Jaj, Csajszik, haláliak ezek az aranyköpések!

Ezeken felbuzdulva már alig várom, hogy Máté is beszéljen, és hasonló aranyosságokat jegyzetelhessek!
Juba: Bertának sok puszi, igazi hősnő volt!!!

Nagyon örülök, hogy nem derült ki komolyabb baj.
Kaqk, Juba: Máté pont ugyanígy kezdte elválasztani magát. Szopi este, hajnalban és reggel, aztán reggel már nem, aztán este se, csak hajnalban... borzasztó érzés... de gondoljatok arra, hogy nem az van, hogy Ő még szopizna, de már nincs mit, hanem Ő dönt úgy, hogy nem kell Neki. Túllesztek rajta, és valószínű, még így is jó 1-1.5 hónapig tudtok majd szopiztatni. Persze én is bőgtem egy csomót, és még most is irigykedek azokra, akik szoptatnak, de el kell fogadni a tényt. Hiányzik, hogy mellre tegyem, de tudom, Máté már nem akarná.
Sense: micsoda kis "ájtatos Manó"!!!

Nagyon cuki! Milyen nyavalyát szedtél össze? Örülök, hogy jobban vagy.
Hörcsög: nagyon édes a videó!

De a vége még hiányzik!!!! Remélem, majd megcsinálják, ha már lesz idejük rá Panda-Bébi mellett!
Emese: tornáztatással kapcs akartam még mondani, hogy fokozatosan kell terhelni, mert az ilyen Piciknek is lehet izomláza. Szegény jajongana folyton, Te pedig nem is sejtenéd, mi a baja.
Granda, Aniko80, Nyerkit, Kőszegi Timi, Niki, Motiot, Vadvirág, és Ti Többiek hol vagytok???!!!!