Sziasztok Csajok!
Két tárgyalás között, ahelyett, hogy az aktáimat tűzném ki, inkább feljöttem olvasni titeket. Hát most irigyelem azokat, akik otthon vannak. De szívesen tenném fel a lábam és néznék meg egy Poirot-ot!
Brigi:Lehet munkahelyre is rendelni baracklevest?

Marci zabálnivaló!!!
Látom a táppénzt megoldottátok. És Szcsm, sikerült megtalálnod neked is a választ. Úgyhogy akkor én nem is jártatom a szám

.
Nilszi:Isten hozott közöttünk! Gratula a babához, az esküvőhöz! Valóban össze tud jönni a baba könnyen. Még akkor is, amikor nem igazán akarjuk

. De inkább legyen így, mint az ellenkezője! Egyébként én csak azért vettem észre, mert nekem órára pontosan jön meg, és ha nem jött meg abban az órában, akkor biztos, hogy terhes vagyok

. Nekem ennyi előnyöm volt, hogy már az 5. héten tudtam róla. De ha össze-vissza jön meg nekem is, akkor szerintem csak a baba mozgását veszem észre
Kismama farmert fogalmam sincs, hogy hol lehet kapni akkor, ha a C&A-ban nincs. 2007-ben én is ott vettem... Most még nem néztem szét, mert nekem inkább szoknyában vagy egybe ruhában kell járnom, azokat pedig könnyen tudok venni.
Uxi:Remélem minden ok veled! Pihenj nagyon sokat!!!!
Somaanya:Mi volt az UH-n???
Pici:Jobbulást neked!
Gizi:Jó időtök volt? És most hol süttetitek magatokat?

Jaj de cserélnék!!!
Heydie: Ha Brigi nem tud küldeni nekem egy kis hideg baracklevest, légyszi kanyarodjál már erre a járgányoddal

. Örülök, hogy jobban vagy, és hurrá hidegfront?! Végül is januári baba lesz Buborka, nem kell, hogy a meleget szeresse

!
Ollem: Csak elmúlik egyszer a rosszullét! Szorítopk, hogy hamar teljen az idő!
Na megyek vissza a sok díszpintyemhez. Nehogy hiányomat érezzék!