A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Mezsó
Szerintem lehet akár a baba is...:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a kis huncut
...én bugyogást buborékolást, mini rúgást éreztem...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Hát gondoltam én is rá,csak nem nagyon akarom még elhinni... :lol: Meg még azért annyira nem határozott ez az érzés,és rendszerhez pedig pláne nem tudom kötni...Szóval nem tudom...csak feltűnt ez az érzés,meg az hogy újra és újra jelentkezik :lol: Úgyhogy most nagyon várom hogy lesz-e határozottabb vagy sem...mert amíg csak így érzem ezt az érdekes érzést addig még ez nekem nem meggyőző... :roll:

Kép

Kép
mezsó

Sziasztok!

Köszönöm így utólag is :lol: a sok bíztatást! Jól esett! :)
Jól vagyok, múlt héten otthon pihentem sokat, és feltöltődtem energiával. Most szinte kicsattanok az életerőtől és a kedvem is nagyon jó. Optimistán tekintek előre, nagyon remélem, hogy egy-két hónapon belül megint sikerül teherbe esnem :D
Valószínűleg a hormonok miatt is, de tényleg kicsattanok a jókedvtől. :lol:
Ma voltam kontrollon a dokimnál és azt mondta, minden rendben, várjam meg a következő menstruációt, mert addig felépül újra a méhnyálkahártya és utána rögtön el lehet kezdeni próbálkozni. Ő is és a kórházban is mindenki azt mondta, hogy nem kell várnunk hónapokat, hanem minél előbb el kell kezdeni a próbálkozást.

Kívánom nektek, hogy minden rendben legyen!! Akik meg hasonló helyzetben vannak, mint én, azok meg ne szomorkodjanak, hanem próbáljanak meg pozitívan gondolkozni. :!: :!:

Ha nem bánjátok, néha olvaslak Titeket, hogy felkészülhessek a tapasztalatokból :)

Üdv: Lei
lei

ollem: A babanet oldalán a Rendelő menüpontban rá lehet keresni témákra a várandósággal kapcsolatban, ahol kérdés-válasz formájában dokik adnak tanácsot. Ez az oldal az AFP-ről szól: https://www.babanet.hu/faq/tergon05.php

Ez a magzat koráról:
https://www.babanet.hu/faq/tergon03.php

ez meg az UH értékekről: https://www.babanet.hu/faq/tergon12.php

Remélem segít :)
lei

Bocs, a vonalzóm véletlenül bent maradt :?
lei

Lei,

De jó, hogy benéztél. Persze olvass minket máskor is és ha még tanácsot is tudsz adni, az tök jó :) :)
Ja és ha újra összejön a Baba, remélem mi leszünk az elsők, akivel megosztod a jó hírt :) :)

Kép
emi29

Sziasztok!

Lei: nagyon örülök hogy itt vagy, és annak meg pláne hogy sikerült túltenned magad mindenen.

Mezsó: szerintem biztos a baba mozgását érzed, kb másfél hete éreztem furcsa pattogást és bugyborékolást, akkor arra fogtam hogy biztos csak valami bélmozgás stb: de utánna rá kellett jönnöm hogy ez a baby mert már ha szorosan a tenyerem ráteszem a hasamra enyhe mozgást is érzek.

De tegnap nagyon megijedtem mert semmit nem éreztem, ugyanis minden nap a munkahelyemen is és este otthon is a hasamon van a kezem és figyelem, de sajna nem éreztem semmit amit eddig.
Ehhez hozzá kell tennem hogy két napja szenvedek a bölcsességfogammal, bedagadt az arcom nem alszom és hőemelkedésem van enni nem birok a számat kinyitni nem birom, a fejem is fáj és a nyelőcsövem is.
Elmentem a fogorvoshoz de sajna nem lehet semmit csinálni vele röntggenezni kihúzni de még gyógyszert szedni sem.
Félek nehogy valami baja legyen a babának, hiszen a fájdalmat sem szeretik.
Ja és gyulladásban van, azt most megpróbálják gyulladáscsökkentő csíkkal levinni és utánna tisztíttani kell sűrűn járnom ennyi amit tehetnek, nagyon nagy hangsúlyt kell a szájhigiéniára fordítani ezekben az időkben ezt nem kivánom senkinek amit most átélek.
Ugyhogy mossatok alaposan fogat sűrűn mert én ugyan nem hanyagoltam el de a hátsó bölcsességfogamhoz nem fértem hozzá ugyanis öklendeztem a fogkrémtől és a fogkefétől is és szépen begyulladt.
Na és a hasam is fáj már vagy 3 napja.
Ennyit a "panaszmentes terhességemről" életemben nem volt ennyi problémám mint most hétvégén.

