A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Anny

komolyan sokat gondolkozom rajta, hogy hogy bírod ki apa látogatásait.én nem bírnám.és az is eszembe jutott már sokszor, hogy mit mondasz róla a lányoknak? mert én nem bírnék, nyugodt lenni egy iylen szituban.fúúúú biztos, hogy nagyon utálnám :twisted: :twisted: :twisted:
bocs, ha olyanokat kérdezek, amikre nem akarsz esetleg válaszolni, de komolyan meg tudnám tépni az ilyen idiótákat!!!!!!
nem , hogy összetenné a kezét, hogy van két ilyen gyönyörűséges lánya :!:

szanet

jaaaaa, látom profiltkreatívkodsz! jóóóó lett! :lol: :lol:

Petra
Kép
petricsek

A többiek biztos a MAszkot nézika tévében :wink:
Vendég

Csilla
Kamillával randiztunk,de tényleg csak összefutás erejéig,
Minden gyerek aludt.

Binyek
Nekem is küldjétek bármi is az
Vendég

Petricsek: igen, de ez még nem álmaim avatara :twisted: vagy mi lett a jó, mert a vonalzó már pár órája kész, most avatarozok :roll: :roll:
most híradó van, úgyhogy mindjárt jönnek
davandi

Amúgy hétvége van és szerintem mindenki a szalagot igazgatja a hajában :lol: :lol: :lol:
davandi

Banika: átküldtem
davandi

Binyek én is kérem chilla25@citromail.hu

akkor volt tali,csak összekevertem :lol: Petrit Kamillával ,bocsi csajok :oops:
s.csilla

áááá, egész nap nem volt netünk:-(((((
csomó mindent akartam még reggel írni, mostanra meg elfelejtettem:-(

binyek: kisczapi@freemail.hu...ide se jött semmi:-)))

apa-téma: azért először balu azt mondta arra a kérdésre, hogy ki az apukád, hogy anya....aztán az anyja felvilágosította, hogy anya az apukád...akkor ki az apukád? szegény gyerek mi mást mondhatott, mint hogy czapca? nem volt más választása.....
de persze attól még imádom:-)))
1szálpasi

Davandi, én a szalagkötés helyett nutellás kenyérrel csábitom apát :lol:
s.csilla

én is megettem egy tábla milkát :roll: :oops:

szanet

azt a sok édes szájút :twisted:
Az is jó ha én átdobom??? Csak azért hogy jót aludjatok. Na mindjárt küldöm :lol:
davandi

Szanet: Hát tényleg elég szar ügy. Rosszul viselem. És tudod attól félek,hogy ha nagyobbak lesznek, akkor majd a látogatási napokon olyat enged meg nekik, vagy olyanokat vesz nekik,amit én nem. (pl.rengeteg édesség, meki,stb), és a lányok jobban akarnak majd vele lenni. Mert ők nem fogják érteni jó darabig, hogy mi a valódi gondoskodás... Nem tudom, érthetően írtam e... Tehát félek, hogy jobban fogják szeretni, mert ott nem lesznek korlátok és szabályok. És nem értik, hogy az apjuk ezt csak azért csinálja, hogy ne kelljen velük érdemben foglalkozni.

Példa: állandóan kézben hurcibálja Jázmint. Félig ilyen lajhár pózban. Azért, mert így nem kell vele játszani, etetni, pelusozni, de mégis úgy tűnik, minhta foglalkozna vele. És ebbőla gyerek csak annyit érzékel,hogy apa ringatja a kis popóját, anya meg gonosz, mert ezt nem akarja hagyni. (anya úgy gondolja, hogy ennyi idős gyerekkel játszani kell,és nem cipelgetni)

Érted...? :oops:
Vendég

Szanett,nagyon tetszik a plussszoknya a felsovel .megvenném.de hogy működikez?????? még sosem vettem semmit netről :oops:
s.csilla

Anny,nem nekem irtad,de én értelek. Nekem nincs segitségem és nem nagyon vannak ölbe a kicsik(persze néha van kivétel) .ha viszont nálunk jön valamelyik rokon,akkor állandoan ölbeveszik őket ,én meg muszályvagyok jopofát vágni a dologhoz,utánna meg megy a hiszti.
s.csilla

Sziasztok!

Csajok végre alszanak :) Vendégeink csak órácskát voltak, utána kajcsi, majd coráztunk. Akartunk valami kis könnyű csörgőt, de nem kaptunk, olyan nagyokat láttam csak, el se bírják akkorák :) Jelentem akciós pólók vannak, 200-500 körül, cactus cloneos, winnys meg influxos, hátha érdekel valakit :) (Lanyané, Anny, van még vki óbudai?) és budakalászi cora. Persze kaptak nyárra 2 egyformát és beszereztük első cipellőjüket is, rózsaszín kocekás masnis virágos, nagyon cuki, beleszerelmesedtem és pont volt 2 egyforma méretű :) amúgy nem vagyok egyforma rajongó, de azért van pár egyforma cuccuk. Még1 közérdekű: hallottátok, hogy megszűnik a dm 15%os akció? valami új lesz, kár, mert pelust így vesszük, azt hiszem április-májustól vagy hogy lesz a vége.
Anny: Békáson vagyunk és képzeld nekünk is ezt mondták 1-2 petéjűre :) De én aztán a kétpetéjűnek hittem és annyira azért nem hasonlítanak, csak néha :) Hát majd 18 éves korukban már csak tuti lesz :)
Tünci: Nektek akkor eltűnt a hemangióma? Az jó :)
Binyek: be kell valljam függő lettem :) de tényleg, annyi minden jó ötletet olvastam Tőletek, köszi köszi. A sztori: férjecském már mondogatta egy ideje, hogy írjak Nektek...de én mindig halogattam...aztán jött, hogy leléptek...de az elhatározás akkor lett végleges, mikor Tontica írta, hogy zugolvasók jelentkezzenek gondoltam jól megleplek Titeket, hátha örültök egy nem kamu zugnak :) Köszönjük a meghívást, igen olvastam, hogy szuperbuli lesz Hévízen, de azon a hétvégén szülinapozunk, férjecském első szülije lesz babókkal :) Viszont, ha nyáron is lesz valami és még mindig úgy gondoljátok...:)
Csilla: minket a gyerekorvos küldött, mert nagyon kiáll a hemangiómánk, kb. 3-5 mm, kaptunk beutalót a Heim Pálba és odatelefonáztam időpontért és mentünk, (1,5 hónapra kaptunk időpontot!!!) ott lefagyasztották és májusban megyünk megint megfagyni :)
Petricsek: köszi a köszöntést, ari vagy :) és Te vagy az első gratuláló :) Apa nagyon örül, hogy írok így addig is Ő lehet majd a csajokkal :)
A múltkor olvastam Tőletek utcán megállít néni-bácsis sztorikat, no hát én is csatlakoznénk, ha nem bánjátok. Ma corában, néni- 1fiú 1 lány? Hát nem, hiszen mindkettő talpig rózsaszínben. -ja. De a legjobb ez: babakocsiban lányok úgy fekszenek, hogy az overállban felfelé álla kezük, néni meglátja -milyen cuki lábacskák! -de hiszen ezek kezecskék, ott a fejecskék mellett!!! :P :lol: na jó, biztos nem volt rajta a szemüvege :)
és még mindig köszi Mindenkinek a kedves fogadtatást, nagyon nagyon örülök :)

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest

Melcsi: Budakalászi Cora megközelíthetetlen! ÚÚÚgy utálok keresztülmenni fél Budakalászon + egy focipályán vagy min, mikor leszállok a hévről. Oda még csak-csak, de vissza cuccokkal :roll:
Vendég

sztorimat alátámasztom, a kép nem mai, de így nyomjuk, szerintetek melyik a fiú??? :x :x :x Puccban
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára babusok 2009.04.08 08:24-kor.

babusok
Budapest

Melcsi, nekünk is kb akkora dudorodik ki.na dokit zaklatom jövőhéten ez ügyben.

Akkor én leszek a második.BOLDOG ÉVFORDULOT !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sztori:
Liftből kigurultam a babakocsival.fiatal házaspár lift előtt.elmosolydnak,aztán férj- Ikrek? mire megszolaltam volna.gyorsan hozzátette -jajj,de hülye vagyok ,bocsi .egyértelmű :lol:jo sokáig mosolyogtam rajta
s.csilla

Anny, hát igen, mi kocsival ...gyalog horror lehet, messze van mindentől...

babusok
Budapest

Anny

pont ugyan erre gondoltam én is :( értelek én, nagyon is....
hát nem vagy könnyű helyzetben.
de szerintem, ha igy is történik majd, ez csak átmeneti állapot lesz.csak bírd ki.rájönnek majd, ki szereti őket igazán :wink:

apának nem szoktad mondani, hogy nem így kéne(persze gyerekek érdekeire hivatkozva)? vagy tényleg semmit nem lehet vele megbeszélni?
ha Pesten leszek, majd elmegyek a lányokkal hozzátok, mikor jön apuka, és jól megmondom neki, hogy kell viselkedni egy egy éves gyerekkel :wink: :roll: :lol:

szanet

Csajok!

Kérem azon lányos anyukák jelentkezését, akik 17-21-es lábméretű gyerkőccel rendelkeznek és nem idegenkednek az alighasznált márkás (Siesta, Falcon, Salus) szupi állapotú gyermekcipők használatától írjanak priviben emailcímet.
Kiselejteztem a készletet, mielőtt valaki kétségbe esne , nem az agyonhordott, elkoptatott cipőkről van szó, hanem ezeket között van olyan ami konkrétan 2* 5 percet a kőc lábán :?
Ingyen odaadom akinek kell, csak itt már nem tudom őket hovatenni, kidobni meg sajnálom.
Holnap lefotózom, de ide nem szeretném feltenni, mert...

Dóri

u.i.: kamugyerkes szülők kíméljenek 8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.07 22:00-kor.
Vendég

Azt nem írtam, hogy a papucstól a bokás tavaszi cipőig minden van :lol:
Vendég

davandi: köszi:)
érdekel:-)
1szálpasi

Csilla, tudok telószámot meg rendelési időt mondani, ha Titeket is oda küld a dokitok
sztori ari és köszi a köszöntést

babusok
Budapest

Melcsi .gyönyörűek!!!!!!!!!!!
Tényleg bocsánat hogy sokat irtam ,de kivételesen ma 8 ra már aludtak a gyerkőcök,igy itt ragadtam.

joéjt mindenkinek!!!
s.csilla

Hello!

Olvastam, olvastam de nem tudom mit akartam irni! :roll: :lol:

Lili: video tok szuper, annyira edesek ahogy rohognek egymason! :D Egesz ugyesen esznek!!!

Lanyane: Jazmin annyira huncutt!!! :wink:

Fanny: nagyon szepek, milye jol megy a kek szerko a hatalmas kek szemekhez! :D

Anny: belegondolva en is hulyet kapnak ha az ex-emmel kellene eltoltenem 3 orat :roll: minden elismeresem! En emlekszem hogy egyszer nagyon osszevesztem az anyukammal es mondtam Neki hogy pakolok es odakoltozok az apuhoz (mert az anyu nem engedte meg hogy kiscicat tartsak :lol: ) szegenykem uuuugy sirt, soha nem felejtem el, azota sem mondtam Neki ilyet, nekem mindig O volt az elso, hiaba vitt el az apu ide-oda, moziba, allatkertbe stb. az anyu volt a numero 1 es azora is az!!!
Szerintem nemsokara majd osszejossz egy normalis pasival es O lesz majd az igazi Apakajuk a Lanyoknak ugy mint Vovandaeknal!

Voltunk ma jatszoteren meg kicsit a parton, rakok par kepet ha nem baj.
Mar megint kavicseveszet:
Kép
Anna kerteszkedik:
Kép
Gyiiii, paci!
Kép
Ugy fut hogy lobog a haja (kicsit tobb sutotokot kellene ennie :lol: )
Kép
A nagy biciklitura!
Kép
Elesett:
Kép
Partraszallas:
Kép

KépKép
KépKép
tontica

ünneplők: sokat, boldogat

babák mind nagyon szépek :lol:
1szálpasi

Dóri, jó ötlet, azon mosolyogtam, hogy honnan fogom én majd tudni, hogy hányas cipő kell??? Na persze mi még messze vagyunk a dologtól, de nem árt időben tájékozódni :)

babusok
Budapest

Dori . engem érdekelne ,de nem ingyen ,valamit valamiért :wink:
s.csilla

Szanet: Próbáld elmagyarázni a hintalónak, hogy milyen szupi a vad mezőkön nyargalni :wink: Fingja nem lesz miről beszélsz :D Na, ez van apukával. Szerencsére heti 1x jöhet, de már azon gondolkozik, hogy mobilt vesz a csajoknak, hogy bármikor hívhassa őket. És az a vicc, hogy ezekből télleg úgy tűnik, mintha ő gondos és törődő lenne, pedig a közelében sincs annak! Azon gondolkodtam, hogy írok eg yilyen napló szerűséget a viselt dolgairól, hogy mennyire tesz a csajokra a valóságban, és ha felnőnek, és apuka összehazudik nekik mindent rólam, odaadom nekik...szemét lennék ugye? :oops:
Vendég

köszi gratukat
Tontica, nagyon írigy a szuper időért és cuki mind a 3 :)

babusok
Budapest

Babusok: haaaaaaaat, aza kis rozsaszin egyertelmuen kisfius! :lol: Nagyon edesek, en is akarok ket kislanyt! (csak valaki nevelje fel Oket nekem :roll: :lol: )
Boldog evfordulot!

