A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 októberi babák

Mindenkinek kellemes 7veget es jo pocakosodast!!

pusszancs
Vendég

Sziasztok!

Kriszti! A Magne B 6-ot van olyan doki, aki csak akkor kéri, hogy szedd ha görcsölsz, puffadsz, és van olyan doki, aki folymatosan, megelőzvén ezeket a tüneteket. Döntsd el te, mi a jó neked ;)

Megnyugtató, hogy elhalványodnak a csíkok. Tudom, hogy nagyon sokkoló lehet, de én avval nyugtatom magam, hogy nem leszek egyedül és végülis anyáink is végigcsinálták és bevállalták. Az én anyám kettőnket szült meg, akkora hasa volt, hogy csak na! Mégis visszanyerte az alakját, strandra pedig egyrészesben járt ;) Csini volt mindig.

Szemgolyó masszírozást akkor fogok igényelni, ha már baromira nincs mit kezdenem magammal... az egy kicsit odébb lesz :lol:

Utolsó pocakos fotóm a 20. héten készült, fent van a blogomon. Majd holnap még készítek, hogy legyen 22 vagy 23. heti is.

Mi ha minden igaz, szerdán leruccanunk pár napra az Adriára, ez a legközelebbi tenger, ami kristálytiszta. Már nagyon várom!
A fürdőruháim még jók, majd kendőzöm a pocakot :)

Köszi a mellszívós ötleteket. Olyan nehéz ezt előre "eldönteni" hogy kell-e vagy sem.... vagy egyáltalán elég lesz-e a kézi.... :roll:

Na, én is szép hétvégét kívánok. Idei 3. esküvőmre készülök, no nem az enyémre :D

Büngyi

büngyike

Sziasztok!

Büngyi, kedves vagy, köszi. Megpróbálok sűrűbben reagálni röviden, akkor nem gyűlik fel olyan sok. :)
Belenéztem a blogodba, nagyon jó! A Sztupát én is meg szeretném nézni, már egyszer jártam is a közelben, de még nem jött össze.
Adrián szuper lesz biztos, olyan jó, hogy ennyit tudsz foglalkozni magaddal meg a babával. Bogyólánynak biztos nagyon jó lehet ! :)
Jó szórakozást, lagzi is lesz vagy csak esküvő?

Kriszti, szedd nyugodtan a magne b6 -ot, lehet épp attól az egy szemtől nincs egyáltalán keményedésed.

Anita, a tegnapi meleg már nekem is egy kicsit sok volt.

Ma megyek osztálytalálkozóra. 15. éves, vagyis a harmadik. Az a poén, hogy eddig ahányszor volt, mindig terhes voltam. :D Azért a 20. évesen már nem szeretnék! :D

Szép hétvégét mindenkinek!

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Cukika ne aggódj,ha valami nagy gond lett volna biztos bent tart az orvos.Pihenj sokat!!!

Kép
Kép
eszter26

Hali!

Jaj Cuki! nagyon vigyázz magadra.
Ma nekem is volt egy nem kellemes élményem, leültem enni, és szerintem összenyomódhatott a gyomrom, mert persze nem az asztalnál ettem, ha nem a tv előtt. Olyan gyomorgörcsöt kaptam, hogy azt hittem meghalok. Fél óra altt múlt el, de nem tudtam, hogy feküdjek vagy álljak.

Voltunk strandolni Apával, bár én nem fürödtem, csak lógattam a lábam a hideg vízbe, mert ezen a hülye Csillaghegyi strandon csak 22 fok a víz hőmérséklete.

Jó hétvégét mindenkinek.

Cukika: szért remélem már jobban vagy.

Kép
URL=http://www.glitteryourway.com]Kép[/URL]
masika

Sziasztok !

2 nap visegrádi szieszta után igyekszem visszaolvasni mindent , de elég sokat írtatok .

Ami a fürdőzést illeti , amíg Apa úszott a medencében és a boldogságban ,hogy 50 fokban vízben lehet , én a szárazról lestem . A víz nem volt hideg, de gyanús emberek úsztak benne, így kihagytam a lehetőséget + tűzött a nap, és nem akartam leégni .
A csillaghegyi strand tényleg nem a meleg vizéről híres, bár én telente oda járok , úgyhogy megszoktam .

Cuki remélem több szörnyűség már tényleg nem jöhet , mert ez igazságtalan ,hogy folyton valami bajod legyen !!!

