Sziasztok Csajok!
Annyit írtatok, hogy alig győzöm olvasni...
Annee!
Olyan kis édi Andris, azért megérte ennyit várni rá, kis cukorfalat lett, gondolom jól összerágicsáltad büntiből...
Andi!
Tuti jó a szoba, olyan kis hangulatos, azért megérte ennyit fáradozni vele, szerintem nagyon ízlésesre sikerült.
Manó!
Álomszép helyen laktok, annyira jó hely lehet, de azért nem semmi lehet ekkora kérót takarítani...
Enikő!
Csini vagy nagyon, szép poci!
Esztora!
Tök égi a kardigán, nagyon cuki!
Lyna Emi!
Nem értem miért nem sikerült a lángosod, nekem elsőre simán sikrült, bár nekem úgy igazán csak a hűtöben kelt meg, amit nem is értek, nemlehet hogy azért lusta lángos, mert sok időre kel meg?
Manó!
Neked hogy sikerült a lángos, megkelt rendesen?
Nálunk tegnap simán elfogyott a többi is, jöttek anyukámék, ők is ettek, a többit meg a Robi meg az öcsém felfalta.
Mi jól vagyunk, egész jól aludtam, bár reggel felkeltett egy szutyok légy, de vesztére mert lecsaptam, olyan kis szemét volt, hol rajtam rohangált, hol meg a Robin.
Én nem tudom mi van, de csak úgy hemzsegnek a legyek, nem győzöm írtani őket meg csapkodni, annyira utáűlom őket, az idegeimre mennek...
Bogikám úgy néz ki jól érzi magát a pocómban, bár tegnap délután úgy rendesen fájt a pocakom, meg olyan lefelé nyomulásokat végzett Bogi, azt hittem lesz valami ebből a teliholdból, hát semmi...
Sebaj, majd a jövőhéten hátha lesz már vmi...
Na lépek, további szép napot nektek, pihizettek csavarogjatok!
Pussz...