A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

eszti! hovaaaaa tuntel?????? vagy 2 napja nem jelentkeztel....nincs valami baj, ugye?????????? rogton kerunk elet jelet

amonre! milyen programmal nezed a kepeket? valahol meg kene talalni aszt hogy resize es ott be utni a max 600x400 es estleg le mented save as-al hogy meg maradjon a jo kep is meg a kisebb is

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

Én is Esztit keresem 2 napja... :shock:
Vendég

Dóri :P
Bújj elő, mondj valamit! Nekem tetszettek a logoid, amúgy mindegyik, még ha választottam is egyet, de ez is nagyon tetszik! Mondjuk az, hogy színes, sokat dob rajta, de eredetileg én nem is gondoltam, hogy színeset is lehet, gondolom Te sem így gondolkodtál.

Abban egyetértek "nagycsaládossal" :P , hogy nem ártott volna újabb szavazásra bocsátani a nyertes Dóri-félét és az újat... de tényleg Binyek :P a tengernyi gyerek mellett csak a legjobbat akarja, így sikerült valakit megbántani, akit senki sem akart... pláne, hogy Dóri is a tervezéssel sokat bíbelődött...

Nna, most nem is írok többet, mert itt töröm a fejem a megoldáson :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
xandra_73

na most mindenki le lepet??? bujatok elo legyszi, igy nem jatszom :wink: :D engem senki sem hivot bujocskazni :roll:

dori, binyek! mondjatok mar valamit, pleaseeeeeeeeeeee

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

MIVAN KUKÁK MOST MINDENKI GONDOLKODIK HOGY MI LEGYEN NE BÁNTSUNK MEG SENKIT.
LEGYEN AZ,HOGY DORI FIGURÁJA ÉS A SZINES VAGY FEKETE FEHÉR TERVEZETT IRÁS :D
amúgy meg most nem történt olyan oriási szemét dolog hogy bárki is megsértödjön mindent meg lehet beszélni.
gyertek lepcses brigád vagy már csak kávénál várjalak titeket,aztán már csak holnap boldogitom a csapatot
ja képzeljétek az egész orvoscsport érthetetlenül áll anyósom előtt hogy mi van nem találták ugye a csomot de azért valamit a hülyék kivettek :? sehol egy rákos szövet sehol rosszindulat sehol daganat :shock: pedig volt :shock: mondtam neki hogy mondja el hogy a természetgyógyászat mire képes de nem meri.
mozzarellát zabálok paradicsommal,de úgy ennék miniislert.
jujj érden lekó népség a pataki cukrázda a kedvencem ott bandázhatunk tavasszal én kimegyek sétálhatunk süti egyebek.hm :D :?:

lanyané

Sziasztok!

Én egy kicsit elvesztem ma, szóval nem azért nem jöttem mert nincs véleményem :roll: :roll:
Szóval: köszi Binyek megkaptam az e-mailt. Azt néztem meg először utána jöttem babanetet olvasni, de nekem már akkor az volt a gondolatom hogy nekem Dóri 3-as képe tetszik. És nem azért hogy ne sértsek meg senkit, nekem ez a véleményem. Szerintem eddig is mindig tiszteletben tartottuk egymás véleményét nem voltak összeveszések, ha valaki valamit félreértett tisztázták. Én nem haragszok senkire és remélem rám se haragszik senki.
Én nagy köszönettel tartozok Binyeknek hogy így megszervezte ezt a bulit, meg mindent amit azzal kapcsolatos felvállalt. A mondandóját tényleg úgy kezdte hogy nem akarja megsérteni Dórit, de felvázolt előttünk még egy lehetőséget ami most nyílt meg előtte.
És szintén nagy köszönettel tartozok Dórinak hogy ilyen ötletesen megcsinálta az emblémákat és tényleg minden kívánságunkat figyelembe vett, még nekem is lejjebb vitte a copfot. Nekem Dórié jön be jobban. Ez van.
Viszont amit Maryska felvetett az is megfontolandó. Nekem az az ötlet is jónak tetszik.
Én Dóri 3-asára és Maryska szövegére szavazok és majd győz a többek által jobbnak vélt. Ha Dóri más figurája nyert volna akkor azt is felvettem volna, és ugyanúgy felvették volna a többiek akik másra szavaztak. És felveszem akármelyik változat marad ezután azt is.
Például lehet hogy az elején nem is ugyanazok a feliratok lesznek mert nagyon jó ötletek kaptak szárnyra ezzel kapcsolatban is.
Dóri tényleg magától vállalta be ennek az elkészítését.
Binyek pedig egyáltalán nem érdemli meg ezt a hangnemet ami itt megfogalmazásra került. Felnőtt emberek módjára is meg lehet beszélni a dolgokat.

