ahogyan ígértem, már itt is vagyok! kicsit hosszúra sikerült ez a délelőtt...

gyermekem, a Drága 1/2 órát tudott aludni lent a levegőn, nem tudom, hogy mi volt a baj, aztán mikor hazajöttünk, jól be is trotyizott, szóval lehet, hogy ezért ébredt fel... korábban is észrevettem már, hogy ha kakilnia kellett, felkelt és csak úgy nyomizott!
köszi a szavazatot
Mecsi, mondjuk elég hosszadalmas az átfutása a blikkes babafotós dolognak, én november 24-én jelentkeztem!

anyukáméknak lesz meglepi, úgyhogy vasárnap megyünk mind a két nagyihoz, bár anyum biztosan kiszúrja a blikkben, ha apum megveszi aznap! ő hívta rá fel a figyelmem még anno!
és köszi az úszógatyós infót is! és azt is, hogy Áronka bejelölt engem ismerősének!
Áron amúgy magától ül fel, vagy felülteted és ilyen szépen megkapaszkodik a kiságyban??? nagyon ügyes fiúcska!
a fotók is szupik! apa milyen vidáman eteti kisfiát! majd, ha egyszer ráköpi az egész cuccot, akkor lesz meglepődés!
Lei, ez az 58 kiló nagyon durva! én szerintem oviban voltam utoljára ennyi!

gratulálok hozzá! tornáztál esetleg otthon, vagy csak simán leolvadtak a kilók, vagy esetleg nem ettél édességet (:(), vagy a stressz? hogy sikerült? én is szeretnék...
Sziszka! tök jók Málnus fotói! annyira édes fejeket tud vágni!
nekem amúgy mindegy, hogy milyen fotókat gyűjtünk az új kollázsra, döntsetek, és akkor mindenki dobja a képeket, amiből én kreálom az új kollázst! amúgy nekünk sírós fotónk nem is nagyon van... Beni nagyon ritkán sír úgy igazából. szóval ott nem nagyon tudunk mi nevezni, illetve a haj versenyen sem igazán, mivel ami van is a fejünkön, az mind szöszi, így nem is látszik igazán!

de nem baj, max. abban mi nem indulunk!
Anna, ültetést nem tudom, én egyszer megpróbáltam egy állással feljebb tenni a babakocsit, de a gyerek kicsit olyan csúszkálós volt benne, így én még nem erőltetem! de nálunk, ha leültetem Benit, akkor is felborul, mint a büdös bogárka még!
Cs-andi, vagy többiek, akik jógázni jártok! mennyibe is kerül 1 alkalom??? még mindig kenguruval mentek oda is, és a Tranzitba is?
és szupi Csengi etetőszéke, engem csak a 12 kiló aggaszt... ha a gyerek is olyan ütemben fejlődik, mint apája, akkor 8 hósan 12 kiló lesz, így ez a variáció nálunk alapjában romokba dőlt
fiús anyucik! bár lehet, hogy a lánykák is alkotnak mostanában! az enyém gyerek legújabb mániája, hogy csapkod, de nem gyengén! olyan erősen tud ütni-verni! nálatok van ilyen? illetve a legújabb, hogy úgy tátog, mint egy halacska, és még hozzá cuppog is! zabálnivaló!
ja, és visszatérve,
Mecsi, Beni nem nagyon beszélt eddig, a legelső értelmes magyar szó, amit hallok tőle kb. 2 napja, hogy mammmma
Csenge, örülök, hogy a fiúk javulóban!
minden kis betegnek továbbra is mihamarabbi gyógyulást! puszi a kis pocijukra!
Rizsi, én sem fertőtlenítek már ezer éve, szerintem utoljára a 3 hós etetőcumikat főztem ki, annyi, hogy külön szivaccsal mosogatom Beni cuccait, oszt kész! kövezzetek meg érte, de mindig is utáltam ezt a procedúrát, ráadásul a műanyag cuccok időnként tök csúnyák lettek!
gyermek, kemény 1/2 órát aludt ismét! olyan fáradt, mint a dög, de sírt 1/2 óra után, mert nem tudott hasra fordulni!

kikészít... lehet, hogy megint lemegyek vele!?