A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Még hűtőtáskát is kell vennünk. Most épp nincs nekünk. :oops:

Egész nap Lanyané jár az eszemben. Vajon , hogy van?

Tünde
Kép

Kép
myra77

Hű, laptető! Még sosem voltam ott. :D

Tünde
Kép

Kép
myra77

Pasi

Augusztus Horvátország(remélem).Oda is hűtőtáskában viszem azt ami necces.Az nekünk is 600-700km
Vendég

myra: még nem tudom, mit viszünk....terveim persze vannak, de pssszt, ezek még vanda előtt is titkosak;-)

ami szinte biztos: valami bepácolt husi a szombat esti grillpartihoz :-)
1szálpasi

Maryskánk ébredezik már 8)
Hasa gyönyörű :lol: Kérése szerint készült :)
Innentől a sebgyógyulásért kérjük a drukkokat :D és hogy ne legyenek nagyon nagy fájdalmai... :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
xandra_73

Szandra, micsoda jó hírek :)
képzeljétek, ma kimenőt kaptam Apától :) este talizunk volt csoporttársaimmal, juj, nagyon várom, ezer éve nem voltunk így együtt :) pontosan nyár elején és akkor mondtam el Nekik, hogy jönnek babusok, hát leesett az álluk :lol: most is ki kellene valamit találnom :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest

Maryska
Vuduk mennek ezerrel
Vendég

képek cukik :)
Ti is szagolgatjátok a gyerkőcöket??? :lol: :lol: én is imádom :) mondjuk akkor picit jobban, ha nincs kakiszag :lol: :lol:

babusok
Budapest

Sziasztok!
Látom örültetek volna,ha az ikres kismamik ide írnak,nem új topicba...bevallom,szoktam itt zugolvasni(amikor nagyon sok időm van),és láttam mindig kedvesen fogadtátok az új kismamikat,de annyira pörögtök ennyi gyerkőc mellett is,hogy órákig lehet visszaolvasni egy-két napot...a fonalat meg hamar elvesztem :oops: ...

Nagyon helyes csapat vagytok,ha kérdésem lesz,és nem gond,akkor jövök hozzátok....no meg fotókat nézegetni,egyszerűen nem lehet betelni velük... :D

Szép napot mindenkinek :wink:
Vendég

Nyulasz
Gyere.Én úgy örülök minden új kismaminak.
Csak olyan mintha nem merne senki jönni.
Bár a zugolvasók is előmerészkedtek!
16 hetes vagy?Az a legjobb kor szerinetm ikerterhesen.Már látszik,de még nem "nyűg" a mozgás.
Vendég

Higik aludtak 1,5 órát.Közben sütött a nap.Örültem mint állat,mert reggel esett.Erre megint felhősödik.ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚtálom :evil:
Így nem merek elindulni velük,mert szerdán is majdnem úgy jöttünk haza mint a Mary Poppins,olyan szél volt.
Vendég

Ha vkit érdekel most kaptam Springfield kupont -30%, szóljatok ha kell, emilben tudom küldeni és csak ki kell nyomtatni!
Szia nyulasz, jó babákvárást Neked! :D Gyere máskor is :lol:

babusok
Budapest

Banika, mi sem megyünk :( naggyon fúj a szél...és felhő is akad bővivel :)

babusok
Budapest

Banika,jól mondod,nem merünk jönni :lol:
Igen,16 hetes,és tényleg szuperül vagyok.Bár szerencsésnek mondhatom magam,mert rendes gyerekek,és nem kínoztak,egyszer küldték vissza a kávét,amúgy mindenevők.Igazából totál tünetmentes vagyok,leszámítva a fejfájásokat :evil:
Vendég

Nyulasz, akkor nagyon szerencsés vagy, mi napjában többször is randiztunk rókakomákkal 6-16 hét között :?

