A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Lecsó! Nyamm. Az is jöhet.
Bár ha a lecsó hideg, nagyon bírok körülötte járkálni villácskával.

Ja, s te is ÉDES vagy. S ráadásul MI IS SZERETÜNK. :wink:

Kép
kissmanó

sziasztok!

Hencsi! Megy a drukk! Már biztosan babázol!

Látom már mindenki menne szülni! Én is! Ma egész nap hányingerem volt, nincs kedvem semmit csinálni, és nagyon meleg van hol van itt a lehülés?????????? De nem panaszkodom tovább

Örülök hogy mindenkinek rendben volt az nst-je!

Küldök egy kis virtuális jókedvet mindenkinek! Kitartás csajok!

Emi

Kép Kép
emi_25

Enikő!
Hát így azért nem tom mit is mondjak. Mármint a lépcsőkre. Olvastam amit írtam, s nekem ezért nem szimpi. Meg amúgy is, nálam nem hinném bejönne. Ha apa sem bír tenni érdemlegeset, meg meleg (pontosítás: forró) vízben is hiába áztatgatom magam.....

Amúgy Edónál teljesen jól esett, hogy kötelező volt feküdni. Nem is kívántam mást.
Na, de Adriánál azt hittem pofánvágom a szülésznőt. Ráadásul mikor jött a váltás, épp egy olyan baba született, akinek marhára a nyakára volt tekeredve a madzag, akkor meg ránk sem rántottak többiekre, pedig nekem akkor tolóérzéseim voltak, pedig állítólag csak az érzés volt, hisz kölök még nem szánta el magát a kuckó elhagyásra. Na, azóta is nagyon anyás, míg nővére nem annyira. Vajon ez is lehet az oka?

Kép
kissmanó

Gyűrűimet akarom látni fent az ujjaimon.
Huhh, már a helyei sem látszanak :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Látom ma megint mindenki nyügös! Én sem vagyok ezzel másképp :cry: Alig vonszolom magam egyik helyről a másikra, melegem van meg már elegem mindenből :oops: Ma még nem is ebédeltem, és nincs is itthon semmi amit ennék, de nem is tudom mit ennék, szóval káosz vagyok :evil:
A férjemmel is most balhéztam össze telefonon, jól le is raktam neki :evil:
Hencsi: drukkok mennek, bár lehet, hogy már babázol!

Gurgi, gratula a jó eredményekhez meg a tágulgatáshoz :wink:

Móni: nagyon aranyos a gyereksarok!

Megyek körülnézek a hűtőben, mert azért éhes vagyok, hátha mégis találok valamit :roll:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Hűha Csajok, nyűgösség a köbön. :shock:

Ezalól ma kivételesen kimaradtam. Kitakarítottam az egész lakást, hátha Marci elgondolkodik, de nem, ragaszkodk hozzám és elégedetten ficánkol pocakban! :D
Előbb ettem sztracsi fagyit, úgyhogy a mai napomat összességében eredményesnek titulálom. Holnap meg Nst és dokker.

Moni, nagyon aranyos a kuckó és a babakocsi is tök jó. Sokáig, mi is ezt akartunk venni, de meggondoltuk magunkat.

Rózsa, lecsó. Nyamm :roll: Lehet, holnap az lesz a menü, imádom, friss kenyérrel... 8)

kispiskóta

Manó, kitartás, Grétus nemsokára kidugja nóziját, meglásd!!!

Egyébként nem hittem volna, hogy az utsó hónap tényleg ennyire nehéz, mármint a várakozás szempontjából. Ugyi a 37. héttől már nem koraszülött, így bármikor jöhet, és hát ki nem várja már ekkor. :roll:

kispiskóta

Hahó!
Most keltem fel. Alukáltam..

Brigi!
Köszike..
Egyél, ne éhezzél itt nekem! Hélóó

Emi25!
Nemsokára itt a lehűlés csütörtök-pénteken fázni fogunk..de jövő hét elején nagyon rossz idő lesz, nagy esőkkel.

