A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Andóca
Kép

Mia
A sárgaság miatt lehet aluszékonyabb Milán... én ébreszteném olyan 2,5-3 óránként...
Egyébként gyönyörű
:lol: :lol: :lol: :lol:

Dana
Simon is nagyon szép baba :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Mia, gyönyörű kisfiad van! Biztosan hamar belerázódtok, meglásd, nem egyszerűek ezek az első napok-hetek...

Andóca, gratulálok a pici lányhoz, végre megint egy csajszi! :)

Lányok, szerintetek a babát már aznap meg kell fürdetni, amikor hazahozza az ember a kórházból, vagy elég másnap? Arra gondolok, hogy biztos lesz elég bajunk aznap más dolgokkal is, meg talán őt sem kéne rögtön ezzel macerálni... vagy Ti hogy csináltátok/fogjátok csinálni?

Kép
elan

Valaki írjon már nekem valamit?(aki tudja)

Kép
melike

Mia:ért valamit a homeós bogyó szerinted?

Kép
melike

Melike hát te is??
Jól itthagytok engem :cry: :cry: :cry: :cry:

Babák gyönyörűek!

Andóca gratulálok
Vendég

Sziasztok!
Akiknél mér megszületett a baba és még nem írta meg a szüléstörténetet, azoknak üzenem: VÁRJUK!!!!!!!!!!!

Voltam ma ctg-n és UH-n. Ctg-n minden oké, az UH-n is, a baba jó nagy: becsült súly 3850 gram. :shock: :shock: :shock:
A doki szerint hamarosan találkozunk! :lol:

almaani
Kép
almaani

Melike: passz. :lol: Nem tudom. De ha úgy érzed, hogy ezek erős fájások, menjetek be!

almaani
Kép
almaani

Hát csajok,nem is tudom.Kinek mi az erős?Most kezdtem nézni az órát.Elég gyakran jön,de kevés ideig tart.
Komolyan nem tudom mit csináljak.Aludni szerintem már nem tudnék.
Lehet beülök a meleg vízbe és még azt meglátom múlik-e.
Apa beparázott. :lol:

Kép
melike

Azért azt nem mondjátok (bár én érzem) hogy ezek csak jóslók és legyek el vele napokig.Nem szeretnék.
De lehet nem olyan egyszerű egy szülés,mint gondolom?! :shock:

Kép
melike

Melike szerintem te ma koriba mész :lol:
Miért lennének jóslók?
Vendég

Almaani:most olvasom mekkora a babád! Nem semmi!

Kép
melike

Ó,Bari,honnan tudod?
Ha azt vesszük még elviselhető és rendszertelen.

Kép
melike

Mert neked nem voltak jóslóid..szerintem te mész :lol:
Vendég

Köszi.Úgy legyen.Csak lenne valami biztos jel.
Bár Apa azt mondja,ha tényleg fáj menjünk be,max. hazaküldenek.

Kép
melike

de írjál lécci mindenképp hogy mi volt...akár smst is...már megvan a telefonom :lol:
Vendég

Melike
Helyezkedj el kényelmesen, fogj egy órát és figyeld, hogy mennyi időnként jelentkezik a fájás... és mennyi ideig tart...

Elan
Mi mindennap fürdünk... van, hogy többször is...
Ha nagyon kakis, akkor én jobban szeretem a csap alatt lemosni, mint törlőkendővel maszatolni...
Vendég

Gigi:ülök,nem fekszek,de néztem.Nem egyforma időközönként jön.4-5-6 perc és kb. 15 mp-ig tart.

Kép
melike

De már görcs nélkül is leszakad a derekam meg kemény a hasam.

Kép
melike

Akkor ez még nem az igazi...
Vendég

Király!

Kép
melike

Kép

Hoztam két ÖRÖM HIRT!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Valakit esetleg érdekel????

Kata&Milán

oszman777

Melike várjál meg engem...lassan egyedül maradok :(
Vendég

Persze,hogy érdekel!!!

Kép
melike

Bari:meddig kell várnom?

Kép
melike

IDÉZEK!!!
Sziasztok! Örömmel értesitünk hogy Jun.4.-én megszülettünk.
Én Varga Balázs 2380g-mal és 48cm-rel.Nővérem Boglár 2580g-mal és 47cm-rel.

Most kaptam az üzit Szilvátol!!!

Kata&Milán

oszman777

Szilva gratula!Gyönyörű méretek!

Kép
melike

GRATULÁLOK AZ IKREKNEK!!

Kép
Kép
eyi

Multhéten csütörtökön taliztam Szilvával.
Elég jol viselte,még akkor is. :lol: :lol: :lol:
Holnap ismét megyek klinikára,eddig mindig megnéztem.
Hát nem mennék fel hozzá,ugy gondolom,nem zavarnám. :o

Kata&Milán

oszman777

Gratula az ikrekhez
Vendég

Szóval ez az ülőfürdőtől sem múlt el!Ugyanúgy fáj csak nem rendszeres még mindíg!Nem akarok éjszaka szenvedni. :cry:

Kép
melike

elan:
mi első este nem fürdettük Milánt, én is teljesen kész voltam, meg a védőnő is azt mondta érte annyi ismeretlen dolog ma, meg reggel a kórházban úgy is megfürdették, így hagytuk pihenni.

melike:
hívd fel a dokidat, vagy ha van szülésznőd esetleg a kórházat, hogy mit csinálj ha nem vagy biztos benne. Egyébként tényleg rendszeres időközönként kellene jönnie a fájdalomnak, és ha 5 perces akkor már úgy fáj hogy levegőt alig kapsz.

Szilvának:
nagy-nagy gratula az ikrekhez! Szép súlyuk van a babáknak!:)

Andóca:
neked is gratulálok a kislányhoz! :)

Mia:
nagyon kis édes Milán. Úgy látszik a Milán név kötelez, mert az én Milánom is állandóan bealudt a cicin és szenvedtem az elején nagyon sokat. Mintha csak magamat olvastam volna a soraidban. :roll:

Dana:
Simon is nagyon kis helyes! A lányok mit szólnak hozzá?

Kép

Kép
éca

Andóca, Szilva! Gratu a babókhoz!!! :lol:

Mia! Gyönyörű a fiad! Komolyan!
:wink:

Melike!
Kitartás! Ha bizonytalankodsz, inkább menjetek be, legfeljebb hazajöttök. De sztem még ráértek...

Kép
zmimi

Andóca, Szilvi: Gratulálok!!!!!!!!!! Sok boldogságot és tejcsit kívánok Nektek!!

Megvettük a babakocsit végre! :P :P
Kép
bszilvi25

Szilva, gratulálok a vegyespároshoz, sok boldogságot a picikhez! :)

Melike, sajnos nem tudok segíteni...:( Szerintem ha rendszertelen, és nem akad el a lélegzeted egy-egy fájástól, akkor még ne induljatok... de ez egy magánvélemény, én is attól félek, hogy nem fogom felismerni, ha beindul úgy igazán... szorítokk!

Éca, szerintem meg fogom kérdezni a kórházban, hogy fürdették-e aznap, és ha igen, akkor mi is kihagyjuk... elég nagy kaland lesz a hazaköltözés önmagában is. Persze, ha úgy látjuk, hogy nagyon kell, akkor nekivágunk.

Szilvi, klassz a verda! :)

Kép
elan

Jó reggelt mindenkinek!

Megszületett drágaságunk Máté!!!

01.45-kor 3250gr & 54 cm...

Baba & Mama jól vannak, bővebbet később!

Szép napot nektek is!!! :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Ja, "apa" voltam...

Kép Kicsi Máté

Kép
melike

Melike????
Ez igen!!!Nagyon örülök és sok sok boldogságot kívánok nektek
Hát nrm vártál meg :(
Megmondtam ugye??? :lol: :lol: :lol: :lol:
nagyon szép baba mégegyszer gratulálok hozzá :lol:
Vendég

MELIKE!!!!!!!
SZÍVBŐL JÖVŐ NAGY GRATULA!!!!!

HIHETETLEN!!!! :wink:
Vendég

Andóca, Szilva, Melike! Hatalmas Gratula a Babócákhoz! Nagyon Sok Boldogságot, Egészséget és Rengeteg Tejcsit!
Vendég

Andóca, Melike és Szilva! Gratulálok és jó egészséget nektek!
Kép
csipisz

ejjha, Melike, ez aztán gyorsan ment. :D

szóval gratula mindenkinek, aki csütörtök óta világra hozta a kis csemetéjét, nem is írtatok olyan sokat, nem volt nehéz visszaolvasni. :)

nekem a dokim azt mondta hogy ha 2 fájás között még tudok mosolyogni, akkor még üljek meg a fenekemen (legközelebb). neki az tetszik ha nemcsak fájások alatt, hanem már 2 fájás között is torzul a kismama arca. :lol:

úgy néz ki, hogy mi meg kezdünk rákapni a cicire... bár nem szeretném elkiabálni. tegnap negyed8kor kajált 40et, aztán negyed9kor fürcsiztünk, utána kicsit zaklatott lett, gondoltam megkínálom egy kicsit megint, hátha attól megnyugszik. szóval 9kor megint bekajált 40-et, gondoltam ezzel ellesz egy darabig, és lefejtem a maradékot (90et), erre 10kor felébredt, és megint kaját követelt, de akkor meg a ciciben nem nagyon volt semmi, úgyhogy üvegből beszipkázta mind a 90-et, amit lefejtem. éjjel pici nyaff volt 3kor, volt még tarcsiban egy üveggel, amiből csak 30-at evett, de ráaludt a cumira, reggel pedig magától kelt 6kor, és 50et kajált ciciből, kaja után 1 órát nézelődött és most úgy alszik, hogy csuda. :D

asszem kezdek megnyugodni. viszont úgy vettem észre, hogy akkor van inkább lázadás a részéről, ha a bal mellemből etetném. a jobb oldalival nincs semmi baja, abból olyan szorgalmasan hammol, hogy öröm nézni. :shock:

mia_snow

Megyek ctg-re...
Bár ez itt már nem téma... :( :( :( :( :( :(
Én is szülni akarok :twisted:
Vendég

Melike:
ezt nem hiszem el, pedig majdnem egyszerre voltunk kiírva!! Én is szülni akarok!!!!
Sok-sok boldogságot a kis Mátéhoz és nagy gratula nektek!! :)

Kép

Kép
éca

[quote="éca"][ írta:écacolor=brown]Melike:
ezt nem hiszem el, pedig majdnem egyszerre voltunk kiírva!! Én is szülni akarok!!!!
Sok-sok boldogságot a kis Mátéhoz és nagy gratula nektek!! :)[/color]

Gyakorlatilag ugyanezt írhatnám... :wink:

+ ÓRIÁSI GRATU EHEZ A MÁTÉ BABÁHOZ!!!!!!

Kép
zmimi

Bari, dehogynem téma :D nekem is ma lesz nst.
Tegnap aprótalpú rendesen beijesztett, mert annyira görcsölt a pocim, azt hittem lesz valami. Aztán meg mintha elfújták volna...
Kénytelen leszek türelmesen tovább várni. :lol:
csipisz

Melike!

Csatlakozom az előttem szólókhoz: GRATULÁLOK! ÉN IS SZÜLNI AKAROK!

Kép

Edina
edied78

Melike, gratulálok én is Mátéhoz! :)

(Azt hiszem, jobb, ha én nem osztogatok tanácsokat, hogy meddig érdemes otthon maradni, ha fájások vannak :D)

Mia, a lefejt tejet a hűtőbe tetted, vagy csak úgy kint hagytad, hogy azonnal fel lehessen használni?

Kép
elan

Jó reggelt, szép napot!

Ez igen... Melike nagy gratula nektek, ügyesek vagytok...

Szilvi gratulálok az ikrekhez...

Andócának és babájának is jó egészséget sok tejcit

Azta nem győzök gratulálni.

Mia szerintem még neked se gratuláltam tehát
Gratulálok
:D...én a helyedben már nem méregetném a szopikat...szopik az a baba...nyugi...inkább a pisis pelusok mennyiségét figyeld (4-5 legyen 1 nap), meg hogy nyugodt-e.

Bari,
mit mond a dokid, mikor műt?

Kép
danaaia

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.20 10:09-kor.
pironya

elan: a lefejt tejet hűtőbe, ha nagyobb adag van, akkor kapásból a fagyasztóba. pl reggel 120-at lefejtem szopi után, az kapásból ment a fagyasztóba.

méregetés... azért az első napokban még szeretném... nyugodt baba, és mindig van pisi a pelusban, de azért egy kicsit bizonytalan vagyok a dolgokban. valószínűleg azért mert a kórházban egy kicsit felzaklattak... először mondták hogy örükjek hogy ilyen nyugodt, aztán jöttek azzal, hogy azért ilyen aluszékony mert sárgul... és úgy álltak hozzá mintha én rontottam el valamit. :(

mia_snow

Dana hétfőn...
Na megyek készülődök dokihoz :?
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?