A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Enikő! Holnap keresek képeket (ki kell menni a folyosóra a szekrényhez, ott van a szgépes archívum) s majd keresek a kertünkről fotókat.
S akkor majd megy mélen a privire is a válasz, ténypékek társaságában.

Kép
kissmanó

Itt vagyunk. Hűűű, tele ettük magunkat.
Kép
Vendég

Kinderke!
Nagyon szép lett a babaszoba..jó az a csíkos tapéta..az ágyikó, szal minden..tényleg jó nagy szoba..én is elfogadnám..gratula hozzá! nagyon ízléses.

Annee!
Nagyon aranyos Andris baba, neki is milyen cuki pofija van.Tetszik nékem!

Manó!
Ez brutkóóóó..de most akkor van kerítés vagy nincsen?
Én félnék..
Idenyomasd a képeket ha teszel fel, engem is érdekelne a kilátás, házikó, stb.!!

Fürcsi..hát nemtom, talán holnap kipróbálom de nem forróban!! azt nem merném, csak már jól esne áztatni magamat egy kicsikét.

Megnéztem mégecce a kis Andrist, írtó cuki, most belegondoltam, hogy pár napja még Annee pocakjában lapított..és hogy nekünk is itt kuckóznak még bent és nemsokára pedig így alukálnak..annyira csodás ez!
torolve_20131003125716

Jó éjt kismamik! Aludjatok jól, álmodjatok szépeket! Kép
torolve_20131003125716

haza ért Anyukám tehát mehetnénk szülni :lol:
olyan édes kardigánt hozott Lurkónak.

hááát itt az összes Lurkónak nagyon szép szobája ,sarka lesz az biztos!

én már ugy elszoktam a fürdéstől meg most meleg is van hozzá inkább zuhanyozok pedig hogy utáltam.

Mano képekre én is kiváncsi lennék.(nálunk a lakótelep a kilátás)

Bridzsi

Kép
esztora

Na, végülis jól végződik ez a nap.
Fürcsi csillagos csillag volt. Rendesen kikapcsolt, ellazultam.

Andris béb, egy csodálatos kissrác vagy. Asszem megérdemelten várattál magadra.

Esztora! Hisszük, hogy cukker a kardigán, ha látjuk. Hamma-hamma képet róla.

Gurgi - há kerítés csak részben van. Magas, falból kerítés az kábé annyiba kerülne körbe a telken, mintha mág építenénk legalább két házat (s most télleg, nagy a telek, de dombos az egész, szerettem volna lurkóknak egy kis sportpályát, kosárhálóval, meg satöbbivel, de nincs ahun). Nagyjából sövénykerítésünk van, oszt azon állatkáknak szabad a bejárás. Félni? Sosem féltem, anno nagyváradon nagyszülők a jó nagy házban 6 évesen egyedül hagytak, mondván az udvaron a kutya, s ők elmentek színházba. Fantáziálgattam is marhára, hogy ha jön a betörő mit teszek, s érdekes, sosem a betörő nyert a gondolataimban. Tod mitől félek? Egyiptomban a sivatagi túrán mikor egyik oázisban a kígyót a nyakamba akarták tenni. Na, a kúszó-mászók nem az esetem.

Képeket, oké, meggyőztetek, tehetem ide is, hacsak nincs ellenóhaj arra. Mett akkor privátban lódíthatnám néktek.

Grétuc nem is olyan rossz gyerek. Fagyi híjján elfogadta a fini hideg gyümijoghurtot is.

Kép
kissmanó

Hihihi. Negyvennégyperc alatt mán mégsem bír kibújni ez a kis rakoncátlan. Megnyertük júliust. :lol: :lol: :!:

Kép
kissmanó

Sziasztok Lányok!

annee: gratulálok, tünemény kisfiad van. És olyan szép a kis pofija, az ember nem gondolná, hogy 3 napos.

Andi:: a szoba fantasztikus, gratulálok. Tényleg egyszerű (ahogy mondtad), én inkább egyszerűen tökéletesnek nevezném.

Látom csajok már nagy az izgalom, hogy ki következik. Megértelek benneteket.

Ez a lángos téma is jól beindította mindenkinél a nyálképződést, csak nem terhesek vagyunk?! A napokban én is sütök, illetve próbálkozom vele. Gondolom nagyon nem tudom elrontani, bár még soha nem csináltam.

Jó éjt mindenkinek.

