Akkor közkívánatra jövök
Nem szeretném ha tovább ragoznánk a témát, ezért írok, és ezzel lezártnak tekintem a részemről.
Nekem semmi bajom nincs az új logókkal, és az sem zavar, hogy a szitázónak nem tetszik, az egyetlen ami nagyon nem esett jól (délután egy jót bőgtem miatta

), ahogy Binyek tálalta.
Kaptam egy mailt, úgy mint, ti, hogy ezek vannak szavazzunk

Nagyon rosszul, Maryskát idézve **va sz**ul esett, a régi logó amiről szavaztunk mintha nem is létezett volna, illetve itt a fórumon később találtam egy bocsi Dóri, nehogy megsértődj mondatot. Én tuti nem így intézem,mindegy mások vagyunk.
Azt azért kétlem, hogy puszta önszorgalomból a szitázó nekiállt logót gyártani, csak azért mert a mi általunk megszavazott olyan bután nézne ki...
Az, hogy a férjem reagált a történtekre, tőlem független, először mondtam, hogy ne tegye, de mivel önálló lény, azt csinál amit akar
Anny szerint fura, mi

az , hogy szeret és próbál védelmezni, ez olyan fura

szerintem nem, ez a szerelem

már 13 éve tart

sok mindent megéltünk együtt, kiállunk egymás mellett, ez szerintem nem baj, én így szeretem
Viszont az, hogy az ő hozzászólását mindenki agresszív, támadó, meg meg nem érdemelt hangnemnek titulálta, ez gondolkodóba ejtett, na de mindegy...
Szerintem én sem érdemeltem meg ezt a bánásmódot binyek részéről

Egy email előtte azért beleférhetett volna

A férjem valószínűleg azért volt pipa, mert azt a 4 órát amit erre szántam tölthettem volna velük is, és ebben igazat kell adnom neki. De mindig tanul az ember
Miattam nem kell, hogy maradjon a régi logó, félre ne értsétek, és nem szeretnék megosztó sem lenni, nehogy már mi is két pártra szakadjunk, mint a nagyjaink
Az új verziókról csak annyit, a színes átka, a hozott alapanyag, mármint kinek fehér, kinek fekete, de van aki naracs színű polót említett, ilyen kavalkádban pedig nehéz jó döntést hozni.
Szóval ne ragozzuk tovább, szavazzátok meg melyik tetszik oszt jó napot
Dóri