A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 februári babák

Csipike! Nagy nagy gratuláció a nagy nagy babához!

Nagyon belehúztatok, jó kis februári topic ez, a fele megszületik januárban :)

Edit: kitartás, nagyon szorítok, hogy a férjed gyorsan magához térjen, és hamar felépüljön! El sem tudom képzelni, min mész keresztül, de sokat gondolok Rád!

A korról: én 30 évesen pont annyi vagyok, mint anyukám, amikor engem szült (vagy pár hónappal idősebb). A különbség annyi, hogy akkor az öregnek számított, most meg tök normális (legalábbis fehér emberek között) :)

Ha sikerül összeszednem magam, ma elmegyek a minimanóba, és megveszem az utolsó itemeket a gyerek stafírungjára. Hadd porosodjon itthon még egy hónapig :)

Annyira utálom a telet - folyton fűtünk, baromi száraz a bőröm, de bekenni nem merem, mert ott is pattanásos leszek, ahova a nap sem süt :(

Ez a hisztérikus tisztaságmánia, ami rajtam van (mind a lakással, mint saját magammal szemben) remélem elmúlik a hormonok visszaállásával, mert napi 2-szer porszívózni és 5ször fürdeni nem szeretnék hosszú távon. OK, OK, fészekrakás, de ennyire? :)
Csinál még vki ilyet, vagy csak én vagyok buggyant? :)

boruska

Hú nekem esténként a szétfeszítés kezd az agyamra menni. Tényleg olyan, mint az áramütés, ahogy eléri az ideget Bambi. Szó szerint az idegeimre megy! :oops:
Tegnap amikor a 40. párnával tömködtem ki valamelyik testrészemet és jött az a bazi fájdalom hát még el is bőgtem magam.

Apa helyes volt, mondta, hogy nemsokára megszüljük ezt a babát. Szépen megkértem, legyen most ő, aki szül, én meg majd fogom a kezét és együtt érzően nézek...
Egyébként fura egy helyzet ez a pasiknak. Nehezen fogják fel azt a fájdalmat. Tehetetlenül nézik a szenvedést és ha akarnak sem tudnak segíteni. Na jó, egy kicsit.
Vendég

Csipiiii! Juhéjj! Nagyon gratulálok, isteni méretei vannak Vivinek!!!

Edit, nagyon szorítok a férjednek és remélem, hogy nem marad semmi károsodása. Ha most úgy tűnik, hogy maradt valami, azon pár hét alatt túl lesz, mert fiatal, gyorsan regenerálódik!
Szorítok Csanádnak, hogy várjon még szépen nyugton, hogy te is kicsit nyugodtabb lelkiállapotban legyél.

Kakti, a vajúdás alatt az anyuka befelé fordul és van, akit kimondottan zavar, ha ezt nem hagyják, hanem simogatni akarják vagy a kezét fogni. Mi megbeszéltük a férjemmel, hogyha ilyen lesz, akkor nem fog megsértődni, hanem tiszteletben tartja, hogy ne érjen hozzám, esetleg ne is szólaljon meg :shock: …De ettől függetlenül azért nyilván jó, hogy ott van és kell is, hogy ott legyen.

Ásványvíz: jó, hogy mondjátok a vizet, fel is írtam gyorsan a kórházi csomagos listámba :)
lara

Ja még: meséltem a férjemnek, hogy itt milyen rendesek az apukák, jönnek a banyanetre és beszámolnak. Ő meg mondta, hogy meg sem találná az oldalt... Úgyhogy majd tartok neki egy kis előképzést, hogy ne maradjatok hírek nélkül amíg bent vagyok. Csak ne számítsatok érzelemkitörtésekre, mert elég diplomatikus a drágám, távirati stílusban fogja nyomni :)

boruska

Hát Bori!

