melege lenne a popsinak benne. Ezek már mind jól szellőznek. Nekem olyan 20 darabom van asszem, de most 2 napja én is eldobhatózom, mert még mindig van pár ebből is és el kéne használni

Kép

Kép
pgyöngyi

szoktam én a mamamin járni, csak nem tom melyik hordozó lenne nekem jó és nagyon ocsón, mert így is Andrist az őrületbe kergetem a hordozókkal. teszveszen van ezen a számon 687344276 egy saját készítésű sling, mit gondótok? Aztán nem lecsapni rá :wink:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

hát nem is tudom.Nekem az erszényekkel az a gondom, hogy hosszútávon leszakad a vállad. Én még mindig a kendőt vagy a mei-tai-t tartom a legjobbnak. Ha gondolod van egy eladó nandum. Már nemlajosnak is ajánlottam :D 4000-ért viheted is

Kép

Kép
pgyöngyi

Persze, ha nemlajos nem tart rá igényt.

Kép

Kép
pgyöngyi

Papillon, én még nem próbáltam erszényt, de ha neked bejön, akkor ennyi pénzért tuti megéri
É

erpé

4000 is sok gyöngyi :? de köszi :P
hát én csak azt tom, h a kengurutól leszakadt a vállam, ez meg egész jó érzés vót

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Erpé, Tehuti, nem rendszeres munka, tulajdonképp csak besegítek néha, ha sok összejön anyuéknak. Akkor tudok dolgozni, ha Márti 1. alszik, 2. jól elvan magában. De volt már olyan is (pl. a mozizás estéjén), amikor az ölemben tartottam vagy 20 percet és fél kézzel fordítottam, mert sürgős volt és Mártival épp senki nem tudott foglalkozni. El is aludt, kb. újabb 20 percre, akkor siettem, hogy gyorsabban végezzek.
Nemlajos, egy irodalmi elemzés, Nabokov volt a téma.

Erpé, hogy sikerült a munkamegbeszélés és sógornőd hogy bírt Katával? :) Ja közben írtad, hogy jókedvűen fogadtak. :)

Gabka, izgalmas volt Levi ottléte Csibbéknél. :D

[quote]M írta:asut: Peti is hiányolja Mártit... Embarassed

Hűha, Katka, mi lesz itt. :lol:
Hogy sikerült a kincskereső kaland Daninak? Örült neki?

Kemse, szép a kis Hanna, és igaz, hogy idősebb a mi babáinknál, de befogadjuk "tesónak". :)

Vica, jót tett a gyerekölelgetés? :)

Nemlajos, bejött a medence? Majd én is megnézem a Rossmannban, gondoltam rá, hogy kéne már valami...

Masut
masut

4 hós adatokat is írjuk a táblába?

Papillon: ha neked kényelmes, akkor hajrá :D azt majd megírod tapasztalatodatnekünk

Kép

Kép
pgyöngyi

Délelőtt (szuri után) lepasszoltam a lányokat és elmentem vásárolni. Hazafelé tök üres volt az 1 út, és pont a MI (Apa+Én)számunk ment Ákostól az Ilyenek voltunk, no eszembe jutott egyből Katka, feltekerve hangerő, hangosan énekeltem és nyomtam neki a gázt. Hát felért egy talival, jól feltöltött :D

Kép

Kép
pgyöngyi

masut, ennyi pénzért szerintem megéri, pont jó arra, hogy kicsit hűsítsem, ha nagy a meleg.
Mire ülni fog, addigra itt a rossz idő, jövőre meg kap egy komolyabbat (jaj, akkor már másfél éves gyerekeink lesznek! :shock: )

gyöngyi, ne csábíts...! :twisted:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Hello!

Köszi a fogadtatást, bár éppen akkor jelentkeztem be, amikor fontosabb dolog is van. Tőlünk is megy a pozitív energia a kisfiúnak.

Papillon a fényképek szuperek, brühühü Hanna még nem nagyon fordulgat, hátról oldalra vagy hasra semmi. Hasról hátra, ha valahogy rájön és a kezét, úgy tartja, hogy tudjon lendületet adni magának. Már volt párszor, hogy letettük a kiságyba hasra és háton volt mikor odamentem hozzá. Állítólag a kiváros „fajtához” tartozik Hanna.

