A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 januári kismamák

Hékás, hm nehéz kérdés, milyen gatyát vettem.. hát izé... hosszú szárú, a vászonál kicsit talán erősebb anyag de foglamam sincs mi :roll: nem tipikusan nyári, inkább hűvösebb nyári napokra való, meg a légkondis irodába.. a barátnőmtől kaptam három nyári len vászon nadrágot, úgyhogy ezekkel már elleszek szeptemberig :)
a pocakja gumival állítható és a csípő felett pamut passzé van rajta, mint a legtöbb kismamagatyán
Szerintem jó ha gumival lehet szorosabbra húzni illetve kiengedni, mert főleg az eljén azért még lötyögne.. a passzé rész..
bár most megettem fél kiló cseresznyét, most tuti kitölteném :lol:

nem pizzát ettem.. kollégáim hoztak kaját a canteenból... :cry: és most még jobban kívánom a pizzát!!!

ez az övelterelő szerintem nagyon jó, neekm is van, én még a szülés előtti nap is vezettem vele, tök kényelmes, és biztonságos!!!

na jó befogtam végre :)
pici76

Pici: ügyes vagy a nadrággal :)
Dytt: Párizst is szeretjük :) régen Kanada volt a kedvenc

Olyan éhes lettem most.. és palacsintát is ennék...

Kép
Kép
alma26

Pici: ez az első 9 hónap nagyon jól hangzik. Én is ilyen nyugis babát szeretnék!

Kima: asszem a 10-12 kiló, amit meghatároznak mint átlagos hízást. Mondjuk többet nem is nagyon szeretnék, persze nem fogom magam sanyargatni, ha 20 kilót hízok, hát annyit. De azért nem árt, ha valaki leállít ha mondjuk elkezdem magam hülyeségekkel tömni. :oops: A férjemre sajnos ilyenekben nem számíthatok Mondjuk nem túl következetes: a reggeli bögre kakómról le akar tiltani, merthogy tele van cukorral, viszont este 10kor tömné belém a vacsorát, meg hoz nekem csokit... :shock:

Annyit beszéltek már a nacikról, hogy legszívesebben én is mennék vásárolni, de csak kibírom még 3 hétig! Az Eleonor kismamaruhák elég szimpik voltak, és még közel is vannak, úgyhogy azt hiszem, első körben oda veszem majd az irányt!

A biztonsági öv terelő tényleg jó – mondják már tapasztalt anyukák, én majd abban bízom, hogy egyik barátnőmtől kapok kölcsön és nem kell horror árakat fizetni érte, végülis csak pár hónapig használja az ember (aztán megint pár, aztán megint pár, azt...ja nem, 3nál megállunk!).

Én totál kivagyok azon, hogy mennyire szemtelenül drágák a kismama/kisbaba cuccok! Főleg itt Magyarországon. Mivel ma nem volt nagy ihletem a munkához, kicsit szörfözgettem a neten babakocsi ügyben, és angliában kb 30%al olcsóbbak a babakocsik. Egy barátnőm mondta h van valami csomagküldő, akik 20kg-ig 20 fontért hoznak magyarországra cuccost, asszem hogy összeírom a listát a kintieknek, és sok mindent onnan fogok beszerezni, amit újat szeretnék. Aztán ősztől meg elkezdem járni majd a bababörzéket is!

Ja, és Párizst én is imádom, nem véletlenül Las Vegasban a Paris hotelben szálltunk meg :wink:

Kép
szerencsemák

LÁnyok !

Nem ettem semmit, gyorsan elaludtam.Szerencsére már nem tör rám olyan gyakran mint az elején az éhség. Hirtelen jött, és azonnal elkezdett fájni a gyomrom.Most már vigyázok hogy mindig egyek valamit. Volt egy éjszaka amikor annyira elkezdett fájni hogy ennem kellett.Szóval ez az amikor azt mondják kívánós vagy és éjszaka eszel?Én ilyenkor nem kívántam a kaját hanem egyszerüen muszáj volt enni mert fájt a gyomrom.
De éjszaka már szinte alig van.....

Hasam nő.....Munkahelyen egyik pasi kiszúrta.... :D De nem mondtam semmit csak mosolyogtam :D Ügyes okos vagyok nem? :D :D

fikuszka! hallottam a Barna doktorról csak jókat.Meg a Bálintokról tudjátok biztosan.Én mégis egy másikhoz jelentkeztem be 24-re Balogh Tibor már írtam .Róla is jókat hallani
kriszti1976

Sziasztok!

Szerencsére nekem teljesn elmúltak a rosszullétek és az émelygés, remélem ez nem csak átmeneti :lol:
Ma voltam a dokinál, olyan gyorsan nő a kisbabám, a hétfői 12. hetesen 53mm volt ma 4 nappal később 65mm. :shock:

Ja a legjobb hír ma, hogy megjött a kombinált teszt eredményem és szerencsére negatív, vagyis a Down-kór és az Edwards-kór kizárható :lol: Olyan boldog vagyok, nagy kő esett le a szívemről! :P :P :P

Most megkaptam a beutalót az Afp vizsgálatra, egy újabb idegeskedés, mikor lesz ennek vége? :roll:

Kép
Kép
bogaracska

Na, megjöttem a vásárlásból. Sikerült tök jó nadrágot vennem nekem is :lol: Bogaracska, köszi a tippet, a Mangoban sikerült nyári, gumis aljú, lenvászon térdgatyát vennem. Ráadásul 5.000 alatt volt :lol: :lol: :lol: Farmert nem kaptam. Az Arénában voltak nagyon jók a C&A-ban, de ami tetszett, nem volt a méretemben. 34, 36, 44. Közöttük semmi :twisted:

Macianyu, lassan ideje megtanulni palacsintát sütni :wink: Kétgyermekes anyukaként... állandóan ezért fognak nyúzni :lol:

Mi sem vagyunk nagy tévézősök, de Marcinak bizony bekapcsolom. Ha nem akar enni, Boogie Beebies nézés közben simán lemegy egy tál főzelék :wink: Meg amíg nézi, én is nyugodtan meg tudok ebédelni :lol:

Pici, én is szeretem, ha gumis a dereka a kismama nadrágnak. Volt Marcival egy nagyon jó nyári, lenvászon nadrág, de nem gumis volt. Mivel júniusban szültem, képzelheted, hogy kitágult. Most nem is tudom hordani...

Nekem nem volt övterelőm, és mégis vezettem az utolsó napokban is :? Most is így tervezem, ha az ónos eső nem szól közbe :wink:

Kriszta, ha nem mondtál semmit, csak mosolyogtál, akkor azzal elárultad magad :lol: :lol: :lol:

Bogaracska, de jó hír!!! És igen, most már rettentő ütemben nőnek! De hát ez a dolguk, nem? :wink:

Brigi

Kép

Kép
hékás

NAgyon jó híreket hoztál Bogaracska reméljük ezután is csak ilyeneket kapunk!!!! Mindekitől :)

Móni
KépKép
reunion

Az ikreknél létezik olyan teszt ami nagy valószínűséggel megmond bármit is?
Azt tudom, hogy az AFP tök más értékeket ad mert sokat mértem de nincs más megoldás? Azért nyugodtabb lennék én is ha nem csak az UH alapján mondanák meg

Móni
KépKép
reunion

Sziasztok Lányok!

Most én írok olyan sorokat, amiket nem szerettem volna se íri, se olvasni, de nem vagyok Mindeható, így nem tudom az eseményeket befolyásolni. Tegnap elkezdtem barnázni, ma pedig már a méhszáj is kinyílt. A babának nem volt már szívhangja, nem mozgott, így ma túlestem a műszeres befejezésen is. Amilyen véletlen volt, olyan váratlan a távozás. Az oka vírusfertőzés. Amikor a fiam tüdőgyulladást kapott, akkor én is rosszul voltam egy napig, és pont akkor, amikor a fejlődési fázisában ez bekavart. Soha nem voltam drámai színásznő és nem tudtam megfelelő módon távozni, most sem fogok tudni, csak sírva. Vigyázzatok magatokra. Kerüljetek minden olyan szitut, ami rátok nézve veszélyes, mert az a babára is az. Akinek feküdnie kell, az szigorúan pihenjen, és ne pattogjon! Jó volt itt lenni köztetek, és szeretettel fogok visszagondolni rátok! Egészséges, probléma mentes babavárást és babákat!

Puszi, és nagy ölelés mindenkinek, Kata
Vendég

Véletlenke: blogodat kb fél órája most olvastam, megrázott nagyon. Itt sem szeretnék többet írni, minthogy nagyon sajnálom. Tiszta szívemből kívánok Neked sok erőt mostanra! Remélem, azért találkozunk még itt valamikor a jövőben!!!

Bogaracska: Erről a kombi tesztről tudsz nekem valami bővebbet mondani? Vagy egy linket küldeni, ahol olvashatok róla? Nekem a védőnő vmi olyasmit mondott hogy nem mindenhol csinálják (nekem Istenhegyi magánklinikát ajánlotta) és kb 30e ft, viszont aránylag sok mindent kiszűr. (nem utolsó sorban grat az eredményhez!!!)

Ha bárki másnak lenne infoja erről a tesztről, megköszönném! Jó volna tudni a részleteket.

Üdv:

szcsm

Kép
szerencsemák

JAj Véletlenke annyira szomorú vagyok :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Nem tudok mit írni......
kriszti1976

Szerencsemák!

Én is az Isteenhgyi klinikára jelentkeztem be.NEkem is barátnőm ajánlotta.28.000-Ft ultrahang és kombinált teszthez vérvétel.A betöltött 12.hét után csinálják.Adnak az ultrahanghoz egy CD-t vagy DVD-t is.
kriszti1976

Szerencsemák: ha jól tudom, biznyos kórházakban ingyen is elvégzik. Imhol a link: http://hvg.hu/egeszseg/20080923_down_kor_szures.aspx

Véletlenke: sajnálom a dolgot. :cry: Próbálj erőt merteni a kisfiadból és a kisfiadnak. Hisz' ti ketten már vagytok egymásnak, és ez több, mint amit sokan remélhetnek. De tudom, hogy erre most nehéz gondolni. Remélem jövőre ismét bekopogtat hozzátok a gólya.

m.

macianyu

Véletlenke, nagyon sajnálom :-( Olvastam a blogodat és nagyon szurkoltam!

Kép
Kép
alma26

Bogaracska: gratulálok!!! nagyon jó hírek!!

Kép
Kép
alma26

veletlenke
Nagyon sajnálom..nem tudom mit írhatnék..nagyon nagyon sajnálom..ez nem igazság... :(

Kép
dytt

Veletlenke!
Hatalmas ölelést küldök neked! Nem tudok mit írni :cry: :cry:

Kima
Kép
Kép
kima75

Véletlenke Nagyon sajnálom

Móni
KépKép
reunion

Annyira ledöbbentett a hír, annyira bíztam az ellenkezőjében :cry: Nem is tudok, most másról írni, ne haragudjatok, de nagyon érzékenyen érintett egy általam nagyon kedvelt kismama búcsúzása :cry:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Véletlenke!

Nagyon sajnálom.... :cry:

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Sziasztok !

Engedjétek meg, hogy kicsit reklámozzam a családi vállalkozásunk keretében megalapított Tárnoky Fodrásziskolát, melynek 12 hónapos OKJ tanfolyamára szeretettel várunk minden jelentkezőt.

Az év tanulója 100.000 forint jutalomban részesül !

Tárnoky László minden idők legeredményesebb magyar fodrászmestere, számtalan nemzetközi és magyar verseny nyertese. A Magyar Állam által fodrászként elsőként a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztjével kitüntetett szakembere több évtizedes oktatói múlttal a mai élvonalbeli sztárfodrászok
( Hajas László,Gellei András, Zsidró Tamás ) generációinak kinevelése után saját fodrász akadémiát alapított Tárnoky Fodrásziskola néven.

Vidékieknek elméleti oktatás távoktatásos rendszerben is.

www.tarnokyfodrasziskola.hu Kép
Vendég

Sziasztok lányok!
Véletlenke nagyon nagyon sajnálom kitartás!!! :cry: :cry: :c
Most kiderült hogy 12 hetes/ és nem 10/vagyok megcsinálták a genetikai uh-got. minden rendben volt hála...a kombinált tesztet is elvégezték 3 hét múlva lesz kész.
Szed valaki duphastont?Mert 12 hétig kell szedni ezt még a doki mondta de most hogy 12 hetes vagyok abba hagyjam?Sajnos dokihoz 2 hét mulva megyek az uh-gon meg nem kérdeztem.Tud valaki tanácsot adni?
gyöngyi-30

Sziasztok!

Először is köszönöm mindenkinek az együttérzést a nagypapám miatt. Sokat jelentett.

Véletlenke nagyon sajnálom a történteket :cry: :cry: :cry: Vigyázz magadra és a csodás kisfiadra!

Szebb napokat mindenkinek :?

Mariann

Kép
arian78

Véletlenke
:cry: :cry: :cry:

Gyöngyi
Én Utrogestant használok, de azt is a 12. héten kell abbahagyni, fokozatosan csökkentve a napi adagot. (abból nagy baj nem lesz, ha pár nappal tovább kapod)
Vendég

Az urogestant felírta nekem is úgy hogy nem is barnáztam meg véreztem,!Öt dobozzal írt fel majdnem 9000-Ft volt.De abbahagytam két doboz után mivel amiért felírta az nekem nem volt....Nem is bízom benne, más dokit keresek...
kriszti1976

Véletlenke olvastam és írtam a blogodba: Nagyon megrázott minket (apuka jelölt is olvasta ma kívételesen, mert pont itt ült velem). Nagyon sajnáljuk. Sok erőt!!! Bármiben tudunk segíteni csak írj!! :roll: :(

Államvizsga túlélve! :shock: Reggel 7-től este fél nyolcig bent voltam. (írásbeli + szóbeli). Reggel, mivel a stressztől mindenkit meg akartam ajándékozni egy kupaccal, így elmondtam pár embernek, akik rögtön nagyon rugalmasan közölték, hogy áááá rosszul csinálom, feszülős ruhában kellett volna jönnöm, has kitol stb. :D Veszélyesek!!! :lol:
A lényeg, hogy: 5, 5, 4, így a végeredmény ötös. :) Nagyon örülök. Most jó hosszú időre elég volt az egyetemekből (ez volt a második). Kicsi manóra koncentrálunk teljes erővel. Próbálok most már tényleg keveset stresszelni. Hétfőn még lesz egy menetem a főnökkel, de remélhetőleg megoldjuk és akkor a felhők eloszlani látszanak. :) Köszönöm a sok drukkot! Gondoltam rátok! :D Biztos az segített abban, hogy jó tételt húztam.

Üdv az újaknak!!! Én teljesen megfeledkeztem a táblázatról :oops:, de küldöm az adatokat én is.

Nick: detti_
név: Detti
mama szül.: 1984.06.12.
lakhely: Majosháza
első poz. teszt: 2009.05.23.
kórház: Szt. János
baba: Boglárka/Rudolf
szülés várható: 2010.01.22., de a doki még nem mondott semmit, az utolsó menstr. alapján számoltam ki. :roll:
baba legyél: egészséges

Folyamatosan olvasok vissza, de még nem értem a végére. Igyekszem, ahogy hazaértünk a vendégségből.
Jó pihit mindenkinek a hétvégére!
tesó: nincs 8)

Kép
detti_

Gyöngyi!
Ha tovább szeded a duphastont nincs baj. Ha eddig 2#1 volt az adagod, akkor kezd el most 1X1 adagba szedni, de semmiképpen ne hagyd abba csak úgy. A dokid is felhívhatod ha gondolod, az a tuti, de azért nem szabad abbahagyni hirtelen, mert leeshet a progi szinted és vetélést okozhat. Ezért kell a fokozatosság.

Kima
Kép
Kép
kima75

Sziasztok!
Köszönöm a segítséget!Én is úgy gondoltam hogy 1 szemet szedek.Meddig szedjek egyet? Még 2 heti adagom van, ha egy hétig szedem az elég nem?De megpróbálom a dokit megkérdezni.
Most hogy más hetet állapított meg a doki így átcsúsztam decemberre,de itt maradok mert szerintem akkor is januári lesz,és nagyon jó ez a csapat!!! :lol:
Mindenkinek szép napot!
gyöngyi-30

Gyöngyi!
Szerintem is nyugodtan maradhatsz. Úgyis szerintem többen is deemberben fogunk/fognak szülni :wink: :lol: :lol: Azért jó, hogy hirtelen ugrottál 2 hetet, kevesebb a stressz az első 12 héten :wink: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!

Véletlenke: Nagyon sajnálom a történteket! :cry:

Detti: ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓriási gratula az államvizsgához! Minden tiszteletem a tiéd! Milyen dilpomával lettél gazdagabb?

Nóra: Sajnálom, hogy az Amreinnel rossz tapasztalataid voltak. Nekünk ő kvázi családi barát, de remélem nem kizárólag emiatt bánik velem rendesen hanem minden betegnek hasonló törődés jár. :wink: Nekem sokat jelent, hogy bármikor hívhatom, készségesen válaszol minden kérdésemre és ha baj van ott van azonnal. Szóval nekünk bevált, de nem vagyunk egyformák! :wink:

Mindenki: köszönöm a tippeket a C vitaminnal, mint vérzéscsillapítóval kapcsolatban, de én kezdetek óta mióta barnázok napi 3x2 Rutascorbint szedek, szóval abban nincs hiány. :D Egyébként mára megszűnt a barnázás, ez az első nap, hogy nincs semmi. Remélem odabent is alakulnak a dolgok.

Ma engedélyeztem magamnak egy kis kimenőt és elmentünk ebédelni a Vapiano-ba. Csajok! Aki szereti az olasz kajákat és teheti látogasson el egyszer oda, mert valami isteni a főztjük! A Petőfi S. u-ban van az V. kerületben.

Most pedig folytatom a fekvést, nektek további szép vasárnapot!

J.

Kép

Kép
somaanya

Jaj Gyöngyi!
Neked szerettem volna még írni, hogy én szedek Duphastont napi 3x2-t. Szerintem is előbb adagot csökkents és aztán állj csak le vele teljesen.

J.

Kép

Kép
somaanya

Nekem nem szabad elmenni pár napra, mer ha visszajövök, akkor mindig ilyen borzasztó dolgok vannak...

Véletlenke - nem tudok mit mondani...ami tuti, h mi is szeretettel fogunk visszagondolni rád, én legalábbis nagyon biztos, és nem szeretném, ha teljesen eltűnnél, mesélj majd néha, amikor már könnyebb, h mi van veled. Hatalmas ölelés!!! Potyognak a könnyeim...

Bubciles: júl. 29.
Kép
heydie

Alma - üdv itt, gratula :)

És akkor most visszaolvasok...
Azért nem voltam, mert haza kellett mennünk pár napra, tudjátok, írtam, h feltörték a kocsit és elvitték a szüleim iratait, és volt olyan, amit otthon kellett intézniük. Jó volt kicsit otthon lenni. Ma délelőtt értünk haza, tegnap este benéztünk a Múzeumok éjszakájára, jó volt :) idő ugyanolyan pocsék mint itt... :D pedig reméltem h hátha felmelegszünk kicsit.

