Páriska,
Párizs mint vezetéknév? De szép!!! Sose hallottam még.
Szandra,
aha értem, nem tudtam, mert nem vagyok egy nagy macskás (sem kutyás)
Zsuzska,
kíváncsian várom a beszámolód! Azt amúgy mi is tervezzük a nővéremmel.
Lehet, hülyének fogtok nézni, de marha kíváncsi vagyok a Puskásról készült doksi filmre. Az az Almási Tamás rendezte, aki a Sejtjeinket, és azoknak is nagyon tetszik és sokat ad, akiket amúgy egyáltalán nem érdekel a foci, puskás, meg az aranycsapat. Állítólag egy nagyon önzetlen ember volt.
Eszti,
én is csak nézetm,ki az a szöcske, aztán Banikán jót nevettem, hogy meg merte kédezni

Tényleg, miért vetted le a fotókat? Ezt én sem értem, ne legyél szerény, itt senki nem az, és nem is nagyon tud érvényesülni, ha az!!! Nagyon édesek a lányaid!
Vanda,
jó az avatarképed!
Tonti,
én is gondolkodtam már a pszichomókuson, amikor nem akart összejönni a gyerek, és egy idegbeteg őrült lettem, aki nem bír más gyerekére ránézni. De mindig túl normálisnak éreztem magam ahhoz, hogy megtegyem, pedig tudom, hogy a pszichomókus csak egy társ, aki meghallgat, és megmutatja a lehetséges utakat. Na, én végül magamtól megtaláltam, lehiggadtam, és akkor sikerült, amire annyira vágytam.
Fiú/lány: én mindig lányokat akartam, három lánynevem volt mindig. Aztán most meg szerelmes vagyok a fiamba, és állandóan csókolgatom én is őt. A kislányt is imádom, de egész máshogy, mint a kisfiút.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lili73 2009.03.12 14:37-kor.