Papillon mehet a tali itt Zuglóban vagy elmehetünk "akárhová", mondjuk Városliget.
Hanna nagy tömegközlekedő. Már csak vonaton és repülőn nem utazott. Múltkor egy néni a Bosnyáknál már majdnem beesett a babakocsiba úgy behajolt és mondta, hogy megnőtt a baba, én meg nem tudtam mire vélni és mondtam mihez képest, mire mondta, hogy utaztunk már együtt és akkor látta Hannát.
A hozzátáplálásról csak annyit, hogy elmentem múltkor reumára, mert valami van a derekammal meg a combommal és a doki egyből kenőcsöt, gyógyszert írt fel és mondtam neki: SZOPTATOK !!! Erre teljesen kiakadt, hogy milyen hülyeség az ő idejükben a gyerek félévesen már töltött kápit evett és hogy most már adjak a gyereknek ződet meg gyümölcsöt.
Már más szelek fújnak mire a reumás doki, lehülyézte a gyerekorvosokat. És akor az ember lánya kitől kérdezzen vagy higgyen mi??? Tapasztalat. Igaz én csak azért kezdtem el júniustól a gyümölcsökkel, mert most nyáron tudok adni a kertből Hannának igazi gyümölcsöket. Az almát először megette, de utána adtam neki a nyári savanyú félét, ami süteménybe tökéletes. Úgy fintorgott, mintha citrom lenne. De hősiesen megette. Aztán másnap nem. Most a barack a nyerő a délelőtti vagy a délutáni kajánál. Megeszik egy barackot. Látszik már a kakiján is.  Nekem az vált be hogy kicsit szopizik mert ha fordítva csinálnám, úgy ordítana meg egyszer ordított is mert gondoltam fordítva lenne valahogy a logikusabb, hogy a lépcsőházban azt hiszik nyúzom. Még ülési szándéka sincsen. Meg amikor eszik ültetni nem tudom a combomra kifeszíti magát, viszont fekve simán tátog, hogy adjam neki a barack pépet, sőt volt amikor panaszkodott, hogy gyorsabban..

Nekem a kenguru nagyon bevált csak a mostani melegben nem szereti Hanna sem, beleizzad.
De az a kép, amiben Papillon tartja a babáját abban az „izében” nagyon frankónak néz ki.

Hétvégén jön valaki erre a babanet találkozóra a milenárisra? Mi lehet, hogy elnézünk.

Ja meg holnap viszem Hannát babaúszásra. Kiváncsi vagyok mit lép majd a nagy víztömeg láttán.

Gyerekeztem, mostam, főztem, pakoltam. Most laszik ezért írok. Dícsérjen már meg valaki.
Tudjátok mit, nem kell.2 vagy több gyerek mellett DÍCSŐSÉG, de egy gyerek mellett csak sport és pénztakarékosság a fitneszbérlet ára.
Viszont egy jó masszírozásra befizetnék. Tud valaki egy jót?

Emese

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
kemse

kemse, én megdicsérlek! :D

Talira én biztos nem megyek, de Nektek jó szórakozást!
Hanna meg persze, hogy nem ül, majd pár hét múlva :wink:
(nehogymár öt hónaposan üljenek, bakker, Döme is mindjárt annyi!!! Az én kisbabám meg még ne üljön!!! :shock: 8) :D )
:wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Papillon, nagyon ciku Liza, és akkor már névnapja is van. Király! :)

Lilla, megszámoltad az új lakásban a sarkokat? Hogy állsz az alvással???

Kemse, tőle is kapsz egy dicséretet! Jó sok mindent csináltál, most lehet pihenni! :wink:

Erpé, tök jó lett az ajándék, biztos fognak neki örülni. :)

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Tehuti!

A sarkokat megszámoltam-e? :shock: :)
Ezt nem igazán értem, de biztos én vagyok hülye.
Köszi szépen az alvásom egyre jobban alakul. Az új lakásban az első éjszaka nem tudtam aludni, de az szerintem azért volt, mert már dög fáradt voltam a költözéstől, meg csak új volt a hely is.
Úgy látszik, öregszem, nehezen szokok meg új dolgokat!
Viszont azóta jókat alszom, de ez Annának is köszönhető, mert mostanában 10 órát alszik éjszaka. :)
Vendég

azért nem aludtál jól első éjjel, mert nem számoltad meg a sarkokat az új lakásban!
Hát ezt mindig meg kell tenni, Teeeeeeeeeeeee!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Lillaoh, én is csak nagyokat néztem, amikor mondták nekem, hogy új lakásban meg kell számolni a sarkokat. Különben... Tényleg, mi lesz különben? :D