Egyedül vagyok megint estére a 3 gyerekkel, úgyhogy Maryska most nem tudok veled beszélgetni, majd csak később jövök vissza. Remélem addigra a későn jövők is itt lesznek.
Maryska: nagyon örülök anyósodnak, de azért a természetgyógyász mellett az ő akaratereje is nagyon kellett szerintem ehhez az egészhez. Ügyes volt nagyon.

Na majd még benézek ha lesz mit. :roll: :roll: :roll:
davandi

Sziasztok csajok!

Jajj, mire jovok...... :( Dori, ne haragudj a lanyokra, meg foleg Binyekre, csak a joszandek vezerelte!!!!

Esztiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Hogy temat valtsunk, es legyen valami jo is amirol lehet csevegni:

Kepzeljetek!!!!
Hazakoltozunk!!!!! Ez a hir, ami mostmar publikus is, ugyhogy gyorsan veletek is megosztom :) es igy mi is megyunk Hevizre :)

dragonfly

Dragonfly: jaj de jóóóóóóóóóóó hogy még nem léptem ki :lol: :lol: :lol: :lol:
Látod én már tudtam biztos valamit mikor az apró betűidet olvastam :lol: :lol: :lol:

Gina: irtó szuper az első kép. A második is aranyos de nakam az első tetszik jobban :oops: :oops: :oops: :oops:
davandi

Dóri gyere és beszéljük meg!!!
davandi

dragonfly de jó :D :D :D
tényleg nem tudja valaki eszti számát.
banika hol vagy te tudsz valamit,már aggódunk

lanyané

Bakker! Mérges vagyok! Licit-törlést kért egy csaj, aki jelentkezett az egyik hordozómért. Napokig kérdezgetett, aztán közli, hogy jaj bocs, de félre nyomott, mert sietett! :shock: :shock: :evil: üe ia!! (ez itt egy csúnya szó)

dragonfly: Tök jó! És merre felé fogtok költözni?
Vendég

De édesek vagytok,hogy így aggódtok :oops: :oops: :oops: :oops:

Nincs semmi gond,zugolvasok,ne haragudjatok.Teszek-veszek itthon,megcsináltam a tavaszi nagytakarítást,sütök,főzök...

Megjött a bicó utánfutónk,nagyon szupi és remélem hétvégén végre jó idő lesz és kipróbálhatjuk.

Dragonfly
Tök jó,hogy jöttök!!!De miért költöztök haza?Persze,csak ha publikus,akkor írd le,jöhet priviben is.

Kamilla
Engem is érdekel valódi éned.

Lanyané
Mennek a drukkok péntekre,aztán ügyi legyél ám és jelentkezz.Bár megvan a számod,majd lehet rád írok egy sms-t,hogy hogy vagy,ha nem gond :wink: :wink: :wink: :wink:

Tonti
Jó,hogy nem tűnsz el!!!Hiányoznál,mint mindenki...
Vendég

Csajok
Nekem a csajaim mostanában alig akarnak vacsizni,csak csipegetnek :roll: :roll: :roll: :roll:
Bújik balra fent a vámpírfoguk és 3 napja be nem áll a szájuk. :lol: :lol: :lol: :lol: Igazi véleményük van mindenről 8) 8) 8) 8) 8)
Vendég

Drusza
Örülök,hogy épségben megérkezett az "üdítő",fogyaszd egészséggel :wink: :wink: :wink: :wink: (szoptatós teám is maradt :D :D )
Vendég

Jajj,Anny
Neked akartam még írni,hogy nagyon jó ez a kép rólatok,csodaszépek vagytok :wink:
Vendég

Sotske: Nagyon köszi :wink: :D
Vendég

jólvan eszti :D máskor ilyenkor egy vigyort irj be és tudjuk hogy zugolvasok :D pussszantalak csajok meg emlékszel mit mondtál nekem ha éhesek úgy is esznek :D meg ők is olyan jó kis husipunák :D képet képet képet :D
vivi basszus a francba pedig irtad is hogy de jó jött egy licit,mennyiért adod-én ilyenkor kicsit engedek és becsalom a bokrosba,vagy azzal csalogatok hogy állom a posta felét-erre harapnak :wink:

lanyané

Ez a csaj azt írta még, hogy kapott egyet. De 3500-ból állatira nem akarok engedni. :roll:
Vendég

Gina :P
Szépek vagytok és nagyon ügyesek!
Másik tickert kell csinálj, nem babavárósat, hanem szülinaposat :wink:

Dragonfly :P
Ez nagyon jó hír! Mikor jöttök? Gondolom Apa kapott itthon munkát!?

