A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 októberi babák

Cherry: az merre van? nem is hallottam róla! Pedig egy fiú igenis legyen fiú nem ilyen jaj ez meg az lesz a bajom és nem csinálom pasi!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Cherryke,

Megértem a párodat! Én mint nő sem sokra nézem azokat a pasikat (bát itt nem a 13 évesekről van szó), akik nem tudnak egy szöget sem beverni képletesen szólva. Múltkor egy csillárt kellett az egyik kollégámnak felszerelnie otthon és mondta, hogy majd hív egy villanyszerelőt. Halálra cikiztem, hogy a felesége meg szakácsot hív ha főzni akar? Akkor ő miért nem képes rá? Még én is meg tudnám csinálni!
De majd a ti közös gyereketek tuti ügyes lesz. :)
Igen a szülői példák! Ha jók sokmindent át lehet tőlük venni. Pl én mint sokáig egyetlen gyermek, hiába nem voltam fiú, sok mindent megtanultam amik egyesek szerint fiús dolgok. Pl vezettem már 13 éves koromban traktort, autót stb.. És ennek következtében én sem fogom a lányomat úgy nevelni majd, bármilyen téren is függenie kelljen társadalmunk hímnemű tagjaitól. :)
Galgahévíz biztosan nagyon szép hely!
ceyla

[quote="kfmares"]C írta:kfmaresherry: az merre van? nem is hallottam róla! Pedig egy fiú igenis legyen fiú nem ilyen jaj ez meg az lesz a bajom és nem csinálom pasi!

Bp-től 47 km keletre. Fót-Gödöllő-Aszód után. Ahol a ház van amit nagyon szeretnénk, üdülő övezet. Néhányan már végleg kiköltöztek. Csend, nyugalom, azt csinálok amit akarok... Kell ennél több ?

Kriszta
Kép
cherryke

Sziasztok!

Cherryke!

Nagyon jó neve van a kisfiúnak. Szerintem sajna párod hiába reménykedik, mert ugye a kukac az igazán jól látszik az uh-n. Viszont minden fiú más és más.

Ceyla!

Segíts, mert mintha azt írtad volna volt klionos kezelésed. Én két napja dugdosom, és azóta csak rosszabb a helyzet /elötte nem éreztem semmit /, csíp, fáj, viszket ami belefér. Nekem ez nem tetszik, vagy normális így a kezelés elején? Még 8 nap hátra van. Neked milyen tapasztalataid vannak??? :evil:

Sissy!
Hajrá palánták!

Kfmares!
Nagyon várom akkor a jövőheti 4d-s eredményeidet. Egyébként 1 színes fotó elvileg jár a vizsgálathoz, szerintem a fényképező, meg ilyesmi fölösleges. Dvd-t adnak ugye, annál jobb képet meg úgy sem lehet csinálni, mint ami rajta van. Kíváncsi leszek hogy kisfiú, vagy kislány???? Melyik nap mész?

Kép
mók

Sziasztok lányok!

Hogy vagytok? Azt igérték javul ez a fránya idő, de én ennek itt egyenlőre semmi jelét nem látom :-( Azért a madarak csiripelnek, és hát állitolag az jo jel nem?
Ma elmentünk komodot venni, hát nagyon drágák ilyen bababoltban ugyhogy butorboltba találtunk egy darabot, de inkább rendeltünk belőle, hó végére elkészül. Remélem mert már nem tudom majd hova rakni a kisruhákat :-( 44 m2-en heylhiány van de nagyon. A bababoltba 29-34ezer ez meg meglesz 22 ből és csodaszép 2 fiokkal hatalmas szekrénnyel. Jobban megérte.
A másik amitől idegbajt kaptam, bementem nacit venni magamnak egy üzltbe mondván ráérek most meg jön a meleg. Volt kismama rövidnaci, de olyan bénán állt nem vettem. :-( A háromnegyedes meg egésznek nézett ki verte a bokám (elég alacsony vagyok. Ugyhogy vettem2 polot ami persze 2 ho mulva pici lesz. És mérgesen távoztam :twisted: Itt fejeztem be a magamnak valo vásárlást mert csak felhuzom magam. Inkább ki se megyek sehova ha nem lesz már mibe....
Ti hogy vagytok a ruhavásárlással, mit hordtok?

Etus: jo neked :-) Nekem is van egy csomo ruhám csak az aggaszt hogy fiu rucit, és most mit kezdek velük. Ugye azért van unisex azt már eltettem de van ami konkrét fiu :-(

Tényleg nincs valami ötletetek hol tudnám a szebbeket eladni?? Én nem akarok ilyen forumokon árulni, mert még jomagamat is idegesit ha beir ide valaki csak azért( tisztelet a kivételnek) hogy áruljon.

Tavasziszél: az nem jo ha a szemedbe kerül valami, órákig tud bosszantani :-(( Sajni.

Kfmares: majd teszem a pocakfotot énis :-D Semmi baj ha eltűnsz csak jelezz te is magadrol néha mizu ok? Akkor majd raksz fel fotot 4D-ről? Én szeretnék kérni csak adnak. Bár a csekk 10.000-ről szol de csak adnak helyszinen is kpet. Mert akkor nem fogok tudni felrani ide se :-(

Cherryke: nagyon örülök hogy meghozta a várt hatást a szirup :-D Mondtam énis hogy az kell, vagy valami olyasmi. Csak nem tudtam hogy szedheted e. Egyébként a gyomrod jol van? A csend éls nyugalom szuper!!!! :-D Énis ezt szeretnék egyszer végre.