Anna, te megint jól eltüntél. Mesélj, milyen volt az első nyaralás a Balatonon! és miket csinál mostanában Viktor? Még mindig nagy ütemben gyarapodik? :)

Csajok, nem is meséltem: ma voltunk a 4 hós oltásokon (prevenart is kapott Katababa), és a paraméterek: 7900 gramm és 70 centi, kis 'csöppség' :) Megint majdnem hízott egy kilót egy hónap alatt.
Ja, és a dokinéni azt mondta, hogy a lábukat a gyerekek nem ilyenkor szokták megtalálni (=betenni a szájukba), sokkal inkább 5-6 hós koruk körül. És még a forgással is bőven ráér(ne).

erpé

Tyű, egy kg-mal és jó pár cm-rel rávert Dömére! :shock: :D

A sarokszámlálós eredeti okát én sem tudom... :oops:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

kemse neked elfelejtettem írni hogy üdv a topicban!!!
:) :) :)

és hoztam egy képet is :
Kép Kép

2őt :oops: :oops: :oops:

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Kedves Babanetes Közösség!

Egy topiklakó kisfiú, Roli, nagyon nagy bajban van. Vízbe esett és most tág pupillákkal, agyműködés nélkül fekszik. Kérünk Titeket, hogy ki-ki hite, világszemlélete szerint imádkozzon, szorítson Roliért, drukkoljon a felépüléséért. A közös akarat sokszor csodákra képes, és most erre van szükség. Mától minden este tíz órakor Rolira fogunk gondolni, az ő gyógyulására. Kérünk Titeket, tartsatok velünk!

2005 ősziek

Kép

KépKép
KépKép
fedi

Hát ezt én sem tudom, h miért kell a sarkokat megszámolni, és mi lesz, ha nem....de ezt szokták mondani! :lol:

Lilla, örülök, h alakul az alvás!!!!

Erpé, nem semmik a méretek! Szonja most csak 400gr-ot hízott. Viszont forog és a lábát is megtalálta. :lol:

Lívi baba ari-bari.

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Fedi, gondolni fogunk rá... nagyon szeretném, ha felébredne és élhetné tovább a kisfiúk játékos-pajkos életét...

Masut
masut

kicsi Roli megy a drukk

Kép

Kép
pgyöngyi

sziasztok

Csibb:
köszi a képeket! :)

[b]Papillon: édi Lizi! nálunk is nagy kedvenc a bújócskázás :D

Moncsi: Livi baba is nagyon aranyos!!

Nemlajos:
köszi az infót, én is kismedencét hajkurászok egy ideje, de idénre még én sem akartam nagyot. holnap megyek is a rossmannba :P
ma pedig megvettük Nicobaba etetőszékét, olyan asztalra szerelhetős mert az kis helyen elfér és könnyen utaztatható :D

természetesen ma este 10 órakor is Roli lesz a program :roll: és szorítunk a mielőbbi jóirányba történő változásért

KépKép
KépKép
adryn

Nem nagyon volt időm jönni, most este már próbáltam többször is, de Maja nyügi volt(füllyukasztás vagy a meleg nem tudom), mindenestre estére már megviselt ez a meleg engem is, én nem bírom mostanában, gyors szívdob. stb, ti hogy bírjátok?

Kemse üdv a topicban!!

Erpé nézegettem a fotókat, aranyosak vagytok!!

Lizanna is szép csajos!

Drága kis tündérnek pedig én is küldöm az energiákat, már tegnap este is gondoltam rá, és amikor megláttam a fényképét(a szívem szakadt meg), imádkoztam érte. Remélem megtörténik a csoda, és felépül, ezt kívánom neki!

Szerintem én ennyi voltam mára, bocs, ha valamire nem reagáltam.
Jó éjt

Bea, Maja

Kép
bea1978

Rolinak küldtem még egy adag gyógyító energiát.
Többre most nem futja tőlem....

