Halihó!
Nah megérkeztünk, minden nagyon jol sikerült. A néni aki csinálta az UH-t az meg aztán nagyon rendi volt!

100%-ra ki lehet jelenteni hogy kislány

Mérete 23héttel egyezik ezért viszahivott 2 hét mulva csak egy mérésre hogy biztosak legyünk a terhességi korban. Szoktak ilyen 4D-n csinálni??

Szerintetek nem pofátlan dolog ha viszek neki desszertet meg egy kávét majd?Kaptam képet, dvd-dt és szakvéleményt. BDP 55mm (remélem jol emléxem mert a kociban van a papir reggle ugyis kell a mappám mert cukorvérvételre megyek ) A grammba biztos vagyok 536gramm

Aranyos husis, nagyo sokat szopizza az ujjacskáját! Készitettem képet nem épp a legjobb minőség, nem tudom mi van a géppel. De azért felteszem ide

Csak kiveszitek. De én ugy vélem tiszta apja
Na és itt miujság? Látom vannak elveszett emberek is ujra
Birjátok még a meleget? Mert én már épp csak pihegek
Gira: üdv ujra itt! Sokat pihenj és nem lesz baj!!!Örülök hogy azonkivül minden ok! A fertőzések miatt ne aggodj el fognak mulni ugyis. Bár nem emléxem mennyi idős terhes vagy de már szerintem neked sem sok van hátra.

És majd a ruha gond is megoldodik, pont én görcsölotem ezen valamelyik nap
Tavasziszél: jo hogy megint itt vagy kicsit eltűntél

hát jah 3 gyermek kicsit necces anyagilag, de gondolom annál nagyobb öröm is lehet
Kri: akkor mutassa is meg a párodnak a házat ha el akarja adni. Látatlanba senki nem vesz semmit, az én párom se venne olyat amit csak én mondok neki hogy szép

Ők már csak ilyenek. na meg akkor tudtok majd együtt tervezgetni hogy hogyan és jo e lenne nektek.
Lina : Boldog szülipapot még vagy 100at

És irj majd mindenképp ha tudsz!
Etus: akkor már nem sok van hátra az uj kecoig

Furi lesz de tök irigyellek téged is . Én ilyen kis ité vagyok de azért remélem nem haragszol ?

Hasgörcsbe lehet bejáccott a meleg is , ne félj semmit. Amugy örülök hogy megint itt vagy!
Mók: nem tudom mi az a fertőzés, de holnap megyek és rákérdezek erre a rentgeteg folyásra

Ugyis ott ülök majd7-11ig biztos. Hátha énis bekaptam valamit, de csaknem. Amugy ez még milyen tünetekkel jár? Majd kimegy belőled is. Képzeld én már hittem eztis elfolyt a magzatviz, én mar..a!!! Aztán csak beizzadt a hátsom. De azért jol vagy ugye?
Cherryke: szellőztetni tényleg reggel érdemesebb mert utána meg lehet kukulni, főleg olyen helységekben ahova mondjuk egész nap süt a nap
Nah felrakom a képet remélem azért jol látható. Holnap meg jövök doki után. Hétvégén ajtófestés lesz mert ki akarok szellőzni mire meglesz a baba, meg ugy döntöttünk nem megyünk most sehova marha meleg lesz.

Csinálok egy jo nagy adag gyümilevest megint meg mnár készül a koviubim a krumlistésztához
Na jok legyetek!