KépKép
KépKép
tontica

Tontica, akkor már csak 1 kell :)

babusok
Budapest

s.csilla.

írok privát üzit

szanet

Anny: anyu soha semmi rosszat nem mondott elottunk az apura. (modnjuk O hagyta el nem forditva :roll: )

Ja, meg annyi, meg, meg, zugolvasok, gyertek, gyertek, gyulekezetek!!! :D :D :D :D

KépKép
KépKép
tontica

Ma tenyleg nagyon szep ido volt csak kicsit fujt a szel.
Apa focit nez. :roll:

KépKép
KépKép
tontica

Lili
nem semmi lehet a türelmed a videot elnézve.Én már előre agybajt kapok

Fanni
Tényleg olyan mintha te lennél a kocsiban piciben
Vendég

Anny

nem vagy szemét.én titokban videót is csinálnék arról, hogy miket csinál a csajokkal .meg milyen hülyeségeket mond.vagy mit tudom én, bármiről, amivel kompromittálhatom később :oops: :oops: :oops: :roll: 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
de tényleg

szanet

Tonti

képek szuperek! gyerekeid csodaédesek!!!!

szanet

Anny
A gyerekek nem az alapján szeretnek,hogy ki mit enged meg nekik.Akkor engem gyűlölnének a fiaim,anyóst meg imádnák.
Vendég

Fanni!
nagyon Édik a fiúk és tényleg írtó hasonlít rád Márkó, ha jól rémlik ő volt az :oops: !

Melcsi!
Üdv itt, nagyon édik a csajok, tényleg tiszta fiúsak :wink: Aki az egyike tfiúnak nézte vegyen szemüveget :lol:

Tonti!
Olyan irígy erre jó időre, meg hogy ennyit vagytok a szabadban 8)

Egypetéjű, kétpetéjű kérdéskör: ha egy placenta és egy burok van tuti egypetéjűek, minden egyéb esetben kérdéses, mert lehet két placenta, két burok esetén is egypetéjűekről beszélni, még vegyespáros esetén is, minden 800. vegyes ikerpár egypetéjű :!:
A hasonlóság sem feltétlen szükséges az egypetéjű ikreknél, mert ha különbözik a mitokondriális dns-ük, akkor akár fizikailag is jelentősen különbözhetnek.
minden attól függ, hogy a sejtosztódás mely fázisában "alakultak ki "az ikrek, mikor vált ketté
a két petéjű ikrek esetében pedig minden 200.( ha jól emlékszem, ebben nem vagyok biztos) két apától van :oops:
na ez elég tudományosra sikerült :lol:

D.
Vendég

szanet
a kamerázás (vagy mobilos hangfelvétel) nem hülyeség, mi is alkalmaztuk már 1x2x. bár nem használható bizonyítékként, de érdemes ... :wink:

Tonti
nagyon helyesek és hej, de szép helyen laktok! 8)

Petra
Kép
petricsek

mármint a mobil nem használható bizi ...

Petra
Kép
petricsek

Babusok: gratula a fordulóhoz! Szerintem a bal oldali a fiú :lol: :lol: :lol: de ebbe már én is annyiszor beleszaladtam :twisted:

Tontica: nagyon szép környéken laktok. Miért kell Annának állandóan dolgoznia? Fiúk játszanak, Anna meg söpröget, kertészkedik :roll: :roll: NAgyon édik

Pasi, Csilla: átküldtem

Anny: majd az idő megoldja. Úgyis rájönnek a lányok hogy kire számíthatnak igazán. A családunkban is van példa rá, hogy a gyereket "pénzzel" akarják megvenni, de egy idő után ő is rájött hogy a meki meg az ajándékok nem érnek annyit mint a szívből jövő, igaz szeretet :!:
davandi

Dóri, hűha :o és valami vérvizsgálattal ezt tényleg ki lehet deríteni? Mondjuk nekem mindegy, nagyon még nem kevertem őket össze :lol:

babusok
Budapest

még mindig köszi gratukat :D

babusok
Budapest

Dori: az enyemek is ket apatol vannak, az eggyik a szentlelektol a masik az ufoktol. :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Anny, ilyen apukát sajnos már láttam párat...(tanárnéniként) :cry:

babusok
Budapest

davandi: köszi:-)
érdekesen hangzik, még egy zugolvasó:-))
de érdekel......
1szálpasi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?