Jó reggelt

Ma megint jól aludtunk, két pisijárat volt csak! Annyira jó idő volt, hogy fáztam éjjel, nyakig takaró, nyakig Apa, imádom ezt a hüvit!!!
A babák gyönyörűek még mindig, én is még mindig olvadozom és énisakarommmmmááár-de ezt meg tudjátok
Kata, biztos megvannak az okok, amiért így döntöttél, én sem néznék el bármit csak azért mert... egy gyerek nem ragasztó és az is elképzelhető, hogy jót tenne a távolság. Tudod, a nagy tüzeket fellobbantja, a kicsiket meg kioltja!
Lina, doki
Süti! Nekem van egy húgom, aki tulképpen a nagynéném kislánya, egyedül nevelte és 40 évesen meghalt agydaganatban. A hugi 6 éves volt, amikor hozzánk került(én akkor 17), neki vannak emlékei, vagyis inkább foszlányai az anyukájáról. Néha, mikor sütit sütöttünk előjött, húú mintha anyuval ezt csináltunk volna!! Elég sok ilyen van, de igazából neki sincs semmi konkrét. Én biztosan felkeresnék szakembert a helyedben, az ilyen dolgokat helyre kell tenni!!!!
Floranan, remélem jó volt a filmezés!!
Bex, nekem is volt kisujj zsibbadásom még a terhesség elején, azon röhögtünk, hogy remélem nem ott hordom ki

De elmúlt kb két hónap után! Baromi zavaró volt!!!
Nekünk is úgy volt tervezett, hogy Apa hónapok óta könyörgött, decemberben mondtam, hogy ok, próbacseresznye. Aztán elsőre összejött. Pedig nem bíztam benne, mert már 35 vagyok. Fruzsival összebeszéltek már akkor.. tuti!!! Azért ez a nagy szerelem. Kíváncsi vagyok, rá tudom-e bírni holnap reggel a ctg-n valamiféle mozgásra

Apa nem lesz ott