Mindenkinek szép estét!!

Kép
geni

Geni!
Jobbulást!!!!!!
Én is még a héten itthon vagyok. csak hétfőn megyek dolgozni.
férjemmel úgy beszéljük, hogy már nem dolgozok sokáig.

ki meddig fog dolgozni???

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

lei: én is örülök,hogy benéztél,és annak pedig mégjobban,hogy mint ahogyan azt írtad,sikerült túltenned magad a történteken. :D Kívánom hogy mihamarabb kopogtasson be a gólya hozzátok,és akkor gyere gyorsan és meséld el az örömhírt nekünk is. :)

geni: örülök,hogy te is velem egy idős terhes vagy,és érzel te is "furcsa"dolgokat... :lol: :lol: Ez annyira különleges még... :lol: Sajnos én akkor nem érzem a mozgását ha a tenyeremet a pocimra teszem,de ez bizonyára azért van mert vastag a hasfalam,a súlyom miatt... :? De ha nekem a súlyom miatt vastag a hasfalam,és a baba mozgását érzem,akkor nagy baba lehet már...ha a hasfalamon keresztül is megérzem... :lol: Hát az eddigi csikizős érzés,ma már átment nálam is bugyborékolásba...inkább ahhoz tudnám hasonlítani már én is...akkor viszont ez már nagyon gyanús hogy a babuci... :lol: És te emlékszel rá,hogy pontosan mikor érezted először?Mert elvileg a védőnőnél napra pontosan kellene tudni... :roll: Én ha ez a babó mozgása,baromira nem tudom már mikor éreztem,mert nagyon sokáig oda se figyeltem rá... :lol: csak amikor sokadjára jött ugyanaz az érzés...na akkor gondolkodtam el,hogy mi is ez,és azóta figyelem... :lol:
A bölcsességfogadhoz sok sok kitartást neked,biztos nem lesz semmi baj,ha eljársz rendszeresen tisztítatni.A gyulladáscsökkentő csíkról még nem is hallottam... :roll: Az mi?Hogyan kell egy olyat használni??
Amúgy a fogproblémákat ne is mondd!!Én is fogdokihoz készülök már rég...Terhesség előtt se voltak szuper fogaim,de most kb.1 hete fáj 3 fogam is!!!Ráadásul tömött fogak... :? Hjajjj...Mire vége a 9 hónapnak a végén tropára megy az összes... :? :? Most homeós bogyót szedek rá,egészen jó,mellette homeós fogkrémet használok.

Kép

Kép
mezsó

Geni,

Hű, nem lennék most a helyedben. Jobbulást neked :(

Tök jó, hogy már néhányan észleltek mozgást. Én minden este ráteszem a pocimra a kezem és koncentrálok nagyon, de még nem éreztem semmit.

Most egyébként ilyen a pocim:
Kép 13. hét

Kép
emi29

Mary,

én februárig tervezem, de lehet hogy december 31. lesz belőle. Valami olyasmit hallottam, hogy a Gyed kiszámításához az utolsó lezárt évet veszik alapul. Mivel én elég jól vagyok bejelentve, így nem érné meg korábban eljönnöm. Persze ez attól is függ, hogy hogyan érzem magam és, hogy mit mond a doki.

Te meddig szeretnél még?

