A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Húzzatok bele, ma nem is írtatok olyan sokat :)

Juba
Nem tom' mi bajod magaddal :) szerintem jól nézel ki.
Nem baj akkor hamar lesz Bertusnak kistesó :lol:

Dotildi
Vigyázz mert nektek is lesz a végén :)
De jó :) nagyon ügyes Dorci.

Lizy, Dorka, Gréta cica boldog hófordulót Kép
Kép

Regi :lol:

Móni
Fúúú de jó :lol: :lol: igen gyertek gyertek :) de ha nem jötttök is remélem sikerrel jártatok kocsi ügyben. Hát mert az itt Pesten nagyon kell a háznál :)
Édes vagy :lol: amúgy én is mindig újra élem, jajj mi lesz az 1 éves szülinapon, majd csak ladikkal tudunk közlekedni a lakásban.

Heni
Nekem is ezt csinálja Lilla :) meg van hogy csak játékiból nem húzza csak bungyulássza (ez lehet saját kreálmány :lol: Kazinczy után szabadon) a kezecskéivel.

No mi van mindenki arra gyúr, h Emesét leelőzze??? :shock: :lol: kössétek fel a gatyátokat :lol:

Kolbi
Hát már alig várom, h ezt a nyusziugrást élőben is lássam :)
apa wow :)

Irina
Kép
Ilyen szép időben és még hétvége is hát nem csoda :)

Timi
Én is :lol: feb. 26 :lol:
Boldog házassági évfordulót nektek! :)
Rebeka :lol:

Kaqk
Szuper!!!!

Bongyi
Jajj de cukii

Nektarin
:lol:
Fúú szuper megyünk, gyertek!!! :lol: egyeztetünk :lol: látom már egyikünk sem fog unatkozni tavasszal :) mindenkit végig lehet járni :)

Majd mi is LCD tv-t akarunk persze házimozi rendszerrel, de ebbe a lakásba nem lehet olyan nagyot, h kényelmesen tudjuk nézni. Persze ez egyenlőre nem prioritás.

Emese
Én is lemaradtam :) tényleg mászik????
Akkor egymáshoz fogunk mászkálni és megbeszéljük élőben :lol:
Ééés tényleg úgy fogja a labdát :lol: én kosaras voltam :)

Anitja
Persze :) csak majd nehogy elfelejtsem. De ha már nálam lesz szerintem úgyis írom és te meg majd rámszólsz :)
Hát én nem írom le inkább mennyi ideig csináltam az azt hittem terhes vagyok dolgot, mert az elrettentő példa :) biztos hamar összejön tesóka :)

Anikó
Nagyon ügyi. Mi nem :) nem látom értelmét.

Sense
Nyugi, náluk is vannak ilyen nyűgösebb, anyásabb napok :)

KépKép
KépKép
fleur

KépKép Kép

Átfordult hasról hátra az én lustácska dagi madaram! Meztelenül, egyértelműen tudatosan (és képzeld Juba nem is cicit látott, hanem játékot)!

KépKépKép
bongyi

Mira, Rebeka, Bence újabb aranyköpések :lol: :lol: :lol:

Sense, nagyon jó lett az avatarod, olyan melegséget sugároz, ez jutott róla eszembe!

Mesi, jó kis labdaérzéke van a hölgynek, édes és jókedvű, mint mindig!

Irina, örülök, ha ilyen módon tudok, tudunk nektek segíteni. Sokszor magamra ismerek ám, ahogy olvaslak titeket, én is pont így voltam az elsőnél, és soksor meg most se vagyok ám okosabb nálatok, nekem is van még mit tanulnom bőven!
Én komolyan szívesen elolvasnám a cikkedet - gondolom a nyelvészethez lesz köze- képzeld én is magyar szakon végeztem, még ha nem is látszik szokszor rajtam....

KépKépKép
bongyi

Dotildi, igen, legközelebb Kép

Na, megyek mesét olvasni.....

KépKépKép
bongyi

Regi 340 old. még képet is tettem fel, sőt még irtad is, hogy a fiamnak is bejön a kacsa cumi, ott van 2 járókás kép is. Szerintem láttad, csak elfelejtetted:-)

Heni
KépKép
heni81

Timi26!

Te nem jöttél mulatni?

Gratulálok a forgásokhoz :lol:

Az enyém lányom is szereti a járokát,
elég sokáig el van benne.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Dotildi! Hogy Magának milyen ügyes lyánya van! ratulálok! Kis sellő-Dorka! :D
Legközelebb várjuk a fotókat!

