pandusika, ez nagyon jó élmény lehetett! anyum ultrahangban dolgozik, én is gondoltam már rá, hogy ha majd egyszer nagyon nem bírom, elmegyek hozzá, meg ő is biztos nagyon örülne, hogy megkukucskálhatja a kisunokáját
egy magneB6-ot most én is bedobtam, mert nagyon elkezdett fájni a hasim (nem tudom, ez keményedés-e, de nagyon kellemetlen) - szerintem azért, mert elég zűrös-vacak időszak ez a szeptember a melóban, terveznem kell a jövő évet, és mindenki mindent marha gyorsan akar - megkapok egy infot, és kész kimutatást kell belőle leadjak kábé még aznap

még szerencse, hogy néha meg-megrugdal a kicsim, így tudom, hogy legalább ő jól van. Mondjuk ő is kevesebbet mocorog, mint pl hétvégén, szóval lehet, hogy érzi, hogy valami nem teljesen oké. Tegnap meg már fél hatkor melóhelyen voltam reggel, ma is már hét előtt, úgyhogy reggel megint volt jó kis rókakoma - holnap tuti nem jövök be kilenc előtt!
Voltam a Margitban nemrég (én ott szülök majd), és ki van írva szépen a folyosóra, hogy nincs látogatás, amit eddig úgy néztem, hogy betartanak, de legutóbb azt láttam, hogy nemcsak a férj, meg a (valószínűleg) anyós-após ment be a szobába, hanem a 4 vagy 5 éves tesó is!!!

azért szerintem ez elég gáz, mert naná, hogy hiányoznak egymásnak anyuval, de könyörgöm, hangoskodik, meg futkorászik, hiszen gyerekből van - de ez nem biztos, hogy a szobatársaknak annyira jó, az oviban elkapható betegségekről nem is beszélve... remélem, hogy ez egy kivételes alkalom volt, mert nem vagyok oda érte, hogyha kiszolgáltatott, vagy mondjuk nem egészen felöltözött állapotban idegenek nézegetnek.
hehe irigykedem akik még csak most lépik át az 55 vagy 60 kilót