A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

[quote="gumimaci_1"] írta:gumimaci_1n is veszek majd egy avent-es cumit is, kéket. :D
Jól néz ki a babajárgány! :)

Köszi :)
Nekünk Szandinál a csersznye alakú cumik jöttek csak be, a többit kiköpte, viszont kérte is, tehát venni kellett, pedig nem erőltettem!
Nem bánom, ha a kisasszony egyáltalán nem fogja kérni majd a cumit, nem lesz belőle harag :lol:
Én babynova-t vettem most, fogszabályzósat, gondoltam ha mégis szükséges, kezdjük el időben a szabályozást :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

nici! Jól írtad! A tolókar nem fordítható, de a tető áthajtható, így amíg pici és mózesben van, látod a babát! (veled szemben van)

Kép
gabo001

ja! kiscicának is szól az előző hozzászólásom! Ti is ilyent akartok venni??

Kép
gabo001

Gabo, Nici

Értem a tolókaros megoldást. Az a lényeg, h az elején látjuk a babót, amíg tényleg pici, és feküdnie kell!!! :D

Ilyet akartunk, de amikor mi vettük kocsit, akkor nem volt semmi jó Gracoban, így maradt más. Sajnos, mert a hordozó meg ott van és a mostani kocsira meg nem lehet rátenni. :?

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80

[quote="gabo001"]n írta:gabo001ici! Jól írtad! A tolókar nem fordítható, de a tető áthajtható, így amíg pici és mózesben van, látod a babát! (veled szemben van)

Akkor mégiscsak megmaradt valami a nagy rohanásban a bemutatóból :)
Szerintem nem is baj, hogy mikor már érdeklődő, akkor nem Velünk szemben van, hanem tud nézelődni, így fedezi fel a világot :)
Szandi kocsija elég egyszerű volt, de emlékszem Ő is imádott bámészkodni, ha hason feküdt, vagy mikor már tudott nagyjából ülni, át is fordítottam a kart, így kedvére nézelődhetett :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

A fórum egy olyan hely: nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek! Mikor elkezdtem ez jutott rögtön eszembe.

Bambi pont iyen barátelhagyási problémám volt nekem is, pár éve.Borzasztó rossz, de a felnőttséggel jár. És aztán ismeretlenek, meg hasonló cipőben járók, sokkal jobban megértenek sokszor. Furcsa, de igaz. Csalódni meg piszok rossz. Ha én nem keresek embereket, engem nem hív fel senki. Ha meg keresem őket, nagyon örülnek. Hol itt az igazság. Volt, hogy egy 2gyerekes barátnőmtől vártam, hogy majd segít, örül velem stb..mikor várandós lettem. Aztán paff egy pofon, mert nem figyel rám. Hát nagy a béka, de le kell nyelni. Sok kedves gondolat jön ismeretlenektől itt, amiből lehet építkezni, túljutni dolgokon.

Köldökzsinórvér egy vagyon. Csak reménykedünk, hogy nem fog kellenni.

Úszógumit februárban hol lehet venni?

Gumis matracvédőt merre lehet kapni? jóáron.

Gátmasszázsolaj: Biztosan van kikeverve, de amit tartalmaz: Búzacsíra-, mandula-, orbáncfű-, és makadámdióolaj. szülés előtt 6 héttel már érdemes elkezdeni. segít a tágulásban és csökkenti a szülés közbeni gátrepedések előfordulásának gyakoriságában. csak reménykedem lesz rám is ilyen hatással. :)

Kép
téjé

Brigi - Köszi! :)
És most megpróbálok visszaolvasni :D

Kép
szösszenet

Szössz, sok sikert :wink:

nici

Szösz
Nincs mit:)

Mi most elmegyünk bűnözni, mert muszáj sütit ennem. :D

Kép

kisscica80

Köldökzsinórvér: hát, mi sem vetetjük le...oké, hogy 2 kölöknél a 2. féláron van (wow), de nem vagyunk milliomosok...és ahogy utánanéztem, alig tudják vmire felhasználni, azt is csak Kínában, ott meg amúgyis levesznek már felnőttből is...bőven van másra költeni, és nem lesz lelkiismeretfurdalásom emiatt.

Úszógumit javasolok én is, nem a puccos tizenezrest. Nagyobb sportboltokban tutira lehet kapni.

