A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Lizi babynek Boldog hófordulót!!!bocsi így utólag!

Grétikének Boldog hóforulót!!

Timi: Boldog Évfordulót!!!!!!!!Aztán jól ünnepeljátek meg! :wink:

Mi márc. 5-én leszhogy 10 éve együtt vagyunk ( 2 éve házasok ) hát jól meggondoltuk! :lol:

Irina: tényleg nagyon édi Ádika!!!

Emma ma már mosolyogva kelt, nem sirdogál, jó a kedve!!!! Ja és mostmár fordul arra az oldalára is amelyik füle bibis volt. régen mindig arraaz oldalra fordulva aludt el, kivéve tegnap, lehet azért ment nehezen az elalvás, de most már minden ok!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Kép

Mindenhol készül a finom ebéd?

KépKépKép
bongyi

Tényleg süsüke vagyok! Annyira elfoglalt tegnap, hogy a lánykám már öt hónapos, hogy megfeledkeztem Lizi baba felköszöntéséről! Pedig tudom, hogy egyidősek vagyunk! Silka, azért ugye olvasol minket, mert ritkán jelentkezel? Dotildi, az viszont nekem valamiért eddig nem volt meg, hogy mi is pont egy napon szültünk!

Utólag is boldog hófordulót Lizi és Dorka!
Gréta Cica, neked is boldog ötödik hónapot kívánok!
Kép

Timi, boldog évfordulót neked és aranyhangú párodnak, legyetek boldogok együtt még sok-sok éven át!

KépKépKép
bongyi

Azta, milyen nagyfiú már Ádi! És milyen tündérien, okosan nézelődik!

Juba, neked meg mi bajod van magaddal? Megjegyzem, először nekem is nagyon furcsa volt magamról felrakni képet! De nem dícsérlek, mert annyi szépet írtak mások, még a végén elbízod magad! :lol:

KépKépKép
bongyi

Szisztok,

Hú nem győztem olvasni.
Mindenkinek nagyon boldog hófordulót!
Anitja boldog szülinapot!

Jaj Apa ma és tegnap sokat volt itthon, úgyhogy családi életet éltünk.

Amire emlékszem, Emese, gratulálok a forduláshoz Zsófikának, annyira jó látni, nem?

Nekünk a fordulás már simán megy, leteszem a szoba egyik végében, és 2 perc alatt a másikba forgolódik, tegnap befordult a szárító alá és a csipeszekről leszedte a zoknikat :D

Sense, kaki stroy :D :D :D

Minitali, mostmár jól vagyunk, és tudunk menni akár Sz.miklósra, akár Budakeszire :D

A barack jelentem nem nyerte el annyira a tetszését, eszi, eszi, de az alma jobban csúszik, ma összekevertem a kettőt, így jó :D
De hát még mindig csak 5-6 kanálnál tartunk de. szopi után.
Ma éjjel 3x kelt, aztán egész délelőtt durmolt, én meg már fent voltam, no majd majd ma, egész héten olyan jól aludt a drága.

Anyóshoz kitartás, és igaz, magadért cisnálj mindent.

A képek szuperek:)

No megyünk sétálni családostul, kutyástul.

Hétfőtől már tudok rendesen olvasni.

Kép
Kép
nektarin

Meryke, Bongyi, köszönjük!

Bongyi, nem akartam ám én panaszkodni az alvást illetően, meg hülyén is hangzik, hogy "jaj, de szörnyű, a gyerekem éjjel csak 9 órát alszik" -- igazából csak a korán keléssel van bajom, mert 1. egész életemben nem tudtam korán felkelni, teljesen mindegy, mikor feküdtem le; 2. Apa későn fekszik, mert csak éjjel tud érdemben elmélyülni bizonyos munkáiba; 3. 6-kor indul a maraton, mert ugye Ádó egész nap alig alszik valamit, akkor is mellette ülök (otthagyni az ülcsiben nem merem). Ez így kimerítő. De tudom, mi ez ahhoz képest, amikor három gyerekről kell gondoskodni, és ha az alvás problémás.

