Akkor most van 10 percem,remélem elég lesz...
Hendegabi:Döntsd el,nekünk tényleg csak ott áll a padláson,nem kell.Te meg tudnád hasznát venni.Ha segíthetek,én csak örülök.
Virágon látszik,hogy kislány!Tessék kikérni az öreg nyanyáktól a kislány nevében!
Marietta:Rossz,hogy szegény picike Domi betegeskedik,de most már jó,hogy talán meg van a baj forrása.És az tényleg pozitív,hogy naponta kell hívnod a doktornőt!Jobbulást Dominak!
Kispiskóta:Nekem 1,5 órás volt a műtét,nagy volt a hasam,és a baba is,hogy könnyebben húzódjon vissza a has,azért kaptam Ergam cseppet a méhösszehúzódásra,azt minden császáros kapta a fenekébe a kórházban.Még most is fáj a helye,ha hozzáérek.A karunkba,pedig a véralvadásgátlót kaptuk.Mivel a császár nagy hasi műtét,és általában minden műtét után adnak,nem csak császárnál,ezért kell az Aspirin Protect 100 mg nevű tablettát szedni.Ez a véralvadásgátló,20 db van egy csomagban,holnap fogy el,ma megyek újat venni,recept nélküli.
Fürdés:Egyszer volt,hogy végigaludta,de a többi alkalommal üvöltött.Tegnap is,de nem baj,annyira kifárad a sírásban,meg az öltöztetés alatti sírásban is,hogy szopizik,és már alszik is.Tegnap 1/2 10-kor szopizott,és csak hajnal 4-kor keltett.Aztán 8-kor.Akkor is szopizott,és azóta is alszik.Én megfőztem,kiteregettem,beraktam az új mosást,reggeliztünk,Tom és Jerryt néztünk,hulla vagyok,most várjuk a futárt,hozza a testvérfellépőt,és azzal elmennénk a gyógyszertárba még 2 előtt.Ha addig ideér...

Mert 3-kor kaja minden gyereknek,és alvás 6-ig.Rámjön már egy jópár gatyám,de 15 db még nem.
Körömvágás:Lotti is sír,szopi közben szoktam,akkor elhúzza,így a végén esek neki,amikor már szinte szunyál...Lili körmét bármikor vághatom,sőt festjük is...
Sillia:Annyira édes a kisfiad,nagyon tetszik!
Agi125r:Én nem adok neki sem vizet,sem teát.Vizet próbáltuk,még jó,hogy nem tud beszélni,nem mondott volna köszönetet.Legalábbis a tekintete alapján ezt szűrtem le.

Teához még pici,üresen bűn rosszak,cukrot nem akarok még.A Hippes instant teák nagyon tutik,de 4 hótól.Ami azt jelenti,hogy én 3-tól fogom adni.
Kispiskóta:Arik a fiúk az alvós képen.
Ikoka7:Ne aggódj,már nem fog begyulladni a sebed!Nekem a Lili után volt ugyanez a bajom,nagyon rossz volt,megértelek,és tényleg nagyon fájt!1 hetes múlt mire hazajöhettünk,de a hazajövetel napján begyulladt a seb,folyt belőle valami rózsaszín,azt hittem vér,és kiszakadt a varrat,rohantam a kötözőbe,megnézték,begyulladt.Hosszú tűvel szúrkálták a seb körül,nem részletezem a fájdalmat,szorítottam a kedvenc vizsgálószékünk szélét.Aztán a kis lyukakon,amiket a tűvel gyártott a doki,kinyomta a cuccot.És e miatt a tisztítás miatt még további 1 hétig kellett mindennap reggel 7-re bemennünk a Bajcsy kórházba Tétényből.1-2 hetes gyerekkel.Aztán kaptam itthonra sebtapaszt,olyan nagyot a császársebre,hogy most már nyomogassam magamnak itthon.Még további 1 hét kellett,mire minden kijött.A seb ronda lett,vastag,mondjuk nem is mutogattam sehol...Most nem volt ilyen problémám.Pedig az előző doki azt mondta,hogy nagyon vastag volt a háj,azért gyulladt be.Innen üzenem kedves doktor,hogy most is olyan vastag volt a háj,tessék tanulni a fiatalabb kollégától,mert neki sikerült tökéletes munkát végeznie!!!!!!!!!És igaz,nem 1/2 óra alatt tette,hanem 1,5 alatt,mert az ön munkáját is helyre hozta!!!!!!!!!!Annyira bosszant az előző szülés,legszívesebben nagybetűkkel kiírnám a nevét!!!!!!!
Tike:Nektek,pedig nagyon szorítok én is,ügyes leszel,és hamarosan te is itt fogsz nekünk beszámolni a részletekről.Ugye?Kit értesítesz?És apa fog nekünk írni?Vagy valaki?+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++A legkisebb ugrifülesnek