már régen jártam itt, most mindent elolvastam, de csak arra válaszolok, amire emlékszem
Ma én sem dolgoztam, mert a liba kolléganőm, aki nem akart hazamenni mikor beteg volt, végülis szépen megfertőzött mindenkit...bár nekem nincs lázam, de reggel csak egy kicsit mentem be, a fontosabb dolgokat elintézni, utána kavartam haza hátha így 3 nap alatt kirúgom magam
Strepsils -t lehet szopogatni, én is azt tolom, meg, ha köhögsz akkor a lándzsás utifű szirup nagyon jó, vagy sinupret drazsé (ez is gyógynövényekből van) - bocsi, de már nem emlékszem ki kérdezte.
Kilók...hát én az elején a sok hányás miatt ledobtam vagy 3 kilót, ez azóta se jött vissza. De mostanában az új súlyomat is csak alulról közlítem meg, ami tök érdekes, mert én eddig nagyon könnyen szedtem fel a kilókat. Mondjuk alig birok enni, a gyomrom teljesen összeszűkűlt, de minimum 5x eszek egy nap, nem vagyok éhes soha, és végülis az evések között is ált. rágcsálok valamit.
A ruházkodás nekem is nehezen megy...nagyobb még nem igazán kell, ami van, az viszont nyomja a hasam, bár a kismama öv tök jól megtartja a gatyákat akkor is, ha nincs begombolva.
Nekem még nem nagyon nő a hasam...a férjem szerint minden nap kicsit nagyobb...legalábbis én nem látom
Most úgy nézek ki, mint akinek óriási úszógumi nőtt a dereka köré
Ja, azt akartam még kérdezni, hogy nektek nincs kiszáradva a bőrötök? Mióta terhes vagyok annyira ki van száradva, hogy néha úgy érzem, elhagyom a bőröm, mint a kígyók
De a babaolaj - vizes bőrre kenve - nem jött be, mert kiütéses lettem tőle...ez volt a térdhajlatomban...meg később máshol is.
Van valami jó tippetek, mivel kenjem magam????
Most befejezem, mert eléggé fáj a pocim, inkább eldőlök
Lovani

[/img]