A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Juci, inkább küldd ide akinél nincs éppen porszívó, nálunk van1 :lol: :lol: CUKIK

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest

számításaim szerint már csak 14 hónapig kell porszívóznom :lol: :lol: :lol:

babusok
Budapest

Binyek
Zuhanyzó van az apartmanban?
A kicsi babások hogy fürdetnek?1 kád és sorban állás? :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!
Na pár nap kihagyás után nem hiszem hogy esélyem van a vissza olvasásra.Bár napokig próbálkoztam,de most mégis átugrok pár oldalt.Képeket megnéztem és minden baba gyönyörű!!!Nekem is mindig az a kedvencem akit éppen nézek!!!Én a fiúkra irigykedem kicsit :wink: :wink:
Újaknak üdv!!!
Nyulasz!Új pocakosnak külön köszöntés!!
Banika!
ÉÉÉdik a fiúk!!!Nekem is jöhet minden nap!!
Myra!Benszi!
Köszi a hiányolást!Kicsit elkenődtem a szemészet miatt,mert nem igazán mondtak jó hírt :cry: Az a helyzet,hogy Nóri távol látása nem sokat javult.Ez azt jelenti,hogy szemüvegben sem lát igazán,addig pedig a kontakt lencse sem megoldás,mert minek raknak fel neki lencsét ha azzal sem lát.Most kapott egy erősebb szemüveget (ez már 8+2cylinder) és 3 hónap múlva megyünk vissza.Attól félek ha ezzel az erősebb szemüveggel sem "mozdul ki" a szeme az agya előbb-utóbb ki fogja "kapcsolni" a szemét. :cry: :cry: :cry: :cry:
Sotske!
Örülök,hogy megjött az utánfutó!!!Mi még nem vettük elő,kicsit hidegnek érzem még hozzá az időt.
Lanyanénak millió gyógypuszi!!!!Találkoztam velük Ikeában!!!Csajok annyira husik,Mariann pedig nagyon csini!!!!
Na megyek boszik ébrednek!!

bognartundi0727

Banika, csap alatt :lol: hátha még emlékeznek mi volt a kórházban :lol: :lol:

babusok
Budapest

Tünci, nemnem az nem fog megtörténni!!!!!!!!!!! Drukk az új szemcsihez :D

babusok
Budapest

Tünci
Kis drágám.Remélem ez a szemüveg elég lesz.
Semmi más megoldás?
Vendég

Tünci, sajnálom Nóri szemét!

Bízzunk benne, hogy ez az erősebb szemüveg használni fog!

Judit

jucicuki

Kit látnak szemeim? :shock: :lol:
Szia Nyuszika :lol:
Akkor holnap kiderül az igazság :wink:

Melcsi :P Judit :P
Jók a képek!

Ez hihetetlen, micsoda szófo..ás van itt mostanában. Az ember elmegy 20 percre vásárolni és 1 órát olvashat vissza :x

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
xandra_73

Tünci: sajnálom a rosszt hírt! :( De még ezek szerint nincs minden veszve. Nem szabad a rosszra gondolni. Reméljük ez az új lencse segít majd. Már készen van és hordja Nóri?

Judit: édesek a kis porszívósaid! :D Micsoda harc megy a munkáért. :D

Tünde
Kép

Kép
myra77

Marci próbálja a hűtőmágnest a lábamra tenni.Nem érti miért nem sikerül :lol:
Mi vagyok én vaslady?
Vendég

Hogy a Bertalan mit csinált ez idő alatt,azt inkább elküldöm e-mailben :evil:
Vendég

Tünci :(
Ez nagyon rossz hír, de reménykedjünk, hátha ez lesz A szemüveg! Vudu-drukkokat küldök :arrow: :arrow: :arrow:

xandra_73

Juci!
A gyerekmunkát tudtommal büntetik az EU-ban... :lol:

Bogár!
Sajnálom. :cry: Remélem, javulni fog Nóri szeme.

Myra!
Pakolós listán majd agyalok, és küldöm.

Pasi!
Már ne is haragudj, de nemfoglalkozol kicsit túl sokat azzal, hogy ki milyen bugyit, tarisznyát stb. hord???

Nyulasz!
Üdv itt is!

Dóri!!!!
én is kiabáljak???

Puccba vágtam a konyhát,törpök megkapták a 2 hós oltást meg az első Prevenart és húzok a Nagytörpért az oviba.

Pusszancs, jók legyetek.
vovanda

Köszi csajok a bíztatást!!Az a baj,hogy már az előző szemüvegre is azt mondták,hogy csoda lesz ha elviseli a dioptria különbség miatt az pedig "csak" 5+2 volt.Az új lencse még nincs kész majd a jövő héten akkor majd meglátjuk....Egyenlőre ennyit tudunk tenni + a jó szemét ragasztjuk napi 3-4 órát(meg minden este imádkozom!)Azért is vagyok elkenődve,mert most igazán a doktornő hozzá állása sem tetszett,de már lehet hogy én vagyok ilyen idióta hogy ha nincs megfelelő javulás akkor mindjárt az orvosban keresem a hibát??Gondolkodtam rajta hogy megmutatom másnak is,de így is már a 4.orvosnál tartunk :roll: mondjuk a 3. vette észre,hogy egyáltalán gond van :evil:
Juci!
Husik a csajok!Mondjuk majd bő 15 év múlva emlékeztesd őket,hogy azért ment a harc hogy ki porszívózhasson nem azért hogy ki nem :lol: :lol: :lol: :lol: akkor majd fordítva lesz az bőg aki porszívózik
:lol: :lol:
Banika!
Várom a képet az égetnivaló kölködről :lol: :lol:

bognartundi0727

cica: nem gondolom:D

banika: köszi a kajainfót:-)

lanyané: jó ébredést megfájdalomreptetést
1szálpasi

különben is: nem mindegy, hogy hol éhezek meg, ha vacsorázni hazajövök?;-)
1szálpasi

Tunci!
Bizzom benne ,hogy nem lesz rosszabb Nóri szeme .
Én úgy emlékszem, hogy nekem valami olyat mondott a szemdoki hogy ahogy nőnek majd jó pár éve azzal együtt nő a szem és rendeződik.Nálunk is van eltérés ,de a doki megnyugtatott.Nálatok is ez lesz :D mennek a ++++++++++++++++++++++++++++sugarak. :)

Kinél voltál dokik?Bp.-en?3.orvos vette észre?le vagyok döbenve !!!!

[Kép
amonré

döbenve=döbbenve :oops:

[Kép
amonré

bogárka: vanda tudna arról mesélni, hogy milyen gyerekkortól rosz szemmel élni, mostanra majdnem tökéletesen rendbejött, veletek is így lesz ,-)
1szálpasi

Ez jó, pasi!! :P ja....nem az én pasim mondta.... :roll:

Tünci! Nagyon sajnálom, de van még remény!! Kihez jártok szemészhez?

Banika! :lol: :lol: :lol: :lol: Na, nekem meg higanykák a kedvenceim, bocsesz mindenkitől, de nagyon fiú párti lettem :roll: :oops: , pedig terhesen sokáig csak lányneveken gondolkodtunk...

Szia Nyulasz!! :wink:

Anny! Én is csak bekukkantottam a másikba, csak azért érek rá ennyire, mert egész de aludtak és most is alszanak! Hja, kérem, aki éjjel nem alszik---Léna kisasszony... :roll:
Mentségére legyen mondva, egész nap dolgozik, sarokban üldögél, vagy a kiságy alatt bandázik:

Kép

Kép

Kép
riddencs

Az egész napos munka elég fárasztó.
Miért nem alszik ez a kis drága?
Vendég

Még nincs teljesen leengedve az ágyuk amikor már így ülnek?Te kis felelőtlen.
Vendég

Nem bírja feldolgozni a nappal történteket!? :roll:

3 napja tud így ülni, apa meg 6-kor elmegy, este 7-re ér haza, nagy melóban van ... :roll: , vasárnap engedjük le az ágyakat!

Kép
riddencs

Banika! Kaposváron van C&A, Müller, Praktiker, Obi?

Szombat du kimenőt kaptunk apával! :P

Kép
riddencs

Praktiker,Obi van

Müller,C&A majs április 2-án nyit
Vendég

Tünci
Sajnálom :( :( :( :( :( De bízzunk benne,hátha mégis segít a szemcsi valamit.
Vendég

Banika
Én még nem kaptam e-mailt. :(
Vendég

Csajok ne írjatok már ennyit, nem tudom követni! :lol: :lol: :lol:
Képek nagyon jók, gyerekek édesek, most nem írom mindenkinek külön, jó :?: :lol:

Tünci, Rettentően sajnálom! :cry: Remélem mégiscsak használ majd a szemüveg. A helyedben én lehet elmennék még máshoz is.

Banika, Kérdezted a múltkor, hogy nem égetik-e meg magukat? Van gyerekzár a sütőn, mert amúgy Zsanci lányom nyomogatja ám ezerrel, de így nem tudja bekapcsolni, meg van rajta mechanikus ajtózár is, így kinyitni sem tudja, egyenlőre. :lol: :lol: :lol:
Jók ám a képek! Nálunk múltkor a tolóajtót kenték így össze! :lol:

Maryska, Örülök, hogy túl vagy rajta, sokat gondoltam rád! :wink:

Nyulasz, Szia! Gyere csak bátran! Jó kis csapat ez, csak kicsit sokat írnak! :lol:

Juci, Porszívó nálunk is nagy sláger, meg a felmosó is, egyszerűen imádják. Ha előtte ordítás volt, ezekkel tuti le lehet őket foglalni. Megbűvölve nézik. :D :wink:

Tonti, Nagyon cukik az új ruhák, meg Anna is! Tényleg igazi kis csajszi. Amúgy én azért örülök, hogy lányaim vannak, mert imádom őket öltöztetni, már most. :oops: Olyan szép ruhák vannak.

Ugyan mi csak szombati brigád vagyunk, de mindegy, hogy halászlé, paprikáskrumpli, vagy grillezett husi lesz-e. Legalábbis nekem, mindet szeretem. Mondjuk apa a bajai halászlét nem csípi annyira, de megeszi. :wink:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Maryska :P a körülményekhez képest jól van. Azért nem szaladgál a folyosón 8)

xandra_73

Megkérdezném tőle is sms-ben, hogy van, de még mindig nem írtam be magamnak a számát :oops:

xandra_73

Hééé, Meiszter babákat plusz 1 db porszívót azonnal hozzánk, hamar összekapnák a lakást :lol: :lol: :lol:
Vendég

Banika, de édes vagy! De ez a Ti bulitok...tényleg! Azért jól esett, hogy gondoltál ránk, tényleg-bearanyozta az estémet, komolyan! Virtuális puszik mennek :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Maryskának nagyon-nagyon gyors gyógyulást és fájdalommentességet kívánok, nagyon sokat gondoltam Rá ma!!! Remélem érzi a sok-sok aggódást!!!
Vendég

Hali!

Képzeljétek lányok Lia MÁSZIK!Frankon mondom most vettem észre ,viszi előre a kezét és a lábát ,csak egy kicsit dülöngél,mint aki be van nyomva .
:D :D :D :D :D ,remélem ez majd ösztönzi Rezsőt is.
Ja és féloldalt már leül ,egy kézzel támaszkodiik csak ,de még nem tud felülni egyedül.

[Kép
amonré

SZANDRA
Én írtam Lanyanénak,de nem jött válasz :( Kell a száma priviben?
Vendég

AMONRÉ
Ügyik vagytok!!
Vendég

banika! legalab neked anyi oromod lehet a cickokbol hogy eszre lehet venni oket, az enyemek se nagyok es megis tarisznyak, es koszi a gratut, de o bizti nem tud jonni mert 9-19ig dolgozik es szegeny meg utana takarit, foz stb es meg mindig rajongok higanykakaert

davandi! fel se ved aszt a bunkot, csak irigykedet a sok szep baba miatt

petri! ne hogy mar haza koltozunk ilyen hamar, csak akor ha csodbe megyunk, de remelem nem, igaz ha nyernek a lotton, irany varad lenne azon perc :wink: hatha jovore el setaltok erre fele :wink:

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

Amonré!
Ügyes a kis csajod!!!!Regid is hamarosan beindul!!Hááát Nálatok is vége a nyuginak :lol: :lol: :lol: :lol: Az valóban igaz,hogy kis korban van még 2-3 dioptria amit elnőnek a babák,sajnos Nórinak ez 9 és csak az egyik szemén :roll: Dokinál először Kaposváron voltunk,aztán nagykanizsai szemésznél,aztán vissza Kaposvár(ott vették észre) és most Pest.Kétszer azt mondták,hogy nincs semmi extra vigyem vissza fél év múlva,mert még túl kicsi és még alakul a 3. doki meg majd leharapta a fejem,hogy miért most hoztam :evil: :evil: :evil:
Riddencs!
Cukik vagytok!Látom sok a munka Nálatok :lol: Szemészetre a Dr Domsa Patríciához járunk.
Rebe!
Pár év és jobban tudják majd,hogy hol kell kikapcsolni a gyerekzárakat mint a felnőttek!!!Nagyon husik :wink: :wink:
Szandra!
Köszi a híreket!!Gyógypuszi Maryskának!!

bognartundi0727

Tündi!
Leírnád esetleg priviben hova jártok Kaposváron? Ő a 3., aki észrevette? Azért kérdem csak, mert nekünk is kéne menni, de a dokink sz@rik rá, már 2X szóltam, h keressen vkit...köszi előre is!

Kép
riddencs

sziasztok, csajok megetetve, lassan készülök a kimenőmre :) írjatok sokat, hogy reggel tudjak olvasni :) újabb hír Maryskáról???

babusok
Budapest

Riddencs
a mi dokink is szarik rá,jó nagy ívben :? :? :? Pedig párszor már említettem neki,aztán mondta,majd segít.Legutóbb,mikor találkoztunk,értetlenül nézett rám,hogy mit akarok,meg minek akarom őket elvinni :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Mi Bajára megyünk.
Tényleg,BINYEK!!!,tudsz nagyon jó dokit és telefonszámot?
Vendég

Eszti :P
Igen, lécci küldd át priviben a számát. Nem írok már neki, biztosan alszik, meg DokiApu is úgyis tájékoztat -noha kb. éjfélig lesz műtőben :? -, de már többször el akartam menteni a számát.
Köszönöm!

Amonré :P
Gratulálok Liának!
Én mindig azt mondom, hogy úgy fogom észrevenni, hogy idemászik a gyerek, ahol ülök a gépnél és megfogja a lábam :lol: De ez csak a vízióm, meglátom, hogy lesz ez nálunk...

xandra_73

Nekünk legközelebb 2 évesen kell menni szemészhez, de én keresek valami magándokit, mert nem vagyok hajlandó megint 3 órát várni egy szűk folyosón, ami zsúfolásig van telve emberekkel és gyerekekkel. :?
Vendég

maryska! remelem jol vagy es nem faj semmid, esetleg holnap haza rucanz a gyonyorusegekhez :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nyulasz! igen gyere meselni, kerdezni, neha be szolhatsz ha ugy tetszik :wink: jol dontottel hogy maradsz, majd izgulunk ertetek
:D ja es poci kepet rogton ide

csajok! itt delutan 17 fok volt es taliztunk egy kis baratal aki 1 honappal szuletett mint az ikrek, az anyukaval jartunk egyut szules felkeszito kurzusra es vasarnap pedig egy kislanyal aki 9 nappal fiatalabb :wink: birom nagyon ezeket a talikat :D :D :D

melcsi! olyan tunderek, olyan puszilni valok :D

davandi! szupi a vonalzod :D :D

juci! vegyel meg egy porszivot oszt hamarab kesz lesz a takaritas, edik :D

tuncsi! de sajnalom Norikat, de szoritunk hogy ez be valjon :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

ridencs! tetszik a vonalzod

amonre! de vagany kiscsajszid van

mostmar en is szolomk a dokinak a szemeszet miatt, szerintem Michelle mintha picit oszenezne, de nem mindog, vagyis csak neha tunik ugy :roll:

puszi, szep almokat

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

demoniq

babák egy darabig bandzsítanak néha.azért persze nézesd meg, de ez nem jelenti azt, h gond van

szanet

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 10:47-kor.
davandi

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 10:47-kor.
davandi

Tünde
13 év sok idő! :lol: Miért pont 45-ig? :?:

Banika
Másik ikresbe „vakkantottam bele”, anny szavaival élve :wink: , DE én rendes voltam. :lol:

Melcsi
De jó lesz a tali, majd várjuk a kompromitáló képeket! khm 8) … nagyon szépek a csajaid. Ha Tonti nem adja nekem Annát, megyek Hozzátok kuncsorogni … :lol:

Szia Nyulasz!
Azért majd nézzetek be néha! … De lehet, hogy Nálatok is egy idő után ekkora lesz a pörgés. :wink:

DÓRIIIII? Most mi van? Kedved nincs vagy időd? :roll:

Binyek? Vagy Ti most egymással privizgettek? :wink:

Juci
Kis házsártosaid aranyosak! :lol:

Bogárka
Szegény Nóri! :roll: Mi az, hogy „az agya előbb-utóbb ki fogja kapcsolni a szemét”? :shock: Hogyha nem javul és műteni kell, akkor sem fog látni?! Nagyonnagyooooon szorítok a szemcsihez, ennek használnia kell!
Szemészet: mi a SOTE-n voltunk Dr. Sényinél, nagyon helyes és profi szakember. A műszeres vizsgálaton kívül le is fotózta a szemüket és mindent elmagyarázott, mi számít normálisnak és mi nem. Nem sajnálta az időt. És makiknak szerencsére semmi bajuk … Nem értem, hogy nem vette észre Nálatok két doki sem. Felelőtlenek :evil: … tisztelet a kivételnek. Reméljük, most tényleg jó kezekben vagytok.

Anny
Ti is a SOTE-n voltatok, mi? :wink: Mi szerencsére két ünnep között voltunk, szilveszter előtt és a kutya sem volt.

Ridi
De cuki harisnyások! :lol:

Maryska
Örülök, hogy viszonylag jól vaaaagy! 8) Bár gondolom alig vártad az ébredést, és hogy csekkold Dokiapu munkáját! :wink:

Amonré
Ügyi Liababa … Rezső? Hehe :lol: :lol:

Szandra
Éjfélig műt? Jesszum Pepi! :shock:

Petra
Kép
petricsek

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 10:48-kor.
davandi

Képzeljétek, ma kaptam mélt a belső konzulensemtől, hogy az eddigi (szakdoli) munkám elfogadhatatlan, blabla, át kell írni az egészet! Mondom miiiii vaaaaaan? :shock: Sírógörcs, telefon :cry: ... erre kiderült, hogy van egy másik Petra nevű szakdolisa és vele kevert össze. .... basszus, sokkot kaptam. :evil:

Petra
Kép
petricsek

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?