Kép
Kép
irina

Lányok, a fenti képen Ádi amúgy úgy csinál, mint Dr. Evil, nem? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
irina

Mármint ő:
Kép

:lol: :lol: 8) 8)

Kép
Kép
irina

Mármint csak Ádó kéz- és ujjtartására gondolok! :D

Kép
Kép
irina

Visszanéztem Ádit! Tényleg olyan!!!

Irina, én teljesen megértem az alvás ügyet(és nem veszem panaszkodásnak), mivel nekem az első majd a második gyerek is keveset alvó és korán kelő volt, illetve most is ilyenek. És ráadásul még éjjel is kelni kellett hozzájuk, illetve a ketteskéhez még most is kell. De ahogy Maggie írta már, hozzá lehet szokni, de tényleg, nekem egyedül az ébredés utáni percek szörnyűek, akkor érzem, hogy meghalok, olyan fáradt vagyok, de aztán napközben ebből semmi nem marad! Hát igen, az nehezíti a dolgod, hogy a párod meg éjjel dolgozik....de az első évben rengeteget változnak ám az alvási szokások, és hamar elmegy ez a pár hónap! (Túl hamar!)

KépKépKép
bongyi

Szia!

Az este változatlan, a délután változott annyiban, hogy Viktort csak 1/2-7 -re kell átszállítanom, meg végül mégiscsak anyánál lesznek a gyerekek.
Tehát 6-kor lepakolom őket, átugrok Viktorral, aztán vissza kell mennem elaltatni VikDant, aztán hazajövök készülődni.
Sajnos nem tudunk beugrani délután... :cry:

Remélem most éppen alszol, mer nagy bulit csapunk este!!! :lol:

Kép
Kép
timi26

Tehát ez az üzenet Dettyknek szól, csak valamiért nem priviben küldte el a gép... :oops:

Hú, az ünnepi ebés kész, este meg buliba játszik, oda megyünk csápolni!!! :lol:

Kép
Kép
timi26

ebés=ebéd

Kép
Kép
timi26

Édes zsíroskenyér!!!!!!!! :D

Kislányok, igazán nincs időm csak meg akarok mindenkit nyugtatni, nem tüntem el, nem olvasok, szimplán be vagyok fogva. Nadddon hiányoztok ám! :D

Este jövök, mert megjöttek a vendégek!
dmaggie

Sziasztok!

Irina!
Jajj de édes Ádó ezen a képen (is :wink: )

Timi!
Boldog házassági évfordulót!

Hófordulósoknak nagy-nagy gratula!

Nektarin!
De jó, hogy ti már ilyen intenzíve forgolódtok!

TV:
Nekünk is van egy 94 cm-es lcd. A fejem (amikor nézem) kb 2,5 méterre van tőle!! Szerintetek én akartam??????? Szeli! A gardrób szekrény nekünk is emiatt van várakozó státuszban. :evil: :evil: :evil:

Hulla vagyok!
Ejfélkor sikerült lefeküdnöm, és Botond 2-kor már ébren volt. Kaja után nem aludt vissza. Fél 5-ig altattam. Ilyen még nem volt.
És remélem, nem is lesz! :shock:

Most jöttünk meg a sétából. A szántóföldek mellett toltuk a babakocsit, hogy a kutyák is tudjanak jönni. Nem kicsit nézhettek hülyének minket. De Botondot nem zavarta. Annál jobban alszik, minél jobban zötyög. :lol:
CSODASZÉP IDŐ VAN!!!!

És készül a túróval töltött fánk is. Nyamm. Összefolyt a nyál a számban. :wink:

Ildikó
KépKépKép
sense4

BOLDOG HÓFORDULÓT ZITÁNAK, LIZINEK ÉS GRÉTA CICÁNAK!!!

Meryke: :D akkor megnyugodtam! :D

Köszi a köszöntéseket!!!

Gremese: lemaradtam! Zsófika mászik??? :shock:

Irina: tényleg! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép
Kép
timi26

Sziasztok!