Nem emlékszem , hogy ki írt foltokról, nekem a lábszáramon van egy 20ft-os nagyságú ,piros valami, főleg a körvonala látszik .
Először csípésre gondoltam ,de 1 hónapja nem akar eltűnni+ kezd előtűnni egy -két erecske is .

A csíkoktól én is tartok , bár ezt tényleg nem nagyon lehet kivédeni . Ha valakinek olyan a bőre , akár tetszik , akár nem előbb -utóbb olyan lesz , mint a zebra :x
Napi 2 x jól bekenem a hasamat és a hájas részeket testápolóval , hátha segít majd valamit.

Szép neveket választgattok , remélem nagyjából már mindenki döntött :lol:

Lassan indulok a szokásos esti sétára , remélem az eső elmosta az összes szöszt a levegőből, mert egész nap csak tüsszögök az allergiától .
Néha az egész hasam bele sajdul ,akkorákat prüszkölök. Alig várom a telet !!!!

Holnap megy valaki a bababörzére ? ( Hungexpo -s )

Jók legyetek :wink:

Sziasztok .

Kép
sheepy

Szisztoook!

Cukika Nem ér aggódni, ezt mi is megtesszük helyetted, Neked most pihenned kell ezerrel!!! :wink: Biztosan nincsen semmi baj!Könnyű mondani mi??
Pancsi Mi is voltunk ma strandolni, én a vizet sem hagytam ki.Sima bányató, homokkal mindennel. Nagyon jó volt!Behúztam egy gumimatraccal és hűsöltem! :D
"zebrásodás" Nekem szerencsére a természet ezt hanyagolja! én sima, jó zsíros testápolóval kenegetem reggel,este fürdés után.
Sheppy A telet én is nagyon-nagyon-nagyon várom. És már látom, hogy az eddiginél sokkal jobban fogom várni az idei nyár végét, mint eddig bármikor... 8) :shock: :D És ezzel nem leszek egyedül,hmmmmmmm??? :lol:

Na legyetek jók!Pussssz
Vendég

Jujj hát reméljük most már minden rendben lesz!! :( Hát én nemis tudom mit csinálnék ha ilyen esetem lenne?.. :shock: :? Biztos bepánikolnék!!Én egyszer voltam nagyon rosszul-igaz az már vagy 2 és fél hónapja volt-mert olyan erős hasmenésem volt,hogy sírtam a görcsöktől,és még hánytam is(az volt az egyetlen hányásom össz vissz mióta terhes vagyok)...és szóval nagyon megijedtem!De hálisten nem lett belőle baj!Fél algókat sajnos én is szedtem néha(az elviselhetetlen fogfájásomra),ami már ugy néz ki megszűnik!Ideje volt hogy végre rendbetette a doki! :) Tegnap egész nap szinte mocorgott a picim,..ma alig!Úgy látszik ez is változó! :roll: Ilyenkor mindig azon aggódom,hogy vajon jól van e??Most a szokásos álmatlanságom van...ezért is netezek picit!Na puszi mindenkinek és reméljük a legjobbakat!Jó éjt!

Missfried
Kép
missfried

Hmm mennyi érdekes uh kép van itt a 20.hétről.. :) :) http://pregnancy.about.com/cs/ultrasoun ... week20.htm

Missfried
Kép
missfried

Sziasztok!

Cuki! Nagyon sokat pihenj, ne csinálj SEMMIT!Nem lesz baj, meglátod!

Erika! Aranyos, hogy írtad, hogy eddig mindig terhes voltál :) Tudod, a kismamáknak mindenki nagyon örül, te vagy a fő atrakció!
Igen, foglalkozok a csajommal, mert imádom és nagyon rég várok már rá. Azért az augusztus-szeptember kicsit hosszú lesz nagy pocakkal....
Tegnap felhívott egy nagyon régi, kedves ismerős hölgy. Azt mondta, hihetetlen, milyen kiegyensúlyozott a hangom és milyen jó így hallani engem.... Sugároz sok-sok pozitív energiát a lány :wink:
Számolj be röviden a taliról!

Tegnap lagzi is volt, éjjel egyig bírtuk, aztán hazajöttünk, jó volt, csatolok képet magamról. Még buli előtt készült.

Masi, Adralin és aki még strandolt! Irigykedem. Tegnap szembesültem vele, hogy milyen egy tejtermékreklám lettem....
Nekünk a csillaghegyi strand a kedvencünk, de nem merek most strandolni... Talán bányatóba még bemennék, de máshova nemigen. Az utazást pedig átvariáltuk holnapra, emrt eszembe jutott, hogy pénteken dokihoz kell mennem
:shock: Úgyhogy hétfőtől csütörtökig Hawaii!!!!!

Missfried! Tök jók a fotók, nézegetem :)

Kép

büngyike

Anyám! De kicsi lettem, na még egyszer :)
Fogszabályzón nem ér röhögni! :twisted:

Kép

büngyike

Na, látom mindenkinek jó kis programja lehet, csak nem strandolunk??? 8)

Nekünk átszerveződött a terv, így holnap indulunk, mindenkit puszilunk, pocakosodjatok és vigyázzatok a babákra!
A blogomon frissülnek majd a dolgok naponta, mert előre megírtam őket, ha valakit érdekel, nyugodtan klikkelhet rám :)

Szép hetet nektek! Pénteken már vagyok!

büngyike

Sziasztok!

Cuki!
Nagyon vigyázz magatokra,pihenj sokat!Minden rendben lesz!

Én ma azt hiszem elrontottam a gyomrom,elég rosszul voltam délután,nem is bírtam enni,most kezdek éhes lenni.

Anita

Kép
xx nikita xx

Sziasztok,

Cuki, vigyázz magadra! Örülök, hogy jobban vagy :)
Kriszti

KépKép
Kép
csikken

Sziasztok!

Cuki, mostantól fekvés, akár a végéig is!! Az a 1,5 cm ha jól tudom kevés, és ilyenkor csak az ágynyugalom használ!!!
(Nyugi, ismerősöm így hordta ki a 40. hétig - tehát veletek is minde OK lesz!!)

Büngyi, nagyon csini vagy!

Mi otthon voltunk anyukámnál a hétvégén, 4 kicsi kéz simizte a pocakom - tesóm lányai - és Kismanó megkapta első ajándékát egy kiszokni személyében! :lol:

Jutta

KépKép
jutta

Hali!

Szia Cuki örülök, hogy már jobban vagy.
Én hulla vagyok mára és holnap korán reggel a változatosság kedvéért megint vizsga, megyek is egy kicsit tanulni még.
Ma a tanuláson kívül semmit nem csináltam, ja de voltam pedikűrösnél ás manikűröztettem is, ez egy kicsit jót tett a lelkemnek.

jó éjt mindenkinek.

Masi

Kép
masika

hali csajszik :D

Cuki, tenyleg nagyon megijedtem, amikor olvastam mi törtent veletek!! de nagyon boldog vagyok, hogy mar javult a helyzet :D :D :D pihenj csak es koncentralj a babara, ahogy irtad, igy minden rendben lesz!

az en hetvegem a következövel telt el: migren, migren es migren :roll: :shock: nyeltem a hoeopatias szert, segitett, aztan ujra elkezdödött..a halantekomon azt hittem atvag a lüktetes..jelenleg jol vagyok..egyszerüen nem birom a meleget :(

de azert jo dolgok is törtentek, finomat föztem, megettem rengeteg dinnyet es lassatok csodat, elegge jol kezeltem az edesseg-örületemet 8) egyszer ettem 1 gomboc fagyit :lol:

holnap melo, meg a gondolatatol is faradt vagyok..

megyek zuhizni, hogy minel hamarabb alhassak :lol:

jo ejt pusszancs
Vendég

Sziasztok!

Cukika
Nagyon szorítok, pihenj sokat, még jó, hogy otthon voltál, amikor ez történt!

Én hétvégén hazautaztam a szüleimhez (180 km) és a szívbaj jött rám, amikor én is vérfoltot láttam a Wc-papíron- még a kiskönyvemet sem vittem magammal, hogy ne gyűrödjön... Olyan ijedelem futott végig rajtam, hogy csurom vizes lettem és remegtek a lábaim, de szerencsére csak az aranyerem ijesztett így rám. Szenved valaki még ettől? Sajna nekem korábban is volt ez, de belgyógyász azt javasolta, hogy várjuk meg, míg szülök egyet és majd meglátja, hogy mit tegyen....

Szerencsére Gergő most már érezhetően sokat mozog, főleg ha felhúzom a lábaimat, Evu most már tuti, hogy Te is ezt érzed! Ha jössz jógára, szólj majd!

Migrén
Nekem a fogamzásgátlóval volt mindig, amióta az nincs, fejfájás is csak időjárásváltozáskor jön. De nagyon együtt tudok érezni!!!!

Jó éjt!