Kép
emi29

Emi ... de szép a hasad :) már nem tudod titkolni a babát, ugye?
Az enyém meg sem közelíti a tied, pedig csak napok vannak a Babucik között ... :(

Október 19-én megyünk 4D-re :) :)

Kép
szösszenet

Emi!
Az utolsó lezárt évet veszik alapul???
Ha én novemberig dolgoznék, akkor a 2006-os évet vennék??? Akkor többet kerestem, mint most.
Egybként már decemberben úgy tervezzük, hogy már maradok itthon. A doki ma is megkérdezte, hogy biztos, hogy még dolgozni szeretnék???
Pocakod szépen növöget!!!!! :lol: :wink:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

emi29: szép a pocid!! :D És ez még csak a 13.hét!! :) Máris milyen nagy! :) Biztos hamarosan fogsz már te is mozgásokat érezni odabentről... :lol: Vagy lehet hogy mi tévedünk Genivel és még nem azt érezzük... :roll:

Kép

Kép
mezsó

[img]A%20pocim%2013%20hetesen%20[img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1191868146.6438.jpg[/img] [/img]

Kép
adri0422

Emi nagyon aranyos a pocid! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Adri
Hű de vékony vagy! Azért látszik már neked is... bár nekem alapból nagyobb a hasam! :) :) :) ...mostantól indul el rohamléptekkel a pocinövekedés! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

A mozgásról még annyit, hogy én most is érzek olyasmit már mint Áronnal, de ez még nem lehet ő... hiszen még csak tíz hetes... így egy kicsit zavarbaejtő...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Pocakképek nagyon jók, alakul a molekula :wink:

mezsó, ha olyan az alkatod simán lehet a baba, bár első babánál hiperszuper korán van a 15.héten, hogy érzed. De szuper érzés. :lol:
Én a fiammal 16+6-nál éreztem, de akkor akkorát rúgott, hogy látszott is, és apuka is érezte :)

Adri, húde nagyon vékony vagy! :)

Aki a májusi táblázatba ír adatot az légyszíves küldje priviben, ott biztos megtalálom! Mert mostanában nem mindig van időm végigolvasni. :?

Holnap megyek védőnőhöz:)

Ja, gondolkoztam rajta hogy át kéne battyognom a júniusi kismamikhoz, itt már nagyon a végén vagyok, de még az is lehet, hogy kétlaki leszek, itt is, ott is :lol:

Ui: a blogdícséretet nagyon szépen köszönjük:)
A bal oldalán kismamák címszó alatt elég sok cikket kigyűjtöttem (és folyamatosan gyűjtöm), kukk meg, hátha találtok érdekeset:)

Szép estét!:)

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Csilla
Maradj itt!!!
Legutóbb úgyis később csatlakoztál...

Amúgy én 15 hetesen éreztem az első babánál... 17 hetesen már szinte látszott, apa is érezte...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Ajánlok nektek egy varrónőt aki jó áron varr szép kismamanacikat
Pálfi Melinda npmelinda@freemail.hu

Megpróbálok képet is feltenni...

nem sikerül öcsém konvertálta a gépet és nem találok semmit no majd legközelebb...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok, csatlakozhatok? :D
Olvaslak Benneteket a kezdetektől, de mi csak a 12. hét után szoktuk szélesebb körben is megmondani a babát. A szoktuk jogos, ugyanis a harmadik gyerkőc növöget a pocakomban, és napra egyidős vagyok Emi29-cel. A Bajcsy kórházban szültem az előző kettőt is, és most is oda járok. A két nagyobbikom kislány, 3 éves és 17 hónaposak. Most is 23 hónap korkülönbség lesz a testvérek között. 36 éves leszek hamarosan, öregnek számítok már...De az első UH-n minden rendben volt.
Kérdeztétek a jógát, én mind a kettővel jártam, és most is tervezem (ma megyek először), nekem-nekünk nagyon jó volt, befelé figyeltem, lazítottam, átmozgatott, de egészen finoman, és vajúdásnál is segít. Úgy érzem, ennyi a harmadik babának is jár (meg nekem is) Az elsővel ide jártam: www.jogaszules.info Réka remek tanár, és maximálja a csoportot, mindenkire figyel.
A másodikkal ide: www.jogastudio.hu a jóga itt is jóga, de általában sokan vannak, és elég személytelen.

Ja, GYED. Az átlagkeresetet a TGYÁS kiszámításához veszik alapul, és az előző két év átlagát számolják, legjobb tudomásom szerint, tehát nem a lezárt évet. A TGYÁS 168 nap, és a szülés számított időpontja előtt 28 nappal már kiveheted. Utána jön a GYED, az már csak annyiban keresetfüggő, hogy ha 200E FT-tal voltál bejelentve, akkor is maximált az összege, jelenleg azt hiszem bruttó 91000 Ft, ebből kell adózni, TB-t fizetni. Jövőre valamennyivel emelik ezt a max. összeget.