Katka

katka22

köszönjük Roli nevében!

tegnap beugrott a védőnő, és most már hivatalosan is fogzunk!!! már vagy 3-szor kel az én eredetileg jól alvó kisfiam, és napközben is alig alszik, kemény az ínye, és be van dagadva, és ha megkaparintja, akkor rágja az ujjamat. 8) viburcol homeós kúpot javasolt. tegnap semmi, sőt rosszabb volt a hatás, ma remélem, jobb lesz, de az elalvás nagyon nehezen ment neki, többször felsírt...

voltam ma fodrásznál, eltüntettem a szőke tincseket, egyszínűre festettem. még szoknom kell, de vígasztal, hogy úgyis át fognak ütni pár hajmosás után.

apa viszont nagyon felhúzott, mert a nyügi-fogzós Mátét nem akartam vinni magammal, mert kézben nem tudom tartani festés és hajvágás közben, viszont a hordozóban végig üvöltötte volna az egészet, és minden rokonom és barátnőm nyaral, ezért neki kellett vigyázni a gyerekekre. akiket úgy hagytam itthon, hogy egyszerre aludtak... és pampog, meg rámtelefonál :evil: :evil: :evil:
na ezzel el is érte, hogy ezentúl csak akkor vágom le a haját, miután én is eljutottam fodrászhoz! :twisted: (merthogy az ő fodrásza én vagyok...) és hogy tudjátok, már 3 hónapos volt a séróm legalább! :twisted: :twisted: :twisted:
el is határoztam, hogy megnövesztem, mert azzal nem kell olyan gyakran menni, mint a rövid hajjal... :roll:

Kemse
üdv itt! :)

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Sziasztok,
nincs itt Kukli, nincs kora reggeli köszöntés.

Megtaláltam néhány Kataképet.

Ezt már régen ígértem, ilyen amikor ujjszopi van :)
Kép

Lábfogás - a mostani kedvenc produkció (gyakran van a szájában a lábujja, de arról még nem sikerült igazán jó fotót készíteni)
Kép

Gabka, ti végül miben maradtatok a múlt heti bölcsisajándékos megbeszélésen? Említetted, hogy nálad gyűlnek a szülők...

Csibb, és neked köszi az ötletet, a fotós emlékkönyv mellé vettünk könyvutalványt is Rozikának (Samu gondozónőjének a neve)
És muti az új hajadat. Ja, én utoljára febr elején voltam fodrásznál - most már leginkább a tragikus jelző illik rá :) Jövő héten (még nyaralás előtt) muszáj lesz levágatnom.

Egyébként már átadtuk az ajándékot (Tehuti, talán te kérdezted ezt), és nagyon nagy telitalálat volt. Rozika könnybelábadt, teljesen elérzékenyült. Jó és kissé szívszorító érzés volt (olyan 'atyaisten, Samu már búcsúzik a bölcsitől és ovis nagyfiú lett' :shock: )
Lépek, megyek a szüleimhez Samuért.
É

erpé

Kedves Kismamik!

gremese vagyok a "2007 szeptemberi babák" topikból.
Szeretnék nektek bemutatni pár saját készítésű MEI TAI-t, amelyet meg is vásárolhattok tőlem.

A MEI TAI egy ősi ázsiai babahordozó eszköz. 3-4 hónapos kortól (de azért egészen piciket is (1 hónaptól) lehet) 15 kg-ig (vagy ameddig a mama elbírja) használható.

Pár fontos információ a megkötésről:

A MEI TAI pántokat mindig csomóra kössük.
A baba hasa simuljon hozzánk, akkor elég szoros a hordozó.
Még nem ülő babáknak a háta mögött kössük a vállpántot.
Már ülő babáknak a feneke alatt köthetjük a vállpántot.
MEI TAI háti hordozást először másik felnőtt jelenlétében gyakoroljunk, ágy mellett.
A pántok a vállunk közepén menjenek, ne a nyakunknál.

Elöl hordozásnál az ajánlott kor: 1-6 hónap, csípőhordozásnál: 3-10 hónap, háti hordozásnál: 3-24 hónap, vagy ameddig elbírjuk csemeténket.

Az általam készített MEI TAI kétoldalasan hordható, megerősített varratokkal készül, bélelt derék- és vállpántokkal, bélelt combrésszel, és a vállpántokon akasztó fülecskékkel ("színén és fonákján" is), jó minőségű anyagokból!

Ára: 5300 Ft helyett Babanetes kismamiknak: 4700 Ft!

Amennyiben felkeltettem valakinek az érdeklődését, több képet szeretne látni a hordozókról, az kérem írjon privit.

További kellemes babázást!
:D :D :D
Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

sziasztok,

vagyok-vagyok, csak valahogy mindig csak az olvasásig jutok.

