A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2006 végén kezdünk próbálkozni

Titi!
Nagyon ügyi vagy, hogy szóltál! Nem az a lényeg, hogy kinek nem esett jól az, hogy te felhoztad a témát, hanem az, hogy ne akkor kelljen kinlódnod ezzel a problémával, amikor már a babó ott van a hasadban, hanem remélhetőleg, addig megszokják ezt a helyzetet.

Bennem különböző érzések kavarognak a teszttel kapcsolatban - igy, hogy ti is mellette voksoltok, asszem nem fogom kbirni anélkül. De lényegében igaza van Giginek, hogy a költségvetésbe belefér 1-2 elpazarolt teszt :D

Anna, eddig én is szerencsésen kibirtam, de most a nyugalmam az utolsókat rugja.

Gigi, már irtam, de a drukkból sosem elég: millió +++++++++++++++++ drukk neked !

KépKépKép
ildiko74

Anna, neked is takaritómániád van olyankor???? :D - nekem is - a múlt hónapban fejtegettem ezt a témát a lányoknak :)

Miből érzed, hogy meg fog jönni???? :(

KépKépKép
ildiko74

Jaja, az elöbb már kisikáltam csak úgy önszántamból a wc-t is :D
Alig bírok megmozdulni, úgy gőrcsöl a hasam, és a derekam... És persze, ami nálam ilyenkor elég tipikus, iszonyú feszült vagyok, olyan semmi se jó most érzésem van... Na majd meglátjuk... Azért még bizakodom :roll:

De Neked nagyon drukkolok a teszthez!!! :D (kíváncsi vagyok már nagyon)
Vendég

Sajnálom, ha tényleg jók lesznek a megérzéseid. Azért, tudod: a remény hal me utoljára!

Nekem jelenleg semmi érzésem nincs - legfeljebb annyi, hogy napok óta úgy érzem magam, mint akit fejbevertek. Már többen megkérdezték, hogy mitől olyan fáradt az arcom :roll: - mondjuk, ezt simán leirhatom én is a mensinek, de valahogy még én is reménykedni akarok!

Akkor vegyem úgy, hogy te már nem is akarsz tesztelni? vagy csak lebeszélted magad a 7végi tesztről? :D

KépKépKép
ildiko74

Sziasztok!

Titi!

Nagyon jól tetted,hogy szóltál.Ne is érdekeljen ki mit gondol,hiszen ezt a dohányosoknak maguktól kellene éreznie.Az a gáz,hogy egyáltalán szólni kell.Ha pedig terhes leszel még egyértelműbb lehet a számukra,hogy borzasztó tapintatln viselkedés más orra a lá füstölni.

Gigi!

Nagyon drukkolok neked és biztosan minden rendben lesz,így érzem. :wink:

Anna!

Már most érzed a mensit? Hány naposak a ciklusaid?Nem korai,vagy sokkal előbb érezni szoktad? És ugye a hőd nem szájban méred,mert olyan magasak az értékek.

Ildi!

Én azt is megértem,ha tesztelni kell,én is rengeteget tesztelek fölöslegesen,de én mégsem vennék a helyedben.Persze ha az megnyugtat,akkor támogatlak benne,mert az a fontos,hogy úgy tegyél,ahogy te jónak látod.

Éva!

Bocsi,hogy nem válaszoltam az iwiw-en,csak tegnap sok volt a jóból,de ma írok.Merre vagy?

Mielőtt félreértenétek,nem klikkeskedünk Évával :lol: ,csak haltartás ügyben cserélünk eszmét és mivel ez nem aktuális itt a lapon mindenkinek,ezért nem untatunk titeket vele. :oops:

Tessék most már nyilatkozni,hogy ki jön a talira.Nincs kifogás,ott kell lenni. :lol: :wink:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Sziasztok!

Titi!

Nagyon jól tetted,hogy szóltál.Ne is érdekeljen ki mit gondol,hiszen ezt a dohányosoknak maguktól kellene éreznie.Az a gáz,hogy egyáltalán szólni kell.Ha pedig terhes leszel még egyértelműbb lehet a számukra,hogy borzasztó tapintatln viselkedés más orra a lá füstölni.

Gigi!

Nagyon drukkolok neked és biztosan minden rendben lesz,így érzem. :wink:

Anna!

Már most érzed a mensit? Hány naposak a ciklusaid?Nem korai,vagy sokkal előbb érezni szoktad? És ugye a hőd nem szájban méred,mert olyan magasak az értékek.

Ildi!

Én azt is megértem,ha tesztelni kell,én is rengeteget tesztelek fölöslegesen,de én mégsem vennék a helyedben.Persze ha az megnyugtat,akkor támogatlak benne,mert az a fontos,hogy úgy tegyél,ahogy te jónak látod.

Éva!

Bocsi,hogy nem válaszoltam az iwiw-en,csak tegnap sok volt a jóból,de ma írok.Merre vagy?

Mielőtt félreértenétek,nem klikkeskedünk Évával :lol: ,csak haltartás ügyben cserélünk eszmét és mivel ez nem aktuális itt a lapon mindenkinek,ezért nem untatunk titeket vele. :oops:

Tessék most már nyilatkozni,hogy ki jön a talira.Nincs kifogás,ott kell lenni. :lol: :wink:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Na ennyit a technika rejtelmeiről,már megint elárasztom a fórumot,mint a múltkor a képeimmel. :oops:

Kép

Kép
anubias

Ildi, igen csak lebeszélem magam a hétvégi tesztelésről. De hétfőn, ha addig nem jön meg, akkor mindenképp tesztelek!

Eszter, 28 naposak a ciklusaim, de már napokkal elötte megérzem a mensit... Hááát, tényleg nem szájban mérem :oops: :D
Vendég

Végre én is megérkeztem! Egész délelőtt takarítottam meg főztem. Holnap nem leszünk itthon egész nap, meg vasárnap délután sem, így gondoltam, hogy akkor most kitakarítok. Ki is döglöttem rendesen!

Eszter! El se hiszed, hogy menniyre el szeretnék menni a találkára, hogy végre találkozzak veletek. Egész este azon agyaltam, hogy hogyan oldjam meg a dolgot. Arra gondoltam, hogy a férjem úgyis 8 körül végezz, és nem is messze dolgozik az Árkádtól és akkor vele hazajöhetnék. Bár akkor is csak kb 1 órát tudnék veletek lenni, igaz ez is több a semminél! Majd még átgondolom, és megbeszélem itthon a dolgokat, keddig még úgyis sok minden változhat!

Titi! Meglepődva hallom, hogy a munkahelyeden még nincs dohányzásra kijelölt hely, amikor ezt már évek óta törvény szabályozza! Én a helyedben már régen szóltam volna érte!

Gigi! Nagyon drukkolok az uh-hoz!!!! Egy kis pozitív energia: +++++++++++++++++++++++++++

Ildikó! Én a helyedben biztosan tesztelnék. Teljesen igazad van, az ember már roszabb dolgokra is kidobott ennyi pénzt! Én most kiélem a tesztelési hajlamomat, mert vettem ovulációs tesztet! Lehet, hogy nem ér semit, de eltesztelgetek itt magamnak! :lol: Bár eddig még se tegnap se ma nem mutatott semmi, és már 2 napja éreztem egy kis szúrós fájdalmat, de ezek szerint az még nem az volt. Mondjuk korainak is tartottam, hiszen még csak ma vagyok a 12. napon! Csak az a baj, hogy az ovulációs teszthez ajándékba adtak egy terhességi tesztet is! Hát így majd elég nehéz lesz kivárnom legalább a 27. napot, mivel nekem általában 26 naposak a ciklusaim! :lol:

Anna! Reméljük, hogy most a takarítási lázad nem azért jött elő, mert meg fog jönni! Egyébként Te mikorra is várod, illetve nem várod a mensidet?
Vendég

Sziasztok Lányok!

Eszter!
Nagyon kedves vagy és nem akarlak nagyon terhelni az akvarista problémáimmal! :oops:
Ahogy látom a 25. napon vagy! Nem beszélsz magadról. Ennyire feladtad ezt a hónapot, vagy csak babonából? :(
Visszanéztem a görbédet! Most nem mindegy mit mutatott a hőmérő?! A lehetséges időben többször voltatok együtt, miért ne lenne esély?
:lol: Örülök, hogy Édesanyáddal megoldódott a dolog! Annyira irigylem azokat, akiknek az édesanyjuk egész életükben támaszuk marad!

Titi!
Nagyon ügyesen csináltad! Viszont van egy észerevételem.
Miért gondolod mindig, hogy a Te igényeid csak másoké után jönnek?! Legyél magadnak egy kicsit fontosabb! Az, hogy valaki nem ért egyet veled, még nem jelenti azt, hogy rosszat gondol, vagy nem szeret.
Úgy hívják asszertív személyiség. Kiállsz a neked fontos dolgokért és közben figyelembe veszed mások igényeit is és a másokba beletartozik a leendő kisbabád is!
UFF! Ezt csak szeretetből mondtam! :evil: :lol: :oops:

Gigi!
Nagyon erősen gondolok Rád!!!!
Na ebben nem vagyok nagyon otthon, ha több tüsző érne meg az nagy baj lenne? :shock:

Ildikó!
Szerintem is tesztelhetsz, ha ez megnyugtat, de ne lepődj meg, ha negatív! A fertit figyelemmel kísérve van akinek pé utáni 9.napon pozitív, de van akinek a 16-on sem. Egyébként én sem bírnám ki!
Nekem is az álmosság volt az első jel. Balázskámnál annyira nem hittem, hogy ilyen gyorsan összejöhet, hogy nem is gondoltam babára, amikor pár napja szabadságon voltam és megjegyeztem a férjemnek, hogy nem igaz, hogy még mindig nem tudtam magam kialudni. Nagyon-nagyon szorítok!!!!! :lol: :lol: :lol:

Meri!
Nem jött email! Pedig én szeretném tudni mi történt Veled tegnap!!! 8)

Peteéréssel kapcsolatban: A ferti betette nekem a 9. napra. Szerintem nem akkor volt. Ma éjfélkor olyan iszonyatos hasgörcsre ébredtem, hogy levegőt alig kaptam. Mindig érzem a pé-t, de ez olyan volt, mintha megszázszoroznám!
Belegondoltam mi lesz a következő hónapban, amikor rásegítünk egy kicsit a peteérésre és tüszőrepesztő injectiot kapok!
Tegnap este lerohantam szegény Apát, mire ő közölte, hogy halálosan fáradt. Erre én benyögtem, hogy ma kell babát csinálnunk. Szegény rám nézett és kérte, hogy legalább valami izgatót mondjak, de mivel nekem sem volt hozzá semmi kedvem, közöltem vele, hogy kidobtam a Merci kulcsát az ablakon!
Mondanom sem kell rögtön felébredt!

A görbém:
Kép

Anna!
Csak pozitívan hozzáállni!
Tudod, hogy van akinél bár van baba napokig olyan tünetek jelentkeznek, mintha meg akarna jönni. Aztán mégsem!

Mororo!
Normálisan irigyelném a hosszú ciklusaidat, de most nagyon nem! Nekem még a 26-28 napot is iszonyú nehéz mostanában kivárni!

Little!
Én is vettem a múlt hónapban LH tesztet és nekem nagyon szépen bejött. Igaz, hogy pocakos még nem vagyok, de akkor jelent meg rajta a két csík, amikor én is éreztem a pé-t.
Reméljük az összes tesztet sikerrel használod majd!! Az ajándékot is!!! :lol: :lol:

Éva

Kép
balimama

Hát, Anna - ez már beszéd! csodállak, hogy ilyen kitartásod van.

Eszter, nem kell tesztelni, csak most úgy érzem, hogy kedvem lenne rá :)

Lányok, úgy néz ki, hogy otthon beindult a net.... juppéééé :lol: - tehát, majd szólok, hogy végül tesztelek vagy sem 7végén. Most még nem tudom....

Little, nem semmi a tesztelési lázad :D - a hődet méred reggelente? - még nem láttam a görbédet.

KépKépKép
ildiko74

Most látom, hogy Éva is irt :)

Ma mindenki olyan jókat ir. :D
Éva, most megint megnevettettél :lol: - még szerencse, hogy mikor olvastam, egyedül voltam az irodában - másképp megmondták volna, hogy dilis vagyok :D - itt az izgató szövegedre gondolok...:lol:
Köszi a drukkot! - annyira jó, hogy vagytok nekem, mert eddig tiszta ideg lennék.

