A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Doklimat már nem is zaklatom ilyenekkel, nem sok mindent lehet tenni....nem kéne kaja után feküdni, de a méhszáj miatt meg mégis kell...22-es csapdája és a méhszáj a fontosabb, tehát, ezt el kell viselnem...de eddig segít a Salvus, bármennyire is undorító az íze :D

Kép
babyteve2

Gumimaci
HA Budapeti hivatalból kéritek, akkor nem a kerületit kell hívni??
:oops:
Vagy most én keverek.
Az Anyakönyvi Hivatal az-az, ahol az esküvőhöz is időpontot kell kérni, nem???? :oops: :oops:

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80

Babyteve
És az ülés felrakott lábakkal, azt sem lehet?
Mármint úgy értem, h ülsz, de a lábad meg jól fel van pócolva?

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80

Szibi!
Itt egy másik oldal is. Itt beírhatod a települést és az irányítószámot és kiadja a címet, telefonszámot:

http://www.magyarorszag.hu/kozigazgatas ... nyakonyvez

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Gumimaci! Nekünk a Genesisben mutatta a nő, hogy a fején amit látunk fehéres szín, az a haja. Ez a 2d uh-volt, a 4d-n nem lehetett látni.
emma2008

Babyteve!
Én is pihenek itthon a nyílt méhszáj miatt. Szerintem ha kajálás után félig ülő pozicióban fekszel, nem lehet baj. Evés után egy fél órát ha üldögélsz, nem lehet baj. Az a lényeg, hogy ne álljál, ne járkálj sokat, mert azzal terheled a méhszájat. Az üléssel nem csinálsz annyi rosszat. Főleg nem egy fél óráig. Szerintem.

Kisscica!
De, a kerületit kell hívni, de nálunk kicsit más volt a helyzet, mert nem MO-on esküdtünk.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Emma!
Ezt érdekes lehetett látni. :D
Én 2D-n még annyit sem láttam az arcocskájából.
Direkt rákérdeztem a hajára és azt mondta a nő, hogy látni nem lehet, de szerinte biztos lesz haja, mert mostanában minden kisbaba hajjal születik. :roll: Hát, kíváncsi vagyok. :lol:

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Az a gáz, hogy este 6-kor eszem utoljára, hajnal 1 körül fekszem le (totál vízszintbe) és mégsem hagy a sav....(A lábfelpocolás, meg a félig ülés meg pont a gerincemen és a derekamon van a súly, amivel már szinte lebénultam...szóval, sehogysem jó...de mindent a babókért :D Még legalább egy hónapig bent kéne, hogy maradjanak, de azért próbálok felkészülni...

Kép
babyteve2

Babyteve!
Ne félj, benn maradnak még szerintem tovább is, mint 1 hónap. Hisz, látják, hogy a mamájuk mi mindent megtesz értük. :)

Sajnálom, hogy nem tudtam segíteni. :( Akkor csak kitartást tudok kívánni. Minden rendben lesz. :)

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Babyteve vért hányni, jajaj szegénykém! Tényleg orvos mit mondd! Várandósság nélkül is borzalmas.

Szibi
anyakönyvi hivatal minden kerületben van, de neked ott külhonban biztos más a dolog. Ott kell kérni, ahol összeházasodtatok. Magyaro-on volt?

Emma nagyon jó, van egy 0,33 as üvegem, abban lesz. Kösz az ötletet, mit hülyéskedek én a bögrével. Ezek szerint nálatok is neked kellett megvenni? Nekem amellett, hogy nem tudja jobb kéz, mit csinál a bal, az volt a legmulatságosabb.

Gumimaci Na gondolhatod, hogy az abonett kenyeret rögtön rétesre váltottam. :) Szerdáig hawaiiii.. Aztán meglátjuk mit mondanak.

Kép
téjé

sziasztok,

Kiscica én azt hiszem az ügyeleten fejeztem volna be a sétát, ha ilyen gyanús folyásom van ( mondjuk én egy paragép tudok lenni) Majd jelentkezz, hogy mi volt a dokinál, remélem minden rendben lesz!

Babyteve
, még ez hiányzott neked a fekvéshez...

