SZiasztok!
Na, ne már, hogy ekkora a pocakotok!!!!!!!!! NEkem miért nincs????? Nyugtassatok meg, hogy első baba miatt. Ruha nélkül is csak kicsit ducibbnak tűnök, de nem ilyen kis gömbölyű szépség!
A védőnő véleménye: elég széles a csípőm , ezért nem nő még a hasam, van helye még.

Kösziii. Nem is széles a csípőm! Jó, nádszál se vagyok, de nem esett jól.
VOltam pénteken laborban, ott is találtak nitritet a vizeletben
A védőnő továbbküld tenyésztésre. DE legalább a cukrom jó.
Írtok a nyaralásról. Vízbe tényleg nem lehet menni 6 hétig szülés után? Mi nem mennénk sehova, csak a kerti kis medencében hűsölnék majd a nyári kánikulában... de a hat hét mire letelik, már nem is nagyon lehet majd a vízbe menni. Szerintetek???
A mellem nekem is érzékeny, és lefekvéskor a leginkább.
Csütörtökön megyek a dokimhoz. Lehet, hogy már meg tudja mondani a nemét? 15+2 leszek akkor.
Babamozira én is tervezem, hogy két héten belül megyek. Mentem volna előbb is csak a nitrites ügy miatt elég volt a védőnőhöz, dokihoz járás munka mellett.
Valakinek van Angelsound szívhang hallgatója? Tapasztalatok?
Brunhild
Ez rossz lehet, hogy nem néz UH-n a dokid
Lina
A következő genetikai UH nem megint az Izsákin lesz Neked is? Ott be tudod majd vinni a gyerkőcöket? Múltkor fel se öltöztem, már jött a következő. Érdekes, hogy egy héttel előbb voltam, mint Te, és február 15-re kaptam időpontot. Össze is futhattunk volna