Meri, én sem kaptam mailt tőled. Nagyon várom :!:

KépKépKép
ildiko74

Éva, ezen az "izgatáson" én is jót derültem! :)

Ildikó, ha megnyugszol, tényleg vedd meg azt a tesztet, de kérlek szépen, hogy azonnal írd meg az eredményt, ha negatív, akkor is!!! De jó, hogy már van otthon is netetek!!! Akkor akár holnap reggel is tudsz írni a tesztelés után! :)

Anna, reméljük, hogy a megérzésed most kivételesen csal!!!

Gigi, drukkhegyek mentek! Aztán gyere mesélni!!!

Eszter, nagyon örülök, hogy megbékéltél anyukáddal! Gondoltam, hogy át fogja ám gondolni. Olyan jó a békülés, nem?! Néha már azért megéri kicsit hajba kapni. :)

Lányok, én most kicsit csendesebb leszek, nemsokára vége a munka a hétre, alig várom már, hogy menjek... még mindig érzem a feszültséget, pedig lehet, hogy csak én képzelem ezt. Remélem...

Ha nem tudnék már jönni, akkor mindenkinek nagyon kellemes hétvégét kívánok! Bár azért igyekszem holnap délelőtt jönni (amíg a párom még alszik)! :)

KépKép
titi_27

MIndjárt jövök hosszabban is, csak lenne egy nagyon fontos kérdésem ÉVÁtól.

Szerinted nem gáz, ha egy cicában már 8 napja benne van a branül??? Nem sok az egy kicsit?

S.o.s. lenne a tesómnak a válasz!

Köszike
csné

Szia Ági!
A 8 nap nagyon sok! Főleg cicánál, náluk azért nagyobb a fertőzésveszély. Naponta van kötve? Állatorvos mikor látta? Van még valami értelme, hogy benne legyen vagy csak nem meri kihuzni?
Meg kellene nézni lát-e körülötte gyulladásos tüneteket, ha nem akkor azért biztosan nincs baj, főleg ha a cica nem elesett, lázas.

Éva

Kép
balimama

Sziasztok,

Először is a tali valahogy meg lesz oldva (ezt apa mondta :)), de úgy néz ki, hogy én a koraira tudnék menni, és talán egy kis átfedéssel a késöbbiekkel is tudok egy kicsit dumálni... Fogalmam nincs, hogy Vivivel megyek-e, bár ő biztos boldog lenne a fagyitól :D

Meri,
én is szeretném tudni, hogy mi történt veled tegnap!!! Megirod??

Verzsike,
sikerült időpontot is kérned uh-ra?
Viszem a talira a cd-t! :lol:

Eszter,
próbáld apát békíteni. Tényleg másképp működnek. Ettől annyira nehéz velük (meg velünk is)
Az én párom attól borult ki valamelyik nap, hogy kértem neki, hogy udvaroljon, és hogy érezzem mennyire kellek neki.... Közölte, hogy "hosszú lesz még ez a 6 hónap igy". Na, gondolhatod mennyire megsértődtem, jól ki is bőgtem magam. Csak egy kicsivel több törödést kértem. Igen érzékenyebb vagyok, de szerintem mégha plussznak érzi ezt most, akkor is megeröltethetné magát!
Késöbb jött bocsánatot kérni! Persze nem nagyon érti a problémámat...

Éva,
jól felizgattad apát :D
Nehéz dolgok ezek azt gondolom. Mindig abban az időben együttlenni amikor KELL, és úgy hogy ők ne érezzék tehernek...

Gigi,
nagyon gondoltam rád! Gyere a hírekkel hamar!

Titi,
ügyi vagy, hogy kiálltál magatokért. És legfőképpen a leendő babádért! Tudták pontosan, hogy mi tőrtént, hisz végigcsináltad a terhességet velük előzőleg, aki ezután nem érti meg, az bekaphatja szerintem!
Nem te vagy a rossz, mert szóltál, hanem anyós, mert nem magától jutott eszébe!!!