Én most besame muchot hallgatok..lálá..Na ettől mindenki feldobódna azt garantálom, úgy megtáncoltatnám a bandát..
Kép
torolve_20131003125716

Zsu!
Szerintem mi hétvégén találkozunk! Kép
Mondtam Atinak te pénteken már ott hesszelsz én megyek utánad vasárnap..szal foglalj majd egy ágyat nekem..viccen kívűl!!
torolve_20131003125716

Gurgi! Remélem igaza lesz az időjósnak mert már tényleg nehezen bírom, na mindegy, zenehallgatás jó ötlet megyek én is hallgatok egy kis zenét!

Emi

Kép Kép
emi_25

Borzalmasan néznek ki a lábaim gyerekek... :shock: :shock: :shock:
Soha nem volt még ilyen. Huhh :?

Kép
zsuzsi**

Gurgi, ha így lesz viccen kívül foglalni fogom neked. Befektetem Danit addig. :lol:

kispiskóta

Zsuzsi, polcold fel, és feküdi-feküdni-feküdni. Nekem csak ez jött be.

kispiskóta

Zsú: Köszi. Megyek is...

Kép
zsuzsi**

Ja írni akartam, aki forralva fertőtlenít, hogy a citromsav, vagy az ecet csodákra képes, ha a főzővízbe rakod, kiprószáltam. Gyönyörű lesz tőle a cumisüveg, (remélem steril is). Jó nem olyan eccerű, mint a mikrós gőzsterilizáló, de nekem bejött, eddig...

Unatkozom. Apa, elment a barátaival talizni, aminek én nem naon örültem most.

kispiskóta

Valamelyest jobb, megáztattam magam.
De fekete hülye gondolataim még megvannak.
Kérdések dettó.
Válasz rájuk pedig sehol.
Apa szegény építi a játszókuckót.
Pedig úgy lecsalnám egy kis sétára a városba.
Na, menyek s meg is interjúvolom. Hátha.
Elvégre próba cseresznye. Ja, max vehetnénk egy kis fini fekete cserkót.
Indúltam, ettől máris jobb a kedvem.
De ha 5 percen belül ismét megszólalok, akkor nagyon, de nagyon :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: leszek.

Kép
kissmanó

Csakazértsemfertőtlenítemmégkiamellszívót.

Kép
kissmanó

:twisted: :twisted: :twisted:
Nem tok kimenni bugyiban. Itt a kertben van az utca elejéről a szomszéd, épp most gyűjtögeti be a szénáját, s apácska mellett ügyködik.
Pedig én itthon csak póló meg bugyi kiszerelésben nyomatom.
:twisted: :twisted: :twisted:

Kép
kissmanó

Pedig lehet Kislányod pont erre vár.

Én még ha akarnék se tudnék itthonról elmenni, mert a 9.-en lakunk és elromlott a lift. Lefelé még eccerű, na de vissza. :roll:

kispiskóta

Mi van itt lányok, puskaporoshordó? :lol:
Nálunk ugye az uram azt mondta 6 hétig nem sétálunk Lilkóval sehá..Erre most az előbb kint levegőzünk a teraszon, asszondja, "átmegyünk a boltba, nincs itthon kávé?" Mondom, mi történt? Állítólag délben annyira szarul néztem ki, amikor hazajött enni, hogy inkább elvisz minket sétizni, csak ne legyek annyira befordulva...Naggyon jól esett!
Bébike is bealudt, pedig lassan fürcsi time..
Puszilunk mindenkit, kitartás! (küldenék energy-t, de momentán nekem sincs :lol: )

KépKép

KépKép
szivvi

Ismerős a IX-ik emelet. Anno lánykoromban Csíkszeredában volt egy egyszobás lakásom, pont ennyi magasan. Na, most ha ott kéne lakjak, akkor tuti már régesrég felgubóztam volna. Mert ott is sűrűn volt a népség lift nélkül.

Amúgy van egy jó meg egy rossz hírem.
A jó, hogy apácskának már amúgy is csak vagy 15 percnyi munkája van, mert elfogyott a deszka, s ma elfelejtett embert küldeni az utánpótlásért, pedig tegnap megrendelte.
A rossz hírt meg maga a szomszéd hozta. Lánya tegnapra volt kiírva második lurkóval. Ma kellett bemenjen dokkerrel beszélni (tipikusan az én helyzetem eddig, csak 2 nappal korábban). Bement, mire dokija megállapította, hogy ajtó-ablak zárva van, így majd találkoznak 14-én. S akkor majd 2 óra alatt lezavarják az egész szülést, mert utána ő, a doki, megy szabadságra.
Na ne már nekem is még 2 hét, mert akkor tuti úgy felfőzöm ama infótól az agyvizet, hogy a magzatvíz meg annak hatására fog kezdeni csördögélni kispatak módra.

Kép
kissmanó

Manó, nálunk is csak az utóbbi egy hónapban szar, pedig 4 éve itt lakunk és soha nem volt rossz. :?

Hátha holnap is car lesz, az érdekes lesz. Mire felérek a 9.-re addig fordulhatok vissza a kórház felé.

kispiskóta

Rakok képeket, hogy a Tisztelt Hölgyek emlékezzenek, miért kell most tűrniük.

Tegnap esti fürdés.
Kép

És szárítkozás
Kép

És MOST
Kép

Ha Anya van, minden van... Ha lerakom az ölemből, egyből felkel. :roll:
Vendég

Bori: Tüncimaciiii! Istenem, de nagy! Annyira aranyos! Kis peluskirááály :D

Kép
zsuzsi**

Bori! Tündér. És télleg.
Na jó, én mán tapasztalatból tom, hogy ha megérjük, ilyen jutalom lesz a vége, de há micsináljak? Még villamost sem bírok jelenteni :wink: :wink:

Kép
kissmanó

És megkérdezhetem, hogy az aki a fürcsilepedőben édesgeti, az a Főnök apácskája?

Kép
kissmanó

Zsú - a liftre visszatérve: asszem Murphy bácsi nemhiába adta ki azon bizonyos törvényeit.
Na, akkor holnap mielőtt elmész, lökj egy infót a lift állapotáról. Mett ha nem müx, akkor szerintem vidd le kb. az 5-ik emeletig valakihez a pakkod, lehet elég lesz odáig felmásznod, azt elvedd, s tényleg irány vissza.

Kép
kissmanó

S Bori! Még egy röpke megjegyzés: 2 hete s 1 napja szólóban kell elviselned az időjárás hangulatváltozásait. Szal azért ezt ne felejtsd mikor próbálsz minket türelemre csitítani.
Specc az este már megint összezörrentem (csak szép lájtosan) apával, mert csurgott rólam a víz, kinyitottam a hálószoba ablakát, mire jött a megjegyzés, hogy jajj ne, már megint......

Kép
kissmanó

Bori, Ádám tündéri és szépséges. Milyen jó kis husiban van. :D

Manó, nem is mondasz butaságot. Bár nem tom, mit szólna az ötödiken a nénike vagy a bácsika, ha becsöngetnék, hogy csak a cuccomat hozom, mert idáig is elég lesz felmászni. :lol: :lol: :lol:

Csak azt ne mondd, hogy csukott ablaknál alszotok. :shock:

kispiskóta

Zsú: Bakker, nem irigyellek. Anyósék is a 9.-ken laknak. Na én be nem szállok a panelliftbe :shock: Megyek gyalog :lol: Mindig attól parázok beragad. Most ballagott uram huga, voltunk anyóséknál csalládi ebéden. Gyalog mentem fel a 9.-re, az a mániám, hogy beragad és ott jön rám a szülés akkor mit csinálok??? :lol: Neked ilyen gondolataid nem szoktak lenni??? Ááááááááááááááááá
Nálunk ezért alapból kizárt volt a liftes házban lakásvásárlás..... nincs az a pénz... :lol:

Bori: De óriási ez a béjb :) És olyan kis pufókufók, tokakirály, nagyon ééééééééééééééédes :) És látom kukija is van, enyimnek is az lesz ha minden igaz, bár ilyen picibe ilyet nem sűrűn láttam :oops: :D :lol: Mit kell vele csinálni????? :oops: :lol:

Manó: Na lett valami a sétából??? :)
Nekem nagyon rosszul esett, hogy Bogival fekve kellett vajúdnom, biztos vagyok benne, hogy Violával azért volt sokkal haladósabb, mert sétálgathattam, lépcsőzhettem (óóó óóó gravitációóóóó) De ezen nem veszünk össze, mindenkinek más jön be :)

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Köszönjük a dicséreteket Mr. Toka nevében is!
Manó, hogy kicsoda a pasi? Szerinted? A prototípus :D
És a meleggel igazad van. DE: Ti még tudtok mozogni saját akaratotok irányába. Én néha 4 órát fexem a gyerek alatt, hogy aludjon valamennyit! :?
Enikő! Kukival semmi teendőm egyelőre. Lefelé kell fordítani a pelusozásnál, golycik körül tisztogatni takarítás esetén. Majd 3 évesen jön a „husizás”, ahogy uncsiöcsim hívja (bőr hátrahúzása).
Édes a pici kuki!
Olyan furi, amikor Páromra nézek, hogy ő milyen nagy. Nagyon hasonlítanak egymásra a gesztusaik, a vonásaik. Egész nap Ádit nézem, aztán jön a nagyobb verzió, én meg csodálkozom, mekkora ember (pedig nem egy nagydarab, csak mokány).
Vendég

3 évesen???? :shock: A barátnőmneka kórházban azt mondták félévesen kezdje el és már akkor úgy le volt tapadva, hogy majdnem műtét lett. Állítólag eleintől fogva kell a fürdővízben, persze óvatosan.

Enikő, akkor most elárulom a titkom: klausztrofóbiás vagyok. :lol: 12 hetes terhességig gyalogoltam a 9.-re. (azaz több, mint három évet mindennap volt, hogy többször is) :shock: Akkor állítottak le. Hát mi tagadás azóta szokom. De mire megszoknám elromlik. :?

kispiskóta

Látom ma minden kismaminak überrossz kedve van4 Én már nem is szólom semmit! :)

Lilkó, és Ádi is nagyon-nagyon szép!!!!! Még kérünk képeket, azok legalább felvidámítanak!!!

Móni babalak és babaautó is nagyon szép!!! (utóbbit Rolcsi hívja így)

Ma én is dm-eltem, holnap reggel mehetek tigázhoz ügyintézni, apa ma kimaradt a szórásból! Hát a hátamra púp, mondanom sem kell!

Még bevágok egy kis dinnyét, azután hajcsi, hátha holnapra jobb kedvünk lesz!

Addig is jó éjt mindenkinek!
És :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKépKép
dikó1

Na sziasztok, még mindig nem szülünk! Lépcsőzés nálam mindegy is, mert egész nap le-föl járkálok teregetek, pakolgatok, úgyhogy mán mindegy is lenne! Kis melegszendviccsel megpróbálom kicsalogatni az én drágámat, hátha.... Keményedek rendesen, szinte 5 percenként, de más jel nem utal arra, hogy ma szülés lesz. Bár bízom az éjszakában! Annyira jó lenne!
Gyermekem jól ki fog baltázni velem érzem a vesztem, kihúzzuk a 41-42. hétig... :shock:

Manó: nagyon izgi ez az egy nap, gondolom csak nekem, neked már tele a tököd az egésszel, teljesen megértelek. Módosítanék. Áldott állapot 8 hónapig, aztán már annyira nem áldott....

Na megyek csinálok vagy 20 melegszendvicset, jön az Uram haza és éhes a falka, na azért én is besegítek rendesen. Gyerekem most is lent "kaparászik" ami nagyon jó, mert be tudja indítani a szülést, úgy, hogy megbiszkerálja a körmével a cuccost! Na ezt tényleg jól elmondtam.
Na gudnájt csajok, mindenkinek jó tágulást!

Andrea
Kép
kindernay

Bori
Atyaég. Főni kétszer akkora, mint Lilkó..Pedig már itt örömködök, elértük a 3 kg-ot! Jó kis húsban van Ádi! Hapsi létére jól viseli a fürcsit!
Móni
Jó lett a bébsarok!
Nem tom miket akartam írni, nem fog az agyam(helye)..
Jó lenne reggelre jelentkezne vmi újdonsült anyuka :roll:

KépKép

KépKép
szivvi

Jó éjszakát mindenkinek.Én remélem holnap már nem leszek ilyen hisztis mint ma!!!Szarvasbori:Annyira jók képek,kérünk még! Kép Kép

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

Na HI!
Most jöttünk meg..városliget, egy pikkoló staropramen+zsírosdeszka..nyami

Bori!
Nagyon kis édes Ádibaba, nekem nagyon tetszik, hogy kis husika..egyem meg a pocakját..na és az a pofika..

Én úgy tudom, hogy a kukit 1 éves koráig nem szabad hátra húzni..
:roll:
golycik=ez aranyis..golóbisok..hihi

Dikóóó!
Nekem ma jó kedvem volt, hélóóó! :lol:

Kinderke!
Melegszenyó hhúúúúúúúúúúúsz? azt ki eszi meg?

Jó éjt angyalkáim!
torolve_20131003125716

Séta megvolt, éljen.
Felfedeztünk egy szuperjó kínai vendéglőt. Apa egyszerűen földbegyökerezett, muszáj volt megállni ott kajolni. Első nekifutamodásra nekem inkább pizza vagy valami olasz kaja ehetnékem volt, de látván apa mennyire nem akart továbbmenni (ja, a Westendben is mindig arrafele kapar amerre keleti kaját lehet falni), inkább ott leültünk (ja eleinte csak ültem volna, ha kisasszony hagyott volna, annyira nekiállt a bejáratnak, hogy aszittem mehetek egyenesen előre vagy 3-400 métert, s csekkolhatok be a szülészetre, na de mégsem). Aztán olyan finit ettünk, hogy álltalános megállapítást nyert: megyünk oda még máskor is.

Bori! Jóképű a gyerek apja. Hogy ne mondjam, hogy Bori párja jó pasi.

Andi! Aha, 1 nap. De mán csak pár percig. (na jó, babafalva órája egy órával később vált mint én). S azt a megjegyzésed az áldott állapottal kontra terhesség, há nagyon aláírom. Szavaz valaki ellene? Na jó, tom, Szilvi esetleg, de ő kiesett a "jóból".

Sem Hencsi, sem a párja nem jelentkezett. Na, ha holnap délig semmi, akkor sms-ben felszólítom őket.

Akkor mindenkinek jó éccakát.

Ja, amúgy a napokban nem volt akkora hőség, ház falai is jól kihűltek a múltheti viharok alatt, így lehetett apának kedvezni, s nem kinyitni éccakára a hálószoba ablakát. Na, de tegnaptól ismét forr a levegő.

Kép
kissmanó

Ja, s ki is szokott híreket hozni Blurról?
Valami újdonság náluk?

Kép
kissmanó

Ja, Bori: igen, bírok mozogni saját akaratom irányában, ha épp reggel sikerült beüzemelnem magam. Ellenkező esetben a derekamnak nagyobb az akaratereje. Sajna éccakára még inkább érvényes.

Kép
kissmanó

húúú manó: liftes story... nagynéném csíkszeredai ill. a szinte teljes rokonsága. ők maguk családi házban laktak, de az unokatesója egy 9-10emeletes panelban. kb. a tetején. ők mesélték, hogy csau időben nem mert a gyerekkel lifttel közlekedni, mert nem lehetett tudni mikor állítják le energia takarékosság miatt és akkor bentragadtak volna több órára... a babakocsit is hurcolta emiatt többször fel s le... :roll: :roll:

KépKépKép
mütyürke

Szép jó reggelt kívánok.

Éccaka eltőtt, nem olyan szuperül mint tegnap. De megteszi.

