hene, megy a drukk!
szia trixy!!!

üdv nyuszifülkének.

hallottam a híreket és örülök hogy itt vagy. ő nem jön?
anyjuk, a cigis kismamák engem is nagyon kikészítenek. és az a legbosszantóbb, hogy az ő gyerekük meg egészséges pedig tesznek rá...
és tegnap végre megjött a kiságy!

össze is raktuk és már benn figyel a szobában. majd teszek fel képet, csak a gép most nincs itthon a férjem telefonjáról meg nem tudtam feltölteni...
képzeljétek tegnap hogy jártam... Ugye csináljuk a szigetelést és itt volt két unokatesóm segíteni. Férjem hazaért öt körül. és átöltözött hogy segít. Nekem fél hétre jöttek tanítványok (és tök vicces volt, mert bennem csak az volt, hogy nyolckor végzek és úgy összekeveredtem, hogy valamiért csak a nyolc óra volt bennem és tök nyugodtan ücsörgök kinn a kertben amikor az egyik beállít. Akkor esett le, hogy fél hét...) Na a lényeg, hogy akkortájt keressük a férjemet, hogy hol lehet. Mondja az egyik unokatesóm, hogy elment valami mérőszalagért. Mondom oké. Előrejövök, kérdezem a másiktól is, hogy nem látta-e. De nem. Bejöttem a házba, itt sem volt. LEkiabáltam a garázsba, ott sem... Kocsi a ház előtt. Mondom rácsörgök. Hívom telefonon, az meg ott csörög mellettem. Dehát ott voltak a tanítványok úgyhogy kezdtük az órát. Kb. fél óra múlva jön be unokatesóm hogy még mindig semmi. MOndom lemegyek a garázsba, megnézem nem esett-e le a lépcsőn. De nem. Tartom tovább az órát de már tök ideges voltam, sose csinált ilyet. Amikor már vagy egy órája nem tudtuk hol van, mondom átkiabálok a szomszédba, hátha. (Egy nagy diófa kitakarja a kertjüket) és nem hiszitek el, de ott volt. Leállt dumcsizni a szomszéd sráccal! Amíg az unokatesóim itt nyomták az ipart (egész nap)... Aztán csak az erkélyről kiabáltam neki hogy jöjjön haza de gyorsan, mert a mamma jól kiosztja mindjárt. Ott röhögtek a szomszédok is.

A lényeg, hogy valami ragasztószalagért ment a sráchoz és ott ragadt. De engem már a frász kerülgetett mert soha nem csinált ilyet. Úgyhogy jól megnyugodtam hogy nincs semmi baja...
Na most megyek, mert nemsokára megint itt vannak a srácok és folyt. köv. De ha minden igaz, akkor hétvégén már lehet színezni!

Alig várom.
Majd jövök még, addig mindenkinek szép napot!