Én tuti nem vagyok ilyen tisztaságmániás! :) Legalábbis ennyire biztos nem!
Jó-jó, legyen nálunk is rend, meg tisztaság, de én egy héten egyszer takarítok - vagyis MI, mert Apával együtt csináljuk. :) És itt még lakik rajtunk kívül két szőrgombóc is. :)
Na jó, ha van valami rendkívüli kosz (sár, por, stb.), akkor lokális utántakarítás jöhet. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Bori, nem nem csinál! Én nem csinálok! Nálam megrohad a lakás. Meggyőződésem, ha kitakarítok, megszülök... Próbálom húzni. Hátha nem kell menni. De holnap jön a takarítónő!!!
Tegnap a nagy fájdalmak közepette rám jött a rettegés, hogy ha kitolja a burkot és elmegy a víz és be kell menni éjjel, akkor menetrend szerint anyósék jönnek hozzánk. És akkor meglátják az ordas kuplerájt ami nálunk van! Mindjárt elmúltak a fájdalmak és meggondolta magát a ded! :lol: :lol:
Vendég

Hatalmas gratula Csipikének! Végre van kislányunk is!
És mekkora lett! Mi lett volna, ha még bent marad két hétig???
Ugye jól emlékszem, hogy Csipike most még csak a 38 hetet töltötte be?

Kérdésem lenne! Említettétek, hogy vannak Brendonos kuponok. Honnan vannak? Kitől és mikor kaptátok?
Mire lehet felhasználni, hogyan működik?
Szeretnék venni egy utazóágyat. Mondjuk eleve nagyon olcsó, de nekem tökéletes lenne, mert nem a tartós minőségre törekszem, hanem arra, hogy szeptemberig kibírja és mindenképpen két szintes legyen. (Mivel egész nap lent a nappaliban leszünk, így valszeg többet fog Erik az utazóágyban aludni, mint a rácsos ágyban, nem akarom szegényt a padló szinten tartani egész nap, ezért fontos az emelhető betét.)
Szóval ha tudnék szerezni brendonos kupont, akkor azt bármire fel lehetne használni?

Asszem még akartam valamit, de elfelejtettem, hogy mit.
Visszaolvasok és írok ismét.
Vendég

Jó reggelt!

Kaptam hideget meleget a visszaolvasásnál.

Edit! Neked küldöm a sok sok pozitív energiát, de biztos vagyok benne, hogy a férjed hamar felépül és a babó is csak akkor jön ki amikor te zöld lámpát adsz neki és végül egy nagy Happy End lesz az egésznek a vége :lol: Kitartás.

Csipike! Hatalmas gratula a hatalmas kiscsajhoz. Várunk vissza a képekkel és a szüléstörténettel. Addig is sok tejcsit a kiscsajnak.

Csajok! Amúgy nem gyanús, hogy ez egy februári topic és még csak január közepe van? :lol: Ne siessetek már annyira. Nekünk ott a végén nagyon rossz... Ugye Kismaki Zuzmoo és a többiek...

Viki! Neked is szorítok, hogy ha nem muszály akkor ne indítsák kifelé a kis Barbust :lol:

Zsolti, hogy te milyen rendes férj vagy. :lol: Maradj is ilyen, mert most van a legnagyobb szüksége rád Eszternek. :lol: Puszilgasd meg a kis szépséget és Eszter is helyettünk.

Na megyek a dokihoz a táppénzes papíromért

bellerreni
Eger

Bea!

Brendonos kuponok az Anyák lapjában és a Baba magazinban vannak, de meghatározott termékekre lehet felhasználni - minden hónapban másokra. A http://www.brendon.hu oldalon is meg tudod nézni, hogy mik a kuponos termékek, és ha olyan, ami tetszik, akkor ott, a Brendonban is meg tudd venni a megfelelő újságot, nem kell előre kiadni rá pénzet!

