A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

elküldtem mégegyszer.csak odaér
Vendég

ajánloma yahoo-t az gyors!

Banika

hol veszed azt a golyót?

egyre többet esznek a lányok,valamit vennem kell nekem is rágcsálni :) komolyan , én nem tudom, hová fér beléjük, de sokat esznek.ja, és ha éppen megkajáltak , de nekiállok enni, akkor jönnek kunyizni :shock: múltkor is Anna evett még egy csomó rakott kelkáposztát velem.kajája után :shock:

szanet

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 10:33-kor.
davandi

Szanet
Dm. sima bioköles,kemény 199ft asszem
Vendég

dAVANDI

MI VANN AKÉPEKEKL? ÉN PAINTBE TESZEM ŐKET ÉS OTT ÁTMÉRETEZEM 15 %RA.

VAGY PHOTOSCAPE-BEN SZOKTAM MÉRETEZNI

szanet

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 10:34-kor.
davandi

Nekem még mindig kínai :oops:
Vendég

banika, dobd már légyszi erre
csaba.racz@chello.hu

szanet
mi is állandóan rágunk. uzsira eddig kiadósabbat kaptak, de akkor nem vacsiztak. most kapnak light-osat, de ha megesznek 3 banánt, egy óra múlva akkor is kajáért üvöltenek ... én bulátát szoktam adni, mert az kemény, szeretik rágni és nem kell kivakarni a szőnyegből

Petra
Kép
petricsek

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 10:34-kor.
davandi

oh szegény :( nem lehet, hogy újra kell telepíteni az operációs rendszert? vagy a géppel van vmi? nekünk a régi gépünk uezt csinálta. meg kikapcsolgatott

szanet

csajok én léptem, nem látok már semerre!
jóéjt :arrow:

Petra
Kép
petricsek

dobtam
Vendég

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 10:35-kor.
davandi

Andi
Küld el nekem
Vendég

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 10:35-kor.
davandi

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 10:36-kor.
davandi

Petikének mailt :lol: :lol:

Iwiw-vel igen
Vendég

Andi gyerekei
ketten
Kép
hárman
[/img]
Kép
Kinga
Kép
Pepe
[/img]
Kép
Vendég

Szerintem tündérek
Vendég

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 10:36-kor.
davandi

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 10:37-kor.
davandi

Jóéjt!

Petikém böffenj lécci vissza majd hogy átment-e
Vendég

Szombati babakocsis felvonuláson ér gyalogolni a gyerekeknek?, mert mi nem viszünk babakocsit. Esztergomból jövünk és nem fog beférni, meg egyébként is van fejenként két jó lábuk, menjenek :lol:

Judit

jucicuki

Andi

nagyon szépek a kis tündérek!

mekkor a nagyfiad van :shock:

Juci

miért ne jöhetnének gyalog?látom kezded szoktatni őket a fizikai munkához :wink: :lol:

szanet

jó éjt mindenkinek!

szanet

szanet! husik a csajok, kupis kepen azon amultam hogy engen is ez var, addig meg "rend" van nalunk, a ruci kb olyan, csak nekem van kb 10 kilo pluszom meletted :cry: :cry: :cry: :cry:

jaj te csaj, le csaplak ha meg sirsz a tested miatt :D :D

petri! mi az a bulata???? milyen nyelven van??? :roll: :roll: :roll: :roll:

andi! olyan edesek mind a 3, de szerintem shoppoltad a kepet, mert pepe=kiki :D :D :D :D

szep almokat es alvo babakat, egyaltalan lehet ilyet kivani, remelem ertheto, vagyis hogy ne keljenek reggel 8 elot :wink: :wink: :wink:

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

hú, másfél napot hagytam ki, és 7 oldalon kellett végigrágnom magam :shock:

Vanda Szerintem tök jó dolog a házassági szerződés. Mi is gondolkodtunk rajta, de aztán úgy alakult, hogy ugyanannyit vittünk a házasságba mindketten. Én azért akartam, hogy ha valami miatt úgy alakulna az életünk, hogy szétmegyünk, ne ezen múljon, hogy békében tudjunk elválni. Én is nagy musical rajongó vagyok, de hangom az nincs. :D

pasi A pénz dolgot nem kell ám így túlbonyolítani :) Egyrészt létezik bankkártya, másrészt mi amikor veszünk ki pénzt, automatikusan teszünk mindkettőnk pénztárcájába :)
Az iwiwes kereső nem tetszik :evil: Eltűntették a csoportok szerinti keresést :?