Kép
heydie

Detti – minden elismerésem az államvizsgához, örülök h tól vagy rajta! Sikerült kismamacuccost venni?
De jó nektek, h ilyen simán ment a bejelentés, és így örült az összes leendő nagyszülő... :)
Adatokat köszi :)

Erről jut eszembe, természetesen ebben a néhány napban meglátogattuk a párom szüleit is, és elmondtuk nekik a nagy hírt. Hát...leendő anyósom részéről nem számítottam örömkönnyekre, meg semmi hasonlóra sem, de azért arra sem, h fapofával megkérdezi h miért? Hát kösz...sokáig semmi baja nem volt velem, aztán betett neki h a párom kiköltözött velünk. Most még azt remélem, h a fennmaradó idő alatt megenyhül, vagy h ha esetleg nem, akkor majd amikor meglátja a babát.

Uxi – szuper hogy te jobban vagy, pihizz is még!

Nóra – üdv itt, köszi az adatokat, táblába betettelek :) gratulálok a babához! Ilyen történeteket olvasva én is elhiszem, h bizony tényleg vannak még csodák...a nemlétező rosszulléteid miatt tényleg szerencsés vagy, kicsit irigyellek is ;)

Mariann – nagyon sajnálom a nagypapádat... :(

Alma – köszi az adatokat! Tőled is kérdezem (Somaanya, köszi, hozzád betettem), nem adod meg a pontos születési dátumot? Azért lett így kitalálva, h tudjuk, kit mikor kell felköszönteni :)

Bogaracska – tényleg szuper hírek, gratula :)

Kép
heydie

Somaanya, de jóóóó. Akkor tessék még pihenni, pihenni, és pihenni :wink:

Heydie, fura lehet ilyen anyóssal. Enyém anyós a másik véglet. Már sírba visz néha a sok aggódásával és a szeretetével. Persze inkább ő, mint a Tiéd :wink: :lol:

Én ma letudtam a kismama-kollekciót :lol: mivel égen-földön nem találtuk a kismama-farmeremet, felhívtam anyut, kutasson otthon is, hátha hazavittem, de ő sem találta. Úgyhogy ma elmentem venni, és sikerült is olcsón jót venni :lol: Szóval téli-nyári letudva. Remélem a lábam nem fog annyira vizesedni, hogy nem fogok tudni cipőt felvenni. Meg hát még a kabát lesz kérdéses... De az még messze van :wink:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Brigi - tökjó h bevásároltál, úgy mennék már nézelődni én is :D 29.-én lesz a 12. heti UH, ha minden rendben lesz, akkor tutira veszek már vmi apróságot, egy plüsst, egy kiscipőt vagy egy nemtudmmit :D

Tábla...egyre hosszabb :) (csak bár ne kéne néha sorokat kiszedni... :()
Kép

Kép
heydie

Véletlenke!
Nem tudok mit írni, erre nincsennek szavak!
Nagy ölelést küldök és remélem pár hónap múlva jelentkezel, hogy újra boldog kismami vagy!

Gyöngyi!
Én is Utrogestan-t használok, de szerintem se hagyd abba, hanem fokozatosan csökkentsd az adagot. Én most napi 3x1 használok és nekem úgy mondta a doki, hogy a betöltött 10. héttől legyen napi 2x1 (reggel és este) 1 hétig, majd a 11. héttől pedig 1x1 és a 12. héttől pedig abba lehet hagyni (már nagyon várom :lol: )

Kép
akire79

Akire, el is hiszem, hogy várod. Én is várom a holnapot, akkor töltöm a 12-t :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!

Véletlenke, nagyon sajnálom a történteket... Én is sokat gondolkozom rajta, ha rosszat ad a sors, hogy miért teszi, de még nem jöttem rá sajnos... :cry: Talán az előző életünk túl jó volt?.... :cry:
melike30
Győr

Sziasztok!
Na most értem haza én is!
Pénteken megvolt a doki 11-re haza is értem. Minden rendben volt hála Istennek
24 mm-esek, és nagyon édesek, mozgolódtak

"biztos mérgelődnek h mi ott kukucskálunk"

megkaptam a beutalókat holnap megint szivacs lesz a vénám, meg persze hallgathatom a sok kiváncsiskodó kérdést a laborban
engem is elküldtek a genetikai tanácsadóba a gyógyszerem miatt,

nagyon rámijesztett a doki, szinte olyan érzésem volt mintha azt sugallná gondolkodjam el rajta, h akarom-e ezeket a babákat..... hát ez nem is kérdés +++++++++vagyok

persze mostmár tudom miért kellett volna inkább az Istvánba mennem a neurológus által ajánlott nőgyogyihoz, mert ők már ezer epilepsziás szülésen túl vannak és nem aggódják túl ezt a dolgot

persze még válthatok
7ahogy elnézem a táblát lehet h az elsők között leszek túl a szülésen??? decembert is emlegetett a doki

Küldöm a képet de nem lett túl jó

Kép

Móni
KépKép
reunion

Sziasztok!
Remélem mindenki jól van!!!
Nagyon sokat írtatok az elmúlt napokban, nem tudtam még visszaolvasni. De majd pótolom.
Az elmúlt 5napot senkinek sem kívánom... Nyomtam az ágyat, nem bírtam felkelni. Kétszer vitt a párom ügyeletre, a dokik szerinti diagnózis: lumbágó-isiásszal. Nem tudtam se állni, sem ülni. :( :( :(
Persze gyógyszert nem tudtak adni a baba miatt. szóval ez a pár nap maga volt a pokol....
Ma reggel már úgyahogy le tudtam ülni a gép elé....

Kép

Kép
henya75

Detti!
Gratulálok az államvizsgádhoz és különösképpen a nagyszerű eredményhez!

Union!
Miért nem váltasz? Ha a dokid már most ennyire fél a szülésedtől, illetve ilyeneket mond, mit fog csinálni szüléskor? Elvileg neked nem császár lenne? A dokidat én nem értem igazán. Azért az epilepsziával még lehet szülni, csak oda kell figyelni....Egészségileg jómagam is egy komplikált kismama vagyok. Marcival sem volt sem a terhesség vége, sem a szülés egy egyszerű menet, de a dokim egy pillanatra sem éreztette velem, hogy nincs felkészülve vagy, hogy esetleg ne vállaljam a babát.

Henya !
Jobbulást a derekadnak.

Túléltük a hétvégét. Szombaton és vasárnap is elutaztunk versenyre a kutyákkal (nyertünk :lol: :lol: ). Persze Marci is jött velünk. Mind a két nap úgy elfáradt, hogy este 8-kor símán beverte a szunyát. Pedig ilyet ritkán szokott :D :D

Kima
Kép
Kép
kima75

Véletlenke- Nagyon sajnálom ami történt :cry:

Kép
Kép
bogaracska

A hétvégén nem voltam gép közelben, sokat írtatok :D
Az esküvő és a lakodalom nagyon jól sikerült Pécsett, de az utazás elég hosszú volt Nekem :o
Nagyon sokat táncoltam, néha sajnos elfeledkeztem magamról, és volt egy pillanat mikor megijedtem, mert nagyon elkezdett fájni a hasam :( De úgy néz ki nem lett semmi baj :)
Hát igen hozzá kell még szokni az új állapothoz, se alkohol se ugrálás a táncparketten :? Na jó azért néhány korty vörösbor lecsúszott :?
szerencsemak- www.downszures.hu, www.sejtbank.hu :)

Kép
Kép
bogaracska

Sziasztok!

Henya jobbulást, pihenj sokat! :)

Reunion gratulálok a bábákhoz, nagyon édesek. Szerintem is halgasd meg az ajánlott orvost és ha jobb a véleményed róla akkor még nyugodtan válthatsz.

Detti gratulálok az újabb diplomához!

Somaanya de jó hogy múlik a barnázás! :D Drukk, drukk :D

Heydie ne foglalkozz az anyóssal, majd csak megjön az esze... :wink:

Úgy utálom az ilyen ronda időt, főleg nyáron utálatos!! :evil: :evil:

Mindenki vigyázzon magára!

Mariann

Kép
arian78

Véletlenke én is ovastam a blogod, végtelenül sajnálom.
Ha tényleg folytatod az írást ezután is fogom olvasni.
Minden jót kívánok neked és jövőre egy gyönyörű kisbabát!
pici76

gyöngyi- most látom, hogy Te is decemberre csúsztál át mint én, és majdnem egy napra leszünk kiírva :lol: Juhéé nem én vagyok az egyedüli decemberben, de azért remélem nem szilveszterkor szülünk :D

Kép
Kép
bogaracska

Bogaracska, gratula a jó eredményekhez! Bárcsak már én is ott tartanék..

Gyöngyi, én 14 hetes korig szedtem a Duphastont, azt mondta após ártani nem árt.. és inkább szedjem tovább, tuti ami fix..
nem lesz semmi baj abból ha tovább szeded. A fokozatosáot már írták a csajok a leállásnál..

Somaanya, nagyon örülök neki hogy már nem barnázol, Picúr kezdi kitölteni a helyét :) ezek szerint szépen növekszik :D Olasz kaja a kedvencem.. irigy irigy :wink:

Detti nagy gratula az államvizsgához? Minek lettél a tudora?

Heydie, köszi a táblát, remélme már csak gyarapodni fog a lsita!
Pechetek vot az idővel, most tényleg annyira vacak idő van.. ki mondaná meg hogy nyár van..

Reunion, gyönyörűek az ikreid, olyan jó ilyen UH-t is látni :)
Hát ha a dokid már most kétségeket ébreszt benned, nehéz hónapoknak nézel elébe. Keress olyan dokit aki pozitívan áll hozzád és nincsenek kétségei afelől hogy te is és ő is kezelni tudjátok a helyzetet... ha már most ilyeneket mond.. később kétségbeesésbe fog kergetni..
Engem apósom paráztatott ZSófival az előző vetélés miatt, hogy na majd jó lesz ha a 28 ik hétig ki tudom hordani, mert vega is vagyok meg el is vetéltem.. meg vérezgettem is
Őt sajna nem tudtam lecserélni.. és a dokim mindig megnyugtatott, de jó pár kellemetlen órát, és sírást okozott nekem. Aztán a 40+3- on szedték ki a gyereket :D azért jól beolvastam neki egyszer már a vége fele. hogy vegye már észre magát mennyi baromságot mondott, erre ő hogy csak aggódott.. mondtam neki legközelebb csendbe csinálja..
Szó ami szó válassz olyan orvost aki pozitívan áll hozzád, hozzátok!

Henya, jobbulást.. nekem csak egyszer állt be a derekam pár éve.. becsípődött az ideg, párom helyrerántotta tudom milyen szar.. átkozott ülőmunka..
pici76

heydie, unkoatesóméknál a csaj elköltözött otthonról amikor terhse lett az unokatesómékhoz, mert a szülei nem akarták hogy tőle szüljön gyereket.. aztán amikor megszületett úgy könyörögték vissza magukat, és azóta is szent a béke, és imádják a "Picúrt", aki azóta már iskolás, és a kistesóját is imádják :D
pici76

Sziasztok lányok!
Pici köszi a segítséget ugyse tudom megkérdezni a dr-nőt.
Most már nyugodt vagyok sokan adtatok tanácsot köszi mindenkinek!
Bogaracska hát én is remélem hogy nem szilveszterkor szülünk,milyen jó egy nap különbséggel egy idősek vagyunk.De nekem ez már a 3-ik időpontom nagyon kíváncsi leszek mikor lesz meg a végén.
Szerintetek mikor látszik a neme az uh-gon?A 4d-re mikor érdemes először menni?
gyöngyi-30

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?