Móni

Kép
Kép
moni1973

egyébként igyekszem folymataosan olvasgatni az írásokat, viszont próbálok kevés időt tölteni a gép előtt, mert egyre többször bedagad a lábfejem, nem beszélve arról, hogy a jobb lábam úgy zsibbad (most is), mintha egy jó adag érzéstelenítőt kaptam volna.

megyek is vízszintesbe.

sziasztok

Kép
Kép
moni1973

Ezt még gyorsan bemásolom, komolyan, káosz a köbön:

Nem tudták megmondani a BM Kórházban, hol fog szülni a kismama
Fogalmuk sincs a munkatársaknak, hétfőtől hol dolgoznak
2007. június 30. 19:34

Nem tudták megmondani a BM Kórházban egy szülés előtt álló kismamának, hol fog szülni. Orvosa szabadságon van, arról sem tudtak neki fölvilágosítást nyújtani, hogy a doktor hol, melyik intézményben folytatja majd működését. Az MNO kérdésére a BM Kórház munkatársa több variációt is felsorolt, hogy hova kell fordulnia a várandós asszonynak, és hozzátette: a munkatársakat is megviselő káosz még jó ideig eltarthat.

Kép
Kép
moni1973

Hihetetlen!!

Ennyit írni!

Legalább 2órán át olvastam!

Andi tök jó a szoba,mintha a katalógusból lenne kivágva a kép :lol: Gratulálok hozzá!

Anneee: Szépek vagytok és jó,hogy végre külön és otthon!

Én élek! Majd holnap jelentkezem!

pusz minednkinek!
Vendég

Szép jó reggelt!
Nagyon jól aludtam ismét.
Minden ok, jól vagyok, semmi extra.

Szép vasárnapot!
torolve_20131003125716

Sziasztok szép jó reggelt!Remélem mindenki olyan jó éjszakája volt mint Gurginak.Nálam minden ok leszámítva,hogy keményedik elég sokat a pocim.Holnap reggel doki majd mondom neki.Manó:Èn is kiváncsi vagyok várom a képeket.Kindernay:Nagyon szép a szoba.Annee:Nagyon szép ez az Anris fiú.Mindenkinek kellemes vasárnapot kívánok.És írjatok jó sokat. :wink:

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

Nenőke küldött sms-t, jól van, növöget a csepp kisfia, most már végig bent kell lenniük. Mindenkit puszil!
torolve_20131003125716

Ma nemtom mennyit leszek..kicsit kiruccanunk a szabadba..
Kép
torolve_20131003125716

Sziasztok!

Jó Reggelt!

Én ma kevésbbé aludtam jól, de elment.

Nem leszek csak délután/este, mi is kiruccanunk.

A júniusi topic utolsó mohikána, jól kicentizte, hogy még júniusi legyen! :lol:

kispiskóta

Szép napot nektek,

köszi a szoba gratulációkat, hát igen elég nagy a gyerekszoba, de először úgyis ketten lakjuk majd, aztán remélem úgyis ketten lakják majd. :wink:

Manó: sajnálom, hogy ennyire bedagadtál, nálam is a helyzet változatlan e téren, de nekem bejött a dinnye, meg a hideg-meleg vizes zuhany. Én is zsibbadok, de inkább elkezdett viszketni, meg olyan, mintha teljesen érzéketlen lenne.... Gyógyulást neked, meg kevesebb vizet!

Enikő: ez egy lakópark, ahol sorházak, ikerházak, és önálló házak vannak (mi önállóban lakunk) és vannak itt olyan emberkék, akik szeretnek beleszólni, hogy te mit csinálj! Pl. nem építhetsz kerítést, nem lehet kutyád, nem állhatsz meg autóval a közös területen, és beleszólnak, hogy ki mikor jön hozzád. Szóval szívás. Mondjuk mi október óta itt lakunk, van kerítésünk, kutyánk, macskánk, és állandóan van jövés-menés a felújítás miatt. Szóval pontosan belesz@rok, hogy ki mit mondd. Ezért is akadtam ki tegnap, hogy már azért is szólnak, hogy kit alkalmazol?! Idióták.

Annee: Gratula Andrishoz igazi "szépfiú" megérte ennyit várni, lehet, hogy színész lesz a drágám valami szappanoperában! :wink:

Andrea
Kép
kindernay

Manó=Móni=lábdagadás :oops:

Manó: téged meg csak irigyelni lehet, hogy mennyire csodás környezetben laktok, nekem is ez az álmom, bár mi is szép helyen lakunk, de erdő mellett, gyerekek, állatok, vadregény, romantika, sétáló fák...