benszi Ez a kakilós sztori tündéri :)

anny Imádom a lányaidat :)

nevek Nálunk is rengeteg lánynév volt, ami tetszett, de fiúnév csak egy volt (Vajk) :D Azt tutira tudtuk, hogy az egyikük lány, így nem különsebben agyaltunk a másik néven. :lol:
mrsparis A Hanna nekem is nagyon tetszett, de az uram megvétózta :) A legkisebb húgom Nina :) Igazi kis öntudatos rosszaság (2,5 éves) :lol: Dórát én Lillának vagy Lucának szerettem volna, de az uram ezeket is vétózta :(

Rákszűrés Nekem azt mondta a doki, hogy szülés után fél évvel menjek megcsináltatni.

külföld Mi is sokat gondolkodtunk a költözésen. Én Írországba szerettem bele :) Nekem igazából a "magyar mentalitással" van bajom. :? Nagyon nehezen viselem a törtető, egymást letaposó, írígykedő hozzáállást a dolgokhoz. Apa programozó, külföldön többszörösét kereshetné mint itt, de lusták vagyunk, maradunk :D

Moni Nem néztem még szállást, nem tudom még, hogy ottalvósra megyünk-e, vagy csak szombatra.

davandi Nekünk is van goffrisütős melegszendvicssütőnk, beszállhatok melléd :) (de receptem az nincs :))

szanet Bárcsak olyan nagydarab lehetnék, mint te :P Bár én meg azzal büszkélkedhetem, hogy szülés után közvetlenül kevesebbet nyomtam, mint amennyivel terhes lettem :lol: (csak sajnos bőven volt miből :oops: :oops: :oops: )

becenevek Nálunk is állatkert van :) Kinga a Tücsök, mert olyan kis pálcikaemberke volt, amikor megszületett, aztán kicsit később a tüsi haja meg a hatalmas szemei miatt Majmocska is lett. Dóra meg elkezdett kúszni, és húzza maga után a lepedőn a nyálcsíkot, úgyhogy most ő a Kiscsiga :D Meg persze mindketten kiscicák (meg kismanók, meg tündérkék, meg...) :)

Dóra elkezdte élvezni a hangját és rákapott a sikoltozásra, de olyan hangon, mintha egy rekedt kismacska, akinek húzzák a farkát Tarzan üvöltést gyakorolna :lol: :lol: :lol: Azt hiszem, nem lesz énekesnő a kis repedtfazék hangjával :lol:

húú.. már ennyi az idő :shock: Én meg itt olvasgatok ahelyett, hogy aludnék :?
szamy

Davandi,
nagyon jó ez a kép a három gyerekkel. Milyen fura lehet a nagyfiadnak, hogy van ez a két csöpp kislány. De elég szelíd, jó fiúnak látszik :D

Kicsit most megijedtem, hogy még nem mentem szűrésre...

Én is éltem külföldön, két és fél évet Dániában (Koppenhágában), szuper volt, de az még egy előző életemben volt :P

Ja, és nekünk is van házassági szerződésünk.

Lassan minden kiderül mindenkiről...

KépKép
lili73

Húha, visszaolvastam, de nem sok maradt a fejemben...
Ez az új chat stílus nekem annyira nem fekszik :roll: Nna, sebaj. Azért valamit mégis...

Szanet :P
Nagyon édes husikák lettek a lányok! Németország nálunk is többször felmerült, most 2 évig biztos nem játszik, de aztán lehetséges, hogy megyünk mi is.
Neveket fogod tudni, magunkra fogjuk írni :wink:

Binyek :P
Köszi szépen, hogy a legfontosabbakat összeírtad. Majd ha eszembe jut még valami, szólok... meg gondoloma többiek is.
Én spec. nem szeretem a halászlét és Apuci sem... de ettől persze még lehet az, csak úgy írtam, mert szerintem tuti, hogy más is van, aki nem eszi meg.

