A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. márciusi babák

Egyébként, szeretem, ha Beusnak szólítanak - ritkán teszik :wink:
szóval, mi az Ercsei Katalinhoz járunk, mert hozzá tartozunk körzetileg - még nekem is ő volt anno a gyerekorvosom :lol: Állítólag nagyon jó szakember, csak a stílust nem mindig találja el.
Vendég

Köszi :D
Hihetetlen, hogy mi folyik esténként: rúgkapál eszeveszetten, produkálja magát nekünk. Az apja meg direkt vigyorog neki, én meg hiába mondom, hogy nyugi-nyugi, rámnéz egy pillanatra, megáll, ott a szemében a komiszság és újult erővel folytatja tovább - mi meg moshatjuk föl a fürdőszobát minden este :roll:
Egyébként nem cserélném el ezeket az estéket semmiért sem :wink: (meg a két hapsit sem :wink: )
Vendég

Niki, keresztelős képek szuperek!!!! És Feri milyen fess legény :D
Márti, anyós sztori számomra még mindig hihetetlen!!! Mért kell ezt hagynod??? "álometetés" - tetszik :)
Judit, nekem most épp rommá ment a hátam, szóval mozdulni is alig bírok. Vasárnap van Panyó keresztelője, szóval utána vmikor talizhatnánk!
Bosek, a babakocsis-ringatós nekem is nagyon bejön! Bár mostanában a kiscsaj magától mormolászik pár 'ajajaj-ejejej' strófát és bealszik. amíg rázogatom, addig meg engem figyelget. szóval inkább hagyom. Főzi milyen?
Cipo, Panka is 7-ei, 20.28kor vették ki a pocimból!

KépKép
kmanna

Na Halihó Mindenkinek!

Képzeljétek, úgy ömlik belőlem a vér, mint a Niagara!!!!!!!
Bence reggel köpdöste ki a cicit, gondolom furcsálta az ízét!
De én nem akarok neki adni pótlást! Ha éhes lesz, úgyis megeszi!
Nem????????

Meli!
Akartam kérdezni, veletek mi a helyzet??? Dóri cicizik??
Neked is megjött rendesen??

Pati!!!!!!!!!!! Kép
Nagyon édesek a fiaid!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bencének is csurog a nyála nagyon!
És azt akartam kérdezni, hogy neked mikor megjött, akkor
Nort szopcsizott rendesen??????????

Kolyok!
Nagyon finom volt a kínai!!!!!!!!!!!!!!
Nem nehéz elkészíteni! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Csak egy gyors önérdekű kérés! :)
Léccci szavazzatok Vincze Réka Petrára!!!
Köszi!

http://apps.boon.hu/szavazas/BOON-Gyerm ... any-0-12-hónap/welcome/465&page=4

Később jövök, addig is puszi

Kép
Kép
tündérmanó27

Na ma se találkoztunk, kutyafáját ennek a szar időnek. De öröm az ürömben, hogy legalább mindenki rápattant a netre, így jó sokat írunk ma:)

Üdv az újaknak, nagyon szépek a gyerekek. Tényleg ennyi szép baba, hogy lehet egy topikban, de most komolyan?

ÓÓÓÓÓ, csináljunk már szépségversenyt!! Naaaaaaaaa lécci, lécci, lécci, meglátjátok tök jó móka lenne.
Mondjuk úgy, hogyha nem akarjátok, akkor nem nyilvánosan, hanem nekem elküldi mindenki a top 3 fiú és top 3 lány tippjét privibe.Így a többiek nem tudják majd, hogy ki kire szavazott, és mondjuk az én drága Marcellóm nem indul a versenyben, mert az így tiszta. Sajátra nem ér szavazni. Én szépen összegyűjtöm, feldolgozom az infókat és aki akarja, azzal megosztom a végeredményt, aki nem azzal nem, így nincs sértődés. Az 1. helyezetteknek pedig a július végi Kölykös nagy talira kitalálunk valami nyereményt, (nekem már van is egy tippem).

Na és ezzel el is kezdhetnénk szervezni azt a nagy talit. Első kérdésben, Kölyök mettől meddig lesztek itthon pontosan?