Maryska :P
Én tudom Eszti számát, de nem akarom zavarni. Biztos jön, amikor tud. Szerintem őt senki sem bántotta meg, ugye? :shock: :oops:
De én láttam ám, hogy tegnap zugolvasott :wink:

Dóri :P
Ha mégsem a Te figurád nyer, úgy döntöttem, (no, azért hennával) magamra tetováltatom 8)

Binyek :P
Azt remélem, Te sem húztad fel a nózid, csak most sok a dolog otthon.

Basszus, hogy lehet ebből jól kijönni? :evil: :twisted:

xandra_73

Anny :evil:
Nekem is volt már egy licit törlésem. Az első eladásom lett volna... Mondjuk azóta azt már eladtam :D
Ééééééééés, a kengurunkat is eladtam. Holnap jönnek érte. Egész jó áron adtam el :roll:
Milyen hordozót adsz ilyen olcsón? Én is nemsokára eladom a miénket, ma voltunk vele, de a nagyobbik gyerekemet bele kellett préselni...

Eszti :P
De jó, hogy megkerültél! Én kiszúrtam, hogy zugolvasol :wink:

xandra_73

Maryska :P
2. megérkezett???

xandra_73

Tök sima hordozók. Motherchois, vagy hogy kell írni. De jó állípot, nem fakó vagy foltos huzat. ALig voltak használva.
Vendég

Nekem Pierre Cardin-ek vannak. Kíváncsi vagyok, mennyiért tudom eladni!?

xandra_73

Akkor közkívánatra jövök

Nem szeretném ha tovább ragoznánk a témát, ezért írok, és ezzel lezártnak tekintem a részemről.

Nekem semmi bajom nincs az új logókkal, és az sem zavar, hogy a szitázónak nem tetszik, az egyetlen ami nagyon nem esett jól (délután egy jót bőgtem miatta :roll: ), ahogy Binyek tálalta.
Kaptam egy mailt, úgy mint, ti, hogy ezek vannak szavazzunk :shock: Nagyon rosszul, Maryskát idézve **va sz**ul esett, a régi logó amiről szavaztunk mintha nem is létezett volna, illetve itt a fórumon később találtam egy bocsi Dóri, nehogy megsértődj mondatot. Én tuti nem így intézem,mindegy mások vagyunk.
Azt azért kétlem, hogy puszta önszorgalomból a szitázó nekiállt logót gyártani, csak azért mert a mi általunk megszavazott olyan bután nézne ki...
Az, hogy a férjem reagált a történtekre, tőlem független, először mondtam, hogy ne tegye, de mivel önálló lény, azt csinál amit akar :lol:
Anny szerint fura, mi :?: az , hogy szeret és próbál védelmezni, ez olyan fura :shock: szerintem nem, ez a szerelem :lol: már 13 éve tart 8) sok mindent megéltünk együtt, kiállunk egymás mellett, ez szerintem nem baj, én így szeretem :P
Viszont az, hogy az ő hozzászólását mindenki agresszív, támadó, meg meg nem érdemelt hangnemnek titulálta, ez gondolkodóba ejtett, na de mindegy...
Szerintem én sem érdemeltem meg ezt a bánásmódot binyek részéről :? Egy email előtte azért beleférhetett volna :roll: A férjem valószínűleg azért volt pipa, mert azt a 4 órát amit erre szántam tölthettem volna velük is, és ebben igazat kell adnom neki. De mindig tanul az ember :wink:
Miattam nem kell, hogy maradjon a régi logó, félre ne értsétek, és nem szeretnék megosztó sem lenni, nehogy már mi is két pártra szakadjunk, mint a nagyjaink :?

Az új verziókról csak annyit, a színes átka, a hozott alapanyag, mármint kinek fehér, kinek fekete, de van aki naracs színű polót említett, ilyen kavalkádban pedig nehéz jó döntést hozni.

Szóval ne ragozzuk tovább, szavazzátok meg melyik tetszik oszt jó napot 8)

Dóri
Vendég

Lanyané
Igazad van,hogy esznek,ha éhesek,csak én ilyenkor azért mégis aggódom :roll: :roll: :roll: :roll:

Fanni
:wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.11 21:05-kor.
Vendég

Huhhhhh

xandra_73

Dóri: Kifejtehetném, hogy miért találom furának, de csak olaj lenne a tűzre, és nem vezetne sehova. :roll:
Vendég

Hogy látjátok , ha valaki zugolvas? :shock:

jaj, remélem senki nem fog itt haragoskodni! :cry: Dóri ! gyere és mondj valamit!