Gátmasszázsolaj: én a fertőzések miatt sem használnám....meg málnalevét teát sem fogok inni...

Kiscica, felemás hírek, de még mindig jobb, mint amire számítottam! Jó pihenést.. :(

Kép
babyteve2

Nici, Gabo!
Mi is ilyet vettünk és a ti áhított színetekben (retro). Igaz, hogy használt volt, de két hónapot használták csak, azt is erkélyen.
Kép

Nono!
Koszmóra nagyon jó a Babe samponja. Kizárólag gyógyszertárban kapható. Igaz, hogy nem olcsó, de egyből használ.
Egyébként ennek a márkának van babafürdetője is, és első naptól lehet használni, aki nem akar fürdetőkenőcsöt.

Emi!
Én is pályázok az egyágyasra, de az nem dokifüggő, hanem attól is függ, hogy hányan szülnek akkor éppen. Hisz minden héten van olyan, hogy teltház van, és a pathologiás osztályon is fekszenek kismamik babával.

Holnap 10-re megyek megint a szokásos dokijáratomra, utána jelentkezem a hírekkel.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

Pumpóka - Örülök, hogy zárt a méhszáj!! Szuper :) És várom a fotót ;)

Klarka - Én csak megkérném a Katát, hogy vezessen körbe minket a kórházon, mert még nem voltunk bent .. és megnézném a szülészetet. De mivel császáros leszek, nem lesz szülésznőm .. csak a doki ...

Bambi
- Már csak 2 napot dolgozol! Király :) Akkor remélem sűrűbben látunk itt!! :P
Jah .. és a hormonok .. nálam dolgoznak.
Hétvégén leszedtem a férjem fejét egy apróságért .. utáltam is magam utána :lol:

Virág
- Jobbulást nektek! Elküldöm priviben a számom, ha bármi van veled, csak dobj egy sms-t .. Szorítunk neked, izgulunk érted!!! Biztos pár nap bentléttel megúszod ;) és nem nyílsz tovább!!!

Gumimaci
- Remélem én is, hogy most már jobb a kedved!!! Biztosan minden meglesz, mire megérkezik a Gyönyörűség :) Néha mi is kétségbe esünk .. mi lesz, hogy lesz .. mindene meglesz-e ..stb :)
A kisbabád meg cukorfalat .. és hát .. az tényleg elég biztosra fiú :D nem lehet elnézni :D
Én emlékszem a fotóra .. szerintem reagáltam is rá :roll: :roll:

Benettke
- Mi 99% nem élünk ezzel a lehetőséggel .. (köldökvér).
Ha biztosabbak lennének ezzel kapcsolatban a kutatások, akkor lehet összekaparnám a föld alól is a pénzt. De egyelőre nagy kérdőjel az egész, és ennyi pénzért most ez nem fér bele nekünk ..
Jó témafelvetés amúgy :) ;)
Nagyon kevés dologra tudják egyelőre használni, és eltarthatósága sem tisztázott .. szerintem gyerekcipőben jár ez a dolog ebben az országban ..

Babyteve Drága -
Jobbulást neked. . kerüljenek el ezek a kellemetlenségek!!

Brigi
- Mi a Spock könyv címe?

Jók a babakocsik :D

Tuti nem reagáltam mindenre - sorry :)

Kép
szösszenet

[quote="benettke"][ írta:benettkecolor=red]Ja, és a szombati körkérdéseim is élnek még :wink: [/color]

Lányok!

"Egyszer olvastam/hallottam valami olyan "dologról", amin szülés után gátsebbel tudunk üldögélni. Mi az? És hol lehet kapni?
Ezt a fent említett bimbóvédőt hol keressem? Gyógyszertárban?
Gátmasszázshoz milyen olaj kell? búzacsíra +............. "

benettke: az egy dolog hogy nem reagál mindenre mindenki,de irgum-burgum erre én reagáltam ám!! :wink: GYOPÁR párnának hívják,interneten ha rákeresel akkor kiad egy csomó találatot.Én nekem nem lesz,mert erre már nincs pénzünk hogy ilyet is vegyünk,de hála nővéremnek van,így ha nagyon kell majd tőle kölcsönkérem...