babusok
Budapest

Miért nem mertek?Ennyire emberevőnek látszunk?
Vendég

Dóri?????????????
Vendég

Babusok,igen szerencsésnek is éreztem magam,bár évekig arra vágytam,hogy ölelgessem reggel a wc-csészét,de mikor beköltöztek a babák,valahogy már nem bántam,hogy megúszom. :D
Vendég

Banika,csak vicceltem :lol: egyáltalán nem néztek ki harapósnak :D ...de tényleg nagyon pörögtök,és ugye gyerektémában meg nem igazán tudok hozzászolni...de tudjátok mit?Akkor maradok itt is :wink:
Vendég

Banika, szerintem (mint egyik friss exzugos) azért kell egy kis merészség egy ilyen szuper összeszokott csapatba egyszercsak beilleszkedni :) de tényleg igaz, hogy DRÁGÁK VAGYTOK MIND és nagy szeretettel fogadtok mindenkit :)

babusok
Budapest

Nyulasz, tudni már nemeket? 1-2 petéjűek?

babusok
Budapest

Szandra: köszi az infót! gyors gyógyulást Lanyané! :D Pozitív vuduk :arrow: :arrow:

Banika: ok, akkor hűtőtáskát beszerezzük. :D

Nyulasz: Szia! Először is gratulálok a pocaklakókhoz és további gyönyörű babavárást kívánok! Kicsit irigykedek Rád! :oops: :D Imádtam a pocakosságot! Tudjátok már a nemüket?

Tünde
Kép

Kép
myra77

Banika: mit kiabálsz? Ilyen napod van?

Tünde
Kép

Kép
myra77

Ezek eddig a legkedvencebbjeim :) mert ugye az összes kedvenc :lol: ezek mentek volna új vonalzómra, de Binyek azt mondta nem jók hozzá...akkor így mutizom Nektek :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára babusok 2009.04.08 08:48-kor.

babusok
Budapest

Melcsi
Mindenki zugolvasóként kezdi :wink: Aztán egyszercsak előbújik

Sajnos sokan eltűntek már így is Navia,Numato,Bogyó........

De én személy szerint nagyon örülök,hogy Benszi visszatért,mert én még zugként is olyan jókat rötsögtem a hsz-ein.
Olyan igazi fasza csaj,aki nem sminkeli a dolgokat.
Vendég

Jaj, de Drágák! :D

Tünde
Kép

Kép
myra77

Nyulasz!

Üdv itt! Nem félősködni, tessék jönni :lol:
Ezek szerint Te is lombikos vagy?
Én kb. ennyi idősen hagytam abba a rókarandit...

Judit

Tesó, bár már nem látod, megvagyunk, csak miután a csajok felébredtek főztünk és takarítottunk, aztán tízkor húztunk a szomszédokat boldogítani és csak délre jöttünk, hogy ebédet adjunk Atinak. Most alszanak és meg visszaolvastam.

Anny!

Apázásra ennyit kell készülni, hogy már szombat este hazamész :shock: szard le :?

Banika, szuperek a fotók! Nálunk is hol süt a nap, hol meg totál borús, de mikor kint voltunk legalább nem esett.

Csajaim szerintem lassan átköltöznek a szomszéd Lillához. 2007. július 12-ei, szóval kicsi idősebb mint mi, de majd jó kis pajti lesz, most még inkább egymás mellett játszanak csak. Tiszta gyerekparadicsom az udvaruk, medence, csúszda, fa házikó, baromi nagy hely. Én meg legalább élőben is tudok beszélgetni valakivel...

Maryska, jó ébredést! Fájdalmak, HESS!!!!!!!!!!! Biztos szuper csini lettél!

Dóri! Gyere elő...

És kérünk képeket a csajokról!

Banika, merre mentek Horvátországban?

Judit

jucicuki

Bognartünci nem volt azóta ugye, hogy mentek a lányokkal a szemészetre? Érdekelne mi volt a dokinál.