Bocs, nem tudálékoskodni akarok, de két gyerek után már sok a tapasztalat...

Nem tudom megígérni, hogy mindenap jövök majd, de leszek :)
Üdv
Nuska+
nuska1

Mary,

valami ilyesmit hallottam, fogalmam sincs, hogy tényleg így van-e. Mindenesetre, ha te tavaly jobban kerestél, mint most, akkor szerintem érdemes lenne utánanézned...

Mezsó és Geni,

Sajnos bármennyire is koncentrálok, egyelőre nem érzek semmit :(

A pocim egyébként a legtöbbet most hétvégén változott. A múlt hét közepén is volt rajtam a képen lévő pulcsi, de akkor még csak én láttam a pocinövekedést, mások nem, tegnap pedig már többen rákérdeztek, hogy hízókúrába kezdtem, vagy valami más történt :) :)
Lehet, hogy ez butaság, de azt mondják, hogy a Baba is és a poci is akkor nő, ha a kismami sokat fekszik. Hát én hétvégén sokat feküdtem az biztos :lol: :lol: :lol:

Szöszi,

már be is jelentkeztél 4D-re? DE JÓ!!! Én október 29-én az AFP utánra tervezem. Majd várom a beszámolót :) :)

A Pálfi Melindával én is felvettem a kapcsolatot. Tényleg jó nacikat varr és az árai is nagyon jók. Ajánlom mindenki figyelmébe.

Kép
emi29

Sziasztok :D Olvasom ám a hozzászólásokat,csak ritkán írok.De itt vagyok :lol:
Emi 29 szépen alakul a pocid.
adri0422 te tényleg nagyon vékony vagy,de azért már látszik valami.
Ollem:örülök,hogy minden rendben van a babóddal.Ne idegeskedj,inkább relaxálj :D :D
csöppke:tetszik a blog.Van ám türelmed hozzá...csodállak érte.
Lei:jó hogy benéztél,és látom,hogy optimista a felfogásod.Majd meglátod,hogy nemsokára albérlő költözik a pocidba :D :D

Lányok,én holnap reggel megyek dokihoz nyakiredő vizsgálatra.Már alig várom,hogy lássam a babó kalimpálását.A legutóbbi uh-on is elsírtam magam a meghatottságtól.
Majd írok,hogy mi történt.

geni-hát nem irigyellek.Szerintem a fogfájás a legszörnyűbb fájdalom.Meddig kell így kibirnod?
szibi

Szia Nuska!

Hát persze, hogy csatlakozhatsz. Gratula a Babához :)
És köszi az infot, nekem ezt olyan kollégáim mondták, akik már babáztak, ők javasolták, hogy januárig lehetőség szerint húzzam ki. Persze azóta sok minden változhatott....

Tök jó, hogy végre van valaki, akivel egy napra vagyunk kiírva :) :) :)

Kép
emi29

Üdv nuska1! :) Persze csatlakozz csak hozzánk,és bővítsd a csapatunkat!! :)

adri0422: szép a pocid! :) Már neked is szépen látszik! :D

csöppke: hát ez az hogy az alkatom szerintem nem olyan,de mégis érzek valamit...de én még ezt nem tudom be magzatmozgásnak...pont azért mert még én is korainak tartom...Aztán pénteken megyek 4D-re és ha a nagysága már olyan nagy(no ezt jól leírtam :lol: )akkor lehet hogy elhiszem hogy a babát érzem... :lol:

Kép

Kép
mezsó

Szia Muska
Kőbányai vagy? egyenlőre mi is ott lakunk, a Barátságparkba szoktunk menni a játszótérre...
Gratulálok a harmadik babához!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Gyes Ged ügyben ajánlom a családineten Szakbarbárt! Sok maminak segített már, hogy a lehetőségeikből kihozzák a legjobbat!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamik
Gyrekszobafestéssel és babahordozó gyártással is foglalkozom:
Itt megnézhetitek a munkáimat:
http://www.gportal.hu/portal/babooo/

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek az eggyüttérzést a fogammal kapcsoltaban, tegnap tettek bele még egy csíkot ami mire hazaértem szerencsésen ki is jött (egy kicsit én is hozzásegítettem) ugyanis nagyon mentholos íze van és már nem bírtam.
Mára viszont meghalgatta imáim a az úr és nem fáj semmim, hallelúja!!!!Egyébként én folyamatosan dolgozom még betegen is bejöttem, a fogam csak terhesség után lehet kihúzni ugyhogy addig így marad, nagyon vigyázok rá hogy mindig tiszta legyen és így biztos kibírom ezt a 6 hónapot, fertőtlenítem kenegetem enyhe gyógynövényes kencékkel.