Dragonfly
hová költöztök?

xszandra

jó ötlet! vigyünk hennát!!!és mindenki tetoválja magára a kedvenc logóját :lol:
vagy csináljunk testfestést, és ruhát sem kell vinni :wink: :lol: :lol:

szanet

jajj, megint lemaradtam...úgy írtam, hogy nem frissítettem, és közben írt Dóri :oops:

szanet

Hali!
Mire jövök haza... :( Ejnye-bejnye, szvsz senki nem akart bántani senkit.
Kijelentem: nekem változatlanul a Dóri féle 4. logó tetszik.

És DÓRI!
Nem hízelgésből mondom (az nem szokásom). Üe ia vagyok :lol: és eljutottam odáig, hogy nem mondok pusztán azért valamit, mert a másik azt szeretné hallani. Tényleg az tetszik.

Szemészeten voltunk egyébként, fut a lakás, semmit nem tudtam ma csinálni. Kölkök rendben én meg hulla, éjjel 2 óta fent vagyok. Lépek fejni és viszem hunyni a nagyot, pusszancs.

PS: Lanyané! Igyekszem kávéra ideérni reggel, eredményt nem ígérek. :lol:
vovanda

Esztikém,
Te hogy különbözteted meg őket? :lol:
Ne frusztrálj már itt engem azzal, hogy már a Te csajaid is állnak! Tündériek amúgy, de jóóóó, már csak alig több, mint 2 hónap és megdögönyözöm őket 8)

Szanet :P
Ott fent látszik, ki van on-line :wink: Még mielőtt a topik nevére kattintasz!

Amúgy mi ma voltunk drnéninél. Milán 71 cm és 9,5 kg, Márkóm 76 cm és 10,3 kg. Nem is kérdezte, hogy kúsznak-e, csak hogy forognak-e minden irányba. Ez a 8 hós elvárás! És hát bizony, forognak :lol:
Bárányhimlő 2 szuri, 1 éves kor alatt enyém nem szúrja. De nem is ajánlja az oltást, szerinte nem árt átesni rajta...

xandra_73

Reggel jövök a kávémmal!
Jó éjt!

xandra_73

Szandra
Már kapaszkodva lépegetnek is és hidd el,a te kincsfiaid is beindulnak.Csak győzd kapkodni a fejed :wink: :wink: :wink:
Köszi a bárányhimlő infot.
Vendég

Én is megyek,jó éjt!
Vendég

Eszti csajok nagyon husik :)
Mayskanak igaza van, dobjunk egy mosolyt, ha zugolvasunk ;)

gyereknemeves nekem is kicsit gond...... de ugye megtomni meg nem lehet, megsem liba egyik sem :shock: :lol:

Anny, Budapestre megyunk, meg az is lehet, hogy feletek, egyenlore berelni nezunk vmit (belvaros, obuda eleje), mert 'csak' kb fel evre mennenk, aztan majd meglatjuk..... zuramnak megszunt a munkabeosztasa, kevesebbert nem marad, igy leepitettek, erre varunk mar vagy 5 eve, mert 25 ev utan kap vegkielegitest.... :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:
ugyhogy most oromkodunk, hazamegyunk, aztan kitalaljuk, hogy mit is szeretnenk csinalni. Hihetetlen egy lehetoseg, hogy kikeruljunk a mokuskerekbol, es elkezdjunk elni ..... :wink:
Ja, es kb 6 het mulva :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

dragonfly

Móni
Majd számolj be, mit beszéltetek ezzel a kreténnel! :roll:

Juci
Feliratötlet jóóóóó! :lol: :lol:

Maryska
Ne sokkoljál már, mi a túrót vettek akkor ki anyósodból??? :shock:

BOGI
JUHÉÉÉÉÉÉÉÉÉ! De hogyhogy? Mikor? Mesélj!!!! :lol: :lol:

Eszti
Vettetek bicó utánfutót?! Bele vagyok zúgva! :lol: Már mondtam az uramnak, TIBI …vagyis Csaba, vegyünkmá, mert tök jó ötlet! … Nektek már a vámpírfogatok bújik??? :shock:

’Fanni’
hol adtad el a kengurukat? Mi hirdetjük már egy ideje, és kutyának nem kell, pedig 1x használtam, itthon :roll: ….ja és hordozót is árulunk, csak sérült a hungarocel benne (a rohadék, akitől vettük elhallgatta, mint Binyeknél, csak ez nem volt annyira gáz! :evil: )

Logótéma:
Szerintem se ragozzuk, mert odab@sz Hévíznek is ez a közhangulat! Maryska ötlete a vegyes verzióról jónak tűnik, támogatom!
Hányadik oldalon van a Dóri-féle megszavazott?

