A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Andi! Vannak fájásaid?
Vendég

:wink: :D hát ez bíztatóan hangzik Andi!!! Sztem készülhetsz .... minden erőmmel rajta vagyok a dolgon!
magdolnam

Milyen izgi lett most! Tök jó, alig akarok elmenni a gép elől, mert várom, hogy mi fog történni. :P

sz.andi

Fájásaim már vagy 3 napja vannak, de nem foglalkoztam vele, mert nem lett belőle semmi. Most csak keményedik a pocim, de nem fáj. A vizsgálat utántól keményedik... De én nem tudom, remélem Amival együtt megyünk.

sz.andi

hát nagyon izgi a dolog, sorban készülődnek a babák!!
Tök jó!!!
Vendég

Csajok! Felhívtam a dr-t,még 2 Magne B6-ot be kell vennem,aztán át kell mennem,hogy megnézzen!
Majd jelentkezem az infókkal,bár még nem indulok!
Még felhívom Apát,hogy el tud e jönni,mostmár tényleg nem akarok vezetni!
ÉHES VAGYOK!!!!!!

Kép

Kép
ibm

Vagy nem. De jó lenne már túl lenni rajta, főleg, hogy láttam Hene babáját. (Irigykedem, na.)
De gyanítom, hogy ez a csepp csaj nem akar még kibújni. :?

sz.andi

Andi!

Henének is valami ilyesmi volt... nem? :shock:
Neked is drukkolok!!!

Hahóóóóóó! Ami! mit mondott a doki?
Mindjárt mennem kell! Ne csigázz!!!!
Vendég

tegnap voltunk a barátnőmet meglátogatni. És áááááááá álom szép kispasi, minimanó. Ott ültem és bámultam és csak annyit tudtam kinyögni, hogy: hú ez a tiéd!!!! milyen fura, nem rég még középsulisok voltunk :shock: Milyen szép.
Hihetetlen érzés egy kismanó, igaz hogy nem az enyém volt, de akkor is. És nem sokára a miénk is meglesz! Apának is nagyon tetszett! Egyre jobban érzem az anyai ösztönöket meg a nagy ragaszkodást meg a vágyat (pláne amióta láttam a kisfiút, na meg most Hene babáját)
magdolnam

ja, közben írtál is!
Hát, akkor várom az infókat!

Pusszantás mindenkinek!

Akinek itt az ideje, és menni szeretne, az szüljön! :wink: :lol: :lol:
Vendég

Tudtam, tudtam, hogy baba hirre ebredunk ma!:)
De jo! Hene: nagy gratula! Ajo Istan aldja kis csaladotok! Gyonyoru napokat es boldog pillanatokat!
De jo lesz, hamarosan olvashatjuk a beszamolot, es nezhetjuk nap nap mellett a novekvo fiucskat:)

HAjra tobbiek, akik az elen jartok!
Vendég

Igen, Henének is úgy kezdődött, hogy megvizsgálta a doki, utána keményedett. De sztem engem nem sikerült olyan JÓL megvizsgálni.

sz.andi

Andi: Henének is így kezdődött, hogy megvizsgálták és utánna egész nap kemény volt a pocija!
Andiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!! Drukk!!!!!!!!
Mindjárt nem győzzük kapkodni a fejünket, úgy beindul a babaeső!

Ami: ne félj! Legyél olyan ügyes mint Hene!!
Vendég

Szly: válalod a megszületett babák táblázatát is? Vagy csinálja más?
Vendég

Megyek kajálni aztán készülök és megyek!
Apa nembiztos,hogy eltud jönni!
majd jelentkezem!
Drukkoljatok!!

Kép

Kép
ibm

Ami: egyél bizony, mert aztán kitudja mikor ehetsz legközelebb!! :D :D :D
Vendég

Ami! Megy a drukk!!! Reméljük apa is el tud menni! Légyszi írj, ha megtudsz valamit. Sztem a körmünket tövig rágjuk majd. ++++++

sz.andi

Hu....ugy látom kezdenek felgyorsulni az események!! :lol:

Ami!
Megy a drukk!! Lehet te leszek a következő???

