A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Sziasztok!

Még én sem szülök :) Voltam piacon, boltban, most meg zuzapörköltet főzök pirított tarhonyával. Apa kedvence.
Vettem szép virágokat, délután elültetem őket.

Kép

Kép
[/url]
stella40

Sziasztok!

Megvagyunk,derekam jelenleg nem fáj!
Nemtudom mi volt ez tegnap de örülök,hogy most jól vagyok!

Nekem is be van már csomagolva,3 kisebb csomagom van,így kérték!
1.szülőszobacsomag amiben csak a leglényegesebbek vannak.
2. osztályos csomag
3.babacsomag

Megyek is mert van egy kis dolgom!

Vigyázzatok magatokra és csak az menjen szülni aki akar!!!!!

Szaisztok

Kép

Kép
ibm

Stella te meg már szülhetsz 39.hét..
Milyen jó,hogy én osztom be mindenkinek :lol: :lol: :lol: :lol:

Manka bocsi van egy kis memóriaproblémám... :oops:

Mozgás :az enyim ma annyit mozgott amennyiszer megvakargattam a hasamat :twisted:
szerintem magától még meg sem mozdult volna :twisted:
holnas ctg...annyira tudok félni...
Vendég

Sziasztok!

Na, jó napom van, nem elég, hogy holnap költzöés, ma takarítás meg csomagolás, de tegnap az egész család elcsapta a hasát egy pörkölttel, úgyhogy éjszaka felvátltva jártunk wc-re a férjemmel, meg anyukám is szenved.

Reméelm manónak nem gond, bár a dokit felhívtam, azt mondta, ha nincs láz, meg elég folyadékot iszom,nem gáz...

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Sziasztok!
Bari!
Az elöző oldalon olvastam hogy az volt a téma ki miért szült hamarabb vagy valami ilyesmi!
nekem nem fertözés miatt indult meg a szülés hanem elfolyt a magzat viz és mivel az idiota dokik nem inditották meg rögtön a szülést ezért kapott a baba fertözést! :roll:
Vendég

Ja értem...de azt hittem azért indult meg a 37. héten!
De ennyire nem állnak a dokik a helyzet magaslatán?? ?? :shock:
Azért ez biztató :?
Vendég

Móni és ezek után még adtál pénzt??
Ha indiszkrét akkor ne válaszolj
Vendég

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.21 10:07-kor.
pironya

Szép napot! 8)
Íme Zoé Katánk:
Kép
Kép
Vendég

Szia Csiri!

Gratulálok! Ez a lány gyönyörű! De jó hogy otthon vagytok! :)
Mesélj majd ha lesz időd! Hiányoztál!

Kép

Kép
[/url]
stella40

Ma reggel jöttünk haza,még most vette ki a varratot itthon a dokim...(protkós vagyok 8) ) kicsit most fáj... a párom elszaladt anyumhoz kajáért,mindjárt jön....,de este még lesz egy félórás dolga,akkor ideülök és leírok mindent...(vannak sztorik... :wink: )
Előre annyit,hogy Zoénk Isteni jó baba....lenne,ha nem cserélte volna fel a nappalokat az éjszakákkal....reggel 6-tól este 9ig alszik ahogy kell,3 óránként szopizik...éjjel viszont éber és óránként cicizne.... :roll:
Majd jövök!
Folyt köv....
pusz
Vendég

Csiri gyönyörű formás kislány..tiszta szívből gratula..már nagyon vártuk a képet és a híreket.
Hiányoztál a csapatból
Remélem lesz időd megirni a történetet este.
És a kis Zoéról valami éles képet csinálhatnál :lol:
Mert ez valamiért csupa rózsaszín.
otthon szedi az orvos a varratot?????? :shock: :shock:

Ma depreszziós vagyok(ma is),mozgáspara!! :oops:
Nagyon lightos...bedilizek
Vendég

:?:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.30 09:50-kor.
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.11 16:28-kor.
hékás

Csiri!

Gratulálok!
Gyönyörű ez a kislány!És látom,már van fülbevalója is!
A második képen ásít,vagy ordít? Nem vagyok biztos benne.... :roll: :wink:

Bari!
Ma nekem is nagyon keveset mozog.Már hívni akartam az orvost,amikor mozdult egyet.De csak olyan "lájtosan" adja elő.
A vérnyomásom állandósult 140 körül.Az nagyon gáz? Ma már mértem 150-et is. :roll:

Kép
orsitigris

Szia Csiri, gratulálok Zoéhoz, gyönyörű baba. :) :) :)
csipisz

Sziasztok!