Megint rendetlenkedik a fogam, jajj márciusban meg kell csináltatni azt a 2 koronát, de jó lesz.... Anyagilag is pont ez hiányzik...
mango.

Basszus .. ez a babanet automatikusan törli az üzeneteket egy idő után?? :shock: :shock:
Nem találom Zorroné lelevét, benne Kondor Kata számával :(
Pedig most szeretném hívni .. :? :?
Valaki segítsen!!!!
Priviben vagy valahogy.
Zorroné, ha itt vagy, dobd át még egyszer - köszönöm :)

Kép
szösszenet

szia Szösszenet
nekem lehet,h. megvan (ha volt annyi eszem,h. elmentsem pénteken) nézem a telefont és küldöm a privit, ha megvan
mango.

Oh, szuper lenne - köszönöm, várom :)

Kép
szösszenet

elküldtem Zorróné számát, remélem kivételesen átmegy
mango.

Köszönöm mindenkinek a Csenge-dícséreteket!!! Kezdem azért félteni szegénykét, remélem örülni fog a tesónak!
mango.

[quote="mango."]e írta:mango.lküldtem Zorróné számát, remélem kivételesen átmegy

Nem jön át sajnos :(
Elküldenéd mailben?
andi@black-out.hu
Ezer hála :)

Kép
szösszenet

küldtem mailt.

azt hiszem pihenek picit, nagyon sokat mozog a kicsi, de egész nap. Persze örülök neki, de ez a mennyiség már nem a cuki kategóriába tartozik :)
mango.

nem tudom, miért nem mennek át tőlem a privik, de most jut eszembe, hogy Szőlőnek is küldtem. Te megkaptad?
mango.

Mango - Köszi, de egyelőre az sem jött még meg :( :?
Sebaj .. pihizz .. majd úgyis befut Zorroné, és elküldi nekem Kata számát! ;)
Lehet a neted vacakol .. nem tudom ... de gyanús :)
Alíz is nagyon aktív ma (IS :D) .. de bírom még .. korán van :D

Kép
szösszenet

akkor ne is próbálkozzak ma már vonalzó készítéssel? pedig gondoltam itt a finisben eljött az ideje :)
mango.

na most megnézem, h. van-e vonalzóm, vagy nincs

Kép
Kép
mango.

Nahát, úgylátszik kezdődnek a problámásabb időszakok.
Brigi, lsz. jelezz majd mindenképp hogy mi újság, ill. ha még van vmi tünet (remélem persze nem lesz) pihenj!!!(és írd meg)
Babyteve, Neked is jobbulást, pihengess!
Szeretném Tőled és Gumimacitól kérdezni, hogy nektek a külső méhszájatok van nyitva v. a belső??
Nekem a külső van, és nem igazán pihizek, ennek ellenére -még?- nincs problémám.De ha a belső, akkor nem szóltam..
Ez az utolsó hetem a munkahelyen!!

Timi

Kép
tim27

és van :)

na nem monologizálok itt tovább :) sziasztok

Kép
Kép
mango.

Megjöttem a dokitól, méhszáj totál zárt (3000), a keményedések ellenére is! Zsófibaba tökéletesen megfelel a korának, csak a fejére emlékszem, az 8cm... a többit nem néztem. Viszont kaptam egy olyan tökjó képet... és nem tudom feltenni, mert az infra megint szarakszik... :evil: na, majd Zoli felkel (éjszakás volt) megkérem, nézze meg.
Mindenesetre a keményedésekre mondta, hogy igy a vége felé jó lenne, ha érzem, hogy összehúzódik, vágjam magam vizszintbe egy fél órára és ha lehet, csökkentsem minimálisra a "kirándulások" számát... :roll: két ovis mellett, akiket vinni-hozni kell, gyalogtúrával egybekötve...
A 36.héten kell mennem legközelebb, akkor kapok laborbeutalót meg leveszi a Streptot...

Babyteve!
Nem fogsz még szülni, szófogadó gyerkőcök azok.. :wink:
De azért vigyázz magadra!

Szibi!
Csini vagy, nem bálna :!: :!:

Emma!
Cuki a bébi! És azért elég jól látni az arcát!
Vendég

Sziasztok!

