A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Szóval indul a tripla fürdetés

Kép

KépKépKép
bongyi

és a tripla altatás

Kép

KépKépKép
bongyi

Panka nagyon kisédes :lol:
Látom új őrület van :lol:

Bongyi, hajrááá, mi isegyedül, de nekem csak egy prücsköt kell megfürdetnem.
Az a baj, h a hálószobák fent vannak az em,eleten a gép pedig lent és már nincs kedvem lejönni miután felmentünk, no ezt jól leírtam, pedig jönnék még.

Kép
Kép
nektarin

Na helló

Annyira szupik a képek jókat mosolyogtam.

Gratulálok a fogacskákhoz és
Pankának a forduláshoz.

Tegnap és már ma is Ildike is át fordult hasra.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Még azt akartam ilyen popómintás harisnya most
a Lidlbe lesz.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Szasztok Mammcik!
Jaj de jók ezek a gifek :lol:

Miléna Édesek vagytok nagyon, milyen nagy már Zéti :lol:

Dotildi! Köszi, kipróbáltuk ma a kendőt, nagyon élvezte Nolka, főleg amikor már nem volt éhes, elsőnek pont kaja előtt jutott eszembe :oops: végülis az a lényeg, hogy jó szorosra kell kötni, és a csomó nem a derekamnál, hanem a hátam közepén kell legyen

Szerintetek elapadhat a tejem, ha csak hajnalba meg este szoptatok? Úgy elment a mai nap is, alig szopiztunk, ráadásul sokszor elutasítja napközben, meg nézelődik, nem szívja ki annyira mint hajnalban :roll:

Kép

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Mi ez a pangás fiatalok?

Ha nem vigyáztok, megint kisregényt fogok írni. Kicsi Albert altatása röpke két órám(nk)ba került. Most talán, de ki tudja, ahogyan Micinél, nála is sohase lehessen tudni.

Bongyi: igaz, igaz

Dettyk: Szupi a csajszi. Annnyira szép! Mint fiús anyukának, nekem csak mások lánykájának a csodálata jut.

No, akkor kezdem én. Nem egy egetverő történet. Középiskola végén a szalagavatóra készülve a Kedves osztályával közösen táncoltunk. Érdekes, nem ő volt a partnerem. Bár a magasságaink nem passzolnak össze. Ő majdnem 190 cm, én alig 164. Tudtam, hogy ő is tagja a csapatnak, de nem nagyon törődtem vele, gyakorlatilag azt sem tudtam, hogy észre vett. Először nem is vele kezdtem járni, hanem egy osztálytársával, de annak nagyon hamar vége lett. A két osztályból több pár is alakult, az egyik páros lány tagja hozta nekem az első levelet, amelyben randira hívott. Akkor derült ki, hogy már az első alkalommal felfigyelt rám, pontosabban a mosolyomra. Ez egyébként nagyon jellemző rám, mármint a mosolygás, a középiskolai edzőm is Mosolygónak hívott.
De ne kalandozzak el. 1988. január 28-án találkoztunk először, azóta együtt vagyunk. Öt és fél év után házasodtunk össze. Megvártuk, hogy elvégezze az egyetemet. Konkrétan a diplomaosztójának a napján volt az esküvőnk. Engem választott, oda nem ment el. :lol: Még egy adalék. Az esküvőnk napján már a pocakomban lakott Dávid. Nem megbotránkozni, így terveztük. Előtte hónapokig hőmérőztem, nyákot figyeltem, szóval tudtam, hogy mikor vannak a termékeny napok. Elsőre sikerült. Nem is igazán hittük el, hogy ennyire szerencsések vagyunk. Húsz éve imááááádom! Tőle kaptam életem leggyönyörűbb ajándékait!
dmaggie

Bálintnak boldog névnapot!
Petykának gartula az 5. hónaphoz!

Emese! Tényleg hideg lesz? Kép

Na puszji!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Anitja, szerintem ha ügyik vagytok, márpedig azok vagytok, ez az állapot sokáig fenntartható. Egy idő után a szoptatások erre a két vagy akár csak az egyik etetésre korlátozódnak.

Timi, megkérdeztem. Momó egyből azt kérdezte: hülye ez? Folytatta: Én biztosan nem kínoznám a gyereket. Majd a saját ütemében mindent meg fog csinálni. Ha tényleg van izomgyengeség, akkor esetleg lehet úszásra vinni, de majd megerősödik.
dmaggie

Anitja! Szerintem így nem apadhat el a tejed. Mert amíg igény van rá, addig termelődik. Gondolj azokra az anyákra, akik már bőven hozzátáplálnak, naponta 2x vagy csak 1x szoptatnak. És jó sokáig. Tizen- és huszonhónapokig.
De a többgyerekesek majd megmondják a tutit! :)

Hova lettetek?