A munkát én ebben az évben még szeretném ugyanis otthon szerintem egy idő után befordul az ember, elég lesz majd ha a baba meglesz, de ha birom akkor január-február bár az már félek kényelmetlen lesz hiszen én ülök egész nap és nem biztos hogy jót tesz a babynek.

Kép
geni

A pocis képek nagyon aranyosak mindenkinek, hát igen már egyre jobban nem lehet letagadni az idő múlását!!!

Kép
geni

Azt hiszem még nem mutattam, de végre sikerült összehoznom egy új portált a munkáimmal:
http://www.gportal.hu/portal/babooo/
Belefogtam babahordozó gyártásba a szobafestés mellett, és igény szerint babzsákfotelt is készítek... még kevés kép van, de folyamatosan töltöm.
Pár napja eladtam az első hordozót! ...és ma is jön egy anyuka próbálni...

Ma este nyílik egy kiállításom vagyis ez egy csoportos kiállítás ahol szerepelnek a munkáim szeretettel várlak benneteket!

M E G H Í V Ó

A 25 éve alapított Fiatal Iparművészek Stúdiója Egyesület
és a Design Terminal Kht. szeretettel meghívja Önt és barátait,
a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumba,

a h u s z o n ö t ö d i k é v
című jubileumi FISE kiállítására.

A kiállítást 2007. Október 9.-én kedden este 20 órakor

Dr. Bendzsel Miklós
a Magyar Szabadalmi Hivatal és a Magyar Formatervezési Tanács elnöke nyitja meg.

Köszöntőt mond:
Dr. Schneider Márta
szakállamtitkár, Oktatási és Kulturális Minisztérium

Tündértilinkón játszik:
Laár András

Megtekinthető: 2007. október 10-27-ig, kedd kivételével minden nap 11-től 19-óráig
Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum, 1051 Budapest, Szent István tér 15. (a Bazilika
mellett) Tel.: 375-6249

A szeptemberre ígért verseskönyv amit illusztráltam még sajnos nem jelent meg... szeptember végére ígérték de a tördelő elhagyta a rajzokat, most kérték el újból... jobban jártunk volna ha én tördelem....
A Karácsonyi vásárban lehet majd kapni!
Idén a Karácsonyi vásár december első hétvégéjén lesz az Iarművészeti múzeumban, nemtudom hallottatok -e már róla??? ! Szeretettel várlak benneteket! Szerintem érdemes ellátogatni ha másért nem a hangulat kedvéért...
Iparművészek árulják a saját munkáikat a galériáknál jóval olcsóbb áron... nagyon szép igényes személyes ajándékokra lehet így lelni! Ha sikerül összehozni lehet, hogy lesz egy Kaláka koncert is!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Nuska, én is Kőbányai vagyok, és én is a Bajcsyban fogok szülni :) Jah és nekem is a 3. babám lesz :)

Üdv itt :)

Mozgás, Bencét nagyon későn, a 22. héten éreztem először, Katát már a 14. héten, a kicsit pedig már 1 hete érzem. Én se nagyon hiszem el, de muszáj, mert mindig ugyanott mozog (majdnem) és csakis akkor ha hanyattfekszem, és valamelyikünk ráteszi a kezét a hasamra.

Mezsó, mivel belülről érzed a mocorgást, ezért teljesen mind1 milyen az alkatod. Én ugye kövér vagyok, nem kicsit, így az uram szokta elég későn érezni a babát...

