A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Miron édes nagyon

Kép
Kép
orsi777

Sütemény - Gyesen lévő Anyukáknak

Süteményrecept gyesen lévő anyukáknak:

Távolítsuk el a plüssmacit a sütőből, és melegítsük a sütőt 160 fokra. Gőz felett olvasszunk meg 10 dkg margarint. Ismét távolítsuk el a plüssmacit a sütőből, és erélyesen szóljunk rá Öcsire: "Nem szabad, Öcsi!"

A margarint keverjük össze 20 dkg cukorral. A többi margarint szedjük ki Öcsi kezéből, és mossuk le a falat. Mérjünk ki 3 evőkanál kakaót. Ismét vegyük el a margarint Öcsitől. Fürdessük meg a macskát.
Tegyünk hintőport és ragtapaszt a karmolásokra. Keverjünk a margarinhoz 4 egész tojást, 2 vaníliáscukrot és 30 dkg lisztet.

Vegyük ki a füstölgő plüssmacit a sütőből, és nyissunk ki minden ajtót és ablakot, szellőztetés végett. Vegyük el a mobiltelefont Andikától, és biztosítsuk a férjünk főnökét, hogy nem, nem a férjünkkel beszélt az előbb. Hívjuk fel a férjünket, és készítsük fel a legrosszabbra.

Adjunk a tésztához 1 teáskanál sót és 10 dkg durvára vágott diót (közben álljunk ellen a kísértésnek, hogy mind Andikát, mind Öcsit durvára vágjuk).
Engedjük ki a macskát a sütőből. A tésztát öntsük alaposan kivajazott tepsibe. 25 percig közepes lángon süssük.
Vegyük el a borotvát és a macskát Öcsitől. Magyarázzuk el a gyerekeknek, hogy fogalmunk sincs, hogy a borotvált macska lebarnul-e a napon.
Dobjuk ki a macskát az udvarra, amíg még képes elfutni.

Bevonó máz:
Keverjük össze a következő hozzávalókat: 10 dkg cukor, 5 dkg olvasztott csokoládé, 5 dkg olvasztott margarin. Vegyük ki azt a rohadt plüssmacit a grillsütőből, és dobjuk ki az ablakon, jó messzire.
Magyarázzuk el kedvesen a rendőrnek, hogy fogalmunk sem volt róla, hogy őt fogjuk fejbe találni, miközben éppen Öcsit próbálja megmenteni a szomszéd ház tetejéről.
Tegyük Öcsit a járókába.
Adjunk a mázhoz 5 dl tejet, egy kevés sót, és lassú tűzön forraljuk 2 percig. Nyissunk ajtót a csengetésre, és magyarázzuk el a szomszédnak, mennyire sajnáljuk, hogy Andika bedugta a kerti slagot a spájzablakán.
Ajánljuk fel, hogy megtérítjük a befőttek és a takarítószemélyzet költségét. Kössük ki Andikát az asztallábhoz.

Távolítsuk el a szénné égett sütinket a sütőből. Dobjuk ki.

Ne kapjunk idegösszeomlást...

Kép
Kép
orsi777

ma olvastam,holnap írok... :D
Vendég

Lilisgabi,
"ma olvastam,holnap írok..."
Jó terv :D Mostanában én is szenvedek azzal, hogy az olvasnivaló végére érjek. Vajon miért? :lol:

Orsi,
Ismerős a sütirecept, ezt már én is csináltam. 8) :lol: Bár nálunk már bővültek a hozzávalók, van Öcsi II. is.

Remek dolog a magyar nyelv, egy szóra 4 helyesírást használunk. Mintha csak "otthon" lennék. (az angolból élek meg) :lol:

Sillia,
Én nagyon lusti vagyok, nincs kedved egy képalbumot csinálni? Gmail vagy hasonló. Olyan jó így összegyűjtve nézegetni a babókat.

Zsiri,
Hello. :D Honnan van ez a becenév?

Ikoka,
Nekem három gyerek kellett hozzá, hogy rájöjjek, ez a szülés és terhesség mizéria nem nekem való. :twisted: Remélem, te azért nem mondtál le kistesóról. A majdnem végig vajúdás és végül császár a legrosszabb kombináció - max az egyik iker ilyen, a másik olyan nyisza múlja felűl.

Kép KépKép
lorca

Sziasztok!!

Ikoka! Sajnálom,hogy így meg kellett küzdened Zsomborért,de megérte,mert nagyon édi!! Örülök,hogy már jobban vagy!!

Sillia! Lóci nagyon komoly fejet vág!!

Boo!! Zsirike nagyon tündéri!! Apa jöhetne már szüléstörténettel!!

Lefosás: nálunk már szinte mindenkit megtisztelt vele Lili,persze a legtöbbször közvetlenül pelusozás után... Pedig direkt szoktam még várni egy kicsit. Tegnap tegnap előtt még a hasa meg a háta is szaros volt,úgyhogy ment a csap alá. Képzeljétek,észrevettük,hogy amikor a csapban fürdtejük,akkor semmi hiszti nincsen,ellenben a kádban állandóan sír. Azt mondta a védőnő,hogyha leesik a csonk,akkor már nem fog,mert akkor több vizet is tehetünk bele,és elmerülhet benne. Hát nem tudom,neki legyen igaza,de így is elég sok víz van már benne. A hűmérséklete is jó. Nálunk is a hajmosás az utolsó csepp a pohárban,de már előtte is görbül a szája :(
Úgy tűnik,hogy a front miatt volt ilyen hisztis az elmúlt két napban. Semmi nem volt jó neki,egész nap alig aludt. Viszont nem akarok abba a hibába esni,hogyha sír,akkor egyből cicire teszem,mert akkor rákap nagyon. Este amikor kezdett lehűlni a levegő,megetettem és 9-től aludt hajnali 4-ig,aztán 5-től fél 9-ig. Most is alszik a kis drágám. Reggel arra ébredtem,hogy muszáj fejnem a cicimből,mert ha nem vagy nem ébred fel,szétdurran. Fejtem is 70-et 1 perc alatt,aztán rátettem még cicire,és azt is odaadtam neki,amit fejtem,úgyhogy nem csodálom,hogy kidőlt :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Holnap reggel megugrasztják a legkisebb ugrifülest, kérlek drukkoljatok nekünk!

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Tike! Megy a drukk,szorítok!!

KépKép
KépKép
nyuszi81

Sziasztok!

Először is, megy a drukk ezerrel Tikének!!! Remélem minden rendben!

BOO!!! Nagy gratuláció Zsirihez!!! Nagyon elégedett és szép baba! Várjuk a szüléstörténetet, bár gondolom Apa még mindig ünnepel! :lol:

Olyan jó volt végignézni a babatablót! Gyönyörű babáink vannak lányok! Igazán büszkék lehetünk! :D

NYUSZI! Nálunk is már szinte mindenkit megtisztelt Jázmin a fosival. :shock: Azt bírtam a legjobban, amikor hajnalban tisztába kellett tennem, mert kakis volt a pelus,(gondoltam már nem lesz több kaki) nyugodtan türte a műveletet, amikor egy óvatlan pillanatban egyszercsek megfeszítette magát és máris sugárban küldte ki az anyagot.Természetesen én fogtam fel a cuccost, majd egy elégedett mosollyal zárta a műveletet, mint aki jól végezte dolgát: "Anyát jól lefostam kora reggel!!!" Ezek után szóltam Apának jöjjön, mert megyek tusolni. :shock: Ő jött és majd megszakatt a röhögéstől! Átadtam a pelenkázást, én a tusolóban, amikor azt hallom, hogy Apa megint röhög, ugyanis őt is sugárban lefosizta a gyermekünk. (Még jó, hogy nem voltunk többen.)

MARIETTA! Szomorúan olvastam a történteket, és minden elismerésem neked, hogy ilyen kitartó és erős vagy! Én egy kis melegkiütéstől rosszul vagyok, nem is tudom hogyan viselném, ha hasonló problémáink lennének. Mindenesetre nagyon szorítok, hogy rendbe jöjjöj minden, és a mostani tápszer beváltsa a hozzá fűzött reményeket!
Vendég

Akkor most van 10 percem,remélem elég lesz... :roll:

Hendegabi:Döntsd el,nekünk tényleg csak ott áll a padláson,nem kell.Te meg tudnád hasznát venni.Ha segíthetek,én csak örülök. :D
Virágon látszik,hogy kislány!Tessék kikérni az öreg nyanyáktól a kislány nevében! :twisted:

Marietta:Rossz,hogy szegény picike Domi betegeskedik,de most már jó,hogy talán meg van a baj forrása.És az tényleg pozitív,hogy naponta kell hívnod a doktornőt!Jobbulást Dominak!

Kispiskóta:Nekem 1,5 órás volt a műtét,nagy volt a hasam,és a baba is,hogy könnyebben húzódjon vissza a has,azért kaptam Ergam cseppet a méhösszehúzódásra,azt minden császáros kapta a fenekébe a kórházban.Még most is fáj a helye,ha hozzáérek.A karunkba,pedig a véralvadásgátlót kaptuk.Mivel a császár nagy hasi műtét,és általában minden műtét után adnak,nem csak császárnál,ezért kell az Aspirin Protect 100 mg nevű tablettát szedni.Ez a véralvadásgátló,20 db van egy csomagban,holnap fogy el,ma megyek újat venni,recept nélküli.

Fürdés:Egyszer volt,hogy végigaludta,de a többi alkalommal üvöltött.Tegnap is,de nem baj,annyira kifárad a sírásban,meg az öltöztetés alatti sírásban is,hogy szopizik,és már alszik is.Tegnap 1/2 10-kor szopizott,és csak hajnal 4-kor keltett.Aztán 8-kor.Akkor is szopizott,és azóta is alszik.Én megfőztem,kiteregettem,beraktam az új mosást,reggeliztünk,Tom és Jerryt néztünk,hulla vagyok,most várjuk a futárt,hozza a testvérfellépőt,és azzal elmennénk a gyógyszertárba még 2 előtt.Ha addig ideér... :roll: Mert 3-kor kaja minden gyereknek,és alvás 6-ig.Rámjön már egy jópár gatyám,de 15 db még nem. :oops:

Körömvágás:Lotti is sír,szopi közben szoktam,akkor elhúzza,így a végén esek neki,amikor már szinte szunyál...Lili körmét bármikor vághatom,sőt festjük is... :wink:

Sillia:Annyira édes a kisfiad,nagyon tetszik! :D

Agi125r:Én nem adok neki sem vizet,sem teát.Vizet próbáltuk,még jó,hogy nem tud beszélni,nem mondott volna köszönetet.Legalábbis a tekintete alapján ezt szűrtem le. :D Teához még pici,üresen bűn rosszak,cukrot nem akarok még.A Hippes instant teák nagyon tutik,de 4 hótól.Ami azt jelenti,hogy én 3-tól fogom adni.

Kispiskóta:Arik a fiúk az alvós képen.

Ikoka7:Ne aggódj,már nem fog begyulladni a sebed!Nekem a Lili után volt ugyanez a bajom,nagyon rossz volt,megértelek,és tényleg nagyon fájt!1 hetes múlt mire hazajöhettünk,de a hazajövetel napján begyulladt a seb,folyt belőle valami rózsaszín,azt hittem vér,és kiszakadt a varrat,rohantam a kötözőbe,megnézték,begyulladt.Hosszú tűvel szúrkálták a seb körül,nem részletezem a fájdalmat,szorítottam a kedvenc vizsgálószékünk szélét.Aztán a kis lyukakon,amiket a tűvel gyártott a doki,kinyomta a cuccot.És e miatt a tisztítás miatt még további 1 hétig kellett mindennap reggel 7-re bemennünk a Bajcsy kórházba Tétényből.1-2 hetes gyerekkel.Aztán kaptam itthonra sebtapaszt,olyan nagyot a császársebre,hogy most már nyomogassam magamnak itthon.Még további 1 hét kellett,mire minden kijött.A seb ronda lett,vastag,mondjuk nem is mutogattam sehol...Most nem volt ilyen problémám.Pedig az előző doki azt mondta,hogy nagyon vastag volt a háj,azért gyulladt be.Innen üzenem kedves doktor,hogy most is olyan vastag volt a háj,tessék tanulni a fiatalabb kollégától,mert neki sikerült tökéletes munkát végeznie!!!!!!!!!És igaz,nem 1/2 óra alatt tette,hanem 1,5 alatt,mert az ön munkáját is helyre hozta!!!!!!!!!!Annyira bosszant az előző szülés,legszívesebben nagybetűkkel kiírnám a nevét!!!!!!!

Tike:Nektek,pedig nagyon szorítok én is,ügyes leszel,és hamarosan te is itt fogsz nekünk beszámolni a részletekről.Ugye?Kit értesítesz?És apa fog nekünk írni?Vagy valaki?+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++A legkisebb ugrifülesnek :D
Vendég

Gyerekfronton a helyzet változatlan. Alszik. :)

Fosi:
Nem lövésirányból kell pelusozni, héééé!!!

Az ilyen retúrjegy témában eddig Szabi volt a legdurvább. Ő lehányt. Fogta a pólómat, belekapaszkodott a nyakába, maga felé húzta és bleeee. Kb a torkomtól a bugyimig végigcsorgott, meg a póló is teljesen olyan lett, természetesen belülről. Ott gondolkodtam, hogy ezt hogy veszem le anélkül, hogy belenyomjam a képemet. :roll:

Tike,
Akkor a holnapi nap a tiétek. :D Egy kis esély azért van, hogy beindul még ma, hiszen hosszú még ez a mai nap. :wink:

Kép KépKép
lorca

Sziasztok!

Mindenkinek gratulálok a Babákhoz!
Nagyon Édesek a fórum Babácskái! Csatlakozom norka hozzászólásához!!!!!

Boo, nagyon édes Zsirike!
Tike megy a drukk!

Marietta! Szörnyű lehet ezt átélned, de hiszem, hogy minden jóra fordul, nagyon szorítok Nektek!!!

Nálunk is nagyon hasfájós volt Minó, már mindent kipróbáltunk, aztán néhány napja úgy döntöttem, inkább kripróbálom, hogy semmit nem kap, csak jó bélbaktériumot, meg köményes vizet! És lám-lám azóta egyszerűbben mennek a "kaki" dolgok :lol: :lol: !

Ármin is már 2x megtisztelte Anyukámat ...."leszarta a Mamát" :lol: :lol: ! Anyunál szokott kakilni ülve, olyankor mint egy felnőtt úgy erőlködik, nyomja, közben fütyülésre áll a szája, ökölbe szorítja a kezeit...nagyon édes! Már annyira kialakult Nála a reflex, hogyha Anyu ölében van, akkor elkezd nyomni....nagyon vicces...gondoltuk Párommal, hogy ezt 1 zenével is megcsinálhatnánk...Mindig ugyanazt a zenét betenni, amikor kakil!

Párom ráagatta Minóra a "Szopoklész" nevet :D :D :D

Vasárnap mértük Ármint és 5230g volt :shock: :D -nő, mint a gomba! Mondjuk nem is csodálom anno én is hasonló ütemben fejlődtem! Sajna a szopi mellett kell tápszer (hiába a tea, meg a homeo...nincs elég tejcsi), de ameddig 1 cseppet is tudok adni, addig adom (sajnos Anyunak sem volt sok teje).
Hihetetlen mennyit fejlődnek napról-napra a Bébik!!! A mosoly, a gőgicsélés és ahogy kezd beállni a ritmusuk. Tegnap 22:30-tól ma 6:15-ig aludt! :lol: !

És néhány fotó Árminról

Kép -összpontosít....fütyül...nyom

Kép -félkóma

Kép - :D

Kép

Kép

Tickerplayground.com
breki76

Itt a fórumon nem tudok senkit értesíteni ( de ha kapok egy tel.számot vkitől dobok egy sms-t :D ), de a blogomba fog írni a barátnőm...
http://icikepicike.freeblog.hu

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Sziasztok! :)

orsi777!

Ezt csak GYES-en lévő anyukák süthetik? GYED és hasonlók nem érnek? :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

lorca!

"Nekem három gyerek kellett hozzá, hogy rájöjjek, ez a szülés és terhesség mizéria nem nekem való. "
Nem kapkodtad el... :roll: :roll: :twisted: :twisted: :twisted:

Már nem emlékszem pontosan, de talán valamelyik ultrahang után kapta Zsiri a becenevét. Majd megkérdem. :wink:

Szabi produkciója: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Még jó, hogy nem ettem, mert megfulladtam volna a röhögéstől :lol: :lol: :lol:

nyuszi81!

És miért baj az, ha rákap a szopira? :shock: Az neki a lehető legjobb (anyuka ilyenkor másodvonalba, ha nem még hátrébb szorul :? :? :? )
(Egyébként éjjel eszembe jutottál.
Ugyanis tegnap előtt csomót szopiztattam, hogy holnap minnél többet tudjak fejni. Na, ez olyan jól sikerült, hogy tegnap csak az egyikre raktam, hogy full kiegye és akkor jöjjön a második. De arra már nem került sor. Ezért tegnap éjjel már olyan kő kemény lett a használaton kívűli, hogy majd' szét durrant. A pasik merevedése sehol nem volt hozzá képest. :shock: :twisted: :twisted: :twisted: Ekkor eszembe jutott, hogy milyen fantasztikus ötlet is az, amit neked mondtak, hogy csak az egyikből etesd. Innen is gratulálok neki. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: )

tike!

Na ná, hogy megy a drukk! :wink:

breki76!

Üdv újra itt! Jó egy kicsit hallani rólatok! :D :D :D :D :D :D
Ármin HIHETETLENÜL hasonlít rád! :shock: :shock: :shock: :shock: :D :D :D :D :D

(Manó nálunk is jellegzetes fejet vágott, amikor nyomott, de sajnos sosem sikerült megörökítenem. :( :( :( :( Kb. Mint Jack Nicholson Jokernek maszkírozva a"Batman"-ben, csak még a feje is vörösbe váltott mellé. :lol: :lol: :lol: )

(Nem szándékoztam, de muszáj lesz új melltartót vennem. Majd' leszakad a hátam, mert már annyira nem jók a régiek. :( :( :? :? :? ) Illetve rendszeresen görbén is ülök. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
A hozzászólást 5 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.08.04 10:59-kor.

Kép
Kép
200907?

Breki! Nagyon édi Ármin baba! Mekkora haja van! Te is nagyon helyes vagy a képen!!

KépKép
KépKép
nyuszi81

Breki

Ármim tiszta anyja.

Kép
Kép
orsi777

Nem is meséltem. Valamelyik nap voltunk az Auchanban Odettel. Odajön hozzák egy nő, akit életemben nem láttam, férjem sem ismeri, és megkérdezi tőlünk, hogy Ő e az Odett. Válaszunk igen, erre se köszönés semmi, elment :shock: : :shock: :shock:

Kép
Kép
orsi777

Nyuszi, Orsi!

Köszönjük, a Ti Kislányaitok is Gyönyörűek!
Odett is hajasbaba!

Auchanos nő :shock: :shock: :shock: ...lehet nézegeti a fórumot????

Tickerplayground.com
breki76

orsi777! :)

Nem neveztétek be valahova? :shock: :shock: :shock: :shock: Mert a másik verzó tényleg csak az lehet, hogy nézeget minket.
(Ezúton is köszöntjük, ha magára ismer. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: )

Kép
Kép
200907?

nem neveztük be sehova

Kép
Kép
orsi777

Sziasztok!

Bond: Szerintem mostanában jó pár széles hátat telebőgtem, köszi a lehetőséget :wink: .
Lilisgabi: Köszi szépen :wink: !
Tike: Részemről is megy a drukk :D :D !!!!!!!
Breki: De jó, hogy írtál!!!!!!!!!!!!Köszi szépen ari vagy :wink: . Ármin tényleg nagyon hasonít rád :shock: :shock: , és olyan jóóóóó dúúúúús fekete haja van :lol: :lol: :lol: , tündéri, a neve is nagyon szép!!!
Mi várjuk a doktornénit, remélem sietni fog, Dominak már 2. napja nincs széklete :( , még ingerlésre se, kezdek aggódni……
marietta1982

Ez a nap ajándék nekem, három napja alig alszik Odett, ma még csak enni kelt fel, most is itt alszik a mellkasomon (mostanában ez a kedvenc helye :? )

Kép
Kép
orsi777

marietta1982! :)

Ugyan már, ez a legkevesebb!

Ha még lesz rá érkezésed/energiád, akkor írsz nekünk, hogy mit mondott a doki néni? :roll:

Kép
Kép
200907?

Marietta

Bocs, hogy ezt írtam...
Legalább tudtok pihenni, alszik Domi???

Kép
Kép
orsi777

Bond: Persze , hogy írok :wink: .
Norka: Köszi neked is :wink: !!!
Orsi: Jaaaaaaaaaaaaaaj ne bolondozz, miért lenne baj hogy ezt írtad :roll: :roll: !!!!!! Örülök, hogy alszik Odett :D :D . Igen nemrég aludt el, azért tudok írni, takarítást már letudtam itt volt anyukám addig ő vigyázott rá, és még ebédet is hozott :lol: :lol: 8) 8) 8) !!
marietta1982

Mivel sürgetni úgysem tudod, csak a várakozás marad ( :( ) dőlj le egy kicsit pihenni. Attól tartok amúgy is rád fér és ma is rengeteget dolgoztál. Kicsinálod magad...

(Én is elmegyek most tejet termelni. Értsd aludni. :oops: :oops: :oops: Tegnap nagyon fárasztó napunk volt, későn is volt takaródó és már alig vártuk, hogy vízszintesbe tegyük magunkat. Hugi szerencsére megint csak 2x keltett éjjel -Isten tartsa meg jó szokását :P :P -, Manót kivitték anyámék a telekre, Apa lenni meló. De én nagyon fáradtnak érzem magam, még arra sem voltam képes, hogy kaját melegítsek magamnak, pedig még választani is lenne miből. :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: Csak egy kis hideget ettem - nálam már az is nagy szó ilyenkor...
Szóval, most horpasztok, aztán rátok vetem a tyúkszemeimet 8) :lol: :lol: )

Kép
Kép
200907?

Sillia ne haragudj...persze tudom, hogy Lőrinc a fiatok, szerintem kapkodtam... . :oops:

Breki, de jó, hogy te is itt. Nagyon szép nevet adtatok a pici fiúnak!!!!!!! És mekkora haja van!!! :D

Lilisgabi, az Ergam cseppek tudom, mire való, csak a véralvadásgátlót nem értettem. Azért kérdeztem, hogy más csaszisnak is kötelező volt szedni, vagy csak nekem nem kellett.

Czigkáról semmi hír?

Tike ezer millió drukk holnapra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kispiskóta

Bond: Neked röntgen szemeid vannak :shock: :shock: :shock: , honnan tudod, hogy kivakartam egész kéglit, :roll: :roll: :roll: míg anyu itt volt. Tényleg elfáradtam , 5 óra óta fent vagyok, de addig se agyaltam hülyeségeken :oops: :oops: :oops: . Jó tejtermelést :lol: :lol: :lol: !!!!
marietta1982

Breki!

Ármin gyönyörű baba, és tiszta anyja :wink: :D :D !
Ami viszont megdöbbentő, hogy tiszta Botond is :shock: ! Némelyik fotón első blikkre olyan, mintha az én fiam lenne :shock: :D :D :D !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Bond!
Valóban ezt mondják, de a szája szopás után tisztára az Apjáé :lol: :lol: !
Amúgy a kollégái is ugratták a Férjemet: "tiszta anyja ez a gyerek, de tudod, hogy ki az apja?"
Mire a Férjem: "Nem baj, nem számít, sajátomként fogom felnevelni"

A Kislányod és Manó hasonlítanak! És Manó puszilgatja Csillát?????

Dodi!

Ezt már én is mondtam Neked, hogy a Fiaink tényleg nagyon hasonlítanak! Tényleg! Botond örökölte a Te szempilláidat??? Bár lehet, hogy még nem lehet tisztán látni, mert Árminnak is mostanra kezd már totál kifordulni (de még dúsul a védőnő szerint)!

Marietta!

Nem akarok okoskodni, hiszen nem értek hozzá, de bélbaktériumot próbáltatok??? Vagy lehet??? Doki, vagy a védőnő nem mondott ilyet??? Mi a protexin restore-t adjuk Minónak, ez erősíti a bélflórát. Elhiszem, hogy szörnyen aggódsz..én is csak zokogtam addig, amíg nem hallottam, hogy rendben van Minóval minden. Gondoltuk, hogy császár lesz a vége, de azt nem, hogy amiatt, mert rossz lesz a ctg, hol 180-200, hol 50-70 volt a szívverés, majd belehaltam a tudatba, hogy valami nem ok vele!

Amúgy nagyon érdekes a sors...Anyukám anno 33 éves 3 hónaposan szült engem császárral és 12-kor vitték a műtőbe (csak altatták) és én is 33 éves 3 hónapos voltam és 12-kor vittek a műtőbe (tényleg a napot még nem is néztem)! Eredetileg ugye július 13-ra voltam kiírva, akkor 4 hónap lett volna...

Kispiskóta! Én az Aspirin protectet szedtem! Az Ergam az mire jó?

Fürdés:
Ármin IMÁD fürdeni, csak ha éhes akkor sír fürdésnél...de amit még ennél is jobban szeret az a hajmosás...szinte tartja a fejét, hogy még...még....nagyon édes, mi meg ott figarózunk Neki!

Nyuszi:
Szerintem amúgy ha majd leesik a köldökcsonk Lilinél, akkor jobban fogja szeretni a fürcsit

Tickerplayground.com
breki76

Sziasztok!

Cask gyorsan bejelentkezem, van egy link, ahol fenn vagyunk, ez van velünk... (azt ne nézzétek, milyen bénán beszélek, kinézek, .... stb. Csak a lányokat! :lol: )

Breki! Újra itt! Gratulálok neked is a kismanóhoz! Azt tudod, hogy mi találkoztunk személyesen is a kórházban? Csak nem tudtam, hogy te vagy az.

Puszi mindenkinek! És gratulálok az újdonsült anyukáknak !!

Kép
pagika

Ja, a link meg elmaradt! Na, igen, kicsit gyagya vagyok! :lol: :lol: :lol:
http://www.baon.hu/bacs-kiskun/kozelet/ ... deo-248923

Kép
pagika

Ja, és még egy kis info: Már több mint 3 kg-sak vagyunk mind a hárman ( én egy kicsit több... :cry: )

Kép
pagika

Szia Pagika!
Örülök,hogy nőnek,híznak a lányok,ügyesek vagytok.
Mi is találkoztunk a patológián... :wink:
Vendég

Sziasztok!

Breki!

Jó hallani rólad is! :D gyönyörű a kisfiad és a neve is szép! :wink:

Én is ritkán jövök, már nem is merek :oops: , mert olyan pörgős ez a topic még mindig, hogy nem tudok soha visszaolvasni, ergo nem reagálok senkire csak írok rólunk...de nem vagyok ám ilyen önző, csak sokan vagyunk sokat írunk.... :oops: Még olyan embörke is van, aki addig csatlakozott hozzánk, míg én szülni voltam, szóval bocsi...de azért írok magunkról hátha valakit érdekel... :oops:

Szombaton végre elkezdhettem szoptatni Noét, de sajna nem sokéig, mert megint sebesedik a mellem, én meg nem szeretnék kockáztatni, meg érzem is hogy valami nem stimmel, mert egy szoptatás nem fájhat ennyire...úgyhogy most fejek és cumisüvegbe adom a tejet. És így derült ki, hogy igencsak leapadt a tejem, mert összvissz a két mellemből egy alkalommal csak max 30 millit tudok lefejni. :( Megteszek mindent, homeos bogyó, sok folyadék, csak teát nem merek, mert Noé így is hasfájós. 2 óránként fejek, ami naggyon fárasztó, de én is úgy vagyok vele, mint Breki, hogy ameddig csak pár cseppet is, de kap Noé anyatejet. Nem adtam fel, ha gyógyul a mellem (amúgy a tályog úgy néz ki felszívódik, már nagyon pici ) mármint az újrakezdődött sebesedés, akkor még egyszer megpróbálom gépi fejővel, mert az nem annyira fárasztó. Szoptatási tanácsadót is fel akarok hívni, mert valami tuti nem stimmel, én még olyat nem hallottam, hogy valakinek ennyire érzékeny a melle...vagy mégis? :shock: Vagy Noénak nem jó a technikája? Remélem még tudok majd egyszer normálisan szoptatni...

Breki!

Mi az a jó bélbaktérium? :shock: :oops: Ilyenről még nem hallottam...Az jó hasfájásra? Mert mi infacolt adunk, de vagy hozzászokott, vagy már nem is tudom mi az oka, de az sem naygon használ...

Kép
Kép
tabati

Lilisgabi!! Igen, bocsi, olvastam múltkor, hogy írtad!!! Odajöhettél volna ám, jó is lett volna, hallani a lányokról! Meg meg is ismertelek volna téged is!

Most szenvedek a vonalzóval, - csak hogy tudd, Eszti! :lol: - de nem megy!!!

Kép
pagika

Na, sikerült, bár nem ilyet akartam...

Kép
pagika

Pagika!

Megnéztem a videót! :D Naggyon édik a lányok, és milyen nyugisak! (na jó nem én vagyok velük nap, mint nap :lol: ) Nálunk Noé ha eljn az evés ideje, akkor üvölt olyan kis türelmetlen. :lol: És ha kiveszem a szájából a cumisüveget, hogy büfiztessem, akkor is üvölt, mert azt hiszi el akarom venni, vagy mifene, pedig csak úgy habzsol, hogy látom félrenyelés lesz, azt akarom elkerülni. :lol:

Ami a cumisüvegben van az tápszer? Tejed mennyi van? Azt is kapnak?

Ja! És egyáltalán nem voltál gáz a riport alatt, ne izgulj. :wink:

Kép
Kép
tabati

Riadóóóóóóóóóóóóóóó! Letelt a 3 óra, kérek enni! Oáááááááááoáááááááááááá....oáááááááááhh...oáá...ooááááááááááááááá...
Erre átlag 3 óránként kerül sor. Elvileg. De valami mátrixban élhet Hugi, mert nem létezik, hogy 3 óra ilyen rövid ideig tartson!? :x :x :x :x :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Igen röntgen szemeim vannak. Ezen kívűl perfektül olvasok és természetesen az agyam is penge. 8) Mivel előzőleg azt írtad, hogy:
"takarítást már letudtam " arra gondoltam, hogy hátha takarítottál. :roll: :roll:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

breki76! :)

Nekem inkább az a rossz poén ugrott be, hogy ilyen hasonlóságú gyerekhez nem is volt szükséged apára. :roll: :oops: :lol: :lol:

Mit mindott a védőnő? :shock: :shock: :?: :?: Nem értem ezt a szempillás dolgot. Ez is változik? :roll: :roll: :roll: :roll:

pagika! :)

Azért szoktam szeretni ezt a nenézzeteketodát, mert akkor az ember öntudatlanul is jobban figyel arra. De esküszöm, hogy én tényleg nem néztem oda! (Csak azt nem értem, hogy miért zöld-fehérben voltál, ráadásul szemüvegben és összefogott hajjal... :roll: :roll: :shock: :shock: :shock:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )

Ne haragudj, de 1:46-nál olyan jót nevettem a sok felstócolt pelus láttán. Mint egy kiskereskedés.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

De komolyra fordítva a szót. Az összes kalapom megemelem előtted. És most már a férjed előtt is. Mert néha még egy gyereknél is égre-földre keresi az ember a kikapcs gombot vagy legalább a hangerőszabályzót illetve nem bír szabadulni a mellén lévő gyerektől, aki meg nem fér bele a melltartóba. :? :? :lol: :lol: :lol:
Sok minden áll még előttetek és ne csak a gyerekekre figyeljetek és vigyázzatok, hanem egymásra is, ne menjetek el egymás mellet! :wink: :!:
(Ámen. A gyülekezet felállhat, elteheti telefújt zsebkendőjét és hazamehet. :lol: :lol: :lol: :lol: )

tabati! :)

Még egy ilyen bevezetés és "marski!" lesz. Ez nem a "Beszéljünk bio nyelven, azaz kommikáció zőccséges módra" (Pláne az utolsó mondat szép). :x :x :x :x :x

Tej: :( :( :( :( :( :cry: :cry: :cry: :( :( :( :( :( De semmiképpen ne add fel! Tudod te is, hogy a dolgok nagyban fejben dőlnek el! (Jó, speciel most nem ártana, ha a ciciben történnének inkább, de érted mire gondolok. :wink: )
Nem tudom, hogy mennyire érzed fájdalmasnak, de Manónál többször és jópár másodpercig éreztem úgy, hogy :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: fáj. Most már csak az első szívásokra csökkent a dolog.

A tanácsadót meg mihamarabb hívd fel! Veszteni valód nincs, viszont még akár meg is gyógyulhatnál, szopiztathatnál rendesen.

sillia! :)

:?: :?: :?: :?: :?: :?:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.08.04 15:59-kor.

Kép
Kép
200907?

Tabati! Segíti a bélműködést...neten rákereshetsz pontosan! Gratula Noéhoz!

Pagika!
Rémlik, de mivel 4 napot töltöttem csak az osztályon, így nem annyira ismerkedtem, kivéve a szobatársammal! Meg is kérdeztem a dokimat, hogy van -e itt hármasikres anyuka, erre azt mondta, hogy volt itt 2 is, de már megszültek :shock: De mivel ismerős voltál, mikor mentem haza Rád is köszöntem a liftnél egy sziát, de valószínűleg nem hallottad. Gondoltam, akkor biztos mégsem Te vagy! Gratulálok a Lányokhoz!!!

Tickerplayground.com
breki76

Sziasztok! :lol:

Mindenkinek köszi a teás/vizes válaszokat :D Mi teát eddig nem próbáltunk, a vízre pedig hasonlóan reagált, mint lilisgabié: hülyének néztek?? arcot vágott :lol: :lol:

tike: megy a drukk!!! :lol:

Bond: czigka mintha utoljára azt írta volna, hogy elfolyt a víz... :lol: :lol:

ikoka: pont ma mondta a dokim, hogy ha a csaszis seb begyullad, az már az első héten megtörténik- tehát jó esélyünk van arra, hogy megúsztuk :lol:

breki: Ármin nagyon szép fiúcska! :lol: :lol: Hihetetlenül hasonlít rád! :lol:

orsi: Odett titkos rajongója volt :D - egyébként biztos olvassa a fórumot a hölgy :roll:

pagika: megnéztem a filmet, nagyon édesek a kiscsajok! :lol: Remélem, hogy a régi dokitok, aki létszámcsökkentést javasolt szintén látja és szégyelli magát rendesen! :twisted: Biztos nem egyszerű nektek a három babával, de látszik, hogy ők boldog, kiegyensúlyozott babák, jó helyre mentek! :lol: :lol: :lol:

tabati: le a kalappal előtted! Nagyon jól viseled minden nehézség ellenére, én már biztos kiborultam volna :( De te erős vagy, menni fog ez! :lol: :lol:

Mi most értünk haza a dokitól, minden ok. Enyémapa aggódott, azért kellett elmenni :oops: :oops: Ugyanis a csaszis sebem néha úgy fáj- ég- szúr, mint állat! Főleg, ha megerőltetem magam a sok babócafelkapkodásban :oops: De a doki megvizsgált, mondta, hogy minden ok, picit azért próbáljam meg kímélni magam- ez most menni is fog, a héten a párom szabin van, majd ő kapkodja fel Katát :lol:
Most jut eszembe, hogy még nem írtam szüléssztorit- de majd erre is sort kerítek nemsokára :lol:

Kép
agi125r

Bond!

Apa nélkül :twisted: :twisted: ! Ezt a labdát jól lecsaptad :wink:
Nem, csak még nincs kint teljesen az összes szempilla. Hát eleinte szinte alig volt Árminnak, mostanra meg pödrődik, de még állítólag dúsul is (a felső szemhéjon látszik is, olyan mintha tetkózva lenne)!

Ja és Bond azért a lába köze tiszta Apja :lol: :lol: :lol:! Meg remélem olyan jó feneke is lesz, mint Apának!
De az tény, hogy a kezei, lábujjai is tisztára, mint az enyémek, sőt még a kezén a körmök is...a lábán a nagylábujj körme viszont Apjáé!!!! :D :D
Megyek, mert nyüszög a játszószőnyegen!

Tickerplayground.com
breki76

Még valami: aki szokot tejet fagyasztani: azt hogy kell? Mibe teszitek?

Kép
agi125r

Gyönyörűek a gyerekek!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kép
Kép
Vendég

Na, SOTE II.-s lányok, mindenki jól nemismertmeg mindenkit! Nektek amolyan kis kitűző kellett volna, amin rajta van, hogy kit hogy hívnak. :lol: :lol: :lol: :lol:

agi125r! :)

Az oké, hogy elfolyt a magzatvíz. Azt is tudom, hogy után termelődik. De nem ennyi! :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: Senkivel nem beszélte meg közülünk, hogy értesíti? :?:

"Remélem, hogy a régi dokitok, aki létszámcsökkentést javasolt szintén látja és szégyelli magát rendesen!"
A régi dokinak nem az (volt) a dolga, hogy a meghatottságtól párás szemüvegét törölgesse hanem, hogy szakmáját ismervén felhívja pagika figyelmét arra, hogy ez nagyon nagy figyelmet, szakértelmet, odafigyelést és SZERENCSÉT igénylő terhesség, ha mindhárom babát meg szeretné tartani.
Nem tudom, hogy hallotta-e a nagy hírt, de ha igen, akkor nem hinném, hogy ne örülne neki.

Ööööööööööö...biztos, hogy minden okés a sebeddel? :?: Nekem ez a második császárom volt, de soha nem éreztem ilyet max., hogy hozzá -de inkább ha a környékéhez- érek kellemetlen, hülye érzés. De az is megszűnik egy idő után. (Vagy inkább csak megszokja az ember...? :roll: )
Amúgy a seb kímélésre nem a gép előtt ülés a legjobb, szerintem... :oops: :oops: :oops:

Fagyi tejhez műanyag pohárka (lehetőleg cumisüveg) a legjobb. Sokáig eláll és lassan szabad csak felengedni, meleg vízben, nem mikróban! (Ha valaki mégis úgy próbálná, akkor JÓL keverje össze, hogy mindenütt egyforma hőmérsékeltű legyen a tej)
Lehetőleg ne nyomasd tele a poharat (pláne, ha üveget használsz!), mert azért ennek is van valamennyi víztartalma, a jeget meg ismerjük, hogy mire képes...
FONTOS! A kiolvasztott tej konkrétan büdös. :shock: :? :? :? :? De ettől még teljesen jó, Isten ments kiönteni!!! Csak azoknak a baciknak érezni a szagát, amik a kiolvasztás során "felélednek". Amikor ciciből adod akkor is benne vannak, csak akkor nem érezni. :wink:

breki76! :)

"Ja és Bond azért a lába köze tiszta Apja "
Jaj, te szegény...! :roll: :roll: :roll: :cry: :cry: :cry: :cry: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

sziasztok!

Először is hatalmas gratula Boonak és tikének mennek a drukkok...

Bond!
párom újra telepítette a gépet és rossz meghajtót formatált így minden
adatunk eltűnt a gépről,azaz nekem már a táblák sincsenek meg sajna...

Breki!
nagyon édes és szép hajasbabád van...és gyönyörű a neve...

nekünk is 10naposan esett le a köldökcsonk...

fürdeni viszont még mindig nem szeret,de szerintem ha már rendesen
fürödhet,akkor ez megváltozik...

éjszakáink viszonylag jók...eszik-alszik,eszik-alszik...viszont nappal van egy idő amikor csak nyűglődik és nem hajlandó aludni.
ez ma is megvolt 11-től 4-ig...

és akkor pár kép:
Képfürcsi után
Kép hintázunk
Kép belaudtam a cicin
Kép itt is
Kép kis teknősbéka

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok

Megjöttünk Balatonról, igen jól éreztük magunkat, gyerekeket ki sem lehetett hozni a vízből. Nóri elég nehezen viselte a meleget. De azért elég jó baba volt. Vasárnap délelőtt elég gázos volt, viszont délután brutál bealudt.

Nálunk a napi rend nagyjából: este fél 9-kor eszik utoljára majd fél 10 körül alszik el és éjjel fél kettőkor enni, majd rögtön bealszik és fél5-5-kor ébred, megint eszik majd fél 8-kor újra. Aztán fél -11 , 1-2 között, 6-7 között. Napközben most már szokott többször fent lenni, délelőtt nézelődik, és beszélget, olyan édes olyankor. Délután jobban igényli hogy kézben legyen.
A fürdés nálunk egy este sem maradhat ki, hogy megszokja a fürdés után jön az esti menet. Nagyjából ugyan abban az időben. Nálunk fontos a napi rend kialakítása, szerintem ez neki is jól jön majd később, általában a fürdés 6-7 órás etetés után van. Eddig kipróbáltunk sok mindent mert ordítás volt fürdés közben. Nálunk az jött be hogy evés után fürdik, és annyi vízben hogy a pocakját teljesen ellepje. És így azt látom hogy kezdi élvezni, már nem sír.

Evésnél nekem nem mindig alszik be, van hogy nézelődik. Nálunk most hétvégén meg volt az első fejlődési ugrás is volt hogy másfél óránként evett. Meg is lett az eredménye mert márra megint bedurrantak a cicijeim. Most 5 kg. 3840-el született, 3590-el hoztuk haza.

Marietta végre meg van a gond a picivel, tényleg ez azért jó, hogy nem kell találgatni, reméljük ez a tápszer beválik végre.

BOO ÓRIÁSI GRATULA NEKTEK. SOK TEJCSIT KÍVÁNOK.

Konakion nekünk a kórházban adtak 1 hetesen, onnantól havonta kell.

Agi én nem adok neki sem vizet sem teát.

Ergam cseppek: méhösszehúzódásra van. én is kaptam mivel 4. gyerkőc, nagyobb méh, hamarabb és jobban összehúzódjon a méh, kevesebb legyen a vérzés.

Breki nagyon szépek vagytok

Boo Nagyon édes Zsiri

Csige ti is nagyon szépek vagytok

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

iringó! :)

Az első képen olyan, mintha azt mutatná, hogy ki a király. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

csibe83! :)

"rossz meghajtót formatált "
Egy pasi????????????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Jobb duma...? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Amúgy: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :x :x :evil: :evil: :evil:

Úgy látszik a gyerek jobban áll a kezében. :wink: :D :D :D
A kicsi hátának jót tesz ez a hinta? :roll: :?: (Tudom, a honlapon ez van. :? De doki néni vagy védőnő mondott rá valamit?)

gabi1! :)

Gondoltam rátok, hogy lassan már haza kell(ett/enne) jönnötök. :P
Jó, hogy így sült el a dolog. Bevallom, hogy ilyen pici babával én még sehova sem merek elindulni. (Pláne, ha hármasban kéne menni Manóval...)

(Manó mostanában lépten-nyomon, ha kell, ha nem mindig azt mondja, hogy "szerbuuuuuuuuuuuusz". De olyan hangsúllyal, hogy -egymástól függetlenül- az jutott eszünkbe Apával, hogy olyan, mint az "Üvegtigris"-ben, a "Ki a kiráááááály???? Sanyiiiiiiiiiii" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hugira meg azt mondta ma Apa, hogy egy csomót változott mióta megszületett. Olyan nagylányos lett. :shock: :shock: :shock: Bakker, holnap után már a fiúktól fogja eltiltani és 10-re az ágyban kell lennie. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Kép
Kép
200907?

007. Hát mi sem egyedül voltunk, anyuék meg tesómék is jöttek velünk. Mondjuk sok dolgom nem volt, mert apa fürdette a Rékát, nagyokat már ugye nem kell, enni meg kint ettük az éttermekben, reggelit meg a szállodában. Gyakorlatilag csak Nórát kellett ellátnom. Ennyire kicsivel még én sem voltam.Norbi 3 hónapos volt mikor vele elmentünk nyaralni

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?