A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Hendegabi:Én mondtam,hogy a lila Tesco pelust használom!2800 Ft,és jó.Nem folyt még ki belőle semmi a 3 hét alatt.
Popsitörlő viszont csakis Pampers.
Vendég

Anettoo:Megtaláltam a nevedet,ne haragudj,ha az előbb kiléptem volna,kezdhettem volna előről,és most ébred a CsipkeLottika. :D
Vendég

Boo! Óriási gratuláció Neked és Zsirikének is! :D :D :D

Hendegabi,
Körömrágásnál a fokozatossággal lehet próbálkozni. Mondjuk hogy a gyűrűs ujján ne rágja - az nő a leggyorsabban azt hiszem. Vagy hogy piszkos, előbb mossa meg. Igy nem magát a rágicsát tiltod. Azt valószínűleg észre sem vesz, amikor csinálja. Inkább korlátok közé szorítod, így kezelhetőbb és nem okoz neki ismételten kudarcot, hogy már megint nem sikerült ellenállnia.

Ági,
Saját ágy...
[quote]B írta:ond:
Idegtépő lassúsággal és türelemmel. Röpke pár év kell csak...

Pontosan. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Mire való az Ergam csepp?

Nyuszi,
"Azt mondta a védőnő,hogyha anyatejtől hízott ennyit,akkor nem szólnak egy szót sem."
Mert ha nem, akkor mi van?! :shock:

Sillia,
Ha utálja, hogy csorog a víz a hajára, ne csorgasd rá. :wink: Napközben többször le szoktam törölgetni a haját egy vizes vattával, mert mindig beleizzad a szopiba. Az esti fürdetéskor viszont nem mosom mindig. Nem muszáj naponta mosni, de fürdetni sem.

Tike,
Most már a Legkisebb Ugrifüles is tudja, hogy ő jön. :wink:

Körömvágás:
Általában szopi közben szoktam vele szenvedni. Kb fél mm hosszú, de tök éles és mindig szúr. :evil:
Szabival általában közelharc, általban néhány ujj erejéig még ok, de hamar borul a bili. :twisted:

007,
Egyszer téveszteni, az elütés. Kétszer ugyan azt a szót elírni már egy miLLiméterrel közelebb van a hibázáshoz. :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lorca 2009.08.03 12:46-kor.

Kép KépKép
lorca

Köszönöm a köszöntéseket! Hendegabi! 33... az annyi...
Kiskoromban azt hittem, hogy 2000-re már biztos anyuka leszek. Ugyan Apával már együtt voltunk, de én még tanultam akkoriban,és eszembe se jutott gyereket vállalni. Gyerekkori álmodozások miként realizálódnak...

Most már én sem ringatom mindig álomba Petrát, hanem lerakom, hátha magától elalszik. És 80%-ban el is alszik. Kis nyöszörgések vannak, de már nem veszem fel, csak ha tényleg sír.
Most ugyan a mi szobánkban alszik, de ott hűvösebb van, azért nem bolygatom. De a mi ágyunkban is magától aludt el.

Már régen raktam fel képet, úgyhogy most pótolom:

Kép Kép Kép Kép

Kép
katy76

Boo!!!

Jippiiiiiiiii!! Végreeee!!!
KépKépKép

Czigka! Hajráá!!!
Katy! Boldog szülinapot!

Lányok ,köszi a jókívánságokat,már jobban vagyok,kifakadt a sebem.
Vendég

lorca! :)

"Egyszer téveszteni, az elütés. Kétszer ugyan azt a szót elírni már egy miLLiméterrel közelebb van a hibázáshoz. "
Jó, hogy nem egyenesen gázolásról beszélsz. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

Kép
Vendég

köszi , Gabi. de azt hiszem, nem fogadhatom el.
Tényleg nagyon ari vagy.
(sógor is kérdezte, mit vegyen, legfeljebb vele vetetek, vagy az anyaságiból, ha megkapjuk végre!)

Tényleg, Bond: az önkormányzattól is megkaptuk a határozatot:15 ezret adnak. Majd küldik.
TGYÁS igényléshez adott egy olyan nyomtatványt a munkaügyesünk, hogy csak lesem: :shock:
az a baj, hogy az elmúlt 2 évre visszamenőleg kér munkaviszony adatokat, és én váltottam 2x, meg munkanélküli is voltam, meg passzí tp-s. kéne legalább 1 óra síri csend és nyugi, hogy ki tudjam tölteni.
holnap le kéne adnom :?

Kép
Kép]
hendegabi

Sziasztok!!

Először is Boo: hurráááááááááááááááá!!!!!!!!!!Nagyon sok boldogságot és tejcsit kívánok Nektek!!!
Czigka: Megy a drukk!!!!

Önző módon gyorsban rólunk, míg a kis drágám alszik, aztán ha lesz időm visszaolvasok.Tehát szombaton megjártuk a gasztrodokit, sajna sok jó hírrel nem szolgált. Dominak töbszörös fehérje allergiája :cry: :cry: van és ezért nem használt a tápi, most kaptunk egy aminosav alapú tápit, ami többszörös tehéntejfehérje mentes, gluténmentes, tejcukormentes, szacharóz mentes, gyümölcscukor mentes. Neocate a neve, Lorca, Bond hallottatok róla???? Még a védőnőm se ismeri. Kizárólag csak ezt eheti semmi mást. De most meg szorulása van tőle nagyon fáj a hasa, tegnap reggel 8-tól este 9 –ig semmit nem aludt. Ja és megállapított nála vastagbél gyulladást :( :( és felszívódási zavart is :( :( .. Ezért vannak a hasi görcsök, de ha ez a tápi se segít, akkor befektetik a kórházba, mert akkor más is gond is van.
A doktornő nagyon aranyos volt, mindennap fel kell hívnom és be kell számolnom a hogyléte felől, és a gyerekdokinknak is kötelező hetente kijönnie megnézni, hogy milyen állapotban van Domi. Talán most már több odafigyelést kapunk. De senkinek nem kívánom ezt az érzést , lelkileg nagyon nehéz, vagy nem tudom más hogy lehet vele, de engem nagyon megvisel. Lassan nem lehet rám ismerni, olyan vagyok mint egy élő halott.
marietta1982

Marietta:
legalább megvan, hogy mi a baj (igaz jobb lenne, ha semmi gond se lenne). Reméljük, jó lesz az új tápi, és megszűnnek a vérzések, panaszok. Én nagyon drukkolok nektek.
a szorulás se jó, de még mindig inkább ez.
azért kiváncsi lennék, mit szóltak azok az okosok, akik eddig elbagatellizálták a bajt!!!!
Talán most már neked is könnyebb lesz egy kicsit. Próbálj kitartani!

Kép
Kép]
hendegabi

Rákerestem erre a tápszerre, hát, elég rossz ízűnek, és nagyon drágának írják. :?
ha érdekel, a teszveszen láttam 5 doboz eladót 5000-ért(Mosonmagyaróváron,az nektek nincs is messze)
aukcióazonosító:674645294, Fakutya11 hírdette.

https://ssl.teszvesz.hu/item674645294_neocate_5_db.html

Kép
Kép]
hendegabi

Köszi Gabi, nagyon aranyos vagy. Aha írtó drága, de kapunk rá támogatást, így csak 600 Ft egy doboz. És tényleg nagyon rossz ízű!!!Domiba úgy kell tömni, mert alig akarja megenni, remélem majd megszokja. Ja azt már múltkor is akartam írni, hogy Virággal egy napon születtünk, na jó az évszám kissé eltér.
marietta1982

Boo, Hatalmas gratula Zsirihez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sok-sok tejecskét kívánok!

Czigka?????????

Lilisgabi, én csaszis voltam, de nem kaptam véralvadásgátlót. Más igen? Nem szokás csak úgy adni vagy igen?

Marietta sajnálom, de legalább tényleg meg van a gond. Mit mondtak ezt kinőheti?

kispiskóta

Bond

Lassú felfogású vagyok ma is. Le is harapom Boo fejét, hogyha először a kisfiáról rak fel képet, és nem a fi__ness klubról :lol:

Körömvágás: én csipesszel vágom a kis körmét Odettnek, nem is próbáltam ollóval, mert ez nagyon bejött, még ha ébren van akkor is le tudom vágni a körmét.

Sillia:

Nem lehet, hogy hideg neki a víz, azért sír fürdés közben? Az elején Odett is sírt. Kb. a harmadik alkalommal melegebbre sikeredett a víz, abban jól érezte magát. Még akkor szokott sírni, ha amúgy is sírna, pl. büfizni, kakilni kell. Egyszer sikerült is neki bekakilni a vízbe. Ja, és textilpelus van a kád alján, nem tudom, hogy ez is segít-e a sírásmentes fürdetésben.

