A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Muffin! Te még bírsz füvet nyírni? Le a kalappal előtted! De azért van Henriett a karszalagon!

Vidokata! Biztosan hamar beleszoknak a dologba! Elsőre Nekem is fura lesz!
Vendég

A lábam is megint nagyon dundi!
Pedig még igen korán van!
RR:130/80
Lehet,hogy felhívom később a dokit,hogy mit gondol!

Kép

Kép
ibm

Ki lesz a következő aki szülni fog??

d.dodó

Ibm! Ez még elvileg jó! Nekem azt mondták, hogy 140 fölött van gáz!
Vendég

AMi!
Egyed azt a petrezselymet!
20150601134430

Hú, most nézem a vonalzómat... kerek 40 napot ír :lol: !

d.dodó

HENE! ÓRIÁSI GRATULA GERGŐHÖZ, GYÖNYÖRŰ KISBABA! Sok boldogságot és tejcsit kívánok!!!!

Szia Muffin! Nyuszifülke a szeptemberi babavárók topicban van, mostanában kezdett el írogatni ezért nincs ő itt.

hát tegnap egy kicsit kipurcantam, hazaértem és apa porszívózott én meg felmostam és a fürdőszobát takarítgattam, eléggé fárasztó volt. Főleg ma felkelni és bejönni dolgozni, de már csak 10 nap és otthon leszek!! Jún. 13 az utolsó munkanapom, addigra remélem otthon is bevezetjük a netet.

kérdés: hogyan tudok képet felrakni? Be kell szúrni a képet ide, vagy hogyan?
Vendég

Kriszta, most jut eszembe, a mi vonalzónk nagyon együtt mozog! 1 nappal előzöl meg, akkor gondolom te aug 4re vagy kiírva én meg aug3ra. :D Csak nem egyszerre szülünk? :wink:

és mindnekinek köszi a fogadtatást!
Vendég

Tök jó Hene volt az első a táblában, akkor következő Mia lenne de ő mostanában nem nagyon írogat ide! Szóval aztán jön Andi! Andi te jössz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vicces lenne ha betartanánk a táblit! (jó tudom ez lehetetlen)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.04 09:04-kor.
Vendég

Sziasztok!

Szépséges jó reggelt mindenkinek!

Ami!
Sajnálom, hogy fáj a derekad, lehet, hogy jósolgatsz... :roll: arra pedig vehetsz be bármit... Bocs, de nem akartalak elkeseríteni!
Gratulálok a betöltött 37. héthez!
Nem semmi, már akár te is mehetsz! :wink: :lol:

Örülök, hogy reggelhe kijavíthattam a félreértést, amit én kavartam.
Sajnos semmi többet nem tudok Henéről. Először csak egy mms érkezett, ezért nem voltam biztos semmiben, mert nem írt hozzá semmit. Majd rá 1,5 órájára jött a másik a kis Lucáról, és akkor pánikoltam be, mert nem tudtam, akkor most valójában ki is küldte a képet... :roll: Majd kis idő múlva Henétől is jött válasz az én sms-emre, de csupán annyi, amit leírtam nektek. :lol:

Arra gondoltam, kicsit később megpróbálom felhívni, és akkor pontosabban tudhatunk meg mindent.
Egyelőre nem szeretném zavarni, had ismerkedjenek egymással.

Ma vendégeim lesznek, mostmár szinte biztos, az a kicsi fiú az anyukájával, de azért benézek, ill. ha tudok valamit, szólok!
Vendég

Vidokata! Mia a júniusi topikba írogat és éppen a kórházban vajúdik!
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Heneeee!!!! Nagy-nagy gratula! Nagyon sok boldogságot kívánok, és Gergő babának sok tejcsit! :D :D :D :D :D

Olyan jó! Ma egy csomó dolgom van, de gondoltam most reggel még bekukkantok, hátha, és igeeen! :D
Ahogy tegnap előre jeleztem, bizony elsírtam magam!

Andi! Most már Te következel! :wink:

Mindenkinek gratu a hétfordulóhoz!

Otinak pusszantás, hogy ilyen kis hős volt!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Ma nem leszek sokat! Megint megyeka tesómékhoz segíteni (már egy hete költöznek) Holnap viszont teljesen át kell adják az albérletet, csak az a gond, hogy a másik lakás meg még nincsen kész. Szegények!
Még szerintem egy-másfél órácskát vagyok!
Vendég

Babu: az tök jó! Akkor őneki is drukkolunk!
Vendég

Trixy! Majdnem, én augusztus 2-ára vagyok kiírva! :wink:
Kíváncsi vagyok őkelme mennyire tartja be a határidőt.. :wink:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

jajj, bocsi félre írtam, igen úgy akartam írni h aug2 hisz te előrébb vagy egy nappal, csak nem jött össze. :)
Vendég

Sziasztok!

Ilyen hírekre kelni!

NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT HENÉÉKNEK!

Kép
andkata

Trixy! A képeket rakd fel a gépre! Paintben kicsinyitsd le mert max. 250 KB-ot lehet feltölteni! Ha ez meg van akkor a fehér rublika alatt amibe írjuk az üzit találsz egy olyat, hogy melléklet feltöltése ebben tudod a képet feltölteni! Remélem sikerülni fog!
Vendég

Ja és én is picsogtam kicsit Gergő láttán!!! :D :D :D

Kép
andkata

Kata!
Sztem leszünk még így sokszor!!!! :wink:
20150601134430

Andkata! Örömünkben szabad picsogni! :D

Ibm! Jobban vagy?
Vendég

Sikerült majdnem egy órát aludnom! :wink:
Jól esett,de a helyzet változatlan!
Leszakad a derekam,görcsöl a hasam,de szite folyamatosan,kicsit ,mintha megakarna jönni!
Nyilal ott lennt,hányingerem van,ráz a hideg!
Tehát úgy érzem magam mint eg ynagy rakás FOS!!!!
9-től van dr! lehet,hogy felhívom,hogy mi a véleménye!

Kép

Kép
ibm

Ami! Lehet Áron jönni akar? DRUKK!!!++++++
Vendég

Jó reggelt! :D

Pocsékul aludtam, de nem számít, hiszen megvan az első topikbabánk!!!!! :lol: :lol: Így látok némi esélyt a kiútra ebből a gyötrelemből... :twisted: :lol: :lol:

Tegnap nem bírtam végezni a takarítással, így mindjárt folytatom. Apa ma nem dolgozik, úgyhogy előre láthatólag nem sokat fogok itt csücsülni.

Amimami - én is arra gondoltam, mint Marcsi! Nem lehet hogy a jóslóktól fáj a derekad??? Ha annyira borzasztó, tényleg nem ártana felhívni a dokidat, hátha ajánl valamit. Csak ne akarjon befektetni... :?
A 130/80-as vérnyomi szerintem jó. A dokim azt mondta akkor hívjam ha tartósan 140 fölé megy vagy a "per" érték 95 fölé.

Elképesztő hogy működik a papírforma! Mármint hogy Hene kezdte és most Mia! :D Így most Sziszka jön és ha jól emléxem utána én!!!! Kiráááály!

Szerintem ha kedden megvizsgál a doki, Nóri is kipottyan rögtön!! :lol: Hű, de könnyen beszélek... :twisted:

Muffin - jó lehetett az Apaeltűnős 1 órád! :?
Nálunk én vagyok az aki ezt már többször megjátszotta... nem értem miért, de Norbi se nagyon szokta díjazni! :P :lol:

Aminak gratula a 37. héthez, Andinak a 39.-hez :wink: , Kata! Neked pedig a 35. betöltéséhez! És természetesen Dodónak a 40 naphoz! :D

Potyka, Andi -
Caulophyllum-ot én ma kezdem el, a 9 ch-ból mondta nekem a patikus, hogy 5 bogyeszt kapjak be naponta.
Vendég

babuli, köszi, mindjárt kipróbálom
Vendég

Ami - mindenképp hívd fel!! Biztos látni akar akkor, de hátha tud valami okosat mondani! :roll:
Vendég

Vagyok újra, aztán lelépek.

Előtte azonban friss hírek Henéékről.

Fél 7 körül mentek be a kórházba, és 21'18-ra lett meg Gergő.
Sima szülés volt, apuka vágta el a köldökzsinórt.
Sajnos kellett vágni is és repedt is, de jól van. A hangjából ítélve nagyon boldog! (Naná, hogy az... :lol: ) Fáradt szegény, nem nagyon tudott aludni...
Jelenleg még nem babaszobában van, így nincs vele Gergő, de már találkoztak.
Hamarosan átteszik őket, és akkor együtt lehetnek.
Előreláthatólag hétfőn jönnek haza, akkor várhatunk tőle beszámolót!

Egyelőre ennyi...

Ami!
Hívd fel a dokidat, amint tudod!

Megyek, sziasztok!
Vendég

Marcsi!
Köszi a híreket!!!!!!
20150601134430

Marcsi! Köszönjük a híreket Henéékről! Várjuk a beszámolóját! :D
Vendég

Marcsi! Köszönjük a híreket!
Mondtam én tegnap,hogy mire bekéne feküdnie már itthon is lesz! :lol:

papírforma szerint még egy páran vannak előttem,de kitudja!
Mindjárt megpróbálom a dr-t,hát remélem hogy befektetni nem akar!

