A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Kép

[Kép
amonré

Maryska!

Erősen gondolok valami fincsire, érzed már???

Pont ezt akartam mondani, hogy mi ez a nagy sunnyogás???? Mindenkinek van véleménye, de nem meri elmondani/leírni??? Miért???? Akkor minek megyünk együtt Hévízre????

Nekem is van véleményem, de még fogalmazódik, de le fogom írni...

Judit

Eszti, rámolnak, épp a TV alatti vitrint, így lépek is :lol: :lol: :lol:

jucicuki

Lányok siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikerült!
Úgy tudok örülni ,ennek a kis doldognak is ,na mostantól csak az én csajaimat látjátok :D ,bepótolom a lemaradást.Juhéjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj.
Ja Regi van a képen

[Kép
amonré

Lanyné!
látom zugolvasol, bújj elő! :lol:

Dragon!
Jó, hogy hazajöttök. Apróbetű: másold ki wordbe, ott fel tudod nagyítani.

Nem tom már, ki írta, hogy passzoljam le éjszakára a törpéket Pasinak. Az a helyzet, hogy amióta itthon vagyunk, minden éjjel kel ő is, segít etetni, csak nem akartam írni, nehogy úgy tűnjön, mintha felvágnék a pasimmal. Szóval sokat segít, csak annyi a gond, hogy iccaka még fejek is, meg ha a törpék esetleg hajnal 2-kor úgy döntenek, hogy kialudták magukat (előfordul) akkor rázni kell a seggüket, hogy ne üvöltsék fel az egész házat. Majdha abbamarad azéjszakai fejés (lassan már tervezem) akkor jobb lesz.

Vettem magamnak tegnap ajándékot "mert megérdemlem". (Musicalduett dvd-t)
Ésa legjobb: pénteken jön a kedvenc ezermesterem, hogy kitaláljuk, hovalehet a konyhámban besuvasztani a MOSOGATÓGÉPET!!!! :lol:
vovanda

Tudtam én, hogy a mi Maryskánk szívemből fog szólni! Tényleg ne veszekedjünk.
Szeretlek benneteket!
vovanda

Vanda, vetted v. kaptad?????????

jucicuki

Még nem dőlt el, hogy Pasi beszáll -e. Szóval egy részét mindenképp én állom, már csak azért is, mert az autóra nyári gumit kell venni, az meg Pasi hatásköre.
Magyarázatként hozzáteszem: nem vagyunk közös kasszán. A megélhetést kb. felezzük, a többivel mibdenki csinál, amit akar.
vovanda

Sári :P
A macskák megérzik a negatív kisugárzású helyeket :wink: Valami biztos nem jó ott :roll:
Amúgy 7 éves korig a gyerekek "alfában" vannak, nagyon erősek az ösztönös megérzéseik...

Maryska :P
Ma éjszaka Apa egyedül (gyerek nélkül) fog aludni, hogy fitt legyen holnapra :wink:

Fannizóknak további marketing eszközöm az aláírásom :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
xandra_73

Szandrafanni!
Igyexem. :P
vovanda

Kép

[Kép
amonré

Szandra, micsoda aláírás, nekem nagyon bejön :)
Fotókon minden gyerek édes, de már elfelejtettem a neveket, hogy ki is rakott ...látszik, hogy csak 1 ablakban vagytok nyitva :lol: :lol:
Amonrét még látom, ezen az oldalon van :) Cuki :D

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest

Amonré: nahát még1, nagyon ügyi vagy felpakolásban :lol: természetesen Ő is cuki, gondolom Lia :D
Lanyané: kalappal holnapra, azért majd valaki ír ide???, hogy minden rendben volt és jól vagy pont.

babusok
Budapest

Vanda: gratu géphez, nálunk sajnos nem férne be még a legkisebb sem... :(

babusok
Budapest

Kép

[Kép
amonré

Vanda: milyen a dvd? bár biztos jó, én is akartam azt(a Szinetár Dórásra gondolok, remélem egyre gondolunk), csak cd-n, de persze mikor vásárolni megyünk, egyből a babasoron vagyunk :lol: :lol:

babusok
Budapest

Babusok!
Hogy értetted, hogy ezen az oldalon vagyok?
A felső kettő Rezső alis Regi ,a mostanin van rajta Majmunk:) alias LIa

[Kép
amonré

Vanda, basszus minek vetted meg, nekünk megvan mind a kettő, ha tudtam volna, hogy szeretnéd...

Fal. már nem tudom ki kérdezte, csak elmaradt. ÁÁÁ, falat nem én csináltam, unokahugom művész, én sajna leragadtam pálcikaembereknél, már akkor is bajban vagyok, ha a lányoknak kell rajzolni, lassan ügyesebbek lesznek, mint én :oops: :oops: :oops:

Judit

jucicuki

Amonré, ügyi vagy és szépek a lányok!

