Sziasztok Lányok!
Eszter!
Nagyon kedves vagy és nem akarlak nagyon terhelni az akvarista problémáimmal!
Ahogy látom a 25. napon vagy! Nem beszélsz magadról. Ennyire feladtad ezt a hónapot, vagy csak babonából?
Visszanéztem a görbédet! Most nem mindegy mit mutatott a hőmérő?! A lehetséges időben többször voltatok együtt, miért ne lenne esély?

Örülök, hogy Édesanyáddal megoldódott a dolog! Annyira irigylem azokat, akiknek az édesanyjuk egész életükben támaszuk marad!
Titi!
Nagyon ügyesen csináltad! Viszont van egy észerevételem.
Miért gondolod mindig, hogy a Te igényeid csak másoké után jönnek?! Legyél magadnak egy kicsit fontosabb! Az, hogy valaki nem ért egyet veled, még nem jelenti azt, hogy rosszat gondol, vagy nem szeret.
Úgy hívják asszertív személyiség. Kiállsz a neked fontos dolgokért és közben figyelembe veszed mások igényeit is és a másokba beletartozik a leendő kisbabád is!
UFF! Ezt csak szeretetből mondtam!
Gigi!
Nagyon erősen gondolok Rád!!!!
Na ebben nem vagyok nagyon otthon, ha több tüsző érne meg az nagy baj lenne?
Ildikó!
Szerintem is tesztelhetsz, ha ez megnyugtat, de ne lepődj meg, ha negatív! A fertit figyelemmel kísérve van akinek pé utáni 9.napon pozitív, de van akinek a 16-on sem. Egyébként én sem bírnám ki!
Nekem is az álmosság volt az első jel. Balázskámnál annyira nem hittem, hogy ilyen gyorsan összejöhet, hogy nem is gondoltam babára, amikor pár napja szabadságon voltam és megjegyeztem a férjemnek, hogy nem igaz, hogy még mindig nem tudtam magam kialudni. Nagyon-nagyon szorítok!!!!!
Meri!
Nem jött email! Pedig én szeretném tudni mi történt Veled tegnap!!!
Peteéréssel kapcsolatban: A ferti betette nekem a 9. napra. Szerintem nem akkor volt. Ma éjfélkor olyan iszonyatos hasgörcsre ébredtem, hogy levegőt alig kaptam. Mindig érzem a pé-t, de ez olyan volt, mintha megszázszoroznám!
Belegondoltam mi lesz a következő hónapban, amikor rásegítünk egy kicsit a peteérésre és tüszőrepesztő injectiot kapok!
Tegnap este lerohantam szegény Apát, mire ő közölte, hogy halálosan fáradt. Erre én benyögtem, hogy ma kell babát csinálnunk. Szegény rám nézett és kérte, hogy legalább valami izgatót mondjak, de mivel nekem sem volt hozzá semmi kedvem, közöltem vele, hogy kidobtam a Merci kulcsát az ablakon!
Mondanom sem kell rögtön felébredt!
A görbém:
Anna!
Csak pozitívan hozzáállni!
Tudod, hogy van akinél bár van baba napokig olyan tünetek jelentkeznek, mintha meg akarna jönni. Aztán mégsem!
Mororo!
Normálisan irigyelném a hosszú ciklusaidat, de most nagyon nem! Nekem még a 26-28 napot is iszonyú nehéz mostanában kivárni!
Little!
Én is vettem a múlt hónapban LH tesztet és nekem nagyon szépen bejött. Igaz, hogy pocakos még nem vagyok, de akkor jelent meg rajta a két csík, amikor én is éreztem a pé-t.
Reméljük az összes tesztet sikerrel használod majd!! Az ajándékot is!!!