Sissy:egyetértek nem lehet mindent betartani, mégha odafigyelsz akkor sem szerintem. Amugy megéri ez a ruci, lehet ma átmegyek veszek egy másikat ha nem esik délután. Addig amig van. Mert ez olyan bolt legalábbis az itteni hogy pár darabot kiraknak azt másnap keresheted :-(

Majd délután szerintem még benézek. Amugy mit főztetek? Én krumplifőzit, a tegnapi maradék pörköltel. Probálok ráorientálodni a főzelélekre :-D

dinuci01

Mók: szerdán megyek, fel2re... én csak a biztonság kedvéért készülök mindennel :) Meg tudom, hogy csóringer a klinika, ezért gondolom, hogy nem bizti hogy lesz kép.

Cherryke: hát igen, csend és nyugalom, igazad van, ez minden mit az ember kívánhat!!!

Ceyla: hát igen, vannak az ilyen kissé bénácska pasik... de majd mi talpraesett gyerekeket nevelünk! :))) vagy csak álmodok és mindjárt beleér a kezem a bilibe! :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Dinuci: a ruhákat ne is mond, melcsiben a legjobb, de néha utcára is kell menni, ott jön a gond, nekem 36-38as a méretem, de ugye hasban már nem jó, vettem egy 40es farmert Tesco-ban 2500ft-ért még pár hete, az ha csak rajtam van leesik rólam, öv kell hozzá, de ha leülök, akkor meg nyomja a hasamat ki kell engedni és még a gombot is ki, így vezetek! Beszállás előtt kikapcs minden, kiszálláskor visszaöltözzés! :) Mókás.... Holnap bátyám 2. esküvője, talán csodorba megyek..... Ma csak levest főzök, ilyen zöldség minden egyben, van még sajna a 2 nappal ezelőtti kajából, bár lehet uram unja már... majd ha kell még valami kitalálom 3ig :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Tényleg, CSajok, Ti hajat festetek? Mert nekem dokim azt mondta, hogy ne fessem, de szinezni sem szabad??

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!

Tegnap voltunk 4D ultrahangon, és egész biztosra mondta a doktornő, hogy kislány :))) Nagyon örülünk, mindketten inkább lányt akartunk, aztán majd másodiknak jó lenne egy kisfiú :)
Nagyon jó élmény volt az Istenhegyi klinika, kaptunk DVD-t és fotókat is. Sajnos a baba kicsit furán fekszik, a feje volt hátrafele, a gerincem felé, és emiatt az arcáról nem lehetett igazán jó képet csinálni. De azért majd felteszem a fotót.
Ja és egy héttel fiatalabbnak mérték, úgyhogy most október 22 a terminus. Még csak 350 g, de minden rendben van, úgy látták.

A héten egyik nap voltam úszni (elzárták a vizet szerelés miatt, nem szóltak előre, nekem meg muszáj volt hajat mosnom:) Annyira jól esett vízben lenni, remélem nem kapok el semmit, de sztem még fogok menni, amíg nincs nyitva a méhszáj. Lehet, hogy legközelebb kipróbálom az olívaolajos tampont, amit szoktak ajánlani.

Névadásnál mi sem hagyjuk, hogy beleszóljanak mások. Épp elég nehéz lesz így is eldönteni.

Dinuci, boldog születésnapot utólag is!

Mók, szép nevek, az Emma nálunk is elől van a listán.
Szülésfelkészítőre mindenképp szeretnék majd menni, de még nem néztem utána, a Jánosban van-e ilyen.

Rekus, én is Vichy krémet használok, és a DM-ben kapható olajat is néha. De félek, hogy ettől még lehetek csíkos, a lábamon is vannak csíkok még a kamaszkori súlyváltozástól.

Lina, hajrá a főzéssel, nem nagy ördöngősség, viszont nagy élvezet, ha belejössz. Én nagyon szeretek főzőcskézni. A kiskutya tündéri, rakhatnál fel új fotót is!

Ceyla, mi még semmihez nem kezdtünk hozzá. Nem lesz külön gyerekszoba, de egy festés ránk férne. Meg persze bútorokat kell venni, átrendezni a lakást, ehhez a gardróbszekrényzt kipakolni, átcipelni... Hát nem várom :evil:
Camambert-témában csak azt tudom mondani, hogy a Párizsban élő barátnőmnek csak annyit írtak elő, hogy pasztőrözött tejből készült sajtot ehet csak. De ott nem kifogásolják a penészeset. Ő viszont egy csepp bort se ivott soha, ott abban szigorúbbak. A Reálos esetnél én is megijedtem, tényleg hiába vagy óvatos, ha még a főtt sonka is fertőzött lehet.
Tünde, igen, én vagyok az nlc-n is.
Kata, hogy áll a felújítás?

Hétvégén mit csináltok? Én ma lánybúcsúra megyek, holnap pedig esküvőre, jó pörgős hétvége lesz.

lynnn

Kfmares: festeni is lehet( en ugyan most egy eve nem festem de elozo terhesseg alatt fetettem, hugom szinte havonta festette terheseg alatt is) , mondjuk en direktbe a gyors hato idejut vettem hogy ne lelegezzem be sokaig, annak idejen, de semmi baj nem lesz belole nem szivodik fel a fejboron keresztul annyira , ez is az ilyen tipikus panikkelto dolgok egyike.

