Igen, én is úgy gondoltam, hogy elég kőkorszaki a hozzáállás, de miután elmondta, hogy miért nem lehet, akkor az valósnak tűnt.
Mégpedig: az orgazmus során méhösszehúzódások vannak. és abban az esetben, ha a méh alapjáraton is feszül, szúrkál az nem tesz jót, hogy még erre jön az orgazmus.. no ezért nem lehet sex. értem én, és el is fogadom, mert csak ért hozzá az orvosom. bízom a doktörnőmben és a tanácsaiban úgyhogy most meg kell hoznom ezt az "áldozatot".
Nagyon rossz, mert ugyan már a 12. héten vagyok, de még mindig vannak rosszabb napjaim, amikor szurkál, fájdogál a hasam. Nagyon-nagyon megtudok retteni ettől..már kezd elegem lenni az örökös aggodalmaskodásból...
Az elején másik dokim volt 6. héten váltottam..mert állandóan kérdésekkel teli jöttem ki tőle..soha nem világosított fel az aktuális kérdések meg bennem maradtak! Megválaszolatlanul.. Ő csak azt mondta a hasszurkálásra, hogy fenyegető vetélés! Ennek már 6. hete!
Úgyhogy elég rendesen rám lett ilyesztve! Hasszurkálás=fenyegető vetélés! Kellett ennél több, hogy ne szexeljek?!
Rázós 6 hét van mögöttem, mögöttünk.
Bízom benne, hogy a következő 6 hónap már nyugalmasabban fog telni