Szép napot Nektek!
LINIKE, NOLKA, BOLDOG HÓFORDULÓT!
BENCE! HAPPY B-DAY!
Irina: olyan szép ez az Ádi!

Nagyon szép szemeivannak, és bevallom, szerintem szuper ez a sűrű séró.

Ja, Anyukám könyvtáros.
Timi: tényleg ne aggódj VikDan miatt. Bízz Benne, fogja Ő csinálni, ha akarja.
Regi: jó lehett a fürdős kacagás!

Bezzeg szegény Máté nyüszög, ha a pocijára spriccelek. A csaptól is fél.

Csak lábbal lubickolni imád, de azt nagyon.
Dmaggie: ide ne merd küldeni a havat!!!!!!!
Nagyon édesek a találkozás-történetek! :oops:

Olyan jó olvasni, mint egy romantikus limonádé film a tv-ben (sajna imádom az ilyeneket, Kedves Párom nagy bánatára. Hiába, NŐ vagyok, vagy mi.

)
A mienk: ugyanabban az egyetemi panzióban laktunk mindketten. Én tök véletlenül költöztem oda a kollégiumból (másik sztori), és jópár hónapig nem is találkoztunk. Aztán 2004 márciusában valami bulira készültünk a szobatársaimmal, és menni akartam zuhanyozni, de foglalt volt a fürdő, így még kint hülyéskedtünk a folyosón, én egyszál törölközőben. Hirtelen a lépcsőn megjelent egy zavarbaejtően jó pasi, és én hülye elnézést kértem Tőle, és beszaladtam a szobába.

Aztán 3 hónapig semmi. Június vége, vizsgaidőszak, kánikula. A szobatársammal (aki akkor már totál odavolt "Jogászpasiért") kinyitottuk az ajtót, hogy legyen levegő, miközben tanulunk. Erre Ő megjelent az ajtóban, hogy herótja van a tanulásból (JAVÍTANI jöt vissza egy 3-as vizsgát!), bejöhet-e dumálni. Szóval bejött, és mi ketten teljesen összehangolódtunk, nem tudtunk nem beszélgetni. Szegény szobatársam készen volt, kirekesztve, és érzte, hogy itt nem neki van pálya. Másnap este jöttünk össze, egy csomót beszélgettünk a hintaágyban a medence partján, és azóta is olyan jó visszagondolni arra a szituációra.

A nyári szünet, azaz 2,5 hónap után összeköltöztünk ott a panzióban, és azóta nincs megállás! Mindkettőnknek első komoly kapcsolat, de nem bánjuk. Sőt.
Bocsánat, kicsit hosszú lett, pedig próbáltam nagyon röviden leírni.
Házasság: én nagyon szeretném, de G nem házasságpárti. Végülis elfogadtam, a lényeg, hogy szeressük egymást. Hiába a szép külső, ha belül férges az alma, nemigaz?
Megkukkolom Mátét, jól beszunnyadt...
...még mindig nem szereti a répát. Azt hiszem, nem erőltetem pár hónapig.