A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

BArbi köszönöm :lol: én dillemázok, pedig nem is én fogom fizetni :lol: de olyant szeretnék ami tényleg megéri

ez is jól néz ki..majd utánanézek

egyenlőre a pihenőszék ben eszünk :lol:
Vendég

nagyon szépek a gyerekeid még mindig :lol:
Vendég

Boniko! Mi is tartottunk tőle, hogy ez kellemetlen lesz neki! De észre sem vette! Játszott tovább a dinójával! Akkor sem volt bömbi, mikor a cucc végre kijött, hanem teljesen ellazult. Egész nap feszült, tolt, vörösödött a kis feje, azért is döntöttünk úgy, hogy próbáljuk meg. A mi doki nénink általában gyógyszerek helyet előbb ilyen dolgokat ajánl.

Apró! A babylabdacs-ot gyógyszertárban vettem, abból lehet spriccelni a vízet.

rizsimami

Dia! Virágnak adtál a pocijára normaflore-t? Nekünk segített a vírusos hasmars után!

rizsimami

Szaisztok! Hazajöttünk mi is korábban a tervezettnél, pedig nekünk mint korábban is nagyon bejön a Kolping, csak épp a kölkök lebetegedtek. Sajnos Zéti belázasodott és nagyon bágyadt volt, ezért úgy döntöttünk, hogy inkább hazajövünk és majd máskor visszamegyünk, mert miatta mentünk épp ide. Látnotok kellett volna, hogy pörgött, élvezte a programokat, ekkora gyereknek már nagy élmény ez a hely. Imádta a mászóvárat, csúszdával, labdatengerrel, az ovit a programokkal, az étteremben a sok finom kaját, a játszóreket és leignkább a medencében tombolt, abból alig lehetett kicsalogatni :D Sajnos valószínűleg már vittük magunkkal a vírust :( így az időzítés nagyon nem volt jó, de nálunk mostanában nem akar összejönni a pihenés, legutóbb júniusban voltunk, akkor egy temetés miatt kellett három nap után hazajönni :( Nem számít, majd egyszer, az idei évben nem tudja semmi megtörni az optimizmusomat :lol: Zsombi is élvezte, voltunk babauszáson, nagyon tetszett neki, meg lovagoltatós foglalkozáson, amikor meg elfáradt akkor ott aludt, ahol épp voltunk, étteremben, uszodában, oviban, akárhol. Persze aludni éjjel ott sem aludtunk, de itthon se szoktunk :) Zsombinak megint nagyon hasfájós éjszakái vannak, ma éjjel talán jobb volt, annak ellenére, hogy kénytelen volt megismerkedni az orrszívóval :)

Tegnap azért elvittük őket az ügyeletre a biztonság kedvéért, de azt mondták, hogy vírusfertőzés, Zsombi meg inkább csak náthás.

Most így érzik magukat:

Kép

úgyhogy nincs nagy baj :lol:

Csak végigfutottam amit írtatok, sdajnálom, hogy sokan betegeskednek, mindekinek jobbulást! Pöttöm, úgy sajnálom amit Nonoval kellett átélnetek, ez nagyon durva :( Remélem hamar találtok egy jó dokit!

Most nem érek rá reagálni, mert Zsombi "énekel", csak láttam az etetőszékes beszélgetést. A Barbi által ajánlott nekem is nagyon tetszik, de én csak nagyon drágán láttam. Ikeás tényleg csak oda jó, ahol nagy hely van, a szétszedhető asztal széket én se nagyon ajánlom, mert asztalnak már nem annyira praktikus szerintem, ha már asztalt akartok venni akkor viszont ikeásat vegyetek a műanyag színeset a kis székekkel, mert azok nagyon jók!

Később ha lesz időm jövök még, meg képeket is teszek fel.
Vendég

Sziasztok!

Valami csoda folytán Viki tegnap du. öttől reggel 3/4 hatig aludt és negyed nyolckor újra bealudt, azóta is szunyál. :shock: Kicsit féltem, hogy lázasan ébred majd, de szerencsére nem, viszont az orrlyukai nem látszottak a rászáradt zöld szörnyetegtől. Volt sírás mire láthatóvá tettem őket. A hűtőt meg teleraktam tejjel, mert durrantam.