Én már beleolvastam HP-be :oops: de először a tartalomjegyzéket olvastam át :)

Ágica!
Jövő hét pénteken mennek akkora hívta oda Őket :oops: De nóri azt mondta hívni fog milyen volt :)

most meg mivel ilyen gyönyörűen süt a nap megyek megsétáltatom gyerekeimet apát meg hagyjuk itthon(ahelyett hogy Ő vinné őket el én meg olvashatnék :? ()

Irina!
Rossz lehet megszokni h. ilyen koránkelő Ádi.Míra igazán elkényeztetett minket/engem így Bálint hajnali ébredéseit nehéz megszokni :? De majd megváltozik :)

Sense!
kakis sztori :) :) s hogy fogtad meg végül (csak h. tanuljak :) ) hétfőn postázom :)

Regi!
Majd jövő héten leírom miért is boszitopik :) még nem merem :) (nem baba)

Juba!
Te olyan zizi vagy 8) Tök csini vagy a képen Bertával együtt :) Ugye most már megtépázott önbizalmad is helyreállt :wink:

Timi!
Még legalább 10*annyi évet kívánok nektek :)

Grétának,Lizinek boldog hófordulót :)

KépKép
viranka

S mára is Míra beszólás :)
Mérges volt apjára és így szólt hozzá: Letolom a kopott fejedet :shock: 8)

KépKép
viranka

Viranka: haláli kislányod van!!! :D

Nekem is eszembe jutott egy Rebeka beszólás! Ez mostanában történt:
Hallgatja apa CD-jét, megszólal:
- Anya, te olyan jó férjet vettél magadnak!
Mondom: -miért?
- Mert úúúgy imádom!!! :D

Kép
Kép
timi26

Mira, Rebeka! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Timi26! Ez a mászás inkább erőteljes próbálkozás. Felpuposítja a hátát, lábakat behúzza, fejét leszorítja, majd elrúgja magát, homorít. Nagyon piciket halad így. Van, amikor nem rúgja el magát, hanem kúszik, mint a katonák a sárban.
Múltkor volt egy négykézlábra emelkedés próba.
Próbálkozik ezerrel, ha hason van és meztelen, vagy kevés rajta a ruci.
És mikor nem halad, vagy nem abban a tempóban, ahogyan Ő gondolja, vagy megunja, akkor jön a sírás. :)

Ágica! De! Fontos amit írtál! Én erre csak annyit mondok, hogy a baba az első! :wink:

Irina! Háhá.... Tényleg milyen jó kéztartása van Ádónak. Ő a minime? :wink:

Gratulálok Gréti cicának az 5. hónaphoz!

Kép
Kép
Kép
gremese

Sense! Nagyon jó az avatarod, nekem nagyon tetszik! :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Mi lesz itt, ha még melegebb lesz kint? Senki nem fog jönni Babanetezni? :)

Kiskolbi! Helyzetjelentést kérünk!

Kép
Kép
Kép
gremese

Timi26 és Viktor! Boldog házassági évfordulót! Aztán tessék tisztességesen megünnepelni! :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Míra és Rebeka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: !
dettyk

Panka felébredt (ez most történt 5 perce). Bencét odaküldtem hozzá, hogy kicsit beszélgessen vele.
Megyek hozzájuk, Bence:
-Csak azért kezdett el sírni, mert durrogtatnia kellett! :lol:
Na tessék, petárdázik a lyány :lol: .
dettyk

Hát sehol a futár a Harry Potteremmel! :evil: Meddig jöhetnek ezek a Bookline-osok? Eddig gond nélkül idetaláltak...

Kép
Kép
irina

Na, rájöttem, hogy ma nem is jön meg a könyv, átolvastam a rendelési feltételeket, nekem vhogy nem volt az az opció, aminek kellett volna lennie, biztos azért, mert mást is megrendeltem... na akkor hétfőig nyugi van. Akinek megjött, jó mulatást!

Kép
Kép
irina

Kép
Így pihentette a buksiját. :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Kép
Anya! Tudom, hogy te röpis vagy, de én kosaras leszek!

Kép
Kép
Kép
gremese

Az Anya, taníts engem könyv nagyon jó!
Pl. a tapintásnál mondja, hogy adjunk a babának alufóliát. Én összegyűrtem, mint egy nagy galacsint, és odaadtam. Nagyon tetszett neki! :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Ja igen, utána adtam oda a pöttyös labdát, hogy tapintson egy simább felületet.

Jó móka! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

De édes Zsófi a lasztival!!