Évi

> Kép
evarga

cuki- jaja megijesztettel !!! de orulok, h jobban vagy ! :) ha vkinek elfolyik a magzatvize, akkor sem kell teljesen besz**ni,m ert tobb olyat hallottam, hogy akkor fekvessel kivarhato a terhesseg vege. a magazatviz 24-48 orankent ujratermelodik. de hat ugyis dokit kell azonnal hivni. Most pihenj sokat sokat ! itt a +++++ energia !!!

csikok: alkati kerdes is, de az olajozas segit, es azt mondjak, hogy az ovatos masszazs, csipkedes is :) , szoval en zuhany utan kicsit megcsipkedem a hasam, de a seggem, combom jo kemenyen...felpezsdul a ver

bungyi - de jo a fotod :) jot rohogtem az ndk-s uszonon :)

oceanos film nezese :):) szuper otlet !!! hahahaha

missfiled - de jo, ugyanolyan a vonalzonk, majdnem - csak a bebi mas

viz : nekem maniam hogy vizben legyek, aki tuti, hogy tiszta uszodaba vagyik, az nezze meg hogy hol van aquanatal, mert azokat az uszodakat szigoruan ellenorzik, sot klort sem hasznalhatnak

magne B6: sok terhes az ejjeli labgorcsoktol is szenvd ( en is neha) erre is jo, de mas gorcsokre is

migren, homeopatia: sok fajta van fejfajasra, nagyon be kell loni a tuneteket, a gyogyszertarakban, ahol ezeket lehet kapni, ott altalaban van egy ksi fuzet es le vannak irva pontosan a tunetek, szoval erdemes elolvasni

mekkora mazli, hogy ennyi gyumolcs van, en erre gondolok mindig - telen mit ennenk ? almat, almaval ....
bogyogyorgyi

Sziasztok!

Cukika: Megrémültem amikor írtad mi történt! Hála Istennek, örülök hogy nem lett nagyobb baj! Nagyon vigyázz magadra! Sokat feküdj, és így van le van tojva hány kiló leszel, most már csak a baba a fontos. Azok a csíkok meg el fognak halványulni. A tesómon is rengeteg volt, még sem látszik most. Kitartás, drukkolok.
Pont ezt mondtam a páromnak, hogy ha Debrecenben a Klinikán sem tudnak egy ilyen vizsgálatot hétvégén elvégezni, akkor mit várunk a mezei kórházaktól? Elképesztő!
Ez a Canesten kúra nem semmi. Te jó ég! Na akkor most szex nem lesz egy darabig...

Kép
Kép
Kép
gabi39

Sziasztok!

Cuki,
eléggé megijedtem, mikor írtad mi történt veled. de örülök, hogy mostmár jobban vagy. és reméljük semmilyen súlyos következménye nem lesz az esetnek. pihenj sokat!

Mindenkinek szép hetet kívánok.
Üdv,

Ági

Kép
agi29

CUKI!
Istenem, remélem minden rendben! Csak fekvés, pihenés, a súly ne érdekeljen, azt le lehet adni! Gondolj szép dolgokra, és akkor jó hormonok fognak átmenni Pankához! És akkor Ő is mindent megtesz azért, hogy bentmaradjon, és nem lesz baj!

Büngyi!
Jó a fotó!

Gyümölcs: hétvégén anyósomnál voltunk. Fini ebéddel várt minket. Gyümölcs soha sincs nála, mindig viszünk üdítőt, és azt isszuk. Most is felbontott egyet, de én nem ittam belőle, mert közöltem, hogy engem zavar, hogy a gyümiszezonban dobozos ananászlét iszom. Mondja, hogy de nincs gyümölcse, én meg mondtam, hogy semmi gond, de elvből nem fogok ilyet inni, nekem jó a csapvíz.
Ja! Írtam a múlkori bugyis sztorit, most más felsőt vittem ki, és azt mondta, hogy ennek már jó a mérete, és azt is mondta, hogy ő nagyon prűd, őt zavarja, ha kevés ruha van rajtam…
Most mondjam, hogy engem meg az zavar, hogy egyrészes fürdőruhában úgy szedi a levest, hogy kilóg a nuniszőre???????????ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Ez a meleg kicsit kikészít, és az allergiától is úgy prüszizek, hogy a párom attól fél kirepesztem a burkot. Éjjel alig aludtam, nem megy nekem ez az oldalt alvás.
Most meg kisVirág úgy rugdos, hogy csillagokat látok…

Ágica
Kép
ágica_26

Sziasztok!

Cukika nagyon vigyázz magadra, biztos minden rendben lesz! Én a 15. héten észleltem, hogy erősebb és vizes a folyásom, na még aznap (vasárnap) bementünk a kórházba, ahol valamilyen tesztcsíkkal megnézték, hogy a váladékban van-e magzatvíz. Nem volt hála Istennek, nálad nem alkalmazták ezt? Na azóta tudom, hogy nekem a sima hüvelyi folyásom ilyen vizes. Bár írtátok, hogy ha elöl van, akkor vizelet lehet, hát nekem is inkább elől van.., ajaj. Intimtorna kéne? Ja ezután az eset után a kenetvizsgálat és a méhszáj vizsgálat, valamint aZ UH is azt mutatta, hogy minden rendben van.
Egyébként régen lehetett kapni egy betétet (Al Sense Kit), ami a váladékból megmutatja, hogy magzatvíz van-e benne. Persze itthon már nem lehet kapni, de most a férjem uonkatesója próbál Ausztriából hozni nekem. Esteleg nézzetek utána Ti is.

Evu, a védőnőm azt mondta, hogy canestenes tamponnal bemehetek a Balcsiba. Hát nem tudom inkább nem, pedig az Apósomék Siófokon laknak, így szinte minden hétvégén ott vagyunk, de csak nézem a tavat.

Büngyi, én a 22. hét végére híztam ezt a 6 kg-ot.

Most néztem, hogy nem vagyok a táblában:) Masika majd ha ráérsz, akkor beírsz engem is? Csilla, 31 éves, 2007. 10.13-án szülök és a MÁV-ban. Ja és kisfiúnk lesz..., a neve még képlékeny.

Magne B6: én vettem egy dobozzal, de édesapám belgyógyász és mondta, hogy csak akkor szedjem, ha görcsölök, keményedek, hiszen van az Elevit-ben is, no meg egy csomó ételben, zöldségben, gyümölcsben, de még az ásványvízben is magnézium.

Stírák: nekem még nincs, de vettem azt a Milupát, majd kipróbálom. Sajnos az a Aventre nem volt a patikában.

Sziasztok, Csilla
22+1
csim

agi- anyosokkal nem konnyu, azt hiszem a legtobben meselhetnenk jo sztorikat itt, en az evek alatt megtanultam ugy nezni ra amikor beszel, hogy nem is hallom, hogy mit mondd :)

A hires cukros vizsgalat mikor van pontosan ? 23-25 het kozott kell megcsinaltatni ? koszi
bogyogyorgyi

Csim - mi pont 1 napon szulunk :) papir alapjan
bogyogyorgyi

jo reggelt csajszik!

ki hogy van? en jelenleg jol, remelem ez igy is marad.
Minike kezdi nagyon aktiv lenni estenkent, tegnap jot szorakoztunk rajtam Lacival, ahogy tapiztuk a hasimat :D

rajöttem, hogy tanulni akarok!! ti mit gondoltok ezekröl az okj-s tanfolyamokrol? efeb stb.

ma kajcsizni dinsztelt majat hoztam rizzsel, tegnap csinaltam, es Laci nagyon nagyon megdicsert erte, allitolag olyan fini lett imadok fözni, talan papirt kellene rola szereznem es lehetnek szakacs :roll: :D

csajok, ki van az iwiwen?

es meg egy kerdes..mi ez a lista Masika? en is , en is..

Evi, 28 eves, 2007.11.01-ere vagyok kiirva, Janos korhaz, ugy tünik punis, neve vita targya :lol:

ja, a canestenes tampon ötletet ejtem, en pontosan azt hallottam, hogy terhesseg alatt tilos tamponalni :roll: de ari vagy, hogy megirtad..de inkabb nem..

nagyon nehez kibirni a meleget, tavaly ilyenkor felkaptam egy miniszoknyat, szandit, feltüztem a sörenyemet es kesz..de jelenleg ez nem megy.. :shock: barcsak esne az esö :lol: na, ilyet sem soxor kivantam eddig nyaron :lol:

minenkinek pusszancs
Vendég

Csajok!
Nektek a párotok beszél a pocakotokhoz? Idén szerintem ez volt az első hétvége, hogy itthon voltunk, és a párom nem ment dolgozni. Punnyadtunk a 30 fokos lakásban, egyik ágyból a másikba, olvasgattunk, beszélgettünk, meg mindenféle…
:D :D :D
Időnként már nagyon haragudtam a páromra, mert le sem akart mászni rólam :wink:
egész hétvégén beszélt a pocakomhoz. Néha csak annyit, hogy „anyád cirkuszol”, aztán volt egész hosszas, amikor a fülét is a pocakomra tapasztotta, és meghallgatta a választ. Ja! És a köldököm a beszélőke…olyan édes, majd meg zabálom.
Aztán a fejét az ölembe hajtotta, erre a baba megrúgta az arcát… :wink: én nevettem, ő meg falháborodott, hogy milyen agresszív gyerek lesz, már veri az apját…
és hogy nekem most 2 szivem van, meg 2 nunim, és 4 cicim…és ez milyen izgalmas, hogy mindenből dupla van!
:wink: Én meg csak nézek kikerekedett szemmel, hogy ennyi hülyeség honnan jön belőle…de jól szórakoztam!
:D :shock: :D

Ágica
Kép
ágica_26

EVu!
miért, mi baja miniszoknyával? nekem van egy kék pamut az aboriginalból, aminek levágtam a gumi részét, és lazábbat fűztem bele. és amit vettem vászon kisruhát, annak az alját felhajtottam combközépig

én is szeretem az esőt, csak a cipőmet féltem...
vagy gumicsizmázni szeretek esőben, vagy semmmi.
arra gondoltam, veszek egy polifóm papucsot 600ért kínaiban és az mindig a táskámban lesz, és ha esik az eső, átveszem...

direkt vettem tavasszal 3000ért kínai cipőt, hogy azt áztassam el, de még azt is sajnálom.

szerintem vérszegény vagyok...most fogytak el a tartalékaim. hányingerem van, szédülök, csillagokat látok, gyenge vagyok. tipikus vészegénység...csak a vasat nem lehet Mg-vel bevenni, most várhatok egy csomót...

Ágica
Kép
ágica_26

eva- durva volt a meleg, mi ugyan balatonon voltunk es napot a vizben toltottem

agi- viccesek vagytok ti igy egyutt :) - dupla minden. hihihi

kerdes: A hires cukros vizsgalat mikor van pontosan ? 23-25 het kozott kell megcsinaltatni ? koszi
bogyogyorgyi

Bogyorogyorgyi!

en kerdeztem a dokimat, nekem azt mondta, hogy a 26.heten lesz ez a vizsgalat!
Vendég

Ágica: Olyan jókat röhögök a párodon, mintha az enyémet hallanám: 2 nuni, 4 cici... stb! :D
Ő is szokott beszélgetni, bár nincs hozzá sok türelme, egy idő után megunja. Nagyon rafkós a mi babánk, ha "megérzi" hogy másnak a keze van a pocakomon nem rugdos.
Az anyósod nem semmi...

Kép
Kép
Kép
gabi39

evu , koszi a valaszt, akkor meg nekem 1 honap a 26 hetiig...en azt hittem, hogy hamarabb kell a cukros vizsgalat

agi- en mar mentem haza esoben mezitlab, mert a legszebb cipomben voltam :)( persze az is nyaron volt)
bogyogyorgyi

A vércukor vizsgálatot nekem a 22. héten csinálták, de csak azért, hogy még a szép új Honvéd Kórházban lehessen, ettől a héttől kezdve, már a Szabolcsba kéne mennem, az meg se nem szép, se nem új. Az orvos azt mondta, hogy a 23-28. között kellene megcsináltatni, de gyakorlatilag félidőig kialakul a cukorbaj, ha akar, szóval már a 22. héten is mérhető.

Tanulni én már nem szeretnék (1 fősuli és 1 egyetem után), nem is tudnék koncentrálni... Minden elismerésem a tanuló kismamáké, én mostanában szinte csak babás dolgokat olvasok, ezek kötnek le.

Igen ezt a tamponos dologot én is elvetettem....

Sziasztok, Csilla
csim

Sziasztok

Cuki nagyon örülök hogy jobban vagy és minden oké.

Büngyi irigyellek tenger napfény homok,és kettesben ez tök jó.

Mi is leruccanunk az adriára de majd csak júliusba mert apa dolgozik,bár úgy volt hogy nem de rábeszéltem apát,hogy kell pihenni,bár gyerek mellett már nem nagyon lehet.De szerdán megyek Lipótra fürdözni a barátnőmmel meg a kisfiával aki annyi idős mint Lili,úgyhogy remélem ők eljátszanak majd eggyütt.

A tb-és ügyem rendben ma utána jártam.