Anna, Ildi,
nagyon drukkolok nektek! Jó lenne ha már sok kismami lehetne a topicban! :)

Mo,
nekem nagyon tettszik a görbéd!

puszi,
Ági

jaj, képzeljétek Vivimnek lesz szemüvege... :( Én nem túlságosan örülök neki (és az árának sem), de ő rettentően boldog, hogy lesz!
csné

Éva,
2-3 naponta kap a cica valamit, mert a vörösvérsejtjeivel van gond, ha jól tudom...
Mindenesetre nagyon köszi, a tesómnak ez a válasz már bőven elég volt. Nem szakember, de a 8 napot ő is rettentően sokkalta. Egy barátnőjének a cicájáról van szó. 2-3 napont szokta látni az orvos, amikor adnak neki valamit, de elég leszarom stílusú... :(

Ezer hála neked és a tesóm nevében is!
csné

sziasztok,
hát,nem is tudom hol csuszhatott hiba a gépezetbe :oops: lehet hogy sok volt a+++++++++++++++ :lol: NÉGY tüszőm van :shock: :shock: :shock: :shock: :cry: :cry: :cry: egy 15ös,két 11es és egy 10es :shock: :shock: :shock: beszéltem a dokimmal,abban maradtunk hogy hétfőn plusz egy Uh és meglátjuk hogy mennyire meg mind fejlődött e tovább :? úgyhogy adtunk a sz@rnak egy pofont,semmivel nem vagyunk előrébb,majd hétfőn méglátjuk.de nagyon gyanús nekem hogy ugrott ez a hónap,én ezt nem vállalom be :oops: hacsak a domináns tüszőm nem húz el előre a többi elött akkor passzoltam a kérdést januárra :cry:
most mennem kell de este ha tudok jövök és visszaolvasok.
puszi mindekinek és köszönöm a drukkokat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!
Ildi jól láttad..... egy picit elcsúszott a görbém. Néhány nappal arrébb tettem a hőket a m.helyemen. Merinek rosszul mondtam az elején, úgyhogy most felteszem a jót:
Kép
Vendég

Mororo,
Hány naposak szoktak lenni a ciklusaid??? Létezik, hogy még csak nemrég volt pé-d?

Gigi,
ez mit jelent? Ikrek lehetnek ezekből? Lehet hogy hülyének néztek, de én ez nem értem...
Ez jó, hogy van 4 érett pete, nem?? Elég nagyok?
csné

Ági! 35 napos szokott lennia ciklusom, de akkor most késik egy kicsit, mert ezek szerint ma már meg kellett volna jönnie. Nem jött. :D Kb.:2-3 nappal előtte már érzem a jeleket, hogy itt az ideje, de nem érzek napok óta semmit. Várok még néhány napot, aztán tesztelek. Nyugis vagyok, van itthon teszt is, de nagy az önuralmam. Várok. Egy jópárszor belefutottam már én is a korai tesztelésbe.
Vendég

A fertis táblázatomat jan. 1-ig írtam meg. Hétfőn, ha megyek dolgozni, folytatom. Elég érdekes. Először pé-t jelölt a 26-ik napra... már kezdtem örülni is, mert akkor sikerült elkapnom a párom. Aztán, amikor folytattam már nem jelölte a pé-t sehol sem. Nem tudom, hogy most mi van :shock:
Vendég

Le a kalappal előtted! Nagyon ügyes vagy, és büszke vagyok rád! :)
Meddig szeretnél várni a teszttel?
csné

Elseje óta hogy alakult a hőd? Leírod?
csné

Gigi, hűha nem semmi 4 tüsző... Nem feszítenek?

Mororo, nagyon kíváncsi vagyok már Rád is :D Jajj, de jó lenne, ha baba lenne :D

Csajok lenne egy idióta kérdésem... :oops: Ha szalmonellás az ember, akkor hány nap múlva jönnek a tünetek?
Vendég

Szia Anna!

Ha elég sok bacit ettél, akkor néhány óra múlva. Heves hasmenés, hányás, láz is lehet. Ha meg nem túl sokat, akkor csak gyomorrontás szerüen zajlik le.
Csak nem beteg vagy??!!!
:shock:

Éva

Kép
balimama

Gigi! Bocs, ha picit gyagyának tűnök, de nem igazán értem. :?
Modd el egy kicsit részletesebben! Nem értem, hogy ez most mit jelent.

Titi! Jól tetted, hogy szóltál! Gratulálok a döntésedhez! Különben kész röhej, hogy azoknak kell alkalmazkodni, akiknek nincs semmiféle szenvedélye!!!!

