A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Andi! MEGY A DRUKK!!!++++++++++++++++++
Vendég

megyek is kiulok az erkelyre, most mar lehet levegot kapni:)
Mindenkinek szep estet, aki szeretne ejjel szulni annak celjai eleresehez sok sikert, mindenki masnak meg nyugodalmas jo ejjt!
Vendég

Jó éjszakát Anyjuk!

Kép
dittke

Jaj, nagyon aranyosak vagytok! Köszi a drukkot! Remélem hatásos lesz. :lol:

sz.andi

Wera! Pocakod, jobban van? Remélem jól vagytok!

Ami! Derekad? Javult a helyzet?
Vendég

Jó éjszakát mindenkinek! Megyek összepakolok egy kicsit a gyerkőcöknél. :cry:

Kép
dittke

Dittke! Jó éjszakát!
Vendég

sziasztok!

Én jövök, ti pedig aludni mentek?! :shock:

Főztem egy kis rántott levest a kutyinak, olyan bánatos szegény... :?
Viszont ma már megugatta a postást, ami jó jel... :wink:

Andi!
Én is drukkolok neked!!!!!+++++++++++++++++++++
Vendég

mit csináljak a gyomorsavammal?????? S. O. S. :shock:
Vendég

Marcsi! Jobban van már a kutyi?
Gyomorégésre: Rennie, háztartási keksz, piritós, kölesgolyó!
Vendég

Babuli!

Köszönöm, a kutyu talán jobban van, ma már nem taccsolt... :?

Nekem nem ég a gyomrom, hanem a gyomorsavammal van probléma... Sok... Pedig 2-kor ettem, akkor is keveset, és most ülök... :cry: mégis itt van a torkomban... Bocsánat, hogy ilyen részletesen írom..
Vendég

Semmi gond! Nem tudom, hogy arra mi az ami jó lenne!
Vendég

Samarin a gyomorra? Azt írja, első hat hónapban nem jó, és különben is lehet belőle kevesebbet. Nekem tegnap bejött.

potyka

Sziasztok!

Marcsi, én is most jöttem!

Az anyukám szerintem ugyanazt a vírust kapta el, mint a kutyátok! :cry:

Kép
Kép
patr

Sziasztok!

Patr!
Hú, az kellemetlen... :? Sajnálom!!!
Nekünk azt mondta a doki, hogy nagyon fájdalmas.
Szegényke ma is csak lapít, de mégis jobb, mint tegnap!
Vendég

Mostmár Én is megyek mert Apa nemsoká jön végre haza!

Holnap remélem még tudok jönni mert Vasárnap szerintem nem leszek a költözés miatt!

Vigyázzatok Magatokra és a Babókra!

Aki szülni szeretne annak DRUKK!

Szép álmokat! :D
Vendég

Na, én is megyek!

Minden jót nektek!

jó hétvégét mindenkinek!!!
Vendég

:shock: Mi ez a korai leköszönés?? Nem vagyok én ehhez hozzászokva! :twisted: Jó tudom, itt a hétvége... :wink:

Pihiztem úgy fél órát takarítás után, aztán apa rávett hogy menjünk be a városba fagyizni. Sétáltunk egy nagyot a Ráday utcában, de alig bírtam aztán hazajönni. Hamar elfáradtam :? . Bár egy ilyen nap után... :roll:
Amúgy már javult a helyzet a lelkemben, holnapra el is felejtem az egészet.

A lábam viszont brutál! Le is fotóztam, háttérben a kórházi pakk (Ami, ezt direkt neked :wink: )
Kép
Nem tudom mi látszik a lábamból, de alapból tök csontos, aminek most nyoma sincs... Csak nagy fölpuffadt lila lábujjak + boka :cry:
Vendég

Andi - én is nagyon drukkolok neked, hogy még a hétvégén babázhass! :D :wink:

Amimami - dobhatnál nekem is egy seduxen-t, hátha aludnék végre egy jót én is! Remélem legalább neked sikerül! Jobbulást! :)

Hát, akkor mindenkinek jóéjt és kellemes hétvégét kívánok! Holnap nem leszek, tudjátok, keresztelő. Aztán már akár szülhetek is, megengedte a család! :twisted: Rendesek, mi? :wink:

Cuppa
Vendég

Nahát csajok!!! Mivan itt ma??????????
És mi lesz holnap ha már ma ez van???
Hova siet mindenki!

Wera! A lábad így nem tűnik gázosnak,de te biztos jól látod!
Kösz a csomagot!
Hát én már du. megettem egy fél Seduxent,de semmi,estére marad a másik fele,de kizárólag POPDARÁLÓ után!!!!!
Nekem is tök gáza lábam!

