A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Banika
Küldtem :D
Vendég

Andi
Helyesek a gyerkőcök! Na Nálatok se lehet megkülönböztetni a csajokat! :wink:

Móni
Gratula a hugodnak! :lol:

Tünde
Szóval azért nem írtál, mert szültél? :wink: Jobbulást Nektek!

Anny
Csatlakozom az előttem szólókhoz. Apa nem annyira kompromisszumképes, hogy lega. vasárnap menjen, ne szombaton? :roll: (Azt nem mondom, hogy jöjjön le Hévízre, Isten mentsen tőle! :oops: )

Vanda
Bendusnál is volt egy nagyon bukós időszak, azt hittem, semmi nem maradt benne. Aztán megemeltük a fejénél az ágya végét, gyereket mindig függőlegesen tartottuk (kicsit fárasztó volt), gyorsan túllett rajta.

Amonré
Menjetek csak! Én is mennék, de az én uram nem akar … :wink:

Juci
Nők Lapját én írtam, de még nem válaszoltak, ha gondolod, szólj az ismerősödnek.

Új pocakos topik
Érthető, mert mi azért nagyok vagyunk már és elég nehéz minket követni, nagyon pörög a topik. (Bár sajnálom, hogy kisebb itt az esély pocakosokra. :cry: ) PÁRIZSnét leszámítva! :lol:

Pasi
Kis- és középvállalati finanszírozás (bár amúgy érdekelne a téma, de most valahogy hánok tőle) :roll:

Szandra
Én is kérek lszi privit!

Banika
Bugyidolog: Pasinak feldobtál egy újabb témát! :wink: Mostantól kiabálni fogsz? :lol: :lol:

Eszti
Megköszönöm, ha elküldöd. Nálunk apa nagy kerékpár-fan, régen elég sokat országúti tekert, gondoltam meglepem! Ja, és a Giro Di Italia, Tour de France nálunk mindig szent műsor! :lol:

Petra
Kép
petricsek

davandi! en is imadom az ilatukat a torpoknek, olyan mint egy drog (bar nem probaltam) mindig szoktam belem szivni az ilatukat :D :D

szanet! en is akarom a ciciket csinositani :D :D de meg tudlak erteni es en meg nem is szoptattam, tehat meg anyi oromom se volt benne...

davandi, myra! koszi es a neveben is meg egy koszike :wink: hugim ro-ban van, varadon

vanda!sajnalom Rekat :cry: :cry: :cry: eddig is bukot?

amonre! nem lehet rosz arra sem, de picit mesze van, valamikor apa Canadaba akart menni, nekunk nem jot osze, de a huganak igen

pasi! mi is firefoxosok vagyunk :D

banika! jot vigyorogtam azon hogy "nyaron bugit se hord ?" kerdem en a zokni miatt vagy a polo miatt :roll: :roll: :roll: :?: :?: :?:

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

paris! parszor bele kukiztam ebbe a fimbe, de valahogy nem... inkab a grace klinika es csatlakozom banika sorozatjaihoz :D :D

Kép

demoniq13

Petricsek
Küldtem 8)

Üzentem Lanyanénak,majd ha kapok választ,megírom :wink:
Vendég

móni: tőled is jöhet a cicifotó:-)

lanyanét meg beszéljük ki a háta mögött......ha olyan fontos neki, hogy egyezzen a póló-bugyi-zokni, és nem hord zoknit, akkor természetes, hogy se bugyi, se póló :lol:
1szálpasi

:D
Egy zugolvaso jelentkezik!
Takaritanom kell es foznom! :?

Lanyane Maryska nagyon drukkolok en is!!! :D :D :D

Valaki kert kepeket a ruhcskakrol, hat joszerint polokat meg nadragokat vettem Annanak de ime:
Kép
A hajpantot ugy kaptuk ajandekba.
Kép
Oluan vekonykak a labai ennek a lanynak. :roll:

KépKép
KépKép
tontica

Tonti
Nagyon cuki(k) :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

banika! meg nem irtad a pa-pat, nagyon ugyik a fiuk

melcsi, petri! koszi :D

petri! neha a giro d'italia itt megy el veronaban, nem minden evben, neha, ha a legkozelebbinel jottok, apat ki viszuk kerekeziket nezni, mi meg makizunk :D :D :D ja a szakdolidtol nekem is undorom van

Kép

demoniq13

pasi! majd ha le cserelem ki kuldom a vilagnak a kepeket :D :D :D adig marad magamnak a horror meg a paromnak :lol: :lol:

tonti! nagyon szepek a rucik es nagyon jol alnak Annanak, a hajpantost meg eszem, Alex is edes a hatterben

Kép

demoniq13

Hévíz: Épp ez az , hogy apuka vasárnap jön, ezért szeretnék szombat estefelé hazajönni, hogy ne vasárnap kora reggel kelljen kapkodni.