Jim: gyere gyakran, amíg nyaralsz és igazán dobhatnál fel te is pár képet Martinról, már olyan régen nem láttuk.
Kölyök: tündér vagy, mint mindig, ááá nekünk a tegnapi napunk tipp szempontból jó nagy 0-át hozott, így most a bátyám vezet, de szerencsére nem sokkal. Remélem a maiak bejönnek. Viva Espanjaaaa!!!
"a királynőt megölni nem kell félnetek jó lesz ha mindenki ellene van én nem ellenzem." - na BTK-s tarisznyaguruk (én is az vagyok) ez hunnan van? - mindez egy matematikustól, nem rossz.
Juditkecskemét: én is gratulálok, a sok tanulós anyuka mellett tisztára kedvet kaptam egy kis tanuláshoz én is, de most komolyan. Judit e milyen szak vón amit te csinálni?

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Sziasztok!

Először kicsit önző leszek, és magunkról írok, de aztán reagálok is. :wink:

Köszönjük a drukkokat! Tudtam én, hogy ennek a topicnak nagy ereje van, ha egy kis szorításra van szükség. Na meg jó a védőangyalunk is. A helyzet: Apunak nem gégerákja, hanem nyelvgyökrákja (még nem is hallottam róla) van. Az uh nem mutatott áttétet sehova, de a tegnapi műtét alatt kiderült, hogy van, de csak a garaton. A szövettani eredmény két hét múlva lesz meg, akkor kiderül, hogy milyen további kezelések kellenek. Az biztos, hogy teljes eltávolító műtétre lesz szükség, amikor is ideiglenes gégemetszést is végeznek addig, amíg a seb teljesen be nem gyógyul, a többi meg kiderül. Szóval, van okunk a bizakodásra.

Van egy másik dolog is, amit még nem írtam Nektek, mert senkit nem akartam megrémiszteni, elszomorítani, de végül ez is jól alakult. :D
Amikor Botit hazavihettük a kórházból a csecsemősök felhívták a figyelmünket, hogy van egy fontos bejegyzés a kiskönyvébe, amit szem előtt kell tartanunk, de ne ijedjünk meg. Ez a következő szöveg volt:"OAE hallást nem mutatott!" Kaptunk egy A4-s papírt is, amin rajta volt, hogy 3 hónapos korban kontroll, hogyan figyelhetjük, hogy mégis hall-e a gyerek illetve hogyan neveljük a siket gyermeket az első 3 hónapban. Mondanom sem kell a teljes kétségbebesés lett úrrá rajtunk, és az eltelt 3 és fél hónapban szinte kényszeresen zörögtünk és csapkodtunk a gyerek mellett. Gyakran össze sem rezzent, de az gyakoribb volt, hogy odafigyelt a hangra vagy összeszorította a szemét, ha megijedt egy erős zajtól. Mivel így reagált joggal bíztunk a téves diagnózisban. És igazunk lett! Tegnap voltunk Audiológián, ahol megállapították, hogy "OAE mindkét oldalon tökéletes hallást mutat!" Nagyon megkönnyebbültünk és most iszonyatosan boldogok vagyunk! :D

Amíg otthon voltunk az egyik ismerős ortopéd orvos megcsinálta Botinál a 4 hós csípőszűrést is. Kicsit kötött az ízület, de tornával javítható és nem kell sem terpeszbetét, sem kengyel. Mutatott egy sor tornagyakorlatot is, amivel intenzívebb mozgásra lehet késztetni a gyereket illetve segít megelőzni a későbbi dyslexia, dysgraphia és testvérei kialakulását. Ezzel lehet fejleszteni az asszociációs pályákat a két félteke között. Ezekkel a gyakorlatokkal fejlesztjük a gyerek koordinációját, ami a későbbi írás, számolás, koncentráció kialakulásánál fog kelleni. Szóval Eisteint képzünk. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ki hitte volna, hogy mire nem jók a tornagyakorlatok!? :shock: :D

Mostanában azért parázok, mert sokat alszik a gyerek éjszaka. Este 9-kor már alszik, reggel 6-kor ébred enni, utána alszik tovább 9-10-ig. Tiszta görcs vagyok, hogy ez jó-e így? Mondjuk napközben nem alszik sokat. :roll: :?