Ruha: nekem van egy kismama nacim kord a huvosebb napokra, es egy a kinaiban vett ilyen torokos szabasu nadrag, aminek vadtak passze a dereka. NEm kifejezett kismama, de nagy magas derek resz, es nyulik es nem szorit, es meg lenge is, az van rajam szine mindig ennek kosoznhetoen mar most fako:(
Poloim meg sima polok.

Cherryke: en is ilyen helyre szerentek koltozni!!!!!!!!!!De hat ez nekunk szerintem orokre alom marad:( NIncs auton kes onan bejarni dolgozni a ferjemnek....

Szerintem egy lany is lehet belvalo en is megcsinalok barmilyen munkat, sot kifejezetten szeretek mondjuk festeni, falat vakarni, szogelni, butort osszerakni...csak sajna a letran felek.
Es elegge ugy tunik a lanykam is inkabb ilyen karakter nem az a tipikus nocis no lesz:))

Sissy: en is ma akartama skalaba bemenni de Annaval voltam es akkora sor volt:(
MAskor ha erre jartok szolj, es ugorjatok be az ujsagokert!

en elmentem a szemeszhez, mert brutal faj, szur, alig tudom kinyitni:(megserult a szaruhartya:(
Csepegtetnem kell, remelm hamar javul mert nagyon rossz!

KépKép
tavasziszel

Lynn: gratula a kislánykához és jó szórakozást mára és holnapra is! Képeket hozol majd? Kislánykáról és rólad az esküvőn !? Én is megyek holnap esküvőre, de lehet esőkabátban :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

TAvasziszél: juuuuj, szegényem!!! Vigyázz a szemedre , is!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Dinuci, én pólót találtam olyat, ami szerintem sokáig jó lesz. Most nagyon divatosak ezek a bővülő ingek, és ehhez nem kell drága kismamaboltba menni. Nadrágból pedig pl. a Terranovában szoktak gumis derekút árulni. Amúgy én a C&A-ben vettem háromnegyedes kismamanadrágot, amit még feljebb is lehet kapcsolni, ha rövidebben szeretném. Szerintem azért nyárra szerezz be valami könnyűt, mert szenvedni fogsz különben!
Nekem nadrágban már csak a kismama szabás vagy a gumis derék jön fel, ezek viszont nagyon kényelmesek!

Kfmares, állítólag tényleg nem minden hajfesték használható, de mostanában már vannak olyanok, amiben kevesebb kémiai anyag van. A fodrász biztos tudja, melyiket szabad esetleg.

lynnn

Mók,
Amit leírtál az nálam a második adag kevertkúpnál jelentkezett vagy 2-3 napig, azt hittem a falnak megyek, pedig előtte nekem sem volt semmi gondom, majd utána elmúlt és a klionnál már nem is jelentkezett.
ceyla

Sziasztok,

Ceyla,
a dinnyével kapcsolatban amit 1 hete vettem, csak egy negyedet, de így is óriási volt, azon látszott is hogy finom, de majdnem 400 Ft volt kilója. :twisted: :twisted: Amit a metroban vettem 120 Ft/kg-os áron az is érett volt, még nem az igazi, de azért dinnye íze volt. A babának nálunk nincs külön szobája, majd ha sikerül házat venni. Most két szobán van, és együtt alszunk a babóval. Lassan le kell cserélnünk a kiságyát, mert majd kell a tesónak.

Kata1002,
mi is beáztunk, mi a kéményen keresztül. Nem tett jót neki a folyamatos esőzés. Még meg kell várnunk, hogy kiszáradjon. Marha ronda. :evil: :evil: :evil:
Jó a tálba, csak kár, hogy ilyen sokan lemorzsolódtak. :?:

Dinuci,
Csernyén azért eléggé fent tartják az árakat, mondjuk nem tudom miért, mert azért nem egy csúcs hely. A megyeszékhely is 35 km-re van tőlünk. 8-ra tartják a házat, de fel kellene újítani, mert időseké volt és ráférne. Mondjuk 3 szobás, de át kellene majd alakítani, vagy tetőtér vagy szoba hozzáépítés. Fene tudja mi lenne jobb. De gyönyörű helyen van, akkora fákkal. Nekem nagyon tetszik. De ugye van egy férjem is, aki beleszól a dolgokba. :roll: :lol:
Aranyos a ruci. Sajnos én most nem vásárolhatok, Brigiről maradt egy csomó ruha. Bár majd úgyis kell 1-2 darab, mert lesz közöttük 4 hónap csúszáz, az pedig valószínű 1 ruhaméret.
Nekem van 2 kismama farmerem, az ebay-en vettem őket. Van egy farmerszoknyám és térdgatyám szintén farmer, amit az isteni idő miatt még esélyem sem volt felvenni. A pólóim nekem is simán, csak egy kicsit nagyobb méretet vettem és igyekeztem hosszabbat venni. Szoknyákat nem szereted? Mert sima gumis derekút simán tetolod majd a pocak alá, a pocidra meg ráhúzod a pólót. Én így tervezem nyárra.
Én sem kaptam képet, a dvd-ről szedtem le. Megállítottam a felvételt, és elmentettem képként. Ha részletesen érdekel leírom.

Mók,
akkor már biztos kislány is marad! Amit a folyásról írtál durva. Nem is gondolnánk sokszor, hogy gyógyszer kellene. Legalábbis én így vagyok vele. Értem, hogy értetted. :lol: :lol: :lol:

Sissy,
én sokat teáztam szoptatás alatt, laktoherbet ittam, mondjuk elég lazára csináltam. Mondjuk télen jól is esett a meleg tea. Szénsavasat nem is kívántam. Mondjuk most is ritkán iszom. Alapból szomjas leszel ha szoptatsz.

Tavasziszél,
remélem használnak a gyógynövények. Én is látom az ereimet a mellemen, nagyon nem örülök neki. Jobbulást a szemednek. Tudom ilyen rossz lehet, mert nekem lézerrel műtötték, három napig folytak a könnyeim, azóta is sokkal érzékenyebbek, de nagyon jól látok.

Tünde,
köszi, akkor jól gondoltam. Valószínű marad a 30 e.

Cherryke,
gratula a kisfiúhoz. Nálam - Briginél nem kérdeztük a nemét - a fiúról voltak meggyőződve, aztán mégis punás lett.

Edit,
hányadikán mész dokihoz?

Kfmares,
kiváncsi vagyok mit látnak majd a 4D-n. Lehet érdemes lenne beruházni kismama gatyába. Vagy azt nem szeretnél?
A 12. hétig igyekeztem színezni, castinggal vettem 2 csomagot- most fogyott el így vasárnap már festettem. De Brigivel is festettem a hajam, mondjuk igyekeztem ritkábban, de én sajna őszülök.

Lynnn,
gratula a kiscsajhoz. Várjuk a fotót!! Hétvégén úgy volt megyünk egy kerti buliba, de a férjemnek túlóráznia kell szombat du-n, így maradunk a seggünkön a BB-vel. :lol:

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Dinuci,
Ruhák, neki ruha C&A
Ruhákat eladni a vaterán lehet és van valami babaoldal is, múltkor véletlenül láttam de most nem találom. A vaterán a szomszédasszonyom úgy csinálta, hogy csomagokat csinált korosztály és évszak szerint és úgy tett föl több darabot egyszerre. Vannak néha ezek a baba expo-k is ott is el lehet adni a már nem szükséges dolgokat. www.baba-expo.hu
Olcsón egész jó ruhákat lehet kapni a C&A-ban, én ezen kívül még a www.maternelle.hu helyen vásároltam egy csomó mindent, itt is lehet jó áron is kifogni dolgokat, de alapvetően közepes árfekvésű.

Tavasziszél,
Szegény szemed! A kollégám járt mostanában így, hogy a felesége véletlenül belekapott a szemébe, neki csúnyán sérült a szaruhártya és mégcsak nem is jól forrt össze és valamit még kellett vele csinálni és ezek után meg belehajolt valami szerszámba amikor a kerti faházat rakták össze, most már javul a szeme, de igen csúnyán néz még ki.
ceyla

Ceyla!

Köszi, akkor még kitartok,remélem elmúlik, mert ilyen hülye kúp nincs is a világon.. :evil:

Kép
mók

Mók,
Mondjuk nekem hüvely tabletta volt a Clion nem kúp, de szerintem mindegy. Remélem elmúlik nálad hamar.
ceyla

Lynn!

Gratula a kicsi lányhoz!!!!!
Nálunk az Emma név a páromnak nem tetszik, nem tudom miért. Mondtam hogy most már nevezze el valahogy,mert nekem nem jó a tudat hogy nincs neve. Mondta hogy ha lesz egy nyugodt pillanata akkor elnevezi.. :evil:
Nálunk az az alku hogy fiú nevet én adtam volna, lányt ő. Kitalálta régen a Lilit, de én nagyon ellenkeztem, mondtam Lilla, err ő: volt oviban valami csoprttársa, és furán nézett ki.. :oops:
Na itt megállt a tudományom. Hazajött, mondta: Anna.Ez persze nem lenne rossz de a vezetéknevünk is egyszerű, így még mindíg nem érzem tutinak ezt se. Hát ennyi, majd meglátjuk, remélem minél hamarabb kiderül hogy mi is lesz a neve.

Kép
mók

Ceyla!

Szerintem ez egy és ugyan az, mert hüvelykúp!
De lehet hogy nem mindegy?????

Kép
mók

Tavasziszél, még a szemed is... vigyázz magadra.

Ruhát már rég kismama nadrágot és tunikákat hordok. Bár most, hogy itthon vagyok, erre nincs szükség sűrűn. Itthonra csak nyári nacim van, amit fel tudok venni késöbb is. Kell venni valami kismama szabadidő nadrágot.

Hajat, igen festek. Illetve a fodrász. Nekem házhoz jön, így olcsóbb. Már 7 éve jár hozzám :) Neki 2 gyereke van, ráadásul szőkére festi a haját, terhesség alatt is festette. Barátnőm is festi...

A baba kukaca pont nem látszott. Úgy hogy még bármi lehet :D

Mók. Ha nekem mégis lány lesz, apja Bettinát akar, én Lilit. (nei nem tetszik) Megegyeztünk, Hogy Bettina Enikő lesz, és én Lilinek hívom :D Nekem a Lili nagyon tetszik évek óta. Meg a Liza is. És az Izabell is tetszik.

Hétvégi program? Szombat biztos itthon, kollektíve székyelykáposzta főzés :D és nekem pihenés. Páromnak a kutya után kell a kertbe tisztaságot csinálni. Vagyis szó szerint szaros munkája lesz :D Vasárnap ebéd után elmegyünk eperfesztiválra. Ha elfáradok befekszem a kocsiba...

Kriszta
Kép
cherryke

Mók,
Nekem tabletta volt ráírva a dobozra és maga a cucc is leginkább egy tablettához hasonlított, nem pedig kúphoz.
A kúp olvadós álagú csúszós izé (az én értelmezésem szerint), a tabletta meg olyan amit pl szét tudsz törni porrá mint a rendes tablettát.
Hatóanyag szempontjából nem tudom mi a különbség, ezt is azt is alulról kell alkalmazni.
ceyla

Cherryke:Hová mentek eperfesztiválra?

Hajfestés:én szőke vagyok,az elején vaciláltam,ott betartottam a 6 hetet,de a fodrászom kihagyja a nagyon durva összetvőt,azóta 5 hetente festetek.Ez inkább régen volt gáz.

Megnézem a Rossmannos krém nevét este!!

Tegnap felvettem egy régebbi cipőmet,ami nem lapos,azóta úgy fáj a derekam...De muszáj,mert az esküvői cipőm is picit magassarkú lesz,és nem fogom bírni... :oops:

Felsőből most amúgyis a kismamás a divat,nacit meg vettem gumisat,kínain,Apu meg hozott szintén gumis hosszút,bár,akkor,ha nagyon meleg lesz nem sokára,bajban leszek...Meg fürdőrucit kéne vennem.
Nem tudom,Ti hogy vagytok vele,de az én Babám bokszbajnok...(szerencsére...(?) ) :D

Nekünk a Luca Viktória volt favorit,de most a Rozi és a Lili is bekapcsolódott...Nehéz ügy!!!

Szilvi

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
sissy01

Lynn: de jo gratulalok! Azert jo ha az ember azt "kapja" amit szive melyen szeretne!
NEm akarok beleszolni de en ugy tudom terhesseg alatt nem lehet tampont hasznalni(delehet rosszul tudom)

En meg nem tudom mi lesz hetvegen, este szinhazba megyek holnap , vasarnap meg kettesben Annaval mert paromek a nyaraloban ujjtigatnak.
Lehet holnap elmegyunk valamerre ha vegre kisut a nap!

Huuuu szekelykaposzta, de szeretem:)))

KépKép
tavasziszel

Sziasztok :)
Én zöldborsó levest főztem meg aranygaluskát sütüttem vanillia sodóval,a páromnak külön csináltam pörit is.
Én is festem a hajamat az előző terhességnél festettem.
Mi nagyon nehezen találunk fiú nevet,bezzeg kislány név lett volna kettő is(Jázmin vagy Noémi)

mók:az én párom is hasonló húzza az időt a név választással pedig én is úgy szeretném,ha lenne már neve nem csak úgy ,hogy baba.....

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Iceberg,
megyek hozzátok enni! Az aranygaluska a kedvencem! :P
ceyla

Sissy. Tahitotfalura. Ott főzik az eper lekvárt, és van sokféle méz is meg pálinka. Utóbbit most nem veszünk, mert nem ihatok :D Nem mintha alkesz lennék, de ha bulizunk, egy pálinka mindig lemegy :D

Luca is tetszik nekem, de a páromnak nem :(

Kriszta
Kép
cherryke

ceyla,
gyere van még! :D

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Iceberg,
:D :D :D
ceyla

Sziasztok!

Nah itt vagyok megin t, holnap sajnos valószínű nem tudok jönni. :-( Anyósnál leszünk egész nap utána meg Attikával is kéne valamit foglalkozni.

Iceberg :mi meg pont lánynevet találunk nehezen. Kisfiu Levente vagy András lett volna azthiszem. Borsóleves fini. Tán nem csak uj borsobol ? :-)

Sissy: köszi akkor majd ird be mi a krám neve. Nem tul drága? Cipőt probál majd olyat keresni ami nem tul magassarkú. Tudom nem lesz könnyűű....de muszáj jo volna neked. Hol láttál Te kismamafelsőt? Olcsót? Jo lenne tunom. Nem is tudom valaki irta hogy CA. Amugy meg már nem is érdekel, igénytelen leszek a további 4 honapban és kész :oops:

Ceyla. egyenlőre még nem kellettek ilyen gyogyszerek, kupok de szereintem nincs semmi küölömbség közöttük, Hatoanyagra detto ugyanaz.Egyébként köszi a tippeket, megnézem mindenképp.

Cherryke: énis káposztát főzök. de töltöttet. Csodálkozott a zöldséges hogy töltöttet csinálok :-D Mindegy nem érdekel azt kivántuk és kész.A neveid egyébként nekem is nagyon tetszenek :-D

Mók:türelem meglesz az a nevecske :-D Egyébként mi is azzal vagyunk bajba hogy a vzetéknév KIss lesz. És hát elég egyszerű. Bár ha a lánykori nevem lenne a Nagy.... Azis az lenne :-D Nyugi még van nagyon sok idő.

Kri: hát akor biztos azért drágák mert szép környezetben vannak azok a házak. É örülj neki hogy át kéne alakitani, mert akkor legalább a Ti izléseteket fogja mindenben tükrözni. :-) Dinnye:hát sajnos még eléggé drága pedig imádjuk. Egyes helyek között 100forintos kült.is tapasztaltam. Ma pl epret vettem. Nem láttam a külömbséget de az egyk 899 másik1299 volt. Nem értem. Szoknya:biztos kényelmes ruci de sose szerettem, még vékonyan sem nem hogy ilyen tehénen :-( Ari vagy azért.

Tavasziszél:szinház?? De tég nem voltam .-( Akkor szerencséd van hogy mész és érezd jol magad ! Tampon: énis ugy tudom nem szabad bár én még mindig a betét mellett szavaznék ha kéne, de ugye itt most más miatt kéne.

Linn:gratula a kislányhoz :-) Jo neked hogy jok rád a sima polók! Nekem sajna a nagy hátam miatt se me stb stb ugye mostmár :-(

Kfmares: várom a pociképet akor tőled is :-)Jo hogy eszedbe jutott mert régen raktunk fel nem?

Tényleg LINA??????

NAah rakok fel akkor pociképet! :-) Ne ijedjetek meg ! De várom ám tőletek is.

És jo hétvégét ha nem jönnék!! Érezzétek jol magatokat a napsütésben ,mert igértek jo sokat belőle :-D

dinuci01

Kép

dinuci01

Ceyla!

Esta néztem meg, igatad van tabletta. Hát erről ennyit. Ma jobb a helyzet, de nem akarom elszólni magamat.

Sissy!

A Luca jó név. Ellophatom??? /csak vicceltem/ :lol:

Nevek, nevek,... hát ma szeretném elkapni a páromat ez ügyben....
Valamit ma tuti kitalálok. Meg Kata 1002 annyit dolgozik a táblázaton, jó lenne kiegészülne!!! :D

Dinuci!

Ez a pocak, tök ok., enyim is ilyesmi!!!!!!

Cherryke!
Nálatok is akkor feladat lenne a lánynév. Én mikor kitaláltam három fiúnevet, nem is gondoltam hogy a párom nak tetszik valamelyik, erre mégis. De babó nem növesztett kukacot..
:D :D :D
Ez persze nem gond, mert lánypártiak lennénk, csak én bedumáltam magamnak hogy megérzés, és tuti fiú, és most nagyon fura hogy kislány, pedig óriási az öröm. Különben meg vanna k a terhességemnek olyan részei amikor totál mindegy, annak örülök hogy a pocakomban van, és sikerült ennyi várakozás ztán!!! :P

Kép
mók

NEkem a lanynevekkel nincs gondom abbol tobb is lenne, a fiuval se lenne ha ferjemnek egy is teteszene abbol ami nekem. Alapjabol tobb fiu favorit van nekem mint lany de neki egyik sem jon be:(
De ha veletlen megis fiu nincs gon, Annara varva kisakkoztuk.
A lany meg nem kerdeses.
NEm is tudom mi lesz a reakcionk ha fiu lesz.....
Nem mintha nem lenne ugyan olyan jo, de ugy be vagyunk "programozva" lanyra:)))

Ez az eperfesztival jol hangzik! Raadasul olyan szep hely tahitotfalu.

Mi sehova nem megyunk ma szerintem holnap meg ferjuram nem lesz....Szoval ez nem lesz egy esemenydus hetvege de semmikepp nem csaladi.
A szinhazat nagyon varom mert 4 eve nem voltam.
Es a honapban meg egyszer megyek, akkor parommal:)))
Ezt en akartam igy , mert nem akarok meg ket evet varni hogy el tudjunk menni:)))

KépKép
tavasziszel

Mók. Nem feladat a lánynév. Mert az megvan. Bettina Enikő.

Tavasziszél, tényleg jó az az eperfesztivál, de most néztük, a Duna miatt elmarad :( Páromék tegnap este Pilismaróti motoros találkozón játszottak volna, az is elmaradt :( sőt az egész motoros bulit lemondták :(
Holnap dobmúzeumba megyünk Ceglédre az eperfeszt helyett. Ott nincs árvíz.

Kriszta
Kép
cherryke

Tampont csak minit és csak ha úszni, vagy pancsizni mész a vízbe. Utána azonnal ki kell venni. Amúgy meg tilos. Mert nem tudhatod, hogy mikor és mennyire lesz nyitva a méhszáj.

Kriszta
Kép
cherryke

Még jó, hogy kimástoltam, így nem kellett újra írni!

Sziasztok!

Festés, reggel óta... lakás őskáosz, hogy fogok én így felöltözni a lagzira azt még nem tudom...

Cherry: eperfesztivál, az igen :) nyááááááááááám

Tavasziszél: mit néztek meg színházban???

Iceberg: aranygaluska........ jó kis kaja :) szemed jobban??

Dinuci: ma talán csinálunk képet esküvőn és teszek fel... vagy várj lehet van 2-3 nappal ezelőtti is :) sokat talán nem változtam!

Mók: hát én nagyon azt érzem, hogy fiúka :) de majd szerdán meglátjuk!!

Nekem régen volt Klion kúp és tabletta is, együtt kellett használni, még a páromnak is, és a tabletta szájon a kúp ( ami ilyen csepp alakú, azt meg alul...)

meg volt Dalacin krém felrakása ilyen csővel meg minden fene már... mert én mindig mindent elkapok!

SIssy: furdőruci nekem is kéne, egy hónap múlva nyaralás, de ilyen testre hol kapok??? :((

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Dinuci: esküvő után dobom a mai képet jogginban és a csiniben lévőt is :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Terheléses cukorra mikor kell menni? Csak mert mi juli 2-9-ig nem leszünk itthon.

Kriszta
Kép
cherryke

Meg még azt akartam kérdezni, hogy ez a pihenőszék mikortól ajánlott a babának? Csak mert gondolom, legalább 3 hónapos koráig nem igazán van ébren. Úgy értem, sokat alszik... Na jól meg is válaszoltam :D

Kriszta
Kép
cherryke

Az Istvánba nem cukor szirupot kell inni:
"Szerencsére viszonylag egyszerűen szűrni lehet a terhességi cukorbetegséget: a vérvétel előtt egy órával standard reggelit kell enni, amely 2 deci tejből és egy üres („vizes”) zsemléből áll. Mivel az ismert, hogy a zsömlében és a tejben mennyi cukor van, ki lehet számítani, hogy egy óra múlva milyen az ehhez tartozó normális vércukorszint. Ha valakinél ez túl magas, akkor jön a másik, már kevésbé kellemes vizsgálat, amikor a laborban éhgyomorra cukros vizet kell inni, ráadásul előtte és utána is vért vesznek. "

Kriszta
Kép
cherryke

Halihó!

Cherryke:jó az Istvánosoknak...mi itt lakunk Leáényfalun mellette,mikorra tették át?Mi is ki szerettünk volna menni!

Dinuci:Rossmann,Babydream,1000 alatt van,én az első hónap óta kenem,nem minden nap,és még mindig van benne....
Én turiban vettem,Pesten,kilósban,pár százas dolgok,mert nyári,könnyű...

Kfmares:tankini,vagy mi az új fürdőruci-divat,pont nekünk jó,ilyen kis csini hosszú felső megy a felsőtestre...ismered?

Mók:lopd csak...
:D

Tavasziszél:szólok,ha a Blah felé járok!

Aranygaluska:nyamm,nyamm

Szilvi

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
sissy01

Cherryke!

Terheléses vércukor vizsgálat a 24-26. hét között van,általában 24. héten. Nekem fel sem ajánlották a reggelizős módszert, hozzáteszem egy zsmlében és 2 deci tejben biztos nincs 7,5 deka cukor, mint amit ilyenkor nekem adnak. de persze én is olvastam arról hogy így is csinálnak viszgálatot, és a kiskönyvben is így van jegyezve. Nálatok akkor rendesebbek.
De lehet az a baj hogy én amúgy is veszélyeztetett vagyok az inzulinszintem miatt, és ezért kell a komolyabb... :?
Hát nem tudom....

Kri????

Sissy!
Lopok ha nem lesz más .... :lol:

Kép
mók

Sziasztok!

Íme egy webshop, ahol szép, minőségi német árukat, ruhákat, játékokat lehet kapni!

Pár kattintás és pár napon belül az otthonodban foghatod a kezedbe a terméket! Garancia, jótállás, számla alap!

www.bevina-natur.eu

Kérlek, hogy ha Téged nem is érdekel, ne töröltesd a linket!
4 gyermek édesanyja a tulajdonosa a webshopnak, egyelőre ennyi a jövedelme kizárólag, ami itt befolyik!
Hátha másnak fontos lehet, hogy itt ez a link!

Megértésedet köszönjük!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kiskincsunk 2010.06.06 07:57-kor.
kiskincsunk

Sziasztok!

SIssy: igen, ismerem, de valahogy nem mutat rajtam sehogy... de júli 5ig csak találok valamit :)

Kép -> tegnapi hasas, fáradt fejes kép :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Itt a 24-28ik heten van terheles, en a 24iken megyek a beutaloert aztan mikor eljutok...
Es itt is zsemles van:))
Hal IStennek!

Pihenoszek: hat ha szeretnel az eslo idokben tenyle gnem szukseges, bar gyermek fuggo ki mennyit van ebren, meg hat aban is jokat tudnak aludni. En inkabb a gerince miatt mondanam a 3 honapot, a kicsik ugy elvesznek bennuk.
NEkunk nem volt amugy es nem is lesz most se ha csak nem kolcson ad valaki, mert horror aron vannak es annyira nem kihasznalhato szerintem. A konyhaba hordozoba is magammal tudom vinni, napkozben meg jarokaban lesz( mivel a nagyobb mellett csak ugy akarhova nem tehetem le mint annak idejen ot).
A zenelo rezgo funkciosok meg kifejezetten "rosszak", mert ok idore lenyugtatja a gyermeket, jo megoldasnak tunik, de tul sok inger! AMi viszont csak rontja a faradtsagat, frusztraltsagat....
De persze mindenki maga dont rola....

Kfmares: milyen volt az eskuvo???

A szinhaz jo volt, Abigelt neztem anyukamekkal, csak olyan keson ertem haza, es most eleg almi vagyok( persze a ferjem meg agyban...)

KépKép
tavasziszel

Szép napot!

Hogy vagytok? Gyönyörű idő van és még nemis annyira meleg. :-D Most kelt fel attika be is megyünk a városba megnézzük a vizállást, meg megkivántam a sajtos tejfölös lángost :-D A töltött képi helyett ma brassóit csináltam a nagy fazék gyümileveshez ! ( comb helyett vélentlen karajt vettem le a fagyobol csak azért) De mindegy ezzel tlán nem is kellett vacakolni.
Nálatok? Mi jo kaja van? :-)
Ruhakérdés: valaki mondta itt hogy a kismamafelsők most a divatok. Hát ma átmetem a kinaiba csak ugymond benézni mert pizsit kellett vegyek, amit sose hordok. És találtam 1100.-ért olyan félét amit mondtatok. Nagyon jo lenge.