Evu én is fejfájós vagyok nekem a nux vomika jött be a homeopátiás szerek közül,de egy tejes kávé is csodákra képes vagy egy pohár cola.
A meleget én sem bírom tegnap felállítottuk a medencét de mire meleg lesz benne a víz az egy hét legalábbis annyira hogy én is fürödhetek benne.

Kép
Kép
eszter26

hű Csajok
már megint nem vagyok jól...haza is megyek. fáj az oldalam, és nme akarom, hogy m,egint beszoruljona mimómám....
holnap remélem jelentkezek

Ágica
Kép
ágica_26

Evu nekem van iwiwem .

Takács Eszter Abda 1981.08.16.

Kép
Kép
eszter26

okay Eszti, ha nem banod megkereslek, ott is dumizhatunk :-)

remelem egyszer talizunk is, jo lenne egy ilyen babanetes tali, nem?

Agica, jobbulast!!
Vendég

Cukika
Örülök,hogy jobban vagytok!
Én úgy tudom nagyobb DM üzletben lehet kapni tesztet,ami megmutatja,hogy a magzatvized szivárog-e.Pesten biztosan kapható,mert már több lánytól hallottam,hogy használta.

Eszter
Akkor végül kapsz majd GYED-t?!
Én is voltam tb ügyben érdeklődni,hogy lehet-e GYEd mellett nappalin tanulni.Akit még esetleg érintene,lehet.

Sajnos nem nagyon tudok visszaolvasni,mostanában nem vagyok túl jól.Sztem kicsit ledőlök az ágyra.Sokat fáj a pocakom! :( Ha pedig eszem nagyon rosszul vagyok utánna.A légnyomás változástól meg fulladok.Szóval most parázom megint egy kicsit.Szerdán megyek dokihoz,megrohamozom a panaszáradatommal,kíváncsi vagyok mit mond rá! :roll:
Mondjuk lehet,hogy a stressz meg a sok utazás teszi.Mindenesetre még 2 vizsgám van,azt muszály megcsinálni. :roll:

KépKép

KépKép
okr

Eszti, köszi a bogyo tippet, en Spigelont kaptam, amikor elmondtam a panaszaimat. eddig ok is volt, 7vegen volt az elsö alkalom, amikor nem nagyon akart segiteni.
Vendég

Hali csajok!

Iszonyúan szenvedek a melegtől. A mai vizsgám kuka, nem aludtam egész éjjel baromi ámos vagyok és a tanár SZSZ tisztet játszott a vizsgán. Nagyon idegesítő volt.
Már nagyon unom ezt a sok vizsgát és még holnap is mehetek.
Szerintem most alszom egy kicsit, aztán nekiesek újra.

Ja és még főznöm is kellene

A táblát majd megcsinálom, és felteszem.
Majd este jövök

Kép
masika

Azt a magzatvíz szivárgást mutató betétet én sehol nem találtam, néztem illatszerboltban, gyógyszertárban...., pedig Bp-n lakom.

Bogyógyörgyi, igen egy napon fogunk a naptár szerint szülni, sőt nálad azt láttam a táblában, hogy a MÁV-ban. Én is remélem ott... Vagy Te otthon szeretnél szülni?

Üdv, csilla
csim

csajok, valaki arulja el nekem, mi az a tabla es hogy lehet ezt megnezni.. :lol: köszi
Vendég

A magnéziumot Ti az Elevittel együtt szeditek? Én vettem Béres Magnézium + B6-ot (250 mg-osat), de Apám (belgyógyász) azt mondta, hogy mivel magnézium van az Elevitben is ne szedjek.

Csilla
csim

csim- igen, otthon tervezem, a mavba csak akkor megyek, ha gaz van...koszi a valaszt a cukorterhesessel kapcs.
magyaran akkor a 23-28 het kozott barmikor el lehet vegeztetni, ugye ? mert majd megyek a dokimhoz ugyis, de kicsit osszezavarodtam ezzel a vizsg. kapcsolatosan

Evu- a tablaba te is bekerulhetsz, Masika kesziti, az van benne, hogy kit hogy hivnak / mikor szul/ hol / gyerek neme/neve ( ha tudja). Ennyi
szoval ird le a fentieket es gondolom szivesen betesz teged is
bogyogyorgyi

Sziasztok !

Egész nap csak punnyadok a szobában, még a TV-hez sem volt kedvem , max. este meglesem a Kisvárost.
Szörnyű hőség van a panelban , de a nátha / allergia + tüsszögés miatt kitiltottam a ventillátort .

