Sziasztok !!!
Régen nem írtam már, de már pár napja folyamatosan olvasok, úgyhogy képben vagyok ám
Gratulálok minden újdonsült Anyukának !!!
Elnézést, hogy most nem emelek ki mindenkit név szerint.
Zajlott az élet az elmúlt hetekben, bár mondjuk az uccsó hét már tök jó volt. Úgy néz ki rendbe jöttem most már, bár még tiszta para vagyok, folyton nézegetem a vágást, hogy rendben van-e.Persze ez nem jelent semmit, mert akkor is úgy tűnt, hogy rendben van , amikor 10 perc múlva kifakadt és ömlött belőlem a gusztustalan szagú cucc. Bocs. Nagyon megijedtem, aztán napokig tisztogatásra és kötözésre jártam............ áááá nem is akarom , hopgy elképzeljétek. Kurv@ sz@r volt. Most már kezd halványodni az emlék, de egy biztos, nem 1 év korkülönbség lesz a gyermekeim között. Mert lesz majd kistesó, csak Anyának el kell felejteni egy-két dolgot.
Zsombi egy aranyos, jó, egészséges ( és ez a legfontosabb ) , gyönyörű tündérmanó. Azt ugye tudjátok, hogy jó nagy baba lett. Állítólag nőtt ( hisz ez a dolga, meg a természetes ), de én nem nagyon veszem észre. Nem vettünk mérleget, szerencsére gyorsan beindult a tejem és jó sok kakis-pisis pelusunk van naponta, úgyhogy én nem akartam méregetni, meg idegesíteni magam. Nagyon jó étvágya van és ereje is , gyorsan magáévá teszi amire szüksége van. Az alvókánk is jól működik, néha nyűglődik, ha nagyon meleg van, néha pedig ha fáj a pocak.
Még az ellenségemnek sem kívánom a megélt fájdalmakat, de a kicsikém kárpótol mindenért és MEGÉRTE. Annyira boldoggá tesz ez a kis Manó, amilyen még sosem voltam. Imádom !!! Apa is imádja a kis porontyát és nálunk Ő az , aki kikapja az ágyból, ha sír.Persze én sem hagyom bömbölni, de egy kis sírás belefér, ha tudom, hogy evett, tiszta a pelus, stb. .
3-4 óránként eszik, naponta egyszer általában délután kimarad egy alvás, ilyenkor nézelődik, olykor visít, olyankor kap még cicit és akkor megnyugszik. De tényleg jó baba. Pancsizni is szeretünk, nem vetünk be semmi extrát a cél érdekében : kiskád+víz. Nagyon szeret enni, kis torkos borz. Köldökcsonk 10 napos korában esett le, de még maszatkás a köldöke, úgyhogy még hintőporozom.
Nyuszi :
Így utólag köszönöm a telszámot, de akkor már nem olvastam, este mentünk be. Te valószínűleg hallottál engem ordibálni, ha kedden ( 14.-én )mentél ctg-re.

.
Hát csajok én nem tudok disztingváltan viselkedni. Nem tudom ki hogy élte meg, de az én fájdalomküszöbömmel ( ami ugye a béka segge alatt van ) iszonyú fájdalmaim voltak ( jó ...nagy volt a gyerek is ). Borzalmasan fájt. Én ezt nem tudtam volna kinyomni szerintem akkor sem ha kisebb, na de mondjuk így esélyem sem volt, még jó, hogy fájt.Ezúton is gratulálok mindenkinek , aki nálam ügyesebb, szóval mindenkinek
Megszenvedtem a császár utáni napokkal is , az első önálló pisilésem ( az ébresztés utáni ) 3, igen három órámba került (felülés, felállás, elindulás, leülés,felállás,elindulás,leülés,lefekvés ) és közben ííígy:shock:

guvvadt a szemem. Én mondtam, hogy nyámnyila vagyok, még jó, hogy nem tudtam, hogy ilyen szar lesz. De ha ránéztem a Kicsimre mosolyogtam, néha könnyes szemmel, de mosolyogtam és boldog voltam, vagyok.
Köszönöm mindenkinek a gratulációkat.

2 hetesen