sziasztok!
ma Bernben voltunk kirándulni. A konzulátuson voltunk papírügyintézni és hamár ott jártunk

hát megnéztük a várost és a macikat!
Vonattal mentünk, az gyorsabb és kényelmesebb és egyszerűbb is mint autóval. Kicsit nyálas időnk volt de nem panaszkodom, mert még a nap is sütött és nem áztunk el. A város tele volt drukkerekkel. Most van épp a holland-román meccs. Hihetetlen volt... Engem teljesen elkapott a láz. Mátét kicsit kifárasztotta de írtó jó volt.
Viszont Ti egy nap alatt mennyit termeltetek...
először, amit tegnap este már nem volt időm írni, pedig akartam
JUDIT!!!! HATALMAS GRATULAAAA !!!! ANNYIRA ÜGYES VAGY!!!! WOOOWWWW
Melinda, akkor mégiscsak jó alvókája van Dórinak, ha nem ébredt fel a fúrásra

tök sszupi!!!!
Rima, köszi a kérdésed, tegnap még volt egy elég eredményes orrszívás, kicsit aggódtam is, hogy jó 5let-e kirándulni, de kutya baja, úgy néz ki
a császár utáni várandósságra visszatérve: nem mondom, hogy a legjobb a szervezetnek, tehát inkább ne. bár az orvosom tényleg inkább a szoptatásra mondja, hogy az meríti ki a szervezetet. Csak arra gondoltam reagálni, hogy nem hiszem hogy emiatt el kéne vetetni egy babát...
vééégre képek Leonról

tünemény!!!
Mni, Feri, na pont az ilyen tündibündi kis ruhácskák kapcsán szoktam elábrándozni a kisboltban, hogy vajon mikor jön majd a következő...

Ilyen kisinget én is láttam már. Annyira aranyos lányotok van!!!!
Feri, én nem tudtam ilyen jól megfogalmazni de egyetértek a keresztelővel kapcsolatosan Veled.
Mni, úúúúgy irigyellek a bicikli miatt!!! nekem is itt figyel a kerékpárom, Marci meg amikor nem esik (azaz most nem annyira, de már többször volt) bicajjal jár dolgozni. Szval én is arra várok már, hogy elmenjünk Marcival, de nem tudom mit csináljak Mátéval addig...
Gratula az 5kghoz!
Mzx én teljesen le vagyok döbbenve, hogy bírod. mint ahogy JuditKecskeméten is teljesen le vagyok padlózva, hogy bírta a vizsgaidőszakot két gyermek mellett.
Szval nem tudom hogy csinálod, de +++ kitartás++++
Mosolygós Laura napot
JIM! tapló az exed, de ezt eddig is tudtuk. Peregjen le rólad minden bunkó megjegyzése. A lényeg, hogy a bíró is Nektek ad igazat!

jó Balcsizást Pécsezést Balcsizást de ugye majd közben velünk is tőrödsz?
hihi, Máté is jó büdit tud pukizni...

párszor már átvert mert olyan büdi volt, hogy asszittem trottyolt és levetkőztettem
Judit18

jobbulást! aranyos a videóóó nagyon!!!
és nyugi, tuti minden fontosat elvisztek majd a nyaralásra
ha tényleg szereztek netet akkor Attila a telesport.hu-n tudja nézni mindkét meccset online

és napközben meg Te is babanetezhetsz
Szia Cipoooooo

üdv köztünk

aztaaaa mennnyit gyarapodottt a kis lurkó!!!! aranyos nagyon
Beus, tudom hülye kérdés, már biztos nem ugyanazok a gyermekorvosok, de a mi korunkban anno két gyermekdoki volt Keszin. Nektek ki a dokitok?
Potyka, a repülőtérre mi is kitekertünk régebben. Amúgy ott lesz Felétek, az Ófalui templomban a keresztelőnk. (az ottani papról áradozom mindig

)
tényleg oda az apácákhoz fognak járni oviba a kölkök?
Marla, ez nagyon dúrva sztori...
Márti...

szegény... ez télleg hihetetlen hiszen nemrég ment el az anyós. menekülj el gyakran Tündérmanóékhoz

nagyon jól néz ki a kinai kaja, nehéz volt megcsinálni?
Máté kérszer is kakilt a kirándulás alatt
Monácska, tündériek a gyermekeid!Nóra annyira aranyos kiscsaj!!! Ákos milyen szép fiúú

gyere gyakrabban! tényleg nagyon hiányzol, Mni a szívemből szólt!
szia Kacika, már hogy bánnánk

tessék rendszeresen írni

köszönjük a képet

csudaaranyos

mitől piros a víz???

ÉS milyen csodaszép fiad van Neked is!!!
Bosek, szuper, hogy nem fáztatok meg!
Petramama, Ti is milyen csinik vagytok!!!
fnóra, persze hogy emlékszünk Rád!! elég ijesztő lehetett az éjjeli riasztás de tuti nem volt komolybaj, Remélem többet nem fordul elő...
JuditK azért ez a huzogatós sztori ez egész ijesztő, de vajon milrt csinálta a doki????
Beuska, ugye lesz neted Miskolcon? nagyon tündér a kis Alexa!!
sziaaa Ginger! mennyi új ember, dejóóó

jöhettek, nektek is szép babátok van ám
Eszterxx nem ér minket beetetni majd eltűnni mint ama bizonyos szürke csacsi...
Patiiiii nem ér átadni a stafétát!!! majd kapnak újat, de nem ér anyétlanul hagyni minket!!! hmmm valakinek nagyon fincsi ujja vann
bocsi az elírásért, szoptatok...
naléptem, mert beájulok, szép álmokat