Na, végre feltámadtunk!!!:)

Szössz: a Kondor Katát szeretnéd választani? Én is anno őt akartam Andrisnál, de 5 hónappal előtte már betelt neki minden. Remélem sikerrel jársz!!

Holnap kezdődik a 36. hét, már nagyon várom a végét, sok már ez így, Andrissal együtt....

Kiscica: mindenképp menj dokihoz!!!

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Pumpó: pihenj sokat!

Nekem is van mostanában, hogy megyek és azt a hülye sportkocsit kicsit görnyedve tolom és olyankor.....meg most is.......jól bekeményedik a hasam..

Kép
klarka

Téjé!Azt még elfelejtettem írni, hogy amikor összekevered a szőlőcukrot a 3 dl vízzel, mindenképpen egy nagyobb edényben, mert ugye amíg a cukor nem oldódik fel, nem fog elférni a 0,33 l-es üvegben.
emma2008

Pumpóka! Köszi. Az tök jó, hogy zárt a méhszájad. Ezek szerint most eleget hízott a kisbabád? Úgy emlékszem, mintha a múltkor azt írtad volna, hogy kicsi a súlya.
emma2008

Tim!
Nekem a külső nyílt ki, decemberben vette észre a doki, azóta vízszintes pihenésre ítélt. Több vizsgálat volt azóta és nem nyílt tovább, így én nem fekszem egész nap. Persze kímélem magam, a férjem nem is engedi, hogy házimunkát végezzek. De azért néha elmegyek vásárolni is.
Babytevénél azért más, mert 2 gyerkőc tornázik odabenn, nagyobb a nyomás is a méhszájon. Gondolom én.

Pumpóka!
Örülök, hogy minden rendben a kiscsajjal! :D
Várom a képet!
Azért a keményedések miatt próbálj pihenni, amennyit tudsz a fiuk mellett.

Az baj, hogy én nem érzek keményedést? Nem tudom mi az. :roll:
Néha kemény lesz egy-egy helyen a pocim, de azért, mert a picurom kinyomja valamelyik testrészét. Mindig érzem olyankor, hogy mocorog.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

gumimaci, min depiztél be? anyaság? kis baba? vagy min? én meg sírós lettem. pl. mondtam a páromnak, hogy mennyire szeretem, és erre rögtön elkezdtem bőgni...ő meg azon mosolygott, hogy látta, hogy visszaakarom fogni magam és úgy remegett az álam, mint egy kis gyereknek.
emma, melyik chicco szekeret vetéttek meg? dobsz egy képet? mi is azt vettünk...jók a 4d-s képek.
kisfruzsi, kérdeztelek, de ezek szerint nem olvastad. egyedül mész fotózkodni, vagy a pároddal?
kiscica, feltétlenül tudasd, hogy mit mondott a doki.
szibi, a bálna nem Te vagy! Azok azt hiszem valami nagy vízben élnek, talán óceán a neve. ajánlom az állatos programokat nézni, és akkor megtudodhatod, hogy mit nevezünk bálnának. Te teljesen oké vagy, a pocakod nő csak.
téjé, a kórházban miért nem keverhetd össze a cuccot? már víz sincs? ez gáz! már az is, hogy a komoly 179 ft-os glükózt is neked kell megvenni. remélem jó eredmények fognak születni.
babyteve, Sajnálom a gyomorégést, együtt érzek Veled. Tudom milyen, bár én még vért nem hánytam, csak kaját. ma éjjel én sem aludtam miatta. Azt hiszem bizonyos kaják hozzák ki belőlem. Nekem még használ a Rennie, ha bekapom, akkor utána van esélyem kb. 10 perc múlva hátam jól felpocolva elaludni (aztán megint ébredni a savra). A nyelőcső égés szerintem a legrosszabb, na meg a "visszabukás" (ezt érezhetik a kisbabák is? bár nem hiszem, mert én nem rögtön kaja után bukok.) Én is 6 előtt vacsizok, és ez a szxr 11 után jön csak rám.
pumpó,örülök a jó híreknek.

Hihetetlen, de 2 hét múlva nem kell mennem sehova (dolgozni), mert kezdődik a szabi kivétel!!! :lol: :lol: :lol:
Szép napot!!!
1Bambi

Kép
1bambi

Sziasztok!

Visszaolvastam ugyan, de most nem reagálok,ha nem baj. Látom, másnak is vannak problémái. Kisscica, Babyteve, vigyázzatok magatokra !

Most elbúcsúzom tőletek, remélhetően csak rövid időre. Ma megint dokinál voltam, eredetileg gyógyszerprobléma miatt - amit előzőleg fölírt, abból már csak épphogy lehetett kapni, mert kivonták a forgalomból. Úgy volt, hogy keres egy másikat. Aztán megnézte a méhszájat, és sajnos rosszabb lett. Úgyhogy most be kell feküdnöm a kórházba. Annyit tudok biztosan, hogy magnéziumot fogok kapni infúzióban, talán mást is. Jobb esetben csak pár nap, ha nem múlik, akkor 1-2-3- hét.
Vendég

Timi, nekem 3110-es volt 2 hete a méhszáj, tehát a külső nyitott, de van rövidülés is...(meg ugye, két kölök nyomja, rúgja ezerrel...)

Pumpóka, ezek jó hírek! :D

Én a cukorterheléshez vittem mindent (mert azt mondták, ne keverjem be otthon :twisted: ), tölcsér,bögre kiskanál, szóval, szinte kiskonyha, és jól is jött, mert mindent felhasználtam...(és tele volt a váró, de lecartam :oops: ) Tényleg jobb otthon elkészíteni, viszont ne hideg vízzel, mert nagyon összeáll, és akkor fúró is kell hozzá....csak utána hűtsd le! :D Hajrá a jó eredményért!

Kép
babyteve2

Ne haragudjatok lanyok, de mi az a "koszmo" :?: :?: :?: Valami tetu vagy ruh :?: Ha jol emlekszem, Nono irta.

Topiktalis kepek aranyosak, mindenki pocakosan mosolyog. Szep ez az idoszak, nem, lanyok :lol: :?:

Kiscica80, a veres valadek, eros gorcsok es mensiszeru fajdalom rosszul hangzik. Menj dokihoz :!:

Koszonom a bokokat a hasfotomhoz :!: Szibi, en lennek a piros pullcsis.... :wink: a te kepeid is jok :wink:
katavirag

Jujj, Virág.... :( A legjobbakat Nektek, szorítok nagyon, hogy minden úgy legyen, ahogy eltervezed!

Milyen bogyót szedtél egyébként? És mennyi a méhszáj, amivel befektetnek? (Ettől félek én is, mert a gyógyszer és a mg szedése ellenére sem csökkennek a keményedések és összehúzódások... :( )

Kép
babyteve2

Virág: vigyázz magatokra!!!! :oops: :lol:

Kép
klarka

Bambi!
Olvasgattam a babanetet, mindenki annyi rucit vásárolt, kész babaszoba fotókat raktatok fel. Én meg még sehogyan sem állok. Persze van már 1-2 dolog, ami megvan, nagyobb tétel is (kiságy, babakocsi), és akadnak kisrucik is. De a listámon még annyi minden nincs kipipálva... Babaholmik, meg a kórházi csomagba is ami kell. És úgy éreztem, hogy nem leszek kész időben. Mindenképpen várnunk kell a fizetésig, addig nincs pénzünk vásárolgatni. :?
Úgy szeretnék mindent megadni ennek a kisbabának és megijedtem, hogy még a kezdeti dolgai sem lesznek meg.

És volt még valami... De ezen is már csak mosolygok. Olyan kevesen dícsérték meg itt a kisbabám pofiját. Pedig eddig én azért igyekeztem minden fotóra reagálni. De tudom, hogy butaság ezen agyalni, és főleg, hogy mindenkinek megvan a saját gondja-baja és mindenki igyekszik, azért van, hogy elfelejtkezünk valamiről. Velem is megesik. Már működik az ANYATIGRIS nálam is. :D

De most már jobb, mert talán pénteken már lesz fizetés és akkor belevetjük magunkat ezerrel a vásárlásba. :D