Ja!
Az Elefániban is vannak most akciós utazóágyak!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kakti 2010.01.20 09:32-kor.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Két dolog: én már nem szülök kora! 8)

A másik, hogy annyit jár a fejemben, hogy 15. óta minden nap van egy babánk. Kivéve 18-án. És nem tudok nem arra gondolni, hogy aznap Edit férje született ujjá! Mert ez egy második szülinap az életében. Mert ugye baj az nem lehet!!!!
Vendég

Nem tudom, mire számítsak a fájdalomtűrésnél, hogy mi fog jólesni, ha foglalkoznak velem, vagy hagyjanak békén. Csabi elég rosszul viseli, ha nekem fáj vmi, de nem szomorú lesz, inkább dühös, meg türelmetlen. Amikor a múltkor kibicsaklítottam a bokám, és elsírtam magam a fájdalomtól, az volt a legnagyobb baja, hogy mások mit szólnak az utcán, és milyen kellemetlen, hogy nyavajgok. Remélem, a szülőszobán ezt azért kihagyja :)

boruska

Jah, igen, Kaktinak akartam írni: én is magambaforduló vajúdó voltam. Hozzám sem lehetett szólni, nemhogy fogdosni. Szerintem le is törtem volna Feri kezét, pedig egyébként imádom, szeretem, bújósak vagyunk. De akkor???
El nem bírtam volna képzelni, hogy törölgeti a homlokomat, masszírozza a derekamat, meg miegymás, elhúzódtam magányosan a szoba x pontjába, és csendben tűrtem. Ő nézhette. Egyszer megkértem, hogy beszéljen, hátha eltereli a figyelmemet.
De buta voltam!
Vajúdásos fájdalomról nem lehet elterelni a figyelmet! Inkább zavart, hogy beszél, szóval erőből mondtam is, hogy hagyja abba, maradjunk csendben.
Hát ez van, sebaj.

Viszont ő is azt mondta, hogy nagyon rossz volt nézni, ahogy szenvedtem, látta rajtam, hogy tényleg nagyon-nagyon fáj és ő meg nem tudott csinálni semmit ez ellen. Csak nézhette. És ez így nagyon rossz volt.
Vendég

Pfff. Megírtam a hozzászólást és azalatt az idő alatt írtatok egy csomót... Hihetetlenek vagytok :lol:

bellerreni
Eger

Edit,
Atyaég! Továbbra is szorítok, és sokat gondolok rátok!

Csipi,
Ez gyors volt…11 körül még írtál a mai kórházasdiról, este 8-kor pedig ár babáztál. :shock:
Szívből gratulálok!

Lara,
Mik nem jutnak az eszedbe :lol: (zseblámpa)

Kattkat,
B.sszus, ez nagyon durva! Én is annyira parázok ettől, még jó, hogy közel a kórház. Csak odaérünk…:roll:

Higanyos vs. digitális lázmérő,
Mi higanyosat használunk, mert a digitális szerintem össze-vissza mér. Kétféle is van, és mindig valótlan értéket mutat. Szóval én maradok a megbízható higanyosnál, amíg el nem töröm az utolsó darabot is.

Nóri,
Ez az EDA téma kicsit felzaklatott, eszerint én ugyanis valószínűleg nem kapok, mert múlt héten már bő ujjnyira nyitva volt a méhszáj, s azóta tuti romlott a helyzet…
Pénzkérdés: a kórházban én sem fizetek a dokimnak!
Szülésznőnek szülés után azonnal adtunk pénzt, a dokinak hazajövetelkor tervezem.

Eszter, Zsolti, Bulcsú;
Remek, hogy már otthon vagytok, és megy a szopi is.

Ellenanyagszűrés,
Nálam végig volt, minden trimeszterben. Én ugyanis 0 neg vagyok, s szültem is már. Jázmin amúgy 0 poz lett, szerencsére gond nélkül megúsztuk. Apa vércsoportját nem is tudjuk.

Erusverus,
Nekem tulajdonképpen végig 50es értékeket mutatott az NST, és többnyire én sem éreztem semmit. Megnéztem Jázminos NST-ket, s még szülés előtt sem volt 30-asnál nagyobb értékem

Vicky,
Nálatok is izgi már a helyzet, de azért annyira ne akard, hogy megszülessen a pici, ha odabent minden rendben van. Még egy hetet bátran maradhat.
Én örülnék, ha kihúznánk a betöltött 38.hétig; de sajna erre kicsi az esély.
Szülésindítás, nálam ugye volt. 10napos túlhordás után indokolt is volt, de valahogy kimaradt az izgalom része, hogy na vajon hogy indul? Elfolyik a magzatvíz vagy fájásokkal? Utólag sajnálom, hogy így történt…

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, leszakad a derekam! Erre ébredtem, s azóta is tart. Már nem tudom milyen pózt vegyek fel, mert fekve még rosszabb…
:?