Asszem egyenlőre ennyit szerettem volna :)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

mamacka megnéztem a honlapodat!! :D Azért nagyon jó dolog lehet az,hogy ilyen nagy kézügyességed van. :D Mennyi hasznos dologra tudod felhasználni... :) A babzsák fotel tetszik nekem a legjobban.És ha jól láttam rendelésre is dolgozol?Egy babzsákfotelt mennyiért szoktál csinálni?/ha gondolod küld el priviben ha esetleg nem akarnád ide kiírni/

Kép

Kép
mezsó

zsuzsófi: hát akkor mostmár kezdem elhinni hogy a picúrkám az... :) Hát én sem vagyok pehelysúlyú de te is eléggé bíztató szavakat írtál,így már elhiszem hogy esetleg őt érzem már. :) Csak már azt nem értem,illetve az zavar,hogy ha ő az,akkor nem baj,hogy még nem rendszeresen érzem??Minden nap érzem azt az érzést,de hol sűrűbben,hol épp hogy... :roll: És ugye még azért elég gyengén...Csak annak köszönhetem hogy észrevettem,hogy feltűnt az,hogy ismétlődik. :D

Kép

Kép
mezsó

Ezt sikerült bénán kétszer feltennem... hi-hi

A babzsákok meglehetősen nagy méretűek legalábbis a madarasak.... úgy próbáltam árat megállapítani, hogy megnéztem mennyiért árulnak egyszerű sima formát az adott méretben és arra rátettem mivel ezzel sokkal több munka van mintha csak egyszerűen összevarrnám a formát a nagy zsák másfél méter x másfél, ezt 85ezerért varrom meg, a kicsi virágosat 35ezerért...

Kép
Kép
Kép
mamacka

mamacka: megjegyeztem a babzsákjaidat. :D már régóta szeretnék,majd ha már megvan a babó akkor lehet hogy megkereslek az igényemmel... :lol: addig sajnos másra folyik ki a pénz a kezeink közül... :roll:

Kép

Kép
mezsó

Rendben!
Örülök hogy tetszik! :)
Amúgy én is régóta szerettem volna aztán végül nekiálltam varrni :lol: :lol: és tényleg baromi kényelmes!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Naná hogy tetszik! :) Én is azért szeretnék majd babzsákot,mert állatira kényelmesnek tartom!!! :D De lehet hogy nekem majd olyan extra-giga méretben kell,amilyennek te a madarasat írtad... :) No de ez még messze... :roll:

Kép

Kép
mezsó

Sziasztok, köszönöm az üdvözléseket :)
Mamacka, szerintem találkoztunk már a Barátság parkban, bár mi oda ritkábban jutunk el, inkább a közeli játszótérre járunk.
Én hordozásmániás kezdek lenni, szépek a hordozóid, de én kendős vagyok :lol: Ez olyasmi, amit csinálsz, mint a babaerszény, ugye? A karácsonyi vásárt az Iparművészetiben én is mindenkinek ajánlom, vásárlóként már régóta látogatjuk. Gyönyörű dolgok vannak.
Emi29, megnéztem a pocakos képedet, kb. az enyém is ekkora.
Üdv
Nuska+
nuska1

Sziasztok!

A fiammal már a 16.héten éreztem magzatmozgást :lol:

Most egy pár napja,egyre egyértelműbben érzem ennek a babácskának a jelzéseit is!

A baba pont egy héttel nagyobb mint a vonalzómon,meghát második gyerek,szóval így könnybb,ha az ember már tudja,hogy mit is kell érezni :wink: l

KépKép
KépKép
nicci

Nuska
Akkor legközelebb köszönj rám, vagy tegyél magadról képet! :)
Ez a hordozó olyan inkább mint a kendő csak egyszerűbb, nem kell a kötéssel bajlódni viszont így csak újszülöttnek fekvő és ebbe az ülő pozicióba lehet hordani a gyereket, de nekünk nagyon bevált még néha most is cipelem igaz már van vagy 12 kiló... és kezd nehéz lenni... Én is próbáltam a kendőt is de idegesített az a rengeteg anyag körülöttem nyáron különösen... ráadásul nekem macera volt a megkötés is...

Sajnos a vásárnak nem valami nagy reklámot csapnak pedig szerintem elég színvonalas...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka ez a babahordód mennyi? Nekem volt baby-bag-em, jó volt, csak nagyon drága, (több mint 10e ft) pedig lehet hogy kellene vmi ilyesmi, mert KAta elég rakoncátlan :)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Lányok!
Ma egész nap nagyon hányingerem van....... :?