Eső+ cipő: tegnap majdnem eláztam , de még sikerült vihar előtt hazaérni , viszont egész hétvégén gumipapucsban csattogtam ,hátha akkor ered el, így nem kell aggódni hogy egy jobb cipőm ázik szét.

A nagyobb gondot a nadrág jelenti, mert az egyetlen ,ami rámjön és még jól is áll, egy hosszú, vászon terhes naci, de sajnálom eláztatni. Mindig drukkolok, hogy ne akkor eredjen el az eső ,ha abban vagyok .

Evu - ahogy a képen elnéztelek , nem hiszem ,hogy olyan veszélyesen néznél ki miniben, még pocakkal sem ! Szerintem is szerezz be egy jó bő derekú szoknyát , és nyugodtan flangálj csak abban ,ha úgy esik jól.
Végül is miért ne öltözködhetnénk mi is csinosan , és az időjárásnak megfelelően ?
Majd ráér 20-30 év múlva takargatni magunkat.
iwiw-en hogy lehet Rád keresni ?

Ágica nem semmi fazon lehet az az anyós ! :lol:
Én kiborulok a maradi emberektől, de szerencsére az enyém egy ANGYAL !!!!!
Mindenesetre jó lehet ,hogy van aki ellát öltözködési tanácsokkal
:wink: :D :D

CSim - én 1 nap csak 1 féle bogyót veszek be : 3 naponta Centrum Materna, amiben nagy dózisban van mindenféle , a köztes napokon pedig Kálcium/Magnézium/Cink tabletta. ( ez egyben van).

Sziasztok !

Kép
sheepy

Cukika: Oldaltfekve is fáj a pocid? Biztosan ez az időjárás is közrejátszik. Nem kellett volna elmenned a védőnőhöz. Nálatok nem megy ki házhoz?
A védőnő valószínűleg azért ijedt meg, mert a terhesség első felében a méhnyak C3000-es, a téd meg most pont a fele. De nem kell megijedni, van aki nyitott méhszájjal húzza ki a végéig. Ez nem jelent semmit. Csak ne szivárogjon a víz. Ezért kell feküdnöd. Inkább otthon feküdj, mint bent tartsanak a végéig a kórházban!

Csim: Aki görcsöl az együtt szedi a magzatvédő vitaminnal a MagneB6-ot. Én napi 1 Gravidát szedek 2x1 Béres MagneB6-tal.

Kép
Kép
Kép
gabi39

Végülis jogosult leszek gyedre szerencsére.
Tényleg jó lenne egy babanetes tali Evu.

Csajok nem lehet bírni a meleget csak a lakásban.

Kép
Kép
eszter26

Hali!

Jelentem aludtam több mint két órát, megfőztem a vacsit (krumplifőzelék, fasírt) nyami, már alig várom, hogy apa hazaérjen.

És lesz....om a tanulást. teljesen kész vagyok és a végén már bele fogok őrülni. Már tényleg csak a könyveimet látom.
Ma felhívtam a főnökömet, mivel ma volt az utolsó nap szabim, hogy nem megyek be a héten, mert még mindíg vizsgázom. Nem volt boldog, de amikor mondtam neki, hogy inkább ráhúzok még egy hetet és megcsinálom a negyedéves számlázást, plussz mindent átadok az utódomnak akkor már nem mondott nemet. ( ha mondott volna se megyek be) 8)

Volt valaki hétvégén bababörzén? Én ki szerettem volna menni, de sajna a logisztika nevű tantárgy miatt nem jött össze.

Volt nálunk a lakásátalakítós fickó, nagyon jó lesz kismuki szobája. Még nem döntöttem el, hogy csak bordűrt rakatok vagy esetleg falfestés is lesz. Annyira jó képek vannak a neten.
És találtam olyat aki 5000Ft/nm áron csinálja. Persze nem az egész szobán gondolkodom csak egy kis részén.
Már alig várom, hogy készen legyen a szoba, mert akkor végre tudok vásárolni babókának.

Csajok, holnapra megcsinálom a táblát, csak egy kicsit át kell alakítani, mert már sokan vagyunk és a diagrammba nem férünk el.

Kép
masika

Ja és megkezdetem a 24.hetet.
Évu úgy látom egyszerre szülünk, és még az is lehet, hogy ugyanott.

Kép
masika

az iwiwen igy lehet ramkeresni : Holhos Éva, 1978.10.16. a pocakfotomat megismeritek, mert 2 Holhos Éva van, a masik az unokatesom :lol:

majd jövök meg!

pusszancs
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?