Kép

Kép
ibm

Ami! A papírforma nem mindig jön be! Lásd júniusi topik! :D
Vendég

A mi kislányunk 27.hét 4.nap. Kép Babuci
Vendég

Trixy! Nagyon ari! :D
Vendég

Sikerült feltenni, tök jó.

Azóta már biztos sokat nőtt, mert eltelt 3 hét.
Vendég

Sziasztok

HENÉNEK GRATULA A FIÁHOZ! :lol: :lol: :lol:
GYÖNYÖRŰ BABA! :lol:

Kép
dittke

Marcsi - köszönjük az infót, tényleg nagyon gyors szülés lehtett :shock: . Én is hasonlót kívánok magamnak, bár a repedés nem hangzik vmi jól... :?
Szóval örülök hogy jól vannak! Hene! Várjuk a hétfőt és a beszámolódat! :wink:
Vendég

t.maria! Köszi a híreket, Hene most biztos szárnyal a boldogságtól, és mi is, h kapunk róla híreket.

alig várom a következő baby-t!! :wink:
Vendég

Trixy - :D nagyon édes a kilányotok, gratulálok hozzá!
(Legközelebb úgy kicsinyíts a Paint-ben, hogy KÉP, NYÚJTÁS-DÖNTÉS, és az első 2 étréket csökkented valamennyire (a lényeg hogy egyformára). :wink:
Vendég

Wera,. a repedés jobb., mint a vágás, mert általában felszíni, nem olyan mély. Könnyebben és gyorsabban gyógyul. Caulophyllumot Te is szüneteltesd 3 nap után, m ert homeos szerek tartós szedésnél kiválthatják a gyógyszerképet (azaz az eredeti problémát hozzák elő, nem gyógyítják).

Ami, sztem lehet vajúdás, nekem volt hányós, hasmenős, és derékfájós is. Egy CTG tuti nem árt . :lol:

Nahát, még mindig el vagyok képedve.

Ja, Hene szülése sztem elsőre hipergyors volt!!!!!!!!!!! Én beérném ötödikre egy ilyennel. :lol:

potyka

Ami: szerintem is hívd a dokit! Az az igazság, hogy a nagynénémnek is így kezdődött a szülés, hogy iszonyatosan fájt a dereka, meg hányinger és fosás (már bocsi).
Csak nem?????????????????????????????
Hát ha nem tartjuk be a sorrendet az sem baj!

Wera: Andit kihagytad, a sórból!
Vendég

Én is szeretnék ilyen gyorsan szülni mint Hene! Persze nem tudhatjuk mikor kezdődtek a fájások, ha a CTG_n már 2 percesek voltak és ő nem is érezte. (szerencsés) Más már sokkal hamarabb megéli és úgy érzi, hogy tizen órákon át szült!
Vendég

jó reggelt!

Még nem olvastam vissza! De azt látom, hogy van már 1 babám (én meg kis érzékenyke, örömömben elbőgtem magam :shock: mi van velem :roll: :?: ) NAgyon édes kis husi baba.

Na akkor Andinak a pocakját megint nagyon meg kell bűvölnöm, hogy a megbeszélt időpontra meglegyen a baba.
magdolnam

babám=babánk
magdolnam

GRATULA HENÉNEK!!!!!!!!!!!!
magdolnam

Jelentem FOSÁS is megvolt! :shock:
Nagyon fáj a derekam és az előbb úgy bekeményedett a hasam!!
Juj de félek!
Megyek telefonálni!
Szorítsatok!

Kép

Kép
ibm

Ami!

még miattad figyelgetek itt... :roll:
Vendég

Amúgy meg no para... hallottad volna Hene hangját, halálosan nyugodt lennél!!! :lol: :lol:
Vendég

Ami! DRUKK!!!
Vendég

baba2??????????? Ez nagyon úgy hangzik!!!
magdolnam

Nahát! Ha egy üzlet beindul... Ami!! Tuti Te jössz!Hajrá!!!!!

Én megjöttem az Nst-ről, külső-belső nyitva. Nst-re azt mondta a doki, hogy jó lesz ez... Na ezt nem tudom mit jelent.

De annyira örülök Henééknek! Ami, most rajtad a topic szeme! Szólj, ha van valami!

Remélem azért én is jövök lassan... Magdi! Ez Neked szól! :lol: :lol:

És még megkérdezte a doki, hogy a nyákdugó nem jött- e még ki. Hát nem.

sz.andi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?