A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 októberi babák

Szép napot mindenkinek!

Hogy viselitek a hőséget? Mi még jáccira se megyünk le mert meg lehet kukulni, olyan jo ita hűs szobába heverészni :-D Ilyenkor lenne jo a kertes ház :D Na mindegy ezt osztották :-D Megy valaki nyaralni mostanában? Vizpart vagy ilyesmi?
Meg ma eléggé elfáratam mert annyi ruhát kiszanáltam. Dőltek ki a szekrényből még olyanok is amik előző terhesség előtt 60 kg-san voltak jok :oops: De van itt egy kétgyerekes anyuka a lányának jo egy csomo felsőm. Nagyon szegények mert egyedül neveli őket odadom amit tudok nekik.

Cherryke: kovi ubi :-D Épp ma tettem el. Miota hozott nekem valaki meg vagyok érte veszve. Pedig attikánál semmi uborka!!
Akkor hasonlitunk benne hogy te is olyan anyamadár vagy :-) Szeretem énis őket utak inditani utána meg tenni venni. Annak idején mikor még párom más cégénél és nem a sajátjánál dolgozott hajnalba ment mindig :-(

Kri: szoc pol nélkül nagyon nehéz tényleg erről már beszéltünk is azthiszem. De remélem sikerül megvennetek amit szeretnétek. Tényleg hogy áll a házügy? Brigi majd leszokik erről előbb utóbb. Biztos akkor már az elején igy kezdhettétek vele. Na ezzel nem azt akarom mondani hogy el lenne rontva, ez csak szokás kérdése és nincs ezzel semmi baj. Mi pl ha Attika odamászik éjjel visszarakom és fel se kel :-) Most kényelmetlen hármunknak az ágy. Reggel persze megengedem a lustizást minálunk.

Kfmares: Gratula a kis tökihez!!!! :-D Na és milyen volt? Kép lesz ? :-D hát tényleg nem vagy semmi édesség terén, de látom most rákattantál a sosra. Jo neked hogy azt ehetsz még mostis amit szeretnél anélkül hogy bármi sok suly maradna rajtad. Bár most énse vagyok ellene semmi jonak pedig nekem aztán téényleg nem szabadna. Mindegy most a baba meg a mama az első :-D

Mók: építkezéshez gratulálok, de nagyon vigyázz magadra! Ne nagyon vedd ki ebből most a részed :-D Te csak nézd a fejleményeket ! :-)

Csajok többiek merre jártok? Mizu?

Holnap megyek 4D-re drukkoljatok légyszi minden ok legyen, és megbizonyosodhassunk hogy kiscsajszi :-) Majd megprobálok képet tenni ha sikerül a felvétel rendesen. Kri, lehet majd megkérlek segits :-)

Na menek jok legyetek majd benézek

dinuci01

Reggel korán kinyitom az ajtót, hogy a hüsi bejöjjön. Az ablakot este nyitom ki, és a redőnyt is akkor húzzuk fel. Úgy alszunk, a hajnali légmozgás nagyon jó :) A nagyszoba déli fekvésű, ott már 9 körül csukom be az ablakot és a redőnyt is leengedem. A kisszobába du 4 körül teszem ugyanezt.
A kertbe is csak du tudok kiülni, árnyékba volt 30 fok. Kutyus mindig talál magának valami csepp árnyékot, mindig oda fekszik.

Szocpolt mi sem kapnánk. Úgy tudom életkorhoz van kötve. Mondjuk mi nem vagyunk házasok, de ha azon múlna igent mondanék :D

Kriszta
Kép
cherryke

Mares,
gratula a kisfiúhoz. Tudsz majd feltenni képet is?:lol:

Dinuci,
remélem látjátok holnap hogy kiscsaj! :lol:

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Sziasztok!
Én is itt vagyok. Bocsánat hogy így eltüntem. Csak kicsit össze kellett szednem magam.Nekünk sem jött könnyen össze Bébibogyika, és minden marhaságon aggódom.Múlt héten voltam dokinál, nekem azt mondta, hogy megrövidült a méhszáj vagy mi, és sokat keményedik a hasam, sok magne B6-ot kell szednem. Meg nekem is kell használni a kliont. Bár már biztos későn írom, de ige ez ilyen, gondolom jobban kihozza a fertőzést, aztán meggyógyítja a tabletta.Bogyika jól van , és sokat mocorog. Amúgy vicces a babóca kicsit szégyenlős, egy pillanatra látta is a doki a kukacát, nekük már nem mutatta.
Már alig vártam a meleget, erre tegap nagyon rosszul viseltem, kicsit beöltöztem. Ma már sokkal jobban érztem magam.
Na ez a ruha dolog, kicsit mérges is vagyok emiatt. Vettem kismama gatyókat a nyárra kb 1 hónapja, tökre örültem, hogy ezzel nem lesz gondom, ja persze. Hát ma felpróbáltam őket, naná, hogy minden kicsi. Nem vagyok szoknya párti, de úgy néz ki, hogy meg kell szeretnem, van 1-2 szoknya ami még jó rám (legalább ennyi). Szóval így jártam. Amúgy én angol használt ruhaboltban keresgélek rucikat, szerintem érdemes ott körülnézni, elég jó áron lehet kapni, én még kismamagatyót is találtam (azt hűvös időben tudom csak felvenni).
Hát a név dolog, elég necces, már írtunk pár nevet a listára, remélem meg tudunk egyezni mi is a bébi születése előtt. Csak azon izgulok. Mi van ha meg van a név és nem is illik hozzá? Na biztos ez hülyén hangzik, de emiatt is izgulok.
Én is festetem a hajam, bár mióta babót várom, azóta ritkábban járok fodrászhoz, viszont van valami bio hajfesték, amiben gyógynövények is vannak, amúgy nem rossz, szépen befogta a hajam, és tartósnak tűnik. Ha érdekel valakit megkérdezhetem a hajfesték nevét.
A kajcsival kapcsoltban én azt eszem amit kívánok. Szerintem a test tudja mi kell neki. Bár most nagyon rákttatntam a gyümölcs, zöldségre. Jó, hogy egyre több gyümölcs kaható. Most állandóan cseresznyét ennék éjjel- nappal :)
Remélem semmit nem hagytam ki :)
gira06

Sziasztok!
Én is itt vagyok. Bocsánat hogy így eltüntem. Csak kicsit össze kellett szednem magam.Nekünk sem jött könnyen össze Bébibogyika, és minden marhaságon aggódom.Múlt héten voltam dokinál, nekem azt mondta, hogy megrövidült a méhszáj vagy mi, és sokat keményedik a hasam, sok magne B6-ot kell szednem. Meg nekem is kell használni a kliont. Bár már biztos későn írom, de ige ez ilyen, gondolom jobban kihozza a fertőzést, aztán meggyógyítja a tabletta.Bogyika jól van , és sokat mocorog. Amúgy vicces a babóca kicsit szégyenlős, egy pillanatra látta is a doki a kukacát, nekük már nem mutatta.
Már alig vártam a meleget, erre tegap nagyon rosszul viseltem, kicsit beöltöztem. Ma már sokkal jobban érztem magam.
Na ez a ruha dolog, kicsit mérges is vagyok emiatt. Vettem kismama gatyókat a nyárra kb 1 hónapja, tökre örültem, hogy ezzel nem lesz gondom, ja persze. Hát ma felpróbáltam őket, naná, hogy minden kicsi. Nem vagyok szoknya párti, de úgy néz ki, hogy meg kell szeretnem, van 1-2 szoknya ami még jó rám (legalább ennyi). Szóval így jártam. Amúgy én angol használt ruhaboltban keresgélek rucikat, szerintem érdemes ott körülnézni, elég jó áron lehet kapni, én még kismamagatyót is találtam (azt hűvös időben tudom csak felvenni).
Hát a név dolog, elég necces, már írtunk pár nevet a listára, remélem meg tudunk egyezni mi is a bébi születése előtt. Csak azon izgulok. Mi van ha meg van a név és nem is illik hozzá? Na biztos ez hülyén hangzik, de emiatt is izgulok.
Én is festetem a hajam, bár mióta babót várom, azóta ritkábban járok fodrászhoz, viszont van valami bio hajfesték, amiben gyógynövények is vannak, amúgy nem rossz, szépen befogta a hajam, és tartósnak tűnik. Ha érdekel valakit megkérdezhetem a hajfesték nevét.
A kajcsival kapcsoltban én azt eszem amit kívánok. Szerintem a test tudja mi kell neki. Bár most nagyon rákttatntam a gyümölcs, zöldségre. Jó, hogy egyre több gyümölcs kaható. Most állandóan cseresznyét ennék éjjel- nappal :)
gira06

Sziasztok!
gira06

Szia gira.

Én is szedem a magne B6-ot. 3x2. Ha nem felejtem el. Sajna csak reggel és este jut eszembe, amikor görcsölök :(
Mi az a klion? Mire van?

Kriszta
Kép
cherryke

Lina!

Boldog születésnapot!!!! :D
És jobbulást!!!!! :cry:

Kri!

Nálunk "csak" arról szól az építkezés hogy + egy babaszobát kell csinálni a veranda helyén + felújítani fürdőszobát, meg egy szárítóhelységet kitalálni a téli mosás miatt +gázt bevezettetni.
Hát ennyi,én még mindíg nem vagyok túl bizakodó....

Kfmares!

Hatalmas gratula a kis kukacoshoz!!!!! :lol:
Hozzál fotót légysz, légyszi....

Dinuci!
Drukk a mai 4d-hez, várom a fejleményeket!

Gira!
Már csak 2 klionom van hátra a 10 napos adagból, már jól vagyok, de az első 2-3 nap borzasztó volt, azt hittem allergia, vagy nem tudom mi a csoda......Még azon is gondolkodom hogy ezt a kettőt már el sem használom. Nem tudok egy rendes pizsinacit felvenni.

Sissy, Tavasziszél????

Cherryke!

Klion: antibiotikumos hüvely tabletta. Ezek szerint amit én bővebb folyásnak tapasztaltam az fertőzés volt. Mióta terhes vagyok ez a második fertőzésem, pedig annyi vitamint zabálok mint egy ló...
Elötte 12 év alatt volt ennyi összesen. Hát ezért félek jobban a strandolástól, mert így ki merne úszni menni?

Én megyek nyaralni szlovákiába wellness-be június 21.-én, egy hétre, de félek addigra nem lsz jó idő, mert nekem sohs nincs szerencsém ezekkel.Mindíg rossz időt fogok ki.
na megyek tornázni mert melegszik az idő, és jobb túlesni rajta, aztán elmegyek tesómékhoz babázni, hogy végre történjen valami.

Kép
mók

Mók. Köszi a választ.

Mi Agárdra megyünk 1-8ig.

Én nem megyek vízbe, egyrészt mert vérezgetek, másrészt én még uszodában is elkaptam mindig valamit :(

Kriszta
Kép
cherryke

Mi 30. héten megyünk 4D-re, az arcáról szeretnék egy fotót :) remélem az apjára fog hasonlítani. Nagyon szép kisfiú volt.

Kriszta
Kép
cherryke

Kfmares: gratulalok a kicsi fiuhoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lina: sajnalom , de rossz lehet! De a lenyeg a pici jol van! Drukkolok ne kelljen muteni!

Utofajasok nekem Annanal nem voltak olyan durvak, ar tejem se volt egyhetig.
de hallottam hogy ez minden egyes baba utan erosebb.
MEg en a gat fajdalomtol is tok felek. MErt ha nem is vagjak akkor is nagy munkanak lesz kiteve, marpedig ha most csak ugy igy faj mi lesz utana:(

Mi Balcsira megyunk , de vizbe en sem megyek, semmilyenbe nem mernek , meg messze is van a strand.

neha mi is beszelgetunk 3ik gyermekrol de ha igen csak nagy korkulonbseggel, nekem ez a ket terhesseg kelloen negativ elmeny ahhoz hogy ne merjek bevallani harmadikat. Gyereket siman foleg ha penzt is adnanak melle:))Mert azert lassuk be kell hozza, foleg ahogy nonek...
Mi mondjuk 6an vagyunk tesok ( egy fiu a tobbi lany)azt mar nem birnam, de azert a 3 meg ok.
Meglatjuk!

Cherryke: en is igy vagyok a mg-vel, mindig akkor jut eszembe mikor gorcsolok:(
BAr kopp kopp most tok alap szinten van.
Megrendeltem azt a gyogynoveny kivonatot most 2 napja mar beveszem azt is, lehet az is segit. A lenyeg gorcs teren meg soha ilyen jol nem voltam:) Kopp kopp!
A hatfajas, izzadas, es tarsai meghat valahol normalis:)

gira: hat ha megrovidult akkor tenyleg sok pihi es mg!!!!!!!!!!
En is szoktan nezni a turiban de mindig olyan nagyok. mEg most tenyle gmar rovid naci kene meg szoknya!
szombaton keszulok is turni, bar a legmelegebb napot josoljak.

KépKép
tavasziszel

Milyen gyógynövény kivonat?

Kriszta
Kép
cherryke

Sziaszotok,

Lina,
boldog szülinapot! Remélem azért olvasol minket és írsz is ha tudsz!

Mók,
így már értem az építkezést. Ez sem lesz semmi. Kitartást!

Gira,
sajnálom, hogy rövidült a méhszájad. De biztos minden rendben lesz.

Tavasziszél,
a korkülönbségen én is sokat agyalok mostanában. Az a gondom, hogy már 32 múltam. Ha most rögtön bevállalnánk egy 3.-at, akkor nagyon sokáig kiesnék a munkából. Már így is otthon vagyok lassan 2,5 éve. Viszont ha visszamennék dolgozni, akkor sem szeretnék sokáig dolgozni, mert nagyon későn sem merem bevállalni a babát. Mármint közel a 40-hez. Nem tudom. Szívem szerint ellennék a 2 csajszival. :roll:

Cherryke,
a szocpolt sajnos egy az egyben megszüntették. Új lakás vásárlásnál vagy építésnél nem a szülő kora számított, hanem hogy a gyerek mennyi idős. Aláírni 40 éves korig lehetett max 2 babát. De sajnos már nem aktuális.

Dinuci,
ma hívom a pacákot, hogy mikor tudná megmutatni a férjemnek is a házat, mert így nem haladunk. Gyere majd ha megjöttél 4D-ről.

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Sziasztok!

Én is eltűntem kicsit, mert ugye otthon voltunk, és nem nagyon kerültem a géphez. Jaj, nagyon jó volt otthon. Voltam színházban, koncerten, találkoztunk családdal, barátokkal. Ki is pihentem magam. Ennek ellenére, pont tegnap, mielőtt jöttünk haza, úgy elkezdett görcsölni a hasam, hogy csak na. Nemtom mi volt, mert ezt Julival elég jól megúsztam. Aztán mire indultunk már jobb volt, és ma meg tök OK, de azért örülök, hogy hétfőn megyek dokihoz és megnéz, meg meg is tudom kérdezni, hogy mi lehetett.

Bocs, de csak átfutottam, hogy mit írtatok, úgyhogy biztos sokminden kimaradt.

Mares, gartula a kisfiúhoz!!

A nevekkel még mi is küzdünk. Ha lány lesz, akkor valszeg Katalin, ha fiú (mert ugye mi még nem tudjuk), akkor passz :) Még törjük a fejünket.

Itt is marha meleg van, de a lakásunk elég jó hűvös.

Cherryke, nekem azt mondták anno, hogy az élő víz még veszélytelenebb fertőzés szempontjából, mint az uszi, mert sokkal nagyobb. Hát nemtom. Kérdezd meg, ha mégis van kedved fürdeni. Én most asszem szeretnék azért néha bemenni Juli miatt.

Nyaralni mi majd haza megyünk. Júli végén aug elején. És JUli majd megy egy hétre szüleimmel nyaralni, és úgy néz ki, hogy négy napra mi is el tudunk majd menni a férjemmel kettesben. Nagyon jó lenne.

Ja és júni utolsó hétvégéjén költözünk. REmélem nem lesz ilyen kukk meleg.
Na megyek még pakolászni.
Edit

Kép
Kép
etus79

Kri, most olvastam, mit írtál. A 2 vagy 3 gyerek kérdésben én is ebben a gondban vagyok. Pedig én még szeretnék harmadikat, de én is 31 vagyok, és ha lesz harmadik, akkor azt szeretném még 35-36 évesen legkésőbb. De 2 évre meg nemtom vissza menjek-e dolgozni. Na majd meglátjuk, hogy egyáltalán hogy bírjuk kettővel :)
EDit

Kép
Kép
etus79

Sziasztok!
Mók: Köszi a választ, bocsi Cherryke, hogy ilyen lassú vagyok. Viszont ha már elkezdted akkor nem kellene "félbehagyni" a kliont, mert így lesz hatásos a tabletta használata.
Nem tudom hogy mindenkinél többször fel jön e a levelem, ha igen bocsánat. Nem tudom mit csinálhattam.
Kfmares: Üdvözöllek a fiús mamik körében :)
Lina: Bolgod szülinapot!
Kri07: Köszi, hát az az igazság, hogy kértem a dokit, hogy ne írjon ki mert tuti hülyét kapnék otthon. Túl sok időm lenne gondolkodni, így még dolgozom, csak munka után azonnal haza kell menni, és feküdni kellene, ami nem olyan egyszerű, mert egy sajtkukac vagyok. Azért próbálok feküdni. 3 hetet kaptam, hogy javuljon a helyzet, már ha ez tud javulni. Ha nem lesz jobb, akkor sajnos otthon kell maradni.
Tavasziszel: Igazából itt a munkahelyemnél van egy jó turi bolt, egy elég kicsike hely, de tök jó, mert szoktak nekem készülni rucival, szóval még keresni sem kell. Hát nekem nem egyszerű a helyzetem, úgy látom, nem nagyon jók a kismama cuccok. ma pl egy szoknyában csalódtam, ki van alakítva pocirész, én ülő munkát végzek, és az is nyomja a hasam, holnap ruhával próbálkozom:-) Remélem az már jobb lesz. Nem gondoltam volna, hogy ilyen nehéz dolgom lesz jó ruhát találni. Remélem nem vagyok ezzel egyedül.
gira06

Lányok!

Teljesen kész vagyok...ma még meg se mozdult babókám. Ti jártatok már így? mert egész nap azért fura... :x

Gira!

Nem hagynám félbe a kezelést, már csak két napra való adag van. és legalább 4 napja semmi bajom. Tudom antibiotikummal nem szabad "játszani", de nem hiszem hogy ebből lenne probléma, mert sokaknak 6-7 napra írják fel a kliont. Mindegy majd még kitalálom......

Etus!

örülök hogy újra itt vagy!!!!! :D

Kép
mók

Mók: Ha belegondolok, nekem azt mondta a doki, hogy használjam 3 napig, és nézzem meg hogy kell e még kezelés. Sajnos rosszabb lett, szóval kell a többi tabletta is.
Sajnos én is hamar elkapok mindenféle fertőzést, persze nem csak nőit, nagyon sokat vagyok megfázva. Persze nincsen ilyenkor immunerösítő, mert kérdeztem a háziorvost, tud e valamit ajánlani. Ti hogy véditek az immunrendszereteket? Ja és a poén, hogy a szám szélén van egy seb ami, van, hogy jobb, de van hogy rosszabb, nem herpesz, de mióta babát várok azóta jött elő, szerintem a házi doki sem tudja mi lehet. Szal vannak érdekes dolgok.
gira06

Halihó!

Nah megérkeztünk, minden nagyon jol sikerült. A néni aki csinálta az UH-t az meg aztán nagyon rendi volt! :-D 100%-ra ki lehet jelenteni hogy kislány :-D Mérete 23héttel egyezik ezért viszahivott 2 hét mulva csak egy mérésre hogy biztosak legyünk a terhességi korban. Szoktak ilyen 4D-n csinálni?? :roll: Szerintetek nem pofátlan dolog ha viszek neki desszertet meg egy kávét majd?Kaptam képet, dvd-dt és szakvéleményt. BDP 55mm (remélem jol emléxem mert a kociban van a papir reggle ugyis kell a mappám mert cukorvérvételre megyek ) A grammba biztos vagyok 536gramm :-) Aranyos husis, nagyo sokat szopizza az ujjacskáját! Készitettem képet nem épp a legjobb minőség, nem tudom mi van a géppel. De azért felteszem ide :-) Csak kiveszitek. De én ugy vélem tiszta apja :-)

Na és itt miujság? Látom vannak elveszett emberek is ujra :-)
Birjátok még a meleget? Mert én már épp csak pihegek :-)

Gira: üdv ujra itt! Sokat pihenj és nem lesz baj!!!Örülök hogy azonkivül minden ok! A fertőzések miatt ne aggodj el fognak mulni ugyis. Bár nem emléxem mennyi idős terhes vagy de már szerintem neked sem sok van hátra. :-) És majd a ruha gond is megoldodik, pont én görcsölotem ezen valamelyik nap :oops:

Tavasziszél: jo hogy megint itt vagy kicsit eltűntél :-) hát jah 3 gyermek kicsit necces anyagilag, de gondolom annál nagyobb öröm is lehet :-)

Kri: akkor mutassa is meg a párodnak a házat ha el akarja adni. Látatlanba senki nem vesz semmit, az én párom se venne olyat amit csak én mondok neki hogy szép :oops: Ők már csak ilyenek. na meg akkor tudtok majd együtt tervezgetni hogy hogyan és jo e lenne nektek.

Lina : Boldog szülipapot még vagy 100at :-D És irj majd mindenképp ha tudsz!

Etus: akkor már nem sok van hátra az uj kecoig :-) Furi lesz de tök irigyellek téged is . Én ilyen kis ité vagyok de azért remélem nem haragszol ? :oops: Hasgörcsbe lehet bejáccott a meleg is , ne félj semmit. Amugy örülök hogy megint itt vagy!

Mók: nem tudom mi az a fertőzés, de holnap megyek és rákérdezek erre a rentgeteg folyásra :-( Ugyis ott ülök majd7-11ig biztos. Hátha énis bekaptam valamit, de csaknem. Amugy ez még milyen tünetekkel jár? Majd kimegy belőled is. Képzeld én már hittem eztis elfolyt a magzatviz, én mar..a!!! Aztán csak beizzadt a hátsom. De azért jol vagy ugye?

Cherryke: szellőztetni tényleg reggel érdemesebb mert utána meg lehet kukulni, főleg olyen helységekben ahova mondjuk egész nap süt a nap :-(

Nah felrakom a képet remélem azért jol látható. Holnap meg jövök doki után. Hétvégén ajtófestés lesz mert ki akarok szellőzni mire meglesz a baba, meg ugy döntöttünk nem megyünk most sehova marha meleg lesz. :-( Csinálok egy jo nagy adag gyümilevest megint meg mnár készül a koviubim a krumlistésztához :-D

Na jok legyetek!

dinuci01

Kép

Nah itt a babóm :-) Elvileg Kiss Bianka Lara :-)

Elfelejtettem megkérdezni: akinek 2.baba annak nem féltékeny atesora???? Mert Attika követelte vegyük ki a felvételt a DVD-ből :-(
Vagy oriási hibát követtem el hogy megmutattam? :roll:

dinuci01

Mók: most látom mit irtál : ne aggodj erről, előfordul az ilyesmi. Nem mentél ma sokat, nem voltál nagyon lefoglava????? Én akkor nem szoktam érezni, meg látom te fiatalabb babás is vagy nálam. Szoval gondold végig mit csináltál ma. Meglátod nem lesz semmi :-)

dinuci01

Dinuci!

Szuper a kiscsaj!!!!! A neve szép, és most jött haza nemrég apa, és babó rögtön mozgolódott. Már most apja lánya!!!!!! :D
A folyáson kívül nem volt más tünetem.
Én még ilyet nem hallottam hogy visszahívnak 4d-re. Örülj neki ha nem kerül pénzbe akkor főleg, és tényleg vigyél valamit...

Gira!

Még mindíg nem döntöttem hogy este bedugom vagy nem!!!!!
Meglátjuk. Kicsit azaz érzésem hogy a dokik is sötétben tapogatóznak hogy van valami, küldjük meg antibiotikummal, abból kevésbé van baj, mintha nem adnak. Hát szerintem legalábbis így van.

Kép
mók

Dinuci. Gratula a kis csajszihoz :)))) nagyon édi :)

Kriszta
Kép
cherryke

Dinuci: Én is gratulálok a lánykához. 23 hetes és 2 napos a bébike.
Hát mi parkettázás, festés előtt állunk, meg terveztünk egy szekrényt a férjemmel, még azt is össze kell szerelni. Szóval van mit csinálnunk nekünk is.
Mók: Hát sajnos lehetséges.
gira06

Sziasztok!

Egy elveszett bárányka jelentkezik! Vissza jöhetek még közétek!? Probálok vissza olvasni de nem igérek semmit! :)

Lilypie Pregnancy tickers Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
tüncü1010

Sziasztok!

Elnézsét, de api uralja a gépet egész nap, gyors két kép a kis drágáról, elsőn nyíl jelzi a lógó kukit másodikon kis arca van, feje kissé oldalra fordítva mintha mosolyogna :)

mindneki vigyázzon magára amíg nem tudok itt lenni sokat a gépnél!!!

Kép

Kép

puszika és jóéjt!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Dinuci: gratula a kislánykához!!! :))

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mindenkinek jó reggelt!

nem tud valaki valami fertőtlenítő kúpról vagy ilyesmi, mert megőrülök hogy ilyen melegbe nem mehetek vízbe, és még nem is nyaralok.....

Ez nem fer, már annyi mindent feltaláltak, kismamáknak valamit a biztonságos úszáshoz miért nem?????

Egész éjjel körbe fájt a méhem körvonala, biztos növekszik megint,de nem tudtam jól aludni, sőt néha igazán rossz volt.

Kfmares!
Gratgula a kukachoz!!!!! :D

Tüncü!

Biztos tökös az a borsó??? Már tudjátok biztosra??? :lol:

Kép
mók

Dinuci: de jo!!!!!!!!!!!!!!!!!Gratulalok! Egy edes kicsi lany!
ES feltekenyseg: NAGYON:((((((
Mar kevesebbet utogeti a hasam, de meg mindig nem engedi hogy a kezem a pocin legyen ha o latja, meg mondja hogy nem szeretne kistesot......
epp tegnap kerdeztem egy anyukat hogy ha mar most ilyen feltekeny mi lesz kesob de mondta szerinte javul ha mar latja kinn, es hozzaerhet, "banthatja" akkor nem szoritja magaban ennyire az erzelmeket....

MOk: tegnap ugyan igy nem mozgas param volt, este mar olyan szinten aggodtam hogy mindenutt doromboltem neki be a pocin hogy haho! Aztan kicsit bejelzett de csak epp kis remegesek, pedig elotte 2 nappal mar olyan eros rugasok voltak hogy osszerandultam, es a ferjem is elkapta onnan a kezet hogy huhh.
En a meleggel nyugtatom magam. Remelem mas tenyleg nincs.
BAr ilyenkor azonnal jon a remkepzetem hogy magara csavarta a koldokzsinort, mert bar a szakirodalom szerint "ritka" megis annyi gyermek szuletett a kornyezetemben ugy hogy rajta volt hogy allandoan ezen idegelek.

HAt szerintem letezik fertotlenito kup, de tuti nem kismamaknak:)
Amugy meg az eros folyas nem egyertemulen fertozes, nekem is az van, es most volt a kenetvetel es hat neg. Es Annaval is vegig neg volt medig katasztrofalisan eros volt.

KépKép
tavasziszel

Jó reggelt!
Hát én sem aludtam jól az éjjel. És most elég sokat keményedik a hasam, szóval valószínű ki kell íratnom magam, kicsit el is vagyok keseredve. Úgy gondoltam hogy júli végéig dolgozom, de most nem úgy néz ki.
Hát igen ez a kúp dolog elég necces. Nekem most a védőnéni aszondta, ha nincsen nyitva a méhszáj be lehet menni a vízbe. Én nem vagyok egy fürdő típus, de ha már felforr az agyvizem, akkor térdig bemegyek a vízbe, és hűtöm magam. Az is több mint a semmi.
A folyásról annyit mondtak, hogy mivel nekünk nincsen havi bajunk :) ezért valahogy tisztúlnia kell a szervezetnek, és így tisztul. Csak figyelni kell, ha van szaga, vagy valamilyen színe van, akkor kell jelezni. Megjegyezném, én mindíg szólok biztos ami biztos alapon :)
gira06

Sziasztok!

Hosszan írtam,elveszett... :(

Mindenkinek gratula az uh-khoz.

A Babó nekem is kevesebbet mocorog,mióta nagy a meleg...

Sajnos a gyümik nagyon drágák,bár csorog a nyálam sokszor.A ruciknál azért van szerencsénk,mert kismami divat van...Vettem is fürdőrucit,Auchanban.3.200-ért,ilyen poci-takarós...

Ma lemegyünk Balcsira,vasárnapig,én ki sem fogok jönni a vízből!!!IMÁDOM!Szép hétvégét,hétfőn jövök!

Szilvi

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
sissy01

Sissy irigykedem! En is ezt tennem szivm szerint, de a: lenn van anyos, b: most fogjak a taposot leteni vegre ha minden igaz.
Akkor mar lehet lemenni akar mikor!

KépKép
tavasziszel

Gira: inkabb fekudj otthon , meg logasd a labad minthogy egy korababa eleteert kuzdjenek!
NEm ijesztegetni akarlak de ha meg van rovidulve a mehnyak es meg erre jonnek a gorcsok nah az veszelyes.
En is ettol rettegek es inkabb elek minden nap nyugdijaskent minthogy a korhazba keruljek agyhoz lancolva, hetekre mire eselye lenne a babamnak az eletre....

KépKép
tavasziszel

MA sajna nekem is eleg vacakul van a pocim, nem is tudom mi ez, nem konkret mehosszehuzodas , hanem mintha o motoszkalna ott legalul es ez okozna ilyen kellemetlen erzest. NEm tudom.
En nem is ertem ilyen alul motoszkalas nekem Annanal csak a legvegen volt....

KépKép
tavasziszel

Tavasziszel: Jól rámhoztad a frászt. Elgondolkodtató.
Szerintem az éjszaka miatt vagyok ilyen rosszul, egész éjszaka forgolódtam, éreztem hogy Bogyika sem találja a helyét, és ez a meleg sem hiszem, hogy jó hatással van ránk. Hát most abban maradtunk a munkahelyemmel, hogy jövő héten 3x bemegyek melózni, nem necces a dolog, mert ülök, és egy másik kolleganőm meg helyettem szokott rohangálni. Ha így sem lesz jobb, akkor tényleg elmegyek betegállományba.
gira06

Gira, ha nem vagy jól, talán tényleg lobb otthon maradni. Én mondjuk csak az utolsó 2 hónapban nem dolgoztam a kislányommal, de nagyon élveztem. És azóta is :) Ezt csak azért írom, mert én eléggé paráztam, hogy majd biztos hiányozni fog a munka, de nem :) Szóval lehet, hogy te is tökre élvezni fogod a dolgot.

Mares, hát ez a kuki tényleg elég jól látszik :) Remélem hétfőn a mi babánk is ilyen ügyesen megmutatja majd, hogy mi van, vagy mi nincs.

Mók, babót többnyire én is csak este érzem. Mondjuk akkor sokszor eléggé beindul. De szerintem napközben nehezebb is érezni még ilyenkor, mert akkor mi is össze vissza mozgunk.

Sissy, de jó neked!!! Úgy hallottam irtó jó idő lesz a hétvégén! Jó nyaralást!

Juli nem féltékeny a tesóra (egyelőre). Sokszor mondogatja, hogy bent van anya pocijában, meg hogy majd kijön. DE mikor egyszer rúgott neki megijedt, és azóta nem fogdossa pocimat :)

Katák, ha még olvastok, azért írjatok, csak hogy megvagytok, meg jól vagytok. Meg TImi, meg a többiek.

Na megyek főzni (brokkolikrémleves, meg rakottkrumpli), mert vacsira is kell, meg holnap délelőtt egyedül lesz apa meg JUli, és ne kelljen az ebéddel bajlódniuk.
Szép napot!
Edit

Kép
Kép
etus79

Sziasztok,

aranyosak a babák a képeken!

Dinuci,
gratula a kiscsajhoz! Rendes a nőcitől, hogy visszahívott. A méretek szerintem ilyen nagy babánál már nem olyan pontosak. Nekem hétfőn lesz cukorterhelésem. Már alig várom! :evil:

Edit,
igazad van, előbb legyen meg a második, rázódjunk össze, azután majd meglátjuk.

Mók,
nekem is kevesebbet mozog a baba ebben a nagy melegben. Mondjuk én inkább este szoktam jobban érezni ha fekszem, nappal csak pici mocorgást. Este viszont már lassan kirúgja az oldalam! :lol:

Tüncü,
jó, hogy visszataláltál közénk! Most már ne vessz el! :lol:

Gira,
nekem is többször keményedik a hasam mostanában. Próbálj azért pihenni és nem olyan sokat agyalni. Tudom, hogy nehéz!

Sissy,
jó pihenést! Irigy smájli!

A féltékenység még nálunk sem jött elő, simizi és puszilgatja a tesóbabát. Majd meglátjuk milyen lesz a helyzet ha megszületik. Remélem ilyen marad. :lol:

Én ma töltött káposztát csináltam, Dinuci annyit emlegette :lol:, tegnap meg császármorzsa volt. Nagyon kívánom az édeset, remélem nem leszek cukros, bár nem tudom, hogy összefügg-e.

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Sissy!

Hatalmas irigység a Balcsi miatt részemről!! Tök jó neked. És még úszni is mersz!!!! :D Hát jó pihit!

Én megyek Érdre holnap, anyuéknál egész jó kis medence van, majd a keresztlányom lefröcsköl néha. Ma vettem a tescoba fürdőbugyit 1200Ft -t, mert amúgy trikóba nyomulok a kertben, de lagalább fürdőbugyiban. Még nem döntöttem de lehet veszek hozzá tankinit, mert ha az nincs akkor kellene a cicitartó. Így legalább nem kell nagyon nekivetkőzni az állandó pisiléshez, és még a combom is tud barnulni.
Egyrészesem van, de jó egy hét múlva nyaralunk, és rájöttem nem akarok azzal bajlódni ha pisilni megyek.
Nem biztos hogy kibírom a nyarat fürdés nélkül, de az is eszembe jut amit olvastam, hogy azért páran már jártak rosszul ezen döntésükkel. Nekem zárt a méhszáj, de nagyon félek egy esdleges fertőzéstől+koraszüléstől. Mert ugye legközelebb 3,5 hét múlva néz meg doki, és addig bármi történhet.

Persz én úgy néz ki sajna hajlamos vagyok így babásan fertőződni... :cry:

Kép
mók

mók, fürdéshez olívalajjalátitatott tampon (esetleg pici teafaolaj bele,decsak egy csepp), véd.

és nem a doki tartja fenn a terhességet... :lol: ha gondot érzel, keresd meg, de attól, h megturkál...jobban nem lesztek.inkább higgy magadban ésa Benned növekvőbabában.

freestyler

Én nem vagyok egy fürdős típus... itthon is tusolok. Ha melegem lesz Agárdon, letusolok. Attól biztos nem lesz bajom. A másik, hogy én 21 foknál melegebb vízbe nem tudok bemenni pancsolni :D az nekem már meleg. Abba nem lehet úszni. Majd jövőre bepótolom :D Nehogy már ennyit ne tudjak megtenni magamért és a babáért. Főleg, hogy vérzek. Hova tegyem a betétet, hogy ne látszódjon? :D

Tampon??? :shock: Engem az orvosom kinyírna... De amúgy sem. A barátnőmnek sima terhessége van, de Ő sem fürdik inkább, minthogy tampont ilyesmit...
Egyetlen nyárról van szó. És ezt mindenki megérti. Ha nem akartok bajt, strandon főleg ne menjetek vízbe.

Kriszta
Kép
cherryke

Bocs, hogy eltűntem, nagy a hajtás a munkahelyen. De itt legalább van légkondi, délután pont a fejemre süt a nap, olyankor bekapcsolom.

Dinuci, gratula a kiscsajhoz, Mares, neked meg a kisfiúhoz :D

A héten voltam védőnőnél, továbbra is nagyon szimpi, rendes, kedves. A baba szerencsére már jól érezhetően mocorog, bár nem minden nap egyformán aktív. De amikor édességet eszem, beindul :)

Jövő héten próbálok rendesebben írni, de ma megyünk a Balatonra végre, szaladok haza pakolni! Ha nem lesz túl hideg a víz, én szerintem bemegyek. Uszodától se lett eddig semmi bajom, lekopogom... Én a C&A-ben vettem kismama fürdőruhát. Mostanában olyan sokat vásárolok ott, a kismama részleg miatt. Kaptam valami kupont, azzal csak 5000 körül volt. Hétvégén felavatom!

Azt akartam kérdezni, visszerekkel hogy álltok? használ valaki krémet rá? Nekem mintha kezdene csúnyább lenni a lábam, jó lenne még időben elkezdeni kenegetni.

Vigyázzatok a nagy melegben magatokra!

lynnn

Szép kánikulás napot mindenkinek!! :-)

Remélem azért jol van mindenki! Én már nem nagyon birom a gyűrődést,várom hűljön a gyümilevesem.
Ma voltam orvosnál, meg a cukorterhelés. Minden rendben csak a védőnénibe megint csalodtam :-( Azt mondta ihatok vizet de csakis azt. Erre a nő aki levette a vért azt mondta mindek iszok? :roll: Szóval....hagyjuk :-) majd juli.2.-án kell visszamennem, hál isten zárt a méhszáj is.
És ti? Mikor mentek dokihoz? Ujabb fejlemények eredmények valakinél? Bocs ha nem figyeltem volna :oops:

Linn: hát már ne nagyon hajts!!Jo neked ilye cuni a védnőd :-) Amugy birod a meleget?

Mók: énis irigykedem de ez van. Nem mindenki meri bevállalni a dolgot :-)És ez nem baj. Mindenkinek egyéni döntése ne aggodj emiatt. És a nyaralás hogy lesz? Ottse mész vizbe?
Cherryke: pont erről beszéltünk ma az orvosommal: felvetettem neki hogy sok a folyás megnézte és azt mondta ami nekem van átlagos kismamifolyás ennek kell lennie :-) Na de nem is ez a lényeg: VIZBE MENNI KOCKÁZATOS, BÁRHOL IS LEGYEN AZ A FERTŐZÉSEK VÉGETT MÉG NORMÁL TERHESSÉGNÉL.Ugyhogy birom hogy ilyen kitaro vagy te is :-) Egy nyarat ki lehet birni, énis megkukulok pedig imádok uszni :-D Kúpról ilyesmiről nem hallotam sajna :-(

Kri: köszi! :-) Hétfőn ha mész ne felejtsd el megkérdezni m,ielőtt megiszod a lőtyit hogy le e huzd az egész pohárral :-) Én....... mind megittam nem kellett volna :oops: Töltött kápi :-) Sikerül finire gondolom. Édes miatt ne aggodj, nem attol leszel cukros. Egyél amit szeretnél. Én sajna nem tudok császármorzsát csinálni, egyszerű de elcseszem. :-(

Etus: reméljük nem jön ki álatok a féltékenység!! Ugy legyen akkor szerencséd lesz! :-) Mutizd meg neki többször a pocidat lehet megszokja azt nem fél majd :-)

Tavasziszél: ne kergesd a rémeket. Ma csipőset ettem és minden bajom van már kezdtem kombinálni mire rájöttem mitől lehet :-) Pihizz lehet ma sokat mozogtál nem?

Gira : köszi szépen neked is. Hát csak te se hajtsd tul magad!!! :-) Menj táppénzre ha ugy érzed.

Kfmares: ez egyszerűen szupi!4 :-D Akkor tuti kukkacoska :-D Örültök igaz? Fiut is szerettetek volna nem?

Sissy: jo pihenést és csak okosa !! :-)

Nah megyek majd jövök hétvégén mert nem megyünk sehovásem. Nem birom a meleget :-( Amugy mit főztök hétvégén?

Jok legyetek vigyu mindenki magára! Akik elveszetetek merre vagytok ??:-)

dinuci01

Tavasziszél. Neked mért kellett feküdnöd? Vagy rosszul emlékszem?

Nekem egyszerüen semmi elváltozás nincs és vérzek. Ezt én nem értem... Mindegyik doki annyit mond, feküdjek.

Kriszta
Kép
cherryke

Motoszkálás nálam is van. De amikor beindul, hát kő-kövön nem marad. Párom mindig aggódik, mert nem tudja mért vágok ilyen fejet :D gyorsan mondom neki ilyenkor, hogy nem görcs. És akkor jön és taperoljam a hasam :D Az egyik oldalra fordulásról a másikra, bizony fel kell készülni :D nagyon nem szereti. Mi lesz még késöbb :D

Kriszta
Kép
cherryke

Sziasztok!!!

Gyors bekukk!!

Lynn, Sissy: full extra irigy fejem van hogy Ti BAlcsira mentek, óvatosan, vigyázzatok magatokra!!

Cherry: vérzel? most is??,

Dinuci: én kislányt szerettem volna, meg uram is kis gráciát, mert van előző házasságból már egy 11 éves kislánya, de azt mondta hogy büszke, hogy fia lesz!!! HÁt remélem is!!! Anyós kicsit elkenődött, ő is lányt várt... sebaj, azért remélem majd szeretni fogják....

Mi holnap Kalocsán, ballagás, meg fogok sülni és félek hogy rosszul leszek a dög melegben meg állni, na mindegy, majd jeges vízbe rakom a lábamat ha már Fióna méretűre dagadt :)

Tirko, terhes fürdőruha meg minden, csajok , képet majd dobjatok már róla!!! :) bár lehet én is találok itt pécsen C-A-ban

puszka, menek, gép is fagyogat a melegtől

jóééééjt!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares. Igen. De "csak" alvadt vér szivárog. Azért írtam párnapja, lehet, menstruálok. Még a betét is melegít :D

Én nem tudok aludni ilyen melegbe. A lakásba szerintem ma eléri a 30 fokot a levegő :( És még holnap is ilyen meleg lesz. És én ma rántott húst akartam csinálni :D Borsóleves van, majd párom elszalad vesz valami ebédnek valót.

Nem is írtam :) lidl-be vettünk egy baba kapucnis türit fürdető kesztyűvel. Ez az első baba darab amit megvettünk :) 100% pamut, kék.

Anyukám is kislányt akart :D de mondtam neki, meglátod vagány kis srác lesz. Azóta megbarátkozott a gondolattal :)
Apukám lassan egy éve halt meg, Ő mindig fiú unokát akart :)

Kriszta
Kép
cherryke

Annak viszont örülök, hogy a franciák tegnap a vb-n nem jutottak semmire a benszülöttekkel :D :D Remélem nem nagyon jutnak tovább. Annyi szabálytalanságot elkövettek.

Kriszta
Kép
cherryke

Sziasztok!

Elnézést a zavarásért!
A 2009. novemberi topicból vagyok. Eladó egy két hónapot használt AVENT Isis kézi mellszívó tartozékokkal 8000 forintért

és egy szintén két hónapot használt Giraffe Club szürke-piros vízszintesig döntethető babakocsi, lábzsákkal, esővédővel és hordozóval 35000 forintért. Érd: priviben

Mindenkinek szép babavárást és örömteli babázást kívánok!

Judit

Kép
petra09

Sziasztok,

hogy eltűnt mindenki! Biztos a jó idő miatt. De jó most a Balcsizósoknak!

Mares, teszek fel képet a tankinimről. Ez nem kifejezetten kismama, de enged annyit, hogy beleférek. Még fel sem avattam, otthon bikiniben nyomom. Úgysem lát senki.

Cherryke,
sajnálom a vérzést. Pihenj sokat!

Tegnap voltunk gyereknapon, kicsit megkésve rendezték az iskola udvarán. A gyerekeket regisztráltatni kellett. A kiscsaj - lehetett van 13 éves - mikor kitöltötte a Brigi papírját, odaadta és azt mondta, ha részt vett valamilyen foglalkozáson, kérjen aláírást és mehet az ingyenes ugrálóvárba. Amikor megnéztem a papírt elnevettem magam, a foglalkozások: gyöngyfűzés, kosárfonás, rajzverseny, kulcstartó készítés. Na mondom így jó sok aláírásunk lesz. :lol: Ezek pont 2,5 évesnek való programok. De kapott egy lufiból hajtogatott kutyust és egyszer ugrált is, bár nagyon meleg volt az ugrálóvár. Majd rakok fel képet.

Kép

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Kép

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07