Kép
Kép
szana80

Nóri, én is meggondolom most már a takarítást, mert ahogy nekiállok, jönnek 5-10 percenként a keményedések…pedig ma már porszívózni vágyom (3 napja volt utoljára), de vasalni ismét kell 4 adag ruhát (hétfőn 3 adagot vasaltam)…hát így pihenjen az ember…
Erre mondta a dokim, hogy a többedik babák hamarabb jönnek... :roll:
lara

az menyire gaz ha szabajosan 10percenkent kemenyedik a pocak?az nem fajas ugye?

Kép
monyo83

Bea!
Az Elefániban ilyen van:
Kép

És amit tud:
-60x120 cm-es,
-állítható magasságú fekvőfelület,
-2 fékezhető kerék,
-egyszerű mozdulattal szétnyitható és összecsukható,
-szúnyoghálóval,
-tárolózsebbel.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Bea, amúgy én is ilyen vajúdó vagyok. Hagyjanak békén, ne gyúljanak hozzám, és ne is szóljon senki. De állítólag ez tök normális, mert befelé figyelsz. Nekem furi, amikor nézek szüléseket és az apuka vizes ruhával törölgeti az anyukát, meg masszírozza…de valakinek meg gondolom ez jön be. De nem nekem :D Ezért jobb ezt előre megbeszélni, aztán senki nem sértődik meg.

Szana, hát én már most foglalkoztatom a gyereket, ne unatkozzon :D

Lázmérő: mi digitálisat használunk, mert gyorsabb. Viszont a múltkor vettünk fülhőmérőt…na az úgy mér, hogy 34-35 fok a hőmérsékeltem mindig a mérő szerint…nem egy megbízható…pénzkidobás volt :(

Nóri, milyen jó, hogy te már betöltötted a 37.hetet, ez azért megnyugtató, hogy kora már nem lesz tutira!
lara

Monyo!

Ha fáj is, akkor az. Ha jósló, akkor nem percre pontosan jön. Illetve mondjuk egy kád víztől elmúlik. De ha igazi szülés, akkor sűrűsödik és egyre jobban fáj. Figyelgesd magad!
Vendég

Jó reggelt!

Fél 5-kor felébredtem és nem bírtam visszaaludni. Inkább felkeltem és ücsörögtem a babaszobában, hogy legalább Szabi tudjon aludni. Fél 7kor visszafeküdtem mellé és alig bírtam 9kor kimászni az ágyból.

Nálam abszolút nincs takarítási mánia :oops:

Arra én is gondoltam, hogy megmutatom Szabinak, hogyan tud nektektek írni ha beindulnak a dolgok, de nem igazán érdekelte :( Zsolti naaaagyon rendes férj! :)

Bármely baba besárgulhat (kora és időre érkezett is), mert a magzati hemoglobint tartalmazó vvt-k elpusztulnak és "normál" vvt-k képződnek. Ha a lebomlás gyors, egyszerre sok bilirubin képződik és a baba sárga lesz. Ez okozhat egy csomó bajt, de ha segítik a kiürülését (pl gyakori szoptatás, lámpázás), akkor semmi gond nem lesz.
zuzmooo

Monyo, lehet, hogy csak jósló, akkor el fog múlni, ha lepihensz például, de ha akármit csinálsz nem múlik...sőt ha később sűrűsödik, akkor az okot adhat a gyanakvásra...
Nekem esténként szoktak lenni 10 percesek, de eddig mindig elmúlt, kábé 2 óra hosszat csinálja, aztán ráun és abbamarad.
lara