Fleur! Szerintem is, ha jön a jó idő, akkor itt mindennki elindul, és naponta lesz legalább 5 minitali! :lol:

Belegondoltatok, hogy a babáink már nem fogna 1 és 2 forintosokkal fizetni?! :shock:

Bongyi! Éljen a pucér fordulás!!!!!! :D :D :D Egyszer minden popó átbillen! :wink:

Anikó! Marci is ügyes fiúcska! Biztos úgy gondolta, ha már meggyógyult, most mutat egy új dolgot.

Hú, én hányszor kezdtem a - Reginek szóló - hozzászólásomat úgy, hogy Szeli! :lol: De legközelebb nem javítom ki! :wink:

Járóka: Nekünk bejött, ha éppen nem értem sír a Drágám.
Ma pl. ezerrel pörögtem a konyhában, Apa játszott a gépen, Zsófi meg tök jól elvolt a járókában. (Egyébként változó, van, amikor jól elvan, van, amikor nem marad meg benne).
Szóval bemegyek a szobába, direkt úgy, hogy ne lásson, mert mennem is kellett kifelé.
Erre én balga megszólalok. Fej felkap, játék eldob, sírás indul. Picikém engem akaaaaart. :oops: Megsimiztem, megpusziltam, és lepasszoltam Apájának, mert dógom volt.

A Ti babáitok nem verik magukat? Zsófi kizárólag a bal kezével, ill. a kézfejével püföli a száját. Vagy játék is van a szájában/nál és azt püföli.
De ma az esti szopinál a homlokát püfölte, de annyira, hogy döngött a feje (a hajtépés és fültépés mellett).
Ez normális? :shock:

Kép
Kép
Kép
gremese

ratulálok=gratulálok

Kép
Kép
Kép
gremese

TIMI!

Kép[/b]

KépKép
juba

Mi ma megint voltunk anyunál :) annyira örült nekünk :) és lejött a porta elé, ott székek is vannak, így Lillázni is tudott :)
Hétfőn már hazamehet, de sajna még Egerben is be kell feküdnie kórházban, h a hormonokat rendbe tegyék.

Ma úgy volt, h barátnémmal (náluk is baba van 9 hónapos) találkozunk, de beteg lett a pici :(
Így helyette elmentünk plázázni :) no csak azért mert apának leharcolódott az összes nadrágja, farmer meg minden, így be kellett neki szerezni. Hát jól bevásároltunk :shock: :)

No meg a csajszinak vettünk egy tavaszi kabátkát :) tüneményes :) és nekem egy futkosós sport cipőt. Ha lúd legyen kövér :)

KépKép
KépKép
fleur

Regi! Többször felmelegített tápszert és bébiételt kapott a kisgyerek! :cry:

KépKép
juba

Emese bizony nálunk is, hogy akkorát rávág Péterke a fejére, és meg sem kottyan neki. De viszont engem is sokt püföl már :?

Szopis mamik, úgy tudom, csak nekem jött meg a mensi 1x, azóta sem találkoztam vele. Vagy útban a kistesó?
Szerintetek sem áll be rögtön a ciklus ugye? Azért hétfőn veszek egy tesztet :oops:

Heni
KépKép
heni81

Irina! Nagyon édes Ádó!!!!!!!!!Nekem mondjuk a sapis kép a kedvencem róla,ott olyan vagány!!!De ez is tündéri!!!

Emese!!Zsófika is egy gyöngyszem!!!!!!Nagyon ügyesen fogja a lasztit!!

KépKép
juba

Bongyi
:lol:

Mesi
Hááát erre még nem gondoltam :)

Jajj enyém pici meg mindig beüti a fejét a nagy mászkálásban. Most lett egy pici kék folt az orrán :( :shock: ma vettem észre. Az a tegnapi rágókába, vagy játékos dobozba (ami mellesleg messze van a szőnyegétől) beverés eredménye lehet :(

KépKép
KépKép
fleur

Fleur!Örülök,hogy anyukád jobban van!

Bongyi!Gratulálok a forgáshoz!!!!!
Ma nálunk is sikerült igaz csak úgy,hogy belekapaszkodott a mutatóújjamba.És ezt vagy hatszor megcsinálta egymás után! :D
Tök ari volt!!

KépKép
juba

Heni
Szerintem sok embernek nem áll be még ilyenkor a ciklus. Ez normális.

Ja amúgy a plázázás után meg az egész család kidőlt én meg dinka vagyok, mert nem tudok aludni :shock: hmmmmm

KépKép
KépKép
fleur

MINDENKINEK KÖSZÖNÖM SZÉPEN A HÓFORDULÓS KÖSZÖNTÉSEKET

GRÉTA CICA :P :P

KépKép
Kép Kép
l.móni

Anikó80: járókát mi is használunk, napközben szinte csak abban van Dorka. Nagyon szereti, önmagában is tök jól eljátszik benne. Egy ideig...

Bongyi: gratula Zitának a forgásért! Remélem, Dorka is hamarosan követi a példáját! (egyelőre még mindig semmi)

Na most megyek, meg kell csinálnom egy nagy adag majonézes krumplit, holnap jön a család ebédre.

Amúgy rájöttem, Dorka miért szeret úgy pancsolni:
Nagyapja Vízöntő Kép , Apja Halak Kép :wink:

Kép
dotildi

Csajok azt már kijelenthetem,hogy nekem van a legrosszabb babám!! :cry: Ma mentem vele anyáékhoz és annyira üvöltött a babakocsiba,hogy ki kellett vennem,telefonáltam anyának,hogy jöjjön elénk mert egyedül nem bírom.Hazafelé detto!!!Én már nem is merem elvinni sehova Kép

KépKép
juba

Kék foltos Lilla? Szegénykééééém! Mi lesz itt később? :shock: :lol:

Juba! Te meg egy NAGYON csini anyuka vagy!!!!! :wink:
Köszönjük a dicsiket! :oops:

Heni! Én megkérdeztem anyukámat erről. Mindenféle variáció fennállhat szopi alatt. Van menzesz peteéréssel, peteérés nélkül, nincs menzesz, de van peteérés... Szóval ha nem is jön a piros cucc, akkor is teherbe lehet esni, mert lehet érett pete.
Az igaz, hogy a szopi nagyon jó fogamzásgátló, de azért az sem 100%-os. ÉS hajrá Anitja és lmóni!!!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Ildi!Örülök,hogy Dorka élvezte az uszit és,hogy ilyen ügyi volt!
DE legközelebb tessék fényképeket is csinálni,mi is had élvezzük!!!!!

KépKép
juba

Köszi Emese! :oops:

KépKép
juba

Juba! Héééé! Meg ne halljak ilyet többé!!!!!! Bertus nagyon jó baba! Én is jártam már úgy sétánál, hogy Zsófit betettem a babakocsiba. Elindultunk, és annyira üvöltött, hogy vissza kellett fordulnunk.
Hogy miért? Lehet, hogy melege volt, kényelmetlen volt, ahogy betettem, a szemébe sütött a nap, bekakilt, vagy csak egyszerűen nem akart zötyögni.... Ki tudja...
A babák nem sírnak ok nélkül! Nagyon is jó babád van! :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Timi26 Gratulálok a házassági évfordulóhoz. Még sokat és boldogat :lol:

Heni Én havi rendszerességgel menszizek :( annak ellenére, hogy Gréticica csak szopizik. De az is normális, ha csak egyszer megjön aztán hónapokig nem. A doki szerint a hormonok szórakoznak.

Irina Ádikád nagyon tündér. Mint mindig, most is el vagyok tőle ájulva.

Mesi Zsófika le se tagadhatná, hogy már a pocakban is a labdán járt az esze :lol: :lol: :lol: nagyon ügyesen tartja :lol:

Fleur De jó nektek, közös plázázás. Enyém párom célirányos :? Vele egy vásárlás max fél óra, ebből negyed óra a parkolókeresés :?

Anitja Már én is éreztem kisértést, hogy csináljak tesztet, de mire eljutottam megvenni sajnos megjött. De remélem hamarosan mindketten pocakosodunk :lol: :lol: :lol:

Bongyi Gratula az átforduláshoz :lol:

Most este vasaltam, Grétit meg leraktam a padlóra a játszószőnyegére. Az én kis drágaságom odatolatott a lábamhoz a hátára fordult és nyújtotta a kezeit, hogy vegyem fel. Azt hittem megzabálom annyira aranyos volt :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Juba, nincs olyan, hogy legrosszabb baba!!!! Csak ő épp nem szeret sétálni, vagy csak épp nem volt jó kedve. Dorka meg pl öltözni utál, rögtön elkezd hangosan tiltakozni. Pontosabban üvölteni.
Értettem, legközelebb sok-sok fotót csinálunk :wink:

Kép
dotildi

lmóni! Miket csinál Gréti! Elképesztő!!!! Legközelebb majd nem kéredzkedik, hanem bemászik az öledbe! :lol:

Én titokban azt szeretném, hogy Zsófi is röpizzen - remélem megszerettetem vele -, és egy csapatban tudjunk játszani teremben, és párosban homokon.
Apa meg majd hurcikolja utánunk a cuccokat, és issza a sört az árnyékban! :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Dotildi Majd kérünk szépen fotókat a következő babaúszásról :lol:

Juba Dehogyis, Berta csak unatkozhatott a babakocsiba. Gondolj bele. Most fedezik fel a csemetéink a mozgás szabadságát és örömét. A babakocsiban meg vastagon bebugyolálva mozdulatlanul kell feküdnie, szegénykém jóhogy kiakad és ezt csak sírással tudja kifejezni. Grétike is ma reklamált a séta alatt, így csak fél órát tartott.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sajnos ez már nem az első eset volt de most eladta az egész utcát annyira üvöltött!Utál a babakocsiba!!De akkor most,hogy vigyem el sétálni????Vagy mi van ha boltba kell mennem???Ez nagyon gáz!!!!

