Bogaracska, gratula a jó eredményekhez! Bárcsak már én is ott tartanék..
Gyöngyi, én 14 hetes korig szedtem a Duphastont, azt mondta após ártani nem árt.. és inkább szedjem tovább, tuti ami fix..
nem lesz semmi baj abból ha tovább szeded. A fokozatosáot már írták a csajok a leállásnál..
Somaanya, nagyon örülök neki hogy már nem barnázol, Picúr kezdi kitölteni a helyét

ezek szerint szépen növekszik

Olasz kaja a kedvencem.. irigy irigy
Detti nagy gratula az államvizsgához? Minek lettél a tudora?
Heydie, köszi a táblát, remélme már csak gyarapodni fog a lsita!
Pechetek vot az idővel, most tényleg annyira vacak idő van.. ki mondaná meg hogy nyár van..
Reunion, gyönyörűek az ikreid, olyan jó ilyen UH-t is látni
Hát ha a dokid már most kétségeket ébreszt benned, nehéz hónapoknak nézel elébe. Keress olyan dokit aki pozitívan áll hozzád és nincsenek kétségei afelől hogy te is és ő is kezelni tudjátok a helyzetet... ha már most ilyeneket mond.. később kétségbeesésbe fog kergetni..
Engem apósom paráztatott ZSófival az előző vetélés miatt, hogy na majd jó lesz ha a 28 ik hétig ki tudom hordani, mert vega is vagyok meg el is vetéltem.. meg vérezgettem is
Őt sajna nem tudtam lecserélni.. és a dokim mindig megnyugtatott, de jó pár kellemetlen órát, és sírást okozott nekem. Aztán a 40+3- on szedték ki a gyereket

azért jól beolvastam neki egyszer már a vége fele. hogy vegye már észre magát mennyi baromságot mondott, erre ő hogy csak aggódott.. mondtam neki legközelebb csendbe csinálja..
Szó ami szó válassz olyan orvost aki pozitívan áll hozzád, hozzátok!
Henya, jobbulást.. nekem csak egyszer állt be a derekam pár éve.. becsípődött az ideg, párom helyrerántotta tudom milyen szar.. átkozott ülőmunka..