Na hellóka, újra itt elfáradtam... jöhet a vacsora, meg a dinnye, no meg a meggyes piskóta....
Hencsi: fel a fejjel ez mindenkivel előfordul, lehet, hogy gyermeketek érkezése is szóba jött.... bár megértelek a "finisben" már nem ildomos ilyet csinálni...
Bori: köszike a dícséretet a szobával kapcsolatosan, igyekeztem... Nálatok minden okés? Fáradt vagy nagyon? Sebed hogyan gyógyul kenegeted valamivel?
Szivvikém: ez a kép tényleg első osztályú, be is könnyeztem rendesen, olyan édesek mindketten, no mondjuk csak az egyikőjüket büngyürgetném meg... a kis mosolygósat, ha valaki nem értené.

Az ágy IKEA még az én ágyam volt, aztán vendégágy, most meg szoptatós mamaágy...
Zsanettnek hatalmas gratuláció!!!!!! Várjuk a híreket!
Gurgi: én teljesen megértelek az EDA-val kapcsolatosan, meg igazából én sem értem ezt a küret dolgot tényleg kérdezd meg valakitől akinél már volt hasonló eset. Az EDA-val kapcsolatban én úgy vélem, hogy ha bírod bírod, ha nem nem kell "szadónak" lenni önmagaddal szemben ,mindenkinek más a fájdalomküszöbe, úgyhogy én sem zárom ki teljesen.
Zsuzsikám: örülök, hogy jobban vagy!
Megyek vacsizni, csóközön nektek. Gudnájt