Babakocsi: A kocsi Gyulán van. Lehet, látta valaki közületek is a teszveszen. 2 kérdésem volt az eladóhoz, az elsőre válaszolt, a másodikra nem. Pedig fellépett az oldalra. Pont a második kérdés volt az, hogy ragaszkodik e a személyes átvételhez :? NA mindegy, mert közben nagynéném mondta, hogy majd ő felhozza, mert ingyen utazik (70 éves). Én meg kimegyek a vonat elé Pesten, és hazahozom. Utánna barátnőm mondta, hogy ugyan már, majd Ő levisz. Ezért megvettem. De 2 napja nem válaszol arra, hogy mikor lehet érte menni. Pedig volt azóta ugyancsak az oldalon!

Ha esetleg zugolvasol, drága eladó, léééccci írd már meg, hogy mi a szitu :wink: :wink:
Vendég

Szandra,Eszti
Privit köszi
Én nem akarok nagyobbat,meg implantit.Sőt!Kimondottam kicsit akarok,mert a hátam szétszakad.

Babusok
Kb 90%-ban akkor használják amikor kell.ma reggel is integettek apának.Főleg a Marci.Bercus inkább az egyensúlyozásban jó.Ha az egyik kezét fogom,már akkor is lépeget.A kis huncut.Mindjárt dobok képet a simlisről.

Móni
huginak gratu.Ha van kedve,jöjjön.Őt is befogadjuk mint Párizskát tiszteletbeli ikresnek :lol:
Vendég

hol a másik ikres pocakos topic?
Vendég

Anny
Cseréltesd el apával azt a hétvégét.
Csak előkerül a babakocsis.ha kell neki a lóvé :wink:
Vendég

Babusok: oscillót és coryzaliát kapnak a mini csajaim.Meg tengervíz az orrukba, orrszívás és Nasivin. A nagy kap immunerősítőt egy hónapja, de ma reggel már nem tetszett ahogy köhögött. :roll:

Petra: remélem az álmom a jövőt mutatta nekem. :D Imádom a Te srácaidat is! :D Láttam a képeket valamelyk nap.

Na most már mindenki megy DokiApuhoz? :shock: Mindenkinek bomba teste lesz a következő talira? Akkor nekem is gyűjtenem kell pénzt sürgősen. :roll

Tonti : édes Anna! Alex olyan kis cuki, jóképű pasika! :D

Tünde
Kép

Kép
myra77

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 10:41-kor.
davandi

Mi az az oscillót és coryzalia?
Vendég

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 10:42-kor.
davandi

Tonti
Amikor meglátom Annát(mindig olyan igazi csajos)totál bezsongok egy lányért.
De hova tesszük?

Ja!És nem kiabálok,hanem ORDIBÁLOK!

Bercus úgy gondolta az a pár centi plussz jól jönne
Kép

[/img]
Kép

Marci meg elájult
Kép [/img]
Vendég

Móni
már rá akartam venni apát arra, hogy élőben nézzünk meg 1-1 szakaszt, de sose jött össze. sztem majd jövőre, idén a költözés kavar be ... de addigra lehet, Ti is hazaköltöztök. Erdélybe hamarabb eljutunk mi is, az bizti! :lol: :lol:

anny
2009-re ikreket várók (már beírtam! :wink: ) ... ikresek.hu-ra írj be, hátha olvassa!

tünde
köv. babát mikorra tervezitek? vagy csak terveZED? :lol:

Tonti
nem adod oda nekem Annát? a fiúk örülnének egy ilyen kiscsajnak! (Elképzelem 10 év múlva a topikot, ahogy a kis pasik omladoznak a csajok után :lol: )

Petra
Kép
petricsek

az oscillo, az influenza elleni kokó! 8)

Petra
Kép
petricsek

[quote="petricsek"]a írta:petricsekz oscillo, az influenza elleni kokó! 8)

YES
Vendég

banika
Annával kapcsolatban egyre gondoltunk! Tonti vigyázz rá! :lol: :lol:

beszrok a fiaidon, minden nap .... vagys....minden percben valami újjal rukkoltok elő! :lol:

Petra
Kép
petricsek

Perticsek: Bizti írtad, csak a mobilon olvastam, és nem émlékeztem rá :oops:
Vendég

ja, nem úúúúúgy ..... ABBA a topikba írtam be! :lol:

Petra
Kép
petricsek

Jaaaa :oops: :lol:
Vendég

[quote="petricsek"]b írta:petricsekanika
Annával kapcsolatban egyre gondoltunk! Tonti vigyázz rá! :lol: :lol:

beszrok a fiaidon, minden nap .... vagys....minden percben valami újjal rukkoltok elő! :lol:

Tényleg mindig előrukkolnak vmivel.Hajam égnek áll smile?
Vendég

Az uram is előrukkolt vmivel.Beleöntötte a madártejet a wc-be. :evil: Tojáshab szerintetek mit csinál?
Vendég

Csajok
A rossmannban a domol mosogatógéptisztító 399ft.Nekem bevált.
Vendég

Azt, hogy honnan szerzek utazóágyat, még nem tudom... teszvesz-vatera-expressz kicsit húzós árilag :shock: jó, láttam 5000ért, de ok-val :roll:

Banika: Olyan édik a fiaid. Tökkaralteres a pofijuk :wink:

Új ikres topic: Remélem nem fognak nekik beszólni! Vannak ilyen topic-búvárok, akik egyből bevakkantanak az olyanoknak, akik olyan témát indítanak, amilyen már van.