Rolinak nagyon szurkolok, gondolok rá!!! nagyon!!

csibb kiváncsi vagyok az uj frizre, persze nekem a régi is bejött nagyon, ezt irtam is anno. Én is pénteken megyek, alig várom. fodrász után pedig mindhárman maszira megyünk, egy lányhoz, aki rég óta massziroz bennünket, a terhességemet végig masszirozta, és most Viktor is fogja, kiváncsi vagyok, hogy bírja majd a picur.

hih, ez a fogzás téma, nekem is gyanus, viktor alig eszik, nyügi, egyet szív, majd abbahagyja sir, többgyerekes anyuk, ti mit használtuk a viburcol-on kívül.

katka ujra nyaralás, de jó! nekünk a balaton sajnos csak közepesen jött be, sajnos nagyon meleg volt a mult héten, még árnyékban is, így nem élveztük annyira, hazajöttünk 3 nap után, barátok jöttek, mi mentünk vendégségbe, együtt volt a család, nagyon élveztem. talán szeptember elején 5 nap Krk, ha nem is fürdünk, jó levegő, pihi.
szept 12-én kereszteljük Viktort, az éttermet is lefoglaltuk.Rem. szép lesz.

a tanácsotokra belenézem a mamami-ba, tetszik!! :-) Majd bővebben is elmerülök, én nem hordozok, habár néha elkelne, kendőm van.

más: ülőgarniturát keresünk, van valakinek tapasztalata a Retz-el. Köszi a segítséget előre is. (és nappali búrtort is) ha vannak ötleteitek várom őket. Köszi!!!

Lányok, tudom ciki, de hogy a fenébe lehet feltölteni képet a profilba???? Jaj, tegnap volt egy éve, hogy jelentkeztem a 2009 márciusi babákhoz, hihetetlen...

hozzátáplálást szeptemberben kezdem, épp mostanában kezdek olvasgatni róla.

4 hós adatokat megküldtem kuklinak anno, ide is irhatom

8400 gramm, 70 cm.

jövök még.

puszik

kemse üdv!

etetőszék!! várom már azt az időszakot, nagyon.
anna**

gremese! jók ezek a mai tai-ok! tetszenek! :D
anna**

nem tudtam már tegnap jönni, de sokat gondoltam Rolira. Imádkoztam érte sokat és energia gömböt is küldtem. gyakorlatilag kómában van?

Szegény Máté és szegény ti :? viburcol nem rossz, ad be 6 óra különbséggel, de max 2-őt egy nap.

Nem is meséltem a "nagyszerű" kolléganőmről, aki küldött egy levelet, h megszűnik a gyedem és igényelhetem a gyest.... :evil: bakker, ekkora lúzert, felhívtam, persze szabin volt, így már érthető...az agya már nem a mh-én volt. Simán meglehetne szopatni, nagyon dva. És ügyintézőnek annyi van írva, h Harmathné :!: Milyen má' ez? Nincs normális teljes neve? Mégiscsak egy hivatalos levél! A hüle jegyző meg minden sz@rba beleköt, de az ilyen óriási hibákat nem veszi észre. Bocsi, kicsit kifakadtam, de jó, h már nem dolgozom, minden nap jó felidegesítene a ribanc..... :twisted:

kemse: nem semmi az öreg néni, h felismert. Tali ok, majd, ha elviselhetőbb idő lesz, én már 3 napja ki se mozdultam.... a nagy talira nem mek sztem....ugyanezen okokból...

bakker erpé: Kata is olyan hosszú, mint Líz, csak 1 kilóval több :!: jól tartod :lol:

Livi és Kata baba is cukkika! A kis fülbevalós Livi és akkor Majának is van lógója :P

jah, fodrász: az enyém nyitott egy cociális bótot és azóta cseszik a fodrászatára, kergetem ezen a héten majd minden nap, de nem ér rá. Asszem keresnem kell egy másikat, pedig ő annnyira jól vágott és ocsón... :cry: :cry: :cry:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára papillon 2009.07.23 08:53-kor.

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

bakkkker anna, ti még durvábbak vagytok!!!!!!!!!!!!! 8400 :?: :?: :?: (mi 6860 és 70 cm)

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

az jó pappillon! hoszú kislány liz!!

Vik hatalmas, és nagyon nehéz kézben tartani, nagyon.
egy-két napja azonban vmiféle szopisztrájk van, 4 óránként eszik, akkor sem sir, csak már megkínálom, és akkor elfogadja, akkor sem sokat kajol, látványosan kisebb lett a pocija.

vmiféle változás van most nálunk sztem.
anna**

mondjuk ő fiú!
4 óránkénti kaja, sztem tök jó!

lizi sosem sír, ha enni akar, csak, ha álmos. pont ezért kínálgatom 3-4 óránként.

lehet, h tetszeni akar a csajoknak :wink:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

papillon, remélem csak erről van szó.

hihetetlen vagyok, ma reggel kezdődött a nyűgi, de már persze a legrosszabbra gondoltam, most 9 óta alszik, tehát nem lehet semmi nagy baj.