Kép

Kép
mezsó

Sziasztok
bocs ha nem tudtam figyelmesen visszaolvasni... Áronom beteg... :(

Köldkvért mi sem vetetjük le... nincs rá pénzünk de szerintem sem tart ott az orvostudomány, hogy megérné, tulajdonképpen csak a leokémiát tudják vele hatékonyan kezelni.
Amúgy nem csak innen lehet kinyerni őssejtet, ha jól tudom a csontvelőből is, csak ott kisebb arányban találhatóak.

babyteve
Milyen fertőzésről hallottál gátmasszázs kapcsán?
Nekem a dokim is nyugodt szívvel ajánlotta. Az orbáncfű meg kifejezetten fertőtlenítő hatású. A málnalevéllel mi a baj?
Nem meggyőzni akarlak félre ne érts, szülnek gátmasszázs nélkül is nők rengetegen, csak érdekelne, hogy milyen ellenvéleményt hallottál.

Graco kocsi 60000-ért nagyon jó vásár volt szerintem!
Nekem a Gracos autósülés pl nagyon bejött! Kényelmes tágas, a napfényteteje egyedül ennek ilyen előre hajtható ha jól tudom.
Engem egyedül az zavart benne, hogy nemtudtam hason fektetni benne a gyereket, de nekem mózes sem volt hozzá és egy sokkal régebbi típus volt.

Gumimaci
Aranyos a kisfiad!

Virág
Jobbulást!

Kép
Kép
Kép
mamacka

gumimaci: teljesen megértem a negatív érzéseket amit írtál,én is sűrűn érzem azt,hogy írok valamit ide a topikba és senki nem reagál rá... :( De mindig azzal vígasztalom magam,hogy sokan vagyunk,és ezért van,hogy elveszek a nagy tömegben. :roll: Az is sokszor nyomaszt látva a babaszobás képeket,hogy mi messzemenően nem állunk olyan jól,pedig mi is nagyon igyekszünk a legjobbat megteremteni csöppünknek.Én emlékszem ám az UH képére a csöppednek,és szerintem reagáltam is rá. :wink: Egyébként amikor anno én szösszenet segítségével felraktam ide a drágaságunk 28hetes UH képét,akkor arra is csak páran reagáltak... :( mikor nem egy UH képre meg a fél topik reagál... :roll:

Kép

Kép
mezsó

Muffin receptem :D Nem lesz vmi szakszerű .. de szerintem egyszerű (hangsúlyozom, én nem vagyok egy konyhatündér ... sőt .. :D)

Hozzávalók:

12dkg porcukor
25dkg liszt
18dkg margarin
1 sütőpor
1 vaníliás cukor
kakaópor (5 evőkanál kb. de ízlés szerint...)
1/4 csomag mézeskalácsos fűszer
3 tojás
tej (5-10 kanál .. érezni)
meggy (SOK :D)
dió (fél csomag dióbél, nem darált..)

A porcukrot a vaníliás cukorral és a mézeskalácsos fűszerrel és a margarinnal kézi mixerrel (vagy bármivel) habosra keverjük, közben hozzáadjuk a tojásokat.
Egy másik tálba összekeverjük a lisztet, sütőport, a kakaóport, és a diót, majd hozzáadjuk az előző habosra vert masszához .. összekeverjük .. lesz belőle egy tésztás anyag (nem kell sokáig keverni), és tejjel higítjuk kicsit .. (pár evőkanál). Végül a magozott meggyet (a leve nélkül :D) hozzáadjuk.
A formába muffin-papírokat teszünk, és úgy, hogy 1-2 cm hely maradjon még felette, megtöltjük a formákat.
Előmelegítjük a sütőt.
Én stopperrel sütök :D :lol: 10 percig sütöm, majd megfordítom a tepsit (mert hátul jobban süt), és még 5-10 percet bent hagyom :)

Lehet még azt variálni, hogy a kakaóport kihagyod .. megcsinálsz mindent, és megtöltöd félig a formákat a massza felével. Majd hozzákevered a kakaóport (így az csokisabb lesz, mint az egész lett volna, mert felébe raksz annyit..), és beletöltöd a többit :) Az még szuperul is néz ki :) mert foltos lesz! :)

Én ma este sütök még egy adagot :D :D

Kép
szösszenet

virág: jobbulást neked!És sok-sok türelmet a kórházhoz és a fekvéshez!

kiscica: neked is türelmet a fekvéshez,azért jó hogy nem a legrosszabb híreket kaptad!!Türelem,nem lesz semmi baj! :)

Kép

Kép
mezsó

...még annyit kihagytam, hogy én gátmasszázsra búzacsíra-orbáncfű olajat használtam fele-fele arányban.

Kép
Kép
Kép
mamacka

kiscica: Dr.Spock könyve melyik kiadását kaptad meg?Lehet hogy engem esetleg érdekelne...Esetleg priviben küldhetnél róla 1-2 infót,hogy hogyan gondoltad az "üzletelést"vele,meg tényleg a könyvről pár szót hogy melyik kiadás.Védőnőként jól jöhet ha nekem is meg lenne,mert mondták a tanáraink hogy igazán hasznos,és jó könyv. :wink:

Kép

Kép
mezsó

szöszke,
még 2 hét, nem 2 nap a meló. de ezt már fél lábon kibírom, bár jó sok melóm van...

húú, én olyan büszke voltam magamra. megcsináltam az adóbevallásomat a hétvégén. most akartam borítékba rakni, de gondoltam még egyszer (20-adszor) átnézem.
képzeljétek! elbxsztam. még jó, hogy észrevettem, mert úgy töltöttem ki, hogy én még akarok kva sok adót fizetni. miközben már rég a cégem befizette (levonta a fizumból). úgy betojtam...

szerintetek még hányszor fogom ma átnézni?

miért kell minden évben módosítani ezt a rohadt nyomtatványt? a tavalyi kicsit értelemszerűbb volt!

Azért örülök hogy a "gumimacis csaj" írt kis betűkkel olyant, amiről már oldalok óta "dumálunk". Mert így előjött mindenkiből (nem az állat) a sérelem.

Húúú. kezd jó kedvem lenni, pedig az előadás/okítás cuccal (amiről írtam, hogy külföldi nagy kutyáknak kell prezentálnom) nem jutottam előbbre. Felhívtam a kis főnököm, mert elvileg őneki ezt kellene csinálnia, kiderült, hogy nem foglalkozott eddig vele...Fxszx! Tényleg én leszek a legokosabb, ha rájövök a dolgokra :lol: :lol: :lol: :lol:

1Bambi

Kép
1bambi

Na, visszatértem és úszom a boldogsághormonban.
Vettünk fini sütit, és most teljes a világbéke nálam ettől :D .

Párocskám meg elkezdte összerakni a rohamkocsinkat MAszatnak, szóval elvagyunk most mind a ketten. :D

Szösz
Spock doktor csecsemő- és gyermekgondozása.

Az a muffin recept elég jól hangzik, de mostanában nem nagyon merek tevékenyen a konyhába ácsorogni...
De szerintem ez a félelem majd elmúlik a hét végére, így már mentem is a recepttáramba.

Mamacka
HOgy van Áron??

Zsuzsa
Szupi a járgányotok! Nem is látszik, h használt!! :D :D

Kép

kisscica80

Bambi - Bocsesz, jól félreolvastam :D :lol: nah .. csak ennyire vagyunk sokan a topicban .. 1 napot nincs az ember, és lehetetlen reagálni mindenre :D

Neked nem neten kell leadni a bevallást?
Én is most csináltam meg férjemét .. hát tényleg nem egyszerű idén (sem) :D .. és a minden évben új nyomtatványt én sem értem :D

Kép
szösszenet

Téjé!
Úszógumi szokott lenni tescoban, corában, intersparban is, szerintem még télen is. De márciustól szinte biztos, jön a szezonja.
És gumis lepedőt én láttam is a corában, a baba-mama hét után is. 5-600 Ft körül volt, ha jól emlékszem, a 60x120-as. De volt nagyobb méret is. Még nem vettük meg, de már nézegettem, ezért tudom.

Kisscica!
Jó étvágyat! Én is szívesen bűnöznék. Nem tudom mi van velem. Sokáig az édességre rá sem tudtam nézni, pedig imádtam. De most egy 2-3 hete állandóan azt enném. Sőt eszem is. :oops: :wink: Szinte naponta eszem túrós kockát jó sok cukorral, e mellett kb. 3 napig tart 10 sport szelet (még ha csak a legkisebb méret is), és ha fagyizó közelébe jutok, 3 gombóc csokis fagyi épp, hogy elég. :oops: :D Mi lesz így a kilóimmal? :lol: Leszedik a fejem a terhesgondozóban. :lol: :?

