Oh lanyok. Irtam egy csomot es elszallt, mar vissza sem tudtam hozni.
A lenyeg: eleg pocsek ejszakam volt, nem aludtam tul sokat, nem is erzem jol magam. Sokat kemenyedtem es az alhasam meg a derekam is fajt annak ellenere, hogy tegnap alig csinaltam valamit, szoval nem voltam lehajtva.
Nyuzott vagyok. Fogytam masfel kilot az egy hettel ezelotti mereshez kepest is. Valamit nem erzek rendben.
Asszem megejtek hamarosan egy telefont a szulesznohoz, megkerdezem, hogy szerinte raerek-e a jovohetig a dokihoz kocogassal, vagy jobb lenne-e, ha mostanaban megneznenek.
Viszont! Sikerult a maglodi vedonovel megbeszelni, hogy mar most elkezdje intezni az atjelentesemet. Elvileg mar el is kezdodik ma a papirok atkerese, jovo kedden mehetek hozza, szoval hamar lesz vedonom is, gyerekorvosom is, uberjo lenne, ha addigra mar haz is lenne, szoval megnyugodhatnek.
Valamint: a komplett babakelengye ki van mosva, ruhak, textilek, kiegeszitok, meg a hordozohuzat is, kulonszedtem a korhazba valo babaholmikat (ha kell vinni ruhat). Az en komplett szuloszobai es korhazi cuccom is egy helyen feszit papucs es kontos kivetelevel, egy nagy dobozbna figyel minden az utolso betetig. Legalabbis asszem.
Most mar csak annyit kell tennem, hogy kivasalok mindent. Ezt meg megteszem a heten, nehogy a hetvegei nagy koltozes kihozza belolem a gyereket. Meg amugy, most meg raerek megcsinalni, eleg lesz nekem a hazrendezgetes is a kovetkezo hetekre, legalabb mar a kelengyevel ne kelljen foglalkoznom.
Gerinek gratulalok a babahoz, sok egeszseget kivanok neki es nagyon kivancsi vagyok a szuletes-tortenetre.
Zarjanak szoritok, hogy holnap hazamehessenek es elkezdhessek az igazi babas eletuket!