A derekam köszöni szépen továbbra is leszakad a hasammal együtt időnként!
Már sírtam! :cry: Apa csak nézett szegény,hogy ennyire fáj??????
Hát bizony ennyire!
Remélem nem tart soké,mert ez borzasztó!!!!

Wera! Még fagyizni is elmenetél? Nem vagy semmi!
Holnapra sok sikert,vigyázz magatokra,aztán ha közben elmész szűlni dobj egy sms-t!!!
Ha meg nem akkor tied a vasárnap!!!

Babu! Remélem még leszel holnap!
Vigyázz magadra a költözésnél!
Ott is lesz azért net ugye???

Sz.Andi! És aki még menni akar megy a drukk ezerrel!

Akkor jó éjt és szép álmokat mindenkinek!!!

És jó hétvégét!

Bár én még benézek később,aludni úgysem fogok!!!!! :roll:

Kép

Kép
ibm

Andi megy a drukk!!!!!

Én holnap nem hiszem hogy leszek, mert jönnek vendégek, bográcsozás lesz, és meg kell sütnöm egy rakat palacsintát!

Vigyázzatok magatokra!!! Pihizzetek!!!

Kép
sziszka82

Sziasztok!

Hát megvan a második topik babánK??
Ráadásul a sorrnedt is tartjuk eddig!

Mia: nagyon sok boldogságot!

Akkor a következőnek, márcsak a sorrend miatt is ANdinak kell lennie!

Ma azt hittem megbontom a sort és koraszülök!
Pedig annyira vigyáztam, hogy ne eröltessem meg magam csak light-os dolgokat csináltam, kis rámolás, ablak mosás stb) de összesen úgy látszik sok volt. A hasam úgy begörcsölt, majd jött a hányinger meg a hasmenés. Nagyon megijedtem! DE most már jobb csak hulla fáradt vagyok!

Mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát!
Vendég

Kata, nem ér beelőzni!!! :wink: Vigyázz magadra!!! Pihizz!!!

Én is elteszem magam holnapra! Jó éjszakát mindenkinek!

Kép
sziszka82

Én bevettem a Seduxen másik felét is,de egyszerűen ahogy lefekszem sírv afakadok annyira fáj a derekam,hasam kemény,nehéz,időnként fáj!
Ha nem ájulok be az ágyba a Seduxentől akkor lehet ma még bemegyünk!
Annyira fáj,már nem bírom!!

Majd jelentkezem!

Kép

Kép
ibm

Én még fent vagyok!! Ati elment "fius estre".... lementek a magyar fiukkal a városba.... én meg még nem vagyok álmos!!

Az előbb meg hasmenésem volt.... :( nem tudom mitől.

d.dodó

Na, most meg a szeméremcsontom fáj, de eszméletlenül....... :shock:

d.dodó

Jó reggelt!

Miának gratula a babájához, sok boldogságot nekik!

Örülök, hogy elkezdtek potyogni a babák :)
Andi, Ami, hogy vagytok? Vagy lehet, hogy már nem is jöttök?

Nálunk már 24 fok van a lakásban, nem tudok aludni... Mi lesz később?

Lányok, most már mindent csak szépen lassan, sok pihenéssel csináljatok!
Vidokata, tessék nyugton maradni!

Babuli, jó költözködést! Nehogy csak egy porszemet is arrébb vigyél! :)

Dodó, jobban vagy már?

Patr, jobbulást Anyukádnak!
Marcsi, örülök, hogy a kutyu jobban van.

Tegnap megint barátnős estém volt, egy régi-régi barátnőmmel vacsiztunk egy kávézóban, aztán ettünk egy fagyit a Gelatóban, és kiültünk a Vigadó térre dumcsizni. Gyönyörű volt a Duna-part este, csak a lábaim szakadtak le, úgyhogy be kell szereznem valami scholl papucsot...

Ma délelőtt ovis gyereknap lesz, délután meg unokatesós bulira megyünk, jókat sütögetünk, talán medencézés is lesz. Anyai ágamon nagyon jóban vagyunk az uncsitesókkal, 8-an vagyunk + a pártoló tagok és az ifjúság, és még Anyuék egyik unokatesójának lányát is befogadtuk :) Ez így kb. 20-30 ember... nullától negyvenvalahányig :)
Persze az "öregeket", vagyis a szüleinket kizártuk, akik rendesen méltatlankodnak is, na de most már ők is szoktak külön bulit tartani, ahova meg mi nem megyünk el.

Nekünk jó kis napunk lesz, nektek is ezt kívánom!

Kép
Kép
bondi

Jó reggelt!

Ami: hogy vagy? Mi volt az éjszaka?
Andi felkészültél? Aztán meg elvileg Sziszka jön jnem ? (bár ő ma még szeretne bográcsolni!

Én ma sem nagyon leszek, mert megint megyek a tesómékhoz segíteni. De ma már tényleg csak a cuccokra vigyázok, a teherautóban (költözésnél) mert tegnap eléggé kicsináltam magam! Még most is fáradt vagyok fizikálisan.
Vendég

Babuli: kitartás a költözéshez! Aztán nagyon vigyázz!

Wera: ti kész lettetek tegnap?
Vendég

jó reggelt!

Én azt hittem (tegnap estétől), hogy Lizus ki fog jönni.... húúú de fura volt. Illetve az egészben az volt a fura, szokatlan, hogy nem tudtam mire vélni. Mivel nem tudtam összehasonlítani, így nincs összehasonlítási alapom. Bizonyom időközönként keményedett a hasam, de mintha egy szikla lenne benne. Meg ott lenn ( a 3szögben vagy a kezdeténél) olyan éles szúrkálás-szerűség, meg enyhe mensis görcs + Lizus ugrándozásai. Aztán éjjel is. úgy kipattant a szemem, hogy csak na. Csak bírjon ki még ez a lány minimum 4 hetet. Nem tudom mi volt ez! Ilyen lesz vajon az éles akció???
magdolnam

Sziasztok!
Magdolnám:az éles helyzet ennél élesebb lessz :lol:
Egy kis jóslófájás lehetett.

Tegnap este már a csajszi szemébe is kelett cseppentenem,neki is becsippásodott a szeme.

Dominik baba meg nem igazán hagyott aludni-először rákezdett a csuklásra,aztán mikor végre tudtam volna szundizni,akkorát ugrott hogy megijedtem-és folyamatosan rugizott,meg bokszolt.Nem kíméli Anyát :lol:

Gyerkőcök se bírják a meleget,gondolom azért kelnek már napok óta 5 órakor. :? Pedig nem kérek sokat csak hogy legalább 6-ig alhassak. :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

:shock: kis? :o jajj
Nem csak a gyerekek nem bírják, én sem. Alig tudtam aludni. hol a fájás miatt, hol randalíroztak az utcán és a kutyáknak több se kellett, hol azért mert dögmeleg voolt. Ja és a legjobb.... valami idóta hangú madár költözött ide és nem hagy aludni minket. Annyira hangos és olyan hangja van, mint ha egy kis gyerek jajveszékelne :shock: már csak egy puska kell, meg felderítés, hogy merre lehet :lol:
Nekem is rászokott arra Lizus, hogy mikor aludnék, akkor aktivizálja magát, sőt éjjel is felébreszt :(
magdolnam

Jó reggelt!

Wera!

Gyógysimi a lábadra! A mi adidas táskánk alapból 3szer nagyobb :lol:

VKata!

Várd ki a sorod, ne akarj itt beelőzni! Vigyázz magadra!!!

Amikám!

Gyógysimi a derekadra!

Babukám!
Jó költözést! Ostort ne hagyd otthon!

Kike!

Gyerekeknek jobbulást!

Én jól kicsesztem magunkkal. Megrögzött Lost fanok vagyok apjukkal. Csüt. volt az évadzáró dupla rész az USA-ban, mi meg már nem bírtuk ki hétvégéig, és naná, hogy tegnap meg kellett nézni.
Hát én olyan marhaságokat álmodtam össze-vissza, naná a témában, hogy csak na!
20150601134430

A lényeget kihagyom. Megyünk ma babakocsit, kádat, hálózsákot, ágyneműt, stb. venni.
20150601134430

Jó reggelt csajok!

Úgy látom már mindenki szülni készül, nekem is ilyen érzésem volt tegnap este. Volt, hogy be kellett segítenem egy kis légzéssel, hogy enyhitseg a fájdalmamon. Már most reggel is volt egy olyan keményedésem amitől azt hittem kiszakad a hasam. Mint Magdinak nekem is úgy nézett ki mintha szikla lenne benne nem pedig Levente.

V. Kata: tessék nekem nagyon vigyázni!!!!! Csak őrködünk és azt is a legnagyobb árnyékban sok folyadékkal!!!!! :evil: :lol: :lol: :lol:

Ami: na milyen volt az éjszakád?

Andi: hogy vagy? fájások???? Mikor indulsz? :wink: :lol:

Wera: Ma csak pihenni szabad semmi mást!!! Apap vásároljon és főzzőn!!! :lol: :P Láttam neked is inkább a jobb lábad van bedagadva, mint nekem.
Ja a fotózás engedélyezve van. Szeretnénk látni a gyerekszoba milyen szép lett!!!

A hétvégén én sem nagyon leszek, mert Szentendrére megyünk párom keresztanyukájához, akit Olivér nagyon szeret. Kicsit ott is hagyjuk amíg elmegyünk vásárolni.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Kata, Magdi - :shock: nem tudom sajna mit csinálhattak tegnap a babáitok, de Ti még nagyon ne menjetek szülni! Lábakat összeszorítani és pihi! :wink:

Régebben nekem is volt 2 hasonló ilyen rossz éjszakám, mint most nektek, de azóta még csak keményedést se nagyon érzek. Bár lehet hogy csak én vagyok a béna és nem tudom mit kéne érezni... :oops:

Uh, viszont ma reggel, ahogy keltem ki az ágyból, jól meghúzódott a pocakom a jobb csípőcsontomnál. Azt hittem besz...ok, úgy fájt! Tényleg nem kéne már tovább hízlalnom ezt a gyereket, mert már nem bírják a hasizmaim... :roll: pedig vannak, láttam még régen!!! :twisted: :lol:

Amimami
- hogy vagy? Remélem győzött végül a sedu és tudtál aludni! Még jó lenne kihúzni pár napot! Persze nem ilyen fájdalmak közepette! :?

Bondi
- scholl papucs jó ötlet, bár nekem már abba se megy bele a hülye lábam! :( Pedig nagyon imádom! Bár ez mondjuk nem a legszélesebb pántos és állítani se lehet, de eddig ugyebár nem is volt rá szükség... Jah! És asszem neked ajánlottam múltkor a Forgách utcai M megállónál lévő outlet-et, ugye? Nah, az már megszűnt! A keletinél viszont van 1 másik, esetleg ott érdemes lenne szétnézni! A Mekihez van közel, a Blahának ellentétesen kell fölsétálni pár percet.

Még fél órát vagyok, aztán ébresztem apát és megyünk keresztelni. Eléggé esőre áll. Jókor, mondhatom... :roll:
Vendég

tényleg, Andi!!!!!!!! Mizu?

Hu Tita, szegény te, együtt érzek veled. Most érzékelem, ahogy ülök a gépnél a hasam az ölemben van :shock: :roll: jééééé ezt nem értem, eddig nem volt :shock:
magdolnam

Kép

Kép
szly27

:lol: :lol: :lol: :lol:
[quote]m írta:ár nem bírják a hasizmaim... Rolling Eyes pedig vannak, láttam még régen!!! Twisted Evil Laughing
magdolnam

én szorítom Wera!!!! Szerintem csak gyakorlatozik a méhem. De ennyire előre? Mondjuk én nem bánnám már ha a 36.hétttől akció lenne. De csak szigorúan utána!!!!
Szegény te! Vigyázz a pocakra! Már jobb?

Melegszenyát kéne röggelizni :roll:
magdolnam

Mia! Gratulálok a babához!

Kép
szly27

húúú, ma nagy melóban leszünk! Festés! A 2 fürdő és a speiz következik. Ha megvan utána a nappali. Na az lesz egy szép baleset... Hála égnek az emelet -a fürdő kivételével ki van festve-
magdolnam

Wera: bocsi, el is felejtettem, hogy ti ma kereszteltek! Jó keresztelést és csak pihizz amennyit csak lehet!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Magdolnám:jó melózást,bár inkább te csak dirigálj ha lehet :wink:

Viki:jó vásárlást,sok sikert hozzá :wink:

Szóval a tábla szerint nem igazán várnak a babák 40.hétig-majd az én kis Dominikom fog-ha azt nézem alapul hogy mindkét gyerkőc ráhúzott egy hetet :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Magdi: azért, ha lehet te csak dirigálj és meózd le, hogy milyen lett!!!!! :wink: :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

:lol: jó, én benne vagyok.
magdolnam

Ja és tök vicces, hogy ha leülök utánna igazítani kell a hasamon, mert kicsit beszorul a két lábam közé. Kicsit megemelem és aligazítom a lábaimat. Nagyon mókásan nézhetek ki.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

[quote]A írta: mi adidas táskánk alapból 3szer nagyobb :lol:

Viki - biztos??? :shock: Szerintem csak nem jól látszanak a méretek a fotón... 75 cm hosszú és 40 magas... :D

Magdi - asszisztálás van egnedélyezve a felsorolt munkákhoz! :wink:

Tita - Vendégségbe megyünk ma, úgyhogy ott bizti nem fognak hagyni pörögni. :twisted: Csak a keresztelőt kell valahogy kibírnom állva. Egyébként valóban a jobb lábam dagibb... :?
A gyerekszoba... sose lesz kész ha így haladunk. :( Már leburkolták a bibis részt, de csak hétfőn vagy kedden festik (elvileg :roll: ) és csak utána lehet helyére rakni mindent. Aztán jönnek a fotók, ígérem!!! :wink:
Jó vásárlást nektek! Vigyázz magatokra! :)
Vendég

Jah, én is csak terpeszben tudok ülni mint vmi rossz fürdős qrva :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

ez kész :lol: :lol: :lol:
[quote]J írta:ah, én is csak terpeszben tudok ülni mint vmi rossz fürdős qrva
magdolnam

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?