én nem tom, mi lesz, ha komoly beteg lesz, asszem tulizgulom.
anna**

jaj Csibb!!! pedig nekem úúúúúúúúúúúgy tetszett a hajad!!! akartam is kérdezni hogy csinálta a fodrász hogy két különböző színű csík van a hajadban :roll: és egyáltalán nem látszott hogy 3 hónapja nem jártál fodrásznál :shock: persze az én hajam olyan mindenxarrabehullámosodó fajta.... reménykedtem hogy a hormonok majd kiegyenesítik, de nem :evil: sajnálom a fogzásos nyűgit, bár Mátéról nekem olyan nehéz elképzelni hogy nyűgizik, olyan édes nyugodt babó ő :D apuja meg szégyellhetné magát.. inkább örült volna hogy egy kis időre kisajátíthatta a gyerekeket 8)

Anna: 8400 g :shock: nem semmi méretek.... de lehet már most azért nem eszik annyit mert inkább nyúlni fog. vannak olyan babák akik először súlyra gyúrnak aztán nyúlnak.. bár Viktor a hosszára sem panaszkodhat ;)

Papillon: idióta kolléganő... küldd el a p..ába :lol: bár én még az anyaságit sem kaptam meg az én idióta munkáltatóm miatt.... most már talán úton van a foglalkoztatói nyilatkozat amit 3 hét alatt sikerült kitölteni... nálunk minden lassan ment a hivatalokban is mert ugye nem mo-on született a gyerek, de még ők is rávertek ezzel a 3 héttel nehogy már túl hamar megkapjam a pénzt :x :lol:

jövő heti pesti taliban ki lenne benne? :P

KépKép
KépKép
adryn

ÉN, CSAK NE HÉTFŐN!!!! Az fullos

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Anna: segédletek (fent), profil, és ott van avatar feltöltése, tallózás, stb. 8)
Szép súlyú baba :shock:

csibb, pedig én épp a csíkjaidat irigyeltem a talin :wink:
Párod... emlékeztet az enyémre, aki azt kérdezi: mi van? :shock: , ha a gyereket a kezébe nyomom. Mi lenne, bakker... én is mennék wc-re, zuhanyozni, stb!

erpé: jaj, de ügyes! :D (Döme még mindig nem bírná megtartani a lábát a kezével...)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

CSak gyorsan bekukk amíg a két nagy sétál a nagypapával.
Na mire ezt leírtam csörög a telefon :twisted: :twisted:
Szóval Nimród tegnap megkapta a 4 hós oltást meg a prevenart, és fel is ment a láza, a kúpot persze kikakilta, aztán még feljebb ment most 38,4 :? megpróbáltam a nurofen szirupot (mert közben folyamatosan kakilt szerintem a foga jön ) na a szirup meg nem tetszett neki :( szerintem több folyt ki a szájából mint amennyit lenyelt, úgyhogy most várok hogy feljebb megy-e neki a láza.
Csibb sajnálom Máté nyügösségét szerintem nálunk is elkezdődött, bár a doki tegnap közölte hogy hát ilyen korán még nem jön a foguk :roll: mondjuk ezt nem tudom miért mondta, mert így a 3. gyereknél tudom már hogy jóval előbb elkezdődik a nyügösség, meg minden mielőtt még kibújna a fog. :roll:

Ja és Csibb szerintem neked olyan jól áll a rövid haj bár még élőben nem láttam, de most nem is tudnálak elképzelni hosszú hajjal :D
Jut eszembe nyaralás előtt én is elmentem gyors fodrászhoz és még rövidebbre vágattam a hajam :D majd teszek fotót is. Illetve jut eszembe a nyaralási képeket már felraktam ott szerintem látszott is.

Nimródnak és Bulcsúnak most vasárnap lesz a keresztelője. Rendeltünk kaját, meg sütit és anyuéknál tartjuk, ott van elég hely 20 embernek meg a kertbe is ki tudunk ülni.

Balatoni taliba esetleg benne lennénk, bár már nem tervezünk menni messzire, de veletek szívesen találkoznék :wink:

Nimród 4 hósan 5930 és 64 cm, azt hiszem átlagosak a méretei.
Anna 8400 :shock: ez nem semmi, ne csodálkozz ha kevesebbet eszik, most már van tartaléka :D

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?