Petra
Kép
petricsek

Eszti,
hát az az első kép a csajokról valami csúcs, nagyon tetszik!És irtó nagyot nőttek, komoly, szép kislányok. Látom, többen szoknyácskát adtok lányaitokra otthon. Nagyon jó, én is követni fogom!

Dóri,
remélem nem rám célzott az urad, hogy volt aki arra sem vette a fáradtságot, hogy szavazzon. Ha igen, távol állt tőlem, hogy megbántsalak, egész egyszerűen azért nem szavaztam, mert nem kérek pólót. Lányok! Nem akarok különc lenni, csak én nem érzek magamban vágyat arra, hogy egyen pólóban legyek, tőlem ez távol áll, én nem tudok ilyenekért lelkesedni, már a barátnőm is megmondta, hogy az a baj velem, hogy nem tudok kellő képpen lelkesedni.

Anny,
ez engem komolyan érdekel. Biztos, hogy elviszem a gyerekeket, csak még mindig nincs babakocsim, ami beférne az autóba, de ezek után nagyon gyorsan beszerzem, mert anélkül nem tudom megtenni velük az autó és a hely közötti távot.

Nem fogjátok elhinni, de ma, mikor vittük mindkét gyereket tornázni, Aliz ült azon a helyen, ahol múltkor Barni egyedül (vezetőülés mögött), és pontosan ugyanott, mint múltkor Barni, elkezdett öklendezni. Majdnem hányt, de gyorsan kivettük.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lili73 2009.03.11 21:18-kor.

KépKép
lili73

eszti, de szépek! :P

bogi, már 6 hét múlva? de jó! :P

etetés: ma zsombi csak röhögött a vacsinál, aztán sírt az ágyban, hogy éhes. cuppogta is a vajaskalácsot! :lol:

Petra
Kép
petricsek

Lili: Szuper lenne!!! :D
Vendég

Petri,
neked miért csak hétvége jó? Autó miatt?

KépKép
lili73

sári, antiszociális vagy?? :lol: :lol: ki bánja? gyertek, az a lényeg!
öklendezés: hát ikrek a szerencsétlenek, mit vártál! :roll: 8)

Petra
Kép
petricsek

aha, nekem nincs, csak apának céges... :cry: :cry:

Petra
Kép
petricsek

xandra

nekem Janka 8,5 hósan állt fel. Anna 10, 5 hósan.most 11, 5 hósak de Anna is megügyesedett ebben az egy hónapban!
szóval majd behozzák a lemaradást.
és tényleg normális, ha még nem állnak.neurológián is ezt mondták nekünk

szanet

Anny,
köhögős, takonyfolyós gyerekeket ugye nem visznek? Nekem ez az egy parám van, erre nagyon háklis vagyok, pedig a bölcsiben majd nyilván egyfolytában betegek lesznek. Télen azért is nem akartam játszóházba menni, mert féltem az influtól.

KépKép
lili73

Most látom csak, hogy itt mindenki tudja a másik nevét....honnan? Sári...Bogi.....stb :shock:

gondolom az én nevemet nem nehéz kitalálni :)

szanet

Igen,tudom Eszti számát és írtam is neki :lol:
Meg is lett az eredménye :lol: :lol: :lol: :lol:

Cudar iccakánk volt,1-től 5-ig :evil:

Dóri
Nekem is a már megszavazott az igazi,mert az a "miénk".
Amiket Binyek küldött,abból az első volt szimpi.
SZerintem teljesen jó a fekete,pont amiatt amit írtál.Mindenki másféle fazonú és színű pólót küld.A színes logo eléggé megkeverné.
Szeintem felesleges agyonbonyolítani ezt a hétvégét.A lényeg hogy érezzük jól magunkat spontán.
Én személy szerint sem újságnak,sem tv-nek nem szeretnék nyilatkozni.Nem vagyok én olyan.Elbújok a háttérben,oszt lesek majd.
Vendég

[quote] írta:ri, antiszociális vagy??

hát, azt azért nem mondanám :D , társaságfüggő, hogy mennyire tudok oldódni. ha megyünk, anyóséktól jövünk egy napra.

KépKép
lili73

neeeem, kedves anett! :lol:
I W I W

Petra
Kép
petricsek

Szanet :lol:
te aztán jól le vagy maradva!

KépKép
lili73

Lili: most nem volt olyan...Én is félek ettől, de miután elkaptuk a ház folyosólyán a bárányhimlőt és a takonykórt 1-1 séta alkalmával :!: , rájöttem, hogy tök mindegy... :roll:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?