Egyébként úgy néz ki, hogy hamarosan itthon maradok. Megbeszéljük ma este a férjemmel a dolgot. Max. nov végéig dolgozom, de lehet, hogy mire nov. elején megyek vissza a dokihoz, már fogom kérni a táppénzt....

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Sziasztok :!: En is vagyok, visszaolvastam az elmult 4 nap termeset. Orulok, hogy fogfajast es hanyingert leszamitva mindenki jol van :wink:

Kamilla :!: Nicci :!: Koszi a bejelentkezest :!:

Meli :!: Nuska1 :!: Udv kozottunk :!:

Csirkesz :!: Te mennyi idos terhes vagy :?: Vonalzo :?: A fokhagyma az jooooo :wink: En talaltam olyan kinai fokhagymat, ami egyben van, nem kell gerezdenkent pucolgatni :wink:

1Bambi :!: Orulok, hogy te is felbukkantal :!: Mi majdnem egyidosek vagyunk :wink: Agnes27tel es masokkal beszeltetek a vitaminokrol. En is Gravidat szedek, de csak azert, mert azt reklamoztak a patikaban. Egyebkent lehet abban valami, hogy a Czeizel nagy reklamot csinalt az Elevitnek. Mindenesetre a jod ugy tudom fontos a magzat pajzsmirigyenek, agyfejlodesenek, a D-vitamin pedig a kismamanak, foleg szoptataskor, mert az nagyon ki tud urulni. Tudom, sok orvos ellenzi a sok vitamint. En epp ezert ketnaponta szedem.

Emi29 :wink: a TV paprika most nekem sem jon annyira be, de egy jo lecsoert barmit megtennek :!:

Szosszenet :!: Plottyedt has kialakulasa ellen a legjobb a nemet FREI OL. Csak Ausztriaban es Nemetorszagban kaphato a patikakban. De az a lenyeg, hogy olajos legyen a keszitmeny. Egy par haloing ramegy, de megeri allitolag.

Zsuzsofi :!: Anyosod egy katasztrofa lehet. Ilyenrol en meg nem is hallottam, hogy a nagymami nem orul az unoka erkezesenek. Micsoda egy onzo bestia :twisted:

Szibi, holnapi UH-hoz drukk es utana vonalzot kerunk :wink:

Mezso, te orvos vagy?
katavirag

katavirág: Dehogy vagyok én orvos!! :lol: Miből gondoltad? :lol: Idén júniusban végeztem el a védőnő szakot Szegeden.Orvosnak bár nem vagyok orvos,de közvetve egészségügyis vagyok... :D Csak nem dolgozom még,mert nyelvvizsga gondjaim vannak,ami miatt nem kaphattam meg a diplomámat... :? Mostmár ha meg is kapom,se dolgozhatok...mert várandósan nem kellek az istennek se... :roll: Amúgy jelenleg ott tartok hogy egy szóbeli nyelvvizsgám már van,várom az írásbelim eredményét...

Kép

Kép
mezsó

[quote]v írta:árandósan nem kellek az Istennek se...

Nyugi neki kellessz! :wink:

...mamik itt láthattok rólunk fotókat, igaz 2007-esek még nincsenek fenn...
http://www.gportal.hu/portal/macka/

Kép
Kép
Kép
mamacka

Zsuzsófi
8500

Kép
Kép
Kép
mamacka

Szisztok!

Ma találkoztam egyik "kedves" ritkán látott ismerősömmel és már messziről így kezte:

"Óóó! Csak tán nem megint....Szegénykém! "

De az illetőtöl elviselem.

Majd az elébb ugrott haza ebédelni és mesélte, h Őt meg felhívta az illető és gratulál neki azzal, h: "Láttam, nyáron is dolgos Apuka voltál" :lol: :lol: :lol:

[quote]v írta:árandósan nem kellek az Istennek se...

Engem meg a napokban invitált meg a párom egyik kollégája egy randira és hozzátette, hogy :
"ugysem tud már semmi kárt okozni bennem" :lol:

Szépek a pociképek :D
Nekünk is van egy 11+3 napos
Kép

A 12 hetes azért nem publikus, mert aznap akkorára voltam fuvódva, hogy csak na... :roll:
Vendég

Itt lehet szép kismamaruhákat találni:
http://www.gportal.hu/portal/elenorkismamaruha/

Kép
Kép
Kép
mamacka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?