sziasztok!
Mecsi,
Csenge, jajj, nagyon jók az uszis képek!!! tök jó, hogy ennyire élvezik a gyerekek a nagy pancsizást! amúgy milyen fürdőgatyót adtok rájuk? úszópelust, és rá egy gatyót? vagy van direkt ilyen úszónadrág is, amit ilyen picikre rá lehet adni???
Barbi, nagyon szépek a gyerkőcök még mindig! és Dönci milyen jól elvolt a nagy munkálatok közepette!
Rizsi, Csenge iszonyat ügyes! hogy áll már négykézláb! gratula!
nálunk is dupla kimenetű a bcg hegünk. a napokban picit megtöröltem a türcsivel Beniét, és újra kifakadt, persze már korántsem olyan mennyiség ürült, mint anno! én egyébként ilyenkor mindig áttörlöm egy kis alkohollal, nehogy elfertőződjön a nyílt seb...
Eninek elfelejtettem gratulálni a visszaforduláshoz, hát most pótolom... gratula Julcsi kislánykádnak!
nálunk 2 napja azzal kezdődött minden, hogy elkezdett tolatni, úgy, mint Laura. aztán másnap, vagyis tegnap reggel felállt négykézlábra, de még nem olyan ügyesen, mint Csenge, hanem csak pár másodpercre, és azóta is ez az új sláger, na jó, néha egy-két visszafordulást produkálunk már, illetve vasárnap reggel egy dupla forgás következményeként majdnem a földön landolt a nagyágyról, így a combiján markoltam meg, hogy le ne essen...
fogacskák még mindig sehol, de egyre rosszabb evő, gyanakszom, hogy a fogai lehetnek a ludasok, lehet, hogy fáj, vagy viszket az ínye, és ez zavarja az evésben!?
ja, védőnéni felhúzta Beni kukiján a bőrt... kicsit durva volt látni, de szinte teljesen feljön már neki, pedig sosem piszkáltam! remélem, hogy nem kell majd sebészileg macerálni, vagyis nem nő már rá, ha most ilyen szépen működik már!
beteg babóknak jobbulást, na meg Kittinek, mint beteg anyucinak! azt hiszem, hogy a felnőttek között nincs több beteg... vagy mégis?
etetőszéket mi valószínű kapunk kölcsönbe, nagy tálcásat, összecsukhatósat, talán még guríthatós is. nekem annyit mondtak, hogy a nagy tálca fontos lehet! amúgy én helyszűke miatt biztosan összecsukhatót vennék, az a fa asztal-szék etető nekem annyira nem szimpi, de attól még lehet jó!
Dia, a ti etetőszéketek nagyon profi! én is ilyesmit vettem volna, ha nem kapnánk, mert ebben már most is ücsöröghet, mivel dönthető a háttámlája!
a fa etetőkkel csak az a bajom, hogy nem tudom egy ajtó mögé elrejteni, ha éppen nem használjuk, így nekem az nagy!

amúgy a Barbi által linkelt, nagyon szép!
Pöttöm, kitartást nektek és Nononak mihamarabbi gyógyulást! erős kissrác! biztosan minden rendben lesz! mindenképpen írj a fejleményekről! és persze szorítunk továbbra is!
Julcsi, mi nem nyitottunk start számlát, csak az állami 40e van a babakötvényben!
kollázs! a legújabb!