Szösszenet!
Igen reagáltál a múltkor is. :) És már jó a kedvem ismét. Alíg várom a fizut és a pénteket, hétvégén kifosztjuk a boltokat. :lol:

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Mezsó, Babyteve
Köszi a bíztatást. Bízom benne, h Maszat még egy hónapot azért bennt akar maradni. :)

Mezsó
Megy neked privi!

Bambi
Ügyi vagy adó ügyben. Én nem tudnám megcsinálni, bár azért tavaly váltottam melóhelyet is, és hát ez kicsit bonyolította az enyimét.

Mamacka
Én a búzacsírát a pocimra kenem esténként, és eddig tök jók a tapasztalataim. Ha csak azt használom gátmasszázsra, az is jó, vagy jobb keverni??

Kép

kisscica80

hihihihihihihihihi

MOST MINDENKI, HOGY REAGÁL MINDENKIRE!!!!

ÉN MOST EZ VAGYOK: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Szóval átmegyek olvasóba, nem akarok bebunkulni!

Kép
1bambi

Bocsi, már nem tudom melyik Uh kép kapcsán merült fel a baba haja. Nos mi úgy jártunk, hogy a 35. heti 4D-s Uh-n elszörnyülködött a doki annak idején, hogy mekkora nagy haja van a babának. Erre mikor megszületett egy kis "kopasz" szőke nem is látható milliméteres hajas baba nézett felénk. Reakció: biztos kuhulott neki a nagy várakozásban (1 héttel hordtam túl). :D

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

Gumimaci
NE is folytassad! :D :D
Nekem is jöhet túrókocka, sportszelet, fagyi és minden ami ártalmas.
Régebben én sem voltam oda az édességért, de most :? :oops: .
Nem baj, ha ezt kívánjuk, akkor ezt kell enni. :D

Kép

kisscica80

Mamacka, köszi.
Jobbulást Áronnak! Nagyon beteg?

Mezso!
Sajnálom, hogy neked is voltak negatív érzéseid.

Bambi!
Azért jó, hogy rákérdeztél, és írtunk erről is. Bár nem gondoltam, hogy ilyen nagy téma lesz belőle. :roll:
A férjem is ezt csinálja a papirokkal. Már engem kerget vele az őrületbe, mikor 66-szor újra végigolvassa, átnézi és akkor még én is át kell nézzem és összeolvassuk (jó esetben csak 1-szer). :lol: De inkább nem panaszkodom, mert helyettem is megcsinálja.
A programmal kapcsolatban: aki nem érdekelt benne, az nem is szokott belemélyülni, így azoktól hiába vársz segítséget. Tavaly, vagy régebben nem volt hasonló munkája valakinek? Azért szép dolog, hogy 2 hétig dolgozol még, és rád sózzák ezt a melót. :roll:

Szösszenet!
Azóta lesem a receptedet, mióta először írtad, hogy finom maffint tudsz sütni. :D Én most nem konyhatündérkedek, de majd egyszer ismét... illetve a párom vagy a tesóm megcsinálja, ha muszály :D ... szóval én is elmentettem a receptet. Köszi!

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Nici, Gabo, Zsuzsa!
Nagyon szupi babakocsitok lesz!!!
Nekem is a bordó jön be leginkább... :wink:

Kár, hogy nekünk nem kell újat venni... :( :lol:

A kórházban való unatkozásról annyit, hogy én a szülés utáni első pár napban annyira kimerültem/fáradtam a szoptatástól, hogy minden percet kihasználtam, hogy aludhassak.. szóval nekem eszembe nem jutott volna unatkozni, olvasni, vagy tv-t nézni... de persze ez nem törvényszerű, hogy másnál is így van....

Köldökzsinórvér: ha milliomos lennék, biztos levetetném, de sajna nem vagyok az, így nem is gondolkozom rajta, annyi minden másra kellene még pénz, amire nincs... :(

KépKép

KépKép
gabcika

Sziasztok,
képtelenség titeket nyomonkövetni :) Nem csoda, ha egy csomó mindenre nem sikerül reagálni.

Gumimaci,
utólag is bocs, ha nem dicsértem meg a babádat. Már nem emlékszem. Ettől függetlenül nagyon aranyos ám a kislegény. Gratula

Emma,
neked is gratulálok!

Pumpó
végülis az egyik legfontosabb adatot jegyezted meg a babádról. :) :) Szerencsés alkat lehetsz te is... Az én derékbőségem 105 cm. Már majdnem 10 cm-el nagyobb, mint a tiéd :oops:

Bambi,
sok sikert az adóbevalláshoz! Én egyszer vágtam bele. Persze, hogy én is elb...tam, aztán kb két év múlva kaptam egy csekket... Kb fél évig tartott mire megoldódott a probléma..

Judit,
köszi, keresni foglak!

Szöszke,
nagyon köszi a receptet!

Kiscica,
sajnálom, hogy neked is csatlakoznod kell fekvésre itéltekhez! A lényeg, hogy a babával minden rendben. Pihizz sokat!

Virág,
Jajj!!! Szorítok, hogy minél hamarabb kijöhessetek a kórházból! Nem lesz semmi baj!

Babyteve,
ez a hányás történet nagyon ijesztő! Jobbulást neked is!

Gondoltátok volna, hogy egy-két hónappal a szülés előtt még ilyen problémákkal kell szembenéznünk?

Kép
emi29

Ja, szerdán megyünk szülőszobalátogatásra, nagyon kíváncsi vagyok...bár már sok pozitívumot hallottam róla, de szertném a saját szememmel látni!

Utána szeretnék körülnézni szekrény ügyben, szerintetek merre érdemes indulnom, hol lehet jó gyerekbútorokat kapni?

KépKép

KépKép
gabcika

Sziasztok lanyok!

REmelem ram most reagaltok.
Foleg, hogy jovok megint sok keppel.

En ma elvittem Zolit az allatkertbe, olyan szep ido volt es nem volt tomeg sem.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Magi
Vendég

bambi: azért vagy ideges mert most mindenki figyelmesebb lett mindenkivel? :roll: Hááát velem nem lett senki figyelmesebb,mert csak gumimaci írta hogy sajnálja hogy nekem is negatív érzéseim vannak.../másodjára jeleztem hogy alig alig dícsérte meg valaki a pocaklakómat mikor felkerült róla a kép,és még mindig nem volt kíváncsi rá senki...nem baj,ha valaki meggondolja magát fent van az iwiw-en az oldalunkon.../

Kép

Kép
mezsó

gumimaci: nem csak voltak,még mindig vannak negatív érzéseim... :roll: ez van... :roll:

Kép

Kép
mezsó

Sziasztok!

Látom volt téma bőven :) Csak röviden :)

Kórházban unatkozás: szerencsére elég jó szobatársakat fogtam ki, így sokat beszélgettünk. :) Nameg akár 24 órán át néztem volna a kis szuszogó csomagomat :D Szóval nem unatkoztam, pedig alapból nem vagyok az az egyhelyben ülős.

Adóbevallás: én tuti nem mernék egyedül nekiállni. Bambi, minden elismerésem :)

Reagálások: én bevallom olvasni olvasok mindent, de írni nem tudok mindenkinek, pedig amúgy dumaláda vagyok. :lol: De akkor egész nap itt ülnék a gép előtt...
És egy 2 éves örökmozgó mellett az ugye nem megoldható ;)
De soha senki sem direkt hagyok ki.

(Én bevallom járok még 2 másik fórumra is az nlc-n, ahol ugyanennyi mennyiségeket 'kell' elolvasni naponta, szóval nemegyszerű:) )

Én is szoktam feldobálni pocakfotót, vagy akármit, de nem várom hogy mindenki reagáljon rá, már az is jól esik, ha egy valaki észreveszi ;)

Köldökzsinórvér: Dominónál nem vetettük le. Aztán mikor a koraosztályon közölte a főorvos, hogy szívfejlődési rendellenessége van, egy világ omlott össze bennem (ekkor még semmit nem tudtunk aróól hogy milyen súlyos - a dokik sem. És akkor rögtön az járt a fejemben hogy le kellett volna vetetni az őssejteket, ki tudja azzal segíthetnénk e... Szerencsére nem lett komoly, ilyen beavatkozást igénylő gond, de azóta jobban a levétel felé húzunk... de még utána fogunk járni alaposan.