A keresztelő nagyon jól sikerült. Mi evangélikusok vagyunk. Boti is jól bírta, bár a végére kicsit beleunt és nyűglődött. A keresztanyjától kapott öltönyt, abban feszített. Annyira cuki volt! :D Teszek fel majd képeket is.

Hajam nekem is csomókban hullik, megy is miatta a nyafogás. :? Boti szintén fulladásig töm mindent a szájába és mindig tiszta nyál. :roll: :lol:

JuditK! Hatalmas gratula! Nagyon-nagyon ügyi vagy! :D

Márti! Álometetés??? Csak nem suttogó módszer??? :wink: Nálunk nagyon bevált egy csomó minden, bár napirendünk nincs. :wink: :lol: Fúj-fúj anyóspajtás! :twisted:

Jim! Nem hiszem el, hogy még álmodban sem képes békén hagyni az ex! :evil:

Látom gyarapszik a "kis" csapat! Üdv az újaknak!

Évi

KépKép
kvaszeva

Főzi tök szar lett :( , háromszor kellett bele rántást csinálnom, mert folyt, mint a víz :evil: , így most kissé sűrűbb, de rántás íze van. Sebaj, aki éhes megeszi. Mindenesetre a tükörtojci azért jó lett :lol: :lol: Legalább többet nem kell főznöm... Kép Kép

Böbi

Kép

Kép
bosek

Szilvánusz: közgázosnak is ér pályázni a megfejtésre?
linocs

Sziasztok!
Nem tudom mit csináljak!
Nimó este 10 óta alszik. Evett 5-kor, 7-kor, 9-kor és alszik azóta is. Felkeltsem?
Az oltás mellékhatása lehet ez?
Aggódok!

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Évi, örülök,hogy ennyi jó hírrel jöttél!

Érdekes, hogy mire jó a tornáztatás. Ha le tudnál írni pár gyakorlatot, szerintem mindenki szívesen venné :shock: .

Kép
kikó70

Judit, Zalán is folyamatosan aludt oltás után, csak szopizni kelt föl. Viszont ez az idő is közrejátszhat, Zalán megint alszik!

Kép
kikó70

Juditkecskemet: fel ne keltsd!!! Az oltás mellékhatása a bágyadtság - nekem azt mondta a védőnő, hogy még azon se csodálkozzak, ha félálomban lesz egész nap! Meg hát ez a trutyi idő, ez is elálmosíthatja (Fruzska ilyen esős időkben szokott a legjobban aludni nap közben)
linocs

Kvaszeva!

Örülök a jó híreknek. Továbra is szorítunk az apukádnak.
Nem akarlak elkeseríteni, de nekem 8 évig hullott a hajam illetve az első terhességemnél eltüntek a göndör fürtjeim. Íme 3. terhesség, hajhullás megszünt és jönnek visza a fürtjeim, a drót hatás is talán megszünt. HURRRRÁÁÁÁ!

Bea!
De jó neked id ikrek a keresztfiaid? Mikor születtél és mi a horoszkópod? Tán nemoroszlán mint nekem?

Linocs!
Szupi szerkója van Fruzsinak és nagyon szépek vagytok!

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Évi: mennyi jó hír!!! Tényleg van egy jó védőangyalotok! Nagyon örülök!!!
linocs

Linocs :wink:

Kép
kikó70

Fnora!
Tündéri a kicsi Erik!!!!!!!!!

Linocs!
Micsoda CSaj ez a Fruzska ebben a ruhában!
Nincs nagyon összeszakadva a éhség sztrák után! :lol: :lol:

O.Beuska!
Nagyon édi Kristóf!!!!!!!

Kmanna!
Anyóshoz nem tudok mit szólni! :cry: :cry: :cry:
Beletörődök! Mást nem tudok tenni!
Vendég

Kikó: egyszerre, ugyanazt :) :) :)

Beus, Kölyök: köszi a lányka-dícséretet, majd ha felébred, átadom ;) A ruci különben turkálóból való (most nyilt egy két utcával mellettünk - szerintem nem sokára előre fognak köszönni, annyit leszünk ott ;) )

Kölyök: én pedig fiúcskát szeretnék a következőre ;)
linocs

Köszönöm a gyors reakciókat!
Már mozgolódik is egy kicsit!