Én nem szeretném, ha apa jönne babanetre! Semmi köze hozzá. Persze, mert mindig rosszat írok róla... :oops: Pedig rendes pasi ő! Csak ha cuki, meg jófej egyfolytában, azt minek írjam? Hogy dicsekedjek vele? :lol:
Vendég

lázmérő: jut eszembe, én is vettem egy digitálisat, amikor elkezdtünk próbálkozni a a babával, ébredési hőt mértem is vagy egy hónapig, aztán már tárgytalan volt... :) De a lényeg, hogy folyamatosan 35 fokra mért, szóval egy kalap szart sem ért.
persze kérdés, hogy most mi a fenét is vegyek (ezt is most akarom elintézni)?

boruska

Nóri, néha én is úgy érzem, hogy csak panaszkodok apáról, mit is gondolhattok róla :)

boruska

Bori!
Higanyost már nem kapsz, így a kérdés megoldva. De én is azt hallottam, hogy a fül- meg homlokhőmérők nem jók.
Nekünk van egy higanyos (azt magunknak használjuk), van egy régebbi digitális, ezt a kutyáknak használom, és most vettünk egy flexibilis végű momert digitálisat a Brendonban.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

fajni nem faj,ezert kerdeztem hogy ez nem lehet fajas mert annak fajnia kellene.
ez sima kemenyedes,bekemenyedik a hasam mint a beton,eddig 4*csinalta pontosan 10percenkent.

gondolom azert a szules nem igy indul.

Nalunk nem lessz bent a ferjem a szulesnel igy ez a problema kihuzva.Csak arra tudok alapozni befordulasugyileg hogy menzikor mikor rohadtul szenvedek a gorcsoktol akkor is inkabb befordulok es egyedul szeretek lenni es senki ne szoljon hozzam.meglatjuk vajudaskor milyen leszek,hianyozni fog-e a parom.

Kép
monyo83

Tegnap este nekem megint mensi szerű fájásom volt, de nem időnként, hanem megint folyamatosan vagy 1 órán keresztül. A múltkor is ilyen volt csak akkor 2 órán keresztül. Az micsoda?

bellerreni
Eger

Reni!
Valszeg az jósló fájás...

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Reni!

Gyakorol a méhizomzatod.

Most nyugodt vagyok. Egyszerre két házimunkát is végzek. Mosok és mosogatok! :lol:
Vendég

Fülhőmérőt szerintem se vegyen senki. Mi is beszereztük, de csak azt tudom mondani, mint Lara 35-nél magasabb hőt még nem mértünk vele, felesleges pénzkidobás volt. Ráadásul pici gyerkőcnél nem is szabad használni, még Jázminnál sem. Szóval nagy baromság volt.
Higanyosat sajnálom, hogy nem lehet kapni, én ugyanis az lmúlt 1évben hármat törtem össze. Mellesleg előtte soha nem fordult elő velem ilyesmi. Így jár, aki még lázméréskor sem tud nyugodtan csücsülni a posiján. Mind úgy tört el, hogy leültem megmérni a lázam, majd hamarosan elindultam csinálni vmi halaszthatatlan :lol: házimunkát, s a lázmérő persze vhol koppant egy nagyot…

Takarítással én egész jól állok, az elmúlt napokban nagyjából mindent megcsináltam, amit akartam. Összeraktuk a kiságyat is, babacukkok mosva-vasalva, Mino szobája berendezve. Ma végleg összerakom a kórházi cuccom is és ennyi.
Viszont rettenetesen hiányzik Jázmin…:cry:
:cry:

Kép
Kép
szana80

Úgy látszik mindenki beszerzi a fülhőmérőt is azért:) tényleg car.
nekünk a digink elég megbízható, de csak ha a gyerkőc popójába dugom...amúgy nem.
higanyosat meg nem szívesen dugnék bele sehová, annyira meg nem tudja szorítani, hogy jól mérjen.