Lányok!
1 kérdés:Ha Botond délután 6-kor eszik tápszert, és amit meghagy nem adhatom oda neki este 8-kor???? Betenném a hűtőbe. Szerintetek nem oké? Eddig még mindig frissen készítettem el, csak gondoltam az esti fürdésnél spórolnék az idővel.

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sense: akkor igen ha ketté osztod. Amivel érintkezik a nyála az hamar megromlik. Csinálj egy másik cumisüvegbe is, azt tedd be a hűtőbe!
Szerintem... :roll:

Kép
Kép
timi26

Jééé, most nézem, hogy jó a vonalzónk!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
timi26

Sziasztok!

Köszönjük a köszöntéseket! :D

Regi, vissza ne fogd magad beszólás-ügyileg! :wink:

Boldog hófordulót Grétának!

Irina, Hú, Ádi nagyon elgondolkodott valamin, ééédes :D

Timi, boldog házassági évfordulót Nektek!

Sense: TV :lol:

Lányok, én aggódom Apa miatt:
az én mániákus hangfal-gyűjtő és -üzemeltető férjem a tegnap szerzett hangfalnak, tudjátok, milyen funkciót szánt?
Befogta virágállványnak :shock: :shock: :shock: :shock:

A mai babaúszás fantasztikus élmény volt!!!!
Dorka végig vigyorogta és dumálta az egészet, egyetlen egyszer sem sírt :D Az oktató megmutatott az elején pár gyakorlatot (hason és háton lebegtetés, siklás, lábtempózás, arclocsolás), és ezeket Apával felváltva csináltuk. Dóri ezerrel mosolygott, kalimpált, lubickolt végig :D
Majd egy idő után megkérdeztem az oktatót, hogy merülni kb. hanyadik alkalommal szoktak. Azt mondta, hogy ez első alkalommal nem igazán / nagyon ritkán, de látja Dorkán, hogy mennyire élvezi, ezért már kipróbáltuk a merülést is: a nő lenyomta Dorkát a víz alá, és a fejénél tolta a víz alatt felém, én meg "elkaptam" a víz alatt, és magamhoz öleltem. Annyira édes volt, ahogy "tempózott" felém - tiszta Kék lagúna - feeling volt :D (na jó, a csempék, és a tető azért bezavartak)
Az oktató teljesen odavolt Dorkától, hogy ennyire élvezi, és egy csomószor mondta, hogy milyen édes baba. Hízott is a májunk Apával :D
Kb félóra után láttam rajta, hogy egy kicsit már kezd fáradni. Még lubickolt nagyon, de nem akartam, hogy sírásig kifáradjon, úgyhogy eljöttünk. Apának is nagyon nagy élmény volt!

Fényképezőt most még nem vittünk, de legközelebb mindenképp viszünk, és akkor majd fotókkal is illusztrálom!

Regi, Kaqk: nálatok mit viselnek a babák az úszáson? Itt csak úszópelust kell rájuk adni, de mintha az egy kicsit azért magába szívná a vizet.

Kép
dotildi

Dotildi: Nálunk is csak úszópelus. Mi a babylove-ot használjuk, amit Granda ajánlott!

Emese: Zsófi milyen édes azzal a pöttyös labdával....:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Gremese, Zsófi nagyon profin kezeli a labdát; látni, hogy van valami köze Anyájához :wink:

Kép
dotildi

Lizikének, Dorkának, Gréticicának, Zitunak gratula az 5.hónaphoz!!!
Fleur! Jaj de jó hír, további gyors felépülést Anyudnak!
ja és akartam már írni, hogy esetleg lehetek én a kövi a DVD-vel?

Móni! Én tegnap csináltam megint tesztet (gondoltam jó kis szülinapi aji lesz, ha 2csíkos), állandóan azt hiszem terhes vagyok, de csak egy csík lett

Timi! Boldog házassági évfordulót Nektek!
Jó bulizást!!!!!!!!!!!

Irina! Aranyos Ádó! és tényleg olyan... :lol:

Viranka! nagy dumás Mira, tüneményes :lol:
na kivi vagyok akkor jövőhétre! :wink:

Emese! Édibédi Zsófka a kis pöttyös lasztijával :lol:
Én adtam Nolkának már alufóliát, zacskót, follpackot, papírdobozt, újságpapírt :oops: mindent amire rá van írva, hogy ne adjuk gyerek kezébe :oops: és pont ezzel a céllal, hogy megismerje az anyagokat, de akkor még nem vett mindent a szájába :lol:

Képzeljétek ma buszoztunk 8) mentünk 2 megállót a 86-ossal, jó kis alacsonypadlós volvo busz, de persze amikor leszálltunk nem állt közel a járdához, így egy kicsit bénáztam, majdcsak belejövök, meg talán legközelebb jobb sofjört fogok ki :wink:

Beszereztem a teszveszen habtapit, holnap felavatjuk Nolekkal, hátha jobban tud mozogni rajta

Jajajajaj Nolka alig alszik ma, semmire sincs időm ezt is reggel óta írom :shock: :shock: :shock: megint nyüszög :(

Puszi!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Emese csudaédes Zsofka :-)

Dotildi és hol a képek?

Timi jó bulizást !

Ma láttam, hogy a Mildibének van jó éjszakát tápszere, az van ráirva 4-6 hótól ( valami riszes cucc ) szerintetek azt lehet adni a gyereknek?
Bizva hogy tovább alszik éjszaka :oops:

Meg éppen csirkehúslevest főzök, arról jutott eszembe, hogy abból mikortól lehet majd adni a babáknak?

Heni
KépKép
heni81

Meg jöttünk mi is voltunk sétálni meg mamázni.

Gréta cicának Boldog hófodulót!
Kép

Timi26!
Boldog Évfordulót nektek!
Kép

Nagyon aranyos Ádi és Zsófka is. :D

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Gréti cicának boldog hófordulót!

Jaj Móni! A DVD-t nem tudtam feladni. Annyian voltak a postán, hogy visszafordultam… Bocsi! :oops: Hétfőn feladom szerintem.
Én meg elkészültem a pocakos naplómmal, meg a szüléstörténetet is kibővítettem, mert pár dolog lemaradt… :? Hát majdnem sírtam!!! Olyan jó volt!!! :D

Irina! És majd megosztod velünk a cikket? :wink:
De gyönyörű Ádi azon a képen! :D
Ha több könyvet rendelsz, csúszhat a kiszállítás. 8)

Kolbi! Nem semmi Gergő! Szertorna! :shock: :D

Timi26! Hát akkor boldog évfordulót Nektek! :D

Sense! Azt írtad: „Szeli!” :lol: :lol: :lol: :lol:

Nekünk szerencsénk van az alvással, mert mind a 3-an korán fekszünk, korán kelünk! :D

Viranka! Jaj, de kíváncsi lettem! :wink:

Míra, Rebeka, Bence: :lol: :lol: :lol:

Mesi! Zsófi nagyon ügyes a labdával! Szelinek én is fejlesztem a labdaérzékét! (Én kéziztem.) :wink:
Biztos jók ezek a fejlesztési játékok. Én először itt olvastam Kaqk-tól, hogy jó ez a könyv, utána meg a barátnőm dícsérte. Én majd csak 18. körül kapom meg asszem (illetve ez az utsó dátum). :roll:

Dotildi! De jó, hogy így tetszett Dorkának az úszás!!! :D
Csak úszópelust használunk mi is. Szerintem tuti, hogy belemegy a víz… Sőt, mi a végén a vízben vesszük le róluk, hogy ne fázzon a popójuk, és rögtön becsavarjuk őket a töribe! :D Az elején pedig (a bemelegítő tornán) még van rajtuk egy póló is. De az csak a szárazon.

Anitja! Én ugyanezt csináltam tavalyelőtt szeptembertől a januári két csíkig!!! :lol: :lol: Minden hónapban azt hittem, terhes vagyok. :oops: :P

Kép

Kép
regcsiken14

Timi26!

Boldog évfordulót nektek!

Gremese!

Zsófi nagyon édes a labdával!

Képzeljétek, Marcika forog, de nem is akárhogy! Annyira élvezi, hogy hátról-hasra is tud forogni!!! Eddig csak hasról hátra ment.

Ti használtok/fogtok használni járókát? Én eddig nem akartam, de mostmár tényleg nem lehet az ágyon hagyni.

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Majd jövök késöbb most csak beugrottam.

SENSE!
ÉN ÚGY TUDOM,HOGY A TÁPSZERT AMI NEM FOGY EL KI KELL DOBNI!!AZT MELEGÍTENI SE SZABAD!!A VÉDŐNŐ KÜLÖN FELHÍVTA RÁ A FIGYELMET!! NEM AKAROK BELESZÓLNI MEG OKOSKODNI DE A FALUNKBA EBBŐL EGYSZER TÖRTÉNT TRAGÉDIA!!

KépKép
juba

Gremese, nagyon jó, hogy így fejleszted Zsófikát -- tüneményes a lányod! És nagyon örülök, hogy a szopival minden rendben!

Bongyi, én komolyan az itteni többgyerekesekből, Belőletek merítek erőt, ha nagyon elkenődnék... ;-)

Regi: naná, bemásolom ide az egész cikket -- csak aztán ki ne zárjatok a topikból! 8)

Anikó, gratulálok Marcikának a forgáshoz!
Járóka: hát Ádó nem mindig élvezi, pedig próbálok vele (mellette) játszani (kb. fél méterre ülök tőle általában, tehát nem hagyom magára benne). Vegyes élményeim vannak: hol elvan benne, hol nagyon utálja (de így van más helyekkel is: a nagyággyal vagy a kiságyával, vagy a habtapis szőnyeggel). Még nem tudom, ez a járókának szól-e.

Anitja, nem is tudtam, hogy már az új babócán ügyködtök! De örülök neki!!!

Kép
Kép
irina

Regi, én is mindig Szelinek akarlak szólítani... 8)

Potteresek, nem eltűnni!!! :D

Tényleg, azoknál, akikről rég nem hallottunk (Granda, Banita stb.), remélem, nincs semmi baj!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
irina

Anitja: HAJRÁÁÁ!!! :lol:

Anikó: Gratulálok Marcinak!!! Hogy van? Meggyógyult már?
Ha most teszed járókába, már nem biztos hogy fogja díjazni. De próbáld meg, VikDan jól elvan benne!

Kép
Kép
timi26

Bocsika rosszul irtam Mildibé szép álmokat riszes tápszer. Szerintetek?

Járóka nálunk bejött, bár amint azt láttátok toltál teli van mindennel aggatva alul felül odalt :-)

Heni
KépKép
heni81

Köszi a tápszeres véleményeket. Azt hiszem, maradok a frissen gyártot változatnál!!

Regi!
Upsz! Tényleg. De ha egyszer annyira hasonlítotok!!!

Anikó!
Nálunk a járóka-élmény naponta változik. Van úgy, hogy egy fél órát is elvan Botond benne, van, hogy abban a pillanatban ordítani kezd, ahogy leteszem. Pedig én sem hagyom benne soha magára.

Nagyon elfáradtam ma. Én nem értem, mi történt Botonddal. Egész álló nap nyüsszög. Nem hinném, hogy fáj valamije, mert csak addig van a baj, amíg fel nem veszem. Mi lehet ez??? Szinte egyik napról a másikra változott meg. Hova lett, az é egész nap mosolygó kisfiam??????? Eddig is vele voltam egész nap, de eddig legalább élvezte ezt.
Szerintem le is fekszem. (most Balázs altat, azt még megvárom.)
Jó éjt!

Ildikó
KépKépKép
sense4

Járóka: Szeli imádja. Tulajdonképpen szinte egész nap abban van. :D Neki az a játszótér. Persze néha cipelem a popóját, meg a jóga nem abban zajlik... :roll:
És képzeljétek, mi simán fél órát fürcsizünk. Ma is akkorát pancsolt. De komolyan mondom, hogy úgy csapkodja a vizet, hogy tiszta víz az arcom. Én már hunyorgok, neki pedig meg se kottyan, még akkor se, ha a szemébe megy!!! :shock: :lol:

Heni! Én lemaradtam. Nem is tudtam, hogy végülis vettetek járókát!!! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Juba! Jesszus! Milyen tragédia??? Romlott volt a tápszer???????

Kép

Kép
regcsiken14

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?