Amúgy akartam már jönni, de napközben nem tudok, Lotti nem enged, amúgy pedig megyünk minden nap, hol játszóra, hol játszóházba, hol át a szomszéd csajszihoz... estére ált. farmot gondozok (facebook), filmet nézek vagy csak fekszem a végkimerültségtől vagy beájulok korán az ágyba vagy ... szóval bocsi, olvasok, csak úgy nem akarok jönni, hogy csak magunkról írok.
Most is csak gyors reagálás, mert nem sokra emlékszem
Mirának továbbra is jobbulást innen a messzi távolból! Remélem most már végre kiderítik, hogy mi okozza a lázat!!!
Norbikának is jobbulást!!
Vera, te jó ég, szösz??? Mi a szösz?
Gyed-gyes, engem nem igazán érint a téma, mert szeptembertől visszamegyek dolgozni és valószínűleg egy évet le is húzok, ha közben jön a baba, úgy időzítjük, hogy meglegyen az egy év, hogy rendes tgyást és gyedet kaphassak majd, de ez még olyan messze van.
Clau, cukik a képek, de tényleg nem félt Balázs? Mert ezektől a maszkos emberektől még én is beszarnék
Jó, hogy nincs köldöksérved!!!
Zsuzsu, utólag is sok boldog NÉVNAPOT!!! 8 napon belül vagyok még
Krém, nálunk most egy új krém van, be is vált, basszus, ilyen még nem volt, de este a füri után alig várja Lotti, hogy kenjem vele és majdnem minden éjjel annyira elbágyad tőle, hogy szinte altatni se kell, Nivea, én erre esküszöm, nagyon szeretem. De amúgy jó a bőre, nem kéne kenni, csak most ő kéri
Nem emlékszem, hogy mik voltak még a témák...
Mi megvagyunk, kedd-csütörtök játszóház, kb. 10-től ott is vagyunk, akinek van kedve jönni...
Lotti nagyon belendült a beszédbe, egész nap mondogat dolgokat, néha összerak 2-3 szót és mondja hirtelen, pl. egyik reggel úgy kelt, hogy azt mondta, hogy anya-apa-brummbrumm-sihuhu
Tegnap kijött a 13. foga. Hát kb. ennyi van velünk.
Én eléggé meg vagyok menve, az állkapocs gondomat még mindig nem intéztem és már odáig fajult a dolog, hogy a torkom is fáj, de csak bal oldalon, a fülem is szokott... szóval most már s.o.s. mennem kell dokihoz, már kerestem szuper magán fogászt, gondolom otthagyok egy rakás pénzt...
Bocsi, ennyi fért bele, mennem kell aludni, mert holnap játszóház és az elég strapás szokott lenni, trolizás, odagyaloglás, ott Lotti után mászkálás, hazajövetel...
Puszi mindenkinek!
És egy kép búcsúzóul, Lotti épp hallgatja, hogy minden rendben van-e nekem odabent

Farsangon mint százlábú
Szomorú motoros a bátyus mociján