KépKép
juba

Kiskolbi! Plíz írj valami részinformációt - ha tudsz!

Azért ez a szertornázás nem semmi... Micsoda teste lehet Apának... 8)
(Na, csak ezt az én Párom el ne olvassa :shock: )

Kép
Kép
Kép
gremese

Amúgy már fel is ültettem ,hogy kilásson de...! :cry:

KépKép
juba

Héj kinek van jó teste?Én le maradtam!!

KépKép
juba

Juba! Próbáld meg félig ülve vinni, hogy tudjon nézelődni! Zsófi most kezdi igazán a nézelődést. A lábzsákot is leveszem - ha az idő engedi -, mert annak van egy szélfogója, amitől nem lát ki.
Így meg nagyon jól elnézelődik.
Ha alszik, vízszintesben van, utána állítom át félig ülőre (pár napja).

Kép
Kép
Kép
gremese

Juba! Nekem! :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Juba Menjetek kenguruval sétálni vagy tedd kendőbe és kösd fel magadra. Aztán szépen apránként újra próbáljátok meg a babakocsit.

Mesi :lol: :lol: El tudom képzelni párodat amint szíve hölgyei cuccait hordozza aztán levágja magát a homokba. Közli a közelben állókkal, hogy az a két szuper csak az enyém vazze. Az egyik a nejem a másik a lányom. Döntsétek el ki melyik :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Na jó, nem! Kiskolbi Párjának, de ez csak feltételezés... :D Mi ezt nem tudhassssuk! :lol:
(Aztán meg leshetjük a gmail-t, mert Kiskolbi majd ontani fogja a fürdőnacis fotókat). :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Emese!Ez se jött be!Söt van a telcsimen egy kedvenc zenéje amire mindig megnyugszik,általába erre alszik el.Na kipróbáltam de sz@rt rá!

KépKép
juba

lmóni! Ezt felolvasom mingyá Apának! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Juba Itt mindenkinek :wink: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Juba! Én is azt mondom, amit lmóni. Próbáld ki otthon a hordozókendőt, vagy a kengurut, és ha tetszik, vidd el abban, utána próbáld újra a babakocsit.

Kép
Kép
Kép
gremese

lmóni! Formában vagy! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Hát hihetetlen, hogy pörögtök, fél órája itt olvasok, elolvasom az utolsó hozzászólásokat, na mondom, frissítek, aztán írok, erre megint van egy csomó új hsz., megint elolvasom, megint frissítek, megint vannak újak és ez így megy tovább.......
De most akkor is írtam egyet!

A számítógépet meg ki fogom dobni az ablakon! Három percenként két percre elmegy a net, hát baromira unom!

KépKépKép
bongyi

Móni! Kép

Majd próbálkozok!

KépKép
juba

Bongyi! Akkor ne a számítógépet dobd ki, az nem tehet róla! :wink:

Gyere, pörögj velünk! :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Hát a családi fotókat látva jó pasi Kiskolbi férje az biztos :lol: :lol:(remélem apa nem olvas bele)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Bongyi!Adj neki Kép

KépKép
juba

Juba, ne idegesítds magad rajta, tudod, azt is megérzi! Amúgy tényleg millió oka lehet, de biztosan nem végleges állapot, hogy csak sír a kocsiban!

KépKépKép
bongyi

Melyik oldalon kell Kolbi papit nézegetni???

KépKép
juba

lmóni! Lehet, hogy családtag lesz, így házinyúlra nem lövünk.
Tudod! Máté és Zsófi...
(Nem mintha akarnék, itt van nekem az én édesdrága Apucim.)

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi
No ez jó kérdés :) szegénykém

Móni
Ja ez nálunk is így szokott lenni, csak most célirányosan sokminden kellett. :lol:
Cukor pofa :lol:
Mesinek :lol: :lol:

No ezek után merjek apáról képet tenni???? :lol: ti meg jól kivesézitek. De az enyém férjem is csak dicsizni lehet :)

KépKép
KépKép
fleur

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?