Egy kicsit bepofátlankodnék hozzátok! Móni vagyok, 33 éves és július közepére várom a második kisfiamat. Be kellett feküdnöm profilra a Dél-pestibe és ott volt szobatársam a Márti (bluebox). Megígértem, hogy írok neki majd ebbe a topikba, addig is amíg bent van, mert megkapja kinyomtatva a férjétől.

Szia Márti!

Nem kaptam még üzit, úgyhogy feltételezem, még egyben vagy! Én most vadul keresem a szülésznőt aki majd segít nekem a szülésnél és egy másik topikban rátaláltam Ildire az ottani csajok segítségével, aki ha jól láttam ismer téged, mert két topikban is írt rólad jelentést. ( Jól vagy, még egyben, ilyesmi) Befogok menni hozzá a kórházba, hogy személyesen is tudjunk beszélni csak még azt nem tudom, hogy mikor. ( szeretnék a közeljövőben) Mindenképp bemegyek hozzád is, feltéve, hogy még bent leszel.
Remélem azért minden rendben van veled, az unatkozást leszámítva!

Jó legyél!

Üdv Móni (Monyó)
morca

Orsi már pánik határon vagyok mozgást illetőleg..komolyan mondom ha valami lesz én nem élem túl...

A vérnyomásom a koriban rendszeresen 150/120 de még nem szóltak

Kez rohadtul elegem lenni
Vendég

Szia Csiri!!!!

NAGYON SZÉP A KISLÁNYOTOK!!!!

Már jó, hogy otthon vagy!! 8) 8)

Ma mi is megvettünk még egy-két dolgot a Brendeonban, ha jó lett a kép, akkor mutatom a kiságyat. :D
bszilvi25

sziasztok!

csiri nagyon tündéri kis hercegnőtök van, ha lesz időd csinálj róla elölnézetból is fotót, bár így is ennivaló.

SZILVI várjuk a képet!

Kép
Kép
eyi

Na: mivel eddig csak az ágy volt összerakva, így ma megvettük a hiányzó dolgokat is bele. :)
(matrac, takaró, párna, huzat rá, stb-stb, pelenkázólap)
dobok egy képet. Hát a lámpa itt már fel van kapcsolva....
Kép
bszilvi25

Helló!

Csiri:de jó,hogy otthon vagytok!Gyönyörű ez a kiscsaj!

Bari:azért rózsaszín a kép,mert tudod Csiri ilyen rózsaszín mániás. :lol:

Kép
melike

Voltunk az állatkertben,olyan jó idő volt.Nem is fáradtam el nagyon.
Apa estére meg megy haverokkal kicsit dumcsizni (8 év alatt kb. másodszor hagy itthon),addig a barinőm átjön hozzám.

Kép
melike

:idea:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.30 09:50-kor.
Vendég

Kép Kép

Kép
melike

Kép Kép

Kép
melike

Bocs ha sok voltam,de én még babucit nem tudok mutatni. :oops:

Kép
melike

Kriszta: akkor van valamink amiről elmondhatjuk, hogy : egyforma!! :D :D
bszilvi25

Melike szép csinos vidám kismama vagy..én szivesen nézegetek képeket akár minden nap mindenkiről.

Ez vonatkozik a hasakra és a babákra is !!

Orsi:neked mértek hegvastagságot?
Na most utánna olvastam a kis 4mm -emnek...hát jó volna Gigi aki megnyugtat mert beparáztam
Vendég

Nekem is szarakodik a babanet.Ledob állandóan. :evil:

Kép
melike

Mikor jön már Csiri anyuka???

Kép
melike

Bogi - jobbulást a családnak!

Ibm - a derékfájás nekem is olyan hirtelen elmúlt, mint ahogyan jött, ma már nyoma sincs.

Csiri - gyönyörű a kislányod! :lol: Várjuk a beszámolót, ha időd engedi!

Orsi
- a vérnyomással kapcsolatban én felhívnám a dokit, csak a biztonság kedvéért, hogy megnyugodj.

Melike
- aranyosak vagytok, így hármasban!!!!!

Mi is jól vagyunk, délelőtt bevásároltunk, aztán pihi, most pedig sétálunk egyet!

Manka

Manka

Kép

Kép
mankabi

:idea:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.30 09:51-kor.
Vendég

Kriszta:szürke-narancs Pierre C.?

Kép
melike

Vendég

Vazzze!!!!!!!
Elvagyok szokva....
akkor újra:
Na sziasztok lányok!!!!
Mindent egybe nem tudok leírni,mert tutkó kimarad valami érdekes....
A lényeg 48 óra szülőszoba-vajúdó-nstre kötve,tüdőérlelőinjekcióval és méhlazító infúziókkal túétengve....(civil ember garantáltan nem hallgatott még végig annyi szülést mint én....és nem látott annyi apukát átöltözni műtőscuccba mint én....)(az ágyammal szembe volt az apásszüléshez az öltöző,aminek a függönye le volt szakadva....)na ezután beraktak egy kórházi szobába,ahonnan már nem volt hazaút csak bébivel....de a sok visszatartó infúzió után,már szinte belémkötött a bébikém,mert nem akart a továbbiakban előbújni....
Úgyhogy jó pár napot bent töltötem,különböző szobatársakkal....de ez egy másik sztori....(igérem megírom azt is majd....)
Most kedden reggel amikor még mindig csak azt mondták a vizitnél,hogy pihenjek szépen ott az ágyon és már haza nem mehetek,bepöccentem és kértem,hogy írják meg a saját felelőséges papírt....mondták oké,de lesz még egy NST,addig pienjek le és ha az oké,mehetek...én a jókislány le is pihentem a fasza ágyamra....(rugó semmi,szivacs kb 50 különböző módon kifeküdve....)Mikor bejött a nővérke,hogy megnjek Nst-re felpattantam és ebben a pillanatban elfolyt a magzatvízem....36 hét 1 nap....nagyon bepánikoltam,remegett kezem lábam, a nővérke meg utasítgatott mit pakoljak és ismét szülőszoba...ott feltöltő infúzió,hátba szuri,vágás és egy új élet született Zoé....
Vendég

De szépen írtad a végét!Még-még.

Kép
melike

a köldökzsinór álítólag a földet verte kivételkor:
Kép

Bari!
A képek azért rózsaszínek,mert kb most úgy látom a világot.... 8)
de mindjárt csinálok egy szembe fotót a bébiről...
A doki rokon és ma nem jött be kivenni a varratot,hanem átszaladt dél körül és kivette :wink:

Tejem annyi,hogy kb 2 igazi fejőtehént kenterbe vernék...
Vendég

Jaj Csiri!!!!!!!!

Ez tényleg nagyon szépen írtad le!!!!!
Hatalmas gratula nektek,nagyon jól sikerült Zoé baba!!! :lol:
Már mindenki nagyon hiányolt! Örülünk,hogy újra ittvagytok!!!
Várjuk majd a további beszámolókat,fotókat!!!!
Tudod minket minden érdekel!!!!!!!!!! :lol: :lol:
Tegnap pontosan ott tartottam ahol te amikor megszületett Zoé.és nagyon megijedtem,hogy mennem kell,de Áron úgy döntött még marad!!

Manka! Örülök,hogy a derékfájás nálad is jöttt és ment!
Tegnap nem hittem volna,hogy ma így leszek ahogy vagyok!!

Kép

Kép
ibm

Hú Csiri!!!!!!

Mekkora baba!!!!!!!!

Kép

Kép
ibm

:arrow:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.30 09:52-kor.
Vendég

Én azthiszem megérte szenvedni.... :wink:
Kép
Vendég

TÜNEMÉNY!!!!
bszilvi25

:arrow:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.30 09:52-kor.
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.11 16:29-kor.
hékás

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.11 16:29-kor.
hékás

Az elöző kép most készült...Ma 5. napos....
Annyi sztorim lenne,ráadásul még poénosak is....voltak olyan sötét szobatársaim,hogy az nem igaz....(nem csak agyban,színben is....)
Viszont sajna mennem kell,mert lassan begyullad a mellem,elkell kezdenem fejni....még egyszer sem tettem,de azthiszem,hogy nem úszom meg....úgyhogy sajna mára pussz.....
apa itthon van szerdáig,ha elugrik valahová,akkor jövök írok,de most közös kiscsaládunkat szokogatjuk és élvezzük minden percét.... :lol:
Vendég

Csiri tökéletes kislány!!
Anyuval csak nézzük a képet és azon csodálkozunk,hogy milyen nagy baba...és annyira örülök,hogy ilyen nagy súlyú babád lett hiszen féltél,hogy kicsi lesz!!
Basszus az a köldökzsinór nem semmi...jaj ne is beszéljünk köldökzsinórról..
Majd még rakjál képeket sokat
puszi
Vendég

Csiri! Én is sárgulok az irigységtől!!!!!!!
Jó családozást nektek!!!!! :wink:

Kép

Kép
ibm

Még gyorsan leírom a méreteit....Kicsit visszafogytunk mára a hazajövetelre...
3050 gramm (azért csak segített a sok vitamin...)
51 cm
ma hazahozatalkor 2830 gramm,de ez állítólag természetes,ha minusz 10%-ot fogy a bébi....
De igérem behozza :wink: :lol:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?