Kép
Kép
Kép
gremese

Maggie! Szép történet, és tényleg, a legszebb ajándékot köszönhetjük Nekik

Mi: buddhista főiskolán tanít a Kedves, és én oda jártam/járok mint diák, szerelem első látásra :lol: jelenleg is a Mesterem :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Phú, ez is olyan gyönyörű, tiszta libabőr lettem!
dmaggie

Jaj de köszi, megnyugtattatok :P szeretnék sokáig szoptatni, többek között szerintem ennek is köszönhető, hogy Nolka még nem volt beteg KOP-KOP-KOP! Nehogy nekem holnapra lebetegedjen :?

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Gondolkodtam tovább. Ez olyan érdekes lehet, biztosan a kisugárzások, az együttrezgések vagy valami ilyesmi kapcsolhatott össze bennetetket. Bár én nem nagyon értek ezekhez. CSak így képzelem, javíthatatlan álmodozó is vagyok. De tudom, hogy megvan a magyarázata. Ennek így kellett lennie!
dmaggie

Hát igen nem véltelenül "kavarodtam" el a főiskolára :lol:

Szerintem sincsenek véletlenek, mindennek és mindenkinek megvan a maga helye az életben.

Bocsi Maggie, de mennem kell, jó éjt! Szép álmokat minden Babókának és Mamókának!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Anitja!

Karcsikám 15 hónapig szopizott ment volna tovább is csak hát utban volt már akkor a hugi.
Azt akarom írni,hogy már akkor mást is evet de elég sokat cicizett is
sőt volt olyan ,hogy majd le szedte rólam a ruhát.
Ha továbbra is cicizik Noel akkor nem apad el csak legfeljebb
kicsit kevesebb lesz.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Anitja! Biza, hideg lesz! :? A történetetek pedig nagyon szép, akár csak

DMaggie-é! És már volt pocaklakód az esküvőn? Remek! :D

Én is azt mondom, hogy mindennek megvan a maga oka! Semmi nem történik véletlenül! :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

A mi történetünk nem mindennapi, nagyon nem mindennapi! De ma nincsen kedvem leírni - ne haragudjatok! Holnap nekiállok!

Kedves többiek, írjátok le, hogyan találkoztatok Apával! És aki még adós a nickneve jelentésével, az is írjon! És egyáltalán! Írjatok!

Kép
Kép
Kép
gremese

Jó pihenést Neked is! Tudom, már nem vagy itt, de majd holnap elolvasod. Szerintem is így van. Éppen ezért tudom sokszor elfogadni a negatív dolgokat is. Azokon is át kell esni, tanulni kell belőle valamit.

Főleg nekem. Az asztrológiával foglalkozó barátnőm egyszer elemezte a képletemet. Akkor értettem meg dolgokat. Szépen lassan felnövök. Ráadásul nekem mindent itt kell megtanulnom, ellentétben Gergővel, aki rengeteg tudást hozott magával. No, jó befejezem, ezekről is lehetne nagyon sokat beszélgetni.
dmaggie

Akkor én folytatom :D .

Maggie, mintha a mi történetünket kezdted volna írni :shock: .
Középiskolában a barátnőm őt választotta keringőpartnernek. Én előtte soha nem láttam, a barátnőm a diszkóban mutatott rá, hogy ő az a srác, akivel táncolni akar. Mindketten botlábúak lévén, nem választották be őket a párok közé :wink: , és ekkor jöttem én: táncoljon velem palotást :oops: . Kép

Mi jó párosnak tűntünk :wink: . Az egyik próba után volt az első csók (Timi26, a Szittyóban :D ),Kép

1994. november 25-én, azóta vagyunk együtt, de nekünk ez az évfordulónk, nem házasodtunk össze, és szerintem már nem is fogunk :roll: . Kép
dettyk

Mennem kellene aludni, különben hogyan ébresztelek benneteket reggel :wink: 8) ?!
dettyk

Mire nem jó a középiskola? :lol: :lol: :lol:
Az meg, hogy van-e papír, nem fontos. Mennyi olyan van, hogy a papír ellenére sem tartoznak össze a párok!
dmaggie

Mivel csak magamat szórakoztatom, inkább megyek én is. Mindenki ünnepel?
dmaggie

Maggie!
Én vagyok

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Jóccakát mindenkinek!! Kép
dettyk

Ja, azt még szerettem volna leírni, hogy soha nem éreztem a papír hiányát a 13 év alatt :P .
dettyk

Hörcsög, egymásra találásról sztorizunk :oops: . A tiétek :wink: .
dettyk

Maggie
Kösz a dicsit, nem voltam ám mindig ilyen :lol:
No akkor majd összeboronáljuk férjecskéket :) biztosan tudnának miről beszélni.

Bongyi
Jééézus ez a történet...

Tegnap nem jöttem, mert egy ismerősömmel találkoztam és én is elfáradtam :) későn értünk haza, sokat sétálltunk, beszélgettünk :) szuper volt.
Neki is van egy 3 és egy 1 éves fia. A kisebbik teljesen oda volt Lilláért és ez vissza is igaz volt :) csak úgy röpködtek a gyerkőcök, szóval nekünk úgy tűnik van egy új szívszerelmünk :)
Annyira édesek voltak. Boti mert így hívják oda tipegett Lilla kocsijába és behajolva nézte :lol:
Kár, h gép nem volt nálam...

Dotildi
Kendős alvós :)
Olyan virágunk nekünk is van ás látom ikeás elefánt :)
Gratula

Linda, Levente, Bálint
Kép
Kép[/url]

Péter
Boldog hófordulót!
Kép[/url]

Köszi a hófordulós köszöntéseket :)

Mesi
Remélem a frontot már kiheverted...
Igen karácsonykor készült és FLUORÉKÉ :lol: (no ez már rajtam ragad??? :lol:)
15. dédunoka :lol:
Azéé 2 fog,nem semmi
Anyatej kontra hozzátápi: nekem is az a bajom, h itt már mindenki mond mindent :( szval amúgy nehéz kiigazodni. Meg kell nézni mindent, meg kell hallgatni mindent és az arany középutat választani.
Én nem tudok jobbat. Sztem mi így tettünk.
Neeekünk is kell ilyen macis harisnya :) nekünk nincs minta a popóján :(
Teperős kölök :lol: :lol: olyankor tényleg olyanok mint a kiskutyusok :)

Irina
HP :evil:

Motiot
Cukik a gyerkőcök

Kaqk
No ja én is ezen gondolkoztam, mert Lilla is ezt csinálja :) Védelmi zóna :) mint valami hadszíntér :)

Timi
Mi van???? Mászni ilyenkor már bocs de hülye ez!!!! :evil: majd 7-8 hónaposan!!! Én még nem láttam 5 hónapos mászó gyereket, mint látod az ülés is ritka. Nyugi, dinka volt
Puszi Rebekának :(

Hajni
:( gyógyuljatok gyorsan

Én kaptam csomagot, de HIPP-es minta kupon nem volt :(

Kiskolbi
És mikor jössz megint?

Móni
Hajjaj naná, h vannak :lol:
Mei-tai szerintem jó :) nekünk is van. Csak nekem a derekam miatt sokat nem szabad cipelni semmiben :) és persze, h kipróbálhatod

Maggie
Lilla meg azt élvezi, ha megfoghatja és turkálhat a hajam közt :) kuncog rajta :) nagyon cuki
Ja meg a tenyér puszit is nagyon imádja :)
Jajj nagyon szép megismerkedési történet :) akkor nem csak mi vagyunk ilyen régi motorosok

Dettyk
Deeee kinézi :) :lol:
ÁÁÁ :lol:
Történet :)

Valentin nap a Bálint napozás viszont ha jól tudom nagyon is nem amerikai szokás :? amúgy nem kell nagy ugyet csinálni belőle, de egy kis extra kedveskedésre jó alkalom :)
(egy csoki vagy virág, ilyesmi) ja és valaki írta, hogy muszály ezen a napon szeretni egymást. Sztem régen rossz, ha ehhez valami nevezetes nap kell.

Ktimi
jajj kürtöskalács :)isteni de én nagyon szertek virágot is kapni :)

Miléna
szépek vagytok

Regi klónozás :lol:

Nektarin
Örülok :)
Igen jobban, anyu otthon nem kellett a kórházban maradni, 6 hét lábadozás, de ő is jól van.

Anitja
wow

Ma én sem írom le a story-t :) hát az sem semmi :) és jó bonyi is :) sztem tele írom az egész oldalt. Vagy inkább tele regényt írok, h legyen min izgulni :)
No megyek, mert holnap korán kelés, pakolás éés utazunk Tihanyba a hétvégére, csak kár, h nagyon hideget mondanak.

Majd jövök hétfőn, addig is legyetek jók.

Kép

KépKép
KépKép
fleur

Ez kérdés akart lenni :oops: .
Mostmár tényleg megyek aludni, még jó, hogy 10 percre ültem csak le... Kép
dettyk

Nagyon szép álmokat!

Kép

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Napsugarast :D !

Varga Tünde:

Bencének nagyon boldog szülinapot!!
Kép

Anitja:

Noelnak boldog hófordulót!!
Kép
dettyk

Egy negyvenes nő szívrohamot kap, és miközben a műtőasztalon fekszik, halálközeli élménye támad. Istent látja, és megkérdezi tőle, hogy tényleg meg fog-e halni. Isten megnyugtatja, hogy nem, még 30-40 évig fog élni.
Felépül, és úgy dönt, ha már úgyis kórházban van, zsírleszívást végeztet a combján és a hasán. 2 hét múlva és felépülve bankkölcsönt kér, hogy esztétikai beavatkozásokat végeztessen magán. Felvarratja a melleit, kis szilikont is nyomat beléjük, megigazíttatja az orrát, kissé megnagyobbíttatja a fenekét, feltölteti szilikonnal az ajkát, eltünteti a ráncait és szarkalábait. Visszérkezelést és narancsbőrkezelést is kap a 120 masszázs mellett. Összevarratja a gyomrát, hogy kevesebbet egyen, kiveszik két bordáját, és mindenféle más fiatalítótrükkhöz folyamodik...
Úgy gondolja, ha még 30-40 évig fog élni, hát nézzen ki ragyogóan.
Amikor az utolsó műtét után távozik a kórházból és átmegy az úton, puff!, elüti egy mentőautó. Ismét Isten színe elé kerül, és felháborodva kérdezi tőle:
- Nem úgy volt, hogy még 30-40 évig fogok élni?
- Basszus...nem ismertelek meg!
dettyk

Dettyk! :lol: :lol: :lol:

Nagyon boldog szülinapot kívánok Varga Tündiék Bencéjének!!!!!!
Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Nagyon boldog hófordulót NOLKÁNAK!!!!!
Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Szép jó reggelt!

Tünde!
Boldog Szülinapot Bencnek!

Kép

Noel babának Boldog hófordulót!
Kép

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Detti!
Kép

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Jó reggelt!!!

Boldog szülinapot Bencének!!!

Boldog hófordulót Nolkának és a 2. félévesünknek Linikének!!!

Dettyk: marha jóóóó!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
timi26

Sziasztok!

Nagyon jó volt Dettyk. :lol:

Köszi a köszöntéseket.. :) Dobok fel képeket,amint megjövünk sióról. :)
varga tünde

Bencének Boldog szülinapot :)

Nolkának és Karolina Minkának eseménydús 5 illetve 6. hónapot :)

Míra tuti kisbirka :( már a hasa és háta is pöttyös :(

Dettyk :) :) :)

KépKép
viranka

Halihó!

ITT EEEESSSIIIIIK A HÓÓÓÓÓ!!!!!! Szép nagy pelyhekben.

Isten éltesse Bencét, Noelt és Karolinát!!!
Kép

Viranka! Szegényke, nagyon sajnálom. Gyógypuszkókat küldök!!!!Addig nagyon rossz, amíg minden kis pöttyöcske kijön, onnantól már javulni fog. Valszínűleg Bálint is el fogja kapni. :(

Láza van?
dmaggie

Helló, Lányok!
Éljen a drága Bence, Noel és Linike!
Kép

Viranka, nagyon sajnálom, hogy Míra bárányhimlős lett! Hogy viseli? És Bálint? Te voltál már? Én azt hiszem, nem, úgyhogy eléggé tartok is tőle.

Megismerkedés: a hosszú verzión elaludnátok. Én imádom a történetünket, mert annyira más volt, mint a korábbi elképzeléseim. Tudniillik a nagy, plátói, sehova sem tartó szerelmek után jött egy fiú, aki nagyon akart engem, hónapokig "üldözött", míg végül beadtam a derekamat. :-) Én akkoriban könyvtáros voltam, ő olvasó. Épp abban az állapotban voltam, hogy a férfiak számomra érthetetlen lények, akik főleg játszmázgatnak, hülyítenek, én meg újból és újból bedőlök neki. A mostani férjem meg annyira más volt, az egyetlen az én életemben, aki nem játszmázgatott, nem taktikázott, csak egyszerűen akart. Úgyhogy pár hónap után egyszerűen rádöbbentem, hogy szeretem. Volt az a bizonyos pillanat, amikor ráébredtem. :-) Ami érdekes, hogy először ő nekem nagyon nem tetszett, mert meg sem néztem igazán. Odajött hozzám a könyvtárban, remegett a szája-keze-lába, hogy meg akar velem ismerkedni. Kedves fiúnak tartottam, de semmi több. Örülök, hogy kitartott, én meg képes voltam meglátni, ami a szemem előtt volt. Ma is azt mondom, hogy ő az egyetlen normális férfi az életemben (szerelmi értelemben), és ez tényleg így van.Házasság: nekem nagyon sokat jelent érzelmileg, a másik felvállalását. Természetesen ahány ember, annyiféle házasságfelfogás. Mi a férjemmel elég hasonló családból jövünk, sehol jóformán egy válás, nyilván ez a minta.

Kép
Kép
irina

Jubám, nem reagáltam a tegnap írt kedves szavaidra, köszönöm az Ádi-képek dicséretét, és igenis, teszek fel most párat. :-)
Kép Kép Kép

Ez a kézkitárás annyira jellegzetesen Ádika! 8)

Kép
Kép
irina

Viranka!
Sok gyógy puszi Mírának!
Kép

Boldog hófordulót Minkának!

Kép

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Na, lehagytam a lényeget: gyönyörűek az egymásratalálós történetek!!! :)

Kép
Kép
irina

Hát a mi történetünk is elég bonyolult és hosszú, hogy romantikus-e? Azt rátok bízom, hogy eldöntsétek!

2000 tavasza: végeztem a sulival, munkahelyre kerültem, egy benzinkútra, amihez tartozott egy autószalon. Viktor a szalonban volt értékesítő én a kúton adminisztrátor és pultos.
Itt laktunk egy faluban, ő a feleségével.. :oops: én a családommal és egy kihűlően lévő kapcsolattal.
Az első 1 hónapban nagyon jó barátok lettünk, fel sem merült más...Sokszor elvitt kocsival, ha én mentem kocsival én vittem...
Nagyon sokat beszélgettünk a tönkrement házasságáról és az én elhidegült kapcsolatomról. Tényleg, mint 2 nagyon jó barát.
Aztán egyik napról a másikra minden megváltozott!
Amikor megláttam remegett kezem-lábam, aznap ő nagyon sokszor jött át üdítőzni, még nem is láttam, éreztem, hogy jön. És ő is másképp viselkedett.
Aznap kivitt az állomásra, mert ő túlórázott, nekem meg haza kellett mennem (szülői szigor). Megállt a kocsival, pár percig szótlanul ültünk, aztán hirtelen ki akartam szállni, ő visszarántott és megcsókolt!!! :D
Onnantól nem érzékeltem a világot. Még aznap találkoztunk titokban, másnap már gitárral jött és előadta a nekem írt dalt!!! :D
Szóval 2 hónap titkos szerelem következett, aztán 1 hónap rémálom, végül összeköltöztünk!
2000 októberében kijelentette, hogy 2001-ben valamilyen formában gyereket szeretne tőlem. (vagy már megszületik, vagy pocaoks leszek).
Jól kiröhögtem, mit akar, még fiatalok vagyunk...stb.
2001 novemberében terhes lettem Rebekával... :shock:

Szóval ennyi! Azóta nagyon sokmindenen mentünk keresztül, de még bírjuk!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Ja és Dmaggie: én is terhesen mentem férjhez, ebben semmi megbotránkoztató nincs! :D

Kép
Kép
timi26

Irina! Ez valami fantasztikus. Ilyen történetekből szoktak filmet készíteni vagy regényt írni, de egy vers mindenképp születik belőle. Én is házzaság párti vagyok, de nem gondolom azt, hogy a papír miatt jó nekünk.

No, nem tudom folytatni, mert nyüszi van. Majd jövök.
dmaggie

Irina!Timi26!

Nagyon jók a történetek tényleg minta filmekben. :D

De a többi is nagyon jó :D

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Azta Timi! Ez is olyan romantice! Mondom én, valami születik az ilyenekből; dal, csemete :lol: :lol: :lol:

Irina, hogy milyen jóképű vasgyúrótok van! Imádom, ahogyan koncentrál a palackkal. :lol:

Lányok, én teljesen kész vagyok. Annyira szeretem az ilyen történeteket!!!!!!!! :oops:

Dettyk, Te vagy a mi show(wo)man-ünk! :lol: :lol:
dmaggie

Halihó!

Boldog szülinapot Tündi Bencéje!
Kép

Boldogságos hófordulót Linikének és Noleknek!
Kép

Én még tartozom a nicknév magyarázattal: a keresztnevem és a vezetéknevem első két betűje+ a -ke kicsinyítő képző.

Nagyon szépek az eddigi egymásba szeretős sztorik! Petit én az ex-em révén ismertem meg. Egy baráti társaságba jártunk. Nem volt szerelem első látásra részemről, de a mai napig emlékszem a pillanatra, amikor először megláttam. :wink: Ő szinte rögtön elkezdett ostromolni, na csak úgy finoman, hiszen „foglalt” voltam. Nagyon jó, mély barátság lett köztünk és már azt vettem észre, hogy vele szívesebben vagyok és mindent meg tudok vele beszélni. Nemsokára vége lett a másik kapcsolatnak, de még fél év szünet kellett mielőtt Petivel 1995. decemberében „összejöttünk”. 1998. február 28-án összeházasodtunk és 2002. július 13-án a templomban is fogadalmat tettünk egymásnak.
Olyan érdekes, hogy én mindig azt érzem, hogy minél több ideje vagyunk együtt, annál jobban szeretem! És igen neki köszönhetem a két legcsodálatosabb lényt az életemben a két kisfiamat! :P

Én is benne voltam már anyukám pocakjában, amikor férjhez ment. Akkoriban ugye három hónapot kellett várni a házasságkötésre.

Képzeljétek tegnap Máté háromnegyed ötig, ma pedig ötig aludt, szopizott és aludt tovább hétig. Alakul az éjszakánk, sokkal kipihentebb vagyok. Éééés tegnapelőtt először átfordult hátról hasra, azóta folyamatosan produkálja ezt, viszont egyelőre csak jobb oldalra fordul. Majd figyelem, emlékszem annak idején Bencusnál figyelnem kellett, mert ő is először csak az egyik irányba fordult. Fordulós babák anyukái a ti babáitok mindkét irányba forognak? Jobbra és balra is?

Jaj, nekem is egyre kevesebb a tejcim, most, hogy meg voltam fázva egyik napról a másikra annyira kevés lett, hogy az amúgy is kevesebbet termelő ciciből már csak pár csepp jön, úgyhogy most már csak egy ciciből szopizunk. Sajnos olyan is van, hogy már ezt sem fogadja el Mátém. Azért mindig megkínálom vele, jó lenne legalább a hatodik hónapig kihúzni még.

Bocsi ha hosszú voltam.
:oops:

KépKépKépKép
meryke

Sziasztok!

Szelikém éjfélkor ébredt egyszer, aztán 4-kor úgy döntött, hogy ő kialudta magát. :shock: Megetettem, de így is csak 5-kor tudtam visszaaltatni, addig játszottunk. Aztán 3/4 8-ig aludtunk még. Viszont az előző két nappal ellentétben tegnap nem maradt ki az utsó két etetés közötti szunya, úgyhogy asszem ez volt az utolsó, hogy olyankor letettem aludni. :?
De tényleg, egyre kevesebbet alszik nappal. Ami persze nem baj! :P

Éééés! Tegnap akkorát kacagott a kádban! Kiürült a fusfürdős flakonja (illetve babafürdetős), és engedtem bele a kádból vizet, és azt ráspricceltem a hasára. Azon nevetett ekkorát. :D :D :D Annyira édes volt! Már voltak ilyen rövid hehehék, de ez...!!! Imádom!!! :P

Bencének boldog szülinapot! :D
Noleknak boldog hófordulót! :D

Bongyi! Ezek a hármas babaképek nagyon aranyosak!!! :D

Hörcsög! Ildikének gratula a forduláshoz! :D

Maggie! Nagyon megható ahogy összejöttetek! És milyen korán egymásra találtatok!!! Ez ritkaság! :wink:

Anitja! Igaz! Véletlenek nincsenek. Majd én is leírom a miénket, de kicsit hosszabb. Szép a Ti történetetek is! :D
…és Dettyk-é! :D (a többit még olvasom)

Fleur! Jó utat Nektek! Tihany! Hmmm (irigy) :wink:

Irina! Ádám nagyon aranyos abban a csíkosban!!! És hogy gyömöszöli össze a két kis lábfejét! :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?