Be akartam menni a városba velük de ebből semmi nem lesz. Sajnos lejárt a könyvtári kölcsönzés egy hónapja és jól megbüntettek. :( 6 gyerekkönyv miatt, dehát vizsgaidőszak alatt kinek jutott ez eszébe. :(

Szilvánusz!!!
Egészségfejlesztő és rekreációszervező szak - életmódtanácsadó szakirány
SZTE JGYPK

Bocs de én nem értek egyet a szépségversennyel. Mindenkinek a sajátja a legszebb....(ez 100%). Jó - jó tudok én is választani hogy kit találok a legszebbnek de ez a többieknek rosszul esne. Speciel nekem is. De tőlem megcsinálhatjátok....Amúgy meg minden baba nagyon szép.

Kvaszeva!
Örülök a jó híreknek!!! :D :D

Kmanna!
Én is nagyon szomorú vagyok, mert azt hittem hogy javult a derekam erre, érzem, hogy csak egy rossz mozdulat és úgy maradnék. Rettenetesen bele szokott nyílallni, érzem, hogy nyomás alatt van az ideggyök - jó ideges vagyok miatta és fájdalmaim vannak (eddig is voltak) de erősödnek... :( :( Na majd ha itthon leszek és mindketten jobban leszünk, meg az idő is stb.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Juditk!
Hát.... én szerintem vedd ki, és etesd meg!!!!!!!
Azért tegnap este 10 már rég volt!!!!!!!

Kvaszeva!
Igen suttogó!!!!!!! :D :D :D
Nekünk nagyon bevállt! Napirendünk is van!
Nagyon örülök, hogy apukád jól van!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Bosek! Segond! Jó az a tükörtoji is! :wink: :lol:

Judit! Szerintem se keltsd fel. Boti is 10-kor kelt és már megint alszik. Biztos az idő... :roll:

Beuska! Ne szomoríts! Így is alig van hajam. :(

Kikó! Nem bonyolultak egyáltalán. Az egyik, amit szerintem mindenki ismer, a repülőzés forgatással jobbra és balra, hason és háton fektetve is, csak a kis karjainál és a popsijánál megtámasztva. Ne félj, nem törik ki a nyaka, sőt! Nagyon ügyesen tartják magukat. Repülés fejjel lefelé: Megfogod a mellkasa és a pelusa alatt, 45 fokos szögben előre döntöd úgy, hogy a kis keze érje a talajt, és repteted előre-hátra. Mindkét irányban 10-15-ször. Gurulások: 1: Veled szemben fekszik a baba háton, azt a lábát kinyújtod, amelyik irányba szeretnéd fordítani, a másikat behajlítod, és fordítod hátról hasra, hasról hátra folyamatosan először egy irányba 2-3-4 méteren keresztül. Attól függ mekkora helyetek van. Ugyanez vissza is. Ügyelj rá, hogy a keze ne legyen a teste alatt, mert az akadályozza a fordulást. 2: Háton fekszik a baba, Te a feje mögött vagy. Kinyújtod azt a karját amelyik irányba szeretnéd fordítani, a másikat behajlítod és azt húzod. Nem kell erősen, mert nagyon kis ügyesek és szinte maguktól csinálják a gyakorlatot. Ugyanúgy forgatod végig egy irányba, mint amikor a lábával segíted és vissza.
Van még egy olyan is, amit azt hiszem Pumperka már írt, hogy gimnasztikai labdán (bármilyen jól guruló tárgy megteszi, lényeg, hogy ne érjen le a keze) hason fektetve görgeti előre-hátra.
Minden gyakorlatot napi 2-3 alkalommal érdemes elvégezni. Boti imádja. Hangosan dumál közben. :D
Akik voltak már Dévényes tornán, azok szerintem ismerik ezeket a feladatokat. :wink:
Jó gyakorlást!

Évi

KépKép
kvaszeva

Márti! Mióta van napirendetek? Én most készülök bevezetni. Leírod egy napotokat?

Évi

KépKép
kvaszeva

évi: hát nem lehetett semmi azt az aggódást átélni. tényleg nagyon veletek vannak az égiek szerencsére.
linocs:l ehet hát. :wink:
juditk: hát jó, ha a többiek szerint sem jó ötlet, akkor nem erőltetem. mondjuk biztos azért is lenne kedvem hozzá, mert én nem vagyok elfogult, és tudom, hogy nem az én babám a legszebb, persze azért gyönyörűűű. :lol: , úh én nem is sértődnék meg, dehát nem vagyunk egyformák. És ehhez a szakhoz kellett EÜ-s előképzettség?

Nekem már nemcsak a derekam fáj, hanem a bal cicim is, de nagyon. sztem a sok rugdosástól, amit kapok kiscsimbóktól.
Derék és hátfájás ügyben én gyanakszom a matracunkra is, mert túl puha.

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Linocs, nagyon csini Fruzsi! :)
Fnora, nagyon cuki Erik is! :)
0bea0, tényleg mennyire imád fürdeni és Ő is milyen ügyesen tartja a fejét! Lilla is szeret fürdeni, majd megpróbálom egyszer lekamerázni... :) HIhetetlen mit művelnek Ferivel fürdés közben. :)
Tündérmanó, szavaztam már 2x is, de hogy ez is milyen bonyolult... :) De sikerült! :)
Szilvánusz, unatkozol? :wink: Szépségverseny? Elég nehéz lenne dönteni ennyi szép baba között!
Kvaszeva, örülök, hogy minden rendben Botival! Amúgy akartam is kérdezni, mert egy ismerősöm is ugyanúgy járt, mint Te, hogy levállt a méhlepény és SOS kivették a gyerkőcöt... ott megy is még a para, hogy minden rendben van-e, mert azt mondták az első 6 hónap a döntő.
Apukádnak is megy a drukk!
Ma Lilla is este 9-től reggel fél 7-ig aludt... azóta is már kétszer aludt fél-fél órát. Biztos az idő miatt... meg olyan kis nyügi... :(
Bosek, valld be, hogy direkt rontottad el... :lol:

KépKép
KépKép
mni

Tündérmanó, mindjárt megnézem és szavazok!

Kvaszeva, örülök hogy jó híreket kaptatok!!

Bosek, a fimonfőzelék az az, amiben kockára vágott répa van, meg borsó meg ilyenek? Nekem is nagyon ritkán sikerül a főzelékek sűrűségét eltalálni. Fiam útálja is :?

JuditK, hány éved van még? Első diplomád lesz?
Én Gödöllőn végeztem , az agrártudományin.
Vendég

na még a végén kisüt a nap.

Niki: jólvanna, vettem az adást :wink: Marci meg éjjel 2-től 4-ig semmit nem aludt, kicsit kiakasztó volt. Nem sírt csak nyöszörgés, meg beszélgetés, de elég volt visszaaltatni.
Márti: engem is érdekelne a napirendetek.

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Beuska, én mérleg vagyok ízig-vérig, aki személyesen ismer, mind alátámaszthatja :wink: (Október 4.)
Köszönöm a bókokat Kristóf nevében is :D
Évi, örülök, hogy nem rossz hírrel jöttél apukádról!!!
Juditkecskemét, társulok Linocshoz: ne keltsd föl!!! Kristóf már jó ideje így alszik, nekem is megfordult az elején a fejemben, hogy ez kóros, de biztos, hogy nem és amúgy is föl fog ébredni, ha éhes. Nekem a második hós oltásnál is ez volt...
Vendég

BTK-sok figyelem!
A királyné Gertrúd, II. András neje, és az esztergomi érsek volt ez a fifikás üzenetküldő, ha nem tévedek, de mindjárt utánanézek...
Vendég

Még mindig alszik. Az előbb csak mocorgott de azóta is alszik. Lassan 15 órája.

Márti!
3 szor evett Nimi de fenn nem volt ma még. Nyöszörgött szopizott, és bealudt mindhárom szopiba....