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Bambi! Kép Ezt a babakocsit vettük. A színe is ugyanez (piros-szürke).
emma2008

Van a sportkocsi részhez külön meleg lábzsák. esővédő. A pelenkázó táskában volt még pelenkázó alátét is. A Brendonban vettem a hordozóra és a mózesre, és még a kiságyra is szúnyoghálót. Egész nyáron a Balatonon leszünk, ott meg esténként azért sok a szúnyog.
emma2008

Gumimaci!Nagy nehezen elolvastam az apróbetűs részt. Mikor raktad fel a kisbabád képét? Ne haragudj, hogy nem reagáltam, nekem is nagyon jól esett, hogy páran megdícsérték a 4D-s felvételt. Lehet, hogy pont nem voltam fenn a neten és azért kerülte el a figyelmemet?!
emma2008

Én is rátapadtam a monitorra rendesen! :D Gumimaci, biztosan gyönyörű a babód, csak lehet, hogy átsiklottam felette! :(
Akkor közkívánatra: kérjük a babóképet! :D

Kép
babyteve2

Virág!
Sajnálom. :( Vigyázz magatokra! Remélem pár nap múlva ismét otthon leszel. Majd írj, mikor tudsz.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Bambi na remélem víz lesz. Nehogy falra fessünk ördögöt! :twisted: A nőci mondta, hogy keverjem ki otthon, és úgy jöjjek be vele. Ki érti? Nem hiszem, hogy jó eredmény lesz, ha a zsemle tejtől 9,9. Akkor ne várjak csodát a 75gos löttytől. köszi a tippeket mindenkinek!

Virág Sajnálom. Várjuk a híreket, esetleg valamelyik családtagtól!

Kép
téjé

OK. De tényleg nem akartam még leírni sem, amit gondoltam, csak Bambi rákérdezett.

Akkor "közkívánatra" és "csodálatra" ismét itt van :D :

Kép

és a bizonyíték is, hogy kisfiú:

Kép

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Köszönök mindenkinek mindent! Remélem, hatni fog az az infúziós magnézium. Majd a férjemet ráveszem, hogy írjon nektek, ha van valami.
Vendég

emma, :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: , mi a kék-bézs színűben nyomolunk majd :lol: :lol: :lol: :lol:

gumimaci,
a kisbetűkhöz: én is éreztem már így, akkor nem jöttem hetekig. nem keresett senki. rosszul esett. aztán úgy voltam vele, hogy jó lenne mégis csak idetartozni, olyanokhoz, akikkel szinte egy cipőben járok...azonos gondok, élmények, kérdések, stb. aztán néha ha most sem reagál senki, nem nagyon török le. ettől függetlenül én jelentkezgettek, hátha valakit érdekel. meg kiírom magamból. néha olyan dolgokat is, amiket másnak nem tudok elmondani. meg szeretem olvasgatni, hogy kivel mi van. a márciusiakat is olvasom.
na meg én átmentem egy nagy lelki törésen az elmúlt 2 évben. az állítólagos nagyon jó barátaim eltűntek, nem az én hibámból. (pedig részben miattuk maradtam Mo-n.) most alig van 1-2, ők sem Pesten...csak a párom van...a kollegáim jó fejek, de igazán csak az egyik az aki "mindent visz". de ő sem érdeklődik...szóval egyedül vagyok, mint a kis ujjam. de szeretem olvasni ezt a fórumot, mert néha úgy érzem, hogy tartozok valahova.
és én is hajlamos vagyok nem reagálni mindenkire. aminek nem tudom az okát megmagyararázni. valahogy úgy jön ki. de nem azért mert valami bajom lenne vele/velük...
Szóval fel a fejjel! Ha gondolod ezután minden nap megkérdezlek, oké??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sajnálom, hogy úgy érzed, hogy egy csomó mindent még nem adtál meg a babádnak. De csak Te érzed így. Sokat gondolsz Rá, nem? Simogatod, nem? A gondolataid körültötte járnak, nem? Ha ezekre igen a válasz, akkor már sok mindent adtál neki. Nem tudom hol laksz, de ha megközelíthető közelségben (szép magyarul), szóljál ha kell segítség. Én még járóképes vagyok...
Fel a fejjel!
Bambi

Kép
1bambi

virág: ügyesen. sajnálom :cry: :cry:
gumimaci: így már emlékszem. azt hiszem azért nem reagáltam, mert nem tudtam "olvasni" a képet. hihetetlen, hogy mennyi féle minőségű felvétel készül. Van amelyik olyan, mint egy fotó, van amelyik (pl. az enyémek is) meg hát....
Grat. a kukishoz, ez tényleg bizonyíték.
Bambi

Kép
1bambi

Gumimaci!Tényleg nagyon aranyos, pufi arca van. Most már emlékszem, és be kell vallanom, hogy láttam. A kisfiú bizonyítékról ismertem fel. Bocsánat, hogy nem ragáltam!

Bambi! Nem fogjátok megbánni, nagyon jó minőség! Minden szuper rajta.

Most mennem kell, viszem a lányokat edzésre.
emma2008

[quote="téjé"][ írta:téjéb]Nici köszi, majd lentebb írom. Abba kell hagynom a diétát.
Az én sztorim, csak nem tudom sírjak, vagy nevessek: Szóval ma reggel éhgyomorra mentem, mondván, hogy cukros lötyi ivás van. Nem mondja, az én orvosom, csak beszélgetünk, meg keresünk egy dietetikust. Na jó. Akkor bemutatott az osztályvezető főorvosnak, vázolta az esetet. A főorvos megkérdezte miért diétázom? Mondom, mert az orvos ezt mondta. Azonnal hagyjam abba! Mert akkor a cukros lötty ivászat fals eredményt mutat. Majd csütörtökön menjek be vesznek vért, majd vegyem meg magamnak a cukros löttyhöz a glükózt, és otthon keverjem ki. Magyarán lötyögtessem a kórházig egy bögrében, igyam meg, aztán 2 óra múlva újabb vérvétel. Lányok ez nem vicces!!!!!!!! A glűkóz amúgy kemény 179 ftba került.

Ezt nekem is így kellett, otthon kikevertem egy fél literes üvegbe, de vigyázz, ne citromlevet, hanem egy citrom levét tegyél bele, mert az üveges citromlében van szénhidrát!!!
Remélem minden rendben lesz!

Kiscica, remélem minden rendben lesz, vigyi magadra! Babyteve Te is!
Emma, édes a babókád! :)

Én ma kiszaladtam melóból, és megvettem a babakocsit, mivel nagyon le van most árazva a soroksári outletbe, mikor telefonáltam még volt 5, kb fél óra múlva mikor odaértem, az utcsó csomagolt darabot kaptam meg, a mögöttem lévő srác már a kiállítottat vihette el! Mázlim volt :)
Még kibontani nem volt időm, csak felvittem apósékhoz (hogy fel ne törjék emiatt az autót, és otthon meg nem tudtam volna egyedül felcipelni), és szaladtam vissza dolgozni, de majd kicsomizom, jól meglesem, és lefényképezem :)
Annyira örülök neki, igaz egy bibije van, hogy kék, de az a legkevesebb, ahogy apósom mondaná, a gyerek majd rózsaszín ruhában lesz benne :lol:

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

Gumimaci, írd le nyugodtan, ami bánt, sokan vagyunk, vki biztosan reagál majd! (Egyébként nekem is vannak ilyen pillanataim, amikor úgy érzem, senki sem válaszol, akkor én sem jövök egy darabig. De mivel szinte ugyanazokkal a gondokkal küzdünk, akár lelkileg, akár testileg, ezért ez a legjobb hely, ahol ki tudjuk "sírni" magunkat...meg a legolcsóbb is...két barátnőm is van, aki most terhes, de egy kezemen meg tudom számolni, hányszor tárgyaltam velük babás témáról...(az egyik ápr. 17, a másik ápr. 20., tehát, még az időpont is majdnem ugyanaz). Én sem reagálok mindenre, pláne, ha sokat kell visszaolvasnom..vagy el is felejtem, mint pl. a talis képek, vagy Téjé esküvője... :oops: Szóval, azok is klassz képek! :D És gyönyörű a pici fiad! :D

Kép
babyteve2

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?