Bea, Lara
hát én sem vágytam semmi másra, csak hogy hagyjanak békén. így férjecském elüldögélt a szobában. hamarosan el is aludt, mert éjszakai vajúdás volt :lol: :lol:

takarításmánia. hát az nem jó...kell egy kis kosz is.
de én is kénytelen voltam nekiállni tegnap, mert takicsaj lebetegedett, védőnő meg elvileg bejelentkezett. hát a porszívózás eléggé kipurcantott mire a kétszintes házat bejártam.
viszont 7végén anyukám megpucolta az ablakaimat és kimosta a függönyöket, szegénykém itt roboltolt.

utazóágy, nekünk van én szerettem. nálunk is abban lesz az alsó szinten a kölkec.

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Uhh csajok! Ahogy sétáltam a dokihoz (a kocsitól a bejárat kb 20 méter) kétszer úgy belenyilalt baloldalra alulra, hogy azt hittem behuggyantok :lol: De csak egy pillanatra és el is múlt. Na az mi a fene lehetett? Ilyet még nem éreztem, és csak baloldalon.

bellerreni
Eger

Ja persze, én sem dugdosnám a higanyosat,akkor persze digitálisat kell használni, de mi már hónaljban mérünk Minónak. Pici korában pedig nem is emlékszem, hogy mértünk volna lázat, mert szerencsére majd 2éves koráig nem volt beteg.

Ja, ablakpucolás mondjuk ránk férne, de ilyesmit most nem vállalok!

Kép
Kép
szana80

Szana
ja igen a nagyok már hagyományossal mérik.
De jó hogy nem voltataok addig lázasak...nekem az összes oltás után lázasak voltak :roll: :roll:
na én sem vettem részt az ablakpucolásban :wink:

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Reni valszeg a babad megnyomta az egyik idegedet.nekem is van ilyen,egy pillanat az egesz de olyan mintha aramutes erne az embert.

Kép
monyo83

boruska: Én is alig vagyok most idősebb, mint anyu mikor én születtem. Elég nehezen jöttem én is össze. Mondjuk nem szeretném a második gyerekemet 40 évesen szülni mint ő, ha lesz egyáltalán. Mostanában engem is jobban idegesít a kosz. Mondjuk nem ennyire mint téged. Így is elég volt idegesíteni magam rajta, mert ilyesmi munkákat nem csinálhattam (porszívózás, felmosás). Előképzést én is tartottam apának, de ő majd a képeket tölti fel a Barbus oldalára. De mondtam neki, hogy írjon ide is. Remélem sikerül neki, bár Nórinak majd úgyis szólok.

nóri: Ez az anyóssal ijesztgetés tetszik. :D Ki hozza a híreket, ha egyszerre szülünk? Tudom-tudom...nem szülsz még most. :)

szana: Nekem a két ujjnyi méhszájra sem mondta a doki, hogy ne kaphatnék EDA-t. Csak legfeljebb rögtön azzal nyitunk ha kell.
vicky79
Budapest III. kerület

Monyo, szerintem ha rendszeres jönnek az összehúzódások és nem múlnak el akármit csinálsz, akkor az elején még nem feltétlenül kell, hogy fájjanak! Elég az, hogy nem múlik semmitől és egyre sűrűbben jönnek. Ha sűrűsödik, majd szépen lassan elkezd az fájni is.
Legalábbis nálam így volt…5 perces fájások, majdnem 100%-ot mértek a CTG-n és nem fájt, pedig az már egy beindult szülés volt. Aztán persze ahogy telt az idő elkezdett fájni… :evil:

Szana, miért nem szabad fülhőmérőt használni piciknél? Mikortól lehet? Erről nem is hallottam…
Amúgy nekünk bejött a digitális hőmérő, nálunk pontosan mért eddig mindig, úgy mint a higanyos (ellenőrző méréseket is végeztünk:)), csak negyed annyi idő alatt. Egyedül a fülhőmérővel fürödtünk be.
Hol van Jázmin, hogy hiányzik?
lara

Viki!