Kacika!
Első diplomám, és most jön a 3. évem. 3 éves.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Szokta nézni valamelyőtök a stand up comedy-t?
Bödőcs Tibor a legjobb!!
Vendég

"A királynőt megölni nem kell félnetek jó lesz ha mindnyájan beleegyeztek én nem ellenzem."

"A királynőt megölni nem kell, félnetek jó lesz, ha mindnyájan beleegyeztek, én nem, ellenzem."

"A királynőt megölni nem kell félnetek, jó lesz, ha mindnyájan beleegyeztek, én nem ellenzem."

(Kölyök, így jó a központozás????? Segíts! :lol: )

Az esztergomi érsek Bánk bánhoz írt levelében fellelhető, klasszikussá vált mondat stb. stb.
Vendég

STAND UP COMEDY a legnagyobb királyság :wink: Kacika, mi Kiss Ádám rajongók vagyunk (két t-vel) :lol:
Vendég

Bea, wow, le a kalappal... :lol: (na és ez miből van? :lol: )csak vicc.

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Reginam occidere nolite timere bonum est si omnes consentiunt ego non contradico – írta Merániai János esztergomi érsek híres levelében dodonai kétértelműséggel.

A merénylet történetét Katona József Bánk bán drámája és Erkel Ferenc azonos című operája dolgozta fel.

Amikor beidézték a gyilkossági kísérletben való részvétel vádjával, ő az ellenző olvasatot hozta fel mentségéül, vagyis

A királynét megölni nem kell – félnetek jó lesz; ha mindenki egyetért – én nem – ellenzem

Ezt megerősítendő II. Ince pápa felmentette a gyilkosságban való résztvételért, s IV. Béla sem sújtotta semmivel.
Vendég

Szilvánusz, csak nagyon jó volt a töri tanárunk!!!!
Vendég

Na, megyek, untatom itt a társaságot, ahelyett, hogy fontos dolgokról beszélnénk :lol:
Vendég

JuditK, szerintem ha legközelebb felébred enni, próbáld meg játékkal ébren tartani...vagy nem tom, talán én ezt csinálnám. Levi jól van?
Vendég

Nagyon okosak vagytok! :)
Mi is imádjuk a Stand up comedy-t! Múlt héten néztem végig újra az összes Showder club-ot, kedvencem a Kovács András Péter. :)

KépKép
KépKép
mni

1-kor evett Nimi, majd éhen halt... :)

Tiszta nyűgi, játszani nem akar. Viszont Levi tombol, aludni nem akar.
Nekem meg fodrászhoz kell mennem 4-re. Addig aludnia is kéne Levinek, Niminek meg pontban fél 4-kor szopni. Hát nem könnyű!

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

tvzésről jut eszembe, Niki, nem feledkeztem el a 24ről! csak most kezdtem el nézni, kettesével haladok ahogy sikerül....

nekünk is bejön a showder klub, de nem emlékszem a nevekre

Évi, örülök, hogy így alakulnak a dolgok a papáddal, és hogy Boti rendben van! iszonyú lehetett amíg kiderült, hogy minden rendben!

egyébként Eszter is este 9től reggel 9ig alszik és általába és egyszer kel csak közben enni (kivéve persze pár napja amikoris kétszer) szóval szerintem normális
cserébe napközben csak félórácskákat alszik

kivéve ma, most már 2 órája durmol lassan szóval tuti az időjárás is benne van a dologban Judit, meg az oltás, nem hiszem hogy gáz ha csak egy nap csinál ilyet

napirend? hahaha létezik ilyen?
én is olvastam a suttogót, de nem értem hogy lehet bevezetni napirendet.... hogy lehet rávenni, hogy akkor aludjon amikor én akarom és annyit egyen amennyit én akarom
én nem kaptam ezekre választ a könyvből őszintén szólva
nekem úgy tűnik, hogy vagy olyan a baba, hogy kialakít magának ilyet vagy bukta

Linocs, édi Fruska ruhája. cukik ezek én is rendeltem most egypár édit csak persze ezek mutogatóba jók, mert itthon egy perc alatt a nyakában van ha játszik

Bea, cuki ahogy mosolyog Kristóf a kádban - úgy látom mindenkinek ilyen kacsás kis "fotelje" van a kádba

Szilvánusz, talákozót azér' szervezzünk!