Nekünk németben a kisasztalos etetőszék van, mi szerettük, de Cintusnak tényleg hamar szűk volt, de kijebb lehetett állítani. Itthon meg egy erdélyi csoda van. Anyuék vették amikor ott kirándultak. Három funkciója van attól függően hogy forgatjuk, etetőszék, kisasztal székkel vagy hintaló. Nagyon kihasználtuk, de ez ker. forgalomban nem kapható és nem lenne az első helyen biztonsági szempontból. :) Amit írtál Barbi itthon nem nagyon láttam még, illetve tényleg csak drágán, de németben az az általánosan használt ugye? Szépek a gyerekeid!

Csenge! Sajnálom, hogy haza kellett jönnötök, talán majd nyáron összejön! Jobbulást!

A többi kis betegnek is jobbulást!

Andi

KépKép
jazmin2005

Itt vannak a képek, kicsit sok lett bocsi, lehet pörgetni aki nem ér rá megnézni :)

Kép Kis budha :) Kép Zéti a vízben
Kép alvás az usziban
Kép alvás az étteremben :)
Kép bölcsi
Kép ovi
Kép zárt osztály :)
Kép labdák közt
Kép eszünk
Kép találkozás Bobóval
Vendég

CSenge nagyon szépek vagytok! jobbulást!
Vendég

CSenge!

Szuper lehetett a telelés, kár ezért a betegeskedésért. JOBBULÁST!
Szupi a zárt osztály!

Nonónak és Virágnak is mielőbbi javulást pocifájás ügyben, megfázóknak mielőbbi tavaszt! :lol: :lol: :lol:

KépKép
koadri

Sziasztok! Etetőszék: Amit Barbi belinkelt, nagyon jó fajta etetőszékek!
Daninak ilyen van, csak tálca nincs hozzá, meg ami előtte van karfa egy kicsit másabb:
http://www.teszvesz.hu/item532623581_vadonatuj_lepcsos_fa_etetoszek_talcaval.html
Ez is ugyanazon az elven "működik", mint amit Barbi mutatott. És tényleg nagyon sokáig tudja használni a gyerek, Dani még mindig ezen ül. Állítható az ülőlap magassága, a karfa kivehető.
Dominiknak szétszedhető asztalkás etetőszéke van, nem szeretem... Én ezt a szétszedhetőset nem ajánlom.
Viszont ebben a lépcsős fajtában nem csalódtam!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Sziasztok!

Köszi a jókívánságokat! Sajnos a helyzet változatlan, Virág alig akar enni, max 100-at eszik egyszerre, aztán jön a pocimorgás/fájás.

Rizsi,
Igen, vettünk neki bélflóra javítót, amit a Pöttöm ajánlott Protexin-t. Jó is volt mert múlt héten nagyon szép adagokat evett, na de aztán csütörtökön megkapta a 2. Prevenart-t, azóta van ez a nagyon rossz helyzet. Várok még néhány napot, aztán ha nem javul, irány Veres doki!
Te meddig adtál Csengének Normaflore-t? Én egy héten át, de ma újra kapott egy adagot, hátha segít.

Csenge,
Nagyon jók a képek, helyes mindkét kis srác! :D

Jázmin,
Gratula a nagy alváshoz!

Az összes kép nagyon jó mindenkiről! :D

Kép
Kép
dia123

Etetőszék:
Mi tegnap vettünk a Brendonban egy műanyag etetőszéket, BebeComfort Omega, most akciós 33ezer helyet 23e. Persze nem a legolcsóbb, de nem is olyan drága ahhoz képest, hogy mennyit fogjuk használni, és nem csak egy gyerekre tervezzük! Na meg én meglepődtem, hogy milyen drágák ezek a székek, egy egyszerű fa etetőszék is 10e körül van! Ez meg tud mindent, 5 fokozatban lehet állítani a háttámláját, a magasságát 7 fokozatban, dupla tálcás, jó puha az ülése, mosható, és nagyon jól összecsukható! Én már az első falatoktól kezdve ebbe fogom tenni etetéskor, hogy tanulja meg, hogy ilyenkor evés van amikor abba ülünk :) Íme a képek!
Kép
Kép

Kép
Kép
dia123

Az unokatesóméknak IKEA-s antilop etetőszékük van kezdettől fogva és nagyon meg vannak vele elégedve. Már 1,5 éve használják.

