A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. márciusi babák

Én a XIII. kerületben lakom. március 7.-én született a kisfiam, igaz április 1. re voltam kiírva de nagyon felment a vérnyomásom és muszáj volt kivenni. 2 hétig kórházban volt, de már nincs semmi baj. 32 éves leszek decemberben. Egy éve volt az esküvőnk. :D :D
Megnézem a táblázatot mindjárt, és elküldöm az adatokat. Jó?
cipo5

Hello Újak!!!

Cipo én is XIII. kerületi ;) Victor Hugo utcából. Ti merre laktok?
És van még (Kisza)Zsu, aki szintén itteni.
linocs

Mármint XIII. kerületi. (bocs, a lyánykánt nem csak a cicimet szívta le teljesen...)
linocs

[quote="mni"]M írta:mnipatr, Te is nagyon rég jelentkeztél! Tudom uncsik vagyunk, de azért néha írhatnál magatokról!

NAAAAAAAAAAAAAA!
Nemisigaaaaaaaaaaz!!!!!!!!!!!!!!!
Olyan izé vagy, hogy ilyeneket írsz!

Vagyok ám, csak én is inkább suttyomban.
A napokban ment témákhoz nemigen tudtam hozzászólni... néha meg annyira fáradt vagyok estére, hogy nem ülök a géphez. Pedig kéne, egyéb dolgaim miatt is......

Amúgy jól vagyunk, ovi szeptemberig nyente, holnap oltás a két kiskrapeknak, szerencsére Gordon nem izgul egyelőre miatta. MAjd én...... :roll:

Nortibébi gyönyörű, 6340 g, 65 cm, a feje 44-es (ezt minek mérik még mindig??? :shock: 8) ), kacarog, kiabál, dumál, állandóan fel akarja húzni magát ülésbe, röhög mindenkire aki tetszik neki, benyakal egy húzásra egy cumisüveg teát, és állandóan tömi az öklét a szájába, de úgy, hogy öklendezik tőle :roll: :lol: :lol: :lol:
Neki folyik a nyála, nekem (is) hullik a hajam, szóval nem vagyunk egy patika mostanság.......

Dióhéjban ennyi.
Mindjárt teszek képeket is, hogy ne érje szó a ház elejét.

JA, és üdv az újaknak.
Úgy tűnik, mi, régi nagypofájúak átadjuk nekik a stafétabotot 8) :wink:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Mni: Küldtem az adatokat a táblázathoz! :D
A Gyöngyösi u.-ban lakunk.

Kép
cipo5

mpatr: Ahogy a vonalzódat látom, egy napon születtek a babáink. :D
cipo5

A képek:

Kép Kép Kép

Kép
Kép

mpatr

a vonalzóm megint lemaradt. Még gyakorolnom kell. :D :oops:

Kép
cipo5

Cipo, igen, Norton is 7-ei baba, 23:31-kor született.
:wink:

Kép
Kép

mpatr

Gabi 10:49-kor. :)
cipo5

Mni!
Cumóka így tartja a fejét kb. 2 hete vagyis 2 hónapos kora óta. Egyedül nyomja ki magát. Hasról hanyat fordulni is 2 hónaposan kezte el. De már majdnem sikerült neki hanyatról hasra fordulni. A pihenőszékbe már be kell kötni. Nem szereti kényelmetlen neki, így ki akarja magát tornászni. Így ma pl. majdnem kiesett belőle. Annyira kinyomja magát, hogy majdnem hasra fordult benne. Így ha nem kapomki, akkor platty lett volna szerintem.
Nekem mindegyik gyerek jó kondiba volt, mindent nagyon hamar csináltak.
3 hósanfogunk volt stb., szerintem a Lexikének is jön a foga, mert iszonyatosan nyáladzik.
Egyébként 2 hónaposan volr 5,5 kg.

Megnéztem a képeiteket, annyira jók! Írigy. Nekem nincsennek jó képeim Cumókáról. És gratula az 5 kg-hoz.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Cipo, a vonalzódat nem kell minden alkalommal betenni, hanem a profilodban be kell állítani, hogy legyen a hozzászólásaid végén.

Bocsi, de lépek, mert nem ártana aludni is.
Hosszadalmas holnapi napom lesz és addig még van egy Szipolykás éjszakám is 8) 8)

Kép
Kép

mpatr

Beuska, sziiiiiijjjjjjjjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaa!!!!!

Képzeld, ma Érden voltunk cirkuszban (sátras vándorcirkusz), és kivel találkoztam össze? Na kivel????
NAná, hogy Csillával.
Hogy milyen gyönyörű a kislánya!!!
Különben meg imádom: odamegyek hozzá, ül a nézőtéren, kezében egy üveg Nutella és ujjal nyomatja. Van stílusa a csajnak!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Mondta, hogy nagyon rohansz mostanában (Is....) :roll:

Na tsók, tényleg lépek.

Kép
Kép

mpatr

[quote="mpatr"] írta:mpatrl a nézőtéren, kezében egy üveg Nutella és ujjal nyomatja.

mármint a Nutellát.
a szájába.

mármint.

:oops: :oops: :oops: :oops:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:roll:

Kép
Kép

mpatr

Jó éjt mindenkinek!! Holnap jövök! :-)

Kép
cipo5

Szia Pati!

Na, hogy lássa mindenki azt a gyönyörű kis ördög Jankát teszek fel egy képet róla, vagy kettőt.
1. Kép, bizi osztás az 5 grácia az osztályban. (Ők lettek kitünők.) Janka a szőke szépség jobbról a második, fehér blúzban. A fiam balról a második.

Kép

Csilla lánya, Janka: (Fiam szerelme)
Kép

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Pati!
Olyan szépek a fiúk! Hogy áltok az építkezésel?

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Ja, az még hadjám, hogy szép. De milyen hangja van! Olyan gyönyörűen énekel, pedig nem tanította adig senki.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

[quote]p írta:edig nem tanította adig senki

eddig

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

sziasztok!

ma Bernben voltunk kirándulni. A konzulátuson voltunk papírügyintézni és hamár ott jártunk ;) hát megnéztük a várost és a macikat! :)
Vonattal mentünk, az gyorsabb és kényelmesebb és egyszerűbb is mint autóval. Kicsit nyálas időnk volt de nem panaszkodom, mert még a nap is sütött és nem áztunk el. A város tele volt drukkerekkel. Most van épp a holland-román meccs. Hihetetlen volt... Engem teljesen elkapott a láz. Mátét kicsit kifárasztotta de írtó jó volt.

Viszont Ti egy nap alatt mennyit termeltetek... :shock: :shock:

először, amit tegnap este már nem volt időm írni, pedig akartam
JUDIT!!!! HATALMAS GRATULAAAA !!!! ANNYIRA ÜGYES VAGY!!!! WOOOWWWW

Melinda, akkor mégiscsak jó alvókája van Dórinak, ha nem ébredt fel a fúrásra :D tök sszupi!!!!

Rima, köszi a kérdésed, tegnap még volt egy elég eredményes orrszívás, kicsit aggódtam is, hogy jó 5let-e kirándulni, de kutya baja, úgy néz ki :)
a császár utáni várandósságra visszatérve: nem mondom, hogy a legjobb a szervezetnek, tehát inkább ne. bár az orvosom tényleg inkább a szoptatásra mondja, hogy az meríti ki a szervezetet. Csak arra gondoltam reagálni, hogy nem hiszem hogy emiatt el kéne vetetni egy babát...
vééégre képek Leonról :) tünemény!!!

Mni, Feri, na pont az ilyen tündibündi kis ruhácskák kapcsán szoktam elábrándozni a kisboltban, hogy vajon mikor jön majd a következő... ;) Ilyen kisinget én is láttam már. Annyira aranyos lányotok van!!!!
Feri, én nem tudtam ilyen jól megfogalmazni de egyetértek a keresztelővel kapcsolatosan Veled.
Mni, úúúúgy irigyellek a bicikli miatt!!! nekem is itt figyel a kerékpárom, Marci meg amikor nem esik (azaz most nem annyira, de már többször volt) bicajjal jár dolgozni. Szval én is arra várok már, hogy elmenjünk Marcival, de nem tudom mit csináljak Mátéval addig...
Gratula az 5kghoz! :)

Mzx én teljesen le vagyok döbbenve, hogy bírod. mint ahogy JuditKecskeméten is teljesen le vagyok padlózva, hogy bírta a vizsgaidőszakot két gyermek mellett.
Szval nem tudom hogy csinálod, de +++ kitartás++++
Mosolygós Laura napot :)

JIM! tapló az exed, de ezt eddig is tudtuk. Peregjen le rólad minden bunkó megjegyzése. A lényeg, hogy a bíró is Nektek ad igazat! :) jó Balcsizást Pécsezést Balcsizást de ugye majd közben velünk is tőrödsz? ;)
hihi, Máté is jó büdit tud pukizni... :lol: :lol: párszor már átvert mert olyan büdi volt, hogy asszittem trottyolt és levetkőztettem :lol: :lol:

Judit18 :( jobbulást! aranyos a videóóó nagyon!!!
és nyugi, tuti minden fontosat elvisztek majd a nyaralásra :)
ha tényleg szereztek netet akkor Attila a telesport.hu-n tudja nézni mindkét meccset online :) és napközben meg Te is babanetezhetsz :)

Szia Cipoooooo :) üdv köztünk :) aztaaaa mennnyit gyarapodottt a kis lurkó!!!! aranyos nagyon :)

Beus, tudom hülye kérdés, már biztos nem ugyanazok a gyermekorvosok, de a mi korunkban anno két gyermekdoki volt Keszin. Nektek ki a dokitok?

Potyka, a repülőtérre mi is kitekertünk régebben. Amúgy ott lesz Felétek, az Ófalui templomban a keresztelőnk. (az ottani papról áradozom mindig ;) )
tényleg oda az apácákhoz fognak járni oviba a kölkök?

Marla, ez nagyon dúrva sztori... :shock: :shock:

Márti... :( :( :( szegény... ez télleg hihetetlen hiszen nemrég ment el az anyós. menekülj el gyakran Tündérmanóékhoz ;) nagyon jól néz ki a kinai kaja, nehéz volt megcsinálni?
Máté kérszer is kakilt a kirándulás alatt ;)
Monácska, tündériek a gyermekeid!Nóra annyira aranyos kiscsaj!!! Ákos milyen szép fiúú ;) gyere gyakrabban! tényleg nagyon hiányzol, Mni a szívemből szólt!

szia Kacika, már hogy bánnánk ;) tessék rendszeresen írni ;) köszönjük a képet ;) csudaaranyos :) mitől piros a víz??? :roll: ÉS milyen csodaszép fiad van Neked is!!!

Bosek, szuper, hogy nem fáztatok meg! ;)

Petramama, Ti is milyen csinik vagytok!!! :)

fnóra, persze hogy emlékszünk Rád!! elég ijesztő lehetett az éjjeli riasztás de tuti nem volt komolybaj, Remélem többet nem fordul elő... :roll:

JuditK azért ez a huzogatós sztori ez egész ijesztő, de vajon milrt csinálta a doki????

Beuska, ugye lesz neted Miskolcon? nagyon tündér a kis Alexa!!

sziaaa Ginger! mennyi új ember, dejóóó :) jöhettek, nektek is szép babátok van ám :)

Eszterxx nem ér minket beetetni majd eltűnni mint ama bizonyos szürke csacsi...

Patiiiii nem ér átadni a stafétát!!! majd kapnak újat, de nem ér anyétlanul hagyni minket!!! hmmm valakinek nagyon fincsi ujja vann :lol:

bocsi az elírásért, szoptatok...
naléptem, mert beájulok, szép álmokat

Kép

Kép
kolyok28

Patti, már alig várom, hogy lássam Nortit, biztos nagyot nőtt, mióta nem taliztunk. Holnap jössz, vagy pénteken? Ha ilyen fos idő marad, szerintem nem megyünk le a Balcsira, nem mintha strandolnék....de akkor is, miért esik az eső??? Medárdkor esett???

Márti: komolyan, én jóban vagyok anyóssal, de meghülyülnék, ha 3 hónapig itt lenne. Őszinte részvétem, nem is tudom, hogy bírod.

Beuska: ha mentek Balcsira, lenézhetnétek Fenyvesre, az igaz, Siófoktól odébb van. Képzeld, én barom, elfelejtettem feladni neked, amit ígértem. Most tök ég a búrám, de ma jön apósom, feladatom vele. Grat Marcinak a bizihez, tiszta anyja ez a gyerek! :D

lányok, szerintem én megzakkantam, az exemmel álmodom, még alvás közben sem hagy nyugodni, akkor is bánt, szemétkedik.

Leg Magic: tényleg jó, de egyenlőre félre van rakva, mert nem bírom rajta huzogatni a lábam, annyira tunya vagyok. Lépcsőzőgépezek, hogy kicsit több erőm legyen, aztán áttérek a Magic-re.
stria elleni krémek között tényleg vannak jók, én pár napot a neten töltöttem, hogy utánajárjak, melyik a legtutibb, össze is gyűjtöttem fórumokról, majd felrakom.

újaknak üdv!

kölyök csajszit úgy irigylem, hogy mindenkihez van szava, én elnézést, ha nem reagálok mindenkire, de egyszerűen nekem nem megy, de tényleg szívesen olvasok mindenkit!!!
Vendég

Kölyök, akkor a TE papod áldotta meg a Ötöskét :lol: :lol: :lol: , m entem az oviba beiratni a fiúkat, ott ücsörögött, olvasgatta a jelentkezési lapokat, és azt mondja, hozza csak közelebb azt a pocakot! Én meg úgy meglepődtem, hogy odatoltam, erre hopsz, hát valóban áldott állapotban vagyok :lol: :lol: :lol: . Nagylányom is az apácáknál nyomta már anno.

Jim, sedatif pc. Bár tegnap estére úgy felpörögtem a szülőszoba-szülésznő látogatástól, hogy vagy hármat elszopogattam, mire el bírtam aludni. De legalább már tudom hova kell menni, és el vagyok képedve, m,icsoda otthonos szülőszobák léteznek. :lol: Viszont bár nyugtató, de legalább nem árt.

Babáitok szépek, és ügyesek. És már értem szegény kicsikémnek miért kell ötkilósra híznia, hát hogy ne lógjon ki a sorból :lol: :lol: :lol:

potyka

Kölyök, a narancssárga fürdő ülőkétől látszik pirosasnak a víz :wink:

Beuska, gratula a 2 ilyen okos gyerekhez :)
Patti, nutella...hmmm :oops: :D
Vendég

Szia Mni,

Itt mennek az adatok a táblába:
34 év, János, márc 14, sima, kislány, Barbara, 41 hétre

Igen, II. kerületiek vagyunk a Pasaréti térnél lakunk.

Kép
ginger1

Ginger, egyidősek a lányaink :lol:
Vendég

Sziasztok!

Hát ez szép :lol: . Ti a Barbarát becézitek Zazinak, mi meg a Zalánt. Bár tudom a "Zazi az ágyban" lány. De jól hangzik...

Kép
kikó70

Sziasztok!

Jim!
Én sem mertem megkérdezni tőled, hogy feladtad-e, mert még nem kaptam meg.
Gondoltam, vagy a posta szórakozik megint, ahogy nálunk szokott, vagy elfelejtetted a nagy rohanásban. De semmi gond, hál istennek rendbe jöttem, de amit anno beszéltünk , ami nektek is volt problémátok arra viszont tényleg kéne.

(Rendszeresen eltünnek a leveleink, csomagjaink vagy nagyon nem időben jön meg meg, had ne soroljam. (Pár hete azt hittük, hogy elveszett az Alexa anyakönyve, majd keresés útján 3 hét múlva meglett a postán, még szerencs, hogy tértivevényel adta fel az OEP. - Éljen a magyar posta - Hú de utálom, fújj.)

Megyünk Fenyvesre is, hiszen megnézzük a szállást ahova szeretnénk menni nyaralni, így ha nem zavarunk akkor megbeszélhetünk egy randit.

Kacika!
Köszi a gratulációt.
Csak a Marci az enyém, a Janka a 4D ulrahangos Barna Csilláé akihez a fél topik járt.

Kölyök!

Igen van net Miskolcon is, és onnan többet is tudok írni, mert van segítségem, illetve mindenki babázni fog így nekem kevesebb dolgom lesz. Oolyan figyelmes vagy, hogy mindenkire így tudsz reagálni.

Hát nekem ez nem megy.

Beuska

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Beuska, jaaaa, hogy ő a Csilláé. :oops: Emlékszem rá!

Ha egy kis életszínvonal is társulna az eső mellé, tiszta Anglia lennénk. Hogy én hogy útálom amikor ennyire esik...
Vendég

jóóóó reggelt!

Potyka, igen ez valószínű Gáboratya lehetett, jellemző rá ;)

Beus az tegnap lemaradt, hogy gratula Marcinak!! és köszi Jankáról a képet, télleg nagyon szép kislány, nemcsodállom, hogy a fiad szerelmes belé ;)
tök jó, hogy lesz neted!!! :)

Jim, nyugi, remélem most csak a tárgyalás kihatása volt az álombeliex... :roll:
igen, ha jól rémlik itt is, otthon is esett Medárdkor. szval ne csodálkozz...

Kacika, így már érthető ;) én meg azt hittem vmi fürdőhab vagy mi... ;)
[quote]H írta:a egy kis életszínvonal is társulna az eső mellé, tiszta Anglia lennénk. Hogy én hogy útálom amikor ennyire esik...

:lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
kolyok28

Szép jó reggelt ezen az esős napon! :)

Mpatr, tudtam én, hogy olvasol! Nem is kell mindenhez hozzászólni, csak írjál magatokról, meg töltsél fel képeket! :) És ahogy Kölyök is írta, dehogy adod át a stafétabotot! Nagyon jó a két srácról a közös fotó! :)
Kölyök, a hidegkúti Ófalu templom hozzánk is tök közel van! (amúgy még sose néztem meg azt a templomot belülről...) Tényleg itt lesz a keresztelő?
Jim, hétvégére nem mondanak esőt... ill. nem ennyit! Ne is essen, mert itt fúvostalálkozó lesz, végre valahova lehet majd menni. :) Különben meg esett Medárdkor. :(
Potyka, Te hol is fogsz szülni?
Ginger, kihagytad a baba adatait! El nem tudtam képzelni melyik névnek a becézése a Zazi! Nekem egy Barbara barátnőmet Bice-nek becézték. :)

KépKép
KépKép
mni

Mni, egyszerre írtunk :)

Kép

Kép
kolyok28

[quote="kacika"]H írta:kacikaa egy kis életszínvonal is társulna az eső mellé, tiszta Anglia lennénk. Hogy én hogy útálom amikor ennyire esik...
Hogy ez mennyire tetszik! :lol:

KépKép
KépKép
mni

igen, ófalun lesz a keresztelő, aranyos kis sváb templom. én szeretem. mondjuk én sosem laktam ott, a pap miatt jártam ki... ;) (ha az ember rátalál egy jó papra, akkor ha nem helyezik el nagyon messzire, követi ;) )
drukk nektek hétvégére, hogy ne essen,
ti is fúvósoztok? ;)

Kép

Kép
kolyok28

Neeem! Csak mennénk meghallgatni, bár ha a szabadban lesz, akkor itthon a kertben is lehet majd hallani. :) Ilyenkor a falu apraja-nagyja elindul és a téren jó sok ismerőssel lehet találkozni. :)

KépKép
KépKép
mni

tök jó, akkor hajrá :) remélem tényleg napsütéses időtök lesz!!

Kép

Kép
kolyok28

Köszönöm Laura nevében a köszöntéseket! :) Nagyon aranyosak vagytok!!! Most csak ennyit, mert Laura két nemalvós nap után :!: végre elaludt nap közben is, úgyhogy megyek buborékot fújni Eriknek :).

Kép

Kép
mzx

egy igazi anya.... végre alszik a nemalvós lánya, nem ám lepihenne vagy valami mást csinálna, nem megy a fiával játszani ;)
wow!

Kép

Kép
kolyok28

pár vessző hiányzik a mondatból... bocsi :roll:
"a királynőt megölni nem kell félnetek jó lesz ha mindenki ellene van én nem ellenzem."

Kép

Kép
kolyok28

Szasztok csajok, csak gyorsan elolvastam a termést, kiscsaj alszik, úgyhogy összerittyentek egy vajling finomfőzit a kedves családnak (anyu, apu, tesóm, meg mi), tükörtojással, még sose csináltam főzeléket, de csak nem lehet elbénázni ehetetlenre nem??? Majd kiderül... Remélem addig nem ébred fel!

Böbi

Kép

Kép
bosek

Pati, jó , hogy mérik a fejméretet még, tegnap ott tipródtam, hogy hányas sapeszt vegyek Eszternek ... nekem fogalmam sincs hánycentis a feje
Cukik a fiúk, Eszter is csurom nyál állandóan, a plüssállatai mindig nedvesek ha megkaparintja őket

Potyka, ki is a dokid meg a szülésznőd? csak azért mert sokan vagyunk Kútvölgyisek, szerintem kb az összes dokit, szülésznőt lefedjük

KépKép
judit18

Judit18: mentek ma a kádas foglalkozásra? Számolj ám be róla!!!!
linocs

Szülésznő Nováky Rita, drnő Koós Hutás Piroska. (ő új most ott, de azt ígérte ezt a két hónapot tuti kihúzza....)

potyka

És egy kép a háromnapos evési sztrájk után, a nagyszülőknél, vasárnapi ebédhez öltöztetett Fruzskáról:
Kép
linocs

Én meg összerittyentettem egy lecsót, a végefelé már gyerekkel a kezemben. Nagyon nyügi, biztos az idő :(

Kép
kikó70

Potyka: ugye, milyen jól néznek ki a szülőszobák? Hidd el, jó helyen leszel a Kútvölgyiben!
Ja, és akartam írni (csak épp a lányka sztrájkjával voltam elfoglalva) örülök, hogy nem vagy cukros!!!
linocs

[quote="kolyok28"]p írta:kolyok28ár vessző hiányzik a mondatból... bocsi :roll:
"a királynőt megölni nem kell félnetek jó lesz ha mindenki ellene van én nem ellenzem."

Kolyok, imádom ezt a mondatot - előtör belőlem a nyelvész :lol:
rámgondoltál, amikor a keszis orvosokról kérdeztél? Csak nem tudom, mert Beus van még itt a topikban :lol: ráadásul ő is Beatrix, és iker keresztfiai vannak, pont mint nekem :wink:
Vendég

Juditk: gratulálok!!!!

Judit18: köszi, akkor ennek lassan neki is állok...
jó látom, hogy egy napon születtek a gyerekeink????

Jim: jó pihenést, mi pénteken megyünk vonyarcra:)

Kölyök: eszméletlen vagy, igaza van Jimnek, nem tudm hogy bírsz mindig mindenkinek válaszolni????

egy kép Erikről: Kép látod az izmos kezem??? Kép na még egy: elfáradtam, alszok egy kicsit
fnora82

Kép Valaki imád pancsolni Kép Kb egy hónappal ezelőtt készült, csak hogy én is dicsekedjek már valamivel :-)
Vendég

Beus, bocsi 0Bea0, Te laksz Keszin nem? ;) szval Rád gondoltam, bocsi ;) szval ki a gyerekdokitok? cska úgy kiváncsiság ;)

Linocs, énisénisénis akarok ilyen zabálni való leánykát!!!! Olyan tuti ruhája van!!!!

Nóri, aranyos ahogy alszik Erik ;)

jaj, nem is mindig mindenkinek.. meg most aztán már tényleg, szálljatok le rólam ;) csak ahogy olvaslak Titeket, mindig eszembejut valami... ez ártalom... komolyan... ;)

Kép

Kép
kolyok28

0Bea0, nem semmi így szokott nevetni pancsizás közben? Akkor a mi fiúnk nem is szeret fürdöni csak nem utálja ;) woow
és tényleg szépen tartja a fejét! ;)

Kép

Kép
kolyok28

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?