Jól néznek ki a feltett graco kocsik :) Eddig nem sok rosszat hallottam róluk!

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Gabcika,

amit én mutattam az nem tetszett?
Ez lenne az:
http://www.babyoutlet.hu/viewer.aspx?pr ... 7&mainid=7

nekem még Szöszkéé tetszett nagyon, főleg a színe miatt. Sajnos arra már nem emlékszem, hogy ők hol vették.

Kép
emi29

magika: nagyon jó kis képek,biztos jó volt ez a kiruccanás. :wink: nekem főleg az első kép tetszik,ahol a zsiráf úgy közel hajol Zolihoz.Aranyos nagyon a méret különbség. :D

Kép

Kép
mezsó

[quote="gabcika"]N írta:gabcikaici, Gabo, Zsuzsa!
Nagyon szupi babakocsitok lesz!!!
Nekem is a bordó jön be leginkább... :wink:

Kár, hogy nekünk nem kell újat venni... :( :lol:

Kár, hogy a bordó több, mint 100, a színt meg kell fizetni :(

nici

kiscica, megrövidült méhszáj :( Vigyázz Magadra!

Virágnak is mennek a drukkok! A magnézium infúzió tuti segít :)

magika, kalsszak az állatkertes képek! Az időtök is nagyon jó volt hozzá!

mamacka, hogy van Áron?

Nuska, nem jársz erre véletlenül? Lehet hogy rpivit kéne írnom neki:) Még mindiog kendős kérdésem volna...

bambi, miért vagy mérges? Nemááár :wink:

Gátmasszázsra én sima e vitaminos olajat használtam.

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

[quote="mezsó"][ írta:mezsób]bambi: azért vagy ideges mert most mindenki figyelmesebb lett mindenkivel? :roll: Hááát velem nem lett senki figyelmesebb,mert csak gumimaci írta hogy sajnálja hogy nekem is negatív érzéseim vannak.../másodjára jeleztem hogy alig alig dícsérte meg valaki a pocaklakómat mikor felkerült róla a kép,és még mindig nem volt kíváncsi rá senki...nem baj,ha valaki meggondolja magát fent van az iwiw-en az oldalunkon.../

Mezsó,
Én is sajnálom, hogy ilyen érzéseid vannak, de hidd el, hogy ez nem ellened ill. a babád ellen szól, hanem azért mert valóban túl sokan vagyunk a topicban. Van olyan nap, hogy 100-150 üzenetet kell visszaolvasni. Én személy szerint mire a végére jutok, már el is felejtem, hogy mire szerettem volna reagálni. :( :(

Kép
emi29

Kiscica
Azért érdemes keverni, mert az orbáncfű fertőtlenítő hatású, a búzacsíra meg szövetpuhító (ez így nem túl tudományos :) de gondolom a lényeg átmegy)

Az orbáncfű amúgy kicsi üveges mint a levendulaolaj, abból nem kell nagy mennyiséget megvenni.

Visszaolvasás...
Hát én volt, hogy órákat töltöttem a visszaolvasással, mindenkinek igyekeztem válaszolni stb de rá kellett jönnöm, hogy ez így Áron mellett nem egyszerű, és tőle veszem el az időt...
Most már igyekszem kiszűrni a nekem célzott kérdéseket, hogy ne kelljen annyi órát itt ülni.
Szerintem ilyenen nem kell megbántódni, egyszerűen ennyi emberre nem lehet figyelni...

Hoztam képeket.

a 30 hetes pocak...

Kép

Pizza
Ezt a pesztós pizzát sütöttem tegnap és nagyon fini lett...

Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Húú, jól beindult itt az élet a csendes hétvége után!

Babyteve: nem irigyellek, jobbulást, kitartást Neked és vigyázz nagyon magadra/magatokra!

Pumpóka: örülök, hogy Zsófi babával minden okés és a súlya miatt is megnyugodtál!

Virág: remélem, hogy minden renben lesz és hamar visszatérsz!

Gumimaci: szerintem még nem vagytok elkésve semmivel! Bőven van időd a vásárlásra!
Szerintem egy ilyen fórumon mindenkivel előfordul, hogy éppen nem kap választ a kérdésére, vagy nem kap reakciót egy feltett képre! Én ezt annak tudom be, hogy rengetegen vagyunk, és sokan olyanok, akik nem tudnak mindig minden oldalt alaposan végigolvasni és főleg reagálni...

Köldökzsinórvér: mi sem vetetjük le! Nekem is ugyanaz a gondom, mint Babytevének és Szösszenetnek: egy vagyonba kerül és alig tudják használni valamire!

Kiscica: pihizz sokat és vigyázz magadra!

Nici: szupi a babakocsi!

Mamacka: Áronnak jobbulást!

Édesség: ne is mondjátok! Én fél napot sem bírok ki édesség nélkül! Mostanában minden reggel csokis tekerccsel indítok! Ja, meg a somlói! Az is jöhet mindig, minden mennyiségben!

Velünk egyébként minden okés, ma voltam a TORCH-vizsgálat eredményéért, minden negatív aminek negatívnak kell lennie, így most már végképp nem tudják, hogy mitől van olyan sok magzatvízem, a legvalószínűbb magyarázat, hogy Beniből úszó vagy vizilabdázó lesz... :D

Tegnap összejött végre Kikában a szekrényvásárlás is, így most már elmondható, hogy elkészült a Beni-sarok!
Íme:
Kép Kép

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné

Magika
Nagyon jó lehetett a nap!
Mi is tervezzük. Mennyi volt a belépő?

Áronom jobban van, most épp a lépcsőn dobálja le a holmijainkat iratainkat, nehezményezi, hogy nem vele foglalkozom... :)

Csilla
Hát igen... nekem sem ez az egyetlen fórum ahova írok... így még bajosabb a dolog...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka,
Szép a pocakod.
A pizzádtól pedig csorog a nyálam. Nem volt szép tőled, hogy kiraktad ide... :?

Zorróné,
édes lett a Beni sarok. A matricák nagyon tetszenek :)

Kép
emi29

Mamacka: az a pizza, hú, de éhes lettem... ki is küldtem Zorroaput a konyhába, hogy készítse a vacsit! :-)

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné

Mamacka - Ilyen pizzás .. "nyál a számban összefutós" képeket NEM ÉR felrakni!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Úgy bevágnék egy ilyet .. ahhhh .... pedig most ettem egy tál epret :D

Megsértődés:
Ne máááááááááár :lol: :lol: :lol:

Kép
szösszenet

Zorroné - Cuki a sarok :) Igazi kis kuckós :) Tetszik - ügyik vagytok!

Kép
szösszenet

Én is pont ezt akartam írni, hogy gonosz húzás volt mamacka ezt az állati guszta pizzát idetenni így estére. :lol: :wink:
Nagyon jól néz ki!

zorróné, de szép lett a babasarok, tökjó vidám :)
Hol vettétek ezeket a dekormatricákat? Ha jól rémlik már láttam valahol, de nem emlékszem merre...

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Emi!
Azt hiszem, tei sreagáltal a múltkor. Köszi, mégegyszer. :wink:

Mamik!
Azért szerintem nem kell mostmár görcsösen mindent jegyzetelve reagálni. Már írtam, hogy a múlt héten úgy összejött minden. De én is tudom, hogy akik ide írnak, nemcsak a babanetből áll az életük. Szóval, mindenkinek ezer más dolga is van.
Láttuk, hogy mindenkinek vannak jobb és kevésbbé jó napjai. :wink:
Én megígérem, hogy többé nem zsörtölődőm. :D

Magika!
Jó volt nektek! :D
Látszik, hogy Zoli élvezte a kiruccanást.
Mi tavaly nyáron voltunk utoljára az állatkertben és mi is etettük a zsiráfot. :D

Mezso!
Szerintem tedd fel mégegyszer a picurról a képet ide. Nekem nagyon jót tett, hogy sokan dícsérték. :wink: :lol: Pedig ma már nem voltam depis. :)

Bambi!
Én azt hittem viccelsz. Vagy most tényleg mérges vagy? :roll:

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Zorróné, nagyon szupi lett a sarok, ügyesek vagytok! :)

Mamacka, Áronnak jobbulást, én Szandim már egész jól van, de ez a meleg sem tesz jót a baciknak, nehezen másznak ki belőle, remélem Ti is hamar meggyógyultok!

nici

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?