lei: én is örülök,hogy benéztél,és annak pedig mégjobban,hogy mint ahogyan azt írtad,sikerült túltenned magad a történteken.

Kívánom hogy mihamarabb kopogtasson be a gólya hozzátok,és akkor gyere gyorsan és meséld el az örömhírt nekünk is.
geni: örülök,hogy te is velem egy idős terhes vagy,és érzel te is "furcsa"dolgokat...

Ez annyira különleges még...

Sajnos én akkor nem érzem a mozgását ha a tenyeremet a pocimra teszem,de ez bizonyára azért van mert vastag a hasfalam,a súlyom miatt...

De ha nekem a súlyom miatt vastag a hasfalam,és a baba mozgását érzem,akkor nagy baba lehet már...ha a hasfalamon keresztül is megérzem...

Hát az eddigi csikizős érzés,ma már átment nálam is bugyborékolásba...inkább ahhoz tudnám hasonlítani már én is...akkor viszont ez már nagyon gyanús hogy a babuci...

És te emlékszel rá,hogy pontosan mikor érezted először?Mert elvileg a védőnőnél napra pontosan kellene tudni...

Én ha ez a babó mozgása,baromira nem tudom már mikor éreztem,mert nagyon sokáig oda se figyeltem rá...

csak amikor sokadjára jött ugyanaz az érzés...na akkor gondolkodtam el,hogy mi is ez,és azóta figyelem...
A bölcsességfogadhoz sok sok kitartást neked,biztos nem lesz semmi baj,ha eljársz rendszeresen tisztítatni.A gyulladáscsökkentő csíkról még nem is hallottam...

Az mi?Hogyan kell egy olyat használni??
Amúgy a fogproblémákat ne is mondd!!Én is fogdokihoz készülök már rég...Terhesség előtt se voltak szuper fogaim,de most kb.1 hete fáj 3 fogam is!!!Ráadásul tömött fogak...

Hjajjj...Mire vége a 9 hónapnak a végén tropára megy az összes...

Most homeós bogyót szedek rá,egészen jó,mellette homeós fogkrémet használok.