Sziasztok!
Milyen szép sokat írtatok eddig is!

Jó olvasni
Kisfruzsi: köszönöm, hogy írtad, átvettem és dettó, még jó, hogy nem számítottam sokra! Pedig még Lauránál tömöttebb volt... hiába, ez a sok drágulás

biztos kevesebb fért bele a költségvetésükbe
Nono: persze, én sme tudnék buszozni a kölökkel -fel sme tudnám tenni a járműre a babakocsival
Ha még nem kolbászoltál el, akkor javaslom, hogy menj, szerintem jobb kedved lesz, mert kint gyönyörű idő van és a friss levegő is jól jöhet -én postára mentem, plusz 1-2 helyre és jobb kedvem lett
Gabcika: én is azért nem szoktam tudni visszaaludni, mert eszembe jut, mi mindent kell még csinálni.
Kismama rucik: előnye annak, ha amúgy is molettibb az ember, hogy nem kell sok kismama ruhára befektetni -én eddig csak egy nacit vettem és melltartót persze, amúgy a pólóim még mind jók (igaz, a laza fazonúakat kedvelem). Ma láttam amúgy egy nagyon cuki lila hosszú felsőt ami rövid ujjú, talán ezt hívják tunika fazonúnak? Drukkoljatok, hogy párom rá tudjam beszélni arra, hogy megvehessem
Szőlő: nekem is elég gáz a dokim időpont szempontból: két hétre előre kell tőle kérni!!!

sajnos túl mépszerű
Emma: a vezetéstől inkább a hasm fáj, nyomja a lábam valahogy. Amúgy sem vagyok túl jó a vezetésben... Tuti nem fogok merni végig vezetni, a 36. hétig tervezem, utána már nem. Bár már sokszor most is úgy érzem, hogy várandósan nem tudok annyira figyelni, sokkal nehezebb
Gabo: amikor még az leső szülésem előtt voltunk szülőszobalátogatáson ugyanaz a szülésznő vitt körbe minket, akivel később szültem (véletlen egybeesés) és amikor a látogatáson még rákérdeztem, hogy milyen érzéstelenítési módszert használnak elnevette magát, hogy olyat ők nem szoktak... (no comment) Azért persze nem lett gond, bár a vége felé már nagyon rimánkodtam a dokinak, hogy de mégis....
(amúgy meg nekem sárga cumi volt a csomagban

viszont bébisampont nem kaptam)
Ja, és a szexről szülés után ugyanaz a tapasztalatom, mint amit a többiek is írtak

sőt, azóta amikor volt a mensimet szinte meg se éreztem, pedig előtte volt, hogy felkelni alig tudtam olyankor... Végül is megérte ezeket az a "pár" óra vajúdás

(én se intimtornáztam amúgy)
Magzat-csuklás: olvastam, hogy amikor próbálkozik a levegővétel-szerű "mozgással" akkor csuklik a pociban. De Julinka még egyszer sem csuklott, pedig anno Laura rengeteget. Szerintetek az is normális, ha egyáltalán nem csuklik????
Atizka: első várandósságomnál nekem is ez votl, amit írtál a kocsiban utazásról

nem túl kellemes, vigyázz magatokra! Nekem a doki akkor meg is tiltotta a bkv-zást, de meg is volt rövidülve a mi is? méhszáj? hát, szóval nyugit is elrendelt, de gáz volt, mert akkor nem volt kocsink és senki sem tudott segíteni a fuvarozásban -egyszer jutottam el bababoltba és akkor kellett mindent megvennem -alig bírtam, nagyon kifárasztott. Bocsi, nem akarlak ijesztgetni, nálam ezt amúgy is vesemed.gyuszi okozta.
Gumimaci: sült alma? Szerintem az finom és laktatóbb, mint nyersen. Kevés fahéjjal nyami. De egy egész nap csak gyümölcs -brrr, én nem bírnám! Kitartás és drukk Neked!
Nuska: textilpelust tescoban én is láttam már.