Judit

jucicuki

Dragon: szuper hírek :D megkérdezhetem merre laktok Angliában?
Kenguru: írtatók róla, Ti szerettétek? meddig lehet használni? gondolkozunk rajta, mert Apa egyre nehezebben cipeli a két hordozót :lol: :lol: Rábeszéltek vagy le?

babusok
Budapest

Judit,Paris
Volt kép,csak aztán levettem,de a kedvetekért itt vannak újra :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Noa
Kép

Kép

Száva
Kép
Vendég

Amonré: hát csak görgetek egyet és már látom is a fotót :lol: nem kell lapozni :lol:

babusok
Budapest

Judit, azon röhögök itt magamban, hogy a múltkor amikor rajzoltunk velük...gyere rajzolok csigabigát...jó most te...most mit rajzoljak?...házikó...napocska...kész itt vége a repertoárnak :lol: majd csak nézel ha mennek oviba és hozzák haza a szebbnél szebb rajzokat hogy ezt hogy csinálták??? :lol: amúgy érdekes, hogy 3-12éves korunk között ügyesebbek vagyunk, mint felnőttnek, biztos "elsorvadnak" ezek a készségek...én asszem még időben vagyok, elkezdek úgyis a suliban művészkedni lassan, aztán majd rajzolom a gyerekkel a sablonokat :lol: :lol: :lol:
Vendég

na itten vok :D folyt-szóval tiszta ideg vagyok e miatt a balhé miatt pedig nem en vagyok a főszereplője de egy kicsit föl lett fújva.lehet ha csak dóri mondja el hogy szarul esett neki akkor szebben meg tudjuk beszélni,és szerintem a szerelem nem at jelenti hogy a férj igy beolvas valakinek aki egy jóindulatú segítőkész ember ugyan úgy mint dóri---miki sem jön ide beolvasni hogy ne ugráltassuk barbit állandóan ilyen tábla olyan tábla mert barbi tiszta szívből szivesen csinálja ...na most holnaptól kibeszélhettek a hátammögött max lanya belép azt elküld mindenkit :D :D vicc vót :D :D :D
megkérem a férjeket csak akkor jöjjenek ha nem basztatnak itt is minket főleg ha más férje :oops: 8)
hogy van az a zárt topik 8)
juji már érzem az illatát :wink:
amonré de ügyi vagy nagyon hiányzottak a lányaid titta apjuk :D gyönyörűek :D :D :D
kamilla te irtad hogy most kezdik átaludni az éjcakát :?: gratula remélem hamarosan eljön ez nálunk is :D mondjuk most pár hétig alhatok.ha tudok :D :oops:

lanyané

Sotske: édibédik :D
Juj, természetesen irtatok, és most egyik gyerek sincs a kezemben, hogy azt mondjam Ő volt :oops: :oops:

babusok
Budapest

juji bocs juci :oops:
eszti aszta milyen ügyik és gyönyörűek-és ahajuk tényleg brutálisan nő :shock:

lanyané

Istenem, Eszti annyira gyönyörűségesek!!! Bocsánat, ha valakinek beletaposok a lelkébe, de nekem Ők a kedvenceim, persze LiliDorka után...olyan nagyon szééépek!!! De miért vetted le? Félsz az elmebetegektől? :shock: :lol: :oops:

Ja és tudom, hogy elcsépelt a szövegem, de hogy a fenébe különbözteted meg őket??? :lol: :lol: :lol: Nekem teljesen egyformák!
Vendég

Paris
Köszi,ez olyan jól esik :oops: :oops: :oops:
Amúgy nem egyformák ám :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

szandra :D szerintem nem mennek át a privik már hármat is irtam.
megjött a recept köszi :D majd kiváltja lanya-a régi kettőt megcsináltattam mostani méretre jó szűkre(dokiapu monta)azokat viszem be az lehet jodos véres nem sajnálom
megkérdeznéd holnap hányra hova menjek :?: valami extra dolog vagy valami(meg a pénzt mikor adja oda lanya ,hogy ne legyen útban :oops: ) :?:
köszi a közreműködést milcsi vagy márkó szokott apájával aludni :?: szóval köszi neki :D cuppppppp

lanyané

Maryska ++++++++++++ drukk, nem kell felni, vigyel magaddal regi bikinis kepet, amikor inadba szallna, csak nezegessd! :D

Juci, szobat en kerdeztem, a falat marmint, unokahugid nagyon ugyi!!! En is palcikaemberezek, nalunk Apa a muvesz (dekomolyan)

Amonre szepek a csajok! naaaagy szemek!

Vanda, gratu a mosogatogephez!!!!!!!!! Most aztan annyi idod lesz, hogy akar kotni-horgolni is elkezdhetsz :wink: :lol: :lol: :lol:

Elozo oldalon Zsanna-Blanka (imadom a nevuket) nagyon szepek! Es mekkorak! Nekem ok is nagyon egyformak....

Csinalhatna Binyek (vagy a Barbit jobbn szereted? ezen agyaltam ejjel....), egy tablat, hogy kinek 1 es kinek 2 petejuek a gyerekei... :lol: :lol: :lol:

dragonfly

Csajok
Már csak 64 nap van és találkozunk 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) Mi már úgy várjuk!!!
Vendég

nekem mindig azok a kedvenceim akik képeit nézem :oops: :D minden kiskölök olyan különleges :D
holnap ilyenkor már lehet kész a hasam :D

lanyané

dragonfly ez jó ötlet :D :D :D

lanyané

Rebe
Tudtam,hogy valamit megint elfelejtettem :roll: :roll: :roll: Milyen nagyok már a lányok :shock: :shock: :shock: És azok a gyönyörűséges szemek :wink: :wink: :wink:
Vendég

Ebéd
kész,mindjárt megyek kertészkedni :D :D :D :D
Vendég

héé, mosogatómasina csak LESZ. ha befér. merthogy nálam is ez a kérdés.

dvd szuper.

Juci!
cd már megvan, a dvd hiányzott. nagy musical-fan vagyok, eredetileg színésznőnek készültem, csak amikor érettségiztem, nem indult musicales osztály, 3 évet kellett volna várnom a felvételire. így lettem jogász. az éneklés meg maradt hobbi.
vovanda

Kép

Na szépen elszállt az elöbb amit irtam.
Röviden:Köszi aki megdicsérte a csajaimat :D ,aki meg nem annak is :D ,nem sérzödök meg,hehehe

Jön a Makiról is a kép .

Lanyané:nyugtass meg hogy azért nem teljesen az apjuk :D :D :D

[Kép
amonré

Eszti, nálam még rotyog...mármint az ebéd. Én is ilyen gyönyörű gyereket akarok, hogy mindenki megcsodálja majd :lol: :oops: A másik kedvenceim amúgy Jázmin és Amira (Maryska-babák) és Jázmin drusza meg Lilien (Anny-babák) jaj imádom őket! Érdekes, a kislányok a kedvenceim, ez nem lehet véletlen :lol:

Jó, elhiszem Eszti, hogy nem hasonlítanak...neked igen :lol: akkor vagyok kiakadva amikor tesóm gyerekeire mondják, hogy mennnnnyire hasonlítanak, pedig annnnnnnnyira nem! :lol: :shock:

Maryska, elfelejtettem én is írni, hogy szorítok bátor legyél és ügyes, legyél hamar túl rajta és legyél nagyon szééép!!!
Vendég

Kép
Regi még mindig ,most jön a Maki. :D

[Kép
amonré

Na most már tényleg hagyok nektek is helyet,bocsi :oops: Kép

[Kép
amonré

Husik a babák, majd eccercsak dobok képeket én is, de a törpéim most éppen duettkoncertet adnak... :cry:
vovanda

parizska cuppppp :wink:
amonre bocs makika szeme a tied :D
na mostmár jó sok makink van :D
két makifiú,én is maki meg a kis amonremaki :D
majd hévizen makogok nektek :D mert tudok az állatkertben mindig makogok és azt hiszik a majmok voltak :D mi meg beszarunk a röhögéstől :D

lanyané

Dragon!
Kötni-horgolni ééén??? Az ki van csukva. Meg amúgy is: fennmaradó időmben talán végre tudok majd rendszeresen tornázni, na meg úgyis találok lomolni valót. Pasi szerint rendmániás vagyok.
vovanda

Sziasztok!

Tegnap du. ota nem tudtam benezni, mindjart visszaolvasom az utolso 4 oldalt! :lol:

Anny: akartam irni multkor hogy olyan szepek vagytok azon jatszos kepe, olyan szep lany vagy!!! Tok jo hogy voltatok jatszocsoportban! :D

Gina: gyonyoruek a Lanyok! A vonalzodat nem artana lecserelni! :lol:

Dori: ne sertodj meg, ne haragudj, ugy sajnalom ha megbantodtal!!! :cry:

Lanyane: nem semmi az anyosod esete, es mit operaltak akkor ki? :shock:
Milyen termeszetgyogyasz ez? :shock: :D

Dragonfly: azta, hazakoltoztok? De jo! Ah, irigy! :wink: A Te ferje magyar?
Akkor mindenki megy Hevizre csak en nem, de majd nyaron esha nem akartok tapit szervezni nyarra elmegyek eggyenkent mindenkihez! :lol:
Az egyetlen jo abban hogy nem megek Hevizre hogy kimaradok a logo vitabol! :lol:

Sotske: muti a bicikliutanfutot!
:wink:

Rebe: de gyonyoruek a Lanyok, Annanak is volt ilyen szuke ruhacskaja! :D

Amonre: nagyon edes Regi es ugyes vagy hogy sikerult foltenni a kepet! :D Nagyon jo a tobbi kep is!!!

Vovanda: mosogatogep? Szuper!

Sotske: jaj de szepek, miert vetted le? Olyan jo Bennuk gyonyorkodni!

Lanyane: most olvasom a ferjes hozzaszolast, meg jo hogy az enyem egy szot sem tud magyarul igy sem olvasni sem irni nem tud ide. :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Sári
Rákszűrésen még én sem voltam azóta, pedig múltkor már elhatároztam :roll: … mostmár valszeg csak költözés után fogok …

Móni
Bocs, felületesen olvastam! :oops:

„Kamilla”
maradjon meg ez a jó szokásuk! :lol:

Rebe
Nagyon aranyosak és milyen nagyok már! :shock: :lol:

Maryska
Szívemből beszéltél! :wink: … Makogást az egyik barátném is kiválóan űzi, tőle is besz@rikbehugyozik az ember. :lol:

Dóri
Megértem az uradat, de ezt ne hozza ide be sztem se! Nagylány vagy, le tudtad Te is írni, mi bánt. :wink:

Binyek :?:
Már akartam kérdezni, hogy a szitás vállalja, hogy mindenkinek kénye-kedve szerinti pólókat nyomat, vagy azért egy egységeset találjunk ki?! Szerintem előbbiből megint nagy kavarodás lenne.

Vanda
Korona Pasi fejére a segítségért és a MOSOGATÓGÉPÉRT! 8)

Marketinges Szandra
Én CSAK akkor viszem a kölköket, ha bárányhimlősek lesznek! :lol:

Amonré
Jók ezek a miniképek, amiket „csepegtetsz”! :P :P

Melcsi
Mi nem nagyon használtuk a kengurut. Ajánlották viszont a csővázas háti hordozót, ami már ülni tudó babáknak való kb. 2 éves korig.

Eszti
Másodszor is megeszem a csajaidat! :lol:

Juci, párizska
Örömmel látom, hogy „szent a béke”. :wink:

Riddencs
Tök szép neved van, nemtom mé vagy úgy oda?! Szkdolid mikor kell leadnod? HAJRÁ! :P

Na megyek sárgaborsó főzeléket, meg szkdolit csináni... :arrow:

Petra
Kép
petricsek

Lanyaé:Na szóval ,nálunk van egy Főmaki ,az uram, van egy maki, Majmu ,Höri becenevű Lia,és van egy Mackónk is Regi baba.
[size=9]Csak nektek mondom én vagyok a Bodri kutya [/size]
Kész állatkert vagyunk :D

[Kép
amonré

Petricsek, túl rövid az élet veszekedni...azon kívül baba van a hasamban, nekem ez fontosabb, mint hogy idegeskedjek MINT PL. AZON HOGY A FÖLÖTTEM LAKÓ ÉPP EZERREL NYOMJA A CHARLIETÓL AZ AKI SZÉÉÉÉP AZ REGGEL IS SZÉÉÉÉP...SZINTIN, pedig a férjem már felment egyszer vasárnapi csendespihenő alatt, hogy jó lenne, ha lehalkulna mert nem étterem alá költöztünk menjen a sramlizenéjével az anyjába (akkor aranyesőt meg hasonlókat játszott) na most felkopogok a partvissal :evil: :twisted:
Vendég

:lol: :lol:
ismerős. volt, hogy a hormonoktól elborult aggyal kiabáltam a fent lakónak éjszaka, hogy kuuuuss legyen!

Petra
Kép
petricsek

Maryska :P
Fanninak írtál, azért nem kaptam meg :mrgreen:
Válaszoltam Fanniból, de már nekem írj :lol: , jó? :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
xandra_73

Lekaptam a hagymát a gázról 8) , mert

Zsuzska Gergőének NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!! :lol: :lol:

(Ha nem most tartja, akkor is! :wink: )

Petra
Kép
petricsek

szandra :D :D :D király vagy :wink:
gergő boldog névnapost :D
amonré ez igen mi is makákó makika,cicák minden van itt
tontika :D na jó kérdés mit szedtek ki: :D de le van tojva a lényeg Istenke vele volt :D :D :D :D
petri én nem szégyellem az őszintét,sajnos ez sokszor nem mindig jó,de ha valaki szeret igy szeret és azt tudhatja amit mondok az ugy van :lol:

lanyané

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?