Marietta

Sajnálom, hogy Dominak ilyen betegségei vannak :( :(
Nagyon nehéz lehet mindannyiotoknak.

Katy

Nagyon boldog szülinapot kívánok Neked.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára orsi777 2009.08.03 15:25-kor.

Kép
Kép
orsi777

Kispiskóta:
Igen azt mondták, van rá esély, hogy kinövi.Én nagyon reménykedem hátha.......................
marietta1982

Katy: Én is Boldog Szülcsit Kívánok Neked!!!!!!
marietta1982

köszi lányok a fürdős ötleteket.
hidegebb-melegebb több-kevesebb vizet már próbáltuk.
a fejére dehogy locsolom a vizet, egyszerűen vizes kézzel áttörlöm a haját.
nem fürdetünk minden nap, inkább olajjal meg nedves kendővel többször áttörölgetem napközben.
a közös fürdés fürdőkád hiányában kútba esett :?
igaz, hogy ülőkádas a zuhanytálcánk, de magamat is nehéz belehajtogatni, és jelenleg még vérezgetek is..
apa meg tuti nem férne el :)
a textilpelust a kád aljára még nem jutott eszembe, ezt ma este kipróbáljuk.

marietta

jó, hogy végre tudjátok mi a baja dominak innentől már biztosan a gyógyulás útjára léptek

bocsi lányok a nagybetűk hiányáért egy kézzel pötyögök..
lóci a cicin lóg :)
már nem tudtam hogyan enyhítsek a melegén, most csupaszra vetkőztettem.
ígyy jobb neki
viszont lepisilit :lol:
Vendég

Kicsidodi
Nálunk össze-visszaságban van az alvás-ébrenlét... az is esetleges, hogy cicin elalszik-e...
Eléggé erős egyéniség a lányom :lol: :wink: :wink:

Lorca
Nekünk nincs mérlegünk se :wink:

Köldökcsonk
12 naposan esett le...

Trója
Valahol olvastam, hogy nem is B.P. lábát mutogatták, mert nincs is olyan jó vádlija...

Katy
Boldog szülinapot!
Nagyon tuti Petra tüsi frizurája :lol: :lol: :lol: :lol:

Marietta
Szegény Dominik!

Sillia
Lepisilés... :cry:
Én már le is lettem trottyantva :oops: :wink:
Vendég

Boo
Kép
Vendég

Vendég

iringo

a letrottyantás idáig apának jutott :lol:
Vendég

Boonak nagy-nagy gratula, akkor tegnap azok már fájások voltak, amiről beszámolt....

Marietta, kitartást, legalább megvan a baj oka. Mi a 6,5 évessel még mindig csak kivizsgálásokra és műtétekre járunk -holnaptól 3 npara be kellene feküdnie, de tönkremenne bele, úgyhogy nem engedem, inkább csúszik a kivizsgálás. És van esélyetek elnőni, időben felfedezték!!!!!!

Czigka! Hajrá!

Éva

KépKépKép
agmano

Kép cybergyerek :)
Vendég

És Domi még alszik, el se hiszem a tegnapi nap után!!

Köszi lányok!!!!Jól esik, hogy tartjátok bennem a lelket!!!

Iringó, Sillia: Domi engem is letrottyanthatna, akkor tudnám, hogy nincs szorulása!!!

Agmano: Nagyon sajnálom :( :( , ha nem gond, megkérdezhetem, hogy mi a baj??
marietta1982

007,
"Egyszer téveszteni, az elütés. Kétszer ugyan azt a szót elírni már egy miLLiméterrel közelebb van a hibázáshoz. "
Jó, hogy nem egyenesen gázolásról beszélsz.

Azt nem írhattam, azt nem írtad félre. :lol:

Marietta,
A tápszert nem ismerem, ez már nagyon spéci lehet. :? Jó hír a rossz hírben, hogy legalább van valami kézzel fogható indoka az állapotának, amivel lehet valamit kezdeni.
A tápi főleg akkor szokott szorulást okozni, ha kevés a folyadék. Nem tudom, hogyan, de próbáld meg rávenni, hogy igyon.
Az allergia a rossz tápszerrel simán okozhatta a bélgyulladást, aminek a következménye, az egész mizéria. Ez bizti rendeződni fog, csak idő kell. :roll:
Azt, hogy ki vagy bukva, nagyon is megértem. Nálunk csak "egyszerű" dolgok voltak eddig, mint tüdőgyulladás, mandulaműtét és kisebb dolgok. Azok is ki tudtak ütni rendesen.

Kép KépKép
lorca

Sziasztok! :lol:

Bond: nincs pár évem, hogy rendesen kialudjam magam... :roll: :lol:

lilisgabi: igazad lehet ezzel a lelkileg elengedős elmélettel, talán ez lehet a fő gond.... a kórházban is ha beletettem, fogtam a kezét :roll: :lol: A cseppet nekem felírta a doki, de rá van írva, hogy a tejtermelést gátolja, ezért kérdeztem rá, hogy más is kapott- e? De aztán azt mondta a dokim, hogy az nem igaz. Úgyhogy tegnap este óta ismét szedem. Nekem azért írta fel mert a termetemhez képest nagy volt a baba meg a pocakom. Császárral lett a Kata, de véralvadásgátlót senki sem említett....

lorca: méhösszehúzásra írta fel a dokim.

katy: petra sérója az utolsó képen nagyon tuti! :lol: :lol: Amúgy egy tünemény :lol:

marietta: nagyon örülök neki, ogy most talán szakértő kezei közé kerültetek! Remélem, használni fog az új tápi, és hamar rendbejön Domi! Én szorítok nektek! :D

Lerottyantásból én ma kaptam! Eddig csak pisicsurgatás volt pelenkázás közben, de már egy fosispricc is bejátszott, szerencsére popsitörlővel a nagyját elcsíptem a levegőben... :lol: :lol:

Kép
agi125r

Valaki szokott adni tejen/tápin kívül mást is a babónak ebben a melegben /vizet, teát/ ?

Kép
agi125r

agi

én megpróbáltam, de sem a tea sem a víz nem kell neki.
A vizet eleinte még megitta, mostmár erőteljesen felháborodik rajta..
Vendég

Bond: Domit én kapom fel hamarabb.
Katy. Ne aggódj a csípőszűrés miatt, 30 másodperc az egész, legalábbis nálunk ennyi volt. Milyen jó sérója van Petrának!!!!!
Lorca: Azok sem "egyszerű" betegségek, el is hiszem, hogy ki voltál!!! babavíz az megy neki, issza is, nincs gond vele, és már 4130 gramm, dupláztunk.
Ági: Köszi szépen!! Neked is szól, én szoktam neki adni babavizet, azt mondták az nyugodtan mehet, nekünk kell is a tápi mellett folyadék. Gyomornyugtatónak a kamilla teát ajánlották, de csak épp , hogy áztatni kell forró vízbe, tovább nem szabad, nehogy erős legyen.
marietta1982

Sillia, Domi nagyon édes!!! Ki van purcanva! :lol: Már akartam írni, hogy a tesóméknak is Lőrinc babájuk lesz! :D

Nálunk elég sokszor cicin alszik el, de szerintem még ez a dolguk.

Katy, Boldog Születésnapot kívánok!!!

Ők is kipurcantak :lol:

Kép

kispiskóta

Sziasztok !!!

Régen nem írtam már, de már pár napja folyamatosan olvasok, úgyhogy képben vagyok ám :D :D :D

Gratulálok minden újdonsült Anyukának !!!

Elnézést, hogy most nem emelek ki mindenkit név szerint.

Zajlott az élet az elmúlt hetekben, bár mondjuk az uccsó hét már tök jó volt. Úgy néz ki rendbe jöttem most már, bár még tiszta para vagyok, folyton nézegetem a vágást, hogy rendben van-e.Persze ez nem jelent semmit, mert akkor is úgy tűnt, hogy rendben van , amikor 10 perc múlva kifakadt és ömlött belőlem a gusztustalan szagú cucc. Bocs. Nagyon megijedtem, aztán napokig tisztogatásra és kötözésre jártam............ áááá nem is akarom , hopgy elképzeljétek. Kurv@ sz@r volt. Most már kezd halványodni az emlék, de egy biztos, nem 1 év korkülönbség lesz a gyermekeim között. Mert lesz majd kistesó, csak Anyának el kell felejteni egy-két dolgot.