Tünde
Kép

Kép
myra77

jaja, igen, én is emlékszem, hogy voltak itt még :) jönnek-mennek, barátságok köttetnek :) szuper :)

babusok
Budapest

Hát igen, nem tudom mi lehet az elveszettekkel. ott volt Maminti is, aki vmi családi gondok miatt lépett le, nem tudom mi lehet velük és Bogyó sem volt túl jó passzban, mikor legutóbb itt járt...sokat gondolok rá, hogy jól van-e...

Judit

jucicuki

na a mennek annyira mégsem szuper :oops:

babusok
Budapest

én nem bírnám ki, hogy csak zugolvassak.....amúgy nekem sem itt kéne ülnöm, hanem takarítanom kellene :roll: de függő vagyok, és hát a lányok elaludtak 8)

szanet

Tünde, köszi :lol:

babusok
Budapest

Banika: Kopp. most esett le, miért kveteled olyan hangosan Dórit. :oops:

Tünde
Kép

Kép
myra77

Szanet, én is így vagyok ezzel, ööö...lányok alszanak, de takarítani neeeeeeeeeeeeem :P

babusok
Budapest

én meg azon szoktam gondolkozni, vajon meddig fogunk mi ide írogatni? majd ha a gyerekeink már férjhez mentek, akkor is itt nyomjuk még? és akkor alakítunk egy ikres nagyik klubját? vagy hogy? :lol:

szanet

Kiabálok,mert végre elárultátok hogyan kell.És annnnnyira örülök neki

Melcsi
Megzabbantom őket
Vendég

Nem csak zugolvasok ám,láthatjátok az üzeneteim számából,aktív vagyok,csak 2-3-4 topicot lakni nem olyan egyszerű ám.
Na,akkor röviden,lombikbabák,bp-i Kaáliból,és a 6.lombik sikerült.Úgy néz ki egyik 100%kukacos,a másik "talán"nunis,de Xandra szerint nincs akkora mázlim :lol: Holnap megyünk 4d-re,majd rakok nektek is képet :wink:
Vendég

Banika, én is átmentem kannibálba :lol:

babusok
Budapest

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 10:46-kor.
davandi

Nyulasz: nekünk kb. 14-16 héten mondták, hogy egyik fiú, még mutatták is uh-n (mi meg csak néztük és hittük) másikat nem látjuk...aztán 18-tól meg 2 csajszi :) :lol: :lol: mondjuk nem ua. mondta :D

babusok
Budapest

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 10:46-kor.
davandi

Andi, köszi, naná APÁN :lol:

babusok
Budapest

Andi, nagyon jó lett, Szamy ügyi!!! :lol:

babusok
Budapest

Babusok,akkor még érhet minket is meglepi :lol: pedig mintha én is láttam volna kukacot :roll:

Andi,köszi :D
Most mennem kell,köszönöm,hogy velem örültök,hétvégén nem sokat leszek,de képet mindenképp hozok,lehet nosztalgiázni :wink:
Vendég

Pasi
Te kérdezted a hévizi kaját?
Én kértem reggelit,ha jól emlékszem 1000ft/fő
Nem tudom ki hogy van vele,de én nem akarom a fél konyhát vinni.
Sűrű lesz amúgy is a progi,legalább reggel kómásan ne kelljen a kajacsinálással foglalkozni.
Kicsit királylány vagyok?

Párizska
Nektek nincs kedvetek jönni? :wink:
Vendég

Csajok!
Binyek Anyánk üzeni, hogy Pesten a Decatlonban (remélem, jól értettem) 3 db póló 690 Ft.
vovanda

Kép Kép Kép Kép

Azt hiszem kell vennünk még egy porszívót, mert aki éppen nem porszívózhat, az sajnos ordít...

:roll: :roll: :roll:

Judit

jucicuki

Binyek
Miért üzensz?Hol vagy?
én nem járok sajnos a decatlon felé
Valaki?
Vendég

Nálunk még munkamegosztás van.Az egyik tolja,a másik húzza a zsinórt :lol: :lol: :lol:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?