A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Aztaaaaaa! :shock: :shock: Eztnemhiszemel!!! Hene! Én is ilyen gyors akarok lenni majd ha eljön az ideje! :lol: Ez fantasztikus! Annyira örülök! [b]Hatalmas gratula [/b]Hene! Gyönyörű lett az első topikbabánk!!!! :wink:

Marcsi - köszi hogy írtál! Pont fürödtem, csak most láttam meg! Sajna Hene nem küldte el nekem a tel.számát, így nincs benne a listámban!

ANNYIRA ÖRÜLÖK!!!!! :D :D :D :D
Vendég

Mát 5 perce csak a fotót bámulom! Olyan cuki, el sem hiszem, komolyan! És pár órája még ugyanúgy pocakban volt mint a mieink! :)
Nórim is egyből olyan izgatott lett, hogy össze-vissza bugrál! :lol:

Ami - remélem nem harizol hogy írtam! :) De muszáj volt megosztanom veled, annyira örülök! :wink:
Vendég

Hali!

Én is pont fürödtem...
Aminak is írtam, de szerintem ő ki van kapcsolva, mert nem kaptam jelentést...

Én sem bírok magammal...
annyira örülök!

ANYUKA LETT.

TI OTT A SOR ELEJÉN!
KÉSZEN ÁLLTOK?
Vendég

:lol: Aminak én is írtam! Reméltem hogy még nem alszik, viszont így jobb hogy kikapcsolta a tel-t, legalább nem ébresztettük fel! :oops:

Marcsi, én már most indulnék! De komolyan! És tökre meghatódtam ettől a fotótól. Tiszta hülye vagyok, de tényleg most kezd az egész olyan valóságos lenni! Annyira jó! Olyan fontos pillanatok ezek! Tökre örülök hogy együtt élhetem át veletek! :)
Vendég

Na, lányok erre varrjatok gombot!

Most jött egy újabb sms...
De ez ismerős számról:
Nagy Luca,
2008.05.29. 19.07, 3970g 52 cm.

Akkor biztos, hogy Henétől jött a fotó?!

Én most teljesen megzavarodtam... :shock: 8)

az az egy bíztat, hogy a kis emberke csuklóján Henrietta név olvasható...
Az pedig nem az ismerős anyuka...

Még ilyet!!!!
Ha valaki tudja Hene számát, az erősítsen meg priviben!!!

Légyszi-légyszi......... :roll:
Vendég

Sziasztok!

Nem tudtam aludni, tudtam, hogy most ide kell ülni!

Először is gratulálok a babá(k)hoz!

De hogy kinek?

Kép
Kép
patr

Ugyanis Henének elvileg fia lesz, Gergő. :lol:

Azonkívül, ha a baba csuklójára Henrietta van írva, akkor ő nem lehet azonos Nagy Lucával!
Lucája Sziszkának lesz, de ő meg írt 10 után, tehát ő sem lehet.
Ennyit tudtam így hajnalban kideríteni!

Alig várom, hogy reggel legyen, és jöjjön valaki, aki többet tud! :D

Kép
Kép
patr

Közben jobban felfogtam amit írtál Marcsi, hogy Nagy Luca az ismerősöd babája.
Tehát vagy Henétől jött a kép és Gergő helyett kaptak egy kislányt, vagy...?

Jól elvagyok így hajnaltájt!
Jöhetne valaki erre.

Kép
Kép
patr

Sziasztok, jöttem, ahogy tudtam, hogy tisztázzam a tegnap esti félreértést.

Nagy Luca, a keresztanyám unokája, kis tömör gyönyör, bár fotóm nincs róla, de ha lesz, ígérem megmutatom.

VISZONT MOSTMÁR FÉLREÉRTÉS NÉLKÜL TUDATOM MINDENKIVEL, HOGY GERGŐ TEGNAP ESTE 21 ÓRA 18 PERCKOR 3290G-MAL ÉS 54 CM-REL MEGÉRKEZETT
[size=24]HENE ATTÓL A PERCTŐL ÉDES
ANYA LETT!

SZÍVBŐL GRATULÁLOK NEKIK![/size]
És újra a fotó, mert szerintem mindenki szívesen ébred rá:

Kép
Vendég

Hát nem csodaszép? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

HENÉNEK ÓRIÁSI GRATULA! GERGŐ GYÖNYÖRŰ KISFIÚ! SZÜLŐKNEK SOK BOLDOGSÁGOT, GERGŐNEK SOK TEJCSIT!

Marcsi! Köszönjük a híreket! A szám amit írtál amúgy stimmel és Henét hívják Henriettnek! :D A barátnődnek is NAGY GRATULA LUCA BABÁHOZ!