Zsombi egy aranyos, jó, egészséges ( és ez a legfontosabb ) , gyönyörű tündérmanó. Azt ugye tudjátok, hogy jó nagy baba lett. Állítólag nőtt ( hisz ez a dolga, meg a természetes ), de én nem nagyon veszem észre. Nem vettünk mérleget, szerencsére gyorsan beindult a tejem és jó sok kakis-pisis pelusunk van naponta, úgyhogy én nem akartam méregetni, meg idegesíteni magam. Nagyon jó étvágya van és ereje is , gyorsan magáévá teszi amire szüksége van. Az alvókánk is jól működik, néha nyűglődik, ha nagyon meleg van, néha pedig ha fáj a pocak.
Még az ellenségemnek sem kívánom a megélt fájdalmakat, de a kicsikém kárpótol mindenért és MEGÉRTE. Annyira boldoggá tesz ez a kis Manó, amilyen még sosem voltam. Imádom !!! Apa is imádja a kis porontyát és nálunk Ő az , aki kikapja az ágyból, ha sír.Persze én sem hagyom bömbölni, de egy kis sírás belefér, ha tudom, hogy evett, tiszta a pelus, stb. .

3-4 óránként eszik, naponta egyszer általában délután kimarad egy alvás, ilyenkor nézelődik, olykor visít, olyankor kap még cicit és akkor megnyugszik. De tényleg jó baba. Pancsizni is szeretünk, nem vetünk be semmi extrát a cél érdekében : kiskád+víz. Nagyon szeret enni, kis torkos borz. Köldökcsonk 10 napos korában esett le, de még maszatkás a köldöke, úgyhogy még hintőporozom.

Nyuszi :

Így utólag köszönöm a telszámot, de akkor már nem olvastam, este mentünk be. Te valószínűleg hallottál engem ordibálni, ha kedden ( 14.-én )mentél ctg-re. :oops: :oops: :oops: .

Hát csajok én nem tudok disztingváltan viselkedni. Nem tudom ki hogy élte meg, de az én fájdalomküszöbömmel ( ami ugye a béka segge alatt van ) iszonyú fájdalmaim voltak ( jó ...nagy volt a gyerek is ). Borzalmasan fájt. Én ezt nem tudtam volna kinyomni szerintem akkor sem ha kisebb, na de mondjuk így esélyem sem volt, még jó, hogy fájt.Ezúton is gratulálok mindenkinek , aki nálam ügyesebb, szóval mindenkinek :roll: :roll: :roll:

Megszenvedtem a császár utáni napokkal is , az első önálló pisilésem ( az ébresztés utáni ) 3, igen három órámba került (felülés, felállás, elindulás, leülés,felállás,elindulás,leülés,lefekvés ) és közben ííígy:shock: :shock: :shock: guvvadt a szemem. Én mondtam, hogy nyámnyila vagyok, még jó, hogy nem tudtam, hogy ilyen szar lesz. De ha ránéztem a Kicsimre mosolyogtam, néha könnyes szemmel, de mosolyogtam és boldog voltam, vagyok.

Köszönöm mindenkinek a gratulációkat.

Kép 2 hetesen Kép

Kép
ikoka7

ja , majd csinálok vonalzót

Kép
ikoka7

Kispiskóta

[quote]S írta:illia, Domi nagyon édes!!! Ki van purcanva! Már akartam írni, hogy a tesóméknak is Lőrinc babájuk lesz!

ezt most így nem értem... az én kisfiam Lőrinc, mint ahogy a mondatod második felében is szerepel...

a tesós kép nagyon jó!! :D :D
Vendég

Agi: már többször kínáltam Vicát forralt és visszahűtött vízzel, tegnap fogadta el először. Teát csak egyszer próbáltuk, azt jól kipürrögte.

Kislányos anyuka lévén: pisi csak tényleg az ujjaimra került, mikor épp kibontottam a pellust, fosiból viszont már jutott kezemre, pólómra, végigfolyt a pelenkázó-fürdető komód szélén (épp vittem fürdetni), és minden egyes nap beletojik a fürdőlepedőbe (ha szerencsém van, csak a tetrába, de volt néhányszor, hogy átázott, és az alatta lévő frottírt is mosni kellett).

Olyan édik ezek a babák!
Sillia: A te fiad olyan "nagyfiús"! Igen aranyos!
De Petra is igen husi, na és persze Marci és Bende is tündériek!

A napokban mi többször "megkaptuk", hogy nem lehet Vicáról megállapítani, fiú, vagy lány :?
Dédi megvette már a fülbevalót, úgyhogy hamarosan teszünk a dologról 8) :D
Addig is néhány kép:

Virág kapitány az álmok tengerén:
Kép

Egy elégedett gyermek:
Kép

Kép
Kép]
hendegabi

ikoka:jó, hogy jobban vagy, üdv újra köztünk.
viszketésed elmúlt?

Kép
Kép]
hendegabi

hendegabi

Igen, Lóci kifejezetten kispasis. Ha alszik akkor kisimul a homloka de amikor ébren van akkor úgy néz ki mint egy különösen morcos erdei kobold :) Kép morcos koboldkám :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.08.03 16:56-kor.
Vendég

katy76! :)

Séró: 8) :lol: :lol: :lol: :lol:

hendegabi! :)

15 rugó: :D :D :D :D
TGYÁS: :shock: :shock: :shock: :shock: :evil: :evil: :evil: :?: :?: :?: :?:

"azért kiváncsi lennék, mit szóltak azok az okosok, akik eddig elbagatellizálták a bajt!!!! "
Hát, részben eltalálták, de az ötös lottóhoz is legalább két találat kell, a "mellette volt" senkit nem érdekel. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

marietta1982! :)

Hát, ez tényleg nem hangzik túl jól. :( :( :( :( :(
De ha már így alakult, akkor remélhetőleg egy valódi diagnózissal álltok szemben, nem pedig csak egy új elmélettel. :?
Az mindenképpen nagyon biztató, hogy minden nap be kell számolnotok, hogy mi a helyzet. :)
Erről a tápszerről -azt kell monjdam, hogy hál' Istennek- még nem hallottam. De tényleg elég speckónak tűnik. És nagyon jó, hogy kaptok rá támogatást. (Ilyenkor nem ez a legfontosabb, de ez is számít valahol :roll: )

Apák : Anyák 4:5 (de ez teljes mértékben érthető a ti esetetekben :( :( :( )

Remélem, hogy kinövi, NAGYON megy érte a drukk részemről! Próbáld meg úgy adni a tápszert, hogy eleinte csak icipici bébivízzel teszed, utána pedig szépen lassan növeled az arányát, hogy ne vegye észre. Hátha... :roll: :wink:

Tartok tőle, hogy érdemben nem tudunk nektek segíteni ( :( :( :( ), de jó széles és nagyon vízálló vállunk van, ha gondolod... :wink:

kispiskóta! :)

Én sem kaptam véralvadásgátlót (vagy ha igen, akkor jól nem tudok róla :twisted: :twisted: )

orsi777! :)

"fi__ness klubról "
Jaj, de kis cseles valaki. :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: (De ha már itt tartunk, akkor "ss" vagy "sz" a vége? :roll: )

Körömvágással az a bajom, hogy az egy dolog, hogy a magát a körmét levágod, valójában nem azzal karmol (egy ideig legalábbis), hanem a csücskével. De azzal nagyon... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

sillia! :)

"igaz, hogy ülőkádas a zuhanytálcánk, de magamat is nehéz belehajtogatni"
Pedig ettől közelebb nem is lehetnétek egymáshoz akkor :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

"bocsi lányok a nagybetűk hiányáért egy kézzel pötyögök..
lóci a cicin lóg
már nem tudtam hogyan enyhítsek a melegén, most csupaszra vetkőztettem.
ígyy jobb neki
viszont lepisilit"

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Engem annak idején Manó kakilt le az egyik alkalommal, amikor együtt fürödtünk. :? :lol: :lol: :lol: Már Hugi is bepróbálkozott, de az csak kísérlet volt inkább, semmi komoly támadás. :lol: :lol:

iringó! :)

"Valahol olvastam, hogy nem is B.P. lábát mutogatták, mert nincs is olyan jó vádlija..."
Kibeszélt itt a vádlijáról?! :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Köszi a linket! :lol: :lol: :lol:

agi125r! :)

"már egy fosispricc is bejátszott, szerencsére popsitörlővel a nagyját elcsíptem a levegőben..."
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

"nincs pár évem, hogy rendesen kialudjam magam... "
Tévedsz. Nem pár éved nincsen, hanem más választásod. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Én útravalónak szoktam vinni bébivízet.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.08.03 17:07-kor.

Kép
Kép
200907?

[quote="sillia"]K írta:silliaispiskóta

[quote]S írta:illia, Domi nagyon édes!!! Ki van purcanva! Már akartam írni, hogy a tesóméknak is Lőrinc babájuk lesz!

ezt most így nem értem... az én kisfiam Lőrinc, mint ahogy a mondatod második felében is szerepel...

a tesós kép nagyon jó!! :D :D

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

Hendegabi :

Hogy Te milyen kis figyelmes vagy :D .Köszönöm az érdeklődést, igen teljesen elmúlt, Zsombi születésével egy időben teljesen bolhamentessé váltam.

Marietta :

Nagyon szurkolok, hogy rendbe jöjjön a kicsikéd, remélem kinövi, Te pedig hamarosan megnyugodhatsz.

Kép
ikoka7

Akiknek még drukkolunk

Kép
Vendég

Bennük már gyönyörködünk...

Kép
Kép
Vendég

Az első és az utolsó baba között kb. másfél hónap van/lesz. (A legtöbb idő pedig klarka és boo szülése kötött telt el, 1 hétnyi):o

Kép
Kép
200907?

Köszi Lányok még egyszer, aranyosak vagytok!

Marietta!
Örülök, hogy szimpi a Doktornő, és hogy előrébb vagytok a megoldáshoz! A bélgyulladás biztos az allergiától van, nem? Az biztos múló dolog, az allergiát meg simán kinőheti, úgyhogy fel a fejjel!
A tápszer ízét meg szegénykém úgyis meg fogja szokni, más lehetősége sajnos nincsen...

Ikoka!
Jó, hogy meggyógyultál! Eszembe jutott, hogy még kérdezted is, hogy kinek milyen tapasztalata volt a császárral, hát ilyen egyikünk sem élt át! Fájdalomküszöb ide vagy oda, mindenki megszenvedett picit a szülésnél (előtte vagy utána).

Conversano! Jobban vagy? Tejlázad volt? Vagy mitől voltál lázas?

Petra ma 4 óránként ébredt, akkor is úgy, hogy már én piszkálgattam. Ééééssss, le tudtam vágni az összes kezén a körmeit!!!

Sillia, Hendegabi!
Édesek a babák! Lóci tényleg igazi pasi!

Lef@sás: nálunk Apa kapott néhány hete egy akkorát, hogy azt mondta, hogy dobjam ki a boxer alsóját, ki sem kell mosni... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (még a szemben lévő fal is kapott egy keveset) :shock: :shock:
Engem is lef@sott már, de nem ilyen mértékben.
Én a pelenkázólapra mindig teszek pelenkázó alátétet, így nem kell mosogatni, illetve ha rápisil, rákakil, akkor csak kihúzom alóla, és teszek egy másikat.

Kép
katy76

Ha esetleg érdekel valakit, hogy hogy néz ki egy kis Zsiri... :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
Kép
200907?

Kispiskóta!
Most láttam a képet, az előbb ellapoztam. Nagyon édesek így együtt!!! :)

Kép
katy76

Zsiri cukorfalat!!!! :D :D :D :D

Kép
katy76

Miron nagyon elégedett az új helyzettel, úgy nézem!
Nagyon aranyos.

Kép
Kép]
hendegabi

csibe83! :)

Nagyon eltűntél. Csak nem babázol? :roll: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Neked volt egy olyan táblickud is, hogy ki, kit értesít illetve mikor, ki, mit ünnepel. Egyiket sem láttuk már ezer éve. :roll:

czigkáról tud valaki valamit? :?: :?: :?: :?:

Kép
Kép
200907?

Kép
Kép
Kép
Vendég

Bond

Szőrszálhasogató vagy. Egyébként nem hagy nyugton a dolog. Beütöttem az iwiw keresőbe a fitness ill. fittness klubot, több fitness klub van, mint fittness klub. Egyébént magyarul tényleg így lenne helyes: fittnessz klub (egy sz vagy két sz :twisted: ). Én a fitt szóból gondoltam, hogy két t betűs, mert ugyebár fit értelmes szó nincs a magyar nyelvben.

Kép
Kép
orsi777

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?