Kfmares: esküvő?milyen volt? remélem jol éreztétek magatokat? :-Dvárom akkor a képet, de ezen is jol láccik a pocid :-) Szerencsés vagy hogy nem vagy az a tulsulyos fajta, nem lesz akkora hasad mint egy bálnának :-)Az enyém már most akkor a látod mintha 8.dik honapban lennék.

Tavasziszél:Abigél :-D Nekem megvan dvd-n az összes. Meg isnézem de majd ha egyedül leszek, mert a párom falra mászik az ilyenektől :-) Persze szinházban biztos más és jobb volt. Pihenőszék: a fene tudja, biztos jo dolog. Csak nem akarok berendezkedni olyan dolgokkal amiknek később már nem veszem hasznát.A komodot is direkt olyat rendeltünk ami jo lehet még bármire :-D

Mók: én jövő hét megyek cukorra pénteken akkor töltöm a 24.et. De mi van ha 23vagyok mert elhetelték egyel? Erre még nem is gondoltam. Egyébként remélem te is jol vagy :-)

Sissy: tegnap anyosom odadta az avonos krémet. Az a neve hogy soulutions body sretch. És 1990.-. (Persze ki kellett fitzetnem pedig neki ingyen volt ezzel foglalkozik) kipróbálom ha nem válik be, akkor következőleg az jön amit mondtál :-D Esküvővel hogy álltok? Alakulóban?

Cherryke: sajnálom hogy elmaradt az eperfesztivál, boiztos jo lett volna, pláne ha szereted is.:-) Szerintem ha mész cukorra egy két hét csuszás nem számit. Ahogy mok is irta 26.dik hétig szoval ha jol számolom te akkor leszel 24 amikor nem tudnál menni vagyis ráérsz azutáni héten. Én lehet el se megyek jövő héten hanem majd azután.pihenőszék hát nem tudom. Emlitettem tavasziszélnek is hogy nem eg fontos dolog, bár ki hogy érzi kényelmesen. Nekem Attival nem volt.

Kri,katák merre????? mizu??

Nah megyünk mert haza is kell érni valamikor. Ma már nem jövök legyetek jok és vidámak :-)

dinuci01

Kfmares,
Kérdezted a kismama fürdőrucit, én valami ilyesmit tervezek majd venni, ha lesz merszem egyánltalán levetkőzni - a te alakoddal könnyű :) - http://www.ocean.hu/webshop/webshop_res ... a&zene=off

Dinuci,
Örülök, hogy sikerült valami jó felsőt találnod, látod mégsem leszel slapmos kismama :wink: én nadrágot találok nagyon nehezen, felsőből már Dunát tudnék rekeszteni. (Lehet most a gátaknál szükség is lenne rá.)

Tavasziszél, Cherryke,
Sajnálom, hogy az eperfesztivál elmaradt :( biztos nagyon jó lett volna, ahogy itt írtátok még én is kedvet kaptam. Nekem megvolt az "eperfesztivál", mert az egyik ismerősünk adott epret egy kis vödörrel és nála is megettünk egy tállal :P , nagyon fini volt!
ceyla

Dinuci!

Szerintem a cukorterhelést nem veszik ilyen szigorúan, mármint hogy pont betöltsük a 24. hetet meg ilyesmi. Az eredmény a lényeg ami nem változik egy-két hét alatt. és ha az elöző terhességednél nem volt gond, és még soha a cukroddal akkor nem is sok esély van rá hogy lesz. Szerintem menj amikor tudsz aztán kész.

Kfmares!

Hát igen így nem rossz kismaminak lenni, nagyon vékony vagy az látszik a babás pocak alatt is.... :D

Tavasziszél!
A pihenőszékeket én is néztem, és van olyan típus ami újszülöttkortól már ajánlanak. Én azt gondolom ha a baba nyűgös akkor segíthet, bár ha lesz lehetőségem inkább bébihintát veszek, az is van újszülöttkortól, és van amelyik elektromossan ringatja.
Hát arra vágyok. A pihanőszéket meg állítólag könnyű babástól ide oda vinni a lakásban,és így mégis csak szem elött van mindíg. Meg hát ugye most paramami vagyok, lehet a szülés után is az maradok...... :?

Kép
mók

Sissy, az eperfesztivált nem tudom, át lehet-e rakni más időpontba, mert az az epertől függ :D

Pihenőszék, én néztem Ezért gondoltam. 8-9 ezerért már lehet kapni. Az sem olcsó, de ha le akarok tusolni mondjuk, legalább nyugodtan teszem. DE végül is a légzésfigyelőt tartom nagyon fontosnak, amit ha nem tudok kölcsönözni és meg kell vennem... na az 20 ezer.

Most azon vagyok, hogy ami kell a babának akkor, amikor hazahozzuk... na azok mindenképp meglegyenek. Ha nem lesz 2 plédje csak 1... na bumm. Veszünk késöbb még egyet. Alváshoz fürdéshez legyen meg minden, meg néhány ruha, aztán utána ahogy be esnek a cuccok.

Dobmúzeum egy élmény volt. 2 órát voltunk ott.

Kriszta
Kép
cherryke

Most juniusban az elefániba 7ezer a kókuszmatrac huzattal. Mosható az egész.

Kriszta
Kép
cherryke

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?