Éva! A csábításod nagyon tetszett! :lol:

Tegnap örültem a párom korai hazajövetelének, de az összebújásból nem lett semmi. Hulla volt. :cry:
Háááát, így nem lesz baba...

Éva! Olyan ari szemüvegek vannak.Tuti, hogy találtok valami szépet. Mondjuk, biztos húzós áruk van.
Vendég

Szia Éva!

De aranyos vagy, hogy írtál ilyen gyorsan :D Húúú, megnyugodtam, mert múlt héten anyósomnál ettünk ilyen kész somlóit, és elég furi íze volt, de akárhol néztem, sehol nem találtam, hogy mikor járt le, úgyhogy kb két falat után ki is dobtam. Már tegnap este óta nagyon erős hányingerem van....Viszont terhességnek még nem mertem betudni... :roll:
Jajjj, köszönöm, hogy válaszoltál 8)
Vendég

Lányok! Nem a gépelésem gyorsaságával van ám a gond, hanem a gépem lassúságával :lol: :lol: Ingyen Netezek..... úgyhogy olyan is...
Szerintem a ferivel is azért volt ennyi gondom. Lassú a gép. IWIW-ezni se tudok itthonról, mert mire megnyitná az oldalt, addigra kéri megint a jelszót..
Ági! Jan.1.:36,7...utána....36.6...36.3.....36.6 ma:36.2 Össze-vissza. De a mai esés lehet, hogy a ciklus végét jelzi :cry:
Vendég

Bocsánat! A SZEMÜVEGES DOLGOT ÁGINAK AKARTAM ÍRNI!

NE HARAGUDJ ÉVA!
Vendég

Mo,
Én gondoltam, hogy nekem akartad irni a szemüveget, de mivel valamelyik nap is igy történt, már lassan kezdek hozzászokni! :wink: :roll: :D
Ha ilyen ingadozó a hőd, akkor lehet hogy holnap megint magas lesz! :) Kiváncsi leszek, reggel gyere és irj!
Szemüveget már találtunk, jövöhét szerdára lesz kész. Szép vele a kicsi lányom, nagyon is! :) Nem csodálom, hogy örül neki! :lol:
Majd rakok fel képet róla!

Anna,
azért a 25. napon már nem csak a somlóitól lehet hányingered! :) Múlt hét óta már biztos kijött volna a szalmonella hatása... Vagy nem???
csné

Anna! Én is nagyon kíváncsi vagyok Rátok, de sajnos a mostani talira nem tudok elmenni. :cry:
Ígérem, ha lesz következő, akkor ott a helyem!!!!
Remélem, nem leszel beteg?! Jobbulást kívánok!!!!!!!

Meri! Valamit nem tudok. Mit kellet tegnap elintézned?

Ági! A tesztet nem kapkodom el. Még kettő hetet is képes vagyok várni.
Vendég

Ági! Kíváncsian várom a képeket!!
Vendég

TITI!!!

[size=12]Ugye most megharagudtál rám?![/size]

Éva

Kép
balimama

Éva,
a Titi nem olyan, csak ilyenkor tudod, hogy már nem jut apától a géphez!!! :?

Titi,
én apának PS2-t vettem karira, igy a gép egész nap az enyém!!!! :D
csné

Sziasztok!!!

Végre el tudlak olvasni itthonról is!
Gigi, az miért baj, hogy 4 tűsződ van???? Anyira béna vagyok ebben a témában :roll:

Mo, nem tudok hozzaszólni a görbédhez... az ünnepek alatt mindig uganabban az órában mérted a hőt? Most nem irigyellek a 35 napos ciklusért - nekem még a 28 nap is kész kinszenvedés kivárni. Lehet, hogy te ettől vagy ennyire nyugodt? Mindenképp gratula jár neked a nyugalmadért!
Holnap reggel jelentést kérünk a hődről!!! Remélem az egekben lesz!!!

Hát, Anna - kivánok még 1-2 hányingeres reggelt :wink: - persze csak akkor, ha attól van, amit én kivánok neked :D

Ági, hidd el, ebben a hónapban minden tőlem telhetőt megtettem annak érdekében, hogy kövesselek a sorban....a többi már nem tőlem függ...

A délután megvettem a tesztet, de holnap reggel még nem akarom megcsinálni..... remélem sikerül megállnom :oops:

KépKépKép
ildiko74

Lányok, bibibi, itt vagyok!!!

A párom elment egy családi vacsira, én most kimentést kértem, mert takarítok, hisz vasárnap vendégeink jönnek, holnap barátnőzöm, na meg gondolhatjátok, anyóstól azért mennyire tartok!

Éva, dehogy haragudtam meg, csak Ági jól mondja, nem jutottam géphez! És amúgy sem vagyok hál' Istennek könnyen haragba jövős, amúgy sem tudom, miért kellene haragudnom?! Hisz olyan jóindulatúan írtad a véleményed, és tökéletesen igazatok is van, nagyon köszönöm!!! Igen, azt hiszem, picit jobban kellene önzőbbnek lennem, mármint jobban figyelni a saját magam igényeire. Nem szabad azokat ennyire háttérbe szorítanom! Igazatok van, és sokkal-sokkal jobban érzem magam!!!

Ildikó, jaj, de kíváncsi vagyok, hogy meg bírod-e állni a tesztet. Ha igen, akkor nagyon-nagyon ügyi vagy! És ha kibírod hétfőig, akkor most én fogok érted szorítani nagyon, de nagyon!!!

Gigi, kérlek, tényleg írd le, mit jelent ez a 4 tüsző... én sem értem. Ez a 4 termékenyülhet majd meg? Vagy miért úszott ez a hónap akkor?!

Nekem is el kellene mennem szemészetre, még a vizitdíj előtt... gondolom, ott is kell majd fizetni. Szemüveg kellene, csak mindig keresem a kibúvót. 1,5 éves koromtól hordtam 13 éven keresztül, aztán megjavult a szemem. Most meg a számítógéptől előlről kezdődik a probléma...

Ági, de jó, akkor csak a tied a gép?!

Eszter?! Hőjelentés?! Legalább annyit, hogy az átlaghoz képest hogy áll reggel... azt írd meg kérlek! Hogy meglepődnél, ha Te lennél a következő babás... és ha egyszerre Ildikóval! :)

Lányok, kíváncsian várom e hónap babásait... Eszter, Ildi, Mororo, Anna, Ti vagytok most a legközelebb a meg nem jövő mensihez, ugye?

Drukkolok lányok!!!

KépKép
titi_27

Rendi vagy Ildi! Köszi a biztatást! A görbémhez én se nagyon értek. Zagyvaság az egész. A sok együttlét se valósult meg, pedig egész jól indult. Sokat dolgozik a párom, alig találkozunk. :cry:
Amúgy nagyon nyugis vagyok alapból is.
A hőmet becsületesen, mindig kb. egy időben mérem. Szorítok a tesztelésedhez!!!!! Küldöm a nyugalmamat, és ha megfogadod, akkor vársz hétfőig. :lol: :lol:
Titi! Nagyon remélem, hogy a ferti megállapításainak ellenére összejött a baba.
Meri, Gigi hol vagytok?
Fenike nagyon eltűntél.......
Vendég

Bár engem nem hiányol senki, azért itt vagyok!
Képzeljétek, délután akisfiam mellettem volt, amikor gépeztem, és közölte, hogy nem jó a lufis vonalzó. Úgyhogy most csináltunk közösen egy másikat, ami neki is tetszik!

Gigi! Én se értem, hogy most mi van a 4 tüszővel! Én azt hittem ez jó, de olyan lehangolóan írtál a dologról!
Vendég

Mororo, most küldöm a mailt az ígért elérhetőségekkel!!!

KépKép
titi_27

Lányok, nem tudtok ajánlani valami jó kis lakástextil üzletet? Már annyit bejártam függönyt keresve, és semmit nem találtam. Bár lehet, hogy várni kellene, mert mindenhol kifogytak így év végére...

Eddig jártam már a Bétexnél, a Diegoban, a Kikában, az Obiban, a Brico Storeban, a TTL-ben!

KépKép
titi_27

Little!!! Akár hiszed, akár nem, én gondoltam Rád!!! Nekem igenis hiányoztál! 8)
Tündér a kisfiad nagyon, és az ízlése is igen jó!!! De tényleg szép lett a vonalzód, vagyis inkább az övé :D
Vendég

Hú, lányok, apa annyira édes volt ma!!! De sajna ez sem köztörténet, úgyhogy aki kérte a mélt, annak kiegészítem ezzel is! :) Olyan rossz, hogy nem írhatok le akármit. :(

Annyira borzasztó, hogy mire este ideérek, már alig tudok bekapcsolódni a beszélgetésbe. És hiába szólnék hozzá, annyi idő telik el, hogy sok dolog értelmét veszti. :( Na mindegy, azért próbálkozom. :)

Little, írtam neked!

Titi!
Nagyon ügyi vagy! Úgy örülök, hogy sikerült végre elintézned! anyósod mit gondol rólad???!! Akkor mit gondolna rólad, ha nem törődnél az unokája érdekeivel! :)

Éva!
Nem akartam mindenkit elárasztani a levelemmel, és a hülyeségemmel, csak Little-nem küldtem, mert ő kíváncsi volt! :oops: :oops: De akkor most neked is elküldöm. Sőőőőt! ezzel kapcsolatban ma apa is annnnnyira édes volt, de ezt sem tudom itt leírni, majd mélben. De csak kis apróság, ami nekem sokkal szebbé tette a napomat! :)
Egyébként hangosan felnevettem én is azon, amit írtál! Fölolvastam apának is! :D

Ildi!
Akkor neked is küldöm. :) Én azért drukkolok, hogy tudd még húzni a tesztelést!

Ági!
Neked is. :)

Mo!
Nem intéztem tegnap semmit. :) A m.helyemen ért kellemes meglepetés, amitől egy időre megnyugodtam, de ezt te már tudod. :)

meri

Ja, Évának piros pont az új vonalzóért a lapra! :)

meri

Szia Meri :D Ha lesz időd nekem is elkűldöd, hogy mi történt? Kíváncsi vagyok nagyon!!!
Vendég

Köszi Anna, hogy gondoltál rám! :lol: Hát igen,már most van ízlése, és nem tudok ráadni bármit, csak ami neki tetszik. Sokszor ki is tud ezzel akasztani! Kicsit lányos a vonalzója, de ha neki ez tetszik...macimániás a lelkem.

Meri! A tegnapi történetet megkaptam, és válaszoltam is rá, de a kiegészítés nem érkezett meg! Küldd el mi volt apával! :lol:
Én arra gondoltam, hogy majd akkor küldöm az új vonalómat, ha már vége ennek a ciklusnak. Hátha akkor már várandós vonalzóm lesz és nem kell havonta újat küldeni. :wink: Remélem ezért nem kapok fekete pontot! :cry:
Vendég

Little! Én még írtam is neked!

Titi!
Én nem akarlak elkeseríteni, de mi decemberben próbáltunk vásárolni, és siker nulla. Persze láttam szépet egyet-egyet, de nem voltam hajlandó 6000 Ft-ot adni méteréért. :( Nekünk végül maradt a régi, mert feladtam. :)

meri

Meri! Mégegyszer megnéztem, de nem kaptam tőled csak azt az egy levelet! Elküldöd mégegyszer amit írtál? Légyszi.......
Vendég

Annácska, küldöm neked is! :)

A többieké elment. Little, neked is átküldtem.

Akinek aktuális a vonalzója, az természetesen nem kap fekete pontot. Éva viszont már a 38. cn.-őn tartott. :)

A két Ildinknek annyira hasonló a címe, hogy tiszta tudathasadásos állapotba kerültem, hogy most akkor kivel is beszéltem tulajdonképpen. :)

meri

Meri!

Nekem a párom nagyija varrná meg, és karácsonyi ajándékba kapnám, azért próbálkozom. Saját erőből még én is várnék, de mivel nem rég építkeztünk, és nincs függönyünk így nagyon örülök neki, és jó volna találni valami szépet. Ma voltam a Bétexnél, és azt mondták, februárban kapnak árut. Persze, most volna akció. Amúgy meg baromi drága métere a szép organzának! :(

Little, ha jól emlékszem, Te vettél LH tesztet? Tegnap én is akartam a gyógyszertárban, 3.000 lett volna az ajándék teszttel. Te milyet, hol vettél, hogy ajándékba adták a tesztet? Én is vennék!

KépKép
titi_27

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?