Banika :P
Én is imádom puszilgatni a srácokat. Szerdán voltunk drnéninél, Anyósom fogta kint egyiket, majd másikat, én voltam bent mindkettővel. Mondta, hogy akkora puszikat adtam a srácoknak, hogy kihallatszott :lol: Sírtak persze... Függő vagyok, Márkóm pofiját úgy is hívom, hogy "drogpofi", mert az ő husi pofiját különösen nagyon jó puszilgatni :oops: 8)
Mindig olyan picikének látom a fiaidat, de ezek szerint alig kisebbek, mint az enyémek... Akarom mondani végülis csak Márkóm nagyobb picit. A székes képeket is megzabáltam, képzelem a szédítő sebességet :shock: :lol:

Dóri :!:
Hiányzol :cry:

Maryskáról :P lehet, hogy mégis Lanya Apa hoz majd friss híreket, mert Maryska után jön a következő műtétes, Apa nem mosakszik ki ilyenkor, így nem tudok vele beszélni, csak a program végén. De én tudom, hogy tényleg jó kezekben van :lol: :lol:
Egyébként ha tud és akar, szombaton hazamehet, de azért meglepne... Vasárnap megyek hozzá látogatóba 8)

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
xandra_73

Andi :P
Milyen jó pasi a fiad :lol: A férjem csak 1 évvel idősebb :lol: :lol: :lol:
A lányok is cukik, nagyon!

Ja és gondol-gondol a kávé közben, amit most szürcsölök, Maryskára 8)

xandra_73

Hahó Csajok!

Nem nagyon tolongtatok,hogy nevezzetek a versenyre!Egyedül pasinak csillant fel a szeme! :lol:
Na jól van,csak viccből írtam fel,hogy frászt kapjatok! :lol: :lol: :lol: :lol:

Persze,hogy lehet gyalog is jönni,nem csak babakocsival!(csak akkor nem velünk,hanem egyedül,mert off-os verdák nem játszanak,csak az ikerkocsik)
Ez is csak vicc volt!

Szanet!
Ha elküldöm a felsőfokú német nyelvvizsgapapírom az segít,hogy könnyebben beszélj deutsch-ul??? :wink: Mert szivesen tenném...

Szandra!
Tudom,hogy sokan nem szeretik a halat,nekem tökéletes a krumplipaprikás is!

A grillezést tényleg úgy kéne,hogy mindenki hozza az adagját és összedobjuk!

A listába nem tudom milyen mélyen menjünk bele!Ahogy gondoljátok!Csak küldjétek a priviket,én meg csinálom!Csak ha lehet,akkor úgy írjátok majd,hogy csak ki kelljen másolnom!Különben tényleg megbolondulok! :wink:

Anny!
Keresem a kért adatokat!Küldöm mailben...

binyek

Az jutott eszembe, hogy mi lenne, ha "tábortűznél" sütögetnénk olyan belógatósan mindenfélét. Mindenki magának, de mégis együtt, hmmmm?

xandra_73

Binyek, láttam beírva a sajtónapot, van már egyébként vmi konkrét?
Meg tudjuk még, hogy ki kivel vette fel a kapcsolatot?
Nekem van ismeretségem a Nők Lapjánál, de azt valaki mintha már írta volna...

Judit

jucicuki

Szandra, elég nagy tábortűz kellene, hogy mindenki odaférjen köré :lol: :lol: :lol:

jucicuki

csajok! a hugim terhe,ma reggel csinalt tesztet es ket csikos lett :lol: :lol: :lol: :lol:
hol lehet ki szamitani a szuletesi datumot, mert mar nem emlekszem :roll: :roll: :roll:

Kép

demoniq13

Jaj, Binyek, még valami eszembe jutott a kehidai fürdőzéssel kapcsolatban, hogy kellene előre jelezni, hogy megyünk, egyrészt mert csoportos kedvezményt adnak, másrészt hétvégén megyünk és baromi sokan szoktak lenni (volt már olyan, hogy elfogyott a karkötő), szóval lehet nem ártana összeszedni, hogy ki szeretne fürdőzni és szólni nekik, hogy kb. ennyien lennénk, bevállalják-e

Ha gondolod szívesen intézem, de nem akarom ellopni a melódat :wink:

Judit

jucicuki

csajok! please segitcsetek szamito ugyben

Kép

demoniq13

csajok! a hugim terhes ma reggel csinalt tesztet es ket csikos lett Laughing Laughing Laughing Laughing
hol lehet ki szamitani a szuletesi datumot, mert mar nem emlekszem Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Kép

demoniq13

anyira izgi vagyok, hogy nem talaltam ,de most kozben meg talaltam az olasz lapokon, koszike :D :D :D

Kép

demoniq13

Móni,
közben rájöttem, mit kértél. Gratulálok a húgodnak!!!