Andi! MEGY A DRUKK TE KÖVETKEZEL! :D :D :D
Vendég

Jajjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!

Hene: nagy nagy gratula az egész családnak!!!!!!!!!!! Gyönyöürű baba!

1212120284.3708.doc
Vendég

Még is lett májusi babánk!!!

Marcsi te mit tudsz??? Sima szülés volt???
Vendég

Sziasztok!

Csajok! Köszi a sms-ket,ha tudtam volna!!!!!!!!!!!!!!
6 percen múlt!!!! :twisted:
Ha lefekszem ki szoktam kapcsolni,de még nem aludtam!
Na mind1,így is jó!!!!

HENE!!!

Kép

Egy kicsit én is összezavarodtam,hogy akkor most ki is a Luca,és Henrietta???????
De végül összeállt a kép!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Én nagyon szarul vagyok!
Megint ugyanazt csinálja a derekam mint a múlthéten!
Annyira fáj,folyik a könnyem,ver a víz!
Időnként a hasam is begörcsöl!
Már beálltam a meleg zuhany alá,de semmit sem segített!!! :cry:
Ha lefekszem még rosszabb!!!
Nemtudom mi ez,de nemsokáig bírom!!!!!!!!

Apa tegnap aztmondta úgy érzi a mai popdarálót nem látjuk!! :lol:
Kíváncsi vagyok!!

NÉZZÉTEK A VONALZÓMAT!!!

Úgy irigylem Henét,milyen boldog lehet most!
Tünemény ez az apró ember!!!!!!!!!!

Hajrá!! Sz.andi,Sziszka,Wera és aki még menni akar!!!!
Ha így maradok én is-én is-én is!!

Kép

Kép
ibm

Ezt pedig Gergőbabának:

Kép

Kép

Kép
ibm

IBM! Sajnálom, hogy ennyire fáj a derekad! Jó ha tudod mától ÁRON hivatalosan is előbújhat! Hajrá Áron! :D ARI A SZEKRÉNYEN A FELÍRAT! :D
Vendég

Köszi Babu!

Igen,nagy megkönnyebülés,hogy mától hivatalosan is jöhet!
Persze örülnék ha még egy hetet kibírna odabenn,csak ez a fájdalom múlna el!
Vagy legalább jó lenne ha lefeküdnék,de még rosszabb!! :cry:

Kép

Kép
ibm

Küldök Gyógysimit és Gyógypuszit hátha elmúlik! :D
Vendég

Ami: te is beléptél a bűvös betöltött 37. hetesek közé!
Vendég

Én meg a 35. -et töltöttem! (mindjárt itt az utolsó mérföldkövem a 36., ez volt az utolsó amit mindenképpen el szeretnék érni! :D :D )
De azért a rendes gyerekek kivárják szépen az idejüket, mondtam is Dóri babának!
Vendég

Azt úgy sajnálom, hogy ilyen fájdalmad van Ami! Bocs! Ezzel kellett volna kezdenem, csak teljesen fel vagyok spannolva!
Majdnem sírtam mikor megláttam Gergő baba fotóját!
Vendég

Én is majdnem sírtam!
Annyira édes!
És annyira jó lehet most nekik!

Kicsit visszapárnázom magam az ágyba és olvasok,hátha!
Beszarok úgy fáj!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!
Látom lemaradtam-ez fantasztikus!!
hatalmas gratula Henének,és persze Gergő babának is!!! :D :D :D :D Nagyon édes kisbaba!!
Akkor most sorra jöhetnek a Babák-hihetetlen hogy már itt tartunk :lol:

Kicsi fiam,úgy tűnik beteg lessz,mondja hogy fáj a füle,most vagy elviszem én,mert Apa dogozik,vagy még várok vele mert hőemelkedése sincs-még :?

Kép
Kép
Kép
kike

Jó reggelt!

[b]Hene!
Gratulálok! Gyönyörűséges!!!!!! Jóképű!!!!

Sok Boldogságot, Tejcsit kívánok!!!!

Szly![/b]
Gyógypusszantyú Rolkó kicsi szájára!

VKata!
Milyen édi kis pocid van!!!

Nekem is vannak apró kiütések, de én a melegre és az izzadásra fogtam.

Marcsi!

Csini vagy! Főleg a piros rucis tetszett!!!!

Kriszti!

Levi is szépen nődögél! Gratula!

A bagózó kismamákat én is meg tudnám folytani egy kanál vízban. Hány ilyet láttam, amikor álltam a meddőségi előtt. :(

Anyjuk!

Hogy áll a melegvizes projekt?

Szép a proclid! Alakul az Anna Lak!

Dodó!

Nagyon tetszik a függönyöd színe!

Kike!

Sajnálom a tegnapi kaki napot! Vercsinek azért nem lett komolyabb baja ugye?

Krisinek gyógypuszi a fülére!

Kimma!

Örülök, hogy jó lett a cukkered! Nekem tetszik a verda, amit felraktál!

Bondi!
Örülök, hogy Törpöd jól viselte a vizsgálatokat. ;)

Tegnap egész napomat egy 5 hónapos tündéri legénykével és az anyukájával töltöttem. Meglátta délután az uramat és nem tudta levenni a szemét róla. Cuki volt, ahogy tágra nyílt szemekkel követte a tekintetével, ha meg az ülében volt akkor is csak nézte és nézte.
Nagyon jó volt! Sokat nevettünk és játszottunk. Kaptunk egy bazi nagy táska ruhát. Azt hiszem nem is kell vennem Lacinkónak csak bodykat.
[/b]
20150601134430

Csajok!
Még mindig Henén jár az agyam! Annyira szép az a Kisfiú! Picsoghatok kicsit?
20150601134430

Viki! Ilyenkor lehet picsogni! :D Örülök, hogy jól érezted Magad tegnap! Biztosan tündéri volt a kispasi!
Vendég

Csajok!

Elfelejtettem megkérdezni a dr-től az Algopyrint!
Szerintetek bevehetek egyet?????????
Annyitól nem lesz baj nem???
Annyira fáj!!!!!!!!
Azt akarom,hogy elmúljon és aludni-aludni-aludni! :cry:

Kép

Kép
ibm

Viki:köszi a gyógypuszit.Csak egy kis seb lett a térdén,de azért itthon nyavajgott rendesen,hogy fáj neki,bezzeg oviban meg se mukkant :D

Remélem Kristi kilábal ebből,gyógyszerezés nélkül is.

Az tök jó hogy kaptatok ruhákat! :D

Kép
Kép
Kép
kike

Viki:köszi a gyógypuszit.Csak egy kis seb lett a térdén,de azért itthon nyavajgott rendesen,hogy fáj neki,bezzeg oviban meg se mukkant :D

Remélem Kristi kilábal ebből,gyógyszerezés nélkül is.

Az tök jó hogy kaptatok ruhákat! :D

Kép
Kép
Kép
kike

Ibm! Egytől biztosan nem lesz baj! :D
Vendég

Hogy ezt miért kétszer küldte el? :roll:

Ibm:jobbulást,lehet hogy előjele valaminek? :wink: Szerintem egyet bevehetsz.

Kép
Kép
Kép
kike

Babu!
Nekem most lett olyan "közeli", hogy itt bármikor lehet BABA! Olyan, mint amikor várom a karácsonyt, de igazából csak amikor a fát és az ajándékokat meglátom, akkor érzem azt hogy tényleg itt van.

Ami!
Sztem 1 bogyó nem árthat!
20150601134430

Babu!
Nekem most lett olyan "közeli", hogy itt bármikor lehet BABA! Olyan, mint amikor várom a karácsonyt, de igazából csak amikor a fát és az ajándékokat meglátom, akkor érzem azt hogy tényleg itt van.

Ami!
20150601134430

Babu!

Ami!
20150601134430

Viki! Pont tegnap beszélgettük Apával, hogy még csak most derült ki, hogy baba lesz és ha belegondolok napok kérdése, hogy kibújjon! :D
Vendég

Kike! Kristinek jobbulást! Gyógysimi és Gyógypuszi a buksijára!
Vendég

Bizony bizony! A tegnapi nagy babázás után is mondta az uram, hogy már nagyon várja, hogy Lackó itt legyen velünk. :D
20150601134430

Apa is nagyon várja Szabit de azért egy kicsit fél az új helyzettől! :D
Vendég

Hamar belerázódik majd! :wink:
20150601134430

hene, megy a drukk!

szia trixy!!! :) üdv nyuszifülkének. ;) hallottam a híreket és örülök hogy itt vagy. ő nem jön?

anyjuk, a cigis kismamák engem is nagyon kikészítenek. és az a legbosszantóbb, hogy az ő gyerekük meg egészséges pedig tesznek rá...

és tegnap végre megjött a kiságy! :) össze is raktuk és már benn figyel a szobában. majd teszek fel képet, csak a gép most nincs itthon a férjem telefonjáról meg nem tudtam feltölteni...

képzeljétek tegnap hogy jártam... Ugye csináljuk a szigetelést és itt volt két unokatesóm segíteni. Férjem hazaért öt körül. és átöltözött hogy segít. Nekem fél hétre jöttek tanítványok (és tök vicces volt, mert bennem csak az volt, hogy nyolckor végzek és úgy összekeveredtem, hogy valamiért csak a nyolc óra volt bennem és tök nyugodtan ücsörgök kinn a kertben amikor az egyik beállít. Akkor esett le, hogy fél hét...) Na a lényeg, hogy akkortájt keressük a férjemet, hogy hol lehet. Mondja az egyik unokatesóm, hogy elment valami mérőszalagért. Mondom oké. Előrejövök, kérdezem a másiktól is, hogy nem látta-e. De nem. Bejöttem a házba, itt sem volt. LEkiabáltam a garázsba, ott sem... Kocsi a ház előtt. Mondom rácsörgök. Hívom telefonon, az meg ott csörög mellettem. Dehát ott voltak a tanítványok úgyhogy kezdtük az órát. Kb. fél óra múlva jön be unokatesóm hogy még mindig semmi. MOndom lemegyek a garázsba, megnézem nem esett-e le a lépcsőn. De nem. Tartom tovább az órát de már tök ideges voltam, sose csinált ilyet. Amikor már vagy egy órája nem tudtuk hol van, mondom átkiabálok a szomszédba, hátha. (Egy nagy diófa kitakarja a kertjüket) és nem hiszitek el, de ott volt. Leállt dumcsizni a szomszéd sráccal! Amíg az unokatesóim itt nyomták az ipart (egész nap)... Aztán csak az erkélyről kiabáltam neki hogy jöjjön haza de gyorsan, mert a mamma jól kiosztja mindjárt. Ott röhögtek a szomszédok is. :) A lényeg, hogy valami ragasztószalagért ment a sráchoz és ott ragadt. De engem már a frász kerülgetett mert soha nem csinált ilyet. Úgyhogy jól megnyugodtam hogy nincs semmi baja... :)

Na most megyek, mert nemsokára megint itt vannak a srácok és folyt. köv. De ha minden igaz, akkor hétvégén már lehet színezni! :) Alig várom.

Majd jövök még, addig mindenkinek szép napot!

KépKép
muffin

Babuli:köszi neked is.Még mindig nem tudom mit sináljak vele.Csippásak a szemei,lehet hogy oda is ráment a gyulladás,de nincs láza,viszont jön a hétvége. :?

Kép
Kép
Kép
kike

Muffin! Apa jól megtréfált! A munkával csak óvatosan inkább csak nézd ha lehet! :wink:
Vendég

Kike! Inkább menjetek el a dokihoz!
Vendég

HENE ISten hozta Gergőt szép földi világunkban, legyen szép és napsugaras élete!

És naná, itt bőgök... Olyan hihetetlen, és hirtelen kezd az egész túl valóságos lenni.

Andi caulophyllumot próbálj 6os, vagy 12 es potenciálban kérni. Ha 6ostz kapsz, akkor szopogass napi 3x, ha 12 est, kétszer 3 napig. És egy hét múlva lehet ismételni. Nagyobbat így előzetesben nem ajánl a könyv. (a potenciál a hígítása, rajta van a fiolán ch és egy szám) . Patikust csókoltatom, ha ennyire nem ismeri, ne faggasd, de van egy könyvük nekik is, amiben tutin benne van ám...

potyka

hát csajok ez nagyon vicces. Valamiért az előbb amikor elkezdtem írni cask tegnap este fél kilencig töltött be. Nem tudom miért de pont a hírekről maradtam le. Úgyhogy módosítok nem a drukk megy henének, hanem a gratula!!!!!!!!!!! :)

KépKép
muffin

babu, én nem szigeteltem. Én csak füvet nyírtam. :)

KépKép
muffin

Ami: bevehetsz szerintem is! Azt semmiképpen nem kell hagyni, hogy így fájjon!

Babu: az én férjem is nagyon várja és mégis nagyon fél az új helyzettől! DE majd megszokják és megszeretik hamar szerintem!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.04 09:03-kor.
Vendég

csajok, nem azért van henriette a karszalagon, mert hene neve az? Csak úgy eszembe jutott ha már ezen dilemmáztunk. :)

KépKép
muffin

Hát ez csodás reggel!

Annyira örülök Henének!!ÁÁÁÁ.
Gratulálok Neki is meg a kicsi fiának is!!!

Mennem kell Nst-re és vizsgálatra. Majd jövök. De Hene miatt be kellett nézzek!

Jaj, de jó....

Potyka! Nagyon szépen köszönöm az infót. Utána járok.

Sziasztok!

sz.andi

Hú, hát micsoda remek hírre jövök én itt reggel!!!

HENE!!
Óriási nagy gratula neked! Isten hozta Gergőt!!! Jó egészséget!!!!

Én ma 2-re megyek a dokinőhöz!! Remélem még most is azt mondja majd, hogy fejvégű a kis drága!!

Ki mit főz ma?? nincs igazán ötletem.....

d.dodó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?