Könnyű, könnyen tisztítható.
Vendég

Sziasztok

Mi nem javulunk egyenlőre, talán enyhébb az oorrfolyás, így csak egy gyors hsz:

Pöttöm, tenyésztés nélkül ne antibiozzatok, mert annak is van 26 fajtája, és lehet, hogy amit adtok csak Nono beleit még carabbá teszi de nem használ. Nekem egyszer 3 kúrát adtak, utána 1 Évig! volt hasmarsom....ultragáz volt. Szóval egy tenyésztést bármelyik kórház csinál, László vagy Heim Pál....

Yuyu, párom megint ügyel, de ha hazajön összeszedem a vírus-bacis fertőzés közötti különbségeket...

Képek szuperek, Zéti tényleg jól érezhette magát!

Betegtársaknak jobbulást!

BArbi, egy ilyen szék kinn mennyit kóstál?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Mindenkinek szép jó estét!

A Barbiféle etetősszék nekem is nagyon tetszik, de gondolom nem a legolcsóbb. Bonikóte mennyiért láttad?
Mi kapunk valahonnan, még nem tudom, hogy milyen, de addig semmiképpen nem szándékozom venni amíg azt nem láttam.

Barbi-a kidrobotra azért kérdeztem rá, mert nem voltam biztos benne, hogy a link amit beszúrtál róla az arra a játékra vonatkozik amit ajándékba kaptatok. Köszönöm a felvilágosítást. Látom jól sikerült az elterelő hadművelet. Gratulálok a sikeres vásárláshoz. Már nekem is nagyon elkéne mennem magamat felruházni, de most, hogy lerobbant az autónk ez még váratmagára.

Bonikó
-A tupperware csörös poharat az internetes honlapról rendelted, vagy valakin keresztül sikerükt hozzájutnod, mert én is majd olyat szeretnék Almának venni. Ez olcsóbb az aventes varázsitatónál?

Kép

Kép
feluca
Mezőszemere

A Stokke Tripp Trapp etetöszék minden nélkül újonnan olyan 130-150 euro között mozog... Használtan sokszor látok 30 körül. Ha valakit nagyon érdekel, beszerzek egyet. Hazaküldeni nem gond, szét lehet szedni, nem olyan vészes pakk.
Ebay-en nem érdemes megnézni, mert ott mind felmegy majdnem az új árára, ugyanis nagyon kedvelt típus.
Vannak hasonlóak más gyártótol, azok olcsóbbak, de nem annyira felkapottak. Ebben az a jó, hogy az egész oldala egy darabból van, míg más gyártóknál ez nem így van és valahogy nem állnak olyan tutibiztosan sem. A barátnöm székei pl. az ö gyerekkorából származnak és most a gyerekeit szolgálják, de még az unokákat is simán ki fogják bírni. Elmondhatatlanul szuper minöség, ha baromi drága is.

Luca!

A felruházkodástól kilométerekre vagyok. Pont szombaton, amikor cipöért voltunk, hagyott cserben a 2 nadrágomból az egyik, de véglegesen. Már elötte össze kellett varrnom valahogy, de most már több helyen is kiszakadt, így game over neki. Most nagy pácban vagyok, mert egy gatyám van összesen. A férjem utál ruhára költeni, de nem is egyszerü egy 5 zsebes farmert strech nélkül, szépen klasszikusan minden extrafaxnitól mentesen, mégis baráti áron kapni. :(

Mentem, mert a hercegem hangicsál.

Barbi
Vendég

FEluca a Tupperware pohár drágább.. viszont az egész teteje szilikon, és csak akkor jön belőle folyadék ha a baba szívja én forgattam ide oda..tele vízzel nem jön belőle...

katalógusban (Westendben van kipakolós pult) 3490Ft, de vaterán, teszveszen is árulnak, most találtam egyet csak régi színen jelenleg 2790Ft http://www.vatera.hu/tupperware_bebi_fu ... 49061.html

én már évek óta kinéztem ezt a poharat, meg tálkát fiamnak, és most karira ezt kapta nagyszülőktől.. ez biztos hogy időtálló, mert keresztfiamnak is ilyent vettem anno és ő is meg az öccse is használták

Aventos pohárból is mondták, hogy kifolyt mellőle a cucc meg a Babylove ból ( több fórumon is olvastam)

állítólag van a Dmben Nume( vagy valami hasonló) márka az jó.. azt olvastam

Én találtam egy honlapot most ahol olcsóbb mint Brendonban a szék

http://www.kisbaba.hu/index.php/stmzii

illetve a Mária babaoltban van hasonló most leakciózva 9990Ftra
Vendég

sziasztok lányot!

csak képek erejéig jöttem holnap jövök olvasni meg mesélni. pár szóban nagyon jó volt a babauszi. Már alig várom a szombatot, nekem izomláz van a lábamba meg a kezembe , Áron kicsit megilyedt az egyik visitozós babától de ettől függetlenül járt keze lába. jövőhéten felvesszük majd fényképezővel és akkor majd fel is tudom tenni. Ja és mi jövőhéten már merülünk víz alá én bevállaltam és az oktató is azt mondta készen áll rá hogy kipróbáljuk mivel hogy én Áront már felkészítettem erre.
Na képek aztán lépek :D
Kép Kép
Kép Kép
Kép

Ja és még valami hogy mennyire kifáradtunk, Áron uszi után 2óránként kért enni és este11től reggel f9ig aludt ébredés nélkül.
hihetetlen jót aludtam végre én is!

Ébredésmentes jó éjt mindenkinek!

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

MEcsi de jó lehetett! :lol:

én is nagyon várom már!4

tudja valaki hol tudnék olcsón egybe részes fürdőruhát venni? :lol:
Vendég

Mecsi, nagyon jók a képek :-) Barbi, és Csenge, a Tieitek is!!

Csenge, jobbulást a fiúknak!!

Körkérdés: Ki nyitott Start számlát, és melyik banknál? Vagy a kincstárnál hagytátok? Mit javasoltok? Mi csak karácsony előtt kaptuk meg a levelet, volt egy kis kavarás vele, és még nem intéztük...Köszi!

yuyu79

Boni, jó korán keltél :roll:

Dia, Virágnak is jobbulást!! Szép az etetőszék :-)

Aproo, köszi előre is az infót. Enikőnek nem igazán volt vizes az elején se a taknyi, de most se sárga vagy zöld, hanem fehér inkább, de jó sűrű... Akkor ez most mi??

yuyu79

yuyu a sterimartól flumare tól ennyi felhabosítja.. asszem, nekem legalábbis azt mondták...
Vendég

Sziasztok!

Enyim gyerek egyre jobban teper! :shock: Már a tornán is teljesen leakadt a gyógytornász rajta! Fel négykézlábra! Próbálkozás, pofára esés! Azonban így a fél nappalin átér a kis kukacom!
Kép

Kép

rizsimami

Julcsi mi nyitottunk az otp-nél.
Csenge gyógyulást nektek!!
Azóta is hívogatnaka kolpingból bennünket :shock:
Szilvi nem semmi Csenge csajó! :shock:
Mecsi ugye,h tök jó a babauszi! Aranyosak vagytok nagyon ti is!!
most futok, gyeremek üvölt :cry:
makadu

Sziasztok!

Mecsi,
Nagyon jónak tűnik ez a babauszi! :) Az szuper, hogy ennyire élvezte a vizet! :D

Rizsi,
Nagyon ügyes Csenge baba! Na most jön az, hogy egy pillanatra se lehet levenni róla a szemed! :wink:

Jázmin,
Néhány oldallal ezelőtt írtad, hogy ti a Klinikán voltatok Veres dokinál. Az hogy volt, oda is lehet kérni hozzá időpontot? Nekünk az sokkal közelebb lenne, na meg ott szültem, ismerem már a helyet, így szívesebben mennék oda. Előre is köszi az infót!

Aproo,
Jobbulást nektek!

Kép
Kép
dia123

Yuyu, ha magas láz, zöldes-sárga sűrű váladék, az inkább bakteriális, akkor jöhet az antibio, de csak módjával.
Ha átlátszó, folyékony a takony és nincs magas láz, tehát 38 körüli max, akkor elég a tüneti kezelés, c-vitamin, orrszívás, lázcsillapító, mert 1 perccel sem lesz előbb egészséges, ha beantibigyózza az ember lány.
Nekünk most extra piri a torkunk is, takonypócok vagyunk, fehéres, sűrűbb váladék, de nincs láz, max hőemcsi, így marad a homeoskoktél 4 féle csodabogyóból. Amúgy sztem nagyon szuper, szóval ha kell vkinek, megadhatom a neveket, mert nekünk bevált. Sztem ezért nem harapódzott el, mára már csak napi 2x kell színi, a 4-5 helyett.

Barbi, köszi, ha nem kapjuk meg bátyáméktól az övékét, akkor én lehet, hogy megkérnélek egy használt, de jó állapotú beszerzésére nékem. Lehetne? Szólok, ha esedékes... :oops: :lol:

Csengi milyen ügyibogyó!

Mecsi, szuper lehetett. Már úgy várom a jövő hetet. Akkor kiderül, mit szól Levi a sok vízhez (kádban fürcsi a telelés alatt) és utána ha mehetünk a bcg oltástól, akkor mi is belevágunk.

Rizsi, milyen CSengi oltáshelye? Mert a miénk még mindig váladékozik és nagy. :shock: :cry:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Apró! Hát a Ti oltásotok sokkal rondább volt, mint a mienk! Nekünk jelenleg szárad a teteje, nem váladékozik, és már elég kicsi is. Csatolok egy képet! Ez kb. 2 hete készült! Azóta nem változott a helyzet.

Kép

Nem tudom, hogy mennyire látszik, de nekünk két kimenet van rajta. Mindkettőnek már nagyon kemény a teteje!

rizsimami

sziasztok!

Mecsi, Csenge, jajj, nagyon jók az uszis képek!!! tök jó, hogy ennyire élvezik a gyerekek a nagy pancsizást! amúgy milyen fürdőgatyót adtok rájuk? úszópelust, és rá egy gatyót? vagy van direkt ilyen úszónadrág is, amit ilyen picikre rá lehet adni???

Barbi, nagyon szépek a gyerkőcök még mindig! és Dönci milyen jól elvolt a nagy munkálatok közepette! :)

Rizsi, Csenge iszonyat ügyes! hogy áll már négykézláb! gratula!

nálunk is dupla kimenetű a bcg hegünk. a napokban picit megtöröltem a türcsivel Beniét, és újra kifakadt, persze már korántsem olyan mennyiség ürült, mint anno! én egyébként ilyenkor mindig áttörlöm egy kis alkohollal, nehogy elfertőződjön a nyílt seb...

Eninek elfelejtettem gratulálni a visszaforduláshoz, hát most pótolom... gratula Julcsi kislánykádnak!

nálunk 2 napja azzal kezdődött minden, hogy elkezdett tolatni, úgy, mint Laura. aztán másnap, vagyis tegnap reggel felállt négykézlábra, de még nem olyan ügyesen, mint Csenge, hanem csak pár másodpercre, és azóta is ez az új sláger, na jó, néha egy-két visszafordulást produkálunk már, illetve vasárnap reggel egy dupla forgás következményeként majdnem a földön landolt a nagyágyról, így a combiján markoltam meg, hogy le ne essen... :oops:

fogacskák még mindig sehol, de egyre rosszabb evő, gyanakszom, hogy a fogai lehetnek a ludasok, lehet, hogy fáj, vagy viszket az ínye, és ez zavarja az evésben!?

ja, védőnéni felhúzta Beni kukiján a bőrt... kicsit durva volt látni, de szinte teljesen feljön már neki, pedig sosem piszkáltam! remélem, hogy nem kell majd sebészileg macerálni, vagyis nem nő már rá, ha most ilyen szépen működik már!

beteg babóknak jobbulást, na meg Kittinek, mint beteg anyucinak! azt hiszem, hogy a felnőttek között nincs több beteg... vagy mégis? :oops:

etetőszéket mi valószínű kapunk kölcsönbe, nagy tálcásat, összecsukhatósat, talán még guríthatós is. nekem annyit mondtak, hogy a nagy tálca fontos lehet! amúgy én helyszűke miatt biztosan összecsukhatót vennék, az a fa asztal-szék etető nekem annyira nem szimpi, de attól még lehet jó!

Dia, a ti etetőszéketek nagyon profi! én is ilyesmit vettem volna, ha nem kapnánk, mert ebben már most is ücsöröghet, mivel dönthető a háttámlája!

a fa etetőkkel csak az a bajom, hogy nem tudom egy ajtó mögé elrejteni, ha éppen nem használjuk, így nekem az nagy! :( amúgy a Barbi által linkelt, nagyon szép! ;)

Pöttöm, kitartást nektek és Nononak mihamarabbi gyógyulást! erős kissrác! biztosan minden rendben lesz! mindenképpen írj a fejleményekről! és persze szorítunk továbbra is!

Julcsi, mi nem nyitottunk start számlát, csak az állami 40e van a babakötvényben!

kollázs! a legújabb!

Kép

sophie27

Köszönjük a kedves szavakat :) Zéti sajnos még mindig lázas :( és amikor felmegy a láza nagyon nem érzi jól magát, reszket és össze-vissza beszél szegénykém, úgy sajnálom. Valami tapasztalat, hogy egy vírusfertőzéstől meddig lehet lázas a gyerek?? Péntek este kezdődött és ugyan időnként (reggel és délután) lemegy a láza, de mindig felmegy utána. Lázmentes időszakokban jókedve van, ha lázas akkor meg nagyon elesett, meg enni se akar.
Jaj és a "kedves" alsó szomszédainkat felrobbantanám :evil: Már lementem szólni, hogy ne dübörögtessék már a zenét, kivételesen kinyitotta az ajtót, de azt mondta nem kell mindig szólni, mert jó most lekapcsolja, de ők is akarnak zenét hallgatni. Persze úgy, hogy nálunk meg csak a hangos düb-düb szól folamatosan. Hol nappal, hol éjjel. Na ilyenkor mégiscsak el akar hagyni az optimizmusom, ők már a harmadik bérlők sorban, akik nem bírnak magukkal, folyton ez megy évek óta, elegem van.

Makadu, miért hivogatnak?

Rizsi, hol voltatok babauszin?
Vendég

és pár kép Beniről, a mai reggeli programunk, készítsük ki anyut címmel, és egy vígasztaló mosollyal...

Kép

Kép

sophie27

HAli!

Zsófi, mit öntött magára? :shock: :lol:

Csenge, mennyire magas a láza?

Rizsi, igen, a mienk kissé gázabb volt, ez már gyönyörű.
Nekünk még mindig mindennap váladékozik és le kell ragasztani. :-(

Boni, hülye kérdés lehet, de nekünk egyenlőre car a gépünk és a pdf-el nem bír, két linket tettél fel a babaszakácskönyvről. Mindkettő ugyanaz?

Mecsi, már kérdeztem, nem tudom, hogy válaszoltál-e, de miért van két fotóalbumotok? :roll:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Csak gyorsba, mert Viki elég szarul van. Szegénykém amikor ébren van szinte csak sír, egy mosoly nem hagyja el az arcát napok óta.
Megy a hasa is. Ti hogy adtátok be a protexint? Ő cumisüveget nem fogad el, gondoltam bekanalazom neki egy kis tejcsivel, remélem nem rossz ízű. Hát ilyen betegek még nem voltunk, Cintus se, ő is elég lassan javul, meg már nekem is fáj a torkom.

Dia! Minket a gyerekdoki utalt be hozzá még tavaly nyár elején. Amikor be akartam jelentkezni mondta, hogy elég hosszú időre tud csak időpontot adni, de mivel 7-8 hónapos terhes voltam nem akartam szülés után ezügyben szaladgálni, erre adott tök hamar egy időpontot. Adtam neki azt hiszem 5e-t. A múlt héten is azt mondta, hogy 3 hónap hozzá a bejelentkezés.

KépKép
jazmin2005

Apró, most csak fülhőmérőnk van, amiben már nem nagyon bízok, a digitálisból meg kiment az elem, így csak a szájhőmérőmre alapozok :) szerintem max. 38.5. Most pl jól van, kb 2.5 órája kapott Nurofent, épp a színeseit hegyezi :) meg ugrál, de délelőtt csak üldögélt az ágyon és nézte a mesét, aludni meg nappal nem akar. (Szerintem Mecsinek az egyik albumában videók vannak a másikban képek, de nem vagyok biztos benne)

Zsófi, Beni mosolya nagyon elragadó :) Mi csak úszópelust adtunk Zsombira.
Vendég

Szegény Viki :( Én minden folyékony gyógyszert nurofenes pipettával adok be a gyerekeknek, úgy próbáltad? Bár nem tudom a protexin milyen halmazállpotú ...
Vendég

Csenge, sajna a mostani vírusok sokkal kitartóbbak, akár 2 hétig is eltarthat egy-egy ilyen jellegű betegség. :? :twisted:
Sok türelem kell hozzá, orrszívás/fújás, sok sok folyadék. Aztán ha nem javul, akkor persze füll-orr gégészet, nehogy fülre menjen, mert a lehet észrevétlen is.

Andi, megkaptuk, Peti levadászta a kapunkról, remélem holnap eljutunk végre oda is.
Addig is jobbulást Nektek!
Amúgy van pótbabakocsitok? Mert mi hétfőn elhúzunk, szóval vagy addig tudod elhozni tőlünk, ha kapunk új kereket, vagy csak a jövő hétvégén. Nagy baj?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

[quote="aprooka"]H írta:aprookaAli!

Boni, hülye kérdés lehet, de nekünk egyenlőre car a gépünk és a pdf-el nem bír, két linket tettél fel a babaszakácskönyvről. Mindkettő ugyanaz?

mindkettő más... az első link a részletesebb ...

CSenge jobbulást!
Vendég

Jázmin,
Köszi az infót, az a 3 hónap eléggé húzós, ezért már kértem is jövő hét csütörtökre időpontot a magánrendelőbe. Csak addig nem tudom mit csinálok, ha ez így folytatódik.... :cry:
Nektek meg jobbulást!Szegény Viki! A protexint én 20-30g tejcsibe feloldom, és cumisüvegből megissza Virág. Az íze édes, így jó édes lesz tőle a tej is. Csenge pipettás megoldása a ti esetetekben jó ötlet, először old fel tejbe, és aztán mehet a pipettázás, valószínű néhányszor elkel játszani, de még mindig gyorsabb és hatékonyabb mint a kanalazgatás sztem.

Minden betegeskedőnek jobbulást!
Jöhetne már a tavasz... :roll:

Zsófi,
Nagyon édes Beni! Mit sikerült magára borítania? Ennyit az előkéről... :wink:

Kép
Kép
dia123

Végül nekem is eszembe jutott a nurofenes adagoló, van itthon egy pár db (sajna). Gyorsan ment, de aztán kb. 5 percen belül vissza is jött az egész. :( Alig evett és kezd lázasodni, na meg a hasmenés, be vagyok tojva nagyon. Most csináltam neki teát valahogy megpróbálom adni neki, lehet, hogy hasonló megoldással.

Apro nem gond a kerék, szerintem úgysem sétizünk addig. :(

KépKép
jazmin2005

gyümölccsel felturbózott Sinlac lett volna az uzsi, hát kb. 4 kanállal ment a gyerek pocakjába, a többi inkább rá, és a pihiszékbe, na meg 3 pötty erejéig a falra... :oops: valahogy nem volt kedve szépen ülni, és hamizni, anyukája pedig béna volt, és nem tudta kivédeni a hadonászást! :)

[quote="aprooka"]
írta:
aprookaAndi, megkaptuk, Peti levadászta a kapunkról, remélem holnap eljutunk végre oda is.
Addig is jobbulást Nektek!
Amúgy van pótbabakocsitok? Mert mi hétfőn elhúzunk, szóval vagy addig tudod elhozni tőlünk, ha kapunk új kereket, vagy csak a jövő hétvégén. Nagy baj?

ez valami privire válasz, vagy megint nem jelent meg valami nálam!? :shock:

Mecsinek tényleg az egyik a videós, másik a fotós webalbum, ahogyan CsengeAndi is írta!

JázminAndi, nektek is jobbulást, szegény kis Vikica, meg Cintus, na meg persze Te is! :(

sophie27

Jázmin,
Szegény Viki, lehet hogy elkapott egy bacit! Virágnak is ugyanez volt másfél hónapja, sajnos mi korházba kerültünk mert már kezdett kiszáradni. :cry: Sztem ne menjetek neki az éjszakának úgy, hogy nem látta orvos. Addig is csak néhány kanál folyadékot adjál neki 10 percenként, egyszerre ne többet, mert kifog jönni. Jobbulást nektek!!!

Kép
Kép
dia123

voltunk a nikivel a brendonba és vadásztunk etetőszéket 7.990,- és oda viszem ahová akarom és nagyon kicsi helyet foglalcsak:
Kép

Kép

http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=25
Vendég

ZSófi, bocsi...Andinak is elszállt a bergon kereke és megbízott egy másik beszerzésével.

Köszi Boni!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Apró, elfelejtettem kérdezni a homeós koktélt. Megmértem Zéti lázát, 38.5, jól mér a szájhőmérőm :) ez a koktél vírusfertőzésre is jó lehet? Vagy van esetleg más ötleted?
Vendég

ZSófi BEni nagyon édes és a Sinlac valami "csodásan" néz ki az etetőszéken :wink:

CSenge is drága nagyon! ez az asztalra rögzíthetős? ugye?