Egy veszekedés miatt megszünt az örökbebabások topicja...jobban mondva már nem írnak oda. :cry: Őket tök szerettem... Még APA is írt, hogy emiatt ne szűnjenek meg, de hiába... :cry:
Vendég

OFF!!!

Ezt hallgattam, jol megbogetett:
Olyan szep a szovege! :D :cry: :D

http://www.youtube.com/watch?v=dVnMDYSa ... re=related

Chiquitita, tell me what's wrong
You're enchained by your own sorrow
In your eyes there is no hope for tomorrow
How I hate to see you like this
There is no way you can deny it
I can see that you're oh so sad, so quiet

Chiquitita, tell me the truth
I'm a shoulder you can cry on
Your best friend, I'm the one you must rely on
You were always sure of yourself
Now I see you've broken a feather
I hope we can patch it up together

Chiquitita, you and I know
How the heartaches come and they go and the scars they're leaving
You'll be dancing once again and the pain will end
You will have no time for grieving
Chiquitita, you and I cry
But the sun is still in the sky and shining above you
Let me hear you sing once more like you did before
Sing a new song, Chiquitita
Try once more like you did before

So the walls came tumbling down
And your love's a blown out candle
All is gone and it seems too hard to handle
Chiquitita, tell me the truth
There is no way you can deny it
I see that you're oh so sad, so quiet

Chiquitita, you and I know
How the heartaches come and they go and the scars they're leaving
You'll be dancing once again and the pain will end
You will have no time for grieving
Chiquitita, you and I cry
But the sun is still in the sky and shining above you
Let me hear you sing once more like you did before

Bocsi az offert csak olyan gyonyoru es most ilyen idoszakomat elem. :wink: :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Banika: Mosogatógépet nem adnak hozzá? :lol: Nekem marhára kellene...leghamarabb talán nyáron, hitelre :oops: :cry:
Vendég

Még APA is írt, hogy emiatt ne szűnjenek meg, de hiába

Hogyhogy Apa?
Ezt nem értem
Vendég

ABBA

IMÁDOM
Vendég

Banika: APA: ő a babanet főmuftija :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.13 11:36-kor.
Vendég

Zsuzska
Te vagy a mizsu?Sose megy át neke a mail

Anny
Megéri hidd el
Vendég

hogy én milyen buta vagyok mostanában :oops: :oops:
Vendég

Csajok!

Most két ikres topicba fogtok írni? :lol: :lol: :wink:
Vendég

Én maradok itt.Ezt is elég követni mostanság
Vendég

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 10:44-kor.
davandi

neeem, csak belepofáztam egy kicsit (nem bírtam megállni), de már leléptem tőlük! 8)

Petra
Kép
petricsek

meg hát Ti vagytok a szivemcsücskei! :lol:

Petra
Kép
petricsek

Anny:látom a csajok már válaszoltak. :D Én adom az influenza megelőzésére, meg ha folyik az orruk akkor kicsit többször. Eddig bevállt.

Petra: Tervezzük a következő babát. :D Vagyis nagyon szeretnénk még, de lehet az anyagiak közbe szólnak. :( De még van 13 évem a 45 éves korig. :roll: :D

Banika: továbbra is csak azt tudom írni, hogy a Te fiaidat is megzabálom. :D Nagyon bírom, hogy milyen ötletesek már és miket találnak ki.

Mi a P.P. Duett-et viszzük Hévízre, így jól tele lesz az autó. Lehet, hogy abban is alszanak, mert nem tudom az utazóágyak beférnek-e? Meg még kölcsön is kell kérni akkor.
A húst mi ,hogyan vigyük innen? Lehet, hogy inkább majd ott vesszük meg és betesszük a hűtőbe. Na, meg is beszéltem magammal. :)

Tünde
Kép

Kép
myra77

anny: ha csütörtök este bepácolod a husit és úgy, ahogy van befűszerezve, olajban elviszed, eláll;-)
1szálpasi

Myra
Hűtőtáska? :wink:
Én ia abba tesem ami romlandó.
Nem merek kozkáztatni.

Petikém
Mibe dumáltál bele?Mikor?
Vendég

banika: neked azért kicsit közelebb van hévíz, mint myrának.... :P
1szálpasi

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 10:44-kor.
davandi

Banika! miért nem jön át a mail?? mással tudok levelezni....

mi neked a mail címed? majd én küldök neked....

Lili! Jó volt a film, egyszer meg lehet nézni.....de sztem a marley és én az jobb....

zsuzska80
Szombathely

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 10:45-kor.
davandi

davandi: na előttem ezek után nem állna meg a védőnő! :shock: Nálunk szerencsére max. 10-15 prcet szokott késni. Vagy ideszól, hogy késni fog és jöhet-e még. :)

Banika: csak már nem tudom, hogy befér-e még az is az autóba. De szerintem pár dolgot inkább ott szerzünk majd be péntek este.

Pasi, Vanda: Ti, hogy csináljátok? Mit visztek?

Tünde
Kép

Kép
myra77

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?