Sziasztok!
Köszönjük a köszöntéseket!
Regi, vissza ne fogd magad beszólás-ügyileg!
Boldog hófordulót Grétának!
Irina, Hú, Ádi nagyon elgondolkodott valamin, ééédes
Timi, boldog házassági évfordulót Nektek!
Sense: TV
Lányok, én aggódom Apa miatt:
az én mániákus hangfal-gyűjtő és -üzemeltető férjem a tegnap szerzett hangfalnak, tudjátok, milyen funkciót szánt?
Befogta virágállványnak
A mai
babaúszás fantasztikus élmény volt!!!!
Dorka végig vigyorogta és dumálta az egészet, egyetlen egyszer sem sírt

Az oktató megmutatott az elején pár gyakorlatot (hason és háton lebegtetés, siklás, lábtempózás, arclocsolás), és ezeket Apával felváltva csináltuk. Dóri ezerrel mosolygott, kalimpált, lubickolt végig
Majd egy idő után megkérdeztem az oktatót, hogy merülni kb. hanyadik alkalommal szoktak. Azt mondta, hogy ez első alkalommal nem igazán / nagyon ritkán, de látja Dorkán, hogy mennyire élvezi, ezért már kipróbáltuk a merülést is: a nő lenyomta Dorkát a víz alá, és a fejénél tolta a víz alatt felém, én meg "elkaptam" a víz alatt, és magamhoz öleltem. Annyira édes volt, ahogy "tempózott" felém - tiszta Kék lagúna - feeling volt

(na jó, a csempék, és a tető azért bezavartak)
Az oktató teljesen odavolt Dorkától, hogy ennyire élvezi, és egy csomószor mondta, hogy milyen édes baba. Hízott is a májunk Apával
Kb félóra után láttam rajta, hogy egy kicsit már kezd fáradni. Még lubickolt nagyon, de nem akartam, hogy sírásig kifáradjon, úgyhogy eljöttünk. Apának is nagyon nagy élmény volt!
Fényképezőt most még nem vittünk, de legközelebb mindenképp viszünk, és akkor majd fotókkal is illusztrálom!
Regi, Kaqk: nálatok mit viselnek a babák az úszáson? Itt csak úszópelust kell rájuk adni, de mintha az egy kicsit azért magába szívná a vizet.