Nekem van net telefonon! Csak néha macera megírni egy hosszabb hszt! De annyi bármikor megy, hogy Barbus megszületett. 4000g és 59cm. :lol:

EDA: a 3ujjnyi határ azért van, mert a tágulás üteme valószínűleg jó és mire hatna, már a kitolás végén vagyunk (ez kb 15perc)
Akinek 9hónap alatt tágult 2ujjnyira, az gondolom nem nevezhető gyors ütemnek, szóval sztem simán mehet!!!!!

Anyu 19, 30 és 31évesen szült. Egyik sem a "normális" korban történt... :lol: :lol:
Vendég

lara koszi de ugy nez ki elmultak szerencsere,6volt egymas utan es aztan meg semmi.
nekem a ctg en eddig egyetlenegy fajasom nem volt,volt par kiugro ertekem de az nem fajas volt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára monyo83 2010.01.20 11:12-kor.

Kép
monyo83

Készül az első adag málnalevél teám.

A fenébe is nekem olyan hányingerem van napok óta. Meg hasmenésem is. Meg ég a gyomrom. Ennek ellenére csak tejterméket bírok megenni. Joghurt, müzli tejjel...stb. Kicsit jó, aztán jön a brutál gyomorégés meg fájás. :roll:
Vendég

nóri: MI VAN??? MIKOR LETT EZ A GYEREK EKKORA? :D :shock:
vicky79
Budapest III. kerület

Nori akkor neked jol osszejottek most a dolgok :?
hanyingerem nekem is van de csak reggel amikor felkelek,aztan elmulik.

Kép
monyo83

Hát hátha lesz ekkora! Látod, egy pár hónapja még nem gondoltad volna, hogy eddig húzzátok. Aztán lehet 42 hétre szülsz csak. Addigra meg majd jól megnő odabent!
Vendég

Szerintetek mi az a méret, aminél a babára már 56-os cuccot hozassak be apával? Most 50-es rugi, egy kis pulcsi és kicsi 56-os body van a hazahozós cuccban. És persze egy marha nagy overál, de az már mindegy.
vicky79
Budapest III. kerület

nóri: A 28.héten még azért szurkoltam, hogy csak a 2 kilót elérjük.
vicky79
Budapest III. kerület

Hát Nóri, ez érdekes...
Nekem, ha ég a gyomrom, akkor csak a tejes dolgok segítenek! :)

Össze kéne pakolnom a táskát, de még mindig hiányzik pár dolog. Viszont napok kérdése, és megjelenik itt a támadónő, és nem kéne azt a kupit látnia a kiságyban... :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Vicky azert ez olyan jo es izgalmas,foleg amiken mindketten keresztulmentunk meg a betegsegunk is,mostmeg lehet holnap mar karodban lessz a babad :) ez olyan meghato vagy csak en vagyok hulye de ha belegondolok hogy ezt is megertuk osszeszorul a torkom.

Kép
monyo83

Viki!

Lényegében tökmindegy, milyet viszel hazamenősnek.
Luca alig 3kg volt hazahozatalkor, de az 56cm miatt az 56-os Kenguru gold body már alig volt rá jó. A H&M 56-os bodyja meg csak 1hónaposan lett jó rá. Szóval relatív a méret. Készíts össze mindkét méretből, hogy ne apának kelljen kotorni otthon. A kórházban meg lesz pár napod, amikor látod, melyik ruci mekkora, amit ráadnak. De nem sok 56-alatti ruhájuk lehet sztem! Legalábbis nem nagyon láttam. Sőt Lucán is volt sokszor felhajtott ujjú cucc a MÁV-ban. Gondolom a ruhákat azért nem cserélték le!
Vendég

Kakti!
Tetszik az utazóágy, amit belinkeltél. de én most még ennyit is sajnálok érte.
Először én egy használtat, de masszívat néztem ki, ami extra könnyű is, de az nem emelhető betétes. Azután láttam a brendonban ezt: http://brendon.hu/Products/ViewDetails/ ... e&store=25

Nem néz ki olyan minőségnek, amit két év múlva is használhatunk, de ha szeptemberig kibírja, akkor nekem már tökéletes.
Vendég

Bea!

Nem akarlak kiábrándítani, de ez csak az emelőbetét ára sztem...
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?