BArbi engem is érdekelne az etetőszék..ha találsz olcsón Strokke ot.. :lol:
Vendég

Én is asztalra akasztható etetőszéket akakrok, más nem fér el... De én láttam egy pécsi bababolt weboldalán 6 ezerért pierre cardint...

Voltam ma korizni, Eni addig nagymamázott, este meg tornázni voltam (pilates). Ez mind szép és jó, de kicsit tartok az izomláztól :roll:

yuyu79

Sziasztok csajok! Egy teljes óra volt a visszaolvasás, és kénytelen voltam listát írni a válaszról :) Ilyet kezdő fórumozó korom óta nem csináltam :D Akkor a neveket voltam képtelen megjegyezni :lol: :lol:

Szóval minden betegeskedőnek jobbulást kívánok: Nononak, Levinek, Dadomi Domikájának, Makaduéknak, Virágnak Jázminéknak és Csenge fiacskáinak is!!!!

A képekre is muszáj kitérnek.
Zsófi Beniének a szemei, fantasztikusak! Az evésre no comment, sokszor nálunk is így zajlik :D Lehet, hogy én is béna vagyok még, majd belejövünk!Beni nem semmi méretekkel bír! Gartula hozzá!
Sniky Barnusa, lélegzetelállító szemei vannak neki is, és az a nyelv kidugós kép annyira jó lett, valahova be kellene nevezni!
Mecsi Áronja is nagyon édes, akkor mi is drukkolunk nektek, hogy szürke maradjon :) A babauszis képek is nagyon édesek :) Látom ti is élvezitek :)
Emma sérója azt hiszem verhetetlen :D
Makaduék és Alma anyó szintén nagggyon édesek :D
Csenge: sajnálom, hogy előbb haza kellett jönnötök, pedig a képek alapján tényleg jól érezték magukat a fiúk, annyira fura, hogy a beszámoló olyan, mintha nem is ugyanott lettetek volna, mint Kittiék! Azért annyira szerencsére nem látszanak betegnek a fiúk, mielőbbi gyógyulást!
Mazska, olyan jó hallani rólatok, és a képen nagyon édesek vagytok, hihetetlen mennyire kikerekedett Laura :)

Most elküldöm, nehogy elvesszen, aztán folyt köv.!

<
sziszka78
Tolna

Csenge!
Nem mi, hanem Mecsiék voltak babauszin. Mi még csak most készülünk menni!

rizsimami

Sziasztok!

Vírusfertőzés ügyben : Emma most volt beteg, erősen köhögött és csupa takony volt, és 37.8 a hőemelkedése. Nekünk a doktor néni Sinupret cseppet javasolt (vény nélkül kapható a gyógyszertárban). Ez egy gyógynövényekből készült csepp, babáknak naponta 3*10 csepp adható. Ez elég jól rendbehozta, csak a köhögése maradt (éjjel beszopizott, és köhögési rohamban kitaccsolta az egészet). Erre Ambroxol szirup málnaízű köptetőt kaptunk. Szerencsére Emma hamar rendbejött.

Lázról annyit, hogy a doktor nénink szerint 38.5-ig ne adjunk lázcsillapítót. A babáknak könnyen megy föl-le a lázuk, de csak e fölött kell csillapítani. Viszont ha fölé megy, ő hűtőfürdőt is javasolt gyógyszer mellé (37 fokos vízbe tesszük a babát, majd fokozatosan hideget engedünk bele). Azt mondta, így elkerülhető a lázgörcs is, amire néhány baba hajlamos.

Betegeskedőknek jobbulást. Pöttöm, remélem Nonó is hamarosan rendbejön, és megint foghatják egymás kezét Emmával :)
Most sajnos az én torkom is fájni kezdett, Emma orvosságát szedem :)

Csandi, klassz az etetőszéketek, Csenge nagyon édes benne!

Zsófi - Nem semmi a sinlacos kép :) Mi is kipróbáljuk :) Ja és szupi az új kollázs! Mit szólnátok egy bömbizőshöz is? Küldök képet, ahogy Emma jan. 1-én bömbizett egy étteremben! Kép

És egy másik, trendi kötött útiruciban indulásra készen:
Kép

sushy

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?