Van valakinek valami jó ötéete ebédre mit csináljak??? Csak mára kell valami, mert holnap lángos party!

d.dodó

Hu micsoda izgalmak!
Hogy fogok en igy ma valamit is csinalni?:)
Pedig boltba mindenkepp kene mennem, mas igaz nagyon nincs. Abolttal meg meg tudom azt csinalni hogy megvarom ferjem esmiutan este hazaert egyutt elsetalunk, akkor legalabb dinnye is lesz!
Vendég

Ja igen, Viki: meleg viz projekt lezarult! Legalabbis nagyon remelem. Egyenlore nem igen ertm, mert a papirja azt irja 40 fokra tegyuk a melegitot, de hat az langyos csak. en forroban szeretek mosogatni! szoval most felcsavartam, ajanlom neki produkaljon forrot, mert kulonben nagyon duhos leszek!
Mar kicsit unom, hogy minidg valami szarakszik velunk!
Vendég

ebed: en csirkes, vegyes zoldseges, izet csinaltam kapros tejfolos martassal, rizzsel. Kb 20 perc alatt kesz, es ott sem kell mellette allni.
elotte meg zoldbaab fozi volt virslivel. ugyancsak 20 perces kaja.
Nem tudom, ma nem fozok elore, mert holnap ugye szombat, de szerintem lecso lesz, vagy az amit Viki miatt nem szabad leirni, de de- vel kezdodik es relye a vege:)
Vendég

en ma sutesen gondolkodom. Van egy elesztom nem akarom tovabb rohasztani:)lehet kiprobalom a zsomit...
Vendég

Andi, Ami: ezer drukk +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

egy kép a babakocsinkról:

Kép

bocsi ha nem lesz jó a méret, de nem nagyon van időm méretezni mert a főnök folyton járkál.... :evil:
Vendég

Csajok! Sógornőm elvisz a rendelőbe,10:30-ra jön értem!
Úgy tervezem,hogy max. 12-re itthon leszek,azonnal írok ahogy jövök ok????
Hú de izgulok!
tegnap írtam,hogy a betöltött 37. napján szültem és nem fájt,ezt álmodtam!!!
Látjátok a vonalzómat???????????
Megyek készülődni addig jók legyetek!

Kép

Kép
ibm

Ami: a tudat alatti......!
HAjra!
Vendég

Ami!
Nagyon megy a drukk!! :)

Kaja: most grizes tésztán gondolkodom... lehet az lesz!

d.dodó

[color=blue]Hene! Gratulálok Nektek a kis Gergő születéséhez! Gyönyörű pofis baba! Sok tejcsit! [/color]

Kép
szly27

Ami! Megy a drukk! Jajj de izgi!
Nem akarok egy pillanatra sem elmenni most, pedig ajándékot kellene vennem.
Boltot meg lehet úgy intézem, mint Anyjuk! :D

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Ami! Gondolok rád!!!

Én hasam meg visszaállt a "normálisra" Semmi extrát nem érzek, úgyhogy a mai nap az Amié!!!

sz.andi

Kriszti: tok jo rpogramunk lesz akkor mara: drukkolunk, izgulunk....:)
Vendég

Miért nem lett kék? Na mindegy! Én is ilyen gyors szülést szeretnék!

Ami! Neked megy a drukk! Milyen érdekes lenne, ha teljesülne az álmod! :wink:

Vidokata! Csinálom a babás táblit is.
Név, hány hétre napra született , születési idő, baba neve, adatok(súly, hossz) császár vagy sima, ! Hirtelen ennyi jutott eszembe. Mit írjak még bele? Ötlet?

Kép
szly27

Andi: akkor a Te lanykad lehet igen precizen kivarja az idejet....nem kapkodja el a kijovetelt! Lehet hogy igen megfontolt - ja es akaratos:)- csajszi lesz!
Vendég

Andikám!
Csak nem fennforgás van nálatok is?

Ami!

Drukk a dokihoz!

Én ma nem főzök semmit. Apa vitt meleg kaját, én meg eszem amit találok.
20150601134430

Ami!

Nagyon- nagyon drukkolunk!

Kép
andkata

Andi! Az hogy békés a hasad semmit nem jelent! Bármikor beindulhat!!! Nagyon drukkolunk!

Kép
andkata

Szerintetek, 36ik hetben leszek mikor lesz az Istvan a kiraly az arenaban. Az eloadasokra mar nincs jegy, de most a 17es foproba ia nyilvanos lesz, megnezheto. NAgyon rizikos ha veszek jegyet?
Annyit torom ezen a fejem! de nem tudok okos lenni. Mert ferjem csak miattam jonne el, o ki nem allhatja, szoval nincs az hogy na akkor semmi baj, ha en nem megyek megy o mondjuk anyukajaval...
Nem tudom.
Hogy dontsek?
Vendég

Ami - nagyon szorítok neked hogy minden oké legyen!!! :wink: Mit szeretnél inkább? Szülni vagy hazajönni vizsgálat után??? Tényleg érdekel! Mert akkor arra drukkolok rá neked!!! :lol:
Én itthon leszek, ha tudsz vizsgálat után írhatnál egy sms-t, hogy miújs és akkor gyorsan be tudnám írni a totál bezsongott kismamiknak! :lol: :lol: :lol:

Cuppa! :)
Vendég

Kép

Kép
szly27

Szly!!!!

Fantörpikus tábla!!!!

Kép
20150601134430

Aztaaaa! Imádom ezt a sárga táblit!!!! :lol: :lol:
Vendég

Ami! DRUKK!!!!!++++++

Szly! Szupi lett a babás tábla! :D

Trixy! Jó a babakocsi! Főnök mondjon le! :D
Vendég

Jaj istenem, micsoda hírek, akkor csak lett májusi babánk és még lehet, hogy lesz is?

Én bizony elpityeregtem magam és tiszta libabőr vagyok azóta is a meghatottságtól.

Hene, nagyon nagyon gratulálok, helyes kis lurkó, nagyon sok boldoságot, jó egészséget és sok tejcsit nektek!

Hú, ez aztán nagyon izgalmas 2 hónap lesz! Utána meg persze a kis törpicsekek miatt lesz izgi és mire a táblázat vége is sorra kerül, Gergő már 2 hónapos lesz.

Ami, jelentkezz valahogy mindenképp!

Én is megijedtem tegnap rendesen, fürdőt takarítottam, egy rossz mozdulat után úgy elkezdett szúrni a pocakom, szanaszét dobtam rongyot, lavórt, és lefeküdtem szerencsére jobb lett.

Csajok,szeretnék majd valami gyereknevelős könyvet venni, de gondolom, ebből is irdatlan a választék, aki már tapasztalt anyuka, melyik könyvet javasoljátok? Van ma olyan etalon könyv, mint régen volt a Dr. Spock?

Mert én pl valahogy a szüléstől nem félek, de attól egy picit igen, hogy egy emberkét nevelünk majd, biztos jön majd valamennyire magától, meg nem is könyvből akarunk nevelni, de azért hasznos 5letek biztos vannak a könyvekben is.

Kép
teó

Kép

Kép
szly27

Nagyon jó az új tábla!
Egy kérdésem lenne :roll: aki tenát vett! Szóval melyiket vette? extra, extra+, super???????????
magdolnam

Ha írjak még bele valamit, csak szóljatok!

Remélem mostmár minden sűrűn szerkesztgetnem kell a táblikat!

Most rohanunk Rolival a boltba, de a gépet ki sem kapcsolom! Nagyon izgi!

Kép
szly27

Magdi! Tena Lady Extra
Vendég

Teó!
Én olvastam a Suttogót, most olvasom az Elveszett boldogság nyomában + párhuzamosan a Kismamák nagy könyvét.
20150601134430

Köszi Szly, hogy foglalkozol vele! Aranyos vagy. Nekem a hasammal most nincs gond, de nagyon nehezen tudok ülni, mert fáj a hüvelyem vagy valami ott lent! Ez nagyon kellemetlen.
Megyek festeni tovább.

sz.andi

Bár a sok olvasás után az fogalmazódott meg bennem, hogy úgy is belülről jövő intuíciókkal fojuk nevelni. Remélem értitek.....
20150601134430

Hene: Óriási gratula!!!! Én megmondtam!!!! Nagyon jó egészséget kívánok nektek és nagyon sok tejcit Gergőnek!!!! Olyan gyönyörű Gergő baba és annyira sírtam amikoor megláttam!!!

Kép

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?