Kép

Andrea
Kép
kindernay

Na mindenki elpárolgott, megyek bekapok reggelire 4-5 főtt kukoricát, aztán majd dél körül újra bekukk.
Gurgikám: te mán megint csavarogsz?

Andrea
Kép
kindernay

Szépséges jóreggelt!

Na, éccaka is hasonló vót az esti fürcsikéhez.
Csak a derekam hagyna elindulni mikor az ágyból nagynehezen függőlegesre kecmergem magam. Tudom, hogy a Rhus Toxocodendron segítene, csak félek, nehogy ne csak a derekamra hasson, így inkább mellőzöm. S próbálom napközben a hátsóm sokat lenyomni valahova.
Képzeljétek, ezt nem is mondtam a tegnap. Kerestem egy méterest, megmérjem a pocót. Nem kaptam csak azt, amelyik ősrégi, s ki van mindkét felén szakadva az eleje. Hát annyi hiányzik belőle (nem tom mennyi az annyi), hogy nem ér körbe. :lol: :lol:

Gurgi! Nektek jó piknikezést. Hasonlóan Zsúéknak is.
Ja, Zsú - tegnapi séta eredménye az volt, hogy kölök a pocóban jót horpasztott?

A lábam "csak" annyira dagad, hogy már alig találok a házban papucsot ami feljönne rám. Igaz, naphosszat mezítláb vok, akkor valahogy fel sem tűnik, csak ha véletlen kéne valami lábbeli rám, na akkor lesek.

Amúgy aztán du.-estefele én sem leszek, megyünk elvisszük vissza a nagyszülőkhöz a gyereksereget. Olyan 1 óra az út autóval, max ha menet lenne valami, akkor apát visszafordítom.

Ja, télleg a júniusi uccsó mohikán elég jól kiszámolta, hogy júniusi legyen :lol:

Na, most bevetem magam a cd-k, dvd-k serege közé, s prószálok nektek képeket keresni. Közkívánatra.

Kép
kissmanó

Ja, örülök, hogy Nenőkééknél azért relatív minden rendben. Ezt a kis kórházasdit meg már csak valahogy kibírja szegénykém.

Kép
kissmanó

Jó reggelt!

Én megint pocsékul aludtam. Megyünk anyósomékhoz, ami most nagyon feldob, mert vadas lesz az ebéd... imádom nyamika!!!
Csak este leszek...

Andikááám: Csodaszép ez a szoba, pont így képzeltem. Olyan, mint egy kis angol lord szobája. hmmmm :D

Kép
zsuzsi**

Zsuzsikám: angol lord... inkább Királyfi! :wink:

Andrea
Kép
kindernay

Hú, csajok, én félek, hogy lesz akitől kapunk majd böcsülettel fenyítést.
Na, de ha már ennyit keresgéltem az archívumban, akkor csak lökök fel pár képet.
Igaz, vannak belőlük bőven, amelyik tényleg rászolgál az archívumra, hisz pl. a betonfalat ezelőtt szűk 3 évvel építettük.

S akkor mellékelek egy pár szót mindenik képről. Oké?

Kép
kissmanó

Kép

A betontámfal azért kellett, mert ugye a csűr, a telkünkre való bejárással együtt el lett adva. S mivel az utcánk emelkedő, kellett egy új bejárás, hozzá pedig támfal. A bejárás végén vannak az aktuális garázsok (szám szerint 3), ahova mostanság nem parkolok, spórolok a plussz lépcsőzéssel fel a házig.
Ja, s látszik símán itt is a szintkülönbség. S a mostani ház pedig még magasabban van, mint ahonnan a kép készült.

Kép
kissmanó

Kép

Ezen a képen a nappalink ablakai vannak jobboldalt, ergó jó meredekre néző kilátás van. Ha lehet ugyan kilátásnak nevezni, mert bentről szinte semmire nem lehet ránézni. Sajnos etz utólag túlságosan körülményes és költséges korrigálni.
Amúgy a domboldalból így is le volt véve egy pici, hogy ne dőljön be az ablakon semmi (pl. télen hó), s itt még a fűrácsok telepítése folyt.

Kép
kissmanó

Kép

Házunk a kertünk egy magasabb pontjáról nézve (nem a legfelső feléből)

Kép
kissmanó

Kép

Ház szemből, lenti ajtó az a műhely bejárata, a lépcsők felfele épp onnan indulnak. Az emeleten balról jobbra az ablakok: az első az aktuális dolgozószoba (ahol most is csüccsenek), ez lesz majd pár év múlva a Gréti szoba, mellette a bejárati előszobáé, s ismét mellette a konyha (ez egy körív része, asszem lesz majd fotó ahol jobban látszik, a konyhából meg a majdani Gréti szobából csodás a panoráma)

Kép
kissmanó

Kép

Ez a múhelytől ahogy elindulunk ellenkező irányba, visz hátra az a keskeny útszakasz a csűr fele, s itt az út mellett van a kölkek homokozója, meg hinta is felszerelve. Ezen az "úton" jövök még be a kocsival ha spórolok a lépcsőkkel

Kép
kissmanó

Kép

Ez a bejárat előtt kialakított kis teraszon levő kerti asztal-padok, a téli viszontagságok között.

Kép
kissmanó

Kép
Ez a konyha sarka, kilátás ismét a dombra.

Kép
kissmanó

Kép

Októberi havaseső. Itt már látható a hinta is.

Kép
kissmanó

Kép

Apa kaszál, háttérben észrevehető a sövénykerítés.

Ja, s dugultam.

Kép
kissmanó

Hahó

Nagyon szép a házatok Manó!
Nekem is minden vágyam egy családiház, de jó ideig valószínű csak álom marad! :(

Éjszakám borzalmas volt, fáj tőle mindenem!

Ja és a napom is szuperül indult, eltörtem anyós csillivilli tálját! :shock: Szóval most vehetek egyet, mert nincs pofám csak úgy bejelenteni, hogy volt-nincs! :roll:

Lehet már meg is van pillangóbéb!?

Lilypie Maternity tickers
lynia-

Mano nagyon jó kis helyen laktok!(a képek akinek meg nem tetszik lehet görgetni :wink: )
mindjárt csinálok képet a kardigánról!

én ma szinte semmit nem csinálok ugy döntöttem holnap nagy szülinapi party lesz (Anyu 50 Ricsi 27 lesz) rápihenek!

Bridzsi

Kép
esztora

ime a kardigán
Kép

Bridzsi

Kép
esztora

Manó: Ez meseszép :) Mekkora hó van a padon :shock: Nem lehet semmi akkora hóban közlekedni :) Irigymirigy vagyok, mert én imádom a telet-havat-hegyeket...stb. És azért gondolom ott nemigen telik el úgy tél, hogy ne essen hó! :D
A legközelebbi szomszéd hány méterre van? :) És Brassó belvárosa? Ez egy gyerekparadicsom :) ilyen helyen felnőni.. :) hmmmmmmmmmmmmmmmm

KinderAndi: Lakópark hátrányai... :( Bár ha kertes házba laksz és kikapsz valami p*cs szomszédot az is tud kavarni akármiért... a panelről ne is beszéljünk...úgyhogy nagyjából a világ végén lenne jó lakni, nyugibaaaaaaa :lol:

Télleg Pillangóbébi mostanában kéne hogy kiröppenjen kis burkából..
Van egy gyerekvers Bogaram imádja :) Lepketündér a címe! Abba van egy ilyen versszak:

"Kis burokban, szűk bölcsőben, alig lehet hallani,
Begubózott hernyócskából most alakul valami,
Bölcső bomlik -beli buba- gyűrt ingecskét simítja:
Tarka pille,lepketündér szárnyacskáját kinyitja."

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Esztora: Ez nagyon szép :) Mekkora méret?

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Tegnap már nem volt erőm írni, csak elolvastalak titeket!

Aranyosak vagytok a lángosdobálással, de igazából nem tudom kit is kéne dobálni! Az biztos, hogy aki ősszel készül majd szülni a mávban annak csudajó-hiperszuper szülőszobában és osztályban lesz majd része, mi most sajnos így jártunk! Mütyürke is meg én is pont beleestünk ebbe az átalakításos időszakba... átolvastam a szabolcsos topikot is, hát nem túl bíztató, de legalább hamar hazajövünk!

tegnap nagy elkeseredésemben nem is kíméltem magam, apával gyártottuk a fürdőszobát, ő csempézett, én fugáztam, nagyon csini lesz ha elkészül! Apa most is dolgozik, én kicsit itthon pihizek!

Andi, a babaszoba igazi álom! Tényleg!!! Én majd csak az új szobákról küldök képet,. a mostani gyerekszoba kicsit zsúfolt még a babkuckó sincs kész teljesen, még kéne egy új matracot venni!

Látom ma mindenki valahol "van", kimozdultatok, mert nem kellett sokat olvasni reggeltől! Mindenkinek jó időtöltést! Én nézek egy kis forma 1-et azután megyek újra fugázni! :) legalább azzal is gyorsabban halad apa!

Manó, irigyellek, csodás helyen laktok!!!! nem lehet nálatok nyaralni??? :D

KépKépKép
dikó1

Sziasztok!
Kössz a telep dícséretet.
Legközelebbi szomszéd? Hmm. van egy épp velünk szemben (ecceris még Edóval a pocóban jól megneveltem, ordíttatta a srác a rádiót, nekem meg mán mindenem kivót a kötelező rádióhallgatástól s feltettem egy számot egy CD-ről, ismételve, 25x. Hát én sem bírtam, s 18-nál kikapcsoltam, bár imádom azt a zeneszámot; na azóta szomszéd nem hallgattat velünk semmit), aztán van lefele az utcán a mi oldalunkon egy, nem tudjuk mennyire jogosan bírtokolja azt a telket, felesége s gyereke kb. egy éve elhagyták (amúgy börtönben is ült az ürge, telkeket adott el, s nem is az övé volt), de mi az utcának teljesen a felső végében lakunk, míg a csűrnél a tulaj nem kezd építkezni, addig mi vagyunk az uccsó család az utcában. Az utca eleje meg tökre zsúfolt, ergó látszik, hogy ott régen is laktak, míg itt asszem csak 1937-től lakott a Zoltán nagymamája, addig csak nyári háznak volt használva, az ősei Kolozsváron laktak.
Ja, amúgy Enikő, ez amolyan világvégén lakás, és mégsem. A történelmi belváros gyalog (nem pocakosan) olyan 25 percnyire van (nem séta, de nem is rohanás).
Amúgy felnőtt szemmel tényleg gyerekparadicsom, de azért kölkeim megőrülnek egy kis játszótársért, ami pl. falun anyáméknál hamar megadatik. Itt az utcában a közelünkben nincs sajna.
Hóról meg annyit, hogy mivel az utca északos, hát soxor megtörténik, hogy a városban már rég nincs hó, de nálunk még azért jó böcsülettel. Ezért aztán már kezd néha marhára elegem lenni a télből. Ide érkezik a leghamarabb, s itt fogy el a legkésőbb a hó. Amúgy nem tom hallottatok-e a Brassó melletti nagy téli üdülőközpontról, a Poiana Brasov-ról. Na, a poianai út alatt van mi telkünk.
Enikő, tom, még tartozom néhány válasszal az esti kérdésedre, de még dokumentálom magam, nem akarok légbőlkapott választ adni.

Kép
kissmanó

Ja, s Esztora, meseszép ajándékot kapott Lurkó a nagyijától.
S akkor nektek jó szülinapozást.

Ildi! Hát a nagy helyzet az, hogy ha valaki vállalja azt, hogy a földön alszik nálunk (az 5 szoba ellenére még anyukám is csak egy matracon alszik a földön ha idejön, márpedig ez sűrűn történik), vagy esetleg sátorozni akar a kertben (huhh, ez is jó kérdés, alig van egyenes, síma hely, ahova sátrat nyugisan lehet húzni), akkor természetesen lehet nálunk is nyaralni.

Kép
kissmanó

Esztora - hogy álltok? Ma, mikor 9 nap van hátra, vagy marad a júli 9?

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Annee! Megegyszer nagy gratula Nektek, iszonyat edes pici fiad!!!

Szepen nagyon a babaszobas, pocakos, rucis, hazas kepek!

Drukk megy Pillangonak mara, s Nenokenek folyamatosan, hogy minden rendben legyen!!!

Ma voltunk vasarolni, sok mindent vettunk es szinte semmit. Mindenesetre a korhazba menetelhez legalabb minden megvan, majd kovetkezo hetvegen folytatjuk bevasarlo hadjaratot.
Holnap megint doki...
Vendég

Na egy mai 36 hetes pocakfotó:
Kép

ceniko
Szeged

Sziasztok!Én meg jöttem a sétából nagyon jó volt a lábam olyan mint egy elefántnak.De már csináltam egy lábfürdöt.Kissmanó:Nagyon szép helyen laktok irigy vagyok,felettünk Albánok laknak akik este 10-kor kelnek fel és indul a party náluk.Te meg aludjál.A rendőrség is kint volt náluk de nem ért semmit.A meletünk levő lépcső házban meg Törökök laknak tegnap esküvő volt náluk jöttek ezek komolyan vagy 100-an.Duda,dob has tánc minden volt.Mondjuk ezért még nem szól semmit az ember mert nem minden napos.Na jó eldugulok majd még este jövök.

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
hemej

Enikő! Írtó csinos vagy.
Hemej! Hát sejtem milyenek lehetnek a törökök, voltunk 2x To-ban, igaz először tengerparton, de másodszor egy céges meghívó keretén belül, s ott aztán az ottani partnerekkel is ismerkedhettünk. Egyik este egy vendéglőben annyira bepiáltak rakiból a pasik, hogy másnap egymást kérdezgette apa meg az egyik török, hogy tegnap este a török énekelt magyarul, vagy apa énekelt törökül. Mert nagyon jól ment nekik, az tuti.
Albánokhoz nem volt szerencsém, de valahogy nem is kívánkozom ilyenre.

Kép
kissmanó

Sziasztok Csajok!

Annyit írtatok, hogy alig győzöm olvasni...
Annee!
Olyan kis édi Andris, azért megérte ennyit várni rá, kis cukorfalat lett, gondolom jól összerágicsáltad büntiből... :wink:

Andi!
Tuti jó a szoba, olyan kis hangulatos, azért megérte ennyit fáradozni vele, szerintem nagyon ízlésesre sikerült.

Manó!
Álomszép helyen laktok, annyira jó hely lehet, de azért nem semmi lehet ekkora kérót takarítani...

Enikő!
Csini vagy nagyon, szép poci!

Esztora!
Tök égi a kardigán, nagyon cuki!

Lyna Emi!
Nem értem miért nem sikerült a lángosod, nekem elsőre simán sikrült, bár nekem úgy igazán csak a hűtöben kelt meg, amit nem is értek, nemlehet hogy azért lusta lángos, mert sok időre kel meg?

Manó!
Neked hogy sikerült a lángos, megkelt rendesen?
Nálunk tegnap simán elfogyott a többi is, jöttek anyukámék, ők is ettek, a többit meg a Robi meg az öcsém felfalta.

Mi jól vagyunk, egész jól aludtam, bár reggel felkeltett egy szutyok légy, de vesztére mert lecsaptam, olyan kis szemét volt, hol rajtam rohangált, hol meg a Robin.
Én nem tudom mi van, de csak úgy hemzsegnek a legyek, nem győzöm írtani őket meg csapkodni, annyira utáűlom őket, az idegeimre mennek...
Bogikám úgy néz ki jól érzi magát a pocómban, bár tegnap délután úgy rendesen fájt a pocakom, meg olyan lefelé nyomulásokat végzett Bogi, azt hittem lesz valami ebből a teliholdból, hát semmi...
Sebaj, majd a jövőhéten hátha lesz már vmi...

Na lépek, további szép napot nektek, pihizettek csavarogjatok!
Pussz...
Vendég

én meg megint ...rá unom magam :roll:
jól jönne már ez a gyermek, akkor legalább nem lesz időm uncsizni!
és még fagyizni sem tudok elmenni, mert mire odaérnék meg is szülnék, annyira ko vagyok

enikő nagyon csini vagy! :wink:

hemej, marha jó, gondolom mennyire élvezed...most a mi házunkban is háború kezd kibontakozni, de az ahhoz képest nudli

....húúú nudlit akaroook!

lynia-

hencsi én sem értem, lehet tényleg az élesztővel volt a bibi, vagyis jó lenne ráfogni! :lol:

lynia-

Hencsi! Első nekifutamodásra az élesztő be akart inteni, nem nagyon mocorgott, fogtam magam, előkaptam egy másikat, na az aztán nyomta is felfele.
De elkövettek egy őrült nagy hibát, csak megfeleztem az adagot, nem negyedeltem, s ráadásul megsütöttem az egészet. S amilyen finnyás a banda nálunk, hidegen már csak a kutyák eszik meg.
Amúgy jó volt, receta kinyomtatva, s zsákolódik a többiek közé, de legközelebb magunknak csak negyed kiló lisztből sütök.

S a kérót nem én takarítom. Jön a néni, ő dolga, ezért kapja a pénzt. Én néhanap felsöpörök, vagy végigmegyek a porszívóval.
Ja, s nincs sehol a házban szőnyeg, ellentmondana a padlófűtésnek, amit IMÁDUNK.

Kép
kissmanó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?