KépKép
lili73

Csajok!

Vettem a teszveszen egy ikrekocsit, de az eladó nem reagál a mailemre. Igaz, hogy csak 2 napja vettem, de Ő már az utolsó kérdésemre sem reagált (ami napokkal a vétel előtt volt), pedig volt azóta többször bejelentkezve. Nekem marhára nem mindegy, mivel az óperencián túlra kell menni a kocsiért, de egy barátnőm levinne. Ehhez viszont jó lenne egyeztetni, hogy mégis mikor vannak otthon, mert 250 kilómétert brahira nem akarok megtenni! Ugyanis nekem is szerveznem kell valakit a gyerekek mellé, és a barátnőmnek is úgy kell intézni az ügyeit, hogy 1 fél napra el tudjon jönni. Szerintetek meddig várjak, míg újra "zaklatom"? Csak mert a jövő hét közepén már szeretnék lemenni érte.

Mi tuti nem megyünk Kehidára. Sőt, valszeg szombat délután haza kell jönni, mert a seggfej apjuk jön. :roll:
Vendég

xandra_73

Jó reggelt!

Kávé közben CSAK Mariannra gondoltam! Nagyon szorítok Neki!!!

Egyébként Szandra, valamelyik este mondtam a férjemnek, hogy a gyerekünk, ha egy mód van rá plasztikai sebész legyen :lol: biztos ő is hallottam már és így már bentről annak készül :lol: :lol: :lol:
Mindig a Kés/Alatt jut eszembe Dokiapuról :D nézted ezt a sorozatot? Maryska tuti nézte, Ő olyan Kés/Alatt fannak tűnik. Én imádtam, amíg be nem durvult és nem futott ezeregy szálon a történet...és tök szerelmes voltam a Christian Troyba :roll: :lol:

Szamy, tegnap előterjesztettem a Ninát, annyira nagy sikert nem aratott, ugyanúgy ahogy a Hanna sem tetszik Neki :evil: Luca is nagyon szép, Lilla is, anyukám PR-ozik a Lilla mellett!
Vendég

Móni, úgy jártál mint Judit :lol:
Vendég

Nekem a Luca név nem tetszik :oops: és a Lilla sem...bár sztem azért, mert mindkettőből volt osztálytársam,akiket nemszerettem, és ők jutnak az eszembe. :roll:
Nekem azért volt könnyű, mert én döntöttem, az meg, hogy apukának tetszik e, a jelen körülményekben lényegtelen volt.
Vendég

szandra! azert jo hamar haza mehet Maryska es mindenki itt tudja hogy jo kezekben van :lol: :lol: :lol: valami privat klinikan dolizik dokiapu, ha nem irhatod meg ide, kuld el privin :wink:

csajok! tegnap le foglaltam a szalast Hevizen, bar meg nem tudjuk ha osze jon, de ha nem le lehet mondani es senki nem kiabal utanam :wink: :wink: :wink:

Kép

demoniq13

lilli, szandra! koszi

paris! pont ti voltatok hirtelen az eszemben :lol: :lol: kar hogy nem tetszet a Nina :cry:

Kép

demoniq13

Anny na ez anyukámnál van így, mint Nálad, mert óvónő és alig van olyan név, ami tetszik neki, mert majdnem mindegyikhez tud olyan gyereket, aki nagyon rossz volt vagy nagyon h***e :lol: :lol: :lol:

TUDJÁTOK, HOGY MÁR MEGINT PÉNTEK 13 VAN??? Most volt nemrég...ez nem ér!
Vendég

Móni, férjemet azért lehet szoktatni a gondolathoz...meg hát a nevet úgyis én mondom ki :lol: :lol: :lol: hoppá véletlen Hannát mondtam :lol: :lol: :lol:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?