Lift téma folytatás? Áááá, akkor míg az anyámékkal laktam, szerencsénk volt mert 2., illetve 3-ik emeleten laktunk. Igaz, olyan 3 évesen eccer késő este jöttünk valahonnan haza, rohantam hívni a liftet (gyerekfej, 2-ikra liftezni), bementem, véletlenül elengedtem a liftajtót, s mivel akkoriban pillesúly voltam, hát nem épp akkor hívták el a liftet, ..., velem együtt. Há bakker, azt az élményt, míg a lift felért a 10-ik emeletre. Olyan hosszas útnak tűnt, hogy én már valahol a világűrben éreztem magam. Jól be is rezeltem, szerencsére a pasi aki a 10-en kinyitotta a liftajtót legalább annyira meglepődött mint én, aztán hazaszállítmányozott. Na, attól a perctől kezdve elég ellenség voltam a liftekkel. S a mai napig idegen liftekbe nem ülök, inkább én is gyalogolok.

Na, most reggel kértem apát, szóljon a lányának, hogy a papír szerinti szülinapja ma lenne, jöjjön ki. Hát majd megvertem apácskát, mert hallgatózott egyet pocaknál, rámnéz, s lazán közli: anya, ez a gyerek nem akar jönni. Kész összeesküvés ellenem. :twisted:
Vonalzómat ezennel átírnám (na, nem a napokat rajta, csak a megjegyzést), hogy ASSZEM MA SEM SZÜLETEK.
Na, mostmáraztán télleg mi van Hencsiékkel?
Asszem de. megírom nekik az sms-t, hátha valami válaszféle valahova érkezik (na nem nekem, mett állítólag céges mobil, s roomingba nem bírnak kommunikálni).

legyen szép napotok. Errefele a meteorológusok viharokat, szélviharokat emlegetnek. Na, fák, kéretik lábon kibírni.

Kép
kissmanó

Jó reggelt!

Manó!
Hencsi nem beszélte meg senkivel, hogy kinek fog üzizni vagy, hogy a férje tudósít majd bennünket a történésekről?
hm.. :roll:
Remélem minden oké náluk.
Manó!
Grétát ki kéne vhogy csalogatni. Na majd a viharok!

Én összevissza aludtam ma éjjel. Melegem volt, forgolódtam, pisijárat.
Olyan érdekes, hogy hajnalban sokkal könnyebben megfordulok egyik oldalamról a másikra, mint este..Este olyan vagyok, mint egy lajhár. Ilyenkor könnyebbnek érzem a pocakomat is.
torolve_20131003125716

Sziasztok!

Jó Reggelt!!!

Pisijárat nálam is volt, meleg is. És Gurgi osztom a véleményed iccaka, mint egy lajhár és csiga ötvözete, reggel meg, csak nem tart soká.

A frissen kimosott pólom viszont csupa tej lett (ja és nem leittam). Hejjj!

No megyek készülődni, Nst+dokker.

Pusszancs!

Ja, kuki huzogatás, én már annyi véleményt hallottam erről, hogy na. Anyumnak meg két lyánya van ő se nem tudja. Viszont anyós kezdetektől csinálta és bizonyítottan nem romlott el. :lol:

kispiskóta

Zsu!
Hajrá NST!! :lol:
Mondd meg Áginak, hogy együtt szeretnénk szülniiiiii :lol: + lefoglalva egy 2 ágyas.
torolve_20131003125716

Teljes panzióval?

Ági tudja, hogy ismerjük egymást?

kispiskóta

Na, én épp fordítva. Este még megfordulok, de éccakára (reggelről ne is beszéljek mán) annyira berozsdázik a derekam, hogy soxor csak felemelkedem az ágyból, s támasztom a falat. Elindulni meg eccerűen nem tok.

Ami Grétát s a vihart illeti, hát bizonyítottan olyankor úgy meg bír húzódni, hogy csak a hátizsák hasamra fordítva bizonyítja, hogy mégiscsak kuckója az valakinek.

Zsú! Hajrá NST!

Nem tom, nekem van 2 db. Hencsi számom, még rég kűtte, hogy ha valami van, akkor én írhatok arra, ő meg majd közvetít.
Aztán, hogy ő kire is gondolt, hogy átruházza a tudósítást, nem tom. Mondom, neki megvan az én számom, de ide nem bír írni.

Kép
kissmanó

Manó és, mi lenne, ha írnál neki? :roll:

kispiskóta

Zsu!
Nem, nem tudja..
torolve_20131003125716

Hencsinek vagy Grétának? :wink:

Kép
kissmanó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: