Sziasztok!
Húú, jól beindult itt az élet a csendes hétvége után!
Babyteve: nem irigyellek, jobbulást, kitartást Neked és vigyázz nagyon magadra/magatokra!
Pumpóka: örülök, hogy Zsófi babával minden okés és a súlya miatt is megnyugodtál!
Virág: remélem, hogy minden renben lesz és hamar visszatérsz!
Gumimaci: szerintem még nem vagytok elkésve semmivel! Bőven van időd a vásárlásra!
Szerintem egy ilyen fórumon mindenkivel előfordul, hogy éppen nem kap választ a kérdésére, vagy nem kap reakciót egy feltett képre! Én ezt annak tudom be, hogy rengetegen vagyunk, és sokan olyanok, akik nem tudnak mindig minden oldalt alaposan végigolvasni és főleg reagálni...
Köldökzsinórvér: mi sem vetetjük le! Nekem is ugyanaz a gondom, mint Babytevének és Szösszenetnek: egy vagyonba kerül és alig tudják használni valamire!
Kiscica: pihizz sokat és vigyázz magadra!
Nici: szupi a babakocsi!
Mamacka: Áronnak jobbulást!
Édesség: ne is mondjátok! Én fél napot sem bírok ki édesség nélkül! Mostanában minden reggel csokis tekerccsel indítok! Ja, meg a somlói! Az is jöhet mindig, minden mennyiségben!
Velünk egyébként minden okés, ma voltam a TORCH-vizsgálat eredményéért, minden negatív aminek negatívnak kell lennie, így most már végképp nem tudják, hogy mitől van olyan sok magzatvízem, a legvalószínűbb magyarázat, hogy Beniből úszó vagy vizilabdázó lesz...
Tegnap összejött végre Kikában a szekrényvásárlás is, így most már elmondható, hogy elkészült a Beni-sarok!
Íme: