A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

De még mindig él a szerrel :? :( és nem tudok semmit tenni ellene még a jogsiját is elvették 1 hete ez miatt ahogy halottam . A körülmények olyanok hogy a gyerekeket szélnek víznek engedik csavarogni az utcán tele etetik minden féle egészségtelen kajával példa erre a volt sógornőm fia fél évvel fiatalabb mint az én Zsoltikám és 65 kilós :? akkor ja és úgy jöttek haza az őszi szünetből hogy a nagy gyomorr rontással ment a hasa hányt 1 hétig a kicsi meg vese medence gyulladást kapott a hideg szobába ahol aludtak mer nem volt fütés és mikor haza értek rá másnap mentő vitte a kórházba akkor soroljam még ??? szerintem ezekkel mindent elmondtam róluk .

És oda kellet adnom mert ha nem rendőrökkel jöhet értük és elvihetik a láthatásra mert él az apai jogával. Habár ez nem apának való.
Vendég

Hát nem nagyon értem,ha valaki drogos,azt a törvény nem bünteti?? Csak ennyit kéne mondanod a rendőröknek...nem?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Nincs olyan hogy eltiltás ameddig a gyereke életét közvetlenül nem veszélyezteti addig nem tiltják el tőle őket .

A jog a béka segge alatt van . !!!! :x

És fizeti a gyerektartást is utánuk pedig kértem nem egyszer nem kel fizetni mondjon le róluk de nem akar .

És nem tudok semmit tenni ellene sehol már próbáltam.
Vendég

Évi hidd el nem egy nem 2 alkalom volt hogy elfogták olyan állapotba volt az utóbbi időben és bevitték de kiengedték mert nem terjesztő hanem csak fogyasztó akkor hol van a törvény ????

De abban igazatok van a fiuk nagyok és tudják hála istennek mi a helyes mit szabad és mit nem és nagyon bízók benne ha baj van a nagy fiam jelentkezik és szól .
Vendég

[quote="vanilla01"] írta:vanilla01vi hidd el nem egy nem 2 alkalom volt hogy elfogták olyan állapotba volt az utóbbi időben és bevitték de kiengedték mert nem terjesztő hanem csak fogyasztó akkor hol van a törvény ????

De abban igazatok van a fiuk nagyok és tudják hála istennek mi a helyes mit szabad és mit nem és nagyon bízók benne ha baj van a nagy fiam jelentkezik és szól .

Ebben bízz... Okosak.
Különben meg látják így a rossz példát, amit nem szabad követni... Ne izgulj, nem lesz baj.

Pár év, és "apuci" lesheti, mit ért el... :-(

szilvás76

Én úgy tudtam a fogyasztás is büntetendő.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Ez van lányok sajnos ilyen világban élünk.
Vendég

Sziasztok!!!

Ircsi a királylány tényleg nagyon szép és nem csak te vagy elfogult,de mivel te vagy az anyukája ez természetes neked a világon ő a legszebb és ő is lesz mindig :lol: :lol: de tényleg nagyon szép!!!!

Évi sajnálom a barátnődet nagyon igen el kellne neki a segítség,de tudja miért nem tudsz menni,hisz ő is volt terhes és tudja mivel jár és látja,is mennyire nehéz most neked,ne idegeskedj rajta,sajnálom,hogy ilyen nehéz már neked,de remélem Tomika hamar jön majd és akkor megkönnyebbülsz!!!

Szilvi neked is hasonlókat kívánok,lehet még nekem majd most jönn ez az időszak,de nekem nem dagad a lábam és aludni is tudok,igaz az ágynemüm csupa viz reggel,de mellékes!!

Szilvás aranyos lehet a kisfiad,de igen a gyerekek rá éreznek a dolgokra,az anyjukat kimélik!!!!

Dia te nagyon ügyes vagy és én annyira tudom,hogy minden rendben lesz a szülésnél is,tök fitt vagy és mindent megcsinálsz,és majd csak mész szülni te is mint Clarika!!!!

Vanilla ezt az apa ügyet a bíróság nem tudom,hogy hagyta,nekem a barátnőm elvált,és neki is van egy 5 éves kislánya,nem akarta,hogy apucinál aludjon vagy legyen több napot is,mert az apa kezelve volt idegileg,hozzá teszem a pasin semmit nem lehet észre venni,szereti a gyerekét és megvesz neki mindent nah meg foglalkozik is vele,de egy héten 2 napot viszi el napközben este szó sem lehet róla nem aludhat ott,szóval ha ennyire félsz és ilyen a környezet ezt talán a bíróságon kellene kicsit pontosítani,hogy a gyerekenek nem jó ott ezért meg ezért,tuti segítenének,mert a gyerek érdeke az első,ez nem azt jelenti nem láthatja,csak nem mindegy mennyi időre!!!!

Kép
bévi

Közben hívott a párom FELROBANT A VÁROSUNKBAN A VÍZTORONY most mi leszünk napokig víz nélkül!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: mi jöhet még!!!!!!!

Kép
bévi

Biztos van vmi határ (gramm, vagy mittoménmi) ami alatt nem büntetik, vagy nem annyira. :-( Tuti van kiskapu, azokat szokták kihasználni... :shock:

Olyan borzasztó, hogy az ilyenek gondolják leginkább, hogy nekik JOGUK van a gyerekekhez. Van egy barátnőm, hasonló helyzetben, az Apuci mondjuk nem drogos, de nagyon zűrös dolgai vannak... És az még ilyen... És szemét, mert amikor a gyerek nem akart menni, felnyomta őket a gyámhivatalban, hogy az Anya nem engedi a gyereket. A meghallgatásra persze nem ment el. A hivatalban tudják, mi az ábra, de ki kell vizsgálniuk minden bejelentést... :-( A manus meg direkt szívatja a csajt ahol tudja...

EZ A JOG ma....

szilvás76

Bévi,felrobbant???? Hogy az ördögbe?

evilany

Vanilla lehet a törvény nem bűnteti de hidd el nem fogja a bíróság engedni napokig vele legyenek,teljesen eltíltani nem tudja,de nem aludhatnak ott pl,ha látni akarja őket elmehet értük de haza kell vigye mire lefekteted és az,hogy nem ott lakik a közeletekben,nem indok,mert a barátnőm férje sem ott lakik,még sem aludhat nála a gyerek,ezt jobban tud ki a bíróságom és kérd hogy legyen így!!!

Kép
bévi

Ez igy van a fiuk nem foglalkoznak vele nagyon a nagy aki telon beszél vele 2 hetente de a kicsit nem izgatja .
Vendég

Évi fogalmam sincs azt mondja párom,kinyílt a teteje mint egy virág úgy szét robbant,konkrétat nem tud,csak reggel már alig jött a víz most is alig jön és hívott,ez van most szóltak neki!!!Hát nem tudom majd úgy is meggmondják mi az igaz vagy hogyan történt!!!

Kép
bévi

FELROBANT A VÁROSBAN A VÍZTORONY hogy a francba ááááá :shock: :shock: :shock:
Vendég

jaj annyira bele merültünk a témába hogy elfelejtkeztem nektek képeket mutogatni ?:)
Vendég

Hmm fel kelek és megnézem mi a helyzet mosogatni való csurig még ami a csőben van azt megpróbálom kiengedni és elmosni az edényt,még jó hogy tegnap kimostam a sok szenyest,bár a másik háznál van minden ott is fürdő stb,de lehet az a település is innen kapja a vizet,a mi városunkból,nah lányok mentem majd jövök,hogy mindig van valami!!!!

Kép
bévi

Ez nekem is érdekes és fura lehet a meleg miatt vagy nem tudom,megyek és ellátom amit még kell,mert ha nem lesz napokig viz az érdekes lesz :? :? :? remélem nagyobb a híre mint ami igaz belőle,de tény csak a csőbe van ami van,de gondoltam csőtörés van és azért,remélem hamar megoldódik vagy nincs akkora baj!

Kép
bévi

Kép Kép Kép

ezt kaptuk ajándékba egy vadi új baba kocsit a hordózó nincs hozzá de azon kívül minden de a hordozót is ők hozták pluszban
Vendég

Bévi, kádba - vödörbe engedj vizet, amennyit még tudsz...

szilvás76

Mosogatni való itt is bőven...Miki csinált este teát de nem töltötte fel meg benne felejtette a filtert önthetem ki,csinálok másikat.

Rágódok sok dolgon,apám betegsége megint fellángolt(vagy a meleg miatt,vagy nem tudom...)nem tudom mit tehetnék,sokszor olyan kettős érzés is,babát várok,hej de boldogan,ő meg olyan beteg, de nem tudok mit tenni,én évek óta,amióta az eszem tudom,mellette vagyok,segítem,bár nem élünk együtt,de járok vele kórházról kórházra, ugyanakkor sokszor érzem hogy mégse eleget törődök velük,de hát ennek is van két oldala ugye...
Meg tudjátok van az a dolog hogy ha születik valahova baba ott valaki meghal a családban ezt már sok helyen láttam és tényleg így van és ez is a fejemben van..
Nehéz dolgok ezek.

evilany

Vanilla szép kocsi,de volt már egy nem?

evilany

Most mutatok pár képet a húgom babájáról a rossz csontról :) Kép Kép Kép

itt meg a családom :)

Kép Kép Kép
Vendég

Igen volt baba kocsi használt a húgoméké a hordozó ahhoz tartozik de azt mondták hogy inkább meggondolták magukat és vettek egy újat pedig nekem tökéletesen megfelelt a régi is.

Évi amikor az én nagy fiam született sajnos a nagypapám akkor halt meg 1998.10.03.-án delelőt rá pár percre 9:50.kor meglett a fiam
Vendég

Vanilla szép ajándék!
Apuka: szerinte alaposan utána járhatnál. Biztosan van valamilyen megoldás, hogy ne vihesse el a gyerekeket, hiszen veszélyezteti őket.

Évi cáfolom az apróbetűs részt. Bár a barátnőmnél bejött. Nálunk nem hála a jó égnek, remélem most sem fog bekövetkezni a dolog. És nálatok se legyen semmi baj. Apukáddal mi a gond jelenleg? Tudom, hogy amputálva van a két lába....
Anyukád jól van egyébként?
Barátnődet nagyon sajnálom, remélhetőleg hamarosan rendbe jön. Biztosan tudja, hogy segítenél ha tudnál, de most neked is jobban kell vigyáznod magadra meg nehezebben veszed az akadályokat így a vége felé.

Szilvi hát ez az....hamarosan kettő lesz + egy férj, aki felér egy gyerekkel ugyebár....

Bévi remélhetőleg nagyobb a füstje a dolognak, mint a lángja. Biztosan megpróbálják hamar rendbe hozni a hibát, csak nem maradtok huzamosabb ideig víz nélkül :roll:

Nálunk a pasik mennek a strandra. Én viszem majd őket. Fene a jó dolgukat :lol: Bár addig sem otthon csinálnak kupit :wink:

királylány

Vanilla a régit el tudod adni akár. Szép ajándék tőlük, meg látom volt nagy öröm,együtt volt a család! Magadról nincs kép? (poci)

evilany

[quote="evilany"]M írta:evilanyosogatni való itt is bőven...Miki csinált este teát de nem töltötte fel meg benne felejtette a filtert önthetem ki,csinálok másikat.

Rágódok sok dolgon,apám betegsége megint fellángolt(vagy a meleg miatt,vagy nem tudom...)nem tudom mit tehetnék,sokszor olyan kettős érzés is,babát várok,hej de boldogan,ő meg olyan beteg, de nem tudok mit tenni,én évek óta,amióta az eszem tudom,mellette vagyok,segítem,bár nem élünk együtt,de járok vele kórházról kórházra, ugyanakkor sokszor érzem hogy mégse eleget törődök velük,de hát ennek is van két oldala ugye...
Meg tudjátok van az a dolog hogy ha születik valahova baba ott valaki meghal a családban ezt már sok helyen láttam és tényleg így van és ez is a fejemben van..
Nehéz dolgok ezek.

Évi. Segíted, amennyire tudod... DE nem vagy Mindenható. No és gyermeked lesz, aki viszont TÉNYLEG tőled függ...

nem feltétlenül van így... Bende születésekor nem halt meg senki a családban, ne is gondolj erre. Ha meg van összefüggés, akkor meg érkezik valaki "helyette", hogy betöltse az űrt... Ha olyan beteg, akkor abban az esetben sem segítesz rajta, ha megfeszülsz és agyonizgulod magad...

szilvás76

van csak a tesóm telója lemerült és abban van amúgy a családi képen jobb oldalon az a gömbölyödő izé én lennék :)
Vendég

Látjátok a vonalzómat :?: 18 nap :shock:

királylány

Dia én eddig sok családban láttam :( apróbetűs) meg hát mikor tavaly nyáron még betegebb lett kb 1 évet adtak neki különben meg sajnos egy évek óta fennálló szeptikus állapot miatt(váladékozó sebek) az egész szervezete odavan,főképp a veséje. Visszafordíthatatlan állapot. És változó intenzitással van ez nála. Csak tenni nem tudok semmit.[size=9] És néha bele is fáradok [/size]
Anyám jól van :) épp most hívott h.vett nekünk babanaplót.

Meg hát ez a babavárás,még képes vagyok én lelkiismeretfurdalást érezni amiért gyerekem lesz és ő (lesz)a legfontosabb.Vagy valami hasonló érzést...beteges... (holott míg kórházban voltam nem estek szét a nagy érdeklődéstől és aggodalomtól)

Barátnőmnek úgy néz ki az EDA helye fáj...
:? :?

Strandona fiúk,hű de jó nekik!!

18 nap :shock: :shock: :shock: hűűű
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2010.07.13 09:16-kor.

evilany

Dia... A 21 napommal én sem vagyok sokkal "jobb" helyzetben. És mindenki azzal nyaktat (MÁR MEGINT), hogy hamarabb jön ez a gyerek... grrrrrrrrrrrrrr :shock: :D

szilvás76

A 3. hamarabb jön de jó lenne ???? :? nekem is csak 20 nap van vissza !!! :shock: :shock: :shock:

Mondjuk a martinkámmal 2008 juli 15 -re voltam kiírva és 8 .-ám lett meg

A Zsoltikámmal meg 1998 oktober 16.-ára és 3. án lett meg
Vendég

No mégsem kell nekik fuvaros. Lehet attól féltek, hogy ottmaradok? :lol:

Évi értem. Akkor igazi javulás nem várható....sajnos. Nem tudsz mit tenni ellene, ha megfeszülsz sem. Kívánom, hogy legyen jobban és élvezhesse még az unokáját. Meg neked sok erőt.
Egyébként én is ilyen parázós vagyok. ha meghallom a mentőt vagy valami szirénát már hívom is a családtagjaimat...
Tesóm meg röhög rajtam. Van, hogy úgy veszi fel a telefont: nem én voltam.
Vagy: állt a Műv.ház előtt a haverjaival, iszonyatos szirénázással ment a mentő....ő meg röhögött, hogy mindjárt hívom....hívtam is :lol:

királylány

vanilla én mondtam, hogy ti lesztek a következők: Te, Évi, Csillag....a sorrend mindegy. Aztán meg majd jól meglepődök....

királylány

Brik nagyon el van tűnve nem??

evilany

Csak jelentkezem sajnos nincs időm visszaolvasni :oops: :oops: :oops: :oops:

Rólam minden a legnagyobb rendben. Hétvégén itt volt vasárnap a férjem, olyan jó volt végre hozzábújni, a kicsi meg millió puszit kapott tőle. Hétfőn persze elment munkába de mivel az este mégiscsak 100 km-res körzetbe kapta megint idejött aludni. Na de sajna este már otthon kell legyen, tárgyaláson. Úgy éreztem magam mint egy kis gimis akinek sikerült valami kis csellel összebújni a szerelmével :lol:

Sokat pihenek, sétálunk anyával a városba. Nekünk is megvan a babakocsi+ a hordozó. Bár nem új nagyon jó állapotban van és nagyon tetszik (sötétkék pirossal) és mellé még kaptam két szatyor babaruhát is. Most van egy csomó kis ruhám a lánynak.

Csajok nagyon vegyétek komolyan a pihenést ahogy csak tudjátok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vasárnap voltam uh-n és minden a legnagyobb rendben van. Még van elegendő magzatvíz, a méhlepény csak 1. fokon érett és nem nyíltam ki jobban az elmúlt 2 hétben 8) doki nagyon megvolt elégedve és azt mondta, hogy na ebből még lehet augusztusi baba ha így folytatjuk :lol: mert nem rövidült a méhnyakszáj sem és a feje sem ereszkedett lejjebb. Tuti ez a sok pihenés miatt van, mivel mielőtt anyához jöttem vagy 2 hétig rengeteget dolgoztam, otthon is takarítottam, szóval semmit nem pihentem csak este és ez most meglátszik! Bár nagyon akartam, hogy mielőbb megszülessen Petra de tudom neki még jobb helye volna odabent így nem bánom ha marad még. Ha kibírja augusztusig akkor lesz több mint 3kg, mert nem nagy baba.

Ígérem még vissza fogok olvasni a napokban de most van kis dolgom a gépen és sokáig nem bírom az ülést, aztán van kis házi munkám, estére meg megyek anyáért a munkába.

Puszi mindenkinek és még egyszer bocsi, hogy nem olvastam vissza de rohanok.

Kép
Kép
melisch

Évi, az EDA helye????? Nemá!
:shock: Én azt másnap már nem is éreztem... Pedig én derékfájós vagyok, 16 évesen volt az első lumbágóm.

szilvás76

lányok az orvosi adatokra nem lehet adni mert amikor a kicsi született reggel volt 1-2 jóslóm 11-re mentem védőnőhöz addigra semmi bajom nem volt délután 2-re kimentem a dokimhoz gyalok 2km oda 2 vissza uh-ra megnézett és meg is vizsgált mondtam reggel volt fájásom azt mondta á nem lesz itt még szülés erre este 8 kor meg 2 perces fájásokkal vittek a szülő szobába 9:40 -re meglett a gyerek

ennyit a dokikról
Vendég

Kép

evilany

Szilvás,de... :? szar ügy...(mert nekem is lesz...)

Melisch,kis romantika,de jó!

evilany

Hát azért ne vedd tutira, hogy attól, nem is most született a baba... Ennyivel "később" fáj neki?,

Nekem pl attól állt be egyszer, mert meleg volt, ment a ventillátor, és az izzadt hátamat tök jól hűtötte. Persze z izületek meg jól megfáztak közben, mindez 40 fokban...

szilvás76

Helyesbítek

Kép

evilany

Hehe terhesblogban olvastam:
nincs az az izzadásgátló, amit reklámozni mernének velem

hát igen,nemám garnyié 72 órás hatás!!

evilany

Évi :mrgreen:

Igen, Balassagyarmat és 33 vagy már 34? De az még csak leszek....

királylány

Hát ahogy elnézem a lábam még rondább...pedig polcolva van...most ilyen kis hurkák nőttek a nagylábujjam és a lábfejem közé :shock:

evilany

sZIASZTOK!

Dia: de aranyos vagy hogy hiányoltál :) tiszta elpirulok :) :oops:
Szóval én vagyis Gergő és én megvagyunk, szombat óta a kis drága igen aktívan és keményen rúg....

De Clárikával mi a helyzet?? Megszült... vagy rosszat olvastam??? Tündi, CSillag??? Teljes filmszakadás van nálam a két hét kimaradás miatt :(((

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Évi lehet segítene a homeós bogyó: Natrium Sulfuricum.Napi 4x1 szem.

királylány

Mares,1 topikbabánk van továbbra is :)

Dia,ha nem javul a helyzet,holnap lehet beszerzem :(

evilany

Évi: és de doki erre csak mond valamit??? gondolom nem azt hogy normális!!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Jah hát azzal nem beszéltem,de egyébként sajna normális, a nagy meleg,terhesség vége...:(
Akkor gáz ha a vérnyomás emelkedik mellé és fehérje van a vizeletben,de a vérnyomásom rendben

evilany

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?