KépKép
judit18

A motoros képességek is 5-ös.... :D Most ezt nem azért írom hogy össze-vissza dícsérjetek csak boldog vagyok!

Itt újra szakad az eső, Nimit kiraktam a teraszra, hogy Levi elaludjon, de így Nimi is mindjárt alszik. Kéne még egy pár szoba, ami lehetőleg távol van egymástól. Sajnos csak kettő van, az is egymásból nyílik ezért ha az egyik sír a másik felébred és fordítva...

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

kissé furán írok ma, azért általában tudok helyesen írni
jómagam is magyar-történelem szakos voltam (nem BTK csak tanárképző), bár a érsek levelét csak saccoltam

KépKép
judit18

Judit, én még nem is gratuláltam!
nem azért hogy össze-vissza dicsérjelek, de tényleg :)

KépKép
judit18

Jajj Linocs azt én is írni akartam, hogy Fruzsi egy csúcs!!!
Gyönyörű és én is én is irígy vagyok, és nekem is, nekem is kell egy olyan cuki kislány.... :D

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Judit!
Köszi! :)

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Juditkecskemet: :)
linocs

Nálam a kedvenc a Bödöcs, de sok jó van. Én mp3-ba szoktam kiírni és azt hallgatom a kocsiba ha kicsit hoszabb útra megyek a gyerekkel, ő úgyis alszik :)

Nálunk is ma nagy alvások vannak, és eddig még az ölbe hordoztató hiszti is kimaradt :) Remélem ez ma már így is marad!!!
fnora82

:oops: :oops: idézek valamit és azt is rosszul... akkor inkább maradok a számoknál ;)
0Bea0
wow, tök érdekes lehet, hogy ugyanaz a gyerekdoki... :) és ő haladt a korral?
nekünk Gaulandvolt a dokink, ha jól rémlik, nem tudom, van-e még vajon... :roll:
nálunk Máté áztatja magát, elterül Apa kezében és élvezi a vizet. de nem rúgkapál...

Márti :( szegény... asszem amig birod, a helyedben nem adnék pótlást.... na akkor kipróbálom a kinait holnap vagy a hétvégén :)

Szilvánusz, bocsi, egyetértek Judittal a szépségverseny 5letében...
"kölykös nagy tali"... ooo dekedves ;)
nekem júli 20-26 nem jó, illetve inkább a hétköznapot preferálom, mondjuk 14dikei hét?
az a baj, hogy még nem tudom a pontos indulás-érkezést. várhatóan júli 2dik hetében azaz a 7dikei héten jövünk, de akkor még sok teendő lesz. 20-26ig Szoboszlón leszünk AnyósApósnál, valószínű a köv héten is még maradunk.

Évi, szuper hírek!!! persze még gondolom sok nehézség van Apukádnak, de +++++
köszi a gyakorlatokat! ki kéne próbálni Máté mit szól hozzá ;)

Bosek, sajnálom a főzeléket. én borsót már csináltam, az nem volt nehéz... mondjuk ott a rntást úgy csinálom, hogy a lisztet az olajban párolt borsóra rakom, így megpiritom, majd vizzel felöntöm. így nrm szokott nagyon híg lenni....

JuditK, minap Máté is végigaludta a napot. kicsit aggódtm is... szerintem a levegő... ;) remélem holnap már minden okés lesz, ma hadd aludjon, így védekezik a virusok ellen -gondolom én ;)
hajrá fodrász!!!

Linocs, ezt megbeszéltük ;) Neked fiú, nekem lány lesz a köv :)

képzeljétek magától elaludt ma a kiságyban!! ilyen még nem sokszor volt... :)

viszont már megint 1 órája eszik... :roll:
bocsi az elütésekért..

Kép

Kép
kolyok28

néhány kép tegnapról:
szoptatás, a mellettem lévő padon ültek ;)

Kép

templomban ébredezve:

Kép

drukkerek:
Kép

Kép

Kép
kolyok28

Kölyök, szépek vagytok :D
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: